Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

internaZIOnaLe

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Gabosska írta:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=42387
Mit jeleeent? :D

Valami olyasmit, hogy Santont több nagy csapat vinné, de az ügynöke szerint a legreálisabb lépés az, hogy visszajön hozzánk a nyáron.

Obiról csak a bla bla ment. Amikor lehetőséget kapott jól játszott.. .az ügynöke még 1 évet legalább az internél képzel el az ő esetében.. (de itt megjegyezte, hogy meglátjuk mit hoz a nyár)

Destro.. semmi új. Odaadtuk a genoa-nak... nem tudni mi lesz vele.

Viviano esetében viszont ha jól értem azt nyilatkozta, hogy jön Cesar mögé második számú kapusnak. EZ ÉRDEKES! Akkor Orlandoni visszavonul és Castellazzi lesz a hamradik számú??? NEM TUDOM!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Audipower írta:
Inter101 írta:Vajon igaz ez a Llorente-re rámozdult az Inter duma(nso)? Mert ha igen nem igazán érteném!

Na ezzel én is így vagyok. Egyértelmű,hogy nem tipikus befejezőcsatárra, hanem gyors és technikás szélső(k)re van szüksége a csapatnak.
Ha jönne Sanchez előre+ egy klasszis szűrő és egy középső védő, én már elégedett lennék. :D

Forza Inter!!!

bezony.minek is balhátvéd,ha van egy azon a poszton gyenge Chivu és egy félisten,de már lassan 40 Zanetti.
Átmeneti megoldásnak Bastos tökéletes.Benne van legalább 3-4jó év.Vagy pedig szerezni egy új Roberto Carlost,mert gáz,hogy nincs egy normális balszélsőnk. Taiwo is jó lenne,25 éves.
Balhátvéd,Sanchez,Ganso és pár fiatal tehetséggel feltöltve a keretet(Parolo,Viviano,Santon vissza stb) és neki lehet vágni a következő szezonnak. Ez is benne lehet akár 60millióba ha nem többe,már pedig ha van esze a vezetőségnek,nem a fair play bevezetésekor kezd dőzsölésbe.
Ranocchia eredeti posztja nem Lució helye? Mert én már lassan inkább őt erőltetném Samuellel. Látszik is mennyire hiányzik a Fal feje beívelésekkor ellenfél vagy a mi szögleteinknél.Szerintem jobb ha valamelyik középsővédő azért gyors is kontrák miatt.Lució meg úgyis lehet,hogy már idén visszamegy a németekhez,de 1,5év múlva tuti.
hvmetal

Taiwo amúgy ingyen igazolható,legalább is öcsém szerint a Milan nagyon rá van cuppanva(milános).Nekünk sem ártana.évi 12milliót ígérni aztán Mátrixék addig verik míg bele nem megy a 3-4millióba :D
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

hvmetal írta:
Audipower írta:
Inter101 írta:Vajon igaz ez a Llorente-re rámozdult az Inter duma(nso)? Mert ha igen nem igazán érteném!

Na ezzel én is így vagyok. Egyértelmű,hogy nem tipikus befejezőcsatárra, hanem gyors és technikás szélső(k)re van szüksége a csapatnak.
Ha jönne Sanchez előre+ egy klasszis szűrő és egy középső védő, én már elégedett lennék. :D

Forza Inter!!!

bezony.minek is balhátvéd,ha van egy azon a poszton gyenge Chivu és egy félisten,de már lassan 40 Zanetti.
Átmeneti megoldásnak Bastos tökéletes.Benne van legalább 3-4jó év.Vagy pedig szerezni egy új Roberto Carlost,mert gáz,hogy nincs egy normális balszélsőnk. Taiwo is jó lenne,25 éves.
Balhátvéd,Sanchez,Ganso és pár fiatal tehetséggel feltöltve a keretet(Parolo,Viviano,Santon vissza stb) és neki lehet vágni a következő szezonnak. Ez is benne lehet akár 60millióba ha nem többe,már pedig ha van esze a vezetőségnek,nem a fair play bevezetésekor kezd dőzsölésbe.
Ranocchia eredeti posztja nem Lució helye? Mert én már lassan inkább őt erőltetném Samuellel. Látszik is mennyire hiányzik a Fal feje beívelésekkor ellenfél vagy a mi szögleteinknél.Szerintem jobb ha valamelyik középsővédő azért gyors is kontrák miatt.Lució meg úgyis lehet,hogy már idén visszamegy a németekhez,de 1,5év múlva tuti.

