Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

realevil írta:50 milliós ajánlatot tervezünk tenni nyáron az Arsenalnak VanPersie, Arshavin duóért. szvsz nagyon remélem ez csak valami vicc :lol:

Ja mert a barca ellen gól lőttek és már egyből meg akarjuk venni őket 50 millióért....ezt a kamut. :) Én is remélem, hogy vicc.
Menez meg.....tehetséges, de eszméletlen hangulat ember. 2 csele nem jön be vagy lerúgják párszor és elmegy az egésztől a kedve és a lecseréléséig már csak lézeng a pályán. Na meg 71 meccsen 7 gól egy támadó felfogású (ha jól tudom szokott csatárt is játszani) játékostól elég kevés... :?
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

egyébként Menez játéka nekem bejön, viszont eléggé hullámzó a teljesítménye. jól lát a pályán, lendületes, jól mozog, jók a testcselei (többnyire). 23 évesen szerintem senki nem várhatja el tőle, hogy gólkirály legyen a bajnokságban.
szerintem nem lenne rossz vétel. főleg, hogy csatár és tkp-ként is játszatható , plusz mindkét lábával jól boldogul, így bármelyik szélen bevethető. sokoldalú.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

realevil írta:50 milliós ajánlatot tervezünk tenni nyáron az Arsenalnak VanPersie, Arshavin duóért. szvsz nagyon remélem ez csak valami vicc :lol:

Biztos h kamu...egyrészt mi francnak nekünk még 1 center..másrészt Wenger egyik legnagyobb kedvence pont vanPersie, Arshavin meg ebben az évben csere lett Nasri mögött szal kicsit kiereszett. Bár ha az a kérdés h kettejük közül kire lenne nagyobb szükségünk egyértelműen az oroszt mondanám.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

van persie a világ legnyomorékabb csatára
realevil

R9. írta:van persie a világ legnyomorékabb csatára

+ állandóan sérült
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

nem esnék kétségbe ha jönne az orosz ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

DaNi írta:nem esnék kétségbe ha jönne az orosz ;)

Arshavin jó lenne, de a holland tényleg nem kell.
Menezben sem láttam eddig semmit sem amiért el kéne hoznunk.
Bastosról korábban voltak pletyik hogy el akarjuk hozni a nyáron, azzal nagyot erősödnénk.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

mike írta:

Bastosról korábban voltak pletyik hogy el akarjuk hozni a nyáron, azzal nagyot erősödnénk.

Arshavin-t játékát nagyon bírom. Jó lenne ha leigazolnánk, de ennek az esélye sztem elég kevés.

Menez nekem nagyon ellenszenves. Csak egy fetrengő színészpalánta. Lehet, hogy tehetséges, de a viselkedése a pályán undorító.

Bastos jó játékos, de sztem Dzsudzsák simán van olyan, sőt lehet jobb is és nem mellékesen olcsóbb lenne a brazilnál.
Én nagyon bírnám, ha Balu az Interben nyomná.

Láttam mostanában pár Man. City meccset és Adam Johnson is nagyon jó szélsőnek tűnik. Fiatal, gyors, harcos, jók a beadásai és jól lát a pályán.

Szal, ha én igazolnék szélsőt, akkor vagy Zsuzsi vagy Adam Johnson lenne.

Eto'o a balon, Zsuzsi vagy Adam Jhonson a jobb oldalon és Pazzo vagy Milito elől. Sztem elég ütős lenne.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Audipower írta:
mike írta:

Arshavin-t játékát nagyon bírom. Jó lenne ha leigazolnánk, de ennek az esélye sztem elég kevés.

Menez nekem nagyon ellenszenves. Csak egy fetrengő színészpalánta. Lehet, hogy tehetséges, de a viselkedése a pályán undorító.

Bastos jó játékos, de sztem Dzsudzsák simán van olyan, sőt lehet jobb is és nem mellékesen olcsóbb lenne a brazilnál.
Én nagyon bírnám, ha Balu az Interben nyomná.

Láttam mostanában pár Man. City meccset és Adam Johnson is nagyon jó szélsőnek tűnik. Fiatal, gyors, harcos, jók a beadásai és jól lát a pályán.

Szal, ha én igazolnék szélsőt, akkor vagy Zsuzsi vagy Adam Johnson lenne.

