Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Cupi írta: ↑2022.07.14. 09:47
CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.14. 09:42

Ha Sanchez lennék és Caicedot raknám be előttem az utolsó hazai meccsen, egy kicsit morcos lennék Inzaghira. Én nem hajtanék.
Értem mire célzol, természetesen én is az lennék. De Caicedo nem lesz már. :D
Ne kiabald el Cupi. :D

Nincs klubja, most bontott szerzodest vele a Genoa.

Vegen igazad lesz, es "keves" lesz a Lukaku-Martinez-Correa-Dzeko sor, mert Dzeko 120 eves, Correa meg leserul megint honapokra.

Telen akkor ujra ott lesz az ingyen Caicedo jolly joker lehetoseg. :D :D
interfan

Kozben a Gazzetta is megerositi, a Napoli 6m euros eves fizetest, es 5 eves szerzodest ajanlott Dybalanak.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.14. 09:16 Bremer, Dybala, Zagadou hármas még jönni fog a mercato végéig. 8-)

Forrás: Csaszi
Ha így lesz, megadod a címed és elpostázok neked egy doboz sört.
Persze a Pennyben kinèzem a legolcsóbbat :D
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Bremer szerintem is meglesz, most már elvesztettem kicsit a fonalat, de Di Marzio még hiteles forrásnak számít? :roll:

https://gianlucadimarzio.com/it/calciom ... uglio-2022

Cairo kicsit még durcizik,aztán belátja, hogy jobb most 30m,mint télen 15m. Amúgy nyilván a tuttosport bedobta a juvet,de nem akar odamenni a srác, már többször lenyilatkozta, a faterja Andy Brehmeről nevezte el, nyilván csakis hozzánk akar jönni :lol:
interfan

brecsinho írta: ↑2022.07.14. 10:23 Bremer szerintem is meglesz, most már elvesztettem kicsit a fonalat, de Di Marzio még hiteles forrásnak számít? :roll:

https://gianlucadimarzio.com/it/calciom ... uglio-2022

Cairo kicsit még durcizik,aztán belátja, hogy jobb most 30m,mint télen 15m. Amúgy nyilván a tuttosport bedobta a juvet,de nem akar odamenni a srác, már többször lenyilatkozta, a faterja Andy Brehmeről nevezte el, nyilván csakis hozzánk akar jönni :lol:
Igen szerepelt is itt ma reggel, hogy a Sky szerint kozel a Bremer-Inter, es a Skriniar-PSG uzlet lezarasa.

Ellenben a Corriere meg a TS szerint a Juve elozhet a penz miatt Bremer ugyben.

Mint irtam, nekem nem kerdes a Sky es DiMarzio vs TS/Corriere hitelessegi kerdes.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Sanchezzel szerintem nagyon mostohán bántunk. Az Ő helyében én is meg tudom érteni, hogy nem akar lemondani a pénzéről. A klub ezt aláírta, nem kell neki sem jótékonykodnia.
Cserecsatárnak 1 évre még jó lenne, szerintem tavaly is sokkal sűrűbben kellett volna bedobni.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

alwin91 írta: ↑2022.07.14. 12:59 Sanchezzel szerintem nagyon mostohán bántunk. Az Ő helyében én is meg tudom érteni, hogy nem akar lemondani a pénzéről. A klub ezt aláírta, nem kell neki sem jótékonykodnia.
Cserecsatárnak 1 évre még jó lenne, szerintem tavaly is sokkal sűrűbben kellett volna bedobni.
Igen de nem értem miért....szuperkupa döntőben jól jött a gólja meg úgy általában ha játszott mindig küzdött és hajtott....vagy lehet a Livepool elleni pirosja miatt orrolt meg rá Inzaghi? Jó meg azt tudom Sanchez is elégedetlenkedett és üzent azzal kapcsolatban, hogy keveset játszik....de mondjuk ez is érthető.
brecsinho

Persze, érthető, hogy Alexis meg van sértődve, viszont innen már nem nagyon látok visszautat, lemondott róla Inzaghi és a klub is. Ezt szerintem ő is érzi, 5.csatárnak nem fog maradni, úgyhogy valamilyen megoldást találnia kell sürgősen, ha akar még pár szezont topligában nyomni. Ennyi fizut senki nem fog neki adni vagy akkor irány az arabok és levezethet nagy pénzért.
interfan

Tobb hirforras szerint is megvan a megallapodas a Monzaval Pinamonti kapcsan.
Ingyen kolcson + 20m euros kotelezo opcio.
Ezen hirek szerint az Internek 2025-ig 30m euros visszavasarlasi opcioja lesz.