Balhátvéd posztra sztem jó lenne Nagatomo, csak el kellene neki magyarázni, hogy védekezni is kell. Amúgy elég gyors meg erőszakos és fiatal, szóval beválhat. Egy teljes szezont én adnék neki.

Bastos sztem is nagyón jó játékos, de 20M € alatt nem hiszem, hogy adnák, tehát esélytelen.

Taiwo-t nem láttam még játszani,így róla nem mondok véleményt.

Nem hiszem, hogy szórni fogja Moratti a pénzt a nyáron, így sztem csak nagyon szükséges igazolások lesznek.
Sanchezt remélem ehhez veszik. :D

Azért sztem Ranocchia-t még nem lehet egy lapon említeni Lúció-val. Béka csak most kezd hozzászokni ehhez a szinthez, a brazil pedig már legalább egy évtizede játszik így(Leverkusen,BM,Inter). Lehet, hogy van néha egy-egy gyengébb meccse, de sztem még mindig helye van a kezdőben.

W.Samuel-el meg kitudja mi lesz, tud-e egyáltalán majd úgy játszani, mint régen.
Azt adom én is, hogy nagyon, hiányzik a csapatból, de ehhez Leo féle őrült taktikához túlságosan lassú. Mióta sérült, alig fejelünk gólt szögletből, hiába vannak magas védőink. Nagyon jó érzékkel érkezett a kapu elé pontrúgásoknál.
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

internaZIOnaLe írta:
Gabosska írta:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=42387
Mit jeleeent? :D

Valami olyasmit, hogy Santont több nagy csapat vinné, de az ügynöke szerint a legreálisabb lépés az, hogy visszajön hozzánk a nyáron.

Obiról csak a bla bla ment. Amikor lehetőséget kapott jól játszott.. .az ügynöke még 1 évet legalább az internél képzel el az ő esetében.. (de itt megjegyezte, hogy meglátjuk mit hoz a nyár)

Destro.. semmi új. Odaadtuk a genoa-nak... nem tudni mi lesz vele.

Viviano esetében viszont ha jól értem azt nyilatkozta, hogy jön Cesar mögé második számú kapusnak. EZ ÉRDEKES! Akkor Orlandoni visszavonul és Castellazzi lesz a hamradik számú??? NEM TUDOM!

nemhiszem,hogy Viviano lenne 2.számú kapus,meg luxus is lenne 1ilyen kapus padoztatni....kiváncsi vagyok mi lesz....
sajnálnám Juliot,de lehet pénzt kellene belőle csinálni vagy akkor Viviano kölcsönadni még 1évre
zanetti88

Audipower írta:

Forza Inter!!!

hát remélem ebből nem lesz semmi...
még az edzője is nyilatkozta,hogy nem való nagy csapatba
az se biztos,hogy bevállna és nem rá kellene kidobni 30milliót
na meg az is igaz,hogy nem olyan támadóra van szükségünk....szélre kell 1gyors ember(Tevez,Sanchez vagy Rossi)
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

zanetti88 írta:
Audipower írta:

Forza Inter!!!

na meg az is igaz,hogy nem olyan támadóra van szükségünk....szélre kell 1gyors ember(Tevez,Sanchez vagy Rossi)

Biztos ,hogy kacsa :!: ott van Pazzo meg Eto'o befejező csatárnak meg Militio :? ( lehet megy a nyáron ) nekünk inkább szélső támadó kéne ( Rossi,Sanchez stb. én inkább az olaszt választanám olcsóbb de van olyan jó mint a chilei )
zanetti88

DaNi írta:
zanetti88 írta:
Audipower írta:Na ezzel én is így vagyok. Egyértelmű,hogy nem tipikus befejezőcsatárra, hanem gyors és technikás szélső(k)re van szüksége a csapatnak.

