Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

segogabor írta: ↑2022.07.09. 09:16 Zapata egy nagy mamlasz már,komoly kondiciónális gondokkal, sajnos már Ő se tud nekünk segíteni. Inzaghi korlátai lassan körvonalazódnak, nehéz lesz vele bajnokságot nyerni.
Csak próbáltam olcsó megoldást mondani.
Simeone akkor.. :) De ő inkább 20+
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 09:21
segogabor írta: ↑2022.07.09. 09:16 Zapata egy nagy mamlasz már,komoly kondiciónális gondokkal, sajnos már Ő se tud nekünk segíteni. Inzaghi korlátai lassan körvonalazódnak, nehéz lesz vele bajnokságot nyerni.
Nem kell itt semmifele "olcso" megoldas.
Correat kellene valahogy elpasszolni, es johet is Dybala ingyen, ettol olcsobb megoldas nincsen.
Gazzetta szerint meg mindig remenykedik az Interbe, es hogy sikerul Sanchezen kivul meg egy tamadot eladni az Internel, igy erkezhet.

Correa out
Dybala in

Lukaku, Martinez, Dybala, Dzeko

Kesz is a 4 tamado, amennyi lesz ahogy azt Inzaghi elmondta.
CsaSzi9294

interfan írta: ↑2022.07.09. 09:25
CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 09:21
Nem kell itt semmifele "olcso" megoldas.
Correat kellene valahogy elpasszolni, es johet is Dybala ingyen, ettol olcsobb megoldas nincsen.
Gazzetta szerint meg mindig remenykedik az Interbe, es hogy sikerul Sanchezen kivul meg egy tamadot eladni az Internel, igy erkezhet.

Correa out
Dybala in

Kesz is a 4 tamado, amennyi lesz ahogy azt Inzaghi elmondta.
Én is reménykedem még ebben a forgatókönyvben. Bár az én kívánságom az out oldalon inkább Dzeko lenne, viszont a két sérülékeny argentin cserének kockázatos. Képesek lennének egyszerre lesérülni.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: ↑2022.07.09. 09:20 Hat igen...
Inzaghi nagyon eros korlatait mar lathattuk iden.
Én nem tudom ti mit láttatok, de Inzaghi átvett egy meggyengült csapatot, és csinált egy sokkal támadóbb, sokkal élvezhetőbb futballt. Végig harcban voltunk a scudettoért, megnyertük az olasz kupát, és a szuper kupát. Jól nyomtuk a BL-ben, simán továbbmentünk a csoportból, megvertük a Liverpoolt az Anfielden.
A statok alapján messze nekünk kellett volna megnyerni a bajnokságot is, ennyit jelentett Lukaku elvesztése....meg a legrosszabb sorsolásunk is nekünk volt, ráadasul éppen a legrosszabbkor.

Persze vannak hülyesegei, de melyik edzőnek nincsenek?
interfan

Ha Sanchez is vegkielegitessel megy mint Vidal, akkor -25m allunk a mercaton jelenleg.

Out:
- Skriniar 65m
- Pinamonti 15m
- Correa 7m
- Zaniolo 7m
- Pirola 900 ezer

In:
Bremer 30m
Dybala ingyen
Zagadou ingyen

Vegosszeg: + 40m

Mindenki boldog:
- Megvan a Marotta altal kimondott kotelezo "nagy pluszos mercato".
- A Zhang altal kimondott cel a "szinten tartas" megvalosul.
- Az Inzaghi altal mondott 20 mezonyjatekos es 3 kapus is megvan.
- Mi meg orulunk ennek a keretnek:

Handanovic, Onana, Cordaz

Bremer, DeVrij, Bastoni, Zagadou, D'Ambrosio, Dimarco

Dumfries, Bellanova, Gosens, Darmian

Barella, Brozovic, Calhanoglu, Mkhitaryan, Asllani, Gagliardini

CsaSzi9294

mike írta: ↑2022.07.09. 09:33
Én nem tudom ti mit láttatok, de Inzaghi átvett egy meggyengült csapatot, és csinált egy sokkal támadóbb, sokkal élvezhetőbb futballt. Végig harcban voltunk a scudettoért, megnyertük az olasz kupát, és a szuper kupát. Jól nyomtuk a BL-ben, simán továbbmentünk a csoportból, megvertük a Liverpoolt az Anfielden.
A statok alapján messze nekünk kellett volna megnyerni a bajnokságot is, ennyit jelentett Lukaku elvesztése....meg a legrosszabb sorsolásunk is nekünk volt, ráadasul éppen a legrosszabbkor.