Rossz hir viszont, hogy Dalbert az edzesen keresztszalag serulest szenvedett, meg kell muteni, es hosszu kihagyas var ra.
Ezzel szinte biztosan az Inter nyakan marad, es meg ingyen kolcson sem tudjuk adni.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

mike írta: ↑2022.07.14. 10:10
CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.14. 09:16 Bremer, Dybala, Zagadou hármas még jönni fog a mercato végéig. 8-)

Forrás: Csaszi
Ha így lesz, megadod a címed és elpostázok neked egy doboz sört.
Persze a Pennyben kinèzem a legolcsóbbat :D
Inkább egy Morettit, az Auchanba szokott lenni. :)
De amúgy így lesz! Nem izgulok. ;)
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

interfan írta: ↑2022.07.14. 14:52 Rossz hir viszont, hogy Dalbert az edzesen keresztszalag serulest szenvedett, meg kell muteni, es hosszu kihagyas var ra.
Ezzel szinte biztosan az Inter nyakan marad, es meg ingyen kolcson sem tudjuk adni.
Dalbert a jelenlegi keretünkben (Radu után) számomra a második leginkább unszimpatikus játékosunk. Amikor nálunk játszott gyakorlatilag értékelhető momentumai sem voltak. Amikor viszont a Fiorentinaba kölcsönjátékosként ellenünk játszott úgy aprította a mieinket, hogy nézni is fájt. :evil: Még egy év van a szerződéséből aztán csaó, a táppénzt addig is a biztosító fizeti. :thumbdown:
interfan

Mazzola írta: ↑2022.07.14. 15:10
interfan írta: ↑2022.07.14. 14:52 Rossz hir viszont, hogy Dalbert az edzesen keresztszalag serulest szenvedett, meg kell muteni, es hosszu kihagyas var ra.
Dalbert a jelenlegi keretünkben (Radu után) számomra a második leginkább unszimpatikus játékosunk. Amikor nálunk játszott gyakorlatilag értékelhető momentumai sem voltak. Amikor viszont a Fiorentinaba kölcsönjátékosként ellenünk játszott úgy aprította a mieinket, hogy nézni is fájt. :evil: Még egy év van a szerződéséből aztán csaó, a táppénzt addig is a biztosító fizeti. :thumbdown:
Az a baj, hogy a biztosito helyett az Inter fizeti majd...

Egyebkent egyetertek, egy roppant unszimpatikus jatekos, fantasztikus uzlet volt.

Radu mar szerencsere nem a keretunk tagja.
brecsinho

Azt írják, hogy otthon edzett Brazíliában és készült a szezonra, mikor megroppant a térde, most megvizsgálták és kiderült, hogy szakadás és műteni kell... jobb lenne szerződést bontani vele is, nagy karrierje volt nálunk, kidobtunk pár tíz milliót az ablakon.

https://www.inter.it/en/news/Henrique-Dalbert-condition

Joao Mario, Naingolan, Dalbert, Lazaro mind-mind bomba üzletek :roll:
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

interfan írta: ↑2022.07.14. 15:13

Egyebkent egyetertek, egy roppant unszimpatikus jatekos, fantasztikus uzlet volt.

Tudtommal a keret valamennyi tagjára komoly összegű sportbaleset biztosítást kötnek (az Internél lényegesen kisebb klubok) is.Ez a biztosítási keretszerződés éppen arról szól,hogy a sporttal összefüggő sérülések esetén a műtéti,ápolási rehabilitációs és táppénz jellegű költségeket a biztosító fizeti .
Radutól pedig csak egy évre szabadultunk meg , jön még ő vissza kisérteni hozzánk...
interfan

Mazzola írta: ↑2022.07.14. 15:27

Tudtommal a keret valamennyi tagjára komoly összegű sportbaleset biztosítást kötnek (az Internél lényegesen kisebb klubok) is.Ez a biztosítási keretszerződés éppen arról szól,hogy a sporttal összefüggő sérülések esetén a műtéti,ápolási rehabilitációs és táppénz jellegű költségeket a biztosító fizeti .
Radutól pedig csak egy évre szabadultunk meg , jön még ő vissza kisérteni hozzánk...
Sajnos az ilyen biztositasok csak Eriksen szeru szornyu eseteknel ervenyes.

