Én is így látom, hogy ez egy kicsit túl van dimenzionálva.Anonym alkesz írta: ↑2022.04.05. 16:16 Felesleges Marrotta hosszabbításából kiindulni. Egy 65 éves emberről beszélünk, aki nem fog külföldre menni dolgozni.
Vezetőségi tagként bármikor kérheti a közös megegyezéssel történő szerződésbontást, de alapból nincsenek olyan jó opciói, azzal hogy lekorlátozza magát Olaszországon belülre.
A mostani hosszabbítások is arra jók, hogy kisebb legyen a kár. Pl. Brozovic esetében.
Ingyen elveszíteni komoly veszteség lenne a klub értékessége szempontjából.
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
ricsinter
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
- Inter101
Én is!ricsinter írta: ↑2022.04.05. 16:41Én is így látom, hogy ez egy kicsit túl van dimenzionálva.Anonym alkesz írta: ↑2022.04.05. 16:16 Felesleges Marrotta hosszabbításából kiindulni. Egy 65 éves emberről beszélünk, aki nem fog külföldre menni dolgozni.
Vezetőségi tagként bármikor kérheti a közös megegyezéssel történő szerződésbontást, de alapból nincsenek olyan jó opciói, azzal hogy lekorlátozza magát Olaszországon belülre.
A mostani hosszabbítások is arra jók, hogy kisebb legyen a kár. Pl. Brozovic esetében.
Ingyen elveszíteni komoly veszteség lenne a klub értékessége szempontjából.
- CsaSzi9294
- Cupi
Eladtuk 113 millióért majd ők 1 év múlva kölcsönadják.
-
DM22
Az 50 millios plusz mercato hihető abszolút ha marad a tulaj , de ilyen rémhírek feleslegesek hogy Barella , Skriniar , Bastoni , Martinez kozul 2 tavozhat. Hagyjuk mar. Mi ertelme lenne szarrá gyengiteni a csapatot , hogy aztan sokkal kevesbe sikeresen , kevesebb erteket kepviselve probaljanak rajta tuladni? Nonszensz.
Kb a legrealisabb forgatokonyv hogy Vrij lelep 25 m korul es velhetoen Martinezt is eladjuk 60-70 kornyeken egy angol csapatnak vagy ATM nak. Ezeken felul jóval több penzt fogunk kiszedni az idei evbol a BL miatt, es ha a scudetto vagy az ezust meglesz , es ezen felul a gyozelem / donto a kupaban es ehhez hozzarakjuk a szuperkupat es Sanchez , Vidal felszabadulo 7-7 millios fizeteset ( akik teljesen fix tavozonak tűnnek) akkor eleg jol korvonalazodik h nem kell hangulatot kelteni.
Legrosszabb esetben jön Milenkovic 15 millioert ( ennyi lett a kivasarlasi ara ) ami nyilvan hatralepes Vrijhez kepest elso blikkre, vagy jon Bremer tobbert. Ezen felul ott van a sokak altal emlegetett Haller , Werner stb jatekosok akik joval kevesebbert mozdithatoak Martinez potlasara. De ha ingyen mozdithato lenne Dybala akkor neki a Sanchez fizut odalehet adni. Felteve ha hozzank jon. A Lukaku visszajon kolcson akkora kabare hogy meg mosolyogni sincs rajta kedvem. Viszont kolcson plusz kotelezo opciot eltudok kepzelni 70 - 80 koruli magassagban. De nem tartanam kizartnak hogy ha nincs Dybala akkor Lukakut valahogy kitudjuk gazdalkodni. Teljesen egyertelmu hogy visszajonne , a Chelsea pedig nem fogja megkockaztatni hogy tovabb amortizalja a sajat erteket .
Egy gond lehet ha Conte viszi a Spursbe Kane helyere ( ha eladjak az angolt )
Szoval szerintem is lesznek ugyanugy megszoritasok mert lathato hogy a Milan modell az egyetlen fenntarthato allapot de nem kell azert azt sem plantalni hogy eret fogunk vágni banatunkban. Raer ez akkor ha tenyleg van ra okunk.
Kb a legrealisabb forgatokonyv hogy Vrij lelep 25 m korul es velhetoen Martinezt is eladjuk 60-70 kornyeken egy angol csapatnak vagy ATM nak. Ezeken felul jóval több penzt fogunk kiszedni az idei evbol a BL miatt, es ha a scudetto vagy az ezust meglesz , es ezen felul a gyozelem / donto a kupaban es ehhez hozzarakjuk a szuperkupat es Sanchez , Vidal felszabadulo 7-7 millios fizeteset ( akik teljesen fix tavozonak tűnnek) akkor eleg jol korvonalazodik h nem kell hangulatot kelteni.
Legrosszabb esetben jön Milenkovic 15 millioert ( ennyi lett a kivasarlasi ara ) ami nyilvan hatralepes Vrijhez kepest elso blikkre, vagy jon Bremer tobbert. Ezen felul ott van a sokak altal emlegetett Haller , Werner stb jatekosok akik joval kevesebbert mozdithatoak Martinez potlasara. De ha ingyen mozdithato lenne Dybala akkor neki a Sanchez fizut odalehet adni. Felteve ha hozzank jon. A Lukaku visszajon kolcson akkora kabare hogy meg mosolyogni sincs rajta kedvem. Viszont kolcson plusz kotelezo opciot eltudok kepzelni 70 - 80 koruli magassagban. De nem tartanam kizartnak hogy ha nincs Dybala akkor Lukakut valahogy kitudjuk gazdalkodni. Teljesen egyertelmu hogy visszajonne , a Chelsea pedig nem fogja megkockaztatni hogy tovabb amortizalja a sajat erteket .
Szoval szerintem is lesznek ugyanugy megszoritasok mert lathato hogy a Milan modell az egyetlen fenntarthato allapot de nem kell azert azt sem plantalni hogy eret fogunk vágni banatunkban. Raer ez akkor ha tenyleg van ra okunk.
