Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: mike »

Injoc írta:http://www.youtube.com/watch?v=KHuGinETDt4

Ez csak egy ilyen videó a sok közül...nem igazán értem h az az ember akinek tavaly kis túlzással mindent köszönhettünk...idén már túl akarnátok adni raja. Lehet nem mai gyerek de merem állítani fél lábbal jobb focista mint a jelenlegi csatárok közül bárki Eto'o-n kívül...mert elég csak ezt a videót megnézni..amellett h milyen gólokat lőtt, milyen szitukban, kurva sok gólpasszt is adott és az összjátékokban is hasznosítható...

Injoc, ezt nem is olvastam az előző kommentem előtt, de mindenben egyetértek.
Milito olyat tett amit 45 éve senki ebben a klubban, győztes gólt szerzett BL döntőben ;)
Nehogy már egy gyengébb szezon után lemondjunk róla :|
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Ganso megint benyalt Leonardonak :)
Nagy klasszisnak indul,jó lenne elhozni a Milán előtt bárki bármit mond.3év múlva simán lehet az új Kaká.azért meg ha van nekünk egy Gansonk,Sneijderünk,Coutinhonk még esetleg Sanchezünk elég erős támadószekcióval rendelkeznénk.Előbb utóbb az olasz fociban is lesz egy kisebb reform,muszáj felgyorsulni,mert az angolok,spanyolok,németek ebben a tekintetben nagyot fejlődtek.így talán nem lesz sok a támadó szellemű kpk száma.Milán meg csak erősítsen kiégett nagy nevekkel.Következő 10évben lazán benne van,hogy a 21.században már újra az Inter lesz az első számú olasz csapat nemzetközi téren.(Berlusconi éra óta ez a bilán.)
Remélem Morattiék is így gondolkodnak Militoval kapcsolatosan,mint mi itt páran Májkül.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Audipower írta: Motta meg nekem sosem volt szimpi, lassú,körülményes és ez a Bl-ben elég nagy hátrány lenne a csapatnak. A Serie A-s lötyögésnél kis csapatok ellen még elmegy.

azért motta bl-be nagyon sokat tett tavaly a csapatért, most pár meccse nem megy neki amúgy meg kurva nagy játékos
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Mourinho: "I Would Never Coach A Rival Of Inter"

Reports in Spain have excluded a possible landing of Mourinho in Rome as reported this morning by the Corriere dello Sport. According to reports from Madrid, in fact, he said that: "If I had to leave Real, I would like to go to a big club in the English league or Italian. I would never coach a rival of my former teams. For example, I could never go to Barcelona because I come from Real or Juve after what I experienced at Inter." :!:
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Injoc írta:..Szóval illene talán adni neki 1 kis időt mielőtt páros lábbal rúgjuk ki azt az embert aki tavaly a szart is kiküzdötte magából...
Egy jó Militora tényleg szükség van, (én is ezt szeretném!) de annyi húsz-ezresem lenne, ahányszor ezt már leírtuk augusztus óta...
Természetesen minden tiszteletem az Övé, és felejthetetlen amit tett, de el kell dönteni hogy topcsapat vagyunk és a jövőbe tekintünk, vagy az emlékeinkből próbálunk megélni. Ennyi erővel Ibrát se kell fikázni, mert egy-két bajnoki címet Ő góljaival nyertünk meg. El kell fogadni hogy egy kiöregedő félben lévő játékosról van szó. 32éves lesz. Lesznek még kimagasló periódusai a pályafutásában, de a tavalyi szintet már nem fogja hozni.

1-2 ember 1,5 hónap után már Pazzot savazza...gratulálok.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Komax írta:
Injoc írta:..Szóval illene talán adni neki 1 kis időt mielőtt páros lábbal rúgjuk ki azt az embert aki tavaly a szart is kiküzdötte magából...
Egy jó Militora tényleg szükség van, (én is ezt szeretném!) de annyi húsz-ezresem lenne, ahányszor ezt már leírtuk augusztus óta...
Természetesen minden tiszteletem az Övé, és felejthetetlen amit tett, de el kell dönteni hogy topcsapat vagyunk és a jövőbe tekintünk, vagy az emlékeinkből próbálunk megélni. Ennyi erővel Ibrát se kell fikázni, mert egy-két bajnoki címet Ő góljaival nyertünk meg. El kell fogadni hogy egy kiöregedő félben lévő játékosról van szó. 32éves lesz. Lesznek még kimagasló periódusai a pályafutásában, de a tavalyi szintet már nem fogja hozni.