Eto'o a balon, Zsuzsi vagy Adam Jhonson a jobb oldalon és Pazzo vagy Milito elől. Sztem elég ütős lenne.

Jajj már megint Dzsudzsi, nagyon jó játékos, de egy Psv-be bizonyított, de azért ez egy Inter, Bl győztes csapat. A másik meg szerintem ez az olasz védekező futball am. se feküdne neki, meg szívesebben menne spanyolba nyilatkozta is, Adam Johnson ? szerinted miért van a citybe ? :D hagyuk ezeket az angol játékosokat, ide Pastore féle játékosok kellenek....
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

jdanika írta:Jajj már megint Dzsudzsi, nagyon jó játékos, de egy Psv-be bizonyított, de azért ez egy Inter, Bl győztes csapat. A másik meg szerintem ez az olasz védekező futball am. se feküdne neki, meg szívesebben menne spanyolba nyilatkozta is, Adam Johnson ? szerinted miért van a citybe ? :D hagyuk ezeket az angol játékosokat, ide Pastore féle játékosok kellenek....

Én is azt mondom, hogy necces lenne mert ez azért nem a holland bajnokság, de azért az s tény, hogy ha Dzsudzsák nem magyar lenne hanem mondjuk holland vagy portugál/brazil és úgy nyomná ezt a teljesítményt akkor sokan szeretnétek, hogy hozzánk jöjjön. ;) Ez mondjuk sajnálatos, mert Ő tényleg azért van hátrányban mert magyar. Rég nem a PSV-ben nyomná akkor. Mancini meg Quaresma nagyobb sztárok nála mégis értékelhetetlenek voltak nálunk. :?
Angol játékosokat Én sem nagyon erőltetnék.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Jo hogy pont beszélgettek hogy angol játékost ne. Nekem meg ma pont az jutott az eszembe a Chelsea-Everton meccs közben, hogy el tudnám képzelni az Everton bal hátvédjét Inter mezben. Persze mivel nem nézek Everton meccset minden héten, nem tudom hogy ez csak egy nagyon jo meccse volt, vagy igy nyomja minden héten! Ugy hivják Baines. Ő volt a gólszerző de nem emiatt tetszett. Gyors mint Nagatomo, kb olyan magas(alacsony) is, viszont nagyon jól ivelt be, és volt jobban el lövése ami majdnem beakadt, meg ugye ott volt a szabadrugása amit szépen felvart a sarokba. Egyszoval jol játszott, most már csak remélni lehet hogy az Inter átigazolását intézök is olvassák ezt a forumot!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

még a Wigambe figyeltem a játékát,jó játékos nagyon,de nem hiszem,hogy ide kerülne majd valamikor is.
balhátvéd vagy jobb,most nem vágom :D de a lába az jó a focihoz.volt már válogatott is,meg a bayern is vinné
Inter101

hvmetal írta:még a Wigambe figyeltem a játékát,jó játékos nagyon,de nem hiszem,hogy ide kerülne majd valamikor is.
balhátvéd vagy jobb,most nem vágom :D de a lába az jó a focihoz.volt már válogatott is,meg a bayern is vinné

Balhátvéd. Én szerintem most láttam elöször. és bizony meglepett a játékával. Nagatomo-nál szerintem sokkal, de sokkal jobb. Nem feltétlen kell nekünk egy nagy sztár a balhátvéd posztra elég lenne egy jó képességü, szivét lelkét kitevő, jó beadással rendelkező, gyors hátvéd. Ahogy elnéztem ő az! Tudom hogy az esély a megszerzésére kb a 0%, pedig érdemes lenne figyelni őt! Amilyen sebessége van és bizony a beadásai nagyon jók, hát el tudnám képzelni hogy Pazzini fejelne pár gólt belölük! Na mindegy nem rágodom rajta nincs sok értelme, de ha ez a srác nem sérül le és nem csak 1 meccsen játszott igy(ez sem kizárt), akkor legalább olyan karriert fog befutni mint Maicon!! Akármelyik csapat szerzi meg(mert elviszik onnan) jól jár majd vele!!
realevil

Tevez a nyáron elhagyhatja a Cityt és a befutó a Barca vagy az Inter lehet. Semmiképp nem akar maradni Manchesterben.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

remélem mindenképpen elhozzuk tevezt
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.soccerway.com/matches/2011/0 ... nv/941622/

Castaignos duplázott az ADO den haag ellen.
Szerintem fiatal kora ellenére ő az amúgy nem túl acélos Feyenord házi gólkirálya.
Érdekesség,hogy a 88.pecben Simon Krisztián váltotta.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

realevil írta:Tevez a nyáron elhagyhatja a Cityt és a befutó a Barca vagy az Inter lehet. Semmiképp nem akar maradni Manchesterben.