- interfan
Antonello:
"
A most nyari mercato a tavaly nyarihoz hasonloan, a fenntarthatosag es a koltsegcsokkentes jegyeben fog telni.
A fenntarthatosag megint kulcsfontossagu lesz, a piac megvaltozott az ingyen jatekosok szerepe feleertekelodott.
A prioritas ujra a gazdasagi helyzet, es a penzugyi fenntarhatosag, ezek utan kovetkezik a sportszakmai kerdesek, megprobaljuk ujra a kettot osszhangba hozni ami sikerult tavaly nyaron.
Osszhangba sikerult dolgozni tavaly, ez iden is sikerulni fog.
De most csakis a penzugyi fenntarthatosag a fontos.
Meg szeretnem nyugtatni a szurkolokat, tavaly is eladtuk ket nagyszeru jatekost, megis versenykepesek maradtunk a legmagasabb szinten, es tovabbra is a legmagasabb minoseget kepviseljuk.
Iden is olyan mercatot fogunk letrehozni mint tavaly, de mint tavaly iden is a legmagasabb szinten maradunk majd.
Marotta megfogja talalni a megfelelo egyensulyt, biztos vagyok benne hogy a gazdasagi fenntarhatosag folytatasa ellenere, az Inter minosege a kovetkezo szezonban is a legmagasabb szintre lesz eleg, ahogy az jelenleg is.
En nem leepitesnek neveznem ezt, ami tavaly is volt, es amit folytatunk, hanem annak hogy a versenykepesseg es a fenntarhatosag kepes kez a kezben jarni.
"
"
A most nyari mercato a tavaly nyarihoz hasonloan, a fenntarthatosag es a koltsegcsokkentes jegyeben fog telni.
A fenntarthatosag megint kulcsfontossagu lesz, a piac megvaltozott az ingyen jatekosok szerepe feleertekelodott.
A prioritas ujra a gazdasagi helyzet, es a penzugyi fenntarhatosag, ezek utan kovetkezik a sportszakmai kerdesek, megprobaljuk ujra a kettot osszhangba hozni ami sikerult tavaly nyaron.
Osszhangba sikerult dolgozni tavaly, ez iden is sikerulni fog.
De most csakis a penzugyi fenntarthatosag a fontos.
Meg szeretnem nyugtatni a szurkolokat, tavaly is eladtuk ket nagyszeru jatekost, megis versenykepesek maradtunk a legmagasabb szinten, es tovabbra is a legmagasabb minoseget kepviseljuk.
Iden is olyan mercatot fogunk letrehozni mint tavaly, de mint tavaly iden is a legmagasabb szinten maradunk majd.
Marotta megfogja talalni a megfelelo egyensulyt, biztos vagyok benne hogy a gazdasagi fenntarhatosag folytatasa ellenere, az Inter minosege a kovetkezo szezonban is a legmagasabb szintre lesz eleg, ahogy az jelenleg is.
En nem leepitesnek neveznem ezt, ami tavaly is volt, es amit folytatunk, hanem annak hogy a versenykepesseg es a fenntarhatosag kepes kez a kezben jarni.
"
- Festa
Az idei év alapján De Vrij vagy Lautaro elengedése teljes mértékben érthető lenne.DM22 írta: ↑2022.04.06. 16:33 Az 50 millios plusz mercato hihető abszolút ha marad a tulaj , de ilyen rémhírek feleslegesek hogy Barella , Skriniar , Bastoni , Martinez kozul 2 tavozhat. Hagyjuk mar. Mi ertelme lenne szarrá gyengiteni a csapatot , hogy aztan sokkal kevesbe sikeresen , kevesebb erteket kepviselve probaljanak rajta tuladni? Nonszensz.
Amennyiben a Brozovic,Skriniar,Barella hármasból menne el valaki az viszont mélyütés lenne.
Marotta remélem alkot majd is akkor versenyképesek lehetünk.
Egyébként ha nem Scamacca hanem Raspadori jönne akkora sem gyengülnénk sokat.
A tetkós nyakú az inkább a fejét lehet jól megtalálni az Inter szívű Raspadori pedig mozgékonyabb .
Satriano egy jó Brestbeli szereplés után kérdés,hogy mire jut majd itt.
Sensit is bekell dobni a közösen ő már sajnos sosem lesz stabíl,kezdő.
P adóztatni pedig felesleges.
- interfan
En Csaszival vagyok.
Meglesz vagy mar megvan az uj tulajdonos.
Jon 70-80m-ert Lukaku + ingyen Dybala, es jovore Lukaku-Dybala parossal kezdunk.
Rossz esetben Lukaku helyett Haller, es Dybala, Martinez, Haller + valaki negyessel kezdunk jovore.
-
ricsinter
Az a baj szerintem nem lesz elég De Vrij és Lautaro, ha valóban 50 milliós plusz kell, főleg ha a hollandot Bremerrel akarjuk pótolni. De amúgy sem biztos, hogy elegendő lenne, ha nem ő jönne helyette, tegyük fel jó esetben Lautaroért kapnánk 65-öt, De Vrijért 25-öt, a selejtekért meg a fiatalokért valószínűleg idén sem nagyon fognak kapkodni, tavaly is jó nagy pofáraesés volt amit értük (nem) kaptunk. 90-100 millából-ból meg nehezen hiszem, hogy meg lehet oldani 2 csatárt, egy védőt, egy minőségi csereközéppályást és ha Perisiccsel sem hosszabbítunk, akkor még egy csere bal wb-t is.Festa írta: ↑2022.04.06. 17:40Az idei év alapján De Vrij vagy Lautaro elengedése teljes mértékben érthető lenne.DM22 írta: ↑2022.04.06. 16:33 Az 50 millios plusz mercato hihető abszolút ha marad a tulaj , de ilyen rémhírek feleslegesek hogy Barella , Skriniar , Bastoni , Martinez kozul 2 tavozhat. Hagyjuk mar. Mi ertelme lenne szarrá gyengiteni a csapatot , hogy aztan sokkal kevesbe sikeresen , kevesebb erteket kepviselve probaljanak rajta tuladni? Nonszensz.