1-2 ember 1,5 hónap után már Pazzot savazza...gratulálok.

Egyet értek veled, Militonak meg kell adni az esélyt, előbb utóbb megtalálja a góllövő cipőjét csak ahhoz mondjuk játszani kéne.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

én meg akkor is eladnám Militot. :lol: kövezzetek agyon, az se érdekel, de idén már 32 lesz. sokat tett az Interért, de én nem hiszek benne, hogy hozza a tavalyi formáját.

Pazzinit meg nemtudom mi alapon "hordjátok le", mert ha ő nincs, akkor most nem 5 pont lenne a hátrányunk a milannal szemben. most lehet mondani, hogy persze, mert az a dolga hogy gólt lőjön. de Militonak is az lenne a dolga... nyilván tavaly rengeteget tett a csapatért és a teljesítménye etalon volt. de ez már a múlt. sajnos...
mike

realevil írta:én meg akkor is eladnám Militot. :lol: kövezzetek agyon, az se érdekel, de idén már 32 lesz. sokat tett az Interért, de én nem hiszek benne, hogy hozza a tavalyi formáját.

Nem is kell hogy a tavalyi formáját hozza, azt amúgy is szinte lehetetlen megismételni.
De évekig lehet még 20+ gólos csatár, ebben biztos vagyok.

Pl: Cruz 37 lesz idén, de még mindig bánom hogy nem marasztaltuk tovább.
Kb még ma is 10x jobb lenne ilyen Pandev féléknél....ennyire hatékony cserecsatárunk sem mostanában lesz.
realevil

mike írta:Pl: Cruz 37 lesz idén, de még mindig bánom hogy nem marasztaltuk tovább.
Kb még ma is 10x jobb lenne ilyen Pandev féléknél....ennyire hatékony cserecsatárunk sem mostanában lesz.

Cruzt én is sajnálom. Egyébként tényleg kívánom, hogy legyen úgy Militoval ahogy mondod. 20+ gól. Az lenne a legjobb, mert akkor máris kevesebbet kellene igazolni. Csak én nem látok erre esélyt. :roll:
hvmetal

ember,ki savazza? annyi lett mondva,hogy teljesen más a két játékos.Pazzini egy pozíciós csatár akit fejbe kell lőni labdával vagy úgy megindítani és levenni róla 1-2játékost,hogy max 1 védővel szemben mehessen a kapu felé.ő inkább az a tipikus 16oson belül élő csatár.míg Milito tavaly is,de a Genoaban,Zaragozaban is bizonyította,hogy ha kell 2-3védő ellen is képes gólt rúgni.Sokkal jobban használható összjátékban is.mutatja ezt a gólpasszainak száma.
eladni,mert 32éves lesz.. és kit teszünk majd be cserének?Pandevet vagy a zöld fülű Castaignost? nem értem miért kéne eladni,főleg egy ilyen szezon után mikor van,hogy a BL ben 1minőségi csatárral tudunk kiállni hazai pályán.
amúgy ott van Cruz,Crespo,Inzaghi,Del Piero esete,hogy 30felett is képesek fontos meccseken beállva pluszt hozni,gólt rúgni. semmi ésszerűség nincs 1 ilyen szezon után eladni egy Milito kaliberű játékost.
realevil

na nehogy leb*sszál már mert el merném adni. :lol:

egyébként erre gondoltam:
Pazzini pedig semmit nem tesz hozzá(mellesleg ő is nagy fetrengőművész)

azért mert más a véleményed, attól még nem vagy okosabb... de én sem vagyok hülyébb. ;)
hvmetal

Milito hasznosabb,de a 2játékos teljesen más eset.Felesleges összehasonlítani,mert így nem lehet.Mindkettőre szükség van Eto'o mellé.Nem a Genoa vagyunk,hogy elég 1jó és mellé még 1 egész jó csatár.3 fronton vitézkedünk. azért Adriano,Vieri,Recoba,Cruz,Martins vagy Ronaldoék is megfértek egymás mellett a keretben.
amúgy kezd átmenni az egész offolásba vagy minek nevezik ezt
realevil

hvmetal írta:Milito hasznosabb,de a 2játékos teljesen más eset.Felesleges összehasonlítani,mert így nem lehet.Mindkettőre szükség van Eto'o mellé.Nem a Genoa vagyunk,hogy elég 1jó és mellé még 1 egész jó csatár.3 fronton vitézkedünk. azért Adriano,Vieri,Recoba,Cruz,Martins vagy Ronaldoék is megfértek egymás mellett a keretben.
amúgy kezd átmenni az egész offolásba vagy minek nevezik ezt

na ebben viszont így egy az egyben igazad van :D bár azért idén Milito kb olyan hasznos volt mint Pandev. de off vége....
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