Forza Inter!!!

Biztos ,hogy kacsa :!: ott van Pazzo meg Eto'o befejező csatárnak meg Militio :? ( lehet megy a nyáron ) nekünk inkább szélső támadó kéne ( Rossi,Sanchez stb. én inkább az olaszt választanám olcsóbb de van olyan jó mint a chilei )

Rossi se lenne sokkal olcsóbb(most hosszabitott),télen a tottenham 30millió fontot adott volna érte....
sok helyen olvastam már,hogy sanchezel télen előszerződést kötöttünk...hát észszerű lett volna Brancáéktól,de kitudja igaz-e
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Jövőre egy ilyet el tudnék képzelni.

Érkezők:

- Luc Castaignos (ő már tuti)
- Mattia Destro (kölcsönből vissza)
- Davide Santon (kölcsönből vissza)
- Enrico Alfonso (kölcsönből vissza)
- Yuto Nagatomo
- Riccardo Montolivo
- Emiliano Viviano
- Alexis Sanchez
- Giuseppe Rossi
- Paolo Henrique Ganso

Távozók: (akikből összejönne a pénz)

- Sulley Muntari
- Victor Obinna
- Nwankwo Obiora
- Julio Cesar
- Cristian Chivu
- Macdonald Mariga
- Maicon
- Diego Milito
- Goran Pandev

+ ha kell Moratti is hozzátehetne valamit.

- Nelson Rivas és David Suazo (távozhat ingyen, mert szerintem a kutya nem fizetne értük)

A keret pedig így nézne ki:

Kapusok:

- Viviano
- Alfonso
- Castellazzi vagy Orlandoni

Védők:

- Cordoba
- Zanetti
- Lucio
- Ranocchia
- Materazzi
- Samuel
- Nagatomo
- Santon

Középpálya:

- Stankovic
- T. Motta
- Sneijder
- Montolivo
- Cambiasso
- Joel Obi
- Coutinho
- Ganso

Támadók:

- Pazzini
- Eto'o
- Destro
- Castaignos
- A. Sanchez
- G. Rossi

Felállás:

-----------------Eto'o---------------------
G.Rossi------Sneijder-------A.Sanchez
-------Ganso----------Cambiasso-------
Nagatomo---Lucio---Samuel---Zanetti
---------------Viviano---------------------

(bocsi, ha hosszú lett, kicsit elengedtem a fantáziámat :D)
hvmetal

Destrot én is visszahívnám,de szerintem ő marad a Genoanál.
Militot nem adnám el,bőven van benne 2-3jó szezon.Castaignostól nem lehet várni,ha itt kezdi az őszt,hogy majd egyből érett játékosként játszik és rugdossa majd a gólokat.
Maicont,ha menni akar,illetve ha ennyire leszarja továbbra is a meccseket el kéne adni és helyette jöhet Santon vagy Natalino. Julió Cesar meg az elmúlt 2évben kapott pár potyát,de simán a világ 3legjobbja között van,Vivianot én inkább úgy venném meg,hogyha 1évet még lenyom a Bolognaba.
Sanchez,Ganso benne lesz alapból vagy 50millióba ha csak nem lesz ügyeskedés,Montolivo már nem valószínű,hogy jön akkor.
Na meg Sneijder,Ganso,Sanchez,Coutinho közül maximum 2en lesznek a pályán egyszerre.
Azért remélem Coutinho majd befutja azt a karriert amit jósolnak neki és nálunk.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Interfan84 írta:-----------------Eto'o---------------------
G.Rossi------Sneijder-------A.Sanchez
-------Ganso----------Cambiasso-------
Nagatomo---Lucio---Samuel---Zanetti
---------------Viviano---------------------

Jók a nevek, de ezen a csapaton a Bl-ben pl. sokan átrohannának.
Cambi mellé mindenképp kell még valaki aki tud védekezni.

