Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Dybaláról nehogy lemaradjunk,mert ilyen feltételekkel ajándék.
- Festa
- interfan
Amennyire nem halad a Dybala uzlet, annyira jol halad a Lukaku uzlet.
DiMarzio es a Sky szerint az uzlet gyakorlatilag szinte kesz, es kuszobon all a lezaras.
8m eurot fizetunk az 1 eves sima kolcsonert, mindenfele opcio nelkul erkezhet.
DiMarzio es a Sky szerint az uzlet gyakorlatilag szinte kesz, es kuszobon all a lezaras.
8m eurot fizetunk az 1 eves sima kolcsonert, mindenfele opcio nelkul erkezhet.
- interfan
Romano es Pedulla is megerositi, 8m euroert erkezik Lukaku 1 eves sima kolcsonnel.
Nincsem semmifele opcio.
Nincsem semmifele opcio.
- mike
- interfan
Azert most sporoltunk rendesen.
Par napja Lukaku + Bellanova = 18m volt.
Most meg Lukaku + Bellanova = 11m.
Azert ez 7m sporolas.
Nagyon remelem ez a 7m eleg lesz Dybala lezarashoz, ezek utan nem szabad vesznihagyni Dybalat.
- CsaSzi9294
Ennyit számít Marotta.
Hozza még Dybalát és Bremert is és meg is vagyunk.
Bár én egy meglepetés kp-t még várok (DePaul, Lofthus Cheek, MrX)
- interfan
Es akkor kiderul a vegen, hogy mindenki hazudott, es semmifele pluszos mercato nem kell.CsaSzi9294 írta: ↑2022.06.21. 20:33Ennyit számít Marotta.![]()
Bár én egy meglepetés kp-t még várok (DePaul, Lofthus Cheek, MrX)
Az Oaktree meggondolta magat, es kozben verbeli Inter szurkolo lett.
- CsaSzi9294
Lassan nem is tartom kizártnak.interfan írta: ↑2022.06.21. 20:35Es akkor kiderul a vegen, hogy mindenki hazudott, es semmifele pluszos mercato nem kell.CsaSzi9294 írta: ↑2022.06.21. 20:33Ennyit számít Marotta.![]()
Bár én egy meglepetés kp-t még várok (DePaul, Lofthus Cheek, MrX)![]()
- interfan
Ha bejonnek a neveid, akkor fix hogy nem kell pluszos mercato es mindenkit atvertunk.CsaSzi9294 írta: ↑2022.06.21. 20:36Lassan nem is tartom kizártnak.interfan írta: ↑2022.06.21. 20:35Es akkor kiderul a vegen, hogy mindenki hazudott, es semmifele pluszos mercato nem kell.CsaSzi9294 írta: ↑2022.06.21. 20:33
Ennyit számít Marotta.![]()
Bár én egy meglepetés kp-t még várok (DePaul, Lofthus Cheek, MrX)![]()
![]()
![]()
![]()
Legyen igy.
Csak igy tovabb, akkor az Onana, Mkhitaryan, Asllani, Bellanova sor utan, ugynezki megvan Lukaku is.
Johet Dybala.
En meg mindig bizok benne, Skriniar nem tavozik, hanem CSK lesz jovore.
- CsaSzi9294
Középre elég karcsú amúgy ez így. Van az alap Barella-Brozo-Calha/ Gag-Asslani-Mikiinterfan írta: ↑2022.06.21. 20:37Ha bejonnek a neveid, akkor fix hogy nem kell pluszos mercato es mindenkit atvertunk.
Legyen igy.
Csak igy tovabb, akkor az Onana, Mkhitaryan, Asllani, Bellanova sor utan, ugynezki megvan Lukaku is.
Johet Dybala.
Nekem ez nem túl acélos cseresor. Valaki még kell!
És ha Skriniar még is megy, ki lesz a CSK?
Barella? Brozovic? Martinez?
Barella még túl forrófejű, Brozovic hisztis, nálam vagy DeVrij (ha marad) vagy Bastoni lenne.
- interfan
Pluszos mercatoval meg Bremer is nehez lesz, nem hogy a KP...CsaSzi9294 írta: ↑2022.06.21. 21:20Középre elég karcsú amúgy ez így. Van az alap Barella-Brozo-Calha/ Gag-Asslani-Mikiinterfan írta: ↑2022.06.21. 20:37Ha bejonnek a neveid, akkor fix hogy nem kell pluszos mercato es mindenkit atvertunk.
Legyen igy.
Johet Dybala.
Nekem ez nem túl acélos cseresor. Valaki még kell!
És ha Skriniar még is megy, ki lesz a CSK?
Barella? Brozovic? Martinez?
Barella még túl forrófejű, Brozovic hisztis, nálam vagy DeVrij (ha marad) vagy Bastoni lenne.
A KP egyebkent kesz.
A tavozo Vidal-Vecino helyett jon Mkhitaryan-Asllani.
Brozovic lesz a CSK ha Handanovic nem jatszik.