Nem lenne rossz ;)
Szólni kell Zanettinek hogy kezdjen el beszélgetni vele :D
realevil

mike írta:
realevil írta:Tevez a nyáron elhagyhatja a Cityt és a befutó a Barca vagy az Inter lehet. Semmiképp nem akar maradni Manchesterben.

Nem lenne rossz ;)
Szólni kell Zanettinek hogy kezdjen el beszélgetni vele :D

én is szeretném, ha jönne, bár itt elég sokan nem bírják. nekem nincs vele bajom, durvább nem lehet mint a zsoldos Ibra.
Inter101

Ha jól tudom Tevez tud szélen játszani de amikor a Cityben láttam a bal oldalon volt. Ha igy van akkor mi lesz Eto'o-val?? Szerintem van bőven olyan poszt ami erősítésre szorul(komplett bal oldal+Stankovic mellett/helyett is kéne már lassan valaki, nem mintha nem játszana jól, de ő sem fiatalodik, sajnos). Tevez nagyon jó játékos ez kétségtelen, de jött Pazzini előre ott van Eto'o és Milito is. Nagy kérdés, hány csatárral/szélsövel akarunk játszani, bár a Pazzini, Eto'o, Milito, Tevez quattro enyhén szolva is luxus lenne, mert közülük nem tudna 3 egyszerre a pályán lenni(szerintem)!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Tevez nagyszerű játékos,de az utóbbi években túl hisztis lett.Arra meg semmi szükség,hogy itt is elkezdjen nyafogni,aztán meg továbbálljon.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Inter101 írta:Tevez nagyon jó játékos ez kétségtelen, de jött Pazzini előre ott van Eto'o és Milito

Milito jelen pillanatban sehol sincs, azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy egy teljes szezont elnézzenek neki, hiába tudjuk mit tett a klubbért.

Ha nem változik a formája, akkor ő menni fog a nyáron, és Tevez nem lenne rossz megoldás, de ő korábban nyilatkozta, hogy max. még 4-5 évet akar Európában játszani, utána menne haza, szóval hosszabb távon nem lehetne vele tervezni, csak egy-két szezonra, meg tényleg elég hisztis lett.
realevil

jo, hát 4-5 év alatt még elég sok mindent megnyerhet Tevez. akár velünk is.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Inter101 írta: a Pazzini, Eto'o, Milito, Tevez quattro enyhén szolva is luxus lenne, mert közülük nem tudna 3 egyszerre a pályán lenni(szerintem)!
Eto'o, Milito és Pazzini voltak már egyszerre a pályán (a korábbi Samp elleni meccseken kívül is :lol: ), ettől függetlenül Tevez nagyon zsákbamacska szerintem. Remek csatár, de nagyon szangvinikus természet.

FORZA INTER!!!
Inter101

sorger=giallo írta:
Inter101 írta: a Pazzini, Eto'o, Milito, Tevez quattro enyhén szolva is luxus lenne, mert közülük nem tudna 3 egyszerre a pályán lenni(szerintem)!
Eto'o, Milito és Pazzini voltak már egyszerre a pályán (a korábbi Samp elleni meccseken kívül is :lol: ), ettől függetlenül Tevez nagyon zsákbamacska szerintem. Remek csatár, de nagyon szangvinikus természet.

FORZA INTER!!!