Ha meg tényleg jön Sanchez akkor Rossi már nem is kell (meg nem is hinném hogy Sanchez,Rossi és Ganso együtt beférnének a pénzkeretbe), inkább vennék egy klasszis vkp-t Cambi mellé.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

hvmetal írta:Maicont,ha menni akar,illetve ha ennyire leszarja továbbra is a meccseket el kéne adni és helyette jöhet Santon vagy Natalino.

Azért az merész lenne ha Maicon-t a tapasztalatlan újonc Natalino helyettesítené ha eladnánk... :shock: Ha elmegy a helyére mindenképp kellene egy rutinos gors játékost venni. Natalino-ból lehet nagyon jó játékos, de nem hinném, hogy már jövőre atom kezdő lenne.
Santonnal meg az a baj, hogy elég ingadozó formát mutat és sajnos a sérülések sem kerülik el. Persze reménykedek, hogy nyáron bomba formában tér vissza. ;) Az idei forma ellenére is Maicon egy klasszis, nehéz lesz pótolni ha netán lelép.
Viviano jöhetne, de Cesar maradjon csak és mellette sokat tanulhatna az olasz. Mondjuk remélem nem lesz Dida effektusa Cesar-nak, Ő is jó kapus volt aztán az utolsó 2 évében már a hazafejelt labdákat is képes volt beütni. :)
Az meg meglepne ha Ganso mellett Sanchezt is megvennénk, az már nem kis kiadás lenne, ahogy írtad minimum 50 millió....
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Ha már mindenki kéreget itt Morattitól akkor én is had egy kicsit :D Sanchez,Aly cissokho, Montolivo, Santon vissza, Viviano de még 1 év Bolognában vagy akár 2 attól függ J.C meddig akar maradni, mert egyértelmű addig ő az első számú!
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Én a következő szezonra a védelmet erősíteném meg ,és nem is kicsit! ;)
A bajnokságban és a BL.-ben is rengeteg gólt kaptunk eddig és gyakran elemi védelmi hibákból.Nagyon-nagyon hiányzik az évek óta remeklő Samuel,és ha Lucio nem fog ki jó napot átjáróházhoz hasonlít a védelem.Sajnos Cordoba,Materazzi ideje már lejárt,ha a pályán vannak az helyből 1-2 gólos előny az ellenfélnek.Maicon motiválatlan, nagyon hiányzik a tavalyi formája és a góljai. Chivu pedig csak a kispadra lenne való.Lehet Zanettinek is bőven elég lenne átlag egy félidőt a pályán töltenie.
A középpálya nagyjából rendben van, és a csatársor is megfelelő lehetne egy jövőre min.15 gólos Militoval kiegészülve.Persze az egész csapatra ráférne néhány fiatal,tehetséges új játékos,de én nem hiszem,hogy Moratti a nyáron 60-80 M€-t a csapatra akarna költeni.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Rossi,Sanchez,Ganso kb 70be fájna.... Kizárt dolognak tartom h mind3 jönnek.Még azt is megkockáztatom h a Ganso-Sanchez duóból csak ez egyikre lesz zseton.Rossi valószínű Barca játékos lesz.
Nyilatkozatokból úgy értelmezem h Moratti inkább a chileit szeretné míg Leo a honfitársát.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szóba jött egy újabb támadó neve.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... dar-report

