Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Inter101

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Egyik nagy bánatom hogy nem szereztük meg Suarezt. Ma is milyen golt készitett elö? Hihetetlen, annyiért meg simán megérte volna! Ajánlom mindenki figyelmébe Bainest az Evertonbol. Bal hátvéd poszton nem sok problémánk lenne!
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

Inter101 írta:Egyik nagy bánatom hogy nem szereztük meg Suarezt. Ma is milyen golt készitett elö? Hihetetlen, annyiért meg simán megérte volna! Ajánlom mindenki figyelmébe Bainest az Evertonbol. Bal hátvéd poszton nem sok problémánk lenne!

nem való szerintem seria a-ba angol...
sokan viszik ezt a füles végbélt is,hogy milyen jó
hát olaszba nem lehet azt megcsinálni,hogy a vonalnál előreb.szom a labdát és utána szaladok.....
a baines gyerek meg még az angol válogatott közelébe se kerül
úgyhogy szerintem a britteket ne nagyon erőltessük
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Lucas Barrios is jó játékos.Gyors és jó helyzeteket alakít ki.Nem csak a 16oson belül várja hogy mikor kap már labdát.Szerintem ő is jó lenne a csapatba. :) ;)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Adriano92 írta:Lucas Barrios is jó játékos.Gyors és jó helyzeteket alakít ki.Nem csak a 16oson belül várja hogy mikor kap már labdát.Szerintem ő is jó lenne a csapatba. :) ;)

Nem tudom, szerintem tök felesleges lenne venni még egy középcsatárt. Akkor már inkább Götze, Grosskreutz, Kagawa, Lewandowski, vagy éppen Marin a bundesből.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Atosz írta:
Adriano92 írta:Lucas Barrios is jó játékos.Gyors és jó helyzeteket alakít ki.Nem csak a 16oson belül várja hogy mikor kap már labdát.Szerintem ő is jó lenne a csapatba. :) ;)

Nem tudom, szerintem tök felesleges lenne venni még egy középcsatárt. Akkor már inkább Götze, Grosskreutz, Kagawa, Lewandowski, vagy éppen Marin a bundesből.

Lewa a Dortmund gyenge láncszeme... :D
Atosz

Gabosska írta:
Atosz írta:

Lewa a Dortmund gyenge láncszeme... :D

Miért is?
Gabosska
Kapcsolat:

Ha német fociról van szó, dortumndos vagyok. Majd az összes meccsüket láttam. És azo na véleményen vagyok (egyetemben más dortmundosokkal) hogy ő az egyik olyas játékos, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Rosszul jön ki számámra a lépés, mert a győztel találatot a múlt dordulóban ő gyötőrte be, de majd minden meccs után a felejtős kategóriába sorolnám a produkcióját.
Aki nem emelkedik ki egy Dortmund szintű csapatban, az nincs amit keressen nálunk. Én megkérdőjelezném azt is, hogy Sahin beválna-e nálunk, nem h Lewa. :D
Bocs az OFF-ért.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Atosz írta:Akkor már inkább Götze, Grosskreutz, Kagawa, Lewandowski, vagy éppen Marin a bundesből.

Nem akarunk inkább erősíteni ? :mrgreen:
Isten ments hogy friccekkel legyen tele a csapat...Matthäus-ék jók voltak itt de az már rég volt.
Gabosska
Kapcsolat:

mike írta:
Atosz írta:Akkor már inkább Götze, Grosskreutz, Kagawa, Lewandowski, vagy éppen Marin a bundesből.

Isten ments hogy friccekkel legyen tele a csapat...Matthäus-ék jók voltak itt de az már rég volt.

Azért Götzét mint Snidling cseréjét elnézném a kispadon.