- Stankov
- tomika431
Mondjuk én szó nélkul aláirnák egy Brozovic-Tielemans cserét egy az egyben. Egy Tielemans-Lukaku páros nem lehetne rossz.
- CsaSzi9294
Én még bízok benne, hogy Gaglirdini eligazol, semmi keresnivalója nincs ebben az Interben, hiába az állítólagos öltözői szerepe, akár egy Bremer üzlet részeként jó lenne hasznot húzni belőle. És akkor esetleg a már párszor hírbe hozott Loftus-Cheeket el tudnám képzelni helyette. Asszem ő is kölcsönnel jöhetne szóba.
- Cupi
Ez Loftus-Gyik ez jobb mint Gag?Komolyan kerdezem.Engem kiraz a hideg ezektol az angoloktolCsaSzi9294 írta: ↑2022.06.21. 21:37
Én még bízok benne, hogy Gaglirdini eligazol, semmi keresnivalója nincs ebben az Interben, hiába az állítólagos öltözői szerepe, akár egy Bremer üzlet részeként jó lenne hasznot húzni belőle. És akkor esetleg a már párszor hírbe hozott Loftus-Cheeket el tudnám képzelni helyette. Asszem ő is kölcsönnel jöhetne szóba.
- CsaSzi9294
Engem meg a Lordtól… szerintem még én is jobb vagyok.Cupi írta: ↑2022.06.21. 21:47Ez Loftus-Gyik ez jobb mint Gag?Komolyan kerdezem.Engem kiraz a hideg ezektol az angoloktolCsaSzi9294 írta: ↑2022.06.21. 21:37
Én még bízok benne, hogy Gaglirdini eligazol, semmi keresnivalója nincs ebben az Interben, hiába az állítólagos öltözői szerepe, akár egy Bremer üzlet részeként jó lenne hasznot húzni belőle. És akkor esetleg a már párszor hírbe hozott Loftus-Cheeket el tudnám képzelni helyette. Asszem ő is kölcsönnel jöhetne szóba.Ha rajtam mulna az eletbe nem jatszana egy sem nalunk.
![]()
Nem láttam minden Chelsea meccset, de szerintem nem olyan rossz ő.
-
INTER-1908
Örülök Lukakunak és várom még Dybalat amúgy én elengedném Skriniart 70M-ért 15 Milenkovic 35 Bremer és marad 20M Pinamonti repül 15M ért illetve De Vrij is 15M ért talán +1-2fiatal apróért kész is a +60M mercato
A kp szerintem erősödött Vecino off helyette jött Aslani nem láttam játszani de nincs magasan a léc... Vidal off helyette Miki szerintem előrelépés Vidalnak egyetlen egy jó meccse volt a POOL ellen (mondjuk ott pokoli jó volt ismerjük el) ill még fejelt egy gólt a Juvenak semmi más értéklehető megmozdulása nem volt ez talán Miki is hozza
Szerintem amúgy Dzeko is lelép ill Alexis is Correa viszont szerintem maradni fog, szerintem rendben leszünk csak egy gond lesz főleg a szezon elején hogy sok lesz az új arc megint jön a kezdőbe 5-6 játékos többsége a védelembe ott idő kell mire összeszoknak...
A kp szerintem erősödött Vecino off helyette jött Aslani nem láttam játszani de nincs magasan a léc... Vidal off helyette Miki szerintem előrelépés Vidalnak egyetlen egy jó meccse volt a POOL ellen (mondjuk ott pokoli jó volt ismerjük el) ill még fejelt egy gólt a Juvenak semmi más értéklehető megmozdulása nem volt ez talán Miki is hozza
Szerintem amúgy Dzeko is lelép ill Alexis is Correa viszont szerintem maradni fog, szerintem rendben leszünk csak egy gond lesz főleg a szezon elején hogy sok lesz az új arc megint jön a kezdőbe 5-6 játékos többsége a védelembe ott idő kell mire összeszoknak...
-
möszi
Itt az olasz tévéműsorokban már arról beszélgetnek, hogy vajon Lukaku eldönti-e a következő scudettot az internek. És é fatta! Felirattal megy a disputa… Szóval szerintem ez már tényleg nem kérdés, h jön-e.
- mike
Érdekes, mert ha választani kellene, szerintem mindenki Skriniar maradása mellett érvelne, és nem Lukaku visszahozását választaná (én is).
Viszont skizofrén a helyzet, mert az idei scudetto Lukakuval a támadósorban, de Skriniar nélkül szerintem simán meglett volna.
Tudom, nem függ egyik a másiktől, és az lenne az igazi, ha mindkettő itt játszhatna.
Várok a hivatalos bejelentésre, mert a támadórendszerünkbe jobb megoldást hiába is keresnénk, egyértelműen Lukaku:))
- interfan
DiMarzio es a Sky szerint Lukaku erkezese utan Dybala mar abszolult nem elvez prioritast.
Dybala es ugynoke pedig ujra korulnez, es meghallgatja mas klubok javaslatat, mivel az Inter nem tett lepeseket a jatekos fele, es nem sikerult a megallapodas.