Ő is amolyan beállós center.mint pazzini.
Ingyen padra jöhetne,de sok pénzt nem fizetnék érte.
Alexis Sánchez kell.Lehet ,hogy most 40 milka körül lenne az ára,de 2 év múlva meg már simán lehet,hogy 100 fölött lesz.
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Na igen, ezért kellene hozni egy pár vezéráldozat, akikből meg lehetne fiatalítani némileg a csapatot. (lásd Ibra távozása tavaly) Nekem az égegyadta világon nincs semmi bajom Julio Cesar-ral, Milito-val, aztán még Maicon-nal se, sőt nagy kedvenceim, de vagy pénzt öl Moratti a csapatba vagy elad néhány kiöregedő félben lévő kulcsjátékost, esetleg is-is. Máshogy nemigen, fog menni.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Stankov írta:Rossi,Sanchez,Ganso kb 70be fájna.... Kizárt dolognak tartom h mind3 jönnek.Még azt is megkockáztatom h a Ganso-Sanchez duóból csak ez egyikre lesz zseton.Rossi valószínű Barca játékos lesz.

Rossi nem biztos hogy kell ide, Eto'o-nál nem mozgékonyabb most senki sem azon a poszton.

Ganso értéke a transfermarkt szerint 12 millió euró, szerintem max. 15.

Sanchez-t - szintén a tarnsfermarkt - 18.5 millióra becsüli, de az idei szezonját nézve 25-30 között kel majd el.

Pénzügyi fair play ide-vagy oda, a nyáron 30-40 millióért kellene igazolni, vagy okos kölcsönszerződést kellene Ganso-ra kérni.

Az a baj, hogy nézem a jelenlegi keretet és Suazo-n kívül nem tudom kit lehetne, kellene eladni.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Akkor én mondom kit kellene eladni!

Suazo, Rivas, Muntari, Cordoba, (Matrix esetleg.... bár ő nem megy már el innen) talán Obinna.. (bár ő annyira nem rossz a West Ham-ben)... (ha nem kapja össze magát, akkor Pandev)...

Aki nálam kérdőjeles:
Milito, Stanko, Motta, Maicon.... őket ha jó ajánlat futna be értük.. én lehet elpasszolnám!!!

Érkező oldalon meg kellene (persze ez függ a távozóktól is) egy szélső a jobb oldalra, egy másik a balra (ha Eto és Pazzo lesz center szerepkörben).. mondjuk ez a két ember lehetne Sanchez és Rossi... (vagy Dzsudzsák... :P ) esetleg Tevez és Hulk....

Kell egy védekező középpályás... MASCHERANO???

Kell egy védő... középre

Na meg egy balhátvéd... TAIWO tényleg nagyon jó!

Nálam ennyi. 5 ember. Az szerintem nem sok.
hvmetal

Süti írta:
Stankov írta:Rossi,Sanchez,Ganso kb 70be fájna.... Kizárt dolognak tartom h mind3 jönnek.Még azt is megkockáztatom h a Ganso-Sanchez duóból csak ez egyikre lesz zseton.Rossi valószínű Barca játékos lesz.

Rossi nem biztos hogy kell ide, Eto'o-nál nem mozgékonyabb most senki sem azon a poszton.

Ganso értéke a transfermarkt szerint 12 millió euró, szerintem max. 15.

Sanchez-t - szintén a tarnsfermarkt - 18.5 millióra becsüli, de az idei szezonját nézve 25-30 között kel majd el.

Pénzügyi fair play ide-vagy oda, a nyáron 30-40 millióért kellene igazolni, vagy okos kölcsönszerződést kellene Ganso-ra kérni.