Amennyiben a Brozovic,Skriniar,Barella hármasból menne el valaki az viszont mélyütés lenne.
Marotta remélem alkot majd is akkor versenyképesek lehetünk.
Egyébként ha nem Scamacca hanem Raspadori jönne akkora sem gyengülnénk sokat.
A tetkós nyakú az inkább a fejét lehet jól megtalálni az Inter szívű Raspadori pedig mozgékonyabb .
Satriano egy jó Brestbeli szereplés után kérdés,hogy mire jut majd itt.
Sensit is bekell dobni a közösen ő már sajnos sosem lesz stabíl,kezdő.
P adóztatni pedig felesleges.
- interfan
Az kereken nulla, azaz 0 euro volt...
(Persze pont en voltam aki iden a fiatalokbol szamoltam vagy 40m-t)
Egyebkent en azt tovabbra sem latom egyetlen 1mp-re sem, hogy Martinezert barki 60-70m-t fizetne.
Tavaly volt egyetlen 1db 35m euros ajanlat.
Azota az idei szezonjat ismerjuk...
En hamarabb latom azt, hogy a fiatalokbol bejon iden 40m osszesen, mint hogy Martinezert barki fizessen 60-70m-t.
-
ricsinter
Igen, azért is írtam oda zárójelben a nemetinterfan írta: ↑2022.04.06. 18:17
Egyebkent en azt tovabbra sem latom egyetlen 1mp-re sem, hogy Martinezert barki 60-70m-t fizetne.
En hamarabb latom azt, hogy a fiatalokbol bejon iden 40m osszesen, mint hogy Martinezert barki fizessen 60-70m-t.
Egyetértek amúgy, én sem nagyon látom sajnos, hogy ennyit kapunk érte, csak a legpozitívabb eshetőséget próbáltam felvázolni, ami valószínűleg szintén nem lenne elég.
- interfan
En hiszem megjon az uj tulajdonos, es komoly minosegi elorelepes lesz a nyaron.ricsinter írta: ↑2022.04.06. 18:27Igen, azért is írtam oda zárójelben a nemetinterfan írta: ↑2022.04.06. 18:17
En hamarabb latom azt, hogy a fiatalokbol bejon iden 40m osszesen, mint hogy Martinezert barki fizessen 60-70m-t.![]()
Egyetértek amúgy, én sem nagyon látom sajnos, hogy ennyit kapunk érte, csak a legpozitívabb eshetőséget próbáltam felvázolni, ami valószínűleg szintén nem lenne elég.
- tomika431
Szerintem az új tulajdonos már meg van. Az is lehet hogy azért nem hivatalos hogy van új tulaj mert akkor minden kiszemeltnek
akiket nyáron akarunk leigazolni felvernék az árát. Gondoljunk bele megállapodunk pl.Haller ugyében hogy 32m-ért megvesszuk. Kozben az Internek új tulajdonosa lett igy felvérnék az árát tobbre mivel gondolják hogy akkor pénz állt az Interhez. Engem már ez sem lepne meg ha igy lenne. Marotta amilyen taktikus nem elképzelhetetlen húzás lenne.
akiket nyáron akarunk leigazolni felvernék az árát. Gondoljunk bele megállapodunk pl.Haller ugyében hogy 32m-ért megvesszuk. Kozben az Internek új tulajdonosa lett igy felvérnék az árát tobbre mivel gondolják hogy akkor pénz állt az Interhez. Engem már ez sem lepne meg ha igy lenne. Marotta amilyen taktikus nem elképzelhetetlen húzás lenne.
- hvmetal
Ki tudja mivan a háttérbe . Lehet , rosszabb kondival bír a klub , mint amiről mi tudunk .
Ennyire ne kelljünk senkinek . Így válság előtt fasza szitu .
Interfan , ha leírod naponta még nem történik semmi . Mintha magadat is győzködnéd.
Írd be naponta , hogy jönnek az ufók, elvisznek a.
Előbb utóbb megtörténik .
Interfan , ha leírod naponta még nem történik semmi . Mintha magadat is győzködnéd.
- hvmetal
Esélytelen .tomika431 írta: ↑2022.04.06. 18:43 Szerintem az új tulajdonos már meg van. Az is lehet hogy azért nem hivatalos hogy van új tulaj mert akkor minden kiszemeltnek
- tomika431
Szerintem interfan nyugodtan irja a jelenlegi helyzetet ha tetszik neked ha nem.hvmetal írta: ↑2022.04.06. 19:10 Ki tudja mivan a háttérbe . Lehet , rosszabb kondival bír a klub , mint amiről mi tudunk .
- interfan
Szerintem van logika abban amit irsz.tomika431 írta: ↑2022.04.06. 18:43 Szerintem az új tulajdonos már meg van. Az is lehet hogy azért nem hivatalos hogy van új tulaj mert akkor minden kiszemeltnek
Lasd Newcastletol is egy 6m erteku jatekosert elkertek 30m-t...
Persze ez az En velemenyem, mas szerint meg eselytelen.
De ez is egy velemeny, es az is.
Vegig arrol szoltak a hirek, hogy a szezon vegeig szeretnenk lezarni a tulajdonosvaltast, es a bajnoksag lezarultaval bejelenteni.
Na most erre siman megvan az esely.
Egyebkent valaki szerint vilagvege jon, valaki meg bizik a joban.
En bizok a joban, es majd kiderul mi lesz.
Lehet a pozitiv hozzaallas hatalmas bukta lesz, de a joguk ugyanugy megvan ehhez, mint annak aki a legrosszabbra szamit.