DiMarzio szerint Dybala mar var a vegtelensegig az Interre, es az elmult napok arra kesztettek, mas klubokal kezdjenek el targyalni.
Olaszorszagbol a Roma biztosan erdeklodik, felmerult a Milan is, de jelenleg konkret targyalas meg nem tortent.
DiMarzio szerint "kevesbe fontos" klubok vinnek meg Dybalat, es lehet vegul ilyen kluba tud igazolni.
Viszont ujra kepbe kerulhet a Tottenham es az Atletico is.
Pedulla is megerositi, a Dybala-Inter szal elmulni latszik, az Inter egyaltalan nem siet es nem lepett az ugyben.
Martinez tavozasa lehetne a kulcs, de ot szivesebben tartanak meg, valamint o is mindenkeppen maradni akar.
Dzeko kapcsan semmilyen ajanlat nincs, korabbi pletykakat nem erositette meg senki.
Mint ahogy Correaert sincs erdeklodes.
Sky szerint tovabbra is Milenkovic a favorit mint Skriniar utod.
Bremer kapcsan a Torino keresei nagyon magasak, mi nem kolthetunk 40m-t ra.
Amint Skriniar eladasa sikerul, a Sky szerint hozzuk is Milenkovicot.
DeVrij egyre inkabb ugynezki marad.
Nincs konkret erdeklodes es ajanlat erte meg 15m-ert sem.
Lejaro szerzodese miatt hosszabbitasi targyalasokat kezdemenyezhetunk vele az osszel.
Fiorentina erdeklodik Sensi irant, viszont csakis sima ingyen kolcson vinne.
Korabban ez volt a helyzet a Monza kapcsan is.
Espositoert az Anderlecht erdkelodik, szinten sima ingyen kolcsonnel tavozhat.
Jelenleg ugynezki, hogy a Radu, Vanheusden, Sensi, Agoume, Satriano, Esposito sort csakis sima ingyen kolcson tudjuk adni.
Satriano az Asllani uzlet reszekent, 1 eves ingyen kolcson megy az Empoliba.
Radu pedig ugynoke bejelentese nyoman a Cremonsebe mehet ingyen kolcson.
Korabbi hir volt, hogy a 2022-23-as szezontol mar "csak" 8 jatekost adhat egy klub kolcson.
A felsorolt hatoson kivul tehat meg 2 jatekos fer bele a limitbe.
Pinamonti lehet az egyetlen "fiatal" akiert meg penzt kaphatunk.
15m-t kerunk erte, a Monza erdeklodik, es a Fiorentina.
Milenkovic egy az egyben csere is felmerult a Fiorentinatol.
A Monza viszont csak 10m-t adna erte.
Dybala es ugynoke pedig ujra korulnez, es meghallgatja mas klubok javaslatat, mivel az Inter nem tett lepeseket a jatekos fele, es nem sikerult a megallapodas.
DiMarzio szerint Dybala mar var a vegtelensegig az Interre, es az elmult napok arra kesztettek, mas klubokal kezdjenek el targyalni.
Olaszorszagbol a Roma biztosan erdeklodik, felmerult a Milan is, de jelenleg konkret targyalas meg nem tortent.
DiMarzio szerint "kevesbe fontos" klubok vinnek meg Dybalat, es lehet vegul ilyen kluba tud igazolni.
Viszont ujra kepbe kerulhet a Tottenham es az Atletico is.
Pedulla is megerositi, a Dybala-Inter szal elmulni latszik, az Inter egyaltalan nem siet es nem lepett az ugyben.
Martinez tavozasa lehetne a kulcs, de ot szivesebben tartanak meg, valamint o is mindenkeppen maradni akar.
Dzeko kapcsan semmilyen ajanlat nincs, korabbi pletykakat nem erositette meg senki.
Mint ahogy Correaert sincs erdeklodes.
Sky szerint tovabbra is Milenkovic a favorit mint Skriniar utod.
Bremer kapcsan a Torino keresei nagyon magasak, mi nem kolthetunk 40m-t ra.
Amint Skriniar eladasa sikerul, a Sky szerint hozzuk is Milenkovicot.
DeVrij egyre inkabb ugynezki marad.
Nincs konkret erdeklodes es ajanlat erte meg 15m-ert sem.
Lejaro szerzodese miatt hosszabbitasi targyalasokat kezdemenyezhetunk vele az osszel.
Fiorentina erdeklodik Sensi irant, viszont csakis sima ingyen kolcson vinne.
Korabban ez volt a helyzet a Monza kapcsan is.
Espositoert az Anderlecht erdkelodik, szinten sima ingyen kolcsonnel tavozhat.
Jelenleg ugynezki, hogy a Radu, Vanheusden, Sensi, Agoume, Satriano, Esposito sort csakis sima ingyen kolcson tudjuk adni.
Satriano az Asllani uzlet reszekent, 1 eves ingyen kolcson megy az Empoliba.
Radu pedig ugynoke bejelentese nyoman a Cremonsebe mehet ingyen kolcson.
Korabbi hir volt, hogy a 2022-23-as szezontol mar "csak" 8 jatekost adhat egy klub kolcson.