Azért azt ne felejtsd el, hogy ez a tavalyi bajnokság messze a leggyengébb volt évek óta. És így is, ezzel a gyengült kerettel amit kapott is meg kellett volna nyernünk. Igazolásai, rossz cseréi, egysíkú taktikája. Ez mind hozzá járult a 2. helyhez.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Én nem lepődök meg azon, hogy nem tudunk eladni. Amit én erről gondolok:
-kevés olyan játékosunk van, aki a mi pénzügyi keretünkhöz képest értelmezhető értéket képvisel és van rá kereslet, ja hoppá, Pinamonti
-sok olyan játékos a keret tagja, akik talán egyszer befutja Pinamonti karrierjét, vagy többre is viheti, Vanhausden, Agoume, Esposito, de hát ez idő, addig is marad a kölcsön...
-a correa, vidal típusú igazolások pedig pocsék szerződéssel vannak/voltak itt, ők lényegében eladhatatlanok.

Azért ez így nem könnyű helyzet.

Di María 1 éves szerződéssel van a juvénál. Remélem, vezetőink ízlelgetik. Rutin, profizmus, öreg, 1 év...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

De Vrijt kéne 15-20 misiért eladni.
Bremert bezsákolni 30 + Casadeiért.
Skriniar meg tud középen is játszani, láttuk az elmúlt szezonban is.
Esetleg még Zagadout ingyen, és úgy már van opció, nem csak az 1,70 mély Dimarco mint KH.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Engedd el. Szokásos interfan baromság. Ő találta ki azt is h Inzaghi szerelmes Dzekoba. Persze ezt is leírta 90 milliószor. Nyilvan Inzaghi is jatszatta volna inkabb Lukakut és akkor belé “szerelmes” de ennek anyagi korlátai voltak. Mindenesetre ez az Inzaghi köpködés elég korlátolt agyműködésre vall, ezen vádak alapján.
Én azt érzem hogy most jó magyaros módon egyelőre szar minden a fórum nagyrésze szerint. Ès óriási barmok vagyunk amiért nincs még itt Dybala. Nem tudjuk mi megy a háttérben, de a mi szintünkön , lehetőségeinkhez mérten.
Persze most erre rálehet vágni hogy “ dehát én pozitiv vagyok a mercato eleje óta , csak Correát kell eladni es kesz is vagyunk” .. Correat.. aki tavaly erkezett es az amortizacio miatt 100 % hogy csak egy az egyben csere működne.
A Serie A ( ami folytatólagosan Seria A - itt ezzel némi hiteltelenséget kölcsönözve a komment írójának hiszen a bajnokság nevét nem tudja leírni) szóval a Serie A- ban igenis jó csapatot építünk, okosan , türelmesen. Látjátok hogy a juve is csak kiégett pogbát és 45 éves dimariat tud sztarigazolasnak felmutatni, ugyan annyi vagy mèg több eladhatatlan oreg magasfizetesu balfasszal. Milant hagyjuk , szar csapat jo edzo , kamu mercato hírek ami itt is hangoztatva lett 40 millioszor hogy majd rengeteget koltenek a pirosfeketeknel hiszen kurva gazdagok lesznek. Az igazsag mint kiderult az hogy ugyanugy maradnak fizetesi sapkanal es egy botman , sanchez duot nem tudnak igazolni.
Na bocs sracok csak mar megint ez a folytonos nyivakolas meg szarakodas felkur , mikozben foggalmunk nincs semmirol. Persze tippelni lehet de mas tippjeit es a sajatunkat ne vegyuk keszpenznek.
interfan

PellerG írta: ↑2022.07.09. 11:33 De Vrijt kéne 15-20 misiért eladni.
Bremert bezsákolni 30 + Casadeiért.
Skriniar meg tud középen is játszani, láttuk az elmúlt szezonban is.
Esetleg még Zagadout ingyen, és úgy már van opció, nem csak az 1,70 mély Dimarco mint KH.
Valoban ez lenne az igazi "alom".
Dehat akkor 1m euros pluszos mercato sincs, szoval ez sajnos nem realis.

En meg titkon remenykedek, marad Skriniar, dehat jo esellyel hiu abrand csak...

Ha megy, akkor jojjon Bremer a helyere, jojjon ingyen Zagadou, elol meg szorjuk ki valahogy Correat es jojjon Dybala.

En tartom, ez a csapat megfelelo lenne minden kimondott elvnek, es minden kimondott elvarasnak.
Zhang szavait, Marottaet, Inzaghiet, es mi szurkolok elvarasait is figyelembe veve, sot meg a "nagy pluszos" mercatot is:

Onana
Bremer-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Gosens
Lukaku-Martinez

Handanovic, Cordaz

Zagadou, Dimarco, D'Ambrosio

Bellanova, Darmian

Mkhitaryan, Asllani, Gagliardini

Dybala, Dzeko

Persze nem egy 10/10, meg "5 csillag", dehat azt nem is lehet elvarni a mi helyzetunkben.

Viszont a cel "szinten tartas" boven megvalosulna, es iden is siman a Scudetto egyik legnagyobb eselyesenket kezdenenk a szezont.
interfan

Genoa hivatalosan is felbontotta Caicedo szerzodeset, igy most klub nelkuli es ingyen igazolhato.