Az a baj, hogy nézem a jelenlegi keretet és Suazo-n kívül nem tudom kit lehetne, kellene eladni.

hogy ha zsidóskodni akar Moratti és csak úgy akar venni,hogy el is ad:
Suazo,Pandev,Chivu,Maicon,Stankovic,Cordoba,Materazzi,Julio Cesar,Milito. 1-2játékos árából ki lehetne hozni Ganso+Sanchez duót. Azért remélem,hogy Stanko,Milito,Cesar nem kerül erre a sorsra. Materazzival és Cordobával meg már hülyeség lenne ezt meglépni.Reálisabb,hogy visszavonulnak.
Tavaly nyáron és télen sem költöttünk annyit.Azért bejött az Uefától is egy kis zsé. Oké,hogy Fair play,de ha megakarjuk őrizni az olasz trónt(ha idén nem is nyernénk meg) illetve tartani akarjuk a lépést az európai élmezőnnyel akkor muszáj tovább építkezni.Remélem Moratti is így gondolja
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Már nem kötözködésből mondom, de ti minek akarjátok eladni az Inter leghűségesebb játékosai közül hármat? Stankot, Materazzit és Cordobát? Ők azok akik mindig kiteszik a pályára a szívüket-lelküket és ha kellene meg is halnának a csapatért.. Rajtuk kívül csak Capitano van akitől tanulhatnak a fiatalok, ezek után én úgy érzem, jobb lenne ha maradnának mindnyájan, hogy a "gyereknevelés", ne csak Javier feladata legyen,)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Bedobták a levesbe Llorente nevét is.

http://olasz-foci.hu/atigazolasi-hirek/ ... atar-irant
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Komax írta:Bedobták a levesbe Llorente nevét is.

http://olasz-foci.hu/atigazolasi-hirek/ ... atar-irant

már egy kis ideje ott van, bár nem értem mi szükségünk lenne pont rá?!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

robbent is bedobták.. neki nagyon örülnék
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

R9. írta:robbent is bedobták.. neki nagyon örülnék

jól tud tologatni a 16-os szélénél ezért én is örülnék neki :mrgreen:
R9.

Leonardo következő célpontja:
Lucas
http://www.youtube.com/watch?v=8DBKPHOy-Wc

és a Spurs középpályása Sandro

közben Gazzettaban írták h Moratti ajánlatot tett a háttérben Sanchezért :D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Rohadt jó játékos, de egy önző geci :D :D ráadásul ha hozzáérnek lesérül. Szerintem nem kell.
realevil

Komax írta:
Rohadt jó játékos, de egy önző geci :D :D ráadásul ha hozzáérnek lesérül. Szerintem nem kell.

ezzel maximálisan egyetértek :lol:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Komax írta:

ha nem érnek hozzá akkoris meghúzodik vagy valami. Zsinorban játszik 3-4 meccst majd 2-öt kihagy, jobb esetben kettőt..... :?
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

hvmetal írta:hogy ha zsidóskodni akar Moratti és csak úgy akar venni,hogy el is ad:
Suazo,Pandev,Chivu,Maicon,Stankovic,Cordoba,Materazzi,Julio Cesar,Milito. 1-2játékos árából ki lehetne hozni Ganso+Sanchez duót. Azért remélem,hogy Stanko,Milito,Cesar nem kerül erre a sorsra. Materazzival és Cordobával meg már hülyeség lenne ezt meglépni.Reálisabb,hogy visszavonulnak.
Tavaly nyáron és télen sem költöttünk annyit.Azért bejött az Uefától is egy kis zsé. Oké,hogy Fair play,de ha megakarjuk őrizni az olasz trónt(ha idén nem is nyernénk meg) illetve tartani akarjuk a lépést az európai élmezőnnyel akkor muszáj tovább építkezni.Remélem Moratti is így gondolja