-
P-Inter
Az én fejembe nem fér bele, hogy mi akadálya lenne bejelenteni az új tulajt. Elvégre, mi történne? Végre kiderülne, hogy a kínaiak lelépnek (vagy csak részben) és ennyi. Kiderülne mire mennyi pénz van? Mit akar majd az új tulaj? Nyilván lehet reménykedni sok mindenben, de számomra a jelenlegi információs űr inkább felzaklató, mint nyugtató. Úgy írnak mindenfélét a lapok a mercatoval kapcsolatban, hogy a legalapvetőbb kérdéskörök sincsenek tisztázva. Parasztvakítás.
-
Interfan1000
Meg most őszintén…sajnos ki akarná megvenni ebben a bizonytalan Covidos/háborús helyzetben ezt a “pénztemetőt”? 1 milliárdért én is ezerszer körbenéznék inkább Angliában és ott vennék valamit, mert az nemcsak viszi a pénzt…
-
P-Inter
Teljesen egyetértek. Annyival egészíteném ki, hogy talán lehetőség még, hogy van nemzetközi hírünk. De ebben a globalizált-profi-pénzközpontú labdarúgásban nem hiszem, hogy ez sokat számít már. A focisták többségének tuti nem.Interfan1000 írta: ↑2022.04.06. 21:58 Meg most őszintén…sajnos ki akarná megvenni ebben a bizonytalan Covidos/háborús helyzetben ezt a “pénztemetőt”? 1 milliárdért én is ezerszer körbenéznék inkább Angliában és ott vennék valamit, mert az nemcsak viszi a pénzt…
-
Anonym alkesz
Nyilván nagyon jó álmodozni és a pozitív gondolkozás mindig jobban kifizetődő az életben, mint a negatív. Viszont ha reálisan belegondolunk, rohadtul nem számít jó befektetésnek jelenleg a klubunk.
Megmenekültünk a csődtől és ezt megköszönhetjük. Itt tartunk most.
Megmenekültünk a csődtől és ezt megköszönhetjük. Itt tartunk most.
- mike
Ez rendben is lenne, de angliában egy ilyen Bridge féle befektető a futottak még kategóriába tartozna, és venne egy csapatot ami talán harcolhatna a tizedik helyért.Interfan1000 írta: ↑2022.04.06. 21:58 Meg most őszintén…sajnos ki akarná megvenni ebben a bizonytalan Covidos/háborús helyzetben ezt a “pénztemetőt”? 1 milliárdért én is ezerszer körbenéznék inkább Angliában és ott vennék valamit, mert az nemcsak viszi a pénzt…
Nálunk ugyanannyi befektetéssel scudetto esély, sima BL csoportkör, meg egy világszinten ismert, sőt elismert klub.
Nem hiszem el, hogy ezek a dolgok nem számítanak.
- Cupi
Mike, egyrészről teljesen igazd van de gondolom arra célzott interfan1000, hogy ott az általad említett 10. helyért harcoló csapat is sokkal több bevételt generál mint mi. Még úgyis, hogy nekünk van BL. Sajnos ez mondjuk elég gáz. De egyetértek egyébként, hogy azért összességébe meg inkább olyan klubot vennék aki a BL-ben érdekelt és bajnoki címért is küzd egy olasz bajnokságban ami még mindig top szint. /ha sajna most nem is a legjobb/mike írta: ↑2022.04.07. 03:04Ez rendben is lenne, de angliában egy ilyen Bridge féle befektető a futottak még kategóriába tartozna, és venne egy csapatot ami talán harcolhatna a tizedik helyért.Interfan1000 írta: ↑2022.04.06. 21:58 Meg most őszintén…sajnos ki akarná megvenni ebben a bizonytalan Covidos/háborús helyzetben ezt a “pénztemetőt”? 1 milliárdért én is ezerszer körbenéznék inkább Angliában és ott vennék valamit, mert az nemcsak viszi a pénzt…
Nálunk ugyanannyi befektetéssel scudetto esély, sima BL csoportkör, meg egy világszinten ismert, sőt elismert klub.
Persze ha valaki csak és kizárólag a gazdasági szempontokat nézi az nem minket vállaszt. Persze az inkább ne focicsapatot vegyen.
- tomika431
Paulo Dybalával kapcsolatban az egész idényben arról cikkeztek, hogy újra megsérült, illetve mikor hosszabbítja meg a Juventusszal a szerződését. Először rengeteg pénzt, évi 10 millió eurós fizetést kért, aztán beérte volna valamivel kevesebbel is, de akkor már a klubvezetők gondolkodtak el, mennyit érdemes áldozni egy sérülékeny játékosra. Végül márciusban felszállt a füst: eldőlt, hét év után távozik Torinóból, így új tízes után kell nézniük a fehér-feketéknek. Paulo Dybala vélhetően az Atlético Madridnál folytatja pályafutását, amelynél honfitársa, Diego Simeone edző tárt karokkal várja – főleg ingyen... A Juvénak egy vesztesége biztosan van még. Az Európa-bajnok Federico Bernardeschi is elköszön, a ballábas támadó középpályás nem tudott az elmúlt években klasszissá nőni, így fizetését csökkentené az egyesület, amibe ő nem megy bele. A Juventusnak sokkal nagyobb vérveszteség lenne a kolumbiai jobbszélső, Juan Cuadrado búcsúja, aki jelenleg a csapat egyik legjobbja. (nso)
Mondjuk nem lepne meg ha mégis oda igazolnia hisz nálunk bizonytalan a klub helyzete.
Mondjuk nem lepne meg ha mégis oda igazolnia hisz nálunk bizonytalan a klub helyzete.