Es ha mar Bremer, legujabb hirek szerint 7-8m ertekben probaljuk Casadeit eladni nekik.
Ennek ertelmeben az Inter 37-38m-t fizetne Bremerert, a Torino pedig 7-8m-t Casadeiert.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Kikapott Piolitól akinek gyengébb csapata volt , mint nekünk . Nem tudta kihasználni az Allegri meglepetést . Bologna ellent el tudta volna felejtetni mekkora előnyt adtunk le . Radu mögé lehet bújni . Azt a meccset azzal a hibával is nyerni kellett volna . Én is remélem , hogy nagy edző lehet , mert képes jó focira . Jelenleg úgy gondolom , ő egy Mancini kategória és nem egy Allegri , Ancelotti .
CsaSzi9294

Vissza térve, hogy 65m-t már elfogadnánk Skriniarért, akkor már a 60+Draxlert is el lehetne. Nehogy már 5m-t ne érjen. Igazi posztja 352ben nem igazán van, de ez eddig sem volt baj (lásd Correa). Még az is lehet, hogy középpályára vagy Gosens mögé be lehetne rakni. Ne adj Isten 3412be a csatárok mögé, ha meccs közben váltani merészelne Inzaghi.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 18:26 Vissza térve, hogy 65m-t már elfogadnánk Skriniarért, akkor már a 60+Draxlert is el lehetne. Nehogy már 5m-t ne érjen. Igazi posztja 352ben nem igazán van, de ez eddig sem volt baj (lásd Correa). Még az is lehet, hogy középpályára vagy Gosens mögé be lehetne rakni. Ne adj Isten 3412be a csatárok mögé, ha meccs közben váltani merészelne Inzaghi.
Csak az a baj vele, hogy neki is kellene fizetést adni, ami gondolom nem lenne kevés. Szerintem több fizetést kérne mint amit most Skriniar-nak fizetünk, így ott sem spórolnánk. Csatárok mögé ott van Calha meg Miki ha szükség lenne rá.
CsaSzi9294

matrix23 írta: ↑2022.07.09. 18:43
CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 18:26 Vissza térve, hogy 65m-t már elfogadnánk Skriniarért, akkor már a 60+Draxlert is el lehetne. Nehogy már 5m-t ne érjen. Igazi posztja 352ben nem igazán van, de ez eddig sem volt baj (lásd Correa). Még az is lehet, hogy középpályára vagy Gosens mögé be lehetne rakni. Ne adj Isten 3412be a csatárok mögé, ha meccs közben váltani merészelne Inzaghi.
Csak az a baj vele, hogy neki is kellene fizetést adni, ami gondolom nem lenne kevés. Szerintem több fizetést kérne mint amit most Skriniar-nak fizetünk, így ott sem spórolnánk. Csatárok mögé ott van Calha meg Miki ha szükség lenne rá.
Oké, ebben igazad van, erre nem gondoltam.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A Napolinál nem téma Dybala.
CsaSzi9294

vaskalap írta: ↑2022.07.09. 20:47 A Napolinál nem téma Dybala.
Valahogy úgy is itt fog kikötni szerintem.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

A mai edzőmeccsen Inzaghi a 3-4-1-2-es felállást tesztelte. Correa játszott Lautaro és Lukaku mögött.
Dybalára várva jeligével....

Il Biscione Ungheria facebook csoport.

Tényleg történt ma ilyen? :D
CsaSzi9294

Portiere32 írta: ↑2022.07.09. 21:36 A mai edzőmeccsen Inzaghi a 3-4-1-2-es felállást tesztelte. Correa játszott Lautaro és Lukaku mögött.

Igen, 10-0 lett.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szerintem ez nem olyan rossz ötlet.Perisicről Conte kijelentette 2019 nyarán,hogy alkalmatlan Wingbacknek és elküldte a Bayernbe.Aztán visszaérkezve mivel nem tudtuk eladni mégis megtanulta ezt a posztot és a bajnokcsapat hasznos tagja lett majd idén eldöntötte az olasz kupadöntőt illetve a bajnokság egyik legjobbja lett.Ez alapján egy támadó kp mint Draxler is képes lehet rá.Más kérdés,hogy mennyi idő lenne rá beépíteni a csapatba amikor agusztus elejétől 3 naponta jönnek a meccsek.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

P-Inter írta: ↑2022.07.09. 10:47 Én nem lepődök meg azon, hogy nem tudunk eladni. Amit én erről gondolok:
-kevés olyan játékosunk van, aki a mi pénzügyi keretünkhöz képest értelmezhető értéket képvisel és van rá kereslet, ja hoppá, Pinamonti
-sok olyan játékos a keret tagja, akik talán egyszer befutja Pinamonti karrierjét, vagy többre is viheti, Vanhausden, Agoume, Esposito, de hát ez idő, addig is marad a kölcsön...
-a correa, vidal típusú igazolások pedig pocsék szerződéssel vannak/voltak itt, ők lényegében eladhatatlanok.

Azért ez így nem könnyű helyzet.