Sztem Suazo ingyen megy valamerre, egy Pandev- Elia cserében benne lennék a hamburggal, Chivut középső védőnek itt kell tartani mert középen jó lenne egy Lucio-Samuel-Ranocchia-Chivu négyes, Maicon sajnos tényleg enervált de nem tudom kivel lehetne helyettesíteni (Santont kevésnek érzem)...Stankonak maradnia kell mert ha 4-2-3-1-et fogunk jövőre játszani sztem Motta v ő lesz Cambi mellett középpályán. Cordoba remélem hazatér levezetni, Mátrix remélem méltó módon elbúcsúztatjuk és visszvonul, JC sok hibával játszik mostanában de csakúgy mint Maiconnál sztem nincs megfelelő ember a pótlására. Militonak maradnia kell hogy Pazzoval megharcoljanak a kezdőért...és akkor... bal oldalra a védelembe kell vki mert a jövő évet is meg lehet csinálni egy Zanetti-Nagatomo párossal..de sztem nem az igazi..Középpályára én még mindig tartom hogy felesleges bárkit is venni (mondom továbbra is 4-2-3-1-ben gondolkozok) Cambi-Motta alap kezdő, Cambi cseréje Zanetti,Mariga,(Obi) Motta cseréje Stanko, Kharja...előre kell vki Eto'o cseréjének és kell vki Pandev helyére...én örülnék ha Sanchez + Elia/Ganso jönne mert sztem akkor meglenne az egyensúly a csapatban. 3 új embernél több biztos nem jön majd.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

R9. írta:Leonardo következő célpontja:
Lucas

Nem őt igazolta le a Chelsea most?
zanetti88

hihetetlen megint kiket adnátok el....
materazzi már 37éves,szerintetek ki venné meg?egyébként is úgy volt,hogy a szezon végén visszavonul
stankovic nekem az egyik kedvencem,ősszel is nem 1meccsen mentette meg a csapatot és Zanetti mellett neki van a legnagyobb szíve a pályán
Militot is hülyeség lenne eladni 1rosszabb szezon után....2-3év jó év még simán van benne és lehetne az új Cruz is,mikor majd csereként beállva meccseket nyer meg nekünk...
muntari,mariga,obinna valszeg angliába szerződnek(25-30millió)
suazo,rivas mehet ingyen
vivianot vagy adjuk kölcsön még 1évig vagy ha a manchester vinné julio-t(kb.30m)akkor hozzuk vissza az olaszt 1.számú kapusnak
maiconér is ha jön 1jó ajánlat mehet...
Pandev is mehet kb.10m
tavaly is meg ezt a mercatot is plusszba hoztuk, + a kupa bevételek
andreolli úgy tudom már 100%,hogy jön nyáron
kell még 1gyors támadó szélre(sanchez,rossi vagy tevez),simán kijöhett a 3fekáér kapott pénzből :D
középpályára jó lenne montolivo vagy esetleg poli(10milla körül hozható mindkettő)
meg Leo kedvéér Ganso,nehogy már a fos milánba menyjen
megtartanám Nagatomot és Kharjat is(mindkettő 4m körül van)

Viviano(Castelazzi)
Zanetti(Santon), Lucio(Andreolli,Cordoba), Ranocchia(Samuel), Chivu(Nagatomo)
Motta(Stanko),Cambiasso(Montolivo,Kharja)

Sanchez(Castaignos), Sneijder(Coutinho), Eto'o(Ganso)
pazzini(milito)
Audipower

Lucas

és a Spurs középpályása Sandro

közben Gazzettaban írták h Moratti ajánlatot tett a háttérben Sanchezért :D

Ez a Lucas gyerek egész jó. Gyors, jól lát a pályán és nagyon harcos. Kellenének az ilyen középpályások a keretbe.

Sandro pedig sztem nagyon jó lenne Cambival szűrőben. Rengeteg labdát szerez és jól is játssza meg, szal sztem beférne a csapatba. Védekezésben Motta-tól vagy Stankovic-tól sokkal jobb. Támadni meg majd támad Maicon,Sanchez,Sneijder,Eto'o és Milito. :D

Forza Inter!!!
Audipower

Komax írta:

Egyetértek, már a Chelsea-ben is egy önző majom volt. Mou is azért nem játszatta.
Audipower

Marco írta:
Lucas

Nem őt igazolta le a Chelsea most?

Nem a Chelsea Lucas Piazon-t igazolta le.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Viviano, Santon, Ranocchia, Andreolli, Montolivo, Poli, Pazzini

Elég korrekt olasz mag lenne hosszú-hosszú évekig... Én támogatom az tuti!!
R9.

zanetti88 írta:maiconér is ha jön 1jó ajánlat mehet...