De én bízok benne, hogy hamarabb jön Poli meg Verratti mint ezek. A fiatal srác állítólag nálunk köthet ki. Állítólag a legtehetségesebb u18-as olasz irányító. Áúúú
Inter101

Tegnap láttam a Lille meccsét. Hazard nagyon durván adja elő! Elnézegetném az Interben, bár állitolag nem akar elszerzödni, ráadásul szinte az összes nagycsapat szeretné megszerezni, mondjuk ezt nem csodálom(bár csak 1 meccsen láttam)!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Hazardból fantasztikus játékos lehet , ha egy nap elmegy innen Wesley, nem bánnám ha a belga érkezne a helyére. Persze Pastore se lenne rossz.
Fellainihoz mit szólnátok?
Inter101

20recoba írta:Hazardból fantasztikus játékos lehet , ha egy nap elmegy innen Wesley, nem bánnám ha a belga érkezne a helyére. Persze Pastore se lenne rossz.
Fellainihoz mit szólnátok?

Nekem Fellaini nem szimpatikus(nem a haja miatt). Ha Everton akkor jöjjön Baines, ha belga akkor meg Hazard!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Gabosska írta:
mike írta:

Azért Götzét mint Snidling cseréjét elnézném a kispadon.

De én bízok benne, hogy hamarabb jön Poli meg Verratti mint ezek. A fiatal srác állítólag nálunk köthet ki. Állítólag a legtehetségesebb u18-as olasz irányító. Áúúú

Verrattiért biztos nagy harc lesz a 2 milánoi csapat közt megint!Csakúgy mint Gansoért......
Sajnos ezekből mi elég szarul szoktunk ki jönni :evil: gondolok itt Cassanora vagy Thiago Silvára.....
Mondjuk a brazil bekk miatt még mindig szoktam a fejemet a falba verni őt nagyon sajnálom h letettünk róla
Inter101

Nem biztos hogy jol tudom de a Milan brazil igazolásaiban nagy szerepe volt Leonardonak. Na most ha elfogadjuk ezt a gondolatmenetet akkor már meg is van hogy kit választanak a következö generácio braziljai! Ja és reméljük nem csak a brazilok választják az Intert!
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Inter101 írta:Nem biztos hogy jol tudom de a Milan brazil igazolásaiban nagy szerepe volt Leonardonak. Na most ha elfogadjuk ezt a gondolatmenetet akkor már meg is van hogy kit választanak a következö generácio braziljai! Ja és reméljük nem csak a brazilok választják az Intert!

Játékosmegfigyelő volt.
Atosz

Én Fellainit nagyon bírom, neki nagyon örülnék, de egyszer nem hallottam még, hogy az Interrrel egy lapon említették volna... Sajnos.
Hazard meg... Nagyon nagy vétel lenne, ha itt kötne ki. Temérdek kiváló szélső támadó középpályás van, akik ráadásul fiatalok is, lehetne szemezgetni közülük.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

a Corriere dello Sportban arrol cikkeztek, hogy az Inter a nyári átigazolási időszakban nagy erőkkel rámozdul Carlos Tevezre és a játékjogára. az indokok között csak annyit említenek, hogy nagy maradt az űr Milito formahanyatlása és sérülései miatt. más kérőket is említenek, úgymint chelsea és real madrid, de mi tününk a legelszántabbaknak.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

realevil írta:a Corriere dello Sportban arrol cikkeztek, hogy az Inter a nyári átigazolási időszakban nagy erőkkel rámozdul Carlos Tevezre és a játékjogára. az indokok között csak annyit említenek, hogy nagy maradt az űr Milito formahanyatlása és sérülései miatt. más kérőket is említenek, úgymint chelsea és real madrid, de mi tününk a legelszántabbaknak.

Akkor Pandev szia még ha Milito nem is jön formába de akkor is inkább ő maradjon :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

aha
szóval Milito-Eto'o 2év alatt nem tudott úgy egymás mellett játszani,hogy valamelyik teljesítménye ne essen vissza.Most akkor Eto'o közép és Tevez inkább szélen,vagy hogy állna ez össze?
Nagy játékos,erősség lenne ha van kedve játszani.
nem lesz olcsó
Atosz

A kis Alexist meg kell venni, aztán kész. Mindenki boldog lenne, és lenne egy erős szélünk is, ráadásul találgatni sem kéne.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Ganso mellett most Modric is szóba került :!: Lehet hogy nyáron megy Sneijder :?: mert feltünően érdeklődünk egy új irányító iránt
realevil

én nem lennék meglepődve ha eladnánk. de azon sem csodálkoznék, ha csak támadóbbá akarnánk tenni a középpályát. de az is lehet, hogy csak a cseréjét keresik.