Di María 1 éves szerződéssel van a juvénál. Remélem, vezetőink ízlelgetik. Rutin, profizmus, öreg, 1 év...
+ ország világ tudja milyen szar anyagi helyzetben vagyunk és ezt igyekeznek a partnereink kihasználni.
Senki nem akar többet fizetni valamiért ha érzi,hogy olcsóbban is megkaphatja lásd Skriniar.
Portiere32

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.09. 21:40
Portiere32 írta: ↑2022.07.09. 21:36 A mai edzőmeccsen Inzaghi a 3-4-1-2-es felállást tesztelte. Correa játszott Lautaro és Lukaku mögött.

Igen, 10-0 lett.
Na akkor Dybala már nem is kell ha ennyi gólt lövünk... (gondolom egy megye 2es csapatnak :D )
CsaSzi9294

Portiere32 írta: ↑2022.07.09. 23:30

Igen, 10-0 lett.
Na akkor Dybala már nem is kell ha ennyi gólt lövünk... (gondolom egy megye 2es csapatnak :D )
Fc Milanese
Még Lazaro is gólt lőtt…
Correa, Lukaku, Lautaro(2), Asslani, Fontanarosa, Sangallo, Pinamonti, Lazaro, Curatolo ebben a sorrendben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2022.07.10. 00:22-kor.
CsaSzi9294

Mivel nem halad olyan gyorsan a megegyezés Skriniar ügyben, mint szerettük volna, így alternatív megoldással szeretnénk eljutni Bremerhez, akit mindenképp meg akarunk szerezni. Vagyis nem feltétlen függ össze Skriniar eladása Bremerrel érkezésével.
Pinamonti pénz+Casadei-el szeretnénk megvenni Bremert.

https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... -skriniar/

Bár ezt én annyira nem értem, Pinamonti jó esetben 15m lesz, míg Casadei 8. Ez így kb 23m. Gondolom a maradékot zsebből fizetjük, majd vissza rakjuk ha Skriniar elment.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

És a tízedik??
Portiere32

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.10. 00:11
Portiere32 írta: ↑2022.07.09. 23:30

Igen, 10-0 lett.
Fc Milanese
Még Lazaro is gólt lőtt…
Correa, Lautaro, Lukaku, Asslani, Fontanarosa, Sangallo, Pinamonti, Lazaro, Curatolo ebben a sorrendben.
Huh... na így meredek... :lol:
Portiere32

internaZIOnaLe írta: ↑2022.07.10. 00:18 És a tízedik??
a méltán híres "ebben a sorrendben" srác... hát nem ismered? :D
CsaSzi9294

Portiere32 írta: ↑2022.07.10. 00:20
internaZIOnaLe írta: ↑2022.07.10. 00:18 És a tízedik??
a méltán híres "ebben a sorrendben" srác... hát nem ismered? :D
Bocsánat, Lautaro dupla volt Lukaku után! :)
Késő van.. :)

Ha netán valakit érdekel, itt az össze foglaló.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/hig ... -milanese/
interfan

Inzaghi meg kedden a sajtotajekozaton:

"

3-5-2 taktikaval folyatod, lesz alternativ taktika is?

Tetszik ez a taktika, megfelelo karakterisztikaval rendelkezo jatekosaim vannak hozza.
Neha meccs kozben valtani kell, ahogy tettuk az Empoli ellen is a Kupaban, igy ebben a honapban ezt is gyakorolni fogjuk.

"

Egyebkent a keretunk egy komoly resze meg el sem kezdte a felkeszulest, es nincs is Appianoban
Skriniar, DeVrij, Bastoni, Dimarco, Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dzeko.
8 alapember a tavalyi kezdobol.
Na meg Sanchez es Vidal sem, igaz o nalunk napok kerdeses a tavozas, leginkabb Vidalnal.
Ezert talalkozhatunk szinte teljesen ismeretlen fiatal nevekkel most, es ezert lathatunk ilyen sajnos ismeros arcokat mint Lazaro vagy Dalbert.

Akikkel kezdtuk a felkeszulest:

Handanovic, Onana, Cordaz

D'Ambrosio

Bellanova, Darmian, Gosens, Lazaro, Dalbert

Mkhitaryan, Asllani

Lukaku, Martinez, Correa

+ a visszatero fiatalok:

Pirola, Agoume, Pinamonti, Salcedo, Mulattieri

Na meg a kevesbe ismert ifistaink.

Gagliardini szinten Appianoban, de meg serult, ezert o jelenleg kulon munkat vegez, es a rehabilitacio meg az elso.
interfan

Dybala saga 133.resz:

Gazzetta szerint az Inter tajekoztatta Dybalat, amennyiben kapsz ajanlatot mashonnan, nyugodtan fogad el.
Viszont ha nem talalsz csapatot, es sikerul helyet szoritani neked, tavozik valaki a Dzeko/Correa parosbol Sanchezen kivul, akkor szivesen fogadunk.
Viszont a Gazzetta kiemeli, semmi jele annak, hogy Correa vagy Dzeko tavozna, valamint Martinezt nem akarjuk elvesziteni.
Az Inter volt az egyetlen, aki konkret ajanlatot tett korabban Dybalanak, de kulonbozo okok miatt (Lukaku), ez az uzlet kudarcot vallott.