R9. írta:
Audipower írta: Motta meg nekem sosem volt szimpi, lassú,körülményes és ez a Bl-ben elég nagy hátrány lenne a csapatnak. A Serie A-s lötyögésnél kis csapatok ellen még elmegy.

azért motta bl-be nagyon sokat tett tavaly a csapatért, most pár meccse nem megy neki amúgy meg kurva nagy játékos

Hát igen gyuve meccs óta gyenge de ugyanúgy Cambi is és ezt nagyon megszenvedi Wesley mert így rá van hárítva minden,rengeteget számítana ha mind2en feljavulnának
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Na alig van már olyan játékos akit még nem adtatok el :shock: :evil: .Ez nekem kicsit fura.Azért halkan megsúgom,hogy Moratti nem fog nyáron egy komplett kezdő 11et venni(sőt még a 4-5 klasszis,minőségi játékos sem nagyon fogja futni),úgy hogy jó lenne ha valakit megtartanánk. :evil:
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Stankov írta:
R9. írta:

Hát igen gyuve meccs óta gyenge de ugyanúgy Cambi is és ezt nagyon megszenvedi Wesley mert így rá van hárítva minden,rengeteget számítana ha mind2en feljavulnának

Motta szerintem jó játékos és nállam alap tagja a kezdő 11-nek. Jó lenne ha Cambiassoval helyet cserélnének és akkor mind2en többet hozzátudnának tenni a csapat játékához.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

azért tegyük hozzá az itt írt sok mindenhez, vki a szívére hallgat és úgy tervezi a csapat jövőjét, vki meg az eszére és úgy. és bár pl Militonak sokat köszönhetünk és nagy játékos, reálisan nézve most lehet utoljára pénzt csinálni belőle, mert jobb már nem lesz. (mike: 20+ gólos csatár? max a Serie B-ben lesz neki 20+ gólos szezonja)
Csapatot építeni csak úgy lehet ha az ember félreteszi a személyes érzéseit a játékosok iránt, és úgy próbálja meg a legjobbat összerakni. lásd. Milan mit értek el azzal az elmúlt 5 évben hogy az öregjeiket megtartották? semmit. most hogy vásároltak lám mindjárt jók lettek. vagy nézzük Ibra ügyét, ha vki a szívére hallgat elcseréljük Ibrát? (én sem tettem volna) nem. de bejött, mert Mourinho és Moratti értettek hozzá. és ezt az irányt kell folytatni, még akkor is ha vkit el kell küldeni akit szeretünk. ;)
mike

DSanton39 írta:(mike: 20+ gólos csatár? max a Serie B-ben lesz neki 20+ gólos szezonja)

Azért egy Militoval kapcsolatban még viccből se emlegessünk már Serie B-t :roll:

Egyébként én az egész szezonra értettem nem csak a SerieA gólokra, különben ugyanazt kéne megcsinálnia mint tavaly, de azt én is elismerem hogy arra kevés az esély.
Egyébként sztem pályafutása talán első éve ez mikor is 20 gól alatt termel.
Nem tudom van -e ilyen támadó rajta kívül egyáltalán.
Persze elfogult vagyok vele, mert Zanetti mellett a legnagyobb kedvencem 8-)
hvmetal