:lol: most olvasom, hogy az fcinternews.it szerint az sincs kizárva, hogy Pato átigazoljon hozzánk, mivel Allegrivel és Ibraval elég rossz a viszonyuk.
na hát ez a pletyka szerintem nc :D
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DaNi írta:Ganso mellett most Modric is szóba került :!: Lehet hogy nyáron megy Sneijder :?: mert feltünően érdeklődünk egy új irányító iránt

Modric Sneijder helyett? :? Azt azért ne.
Pato meg kb esélytelen, előbb menne a Chelsea-be vagy a City-be mint hozzánk.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Szerintem Modric van olyan játékos, mint Wes. Mind a kettő nagyon sokat tud a labdával, csak a horvát nincs annyira felkapva. Amennyiben Sneijder távozna, akkor őt szívesen látnám fekete-kékben. Kíváncsi vagyok mennyire fog a zsebébe nyúlni Moratti a nyáron. Ha és amennyiben Milito nem fog úgy teljesíteni, ahogy várják (sztem tovább lő minket a bajorok ellenében), akkor valóban érkezhet Tevez. Ebben az esetben egy ilyen támadó szekciónk lenne:
Tevez, Eto'o, Pazzini, Castaignos, Coutinho, Pandev. Itt felmerül a kérdés, hogy Milyen felállásban játszunk a jövőben. Rombusz, vagy 4-3-3. Utóbbi esetén még jöhetne Sanchez is. Ebben az esetben Coutinho szerintem az Udinese csapatához fog kerülni. A kis brazillal és Milito-val lehetne csökkenteni a dél-amerikaiak árát. Ebben az esetben benne lehet a pakliban még egy kisebb és egy nagyobb igazolás is. Sneijder mögé mindenképpen kellene egy ember, aki vagy Ganso (nagyobb eséllyel persze korrekt áron), vagy Modric lehetne. Így tehát egy kisebb igazolás is lehetne még mondjuk Montolivo, Asamoah, Inler, Hummels, Criscito (bár a japó szerintem be fog válni).
Ebben az esetben egy ilyen kezdőt lehetne elképzelni a következő szezonra:
Cesar-Maicon-Lúcio-Ranocchia-Nagatomo-Cambiasso-Zanetti-Sneijder-Tevez-Sanchez-Eto'o
Ez nyilván akkor realizálódhatna, ha Moratti a zsebébe nyúl. Ha nem teszi, akkor egy középső védőre és egy középpályásra lehet számítani.
Egyébként valamelyik nap azt álmodtam, hogy Bayern-Inter 1-4. :)
Forza Inter!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Francesco írta:Szerintem Modric van olyan játékos, mint Wes. Mind a kettő nagyon sokat tud a labdával, csak a horvát nincs annyira felkapva. Amennyiben Sneijder távozna, akkor őt szívesen látnám fekete-kékben.

Nem mondtam, hogy ügyetlen, de Én Sneijdert jobbnak tartom és szeretném ha maradna. Ha a klub annyira szeretné Modricot akkor vegyük meg mellé és ne helyette. ;) Nem hiszem, hogy olyan nagy luxus lenne 2 irányító egy olyan csapatnál ahol szezononkénti meccsek száma megközelíti az 50-et.
Ha Tevez jönne akkor Pandev úgyis elmegy, de az az igazság Coutinho-t is kölcsön kellene adni valahova ahol játszik. Végleg eladni nem kéne.
Következő szezonnal nekivágni egy Eto'o, Milito, Pazzini, Tevez,Sanchez támadó sorral nem lenne rossz. Persze kérdés ki menniyre tűrné a padozást, de az tény Leo tudna minőségi csatárokhoz nyúlni meccs közben. ;)
realevil

nem hinném, hogy a Tevez, Sanchez, Modric trió beleférne a költségvetésbe :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

bebaszna ha coutinhot eladnánk..
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Criscito,Bale,Sanchez, ez elég nagy kérés lenne mi? :)
mike

Francesco írta:Szerintem Modric van olyan játékos, mint Wes.