A felsorolt hatoson kivul tehat meg 2 jatekos fer bele a limitbe.
Pinamonti lehet az egyetlen "fiatal" akiert meg penzt kaphatunk.
15m-t kerunk erte, a Monza erdeklodik, es a Fiorentina.
Milenkovic egy az egyben csere is felmerult a Fiorentinatol.
A Monza viszont csak 10m-t adna erte.
-
Francesco
Totál elmebetegek a klubnál. Egy évre kölcsönbe Lukaku, akit utána fix, hogy nem tudsz elhozni, az miért jobb, mint 4 évre Dybala kevesebb fizetésért?
Amikor jövőre visszamegy a Chelsea-be, akkor kit veszünk meg a helyére, Suarezt? Ráadásul ótvar szezonja volt, ki tudja milyen lesz nálunk...
Nem érné meg Dybala-t elhozni marketing szempontból? Vagy azért, hogy utána télen eladjuk akár csak 10 millióért, de addig is kipróbálnánk hátha beválik?
Esetleg azért, hogy ne igazoljon rivális csapatba?
Tényleg olyan, mintha teljesen inkompetens lenne a vezetés, amit nem gondolok, de akkor mi van a háttérben?
Nincs ajánlat senkiért mily' meglepő. Akkor ki kell tenni Dzeko-t és máris lesz pénz Dybala-ra...
Amikor jövőre visszamegy a Chelsea-be, akkor kit veszünk meg a helyére, Suarezt? Ráadásul ótvar szezonja volt, ki tudja milyen lesz nálunk...
Nem érné meg Dybala-t elhozni marketing szempontból? Vagy azért, hogy utána télen eladjuk akár csak 10 millióért, de addig is kipróbálnánk hátha beválik?
Tényleg olyan, mintha teljesen inkompetens lenne a vezetés, amit nem gondolok, de akkor mi van a háttérben?
Nincs ajánlat senkiért mily' meglepő. Akkor ki kell tenni Dzeko-t és máris lesz pénz Dybala-ra...
- interfan
Dzekot kitehetjuk = 7m euros vegkielegites.
Szoval nem "lesz penz", hanem meg kevesebb penz lenne.
Az viszont valoban aggaszto, hogy mint tavaly, megint ott van 6-7 fiatal es = 0 euro.
Oszinten remelem ez valtozik, mert ez tragikus hogy senkit nem tudunk eladni.
-
Interfan1000
Én is Dybalat hoztam volna, pláne a mi anyagi helyzetünkben. Szerintem ezt most elbaszta Marotta.Francesco írta: ↑2022.06.22. 06:55 Totál elmebetegek a klubnál. Egy évre kölcsönbe Lukaku, akit utána fix, hogy nem tudsz elhozni, az miért jobb, mint 4 évre Dybala kevesebb fizetésért?
- interfan
Valoszinu nem Marotta dontese volt, aki korabban tobbszor elmondta, a legnagyobb alma Dybalat az Interbe hozni.Interfan1000 írta: ↑2022.06.22. 07:11Én is Dybalat hoztam volna, pláne a mi anyagi helyzetünkben. Szerintem ezt most elbaszta Marotta.Francesco írta: ↑2022.06.22. 06:55 Totál elmebetegek a klubnál. Egy évre kölcsönbe Lukaku, akit utána fix, hogy nem tudsz elhozni, az miért jobb, mint 4 évre Dybala kevesebb fizetésért?
Hirek szerint Inzaghi es Zhang dontott ugy, Lukaku a prioritas es az elsoszamu cel.
Napokban is pl 3 orat targyaltak negyszemkozt a mercato kapcsan.
Egyebkent Dybala meg nem egyezett meg massal, csak azt irjak a lapok, hogy targyalni kezdtek, mivel nem ra vegtelensegig az Interre.
Szoval meg azert nem dolt el semmi.
-
Interfan1000
Az a baj, hogyha jövőre fut egy jó szezont a belga, nem gondolnám, hogy visszaadják bagóért, ha meg gyenge szezonja lesz, akkor minek végleg megvenni? Ráadásul jövőre már Dzekonak is lejár a szerződése és helyette is kell majd valaki, ha csak nem akarunk vele megint majd hosszabbítani.
Azért majd durva lesz megint legalább +50 milliós mercatót produkálni 1 év múlva úgy, hogy kell 2 klasszis csatár is és marad Barella, Bastoni meg Martinez piacképes ember, ha meg Martinez menne, akkor 3 támadó kellene…
- tomika431
Inzaghi és Zhang nem tudom milyen ésszel van megáldva ha jobb befektetés nekik Lukaku 1 év kolcsonben amit tuti hogy nem tudunk majd kifizetni ha véglegesen akarjuk. Dybala itt van aki szinte adja magát aki 4 évre jonne erre meg nem kell..
Hát erre akkor azt mondom hogy remélem Inzaghi megszivja Lukakuval és aki meg Dybalát megveszi majd jót nevet rajtunk hogy mit hagytunk elúszni és mekkora egy pancserek vagyunk!