-
Interfan1000
Igen, erre gondoltam. Nyilván aki leszarja a pénzügyeket és fontosabb neki a presztízs az a tulajdonos egy Intert választ, de van ilyen tulajdonos jelenleg az arabokon kívül? Bár azok is inkább megvették ugye a Newcastle-t....Cupi írta: ↑2022.04.07. 08:45Mike, egyrészről teljesen igazd van de gondolom arra célzott interfan1000, hogy ott az általad említett 10. helyért harcoló csapat is sokkal több bevételt generál mint mi. Még úgyis, hogy nekünk van BL. Sajnos ez mondjuk elég gáz. De egyetértek egyébként, hogy azért összességébe meg inkább olyan klubot vennék aki a BL-ben érdekelt és bajnoki címért is küzd egy olasz bajnokságban ami még mindig top szint. /ha sajna most nem is a legjobb/mike írta: ↑2022.04.07. 03:04Ez rendben is lenne, de angliában egy ilyen Bridge féle befektető a futottak még kategóriába tartozna, és venne egy csapatot ami talán harcolhatna a tizedik helyért.Interfan1000 írta: ↑2022.04.06. 21:58 Meg most őszintén…sajnos ki akarná megvenni ebben a bizonytalan Covidos/háborús helyzetben ezt a “pénztemetőt”? 1 milliárdért én is ezerszer körbenéznék inkább Angliában és ott vennék valamit, mert az nemcsak viszi a pénzt…
Persze ha valaki csak és kizárólag a gazdasági szempontokat nézi az nem minket vállaszt. Persze az inkább ne focicsapatot vegyen.![]()
- mike
Persze, így értettem én is.Cupi írta: ↑2022.04.07. 08:45 Mike, egyrészről teljesen igazd van de gondolom arra célzott interfan1000, hogy ott az általad említett 10. helyért harcoló csapat is sokkal több bevételt generál mint mi. Még úgyis, hogy nekünk van BL. Sajnos ez mondjuk elég gáz. De egyetértek egyébként, hogy azért összességébe meg inkább olyan klubot vennék aki a BL-ben érdekelt és bajnoki címért is küzd egy olasz bajnokságban ami még mindig top szint. /ha sajna most nem is a legjobb/
Persze ha valaki csak és kizárólag a gazdasági szempontokat nézi az nem minket vállaszt. Persze az inkább ne focicsapatot vegyen.![]()
Nekünk, és a serie-a csapatainak jobban fekszik az a fajta tulaj, aki nem nyerészkedni akar, mert az olaszban nehéz ügy.
Viszont kevesebb befektetéssel sokkal nagyobb sikereket tud elérni.
Remélem lesz konkrétum, mert ha Zhangék maradnak, akkor megint elköszönhetünk 1-2 kedvenctől.
Azt sem értem, hogy ha meglenne az üzlet, azt kinek lenne érdekében ezt titkolni.
Persze nem látunk bele a lapokba, de ez engem sokkal jobban foglalkoztat, mint hogy Dybala méltóztatik-e a szégyenletes mezét
kék-feketére cserélni.)
- PellerG
Azért szerintem meleg lenne két ennyire egy lábas (ráadásul bal) csatárral felállni.interfan írta: ↑2022.04.06. 17:53En Csaszival vagyok.
Meglesz vagy mar megvan az uj tulajdonos.
Jon 70-80m-ert Lukaku + ingyen Dybala, es jovore Lukaku-Dybala parossal kezdunk.
Rossz esetben Lukaku helyett Haller, es Dybala, Martinez, Haller + valaki negyessel kezdunk jovore.![]()
- Cupi
Ha már Lukaku. Tegnap néztem a BL meccsüket....oké csak csere volt de nagyon testidegenként mozgott...kb 4 labdát kapott összesen és ennél többször nem is ért labdába kb.....igaz ebből az egyik egy nagy helyzet volt amit mellé fejelt.
Mondjuk az is látszik teljesen más taktikai utasításokkal megy pályára mint nálunk. Sebességét miért nem használja ki Tuchel azt nem igazán értem.
Mondjuk az is látszik teljesen más taktikai utasításokkal megy pályára mint nálunk. Sebességét miért nem használja ki Tuchel azt nem igazán értem.
- Festa
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato
Lukaku nagyon lelki ember .Érzi,hogy nem bíznak benne ezért a teljesítménye is visszaesett.Cupi írta: ↑2022.04.07. 12:22 Ha már Lukaku. Tegnap néztem a BL meccsüket....oké csak csere volt de nagyon testidegenként mozgott...kb 4 labdát kapott összesen és ennél többször nem is ért labdába kb.....igaz ebből az egyik egy nagy helyzet volt amit mellé fejelt.
Conte bizalma és a ráosztott kulcsszerep miatt volt olyan jó nálunk mint meg egyik csapatában sem.
Egy próbát megérhet visszahozni,ha magára találna itt akkor mindenki jól járna.
- CsaSzi9294
Én úgy gondolom Dybala-Lukaku sorra van esély.Festa írta: ↑2022.04.07. 14:26Lukaku nagyon lelki ember .Érzi,hogy nem bíznak benne ezért a teljesítménye is visszaesett.Cupi írta: ↑2022.04.07. 12:22 Ha már Lukaku. Tegnap néztem a BL meccsüket....oké csak csere volt de nagyon testidegenként mozgott...kb 4 labdát kapott összesen és ennél többször nem is ért labdába kb.....igaz ebből az egyik egy nagy helyzet volt amit mellé fejelt.
Conte bizalma és a ráosztott kulcsszerep miatt volt olyan jó nálunk mint meg egyik csapatában sem.
Egy próbát megérhet visszahozni,ha magára találna itt akkor mindenki jól járna.
Martinezt, DeVrijt eladjuk, ezzel meg is van a két “top” név eladási oldalon.
Dybala fizuja Sanchezéből kb meg van, Lukakut kölcsön+opcióval, (vagy a fent említett két játékos eladásából befolyt pénzből, de mivel +os mercato kell elvileg ez így ugrik) meg elhozzuk, az ő fizetését még Eriksennél felszabadult fizu kb fedezi, mert ugye a belga hajlandó jókorát engedni a béréből.
Ezzel meg is van a Dybala-Lukaku párosunk, ami akár 0 euróból is meglehet. Kiegészülve Dzekoval (sajnos) illetve Correával (mert szerintem ő is maradni fog). Lehetne jobb is a pad, de ez így is minőségi ugrás lenne az ideihez képest (már csak azzal is, hogy a bosnyák nem fix kezdő lenne). Személyes véleményem szerint még Satriano elférne, legalább annyira, mint Correa, de ha csak padozni jönne, inkább maradjon a Brestben.