szívére?nem inkább az eszére ibra ügyében ? :D
biztos véletlenül volt Juventino előttünk. Ibra nem egy Zanetti,Cambiasso,Zamorano
amúgy csapat építés és haszonlátás: Morattira nem volt jellemző soha,hogy ne nézze a játékos érdekét.És ez így jó. Pénzről szól minden ma,elég hülye is a világ.Van pénzünk,nem arra a 15millióra lesz szükségünk hál Istennek egy bajnoki címhez. Csapat építésről meg annyit,hogy ott az Arsenal.Tele fiatalokkal akik jó pár éve képtelenek letenni valamit is az asztalra.Szükség van Zanettikre,Militokra,Eto'okra a csapatépítéshez,akiktől lehet tanulni és a rutinjukkal,higgadtságukkal sokat segíthetnek. Olasz focira jellemző,hogy azok akik tettek valamit a klubbért,vagy kitartottak a csapat mellett azok visszakapják később a klubtól. Ez pedig becsülendő.Nem kell mindennek csak a pénzről szólnia,gépiesnek lenni. Milito marasztalása meg nem egyenlő azzal amit a Milán csinált.Természetesen Marconak,Cordobának lassan át kell adnia a helyét.Ők már nem igen lesznek a csapat segítségére.Zanetti,Milito,Stankovic viszont 1-2évig még erősítést jelent.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Diegot kurvára nem szükséges eladni.
Egyrészt, olyan pénzt biztos nem látnánk belőle, amennyit ér, sőt, szerintem feleárat alig adnának, és nem azért mert szar, hanem mert a tavalyi szezonban rendesen felment, hozzáteszem joggal.
De ez a legkisebb probléma, mivel tökéletes csatár ebbe a keretbe. Ha nem is kezdőként, de csereként simán maradhat még, nem kell eladni, fillérért, ha cserélni kell előre, inkább örülök neki, ha ő áll be, mintha mondjuk Pendu.

Di Vaio is nézzétek meg, 35 lesz, és még mindig hogy rugdossa a gólokat. Milito sem rugdosná kevésbé, ha maradna, csereként nagy lendületet vinne a játékba, és talán ő tudja a legjobban tehermentesíteni Eto'o-t is.
hvmetal

1999–2004 argentin Racing Avellaneda 137(34)
2004–2005 olasz Genoa 59(33)
2005–2008 spanyol Real Zaragoza 108(51)
2008–2009 olasz Genoa 31(24)
2009– olasz Internazionale 35(22)
idei pár meccse nincs benne,de azért ha összeadjuk a meccsei számát és a góljainak számát,esetleg el is osszuk a kettőt,lehet kijön egy olyan mérleg mint amilyennel egy Eto'o,Vieri,Ibra,Van Nistelrooy,Drogba rendelkezik.simán benne van az elkövetkező évben is egy 20as a lábában.talán,ha k*rvázott volna,vagy travinak tartozott volna jobban tisztelnék. vicces,hogy a Balotellit aki a földhöz vágta a mezét,nem tisztelte a csapatot egyesek marasztalták egy ilyen klasszist meg nem. 15millióból amennyit a kora és az idei szezonja miatt ér nem veszel ilyen játékost.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ennek a szezonjának már annyi sajnos, sérülések betettek neki, és mentalisan is nagyon lent van, hihetetlen mennyi balszerencse érte, tavaly minden összejött neki, idén semmi.. Nyáron végigcsinálja az alapozást, kipiheni és szépen összeszedi magát, és remélhetőleg jövőre a sérülések is elkerülik. Sehova nem kell őt eladni, lehet már nem fiatal, de még 2-3 jó év simán benne van, és csereként is sokat segíthet ha nem is kezdőként. Azért még így is sokkal többet tett hozzá a csapat játékához mint mondjuk Pandev, még a szar formája ellenére is összehozott 5 gólt és 3 gólpasszt 15 meccsen a bajnokságban. Tudja mindenki, hogy ez a szezonja nem azért sikeredett ilyen rosszra, mert már öregedik..
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

hvmetal írta:semmi ésszerűség nincs 1 ilyen szezon után eladni egy Milito kaliberű játékost.

Nem a legjobb áron adnánk el, az biztos.

Egyébként az is érdekes, hogy Milito menne-e az Inter-től, mert nekem van egy olyan tippem, hogy nyártól már Madrid mez lesz rajta. (De én sem szeretném, ha menne.)
Nia

Tommy írta:Nyáron végigcsinálja az alapozást, kipiheni és szépen összeszedi magát, és remélhetőleg jövőre a sérülések is elkerülik.