Hany meg hany honapos, sot szinte eves serules volt, lasd Vecino pl legutobb.
Megis az Inter fizette a fizujat, es az eves hivatalos kiadas oldalon ott volt az o teljes fizetese.

Annyi a "szerencse", hogy "csak" 2,2m euros Dalbertre az eves kiadas.

Mondjuk a mai napig ertetlenul allok azelott, hogy miert kellett 2018-ban hosszabbitani vele +1 evvel, 2023-ig.
Hala annak a csodas dontesnek, meg mindig a nyakunkon van az ember.
interfan

brecsinho írta: ↑2022.07.14. 15:26 Azt írják, hogy otthon edzett Brazíliában és készült a szezonra, mikor megroppant a térde, most megvizsgálták és kiderült, hogy szakadás és műteni kell... jobb lenne szerződést bontani vele is, nagy karrierje volt nálunk, kidobtunk pár tíz milliót az ablakon.

Es meg sajnos sorolhatnak azota is.
Godin, sajnos Sensi, Brazao, Salcedo visszavasarlas, Radu visszavasarlas, Vanheusden visszavasarlas, Kolarov, Vidal, ilyen noname Males, Vagiannidis, Correa, Caicedo, es meg valahol mar Dzeko is.

Ilyen Ansaldi, Eder, Erkin, Candreva, Vecino, Gag, Borja, Vrsaljko sort meg jobb is elfelejteni.
brecsinho

Arra gondoltam, hogy ezért a négyesért 20-30-40 millákat fizettünk és azt hittük alapemberek lesznek évekig, közben mind bukta. Az ingyen hozott öregek más kategória, meg a fiatalokba betolt pénz, azt hittük hátha befut valamelyik, de a fenti négyes szinte semmit nem tudott hozzátenni és mindegyikük ingyen vagy lelépési pénzzel távozik.
mike

interfan írta: ↑2022.07.14. 14:52 Tobb hirforras szerint is megvan a megallapodas a Monzaval Pinamonti kapcsan.
Okés, ez az ár rendben is van, de ez idénre nem jelent bevételt nekünk. Tudom, a könyvelés idénre történik, csak nem egyértelmű hogy ez a pluszos mercatot akadályozza-e.
interfan

mike írta: ↑2022.07.14. 18:01
interfan írta: ↑2022.07.14. 14:52 Tobb hirforras szerint is megvan a megallapodas a Monzaval Pinamonti kapcsan.
Okés, ez az ár rendben is van, de ez idénre nem jelent bevételt nekünk. Tudom, a könyvelés idénre történik, csak nem egyértelmű hogy ez a pluszos mercatot akadályozza-e.
Mivel kotelezo az opcio, ezert azonnali bevetelt jelent.
Mint ahogy Asllani kapcsan is kotelezo az opcio, ezert o pedig azonnali kiadast jelent.

Pinamonti tavozasa kotelezo opcio eseteben 20m bevetelt jelent nekunk a 2022-es nyari mercatora.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: ↑2022.07.14. 15:45
brecsinho írta: ↑2022.07.14. 15:26 Azt írják, hogy otthon edzett Brazíliában és készült a szezonra, mikor megroppant a térde, most megvizsgálták és kiderült, hogy szakadás és műteni kell... jobb lenne szerződést bontani vele is, nagy karrierje volt nálunk, kidobtunk pár tíz milliót az ablakon.

Es meg sajnos sorolhatnak azota is.
Godin, sajnos Sensi, Brazao, Salcedo visszavasarlas, Radu visszavasarlas, Vanheusden visszavasarlas, Kolarov, Vidal, ilyen noname Males, Vagiannidis, Correa, Caicedo, es meg valahol mar Dzeko is.

Ilyen Ansaldi, Eder, Erkin, Candreva, Vecino, Gag, Borja, Vrsaljko sort meg jobb is elfelejteni.