Na nemár :geek:
Azért Sneijder más kategória mint a horvát, nem rossz Modric de nem érzem hogy pont ő kellene ide.
Sneijdert meg kell tartani, mindenáron !
27 éves klasszis irányító, aki több ligában és a BL-ben is bizonyított már, ilyet nem találunk a helyére.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

mike írta:nem rossz Modric de nem érzem hogy pont ő kellene ide.
Sneijdert meg kell tartani, mindenáron !
27 éves klasszis irányító, aki több ligában és a BL-ben is bizonyított már, ilyet nem találunk a helyére.

Jöjjön, de nem úgy hogy Wes meg eligazol.

Egyetértek veled, jelen pillanatban Wes szintű játékost nem tudnánk igazolni.
Gabosska
Kapcsolat:

Szerintem ha jön Modric, akkor csomagban jön a szélsővel.
Én örülnék neki, Modric mélységi irányítót is tud játszani...ezesetben nem jönne Montolivo, és kirobbantanánk egyet a Motta/Stankovic-Zanetti duóból a középpályáról. :D
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Wes azért jóval többet bizonyitott,mint Modric. :!:
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Gabosska írta:Szerintem ha jön Modric, akkor csomagban jön a szélsővel.
Én örülnék neki, Modric mélységi irányítót is tud játszani...ezesetben nem jönne Montolivo, és kirobbantanánk egyet a Motta/Stankovic-Zanetti duóból a középpályáról. :D

Én nagyon a 4-2-3-1-es felállásra hajlanék és abban nem igazán lenne helye Wes mellett Modric-nak. Persze 4-3-1-2-ben más lenne a helyzet. Azért is nem csipázom a 4-3-1-2-t, mert nincs szélső játékunk és ennek következtében, néha nagyon ötlettelenül játszunk és siralmas, ahogy szenvednek a srácok a pályán.

Hétvégén is, amint átváltottunk a 4-2-3-1-re azonnal látni lehetett a változást.
Mindenki felpörgött és ezerrel hajtott a győzelemért. Sztem jobban is élvezték a játékot, mint a 4-3-1-2 tili-toli-val.

Sztem a Capitano-nak még mindig ott a helye a kezdőben. Úgy fut, hajt, küzd, mint két 20 éves együtt, szal nálam maradt Motta/Stankovic. Én mind2-t kitenném a kezdőből, egyik sem való oda, ha 4-2-3-1-et játszanánk.

4-3-1-2-ben Motta még elfér, amolyan mélységi irányítónak, de Stankovic-ot sztem már hanyagolni kellene, inkább ideje lenne lassan beépíteni a csapatba Obi-t vagy Mariga-t(Kizárólag 4-3-1-2-nél).

4-2-3-1 esetén sztem Cambi és a Capitano elég lenne a 2 védekező kp. posztra, persze csak, ha kizárólag a védekezéssel foglalkoznának. Motta,Stankovic,Mariga és Obi pedig jók lennének a cseréjüknek.

Bocs az off-ért.

Forza Inter!!!
hvmetal

kell a fenének az a patkány fejű Modric. Coutinhot eladni :shock:
kicsit erősödik és a következő évek Interének és brazil válogatottjának legnagyobb alakja lehet.
max kölcsönbe,de még úgy se.Jövőre remélem megmutatja mit tud.
kiadni egy Modricért 30milliót :D :D
Snidling ezerszer jobb játékos
Audipower

Modric mellett Sandro-t is le akarjuk igazolni az fcinternews.it szerint.

Modric sztem felesleges, de egy ilyen vkp., mint Sandro nagyon kellene a kezdőnkbe. Végre elég lenne 2 beton vkp.(Cambi,Sandro) és nem kellene minden meccsen ezt a 4-3-1-2-es borzalmat nézni. :D Mellesleg végre Stanko és Motta kikerülne a kezdőből.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Audipower írta:Modric mellett Sandro-t is le akarjuk igazolni az fcinternews.it szerint.

Modric sztem felesleges, de egy ilyen vkp., mint Sandro nagyon kellene a kezdőnkbe. Végre elég lenne 2 beton vkp.(Cambi,Sandro) és nem kellene minden meccsen ezt a 4-3-1-2-es borzalmat nézni. :D Mellesleg végre Stanko és Motta kikerülne a kezdőből.