Dybala a kovetkezo orakban visszater Torinoba, ahol ugynokeivel ujra attekinti a lehetosegeket.
Gazzetta is kiemeli amit korabban a Sky es DiMarzio, kulfold lehet a megoldas, es talan a MU, de az Atleticot sem szabad lebecsulni.
Olaszorszagban csak a Roma van, de ok meg nem tettek lepeseket.
Corriere szerint viszont Dybala a Romaba igazolhat, Zaniolo helyere aki a Juveba tavozhat.

Skriniar ugyben pedig ujabb "kedvezemenyt" adtunk a Gazzetta szerint.
65m az ar, de ebben mar a bonuszok is benne vannak.

Amint Skriniar elmegy, targyalas lesz Cairoval Bremer ugyben.
Viszont a Toro tovabbra is 50m-t ker.
Mi pedig 30m + Casadei ajanlatot tettunk.
mike

interfan írta: ↑2022.07.10. 09:32 Skriniar ugyben pedig ujabb "kedvezemenyt" adtunk a Gazzetta szerint.
Szegény párizsi trógereknek nincs elég pénzük. Én elküldeném őket a francba, és hosszabbítanék Skrinivel 3 évet.
Adjunk el másokat (Pinamonti, De Vrij, Dumfries) és nem kell több új ember.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hát ezek után Dybala ide jön... Azért szerintem most jól meg van tépázva a büszkesége. Már bánja hogy nem fogadta el a rabruhások ajánlatát.
Érdekes mercato ez. Nincs 30-40 név ami szokott lenni, szinte csak konkrétumok vannak még ha csak tapogatozások akkor is kiderül pl Zagadou.
Ebből tuti nem lesz +60 vagy csak úgy hogy sokat gyengülünk de ahogy látszik a szinten tartás meg lesz, az más kérdés mire lesz elég.
Csak nálam érthetetlen hogy egy De Vrij senkinek nem ér 20m?
Azt mondjuk hogy volt néhány ingyen igazolható kh akire rá lehetett volna menni hibának érzem,főleg így hogy azt tudtuk hogy a kezdő 3ból egy tuti megy,de gondolom itt jön Marotta csak Bremert akarta mindenáron
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

mike írta: ↑2022.07.10. 10:51
interfan írta: ↑2022.07.10. 09:32 Skriniar ugyben pedig ujabb "kedvezemenyt" adtunk a Gazzetta szerint.
Szegény párizsi trógereknek nincs elég pénzük. Én elküldeném őket a francba, és hosszabbítanék Skrinivel 3 évet.
Adjunk el másokat (Pinamonti, De Vrij, Dumfries) és nem kell több új ember.
Képzeljétek magatok Skriniar helyébe.
- fél évvel ezelőtt: A vezetőség nem akarja meghosszabbítani a szerződésemet
- egy hónappal ezelőtt: Na b.ssz a meg, el akarnak adni. Kapják be, de azért elkezdheti az ügynököm felmérni a fizetési lehetőségeket
- 2-3 héttel ezelőtt: Hm. A psg 10+ Miot adna. Ez sokkal több, mint amit itt várhatóan kaptam volna.
- most: Megy az alkudozás, szarakodás. Mit szól a vezetőség, ha a hosszabbítási ajánlatnál a psg-s fizetési igényt nyújtanának be?

Számomra ez most amatőr módon lett kezelve. Simán hosszabítottam volna vele. Ez került volna cca. 1-2Mioba (aláírás) és egy 5Mio körüli fizetésre. Most pedig lehetne szabadon tárgyalni a psg-vel, vagy bárki mással.
interfan

vaskalap írta: ↑2022.07.09. 20:47 A Napolinál nem téma Dybala.
Azert nagy "sakkjatekosok" Napolyban is.

Edoardo De Laurentis Napoli alelnoke:

"
Dybala a Napoliban?
Ki tudja, az Ur utjai vegtelenek.

"

Mas hir:

Pirola megerkezett a Salernitana Ausztriai edzotaboraba.
Igy gyakorlatilag hivatalos a kolcsonadasa.
Korabbi hirek szerint 900 ezer eurot kapunk a kolcsonert, a szezon vegere pedig 4,5m euros opciojuk lesz megvenni. Abban az esetben lehet kotelezo az opcio, amennyiben 20 meccsen jatszik a Salernitanaban.
Jelenleg igy csak 900 ezer euro bevetelt jelent a tavozasa.
CsaSzi9294

A GdS szerint a Monza vissza térhet Pinamontira, mert az Atalanta nem igazán tesz lépéseket érte, mivel Zapata-Muriel kettősben gondolkoznak a jövőben is. A Monza ajánlata elérheti az Inter által kért 20m-t.
Ugyan ezt megerősíti Pedullá is, szerinte ha az Atalanta nem lép a napokban, úgy akár rövid időn belül a Monza játékosa lehet Pinamonti.