Tudom, a Lukaku kölcsön+opció meredek, de szerintem a játékos kérése is figyelembe lesz/lenne véve, valamint egy kis Marotta varázslattal nem tartom lehetetlennek, hogy valamilyen úton módon vissza térjen.
- interfan
Szegeny Eriksen mindig felmerul...
Mar az idei evben sem volt benne Hivatalosan!!! a kiadasi oldalban Eriksen fizetese.
Sokszor szerepelt is itt, az a bizonyos FIFA biztositas, tehat az Inter a 2021/22-es szezonra egyetlen 1 euroba nem kerult Eriksen, es nem szerepel a kiadasi oldalon.
Tehat nem tud az o fizetese felszabadulni, mivel mar a 2021/22-es evben sem szerepelt o egyetlen 1 pillanatra sem.
Par napja volt itt Antonello nyilatkozata, aki ugy elmondta a fizeteseket nem sikerult csokkenteni, es ezen most dolgoznia kell majd.
Hosszabbitasokkal most a jelenlegi helyzet:
2020/21 = kb 152m
2021/22 = kb 148m
Tehat ahogy Antonello is elmondta, nem lett meg a kituzott 20%-os kiadas csokkentes fizetesek teren, es ezen most dolgozni majd.
- interfan
Carnevali a Sassuolo elnoke elmondta, valos a Milan erdeklodese Scamaccaert, de az Inter tobbet tett eddig erte.
Vannak kulfoldi ajanlatok is, meglatjuk mi tortenik.
Perisic kapcsan tovabbra is sincs elorelepes a hosszabbitas kapcsan.
Targyalunk a Genoaval Cambiaso ugyeben, akit mint Perisic utod neztunk ki.
Valamit Marotta es Ausilio targyalt Bernadeschi ugynokevel, es megtettuk ajanlatunkat.
Bernadeschi ingyen erkezhetne, es mindket oldalon bevetheto, ezert szeretne ot nagyon a vezetoseg.
Bremer kapcsan egyes forrasok szerint 2,5m euros eves fizetes, es 4 eves szerzodes az ajanlat.
Ez az osszegu fizetes osszhangban van az Oaktree altal kiadott kiadasok csokkentese fizetes teren, es egy olyan osszegu fizetes ami megfelelo az Inter gazdasaganak.
Torino 25-30m-t ker.
Korabban felmerult hogy Dimarcot is adnak, csokkentve az arat, de tobb helyen is azt irjak nem Dimarco az ajanlat resze, hanem a most hosszabbitott fiatalunk Franco Carboni es tetvere Valentin Carboni.
15-20m + 2 Carboni = Bremer ez lenne az elkepzelesunk.
Ujra felmerultek fiataljaink, akikbol tavaly nem sikerult penzt csinalni, de iden ujra megprobaljuk.
Radu, DiGregorio, Pirola, Vanheusden, Agoume, Esposito, Salcedo, Mulattieri, Pinamonti, Satriano.
Ebbol a sorbol 60-80m-t szeretnek, kerdes sikerul e ez, mivel ismert az idei evben 0 euro lett.
Legnagyobb ertek Pinamonti, akiert 20-25m-t szeretnek, valamint Satriano akiert 10-15m-t.
Rajtuk kivul a kolcsonben levok kozul elado meg:
- Sensi, erte 10m-t szeretnenk
- Lazaro, erte 7-8m-t szeretnenk
- Dalbert, erte 2-3m-t szeretnenk
Vannak kulfoldi ajanlatok is, meglatjuk mi tortenik.
Perisic kapcsan tovabbra is sincs elorelepes a hosszabbitas kapcsan.
Targyalunk a Genoaval Cambiaso ugyeben, akit mint Perisic utod neztunk ki.
Valamit Marotta es Ausilio targyalt Bernadeschi ugynokevel, es megtettuk ajanlatunkat.
Bernadeschi ingyen erkezhetne, es mindket oldalon bevetheto, ezert szeretne ot nagyon a vezetoseg.
Bremer kapcsan egyes forrasok szerint 2,5m euros eves fizetes, es 4 eves szerzodes az ajanlat.
Ez az osszegu fizetes osszhangban van az Oaktree altal kiadott kiadasok csokkentese fizetes teren, es egy olyan osszegu fizetes ami megfelelo az Inter gazdasaganak.
Torino 25-30m-t ker.
Korabban felmerult hogy Dimarcot is adnak, csokkentve az arat, de tobb helyen is azt irjak nem Dimarco az ajanlat resze, hanem a most hosszabbitott fiatalunk Franco Carboni es tetvere Valentin Carboni.
15-20m + 2 Carboni = Bremer ez lenne az elkepzelesunk.
Ujra felmerultek fiataljaink, akikbol tavaly nem sikerult penzt csinalni, de iden ujra megprobaljuk.
Radu, DiGregorio, Pirola, Vanheusden, Agoume, Esposito, Salcedo, Mulattieri, Pinamonti, Satriano.
Ebbol a sorbol 60-80m-t szeretnek, kerdes sikerul e ez, mivel ismert az idei evben 0 euro lett.
Legnagyobb ertek Pinamonti, akiert 20-25m-t szeretnek, valamint Satriano akiert 10-15m-t.
Rajtuk kivul a kolcsonben levok kozul elado meg:
- Sensi, erte 10m-t szeretnenk
- Lazaro, erte 7-8m-t szeretnenk
- Dalbert, erte 2-3m-t szeretnenk
- CsaSzi9294
Akkor Vidalé. Kolarové, Vecinoé, esetleg Dzekoéinterfan írta: ↑2022.04.08. 06:16Szegeny Eriksen mindig felmerul...
Mar az idei evben sem volt benne Hivatalosan!!! a kiadasi oldalban Eriksen fizetese.