Tegnap Sandro nagyon jól játszott :!: hihetetlen mennyi labdát szerzett :shock:

Abban meg nem vagyok biztos hogy nem Cambiasso kerül ki a csapatból és Motta marad a kezdőben, jelenlegi formájuk alapján jobb a Brazil/Olasz
mike

Átnézve a keretet max 2-3 játékost kellene hozni a nyáron.
Kéne egy Bastos a baloldalra :), egy remek labdaszerző játékos, pl L Diarra vagy Mascherano, meg egy lendületes, jól cselező szélső, ez meg Sanchez vagy esetleg Lavezzi.
Zanetti itt csereként szerepel, de úgysem lenne az, nálam sem, úgyis lenne minden meccsen vki aki helyett be lehetne rakni, de alapcsapatnak ez jó lenne, és a pad is elég erősnek tűnik.
Cesar
Maicon,Lucio,Ranocchia,Bastos
L Diarra,Cambiasso
Sneijder
Sanchez,Milito,Etoo
(Castellezzi,Santon,Samuel,Zanetti,Stanko,Motta,Mariga,Pazzini,Coutinho)

Milito helyére persze mehet akár Pazzo is, amelyik jobb formában van az játszana.
Esetleg hozni lehetne brazil, argentin és olasz tehetségeket, aztán folyamatosan bépíteni őket (Ganso stb).

Szerintem még soha nem írtam ilyen hosszú hsz-t .. :D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Bale, Modric teljesen felesleges.
kb 2 csatár kell és kb. 2 védő. kp rendben van.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Modric nem kell ide, helyette Pastore vagy Sanchez.
Szerintem Bale is sokkal jobb Bastosnál, ráadásul korban is sokkal fiatalabb.
Sandro: ok :), de még egy Hernanesnek is örülnék még mindig, de a Lazio már biztos drágábban adná.
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

megint olyan neveket hoztok fel,hogy az hihetetlen :)
Fellaini,Hernanes,modric,Pastore,végBale,Bastos...stb
Moratti nem fog ennyit költeni a nyáron és nem is kell
előre kell mindenféleképpen 1gyors szélső(tevez vagy sanchez,kb.35millió)
meg középpályára 1fiatal olasz(montolivo vagy poli..mind2 meglehetne 10millió körül)
a balbekk posztra meg Chivu mellé kell valaki(én örülnék Nagatomonak is vagy esetleg Criscito)
és akkor jövőre 1ilyen csapat jó is lenne: 4-2-3-1
Julio Cesar

Maicon(Santon) Lucio(Andreolli,Cordoba) Ranocchia(Samuel) Chivu(Nagatomo,Criscito)

Zanetti(Montolivo), Cambiasso(Motta)

Sneijder(Coutinho,Stanko)

Tevez vagy Sanchez, Eto'o(Castaignos)

Milito vagy Pazzini
realevil

Kharja játékjogát megvennénk a nyáron 3.5M€ért
Audipower

RenciDavid írta:Modric nem kell ide, helyette Pastore vagy Sanchez.
Szerintem Bale is sokkal jobb Bastosnál, ráadásul korban is sokkal fiatalabb.
Sandro: ok :), de még egy Hernanesnek is örülnék még mindig, de a Lazio már biztos drágábban adná.

Nem kötözködésképpen, de Pastore és Modric is irányító, ezért sztem Pastore is felesleges. Pastore nem elég komoly gondolkodású, Balotelli 2.0. Ha elveszíti a labdát vagy esetleg egy hangyányit löknek rajta, egyből elkezd sírni a bírónak, ahelyett, hogy megpróbálná visszaszerezni a labdát. Szóval sztem ilyen nyálgépek nem hiányoznak a csapatba, nem kell még egy Banántelli.

Sanchez gyerek meg nagyon kellene. Már most klasszis játékos.