ÉS AKKOR KIVEL PÓTOLNÁD??????? CORDOBÁVAL?

ne írj már ekkora böszmeséget nincs ember aki pótolni tudná.....Istenem..
zanetti88

R9. írta:

olvasd már végig amit írtam,utána járjon a szád....
Zanetti és Santon simán jó lenne,de még Cordoba is hozná azt amit Maicon az utóbbi meccseken..
R9.

zanetti88 írta:
R9. írta:

olvasd már végig amit írtam,utána járjon a szád....
Zanetti és Santon simán jó lenne,de még Cordoba is hozná azt amit Maicon az utóbbi meccseken..

atyaég.......
hvmetal

Santon azért nagy tehetség,ő később ha összekapja magát hozhat egy Maicon szintet.
Capitano egy isten,de egyetlen gyenge pontja van,az pedig a beadás szélről.Szóval vele pótolni eléggé elvetélt gondolat. Cordobát meg jobb szélen inkább hagyjuk,rossz vicc. Vonuljon vissza tisztességesen még most,mert jövőre még több hibát véthet.
Ha Maicon úgy játszana ahogy tud és újra a csapat lenne neki az első bármennyit ígér bárki,nem szabad eladni.Világ legjobbja ha felpörög. Viszont ha az utóbbi meccseken mutatott arcát fogja mutatni akkor el kell adni. Semmi értelme azért itt tartani,mert a világ legjobbja,ha.. de szarik az egészre.Akkor vagy Santon beépítése a megfelelő lépés vagy pedig egy új Maicon szerzése. Remélem Maicon marad,de Santon is visszatérhet és bizonyít.
Majd a fejesek megoldják a problémát
R9.

Sanchez túl drága, ezért Hazardra mozdultunk rá elvileg
18m az ára
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

R9. írta:Sanchez túl drága, ezért Hazardra mozdultunk rá elvileg
18m az ára

Mióta felvetült a chilei neve, azóta tartok tőle hogy drága lesz nekünk.
Ha ő nem jöhet Hazard is jó lesz, meg Hulk is meg Lavezzi is, meg Bastos is.
Bármelyik erősítés lenne szélső poszton.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Én eddig csak 1-szer láttam Hazardot játszani de az nagyon meggyőző volt!! Szerintem ő sem lenne olcsobb mint Sanchez, ráadásul a Lille nem hiszem hogy elengedi majd, ha jol tudom nagyon sok csapat szeretné megszerezni!
realevil

Thiago Silva biztos benne hogy hozzánk fog igazolni Ganso a nyáron nem pedig a milanba. mégpedig kizárolag Leonardo miatt. azt is hozzátette, hogy annak idején ő is csak Leo miatt lett a milan játékosa.

szerintem a chilei fog érkezni nyáron. Moratti belezugott a játékába. :)
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Moratti mondá: a MU mindenképp meg akarja szerezni Sneijdert.
45 millió eurót adnának érte...
realevil

legyen inkább 45 + Nani :D
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

realevil írta:legyen inkább 45 + Nani :D

Az a kétballábas ide ne jöjjön...inkább Ganso+Sanchez... de ha van rá mód, Snidlinget ide kell láncolni.
realevil

Gabosska írta:
realevil írta:legyen inkább 45 + Nani :D

Az a kétballábas ide ne jöjjön...inkább Ganso+Sanchez... de ha van rá mód, Snidlinget ide kell láncolni.

azért a te variációd se rossz :D
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Vagy az se lenne rossz variáció hogyha Sneijder maradna. :)
R9.

Sneijder ha nem is játszik jól, maga a tudat h a pályán van az is rengeteget számít. Moratti el ne merje adni!

Vagy max ha jön Ganso és Sanchez is akkor talán...
Válasz küldése