Sokszor szerepelt is itt, az a bizonyos FIFA biztositas, tehat az Inter a 2021/22-es szezonra egyetlen 1 euroba nem kerult Eriksen, es nem szerepel a kiadasi oldalon.
Tehat nem tud az o fizetese felszabadulni, mivel mar a 2021/22-es evben sem szerepelt o egyetlen 1 pillanatra sem.
Par napja volt itt Antonello nyilatkozata, aki ugy elmondta a fizeteseket nem sikerult csokkenteni, es ezen most dolgoznia kell majd.
2020/21 = kb 152m
2021/22 = kb 148m
Tehat ahogy Antonello is elmondta, nem lett meg a kituzott 20%-os kiadas csokkentes fizetesek teren, es ezen most dolgozni majd.
- interfan
Esetleg a teljes kerete.CsaSzi9294 írta: ↑2022.04.08. 07:39Akkor Vidalé. Kolarové, Vecinoé, esetleg Dzekoéinterfan írta: ↑2022.04.08. 06:16Szegeny Eriksen mindig felmerul...
2020/21 = kb 152m
2021/22 = kb 148m
Tehat ahogy Antonello is elmondta, nem lett meg a kituzott 20%-os kiadas csokkentes fizetesek teren, es ezen most dolgozni majd.![]()
Es akkor a tobbi uj nem kap fizut, es akkor meglesz a 20%-os fizetescsokkentes.
Komolyra forditva, en az uj tulajdonos erkezesevel hiszek Lukaku erkezeseben.
Ha nem jon uj tulajdonos, akkor meg ugyse Lukaku nem erkezese lesz a legnagyobb bajunk...
- CsaSzi9294
Ez sajnos igaz.interfan írta: ↑2022.04.08. 07:45Komolyra forditva, en az uj tulajdonos erkezesevel hiszek Lukaku erkezeseben.
Ha nem jon uj tulajdonos, akkor meg ugyse Lukaku nem erkezese lesz a legnagyobb bajunk...
Próbálok pozitív lenni, de sajnos annyira nem hiszek az új tulajban. Mindegy, álmodozni még lehet…
- Inter101
Vanheusden, Agoume, Satriano szerepeltetése fel sem merül nálunk???
A többieket 1-szer sem láttam, de ők simán lehetnének a keret tagjai!
Agoume simán van olyan játékos mint Gagliardini, sőt!! Satriano látatlanban jobb mint Caicedo, Vanhuesden meg biztos hozzá azt kb mint Rano!!!
Miért így csináljuk ezeket a dolgokat vajon????? Én nem értem!!
A többieket 1-szer sem láttam, de ők simán lehetnének a keret tagjai!
Agoume simán van olyan játékos mint Gagliardini, sőt!! Satriano látatlanban jobb mint Caicedo, Vanhuesden meg biztos hozzá azt kb mint Rano!!!
Miért így csináljuk ezeket a dolgokat vajon????? Én nem értem!!
- vaskalap
Lukakut úgy kikezdték a szurkolók,hogy tuti nem marad Londonban.
- interfan
- tomika431
Kb igy állhatunk fel a jövő szezonra ha a jelenlegi anyagi helyzetet nézzük. Ha jön is új tulajdonos akkor sem lesz nagy pénzszórás szerintem.
3-5-2 Onana/Handanovic
Skriniar,Bremer,Bastoni
Cambiaso/Bernardeschi,Barella,Brozovic,Calhanoglu,Gosens
Dybala/Haller,Martinez
3-5-2 Onana/Handanovic
Skriniar,Bremer,Bastoni
Cambiaso/Bernardeschi,Barella,Brozovic,Calhanoglu,Gosens
Dybala/Haller,Martinez
- interfan
Ha marad az Oaktree, akkor a Barella, Bastoni, Skriniar, Martinez sorbol tavozhat ketto, es 120m eurot akarunk a ket tavozobol.
Skriniarnak uj szerzodest ajanlunk, mivel 23-ban lejar, es nem szeretnek hogy iden nyaron aron alul elveszitenek.
Ennek a 120m euronak kb a felet fektetnek be, tehat 50-60m euro plusz kell majd a mercaton, amit ugye Antonello nyilatkozata is alatamaszt, hogy a tavalyi nyarat folytatjuk majd iden is.
Dybalanak 7,5m netto a fizetesi ajanlatunk, es 5 eves szerzodes, azaz evente 13,875m a teljes kiadast jelentene.
Ezt az osszeget a Vidal-Sanchez felszabadulo, kb 20m eurobol fedeznek.
Tehat boven kijonne belole Dybala fizetese.
Handanovicot azzal probaljuk maradasra birni, hogy 1 helyett 2 eves uj szerzodest kaphat.
1,6m euros fizetes, es Onana melletti poszt.
Perisic kapcsan bizunk a hosszabbitasban.
1 ev fix + 1 ev BL hely eseten + 1 ev Scudetto eseten az ajanlat.
5m euros eves fizetes.
Perisic maradasatol vagy tavozasatol fuggetlenul figyeljuk Bernardeschit, akiert ajanlatot fogunk tenni.
Ingyen erkezhetne, ezert "nagyon vonzo" o az Inter vezetosegnek.
Ahogy Antonello 2 napja elmondta, "az ingyen jatekosok szerepe felertekelodott".
Szinten Antonello szavai utan, miutan tavaly nem sikerult csokkenteni a fizeteseket, most ez egy elsodleges cel lesz.
A jelenlegi kb 148m eurot kell kb 15%-al csokkenteni, azaz kb 126m eurora csokkenteni, amennyiben az Oaktree marad.
Skriniarnak uj szerzodest ajanlunk, mivel 23-ban lejar, es nem szeretnek hogy iden nyaron aron alul elveszitenek.
Ennek a 120m euronak kb a felet fektetnek be, tehat 50-60m euro plusz kell majd a mercaton, amit ugye Antonello nyilatkozata is alatamaszt, hogy a tavalyi nyarat folytatjuk majd iden is.