Voltak egyszerre a pályám de ha jol emlékszem nem jött be(lehet hogy tévedek). Milito és Pazzini sem tud szélsöt játszani!! A másik dolog hogy Tevez a bal oldalra szokott kihuzodni ahol ugye Eto'o van%% Akkor ti hogyan raknátok be őt az Interbe? Én nem látom át! Nem Tevezzel van problémám , mert egy nagyon jo játékos, hanem szerintem a jelenlegi Interben nincs helye! Amugy meg ha Eto'o, Pazzini/Milito + még Tevez is a pályán lenne, megspékelve Sneijderrel ki védekezne? 4 játékos aki teljesen kivonja magát a védekezéből(tudom hogy Eto'o Mourinho alatt egészen szépen megoldotta, de idén nem zár vissza, mondjuk ez a goljai számán is megmutatkozik), hát nem tudom hogy belefér-e! Az a véleményem hogy van nagyobb probléma is annál hogy legyen még egy klasszis(??) csatár a keretben(pl. komplett baloldal, attol félek ezt majd a Bayern fogja demonstrálni). Persze én sem zárom ki hogy esetleg Milito váltani akar majd, egyéb esetben (mármint nem akar) nem tudom elképzelni hogy Moratti csak ugy kirugja, nem erről hires az öreg! Ha marad akkor meg ugye adott a kérdés: Hova??
hvmetal

40millió alatt nem hiszem,hogy elengedné a man city.
abból inkább vennénk egy Lució,Stankovic,Zanetti utódot. vagy ahogy előttem is írta a srác a bal oldalra sem ártana végre költeni.eszemet nem tudom már mióta hiány poszt.Coco,Favalli,Maxwell,Chivu akik hirtelen eszembe jutnak.
Coco szerencsétlen szinte csak sérült volt,pedig 2002es VB-ig új Maldininek tartották.Favalli bohócot csinált magából,messze nem tudott úgy játszani a Lazio után sehol,hogy az érjen is valamit.Maxwell átmeneti megoldásnak jó volt.Chivu meg,inkább no comment,mert jönnek az igazság harcosai és leharapják a fejem. :D
visszatérve Tevezre,elég öntörvényű játékos,nem tudom mennyire lenne csapattag.igaz külön is képes meccseket nyerni,de Eto'ot kinem venném a helyéről.a Herceg is lassan sokaknál "1évig üzemképes" klasszis lesz,Pazzoval elég nagy konkurenciája lehetnek egymásnak. sajnálnám,ha menne,mert ha formába lendülne,hatalmas erősség lenne.
inkább jobb oldalra kellene valaki,nem bírom Sanchezt,de ő jó megoldás .
korosodó játékosok mögé 1-2tehetség,főleg a kp-ra,Lució utód és Sanchez és szerintem ennyi elég is.
nem örülnék,ha jövőre is,ne adj Isten,ha odakerül Cordobának vagy Marconak kellene beállnia hátra,Chivunak bal szélen rohangálnia,mert Tevez és a Fair Play miatt már szarul jöttünk volna ki anyagilag.gondolom Fergusson sem heccből adta el és bízik jobban pl,Berbatovban.( ő jó lenne 3.számú csatárnak,legalább is nagy kedvenc :) )
hvmetal

amúgy Dzsudzsákot én s elfogadnám és nem azért,mert magyar.
nem jön hátra védekezni,ennyi erővel soha nem lesz egy normális balszélsőnk ;)
gyors,technikás és van olyan lővőtechnikája,mint Sneijdernek.ezt a góljai igazolják.mindennel rendelkezik ami egy jó szélsőnek kell.plusz egyre több gyengébbik lábával lőtt gólja is mutatja,hogy fejlődő képes még. az a baj,hogy magyar,de 13misiért nem sok ilyen szintű szélsőt vennénk az tuti.
persze a jelenlegi csapatba nem férne be,nem illene be,de az tuti,hogy nem a PSV a karrierje csúcsa
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Inter101 írta:
sorger=giallo írta:
Inter101 írta:

Voltak egyszerre a pályám de ha jol emlékszem nem jött be(lehet hogy tévedek).
Nem tévedsz, valóban kevésbé sikeres próbálkozás volt, habár mentségükre szóljon, hogy nem igazán volt alkalmuk összeszokni.
hvmetal írta: jönnek az igazság harcosai és leharapják a fejem. :D
De csak azért, mert megérdemled! :twisted:

FORZA INTER!!!
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Chivut akarja a csészéka moszkva...hurrááá :D :D :D
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Gabosska írta:Chivut akarja a csészéka moszkva...hurrááá :D :D :D