Hát erre akkor azt mondom hogy remélem Inzaghi megszivja Lukakuval és aki meg Dybalát megveszi majd jót nevet rajtunk hogy mit hagytunk elúszni és mekkora egy pancserek vagyunk!
- mike
Azért engedjük meg magunknak is a tévedés lehetőségét:)tomika431 írta: ↑2022.06.22. 07:51 Inzaghi és Zhang nem tudom milyen ésszel van megáldva ha jobb befektetés nekik Lukaku 1 év kolcsonben amit tuti hogy nem tudunk majd kifizetni ha véglegesen akarjuk. Dybala itt van aki szinte adja magát aki 4 évre jonne erre meg nem kell..
Nem voltunk ott a targyalásokkor, fogalmunk sincs a valós helyzetről, az igényekről.
Zugcikkek alapján meg ne ítéljünk még, főleg ne idiótázzuk Marottáékat. Ha valaki akkor ő szerintem biztosan tudja mit csinál.
Lukaku jön?
Nosza, a világ egyik legdominánsabb csatára.
Komplett támadójátékot lehet ráépíteni, mindjárt sírni fogok
- CsaSzi9294
+1mike írta: ↑2022.06.22. 08:12Azért engedjük meg magunknak is a tévedés lehetőségét:)tomika431 írta: ↑2022.06.22. 07:51 Inzaghi és Zhang nem tudom milyen ésszel van megáldva ha jobb befektetés nekik Lukaku 1 év kolcsonben amit tuti hogy nem tudunk majd kifizetni ha véglegesen akarjuk. Dybala itt van aki szinte adja magát aki 4 évre jonne erre meg nem kell..
Nem voltunk ott a targyalásokkor, fogalmunk sincs a valós helyzetről, az igényekről.
Zugcikkek alapján meg ne ítéljünk még, főleg ne idiótázzuk Marottáékat. Ha valaki akkor ő szerintem biztosan tudja mit csinál.
Lukaku jön?
Komplett támadójátékot lehet ráépíteni, mindjárt sírni fogok![]()
Miből gondoljuk, hogy ha Lukaku helyett Dybala jönne, azzal feltétlenül jól járnánk. Teljesen más a két játékos. Kettejük közül én is a belgát választanám, Inzaghi alap taktikája miatt nem lehet egy lapon említeni a kettőt, ezen kívül Dybala egészségi állapotával is tisztában vagyunk.
Ezzel nem azt mondom, hogy Dybala ne jöjjön, szó sincs róla, ingyen hatalmas fogás (lesz, mert szerintem jönni fog). De ha a kettő közül kellene választanom, egyértelműen Lukakut választanám. Valószínűleg jövőre az új tulajjal meg fogjuk venni... Marotta az, aki még szinten tartja ezt a csapatot, pancsernek nem igazán nevezném. Meg hát ugye még a mercatonak sincs vége...
- Cupi
Én is ezt fejtegettem tegnap....nem értem ezt az egészet. Persze nem tudjuk mi megy a háttrben de akkoris.Francesco írta: ↑2022.06.22. 06:55 Totál elmebetegek a klubnál. Egy évre kölcsönbe Lukaku, akit utána fix, hogy nem tudsz elhozni, az miért jobb, mint 4 évre Dybala kevesebb fizetésért?
Oké nem jön Dybala mert nem fér bele és ne őt választottuk. De jövőre mi lesz? Lukakut nem vesszük meg 70-80-ért az fix és Dzeko lelép mert lejár a szerződése meg öreg is lesz. Marad a Correa - Martinez kettős? Minimum 2 csatárt kell venni....azt miből? És milyen szintre jut majd?
Lukaku nagy erősítés de 1 évről beszélünk....
Oké nincs pénzünk de Dybalat ilyen konstrukciókkal már csak akkor is megéri megvenni ha netán a szar anyagi helyzet miatt jövőre el kellene adni.....egy közepes szezon után is 50 millióért minimum el lehet még adni....tehát befektetésnek is jó...marketing értékről meg nem is beszéltem.....
-
Francesco
Így van. Én is örülök a belgának, nagy kedvenc, de a racionalizálásnak, ami a mottója a csapatnak mostanában, pont az ellenkezőjét csináltuk ezzel. Ezért nem értem az egészet. Egyébként Di Marzio is szívott valamit, mert tegnap azt írta, hogy Bremer-t akkor is hozni akarjuk, ha Skriniar végül nem igazol el. Mégis hogyan? Baromságokat minek kell leírni? Én azért bízom benne, hogy Dybala is befut majd valahogy. A fentiek mellett az sem vetne túl jó képet a klubra, hogy szórakoztunk vele, nem ezt érdemelte.
- tomika431
1 évre épitheted rá mert pénzunk nem lesz megvenni az fix. Szóval nem nagy befektetés ennyi.mike írta: ↑2022.06.22. 08:12Azért engedjük meg magunknak is a tévedés lehetőségét:)tomika431 írta: ↑2022.06.22. 07:51 Inzaghi és Zhang nem tudom milyen ésszel van megáldva ha jobb befektetés nekik Lukaku 1 év kolcsonben amit tuti hogy nem tudunk majd kifizetni ha véglegesen akarjuk. Dybala itt van aki szinte adja magát aki 4 évre jonne erre meg nem kell..