https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... rsi-20mln/

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ata-monza/

Bremer kezd türelmetlen lenni Cairo miatt, mivel ő és az Inter is szeretné az átigazolást lezárni.
Mint ahogy ismert 2023. januárjában 15m-ért eligazolhat, így mi 28-30 milliót ajánlunk érte (bónuszokkal együtt). A kulcs Casadei lehet, aki 7-8m-ért lenne beszámítva, viszont 2024ig vissza vásárlási opciót szeretnénk rá, ezt próbáljuk Caironál elérni.
Ezen kívül a napokban találkozó lesz Bremer ügynöke és Cairo között, hogy csökkentse az általa kért összeget, ezzel engedje el őt az Interbe.

https://www.fcinter1908.it/copertina/br ... a-ausilio/

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... sa-agenti/
mike

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.10. 21:57 Bremer kezd türelmetlen lenni Cairo miatt, mivel ő és az Inter is szeretné az átigazolást lezárni.
Mi is azok vagyunk, rohadt hosszú szappanopera ez már.
Biasin azt írta, Skriniar eladásától függetlenül is megvesszük, akár Pinamonti eladása is elég lehet ehhez.
A 30m + Casadei teljesen korrekt ár lenne.

Üssük nyélbe, és akkor nyugodtabban lehet figyelni a Skriniar féle vergődést a párizsiakkal.
interfan

Gazzetta szerint 60m + bonuszok az ar amit kerunk Skrinaiert.
65m lehet a vege, ha az osszes bonusz teljesul.
(PSG BL gyozelem is)
Viszont a PSG ajanlata meg mindig nem erkezett meg.

Ameddig Skriniar nem megy el, addig nem tudunk lepni Bremer ugyben.
Az Inter korabban megegyezett Bremerrel, de szeretne elkerulni a fordulatot, hogy az idohuzas miatt Bremer megunja a dolgot.
Ezert csokkentettuk Skriniar arat.
Ahogy Skriniar eladasa lezarul, utanna tudjuk a Bremer uzletet is lezarni.
Het folyaman remeljuk mindket ugy lezarul.

Gazzetta beszamol rola, Milenkovic nem erkezik.
Helyette a "csere KH" posztra ingyen low-cost megoldast fogunk hozni, aki jo esellyel az ingyen Zagadou lesz.

Corriere tovabbra is toretlenul irja a Roma-Dybala uzletet.
Ellenben a Gazzetta azt erositi meg, amit korabban DiMarzio, a Sky, valamint az ESPN, ha a MU ajanlatot tesz, Dybala egybol elfogadja.
Az Inter helyzete ismert, 2 tavozo kell Sanchez + Correa/Dzeko.
Napoli abban az esetben tud ajanlatot tenni, ha Koulibaly nem fogadja el az uj 6m euros fizetest az uj szerzodessel.
Dybala a MU-ra var, de ha nem kap ajanlatot, es a Roma vagy Napoli tesz, akkor alair oda is.

Pinamonti ugyben az Atalanta 13m-t ajanlott, es o oda akar igazolni.
A Monza 15m-t ajanlott, igy mi inkabb oda adnank.
Viszont a Sassuolo is kepbe kerulhet, amint lezarul a Scamacca-PSG igazolas, akit a tavozo Icardi helyere visznek.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: ↑2022.07.11. 08:41 Gazzetta szerint 60m + bonuszok az ar amit kerunk Skrinaiert.
(PSG BL gyozelem is)

Az Inter korabban megegyezett Bremerrel, de szeretne elkerulni a fordulatot, hogy az idohuzas miatt Bremer megunja a dolgot.
Gondolom a PSG-nél sem hülyék....tudják nekünk kell a pénz mert addig nem tudunk hozni mást helyette....életben nem fognak így 60-nál többet adni sajnos....BL győzelem bonusszal meg ne számoljunk. :D
interfan

Cupi írta: ↑2022.07.11. 09:16
interfan írta: ↑2022.07.11. 08:41 Gazzetta szerint 60m + bonuszok az ar amit kerunk Skrinaiert.
(PSG BL gyozelem is)

Gondolom a PSG-nél sem hülyék....tudják nekünk kell a pénz mert addig nem tudunk hozni mást helyette....életben nem fognak így 60-nál többet adni sajnos....BL győzelem bonusszal meg ne számoljunk. :D
De csak azert ne szamoljunk a +5m BL gyozelmi bonusszal, mert nem Conte lett az edzojuk. :D
Vele meglett volna. :D

Egyebkent jogos amit irsz, es sajnos ez a 60m egy vicc.
Csakis magunknak koszonhetjuk...
CsaSzi9294

GdS szerint küszöbön a végső ajánlat Skriniarért. Ahogy már volt szó Interfan részéről 65m lehet a vége (60+5bónusz), ezt mind a két fél tisztázta.
Amint befut ez a hivatalos ajánlat, nagy eséllyel le is lesz zárva az ügy, ez valószínűleg ma vagy holnap lesz.