Cseréljük el a 2 tojásra.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Atosz írta:

Azért egy zsák krumplit csak megér, nem??? :lol:
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Atosz írta:

4-es metróra :lol:
Gabosska
Kapcsolat:

DSanton39 írta:
Atosz írta:

4-es metróra :lol:

Román sajtó a következőkkel van tele: Chivu ügynöke nem tartja kizártnak, hogy nyáron Chivu távozik (ami azért nem gyenge...eddig foggal-körömmel kapaszkodtak, hogy alapember a világ legjobb csapatában és kitehetetlen).
Szerintem borítékolható, hogy megy... :D
realevil

nyáron hoznánk Polit a Sampból 10 milláért. Brancaék gondolkoznak, hogy Santont is bevonják e az üzletbe.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

realevil írta:nyáron hoznánk Polit a Sampból 10 milláért. Brancaék gondolkoznak, hogy Santont is bevonják e az üzletbe.

Ennek nagyon nagyon örülnék, de annak nem h Santont belevonnánk. Bár múltkor írta vki h a Cesenában se fér be mindig, nem tudom mi lett vele :S
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

még mindig jobb mintha a Juve vinné el. a héten cikkeztek arról hogy nyáron ők is szeretnék elvinni Santont. :S
a gazzetta szerint holnap kezdő lesz Cesenában, jobb hátvédként. jó lenne ha tudna rendszeresen játszani.
realevil

én még mindig azt mondom, hogy nem kéne őt belevonni semmilyen üzletbe. pláne nem a juvéval elboltolni. megbánnánk, ha túladnánk rajta, akkor meg főleg ha 2-3 év mulva stabilan hozná Maicon szintjét... :)

meg is nézem a Cesena meccset, hogy mit alkot.
Gabosska
Kapcsolat:

realevil írta:én még mindig azt mondom, hogy nem kéne őt belevonni semmilyen üzletbe. pláne nem a juvéval elboltolni. megbánnánk, ha túladnánk rajta, akkor meg főleg ha 2-3 év mulva stabilan hozná Maicon szintjét... :)

meg is nézem a Cesena meccset, hogy mit alkot.

Várjuk a beszámolót :)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Gabosska írta:Román sajtó a következőkkel van tele: Chivu ügynöke nem tartja kizártnak, hogy nyáron Chivu távozik (ami azért nem gyenge...eddig foggal-körömmel kapaszkodtak, hogy alapember a világ legjobb csapatában és kitehetetlen).

Remélem nem.
1. nincs a posztjára jelenleg sem senki.
2. nem kapnánk érte túl sokat.
3.nem látom reálisnak azt,hogy több 10 milliót költene Moratti egy normális hátvédre nyáron.
4. nagy esélyt látok Maicon távozására.Aztán még a végén 2 szék között a padlóra esnénk.
5.ha így lenne nyáron szinte egy komplett hátvádsor kell.
Gabosska
Kapcsolat:

Nia írta:
Gabosska írta:Román sajtó a következőkkel van tele: Chivu ügynöke nem tartja kizártnak, hogy nyáron Chivu távozik (ami azért nem gyenge...eddig foggal-körömmel kapaszkodtak, hogy alapember a világ legjobb csapatában és kitehetetlen).

Remélem nem.
1. nincs a posztjára jelenleg sem senki.
2. nem kapnánk érte túl sokat.
3.nem látom reálisnak azt,hogy több 10 milliót költene Moratti egy normális hátvédre nyáron.
4. nagy esélyt látok Maicon távozására.Aztán még a végén 2 szék között a padlóra esnénk.

Bár nem vagyok látnok, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy a szamuráj beválik majd. Azt hozza majd, amit Chivu tesz a meccsekhez. Ezen esetben mehet.
Egyértelmű, hogy míg a jobb szárny él Maiconnak köszönhetően, baloldalt holtág van (bár mikor szamuráj játszodt, akkor volt pár szép elfutása). Szerintem ezt látja Branca is, meg az elnök is, és előbb igazolnak oda valakit, mint a jövő építgessék Polival.