Lukaku jön?
- CsaSzi9294
Honnan tudod biztosan, hogy jövőre nem lesz rá pénzünk?tomika431 írta: ↑2022.06.22. 08:381 évre épitheted rá mert pénzunk nem lesz megvenni az fix. Szóval nem nagy befektetés ennyi.mike írta: ↑2022.06.22. 08:12Azért engedjük meg magunknak is a tévedés lehetőségét:)tomika431 írta: ↑2022.06.22. 07:51 Inzaghi és Zhang nem tudom milyen ésszel van megáldva ha jobb befektetés nekik Lukaku 1 év kolcsonben amit tuti hogy nem tudunk majd kifizetni ha véglegesen akarjuk. Dybala itt van aki szinte adja magát aki 4 évre jonne erre meg nem kell..
Lukaku jön?
- tomika431
Onnan ahogy eddig is volt..esetleg majd eladunk alapembert a csapatból és az érte kapott pénzbol megvesszuk. Nem lesz itt semmiféle új tulajdonos szóval ennyit errol. Jaaj és nem idiótáztam le senkit tanulj meg szoveget értelmezni!CsaSzi9294 írta: ↑2022.06.22. 08:41Honnan tudod biztosan, hogy jövőre nem lesz rá pénzünk?tomika431 írta: ↑2022.06.22. 08:381 évre épitheted rá mert pénzunk nem lesz megvenni az fix. Szóval nem nagy befektetés ennyi.mike írta: ↑2022.06.22. 08:12
Azért engedjük meg magunknak is a tévedés lehetőségét:)
Lukaku jön?
- Cupi
Én csak a magam nevében írom de én nem Lukaku érkezése miatt vagyok kicsit értetlen és csalódott hanem azért ha és ismét leírom ha így lesz és e miatt dobjuk az ingyen megszerezhető Dybalat....jó meg Skriniar távozása miatt is de az már egy másik fejezet....CsaSzi9294 írta: ↑2022.06.22. 08:22+1mike írta: ↑2022.06.22. 08:12
Azért engedjük meg magunknak is a tévedés lehetőségét:)
Lukaku jön?
Miből gondoljuk, hogy ha Lukaku helyett Dybala jönne, azzal feltétlenül jól járnánk. Teljesen más a két játékos. Kettejük közül én is a belgát választanám, Inzaghi alap taktikája miatt nem lehet egy lapon említeni a kettőt, ezen kívül Dybala egészségi állapotával is tisztában vagyunk.
Ezzel nem azt mondom, hogy Dybala ne jöjjön, szó sincs róla, ingyen hatalmas fogás (lesz, mert szerintem jönni fog). De ha a kettő közül kellene választanom, egyértelműen Lukakut választanám. Valószínűleg jövőre az új tulajjal meg fogjuk venni... Marotta az, aki még szinten tartja ezt a csapatot, pancsernek nem igazán nevezném. Meg hát ugye még a mercatonak sincs vége...
Lukakura a távozása miatt és rögtön az első gólja utáni Chelsea címer csókolgatás miatt neheztelek de majd ha meghal a pályán a csapatért és rúgja a gólokat akkor ezt elfelejtem. Ezzel nincs is gond.
-
Francesco
Meg azért nem így működik egy klub, hogy nem tudjuk jövőre lesz a pénz, de lehet lesz ezért jöjjön Lukaku. Két éve mondják, hogy na idén eladják a csapatot és hát...
Ilyen alapon jöjjön Dybala és Bremer, Skriniar meg maradjon, mert honnan tudjuk, hogy nem lesz e pénz jövőre. Ha meg eladják a csapatot és tőkeerős tulaj lesz, akkor belefér a bevásárlás. Csak az Oaktree sem így áll sajnos hozzá.
Ilyen alapon jöjjön Dybala és Bremer, Skriniar meg maradjon, mert honnan tudjuk, hogy nem lesz e pénz jövőre. Ha meg eladják a csapatot és tőkeerős tulaj lesz, akkor belefér a bevásárlás. Csak az Oaktree sem így áll sajnos hozzá.
- Cupi
Idei év meg a tavalyi év pénzügyek terén szerintem mindenkit pesszimistává tettek. Szóval én sem gondolom, hogy megvennénk.
Másik meg ha lesz is új tulaj...biztos azzal kezdené 80 millióért vesz egy játékost? Ha jó szezont fut akkor esélytelen, hogy 80 alatt eladják.
Ott a Milan. Új tulaj jött de azt írják idén nyáron nem fognak nagy költekezésbe kezdeni.
Természetesen nem tudni mi lesz jövőre. Találgatás minden.
- CsaSzi9294
Persze, szerintem nincs olyan Inter drukker, aki nem neheztel csak egy kicsit is rá, főleg emiatt. Teljesen természetes.Cupi írta: ↑2022.06.22. 08:50Én csak a magam nevében írom de én nem Lukaku érkezése miatt vagyok kicsit értetlen és csalódott hanem azért ha és ismét leírom ha így lesz és e miatt dobjuk az ingyen megszerezhető Dybalat....jó meg Skriniar távozása miatt is de az már egy másik fejezet....