Ahogy megtörtént a transzfer Bremer érkezése is egyre biztosabb.

https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... ra-finale/
interfan

DiMarzio:
"
Az Inter kiszallt Dybala kapcsan.

Nehez megmondani mi fog tortenni, az Internek megvolt az eselye, hogy elvigye, de inkabb Lukakut valasztottak, es ot igazoltak le.
Igy az Inter kiszallt.
Roma, Napoli, Milan, csak akkor lehet opcio, ha Dybala ugy dont csokkenti a fizetes igenyet.
Ott van meg a MU, ha CR tavozna, de a MU 9-est keres, ezert ha Dybalat vinnek, valtoztatni kell a jatekon.
Sevilla lehetoseg meg, de nem top klub, es Dybala top kluban akar jatszani.
De az az igazsag, hogy egyetlen egy PL vagy La Liga top klub sem akarja Dybalat.
City, Chelsea, Real, PSG, Pool, Bayern hatosnak teljesen mas tervei vannak.
Most Dybala olyan helyzetbe kerult, hogy valtoztatni kell a korabbi elkepzelesen.
Valoszinuleg egy gyengebb csapatba kell igazolnia, es kevesebb penzt is fog keresni.
Nem talalt olyan klubot, aki hajlando neki 6m fizetest adni.
Furcsa helyzet ez, es egyben hihetetlen is, hogy egy olyan jatekos mint Dybala csapat nelkul van.
Dybala ugy gondolta, hogy ingyen igazolhato jatekoskent 50%-al tobbet fog keresni, erre most 50%-al kevesebbet kereshet majd.
Valami megvaltozott ezen a mercaton.
Egy forradalom zajlik, mert korabban az olyan jatekosok mint Dybala, mar februarban alairtak uj csapatukhoz.

"

https://www.fcinter1908.it/copertina/di ... ala-inter/
CsaSzi9294

interfan írta: ↑2022.07.11. 14:58 DiMarzio:
"

Furcsa helyzet ez, es egyben hihetetlen is, hogy egy olyan jatekos mint Dybala csapat nelkul van.
Dybala ugy gondolta, hogy ingyen igazolhato jatekoskent 50%-al tobbet fog keresni, erre most 50%-al kevesebbet kereshet majd.
Valami megvaltozott ezen a mercaton.
Egy forradalom zajlik, mert korabban az olyan jatekosok mint Dybala, mar februarban alairtak uj csapatukhoz.

"

https://www.fcinter1908.it/copertina/di ... ala-inter/
Vagy csak mindenki fél attól, hogy többet lesz sérült, mint egészséges. Nem gondolnám, pont emiatt is, hogy Angliába igazolna. Szerintem inkább lejjebb fogja adni az igényét és ha mi esetleg nem is, egy Nápolyt azért el tudok elképzelni, a BL miatt. Őket tartom most a legesélyesebbnek. Aztán bízok benne, hogy vagy Dzeko vagy Correa valamilyen csoda folytán még is el lesz adva és bezsákoljuk Dybalát, de erre elég kevés esélyt látok jelenleg.
Viszont tényleg érdekes, hogy egy ilyen kvalitású játékos, miért nem talál csapatot. A Juve se véletlenül nem hosszabbított vele...
mike

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.11. 11:13 GdS szerint küszöbön a végső ajánlat Skriniarért.

Valami gond lehet a küszöbökkel, vagy a címekkel, mert 2 hónapja rakosgatják rá a végső ajánlatokat, de mi nem találjuk :D

Ha Bremer zsákban, az megnyugtató.

Di Marzion meg jót fogok nevetni, mikor Dybala aláír hozzánk:)
CsaSzi9294

mike írta: ↑2022.07.11. 15:08
CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.11. 11:13 GdS szerint küszöbön a végső ajánlat Skriniarért.

Valami gond lehet a küszöbökkel, vagy a címekkel, mert 2 hónapja rakosgatják rá a végső ajánlatokat, de mi nem találjuk :D

Ha Bremer zsákban, az megnyugtató.

Di Marzion meg jót fogok nevetni, mikor Dybala aláír hozzánk:)
Én is unom már minden nap olvasni. Ma már volt olyan CdS hír is, hogy Skriniart megtarthatjuk és Bremert pluszba hozzuk. Komolyan, ha ilyen lehetséges lenne, akkor Bremernek már rég az Inter sálas képe lenne a facebookos profilképe.