Már ha kipihenheti a fáradalmakat.Amit remélek,de nem tudhatjuk nem lesz e ott a Copa America-n.Nekem most van egy olyan érzésem,hogy szerez még örömöt idén is.
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Nekem most van egy olyan érzésem,hogy szerez még örömöt idén is.

másfél hét múlva Münchenben Robben góljára egy duplával válaszol,és 2-1re nyerünk,így pedig továbbjutunk a BL-ben:)
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

interlaci írta:
Nekem most van egy olyan érzésem,hogy szerez még örömöt idén is.

másfél hét múlva Münchenben Robben góljára egy duplával válaszol,és 2-1re nyerünk,így pedig továbbjutunk a BL-ben:)

az bizony jó lenne ;)
realevil

mára hivatalossá vált, hogy az orvosi vizsgálatot követően leigazoltuk Luc Castaignost a Feyenoordtól 4 millio euroért.

a cselszki nyártól mindenképp szeretné elvinni Sneijdert, Lampard pótlására.
azért remélem ez nem jön össze, vagy ha igen akkor megkérjük az árát rendesen :twisted:
hvmetal

realevil írta:mára hivatalossá vált, hogy az orvosi vizsgálatot követően leigazoltuk Luc Castaignost a Feyenoordtól 4 millio euroért.

a cselszki nyártól mindenképp szeretné elvinni Sneijdert, Lampard pótlására.
azért remélem ez nem jön össze, vagy ha igen akkor megkérjük az árát rendesen :twisted:

és kapunk érte 25-30milliót,de hogy egy ilyen irányítót nem veszünk ennyiért az tuti.27 éves lesz.Miért adnánk el?
remélem ezek a Militos,Sneijderes hírek kamuk.elég,hogy a mester elment,most még szórnánk is szét a klasszisainkat? következő ki lesz? Eto'o. Xavi és Sneijder jelenleg a 2legjobb irányító.nem tudnánk igazolni olyat aki tudná potolni,mert ezen a poszton nagy kevés a lehetőség a piacon.
amúgy ne értsd félre.Ha morcinak tűnt nem neked szól hanem a hírnek
mike

Hatalmas hiba lenne Sneijder eladása.
Nem tudnánk pótolni, még ötletem sincs kit tudnánk hozni helyette...
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Valaki az fcinternewses Gansos cikket lefordítja? :?
Nia

:lol: :twisted: Csak a tegnapit tudnám ismételni.
Gabosska
Kapcsolat:

Nia írta::lol: :twisted: Csak a tegnapit tudnám ismételni.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=40640
Lévén hogy ez mai cikk, aligha. :?
Visszaolvasva annyit kaptam, hogy benyalt Leonak. Oszt sehol egy konkrétum :shock: :roll:
Nia

Gabosska írta:

Visszaolvasva annyit kaptam, hogy benyalt Leonak. Oszt sehol egy konkrétum :shock: :roll:

Sorry,nem arra reagáltam hanem az előtte levőkre,valahogy kimaradt a Ganso-s hsz.Amúgy minden nap van valami róla,érvek és ellenérvek...
Gabosska
Kapcsolat:

Nia írta:
Gabosska írta:

Sorry,nem arra reagáltam hanem az előtte levőkre,valahogy kimaradt a Ganso-s hsz.Amúgy minden nap van valami róla,érvek és ellenérvek...

Értem. :D
Da valami konkrétum. Valami amit nem az újságírók kreáltak. Nyilatkozta hogy jönne hozzánk? Valaki szólalt meg tőlünk ez ügyben?
Mekkora minőségi vérfrissítés lenne, ha a macedón mácsó elmenne a sörszájszagúakhoz és helyette jönne ez a brazil srác :o
Nia

Konkrétum?Nem nyilatkozott ilyesmit(vagyis azt olvastam tőle,hogy Milánóba szívesen jönne),tőlünk sem volt megerősítés ilyen ügyben(vagyis én nem tudok róla).
Sok az érdeklődő iránta.
50 millióért adná a Santos.Ez azért elég sok.Most sérült ha jól tudom,és még pár hétig az is lesz.Meg kell várni,hogy mit alakít majd a most kezdődő bajnokságban.
Arról meg,hogy Pandev helyett...szerintem inkább ő olyan Sneijder,Coutinho-féle játékos.Szóval nem hinném,hogy erre az üzletre nem a sokak által nagyon kedvelt Coutinho menne rá.
realevil

Gansot 50 millioért adnák? omg vigye a city akkor :D kissé eltúlzottnak érzem.

egyébként Sneijder tényleg nem kéne elengedni, Ő a támadások "lelke". jelenleg nincs minőségi pótlása.
szólnak pletykák arról is, hogy Kléper Laveran Lima Ferreira-ra aka Pepére rámozdulnánk a nyáron és 12 millioért hoznánk a Realtól, megerősítve a védelmünket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realevil 2011.03.05. 16:47-kor.
Süti

Nem hiszem, hogy Wes el szeretne innen igazolni.
realevil

kevesli a fizetését, 700ezerrel többet akar, de a Real egyenlőre nem hajlik. --> mármint Pepe

Nem hiszem, hogy Wes el szeretne innen igazolni.

szvsz pénz beszél
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realevil 2011.03.05. 16:57-kor.
Süti

Jó ebben igazad van, csak nem hinném, hogy Wes jelenlegi anyagi helyzete (4 Millió) miatt úgy érezné többet szeretne keresni.