Lukakura a távozása miatt és rögtön az első gólja utáni Chelsea címer csókolgatás miatt neheztelek de majd ha meghal a pályán a csapatért és rúgja a gólokat akkor ezt elfelejtem. Ezzel nincs is gond.![]()
De Dyabala teljesen más játékos, mint ő, Lukakunak (ahogy idén Dzekonak) bérelt helye lesz a kezdőben, mert ez az alap taktikája Inzaghinak. Dybala max Martinez helyét veszi majd át ha jön.
Nálam La-Lu sor lenne az alap, mert már bizonyítottak együtt, kevésbé sérülékenyek, de ahogy te is én is ismétlem magam, szerintem Dybala már rég a zsákban van, nekem Martinez sorsa nem tiszta, benne van a pakliba, hogy eladjuk őt is Skriniar mellett.
- CsaSzi9294
Szó sincs részemről optimizmusnak az idei esetleges eladással kapcsolatban, egyszerűen úgy látom, a Kínaiaknak eszük ágában sem volt idén eladni, csak ha tényleg valami olajos sejk jött volna a jó Isten pénzével.Cupi írta: ↑2022.06.22. 08:55Idei év meg a tavalyi év pénzügyek terén szerintem mindenkit pesszimistává tettek. Szóval én sem gondolom, hogy megvennénk.![]()
Másik meg ha lesz is új tulaj...biztos azzal kezdené 80 millióért vesz egy játékost? Ha jó szezont fut akkor esélytelen, hogy 80 alatt eladják.
Ott a Milan. Új tulaj jött de azt írják idén nyáron nem fognak nagy költekezésbe kezdeni.
Természetesen nem tudni mi lesz jövőre. Találgatás minden.Persze abból kiindulva tavaly azt mondtuk na idén már jobb lesz és lesz új tulaj.....
![]()
Jövőre már más a helyzet, mint tudjuk (nem akarom offolni a topikot).
Úgy gondolom idén egyértelműen célkitűzés lesz a 2. csillag, ezt Lukaku vissza hozatala miatt gondolom így, vagyis számolunk azzal, hogy jövőre ilyenkor megvesszük. Nem látunk bele a pénzügyekbe, ahogy a lapok se, kb semmi se biztos. Egyedül az, hogy Marotta képben van, innentől meg rá kell bízni a dolgokat. Szerencsére nem ilyen Branca intézi ezeket az ügyeket.
- Inter101
Azt látni kell hogy folyamatos tűzoltás megy átigazolások terén!
És aki azt hiszi hogy egy lejáró szerződésű játékos ingyen van az nagyon téved! Igenis elkérik az árát hiszen a nem létező vételár minimum egy részét elkérik ezek a játékosok! És ha a fizetésébe is beépül akkor kb eladhatatlanná válik mert azt a fizetést senki nem fogja megadni az adott játékosnak később!
Lautaro eladása nélkül nem látom hogy mi értelme lenne idehozni Dybalat! Teljesen ugyanaz a típus!! Úgyhogy Dybala megvétele az egyben Lautaro eladását is jelentené!
Halkan teszem hozzá Skriniar eladása (ha igazak a hírek) nem lesz elég....... Abból csomó elmegy végkielégítésre plusz kéne oda valaki helyette!!
A mi jelenlegi helyzetünkben óriási luxus a padon tartani egy klasszist!!!
És aki azt hiszi hogy egy lejáró szerződésű játékos ingyen van az nagyon téved! Igenis elkérik az árát hiszen a nem létező vételár minimum egy részét elkérik ezek a játékosok! És ha a fizetésébe is beépül akkor kb eladhatatlanná válik mert azt a fizetést senki nem fogja megadni az adott játékosnak később!
Lautaro eladása nélkül nem látom hogy mi értelme lenne idehozni Dybalat! Teljesen ugyanaz a típus!! Úgyhogy Dybala megvétele az egyben Lautaro eladását is jelentené!
Halkan teszem hozzá Skriniar eladása (ha igazak a hírek) nem lesz elég....... Abból csomó elmegy végkielégítésre plusz kéne oda valaki helyette!!
- brecsinho
Birom mikor valamelyik "transzferguru" jön a hipotézisével,amit két naponta változtat, aztán megjelenik egy csapat varjú
Lukakut kellett leboltolni először, mert június 30ig jár neki az adókedvezmény,ez pipa.
Ezzel túl sok lett a támadó,kövezkező lépés helyet csinálni elől,úgyhogy Alexis es Dzeko búcsúja fog jönni,azután meglesz az egyezseg Dybalával.
Marotta nem hülye,lépésről lépésre halad,bizzunk már kicsit a félszeműben mást úgy sem tehetünk
Lukakut kellett leboltolni először, mert június 30ig jár neki az adókedvezmény,ez pipa.