Szerintem nyáron Pandev, Chivu, Mátrix (ő biztosra), Cordoba-Lucio-Samuel egyike, Milito (ha nem talál önnön magára) biztosan távozik. :?
Rémes, hogy a kezdő krémje 30 felett van...előbb-utóbb lépni kell...és inkább előbb mint utóbb.
realevil

szerintem ne nagyon menjen Chivu sehova. most is Ranocchia, Cordoba, Samuel kidőlt. jövőre is bármikor előfordulhat nagyobb sérüléshullám és akkor majd 3 védővel állunk ki??
Gabosska
Kapcsolat:

realevil írta:szerintem ne nagyon menjen Chivu sehova. most is Ranocchia, Cordoba, Samuel kidőlt. jövőre is bármikor előfordulhat nagyobb sérüléshullám és akkor majd 3 védővel állunk ki??

Andreolli jön nyáron. Ez már biztos ha jól tudom...
Nia

Hát...Nézzük csak.Hátvédjeink:Maicon,Lúcio,Samuel,Mátrix,Cordoba,Chivu,Nagatomo,Ranocchia,Santon????

Ha kihagytam valakit sorry.
Na most Maiconról írtam,szerintem lép
Samuel:nem hinném,hogy még annyira rendbe tud jönni,de legyen
Mátrix,Cordoba:minden tisztelet,de jövőre még feleannyira se a csapat közelébe,mint idén.
Santon:örök rejtély.De legyen jöjjön vissza,úgy ahogy kell.
Nagatomo:jelenleg nekem egy kamikaze harcos,aki gyors,de nem tud beadni.Életveszély ahogy mindig elől bóklászik,sokszor nem is ér vissza.Nálam még Chivu szintjét sem hozza eddig.
Ranocchia,hát eddig elég porcelánnak tűnik.
Szóval ha megy Chivu(és Maicon),marad a Lúcio,Samuel,Ranocchia,Santon(3 középhátvéd)
Minimum 3 hátvédet kellene melléjük venni...hát.
De persze ez csak feltételezés.
realevil

a Capitanot meg kihagyod Nia?? ejnye... :P
egyébként engem Ranocchia játéka apránként meggyőz. első pár meccsén azért voltak kételyeim.
Nia

realevil írta:a Capitanot meg kihagyod Nia?? ejnye... :P
egyébként engem Ranocchia játéka apránként meggyőz. első pár meccsén azért voltak kételyeim.

Nem csak középpályásnak veszem :)
Ranocchia tehetségével nincs is gond,és egyre jobb is volt.
realevil

egyébként szerintem csinálhatnánk egy Maicon-Ramos cserét a nyáron. ahogy hallottam Ramos menni szeretne Madridból.
Gabosska
Kapcsolat:

Andreollit számítsátok már oda. Nem úgy volt, hogy nyártól érkezik? :D
Cserének elmegy... :?:
realevil

csak azt nem értem, hogy akkor minek adtuk el jó pár éve, ha most meg visszavásároljuk. hirtelen mégis csak tehetséges? :D eléggé szkeptikus vagyok vele szemben.
Nia

Gabosska írta:Andreollit számítsátok már oda. Nem úgy volt, hogy nyártól érkezik? :D
Cserének elmegy... :?:

Számítsuk,de igazán nem láttam játszani.Jó magas és 25,meg a rómának adtuk Chivuért anno nem? :lol:
Na akkor az 5 hátvéd :)Az nem elég.

Egyébként szerintem Ramosért még lóvét is kérnének és gyanúm szerint a cselszki lesz a befutó.
Gabosska
Kapcsolat:

realevil írta:csak azt nem értem, hogy akkor minek adtuk el jó pár éve, ha most meg visszavásároljuk. hirtelen mégis csak tehetséges? :D eléggé szkeptikus vagyok vele szemben.

Mert Andre fiatal ígéret volt, míg Chivu a világ egyik legjobbja a posztján.
Romaban szürke játékos volt, de elég sok meccsen pályára állt. Chievoban sem kimagasló ami a teljesítményét illeti, de nem is katasztrófális. Második cserének elsőosztályú. Olasz, magas, saját nevelés és kék szeme van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
realevil

mindenképp tehetséges védőkre van szüksége a csapatnak, aki tudja hozni mondjuk Lucio/Samuel szintjét hosszu távon is. nem pedig a kispadra kéne igazolni.
Válasz küldése