Ő egyszer már megégette magát Madridban, és akkor nagy lehetőséget kapott az Inter-nél.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ezeket a híreket nem kell benyelni. Júliusig sok ilyen lesz. Wes a favágók közt, folyamatosan sérül lenne. Érdekes 1 hete a Chelsea még Kakát akarta. :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Én nem lepődnék meg ha Wes nyáron távozna sajnos.

Gansot nagyon emlegetik, őt nyilván nem cserének hoznánk, mert már most iszonyat jó játékos. Szóval nem lennék meg lepve, ha Leo a fiatal brazillal képzelné el hosszútávon a csapatot, és jönne is nyáron jó pénzért. Szerintem max 30 millioért fogják eladni, annál többet max a City adna érte.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Nemrég ő nyilatkozta, hogy jövőre Milánóba jön és még annyit, hogy Leonardo nagyon sokat hívogatja, de ezzel sem mondta azt, hogy hozzánk igazol, az meg már eddig is köztudott, volt, amit mondott, szóval igazából semmi konkrét.
Gabosska
Kapcsolat:

Chivu ma keresztelte második kislányát Milánóban, jelen volt a fél csapat és Victor Becali (az ügynöke) kijelentette: meglepte az Inter őt egy szerződéshosszabbítással.
Sírjak vagy nevessek? :D :D :D :D
realevil

Tommy írta:Én nem lepődnék meg ha Wes nyáron távozna sajnos.

Gansot nagyon emlegetik, őt nyilván nem cserének hoznánk, mert már most iszonyat jó játékos. Szóval nem lennék meg lepve, ha Leo a fiatal brazillal képzelné el hosszútávon a csapatot, és jönne is nyáron jó pénzért. Szerintem max 30 millioért fogják eladni, annál többet max a City adna érte.

én sem lepődnék meg, de kimondhatatlanul sajnálnám. ilyen a foci világa.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Gabosska írta:Chivu ma keresztelte második kislányát Milánóban, jelen volt a fél csapat és Victor Becali (az ügynöke) kijelentette: meglepte az Inter őt egy szerződéshosszabbítással.
Sírjak vagy nevessek? :D :D :D :D

Nem értem a vezetőséget, nem látják, hogy ez a Chivu mekkora nyomorék?
Vagy teljesen hülyék, vagy Chivu tud valami szarságot róluk és zsarolja őket. :D
Nem hiszem el, hogy ez a nyominger még legalább vagy 4 évig a csapatnál fogja rontani a levegőt, mert ha jól emlékszem 2014-ig írták, hogy hosszabbíthat. :(
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Azért hosszabbít vele a vezetőség, hogy normál pénzért el lehessen adni, ne ingyen, vagy 500.000-ért.
Audipower

Atosz írta:Azért hosszabbít vele a vezetőség, hogy normál pénzért el lehessen adni, ne ingyen, vagy 500.000-ért.

Remélem tényleg valami ilyesmi lehet a dologban, mert nem nagyon van keresnivalója nemhogy a kezdőben, de még a csapat környékén sem.
Szépen leküzdötte magát kb. a "Biabiany,Suazo" szintre.
mike

Tényleg Suazóval mi a fene van?
Pandevnél ő sem rosszabb...sőt néha talán gólt is rúgna :D
Audipower

mike írta:Tényleg Suazóval mi a fene van?

A viccet félre téve, amúgy sztem sem volt annyira gáz ez a Suazo, még egy Bl meccsre is emlékszek, amikor gólt lőtt vagy 3-4 éve. Néha azért a kispadon elfért volna, mikor sok volt a sérült a csapatnál. Azt én is adom, hogy a Pandev szintet biztos hozta volna. Azért sztem nem véletlenül választották azt hiszem 2006-ban a Serie A legjobb külföldi játékosának. Na de mind1, az ő ideje már lejárt sztem.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

mike írta:Tényleg Suazóval mi a fene van?

sérült már egy ideje
Válasz küldése