Ezzel túl sok lett a támadó,kövezkező lépés helyet csinálni elől,úgyhogy Alexis es Dzeko búcsúja fog jönni,azután meglesz az egyezseg Dybalával.
Marotta nem hülye,lépésről lépésre halad,bizzunk már kicsit a félszeműben mást úgy sem tehetünk
-
Interfan1000
Ámen, legyen így, mert én abban nem igazán bízok, hogy jövőre megveszik majd a csapatot és jön a Kánaán.brecsinho írta: ↑2022.06.22. 09:20 Birom mikor valamelyik "transzferguru" jön a hipotézisével,amit két naponta változtat, aztán megjelenik egy csapat varjú![]()
Marotta nem hülye,lépésről lépésre halad,bizzunk már kicsit a félszeműben mást úgy sem tehetünk![]()
- CsaSzi9294
Ugyan így gondolom én is!brecsinho írta: ↑2022.06.22. 09:20 Birom mikor valamelyik "transzferguru" jön a hipotézisével,amit két naponta változtat, aztán megjelenik egy csapat varjú![]()
Marotta nem hülye,lépésről lépésre halad,bizzunk már kicsit a félszeműben mást úgy sem tehetünk![]()
- Cupi
Legyen így. Annyi kérésem még lenne ha már mindenképpen megy Skriniar akkor ne Milenkovic jöjjön helyette. Bremert húzzuk be valahogy. Persze a padra jöhetne a szerb is mert 1000x ő mint Acerbi de ez már álmodozás.
- alwin91
- Cupi
Szerintem ezt mindenki tudja. De azért hívjuk ingyen érkezőnek mert nem kell átigazolási díjat fizetni. Az aláírási pénz a fizu keretbe tartozik. Dybala pl élő szerződéssel szerintem 70 alatt mozdíthatatlan lenne a mai árakat figyelembe véve és még erre is rájön a 4 évre szánt fizetés....szóval a 70 és a 0 közt van különbség.Inter101 írta: ↑2022.06.22. 09:13 Azt látni kell hogy folyamatos tűzoltás megy átigazolások terén!
Senki nincs ingyen. Ilyet nem hiszem, hogy bárki gondolna. Ez egy kedvező konstrukció, sokkal kedvezőbb mintha élő szerződése lenne és el akarnánk hozni.
- brecsinho
Bremer akkor fog jönni,ha a toro hajlandó lesz Pianamontit vagy Gagot beszámolni,kizárt,hogy mi letegyünk 40-50m casht. Szerintem Don Marrotta már fogalmazza az ajanlatot:5m kölcsön plusz 15m opció,ami kötelező lesz scudetto esetén, plusz 5m bónusz és Gag plusz az ifiből 2 játékos 
- Cupi
Jó lenne de az a baj Cairo elég pénzéhes. Emlékszem Belottit 90 alatt nem adta el pedig többen is fizettek volna érte még 60-at is...most meg elmegy ingyen...brecsinho írta: ↑2022.06.22. 09:39 Bremer akkor fog jönni,ha a toro hajlandó lesz Pianamontit vagy Gagot beszámolni,kizárt,hogy mi letegyünk 40-50m casht. Szerintem Don Marrotta már fogalmazza az ajanlatot:5m kölcsön plusz 15m opció,ami kötelező lesz scudetto esetén, plusz 5m bónusz és Gag plusz az ifiből 2 játékos![]()
- interfan
Ugyanezt gondolom en is.Inter101 írta: ↑2022.06.22. 09:13 Azt látni kell hogy folyamatos tűzoltás megy átigazolások terén!
Szerintem Dybala jonni fog, de Martinez meg menni.
Csak igy jon ki a matek es a logika.
En tovabbra is abban bizok, megoldjuk ezt max Martinezzel, es Skriniar marad mint CSK.
Nem kell ide Bremer, Skrinarhoz kepest sehol nincs.
Ilyen nudli Milenkovical meg ne is vicceljunk.
Menjen Martinez, potlasa megvan Lukaku + Dybala.
Skriniarnak pedig maradnia kell.
- Festa
Marotta elég világosan fogalmazott.Skriniar menni fog és majd pótoljuk valahogy.
Egy Bremer akár be is válhat sőt még jobb is lehet.
Inzaghi mint excsatár szereti a támadófocit ezért simán benne van Dybala érkezése.
Majd az egyik padon fog ülni.Mert a 3-5-2 maradni fog ez nem a Barca,hogy 3 csatárral játszunk.Vagy mégis?
Mondjuk Dumfriest sem akarja elengedni szóval lehet a végén olyan lesz akire nem is gondolunk mondjuk Calhanoglu.
Egy Bremer akár be is válhat sőt még jobb is lehet.
Inzaghi mint excsatár szereti a támadófocit ezért simán benne van Dybala érkezése.
Majd az egyik padon fog ülni.Mert a 3-5-2 maradni fog ez nem a Barca,hogy 3 csatárral játszunk.Vagy mégis?
Mondjuk Dumfriest sem akarja elengedni szóval lehet a végén olyan lesz akire nem is gondolunk mondjuk Calhanoglu.