Én már elengedtem Skriniart, jó lenne lezárni végre ezt a szappanoperát, és mielőbb végleges kerettel készülni, nincs már sok a rajtig és jó pár új arcot kell beépítenie Inzaghinak. Jöjjön Bremer, a dortmundos srác meg ha van még esély akkor Dybala.
Stankov

Dybala helyébe aláírnék Rómába kevesebb fizuert egy évre vagy kettőre úgy hogy egy minimális kivásárlási ár szerepeljen 15-20 M .
Mondom ezt úgy hogy én speciel kifejezetten utálom a farkas bagázst.
Aztán akkor jövőre jöhetne ide is
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.11. 15:07
Vagy csak mindenki fél attól, hogy többet lesz sérült, mint egészséges. Nem gondolnám, pont emiatt is, hogy Angliába igazolna. Szerintem inkább lejjebb fogja adni az igényét és ha mi esetleg nem is, egy Nápolyt azért el tudok elképzelni, a BL miatt. Őket tartom most a legesélyesebbnek. Aztán bízok benne, hogy vagy Dzeko vagy Correa valamilyen csoda folytán még is el lesz adva és bezsákoljuk Dybalát, de erre elég kevés esélyt látok jelenleg.
Viszont tényleg érdekes, hogy egy ilyen kvalitású játékos, miért nem talál csapatot. A Juve se véletlenül nem hosszabbított vele...
Szerintem ez nem a sérülékenysége miatt van. Azt egy orvosi úgyis kideríti van e valami komolyabb gondja. Itt valami más lehet a háttérben....ingyen megszerezhető, nem hinném, hogy azért nem mer neki senki szerződést adni mert mondjuk 2x 1 hónapot majd sérült lesz....ráadásul a fizuja sem vállalhatatlan, 5-6 millió körül már szerintem simán menne több klubhoz is.
interfan

Cupi írta: ↑2022.07.11. 15:48
CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.11. 15:07
Szerintem ez nem a sérülékenysége miatt van. Azt egy orvosi úgyis kideríti van e valami komolyabb gondja. Itt valami más lehet a háttérben....ingyen megszerezhető, nem hinném, hogy azért nem mer neki senki szerződést adni mert mondjuk 2x 1 hónapot majd sérült lesz....ráadásul a fizuja sem vállalhatatlan, 5-6 millió körül már szerintem simán menne több klubhoz is.
Az a baj, hogy ezek a "komoly orvosik" se ernek sokat.
Lasd Sensi is atment nalunk, de Correa is, vagy akar Kolarov.
Aztan jottek a 70-80 meg 100-120 napos serulesek...
Sajnos ezt egy orvos nem latja elore.
De Caicedo baratunkat is emlithetjuk, aki miutan megjott, jott is az izomserules, majd meg kiderult a kondija is 0 ahogy van, mert hat "utol kell magat ernie".

Az a baj, hogy lasd ingyen sem kell nagyon senkinek.
Es ez tenyleg durva...
De most elviszi pl egy Roma, kap egy 5m fizut monjduk 4 eves szerzodessel.
Ez evente 9,25m euro kiadast jelent.
Na most ha bevalik, es a tudasa kijon, nem a hiszti meg a serules, akkor alomuzlet.
Viszont ha ne adja az eg, folytatodnak a serulesek, akkor ott van egy jatekos a "nyakadon" evente majdnem 10m kiadassal.

Na marmost, ha ingyen nem kell senkinek most, akkor jovore miert kellene 10-15m-ert, foleg ha folytatodnak a serulesei?
Iden sem akarja igazan senki, pont ezen serulesek miatt, es most ingyen van.
Jovore ha folytatodnak ezek a serulesek, akkor meg inkabb nem kell majd senkinek, ha iden ingyen sem kellett, jovore penzert ennyire sem fog.
Raadasul o sem elmenni mashova, ahol fele annyi fizut kap.
interfan

Kozben Skriniar miatt a Bremer uzlet sincs megoldva.
Mindenki arra szamitott, Bremer kizart hogy a Toro edzotaboraba is elutazzon a csapattal, mivel vagy lezarul az eladas, vagy egy lepesre lesz, es marad Torinoban kulon edzeseken.
Viszont ez nem igy lett, Bremer egyutt utazott a Torinoval az Ausztriai edzotaborba.

Mindenki szerint Bremer a cel, ha Skriniar megy, viszont vannak alternativak ha megsem sikerul.
Ilyen nevek a Gazzetta szerint:
Akanji, Gvardiol, Soyuncu, Badiashile.
Pau Torres, es Lisandro Martinez viszont az aruk miatt nem realis.
interfan

Vidal megerkezett az Inter szekhazba, hogy alairja vegkielegiteses szerzodesbontasat, majd ingyen csatlakozik a Flamengohoz.
4,5m euro vegkielegitest kap Vidal.
Stankov

interfan írta: ↑2022.07.11. 16:04
Mindenki szerint Bremer a cel, ha Skriniar megy, viszont vannak alternativak ha megsem sikerul.
Ilyen nevek a Gazzetta szerint:
Akanji, Gvardiol, Soyuncu, Badiashile.
Pau Torres, es Lisandro Martinez viszont az aruk miatt nem realis.
Ebből talán a török srác aki említhető.
Pau Torres L Martinez pedig balos és azt hiszem Gvardiol is.
Elég nagy a kontraszt Bremer és az alternatívák közt.
Érdekes hogy pl Toloi vagy Mancini szoba se jön pedig róluk még volt szó mikor jött Conte és 3 védős
Válasz küldése