Dybalanak 7,5m netto a fizetesi ajanlatunk, es 5 eves szerzodes, azaz evente 13,875m a teljes kiadast jelentene.
Handanovicot azzal probaljuk maradasra birni, hogy 1 helyett 2 eves uj szerzodest kaphat.
5m euros eves fizetes.
Perisic maradasatol vagy tavozasatol fuggetlenul figyeljuk Bernardeschit, akiert ajanlatot fogunk tenni.
Ahogy Antonello 2 napja elmondta, "az ingyen jatekosok szerepe felertekelodott".
Szinten Antonello szavai utan, miutan tavaly nem sikerult csokkenteni a fizeteseket, most ez egy elsodleges cel lesz.
A jelenlegi kb 148m eurot kell kb 15%-al csokkenteni, azaz kb 126m eurora csokkenteni, amennyiben az Oaktree marad.
- tomika431
Ha jól értem akkor pl. Barella,Martinez árából csak 50-60 milliót fektetnénk igazolásra vagyis pótlásukra?
- interfan
Ha az Oaktree marad, es igy lesz, akkor ez egy abszolult pozitiv hir.
Tavaly ugye befolyt 180m-bol kolthettunk 43m-t.
Azaz a 23%-at kolhettuk el az eladasoknak es a potlasra.
Ha iden 120m-bol elkolhetunk 60m-t, az 50%, es az a tavalyihoz kepest nem kis elorelepes.
Antonello azt mondta, folytatjuk a tavaly nyarat, szoval ha ezt nezzuk is akkor az 50% elkoltese nem kis elorelepes a tavalyi 23%-hoz kepest.
-
INTER-1908
Azt nem igazán értem ha Perko megy minek Bernards...i ott van Gosens és Dimarco + én nem adnám el Perkót mert 4. csatárnak ideális és jelenleg bal oladalt teljesen lefedi. Ki kell szórni a selejtet Vidal Vecino Kolarov Correa Sanchez Dzeko meg ugye lép De Vrij ebből kell hozni egy kezdő KH-t (Dambro egész jól lehozza az utóbbi meccseket cserének bőven jó) vecino vidal sanchez Kolarov Dzeko = Dybala +Lukaku (kölcsön)+egy 5.sz középső kp (ingyen) correa+ devrij = kezdő kH ez lenne egy 0-ás mercato kb ha +120M kell akkor jövőre középcsapat leszünk.interfan írta: ↑2022.04.08. 13:21 Ha marad az Oaktree, akkor a Barella, Bastoni, Skriniar, Martinez sorbol tavozhat ketto, es 120m eurot akarunk a ket tavozobol.
5m euros eves fizetes.
A pad nem lesz erős de majd bízunk benne h az ellenfél vezet a 70. percig és akkor nem kell középső kp-t becserélni
- interfan
Csak 50-60m kell pluszba, es nem 120m, szoval nyugi
Remeljuk ez igy is lesz, es nem amit Antonello mondott hogy teljes egeszeben folytatodik a tavaly nyar.
Antonelli elmondta azt is, hogy ez "leepites", hanem "racionalizalas".
Ez tavalyhoz kepest nem kis elorelepes az Oaktreetol, amikor +140m kellett.
- Festa
De Vrij+Lautaro és ez akkor megvan a bevétel.Dybala 0-ért meg talán egy Bremer befér.interfan írta: ↑2022.04.08. 13:57Csak 50-60m kell pluszba, es nem 120m, szoval nyugi
Remeljuk ez igy is lesz, es nem amit Antonello mondott hogy teljes egeszeben folytatodik a tavaly nyar.
Ez tavalyhoz kepest nem kis elorelepes az Oaktreetol, amikor +140m kellett.![]()
Sajnos a középpálya megerősítésére nem marad majd pénz.
- interfan
Csak az a baj, hogy Martinezert ki fizet majd?Festa írta: ↑2022.04.08. 15:39De Vrij+Lautaro és ez akkor megvan a bevétel.Dybala 0-ért meg talán egy Bremer befér.interfan írta: ↑2022.04.08. 13:57Csak 50-60m kell pluszba, es nem 120m, szoval nyugi
Ez tavalyhoz kepest nem kis elorelepes az Oaktreetol, amikor +140m kellett.![]()
Sajnos a középpálya megerősítésére nem marad majd pénz.
Tovabbra sem latom, hogy barki 60m-t fizetne erte...
- tomika431
Ha minden éven kénytelen leszünk eladni kulcsjátékosokat akkor hogyan akarunk lépést tartani a top csapatokkal? Ha nem jön helyettük megfelelő pótlás nem lesz könnyü.
- mike
Sehogy.
Már a nullás mercatoval is gondjaink lennének, akár még a BL hellyel is, de ha kiárulunk, akkor esélyünk sem lesz.
Marotta hiába jó, a kis pénz az kis foci.
- tomika431
Igy van. Akkor mondják meg egyenesen hogy a következő szezonra az elvárás a BL vagy az EL helyezés elérése lesz a cél, bajnoki cím nem elvárás,tisztes helytállás a BL ben és kész. Ezzel legalább mi szurkolók nem ringassuk bele magunkat semmilyen bajnoki álmokba, nem
várunk sztár igazolásokat hanem maradunk a realitás talaján.
- drtie
A mostani piaci árak mellett egy folyamatosan 20+ gólos, még mindig fiatal, argentin válogatott játékosért ez a 60Mio aprópénz. Lehet (biztos), hogy nem egy Messi 2.0, de van benne akkora potenciál, mint ami anno Salah-ban volt. Ezért személy szerint én ragaszkodnék hozzá, és csak akkor adnám el, ha A) jön egy irtó jó ajánlat B) kell a pénz.
A B) esetben viszont szomorú leszek, mert egy negatív mercato elég volt. Még egy ilyen és… ááá! Bele se akarok gondolni.