Bastos sztem jó lenne, Bale nekem csak egy futóbolondnak tűnik. Itt az olasz bajnokságban nem lenne területe futkározni és sztem ezzel vége is lenne a fene nagy klasszis "játékának". Sandro meg sztem nagyon tehetséges játékos. Én elég sok Spurs meccset nézek, mert bírom a stílusukat. A tavalyi Mou féle Inter-re emlékeztet. Kontrából ők is nagyon veszélyesek. Sandrot pedig láttam jónéhány meccsen játszani és engem meggyőzött. Rengeteg labdát szerez és jól is osztogat utána.

Jövőre egy ilyen kezdővel mindhárom fronton esélyesek lehetnénk a végső győzelemre:
J.Cesar-Maicon,Lúció,Ranocchia,Zanetti-Sandro,Cambi-Sanchez,Sneijder,Eto'o-Milito

A keret többi tagja: Castellazzi,Orlandoni,W.Samuel,Nagatomo,Chivu,Kharja,Stanko,Motta,Mariga,Obi,Coutinho,Alibec,Destro,Pandev,Pazzini.

Materazzi és Cordoba pedig kapjanak valami posztot a csapat körül, az ő idejük már régen lejárt.

Nyáron jöhetne Sandro és Sanchez esetleg még Tevez. Az argentínre állítólag nagyon rá vannak kattanva Brancaék.(Corriere,fcinternews.it...)

A 4-3-1-2-es borzalmat meg remélem elfelejti Leo, mert nagyon idejétmúlt már ez a 3 vkp.-os felállás.

Forza Inter!!!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Audipower írta:A 4-3-1-2-es borzalmat meg remélem elfelejti Leo, mert nagyon idejétmúlt már ez a 3 vkp.-os felállás.

már miért felejtené el? ezzel a taktikával döntötte meg capello rekordját, mint új edző 13 meccs alatt ő szerezte a legtöbb pontot
Audipower

zanetti88 írta:megint olyan neveket hoztok fel,hogy az hihetetlen :)
Fellaini,Hernanes,modric,Pastore,végBale,Bastos...stb
Moratti nem fog ennyit költeni a nyáron és nem is kell
előre kell mindenféleképpen 1gyors szélső(tevez vagy sanchez,kb.35millió)
meg középpályára 1fiatal olasz(montolivo vagy poli..mind2 meglehetne 10millió körül)
a balbekk posztra meg Chivu mellé kell valaki(én örülnék Nagatomonak is vagy esetleg Criscito)
és akkor jövőre 1ilyen csapat jó is lenne: 4-2-3-1
Julio Cesar

Maicon(Santon) Lucio(Andreolli,Cordoba) Ranocchia(Samuel) Chivu(Nagatomo,Criscito)

Zanetti(Montolivo), Cambiasso(Motta)

Sneijder(Coutinho,Stanko)

Tevez vagy Sanchez, Eto'o(Castaignos)

Milito vagy Pazzini

Kb. egyetértek, csak Chivut a román Predatort kell kitenni a kezdőből.
Annyira irritál, hogy az néha már fájdalmat okoz. Amúgy sztem is rendben lenne ez a kezdő.

Sandro sztem elférne itt elnézve a korosodó középpályánkat. Stanko már nem való a kezdőbe 4-2-3-1-nél.

Montolivo-ról nem nyilatkozom, a Serie A-ban csak Inter meg mostanában néha Udinese meccseket nézek.

Pandevet meg sztem ha eladjuk, vissza lehetne hozni Destrot a Genoa-ból és Alibec is megérdemelné, hogy bizonyíthasson a nagycsapatnál.

Szal sztem ha jönne egy szélső(Sanchez) és egy vkp.(Sandro vagy Montolivo)
, akkor egész jók lennénk.

Chivu meg mehetne a padra. Cserének középre vagy balbekk posztra még elfér. Ha úgyvesszük ebben az esetben lenne 3 klasszis és 2 tűrhető középső védőnk(Lúció,Béka,W.Samuel,Chivu,Andreolli). Ha jól tudom Andreolli jön a nyáron. Negyedik, ötödik számú embernek jó lesz középre.
Jobbra lenne Maicon és a Capitano, balra lenne Nagatomo,Chivu és itt is a Capitano. Sztem ez így jó lenne.

Mondjuk így jobban megnézve kellene még plusszba egy középső védő.

Bocs, ha hosszú voltam.

Forza Inter!!!
Audipower

R9. írta:
Audipower írta:A 4-3-1-2-es borzalmat meg remélem elfelejti Leo, mert nagyon idejétmúlt már ez a 3 vkp.-os felállás.

már miért felejtené el? ezzel a taktikával döntötte meg capello rekordját, mint új edző 13 meccs alatt ő szerezte a legtöbb pontot

Ha megnézzük a Genoa elleni meccs 1. és 2. félidejét, akkor egyszerű a válasz.
4-3-1-2 az csak tili-toli. A Bl-ben semmire nem megyünk vele. 7végén is amint átálltunk a 4-2-3-1-re egyből felpörgött a csapat. 4-3-1-2-ben Pazzo csak szenved elől, nincs aki elvonja a védők figyelmét és nincs szélső játékunk.

Nem mondom, hogy Pandev jó játékos, de annyit elért Leo a beállításával, hogy több támadóra kellett figyelnie a Genoa védőinek és ez meghozta az eredményét. Na meg véletlenül Goran hajtott, küzdött és jól játszott.

Mondjuk, ha jól vettem észre a hozzászólásokból, akkor te kinnt voltál a
meccsen.

Nekem egyszerűen fáj nézni ezt a nulla támadójátékot, amit 4-3-1-2-ben művel a csapat. José idején jobban tetszett a játékunk, főleg a Bl-ben.
Na mind1, úgysem fog változni se az én, se a te véleményed valószínűleg.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Kharja,Stanko,Motta,Mariga,Obi,Cambi+Zanetti...miért kellene még védekező középpályás??
ha 2 vkp-sal játszunk Cambi helye biztos...szóval kicsit luxus lenne ennyi emberre még venni vkit...
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Injoc írta:Kharja,Stanko,Motta,Mariga,Obi,Cambi+Zanetti...miért kellene még védekező középpályás??
ha 2 vkp-sal játszunk Cambi helye biztos...szóval kicsit luxus lenne ennyi emberre még venni vkit...

felőlem 20 védekező középpályásunk is lehetne, de ha tudunk igazolni olyat aki mindenkinél jobb, akkor meg kell venni.
Audipower

Injoc írta:Kharja,Stanko,Motta,Mariga,Obi,Cambi+Zanetti...miért kellene még védekező középpályás??

Sztem azért kellene venni, mert Cambin és Zanettin kívül nincs klasszis védekező középpályásunk.

Stanko és Motta lassúak, Kharja nem az a szint(cserének pont jó, mert jól játszik,ha beáll), Mariga és Obi pedig csak tehetségek még. Stankovictól amúgy én nyugodt szívvel megválnék a nyáron. Semmit sem tud már hozzátenni a csapat játékához.

Ez a Spurs-ös Sandro gyerek simán beférne a kezdőnkbe 4-2-3-1-ben Cambi vagy Zanetti mellé védekező kp. posztra.

Vagy ha nem akar bankot robbantani Moratti, végre meg kellene próbálni beépíteni a kezdőbe Marigát 4-2-3-1-es rendszerben. Amikor játszott elég pozitív benyomást tett rám.

Forza Inter!!!
hvmetal

Mottatól,Stankotól megválni :D
szerintem gondok voltak olykor a látásoddal vagy csak be voltál rúgva olykor,ha így gondolod. Mindketten sokat tesznek hozzá a játékhoz.Most Stanko visszatért a sérülésből és még nem bír annyit.Előtte meg rendre a csapat legjobbja volt,meg lőtte a gólokat.
hvmetal

amúgy meg az kéne.Minden gyökeret elhozni Angliából 1-2 jó BL meccs miatt 5szörös áron.
Premier Leageben meg sehol sincsenek. Maximum Van der Vaartot hoznám Brancáék helyében.De azt sem áron felül.
Vicc az a bajnokság.Ezek a zsidók is viccek. Benitez csapat felhozta őket,meg most a gyenge Milán kiverése aztán már 60millió egy átlagnál jobb játékosért aki nem is biztos,hogy kezdő lenne.(gondolok itt a csoda horvátra)
Válasz küldése