Azért Candreva egy listán Erkinnel meg Vrsaljkoval vagy Ansaldival elég kemény.
Candreva nem volt a kedvencem illetve nem volt elég a szintlépéshez,de 4 évig stabil kezdő volt.
2019-ben pedig Conte úgy érezte neki tudja megtanítani a Wb posztot és nem Perisicnek.
Természetesen kevés volt a bajnok Interhez,de azért jobb volt mint a átlag csere szintje.
Derbin is szerzett nem egy szép gólt pl. ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=4kiJ_aPMFac

A 2019-2020-as idény egyik legszebb gólját is ő rúgta a Lecce ellen:
https://www.youtube.com/watch?v=T6Dt_fXZP7M
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Mazzola írta: ↑2022.07.14. 15:27

Ismertem egy komoly szinten focizó srácot, 4szeres ghánai válogatott volt, játszott a török első osztályban ahol rúgott 10x gólt. Végül sérülés miatt hagyta abba a karrierjét és nekem is ez a biztosítás volt az első kérdésem felé. Azt mondta, nem én találtam ki hogy nincs ilyen biztosítás hiszen óriási a rizikója a biztosítónak!! A sérülés folyamatosan benne van a játékban.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ezt már egyszer olvashattam, vagy sokat ittam ma és ezért emlékszem erre a sztorira? :D
Pioli

Hozzászólás Szerző: Pioli »

Ismertem egy komoly szinten focizó srácot, 4szeres ghánai válogatott volt, játszott a török első osztályban ahol rúgott 10x gólt. Végül sérülés miatt hagyta abba a karrierjét és nekem is ez a biztosítás volt az első kérdésem felé. Azt mondta, nem én találtam ki hogy nincs ilyen biztosítás hiszen óriási a rizikója a biztosítónak!! A sérülés folyamatosan benne van a játékban.
[/quote]

Míg Lisztes Krisztián azt nyilatkozta, hogy a Bundesligában 500 EUR-t vontak le a fizetéséből havonta, biztosítás címen. Amire aztán szükség is lett.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Francesco írta: ↑2022.07.14. 21:18 Ezt már egyszer olvashattam, vagy sokat ittam ma és ezért emlékszem erre a sztorira? :D
Biztos írtam már! :D
Újszülöttnek minden vicc új! :D
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Di Marzio szerint a Monza inkább Petagnat akarja Pinamonti helyett.
Pinamontiért továbbra is az Atalanta van képben, megegyezés egyelőre nincs.

Szintén Di Marzio: Bremer jövő héten tuti-tuti meglesz.
mike

cuchu11 írta: ↑2022.07.15. 09:32 Di Marzio szerint a Monza inkább Petagnat akarja Pinamonti helyett.

A Pinát mindenki akarja, de ingyen jobban esik, ez van.

Bremer ügyben már számoljuk a hete...öööö napokat :)
Cupi

cuchu11 írta: ↑2022.07.15. 09:32 Di Marzio szerint a Monza inkább Petagnat akarja Pinamonti helyett.

:D 2-3 hete írják, hogy ezen a héten már tuti lezárjuk Skriniar eladását és Bremer érkezését. :D De ha most nem is jövőhéten biztos. ;) Ha akkor sem akkor július végéig most már 10000%. :D
CsaSzi9294

CorSera szerint 35m+Casadeire emeltük az ajánlatot Bremerért, ez már elég lehet, hétfőn várható megegyezés.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... ino-900462
Francesco

Közben Gagliardini, Sensi, Pinamonti 3-as eladvan összesen 45 millióért a Monzanak.
Sanchez felbontotta a szerződését, Dzeko pedig elfogadta a Juventus ajánlatát így holnap bejelentjük Dybala érkezését.
Dalbert ugyan eddig nem kellett senkinek, de most hogy megsérült máris megvette őt a Marseille, ahol mint kit manager fog tevékenykedni. 10 milliót fizettek érte. Még érkezik ingyen a dortmundi srác, deVrij pedig a MU ajánlatát fogadta el 20 millió jön be belőle. Így pedig Skriniar eladása nem téma már, de Marotta elfogadta a PSG ajánlatának azt a részét, hogy a fekete fiatal csatár tehetség ingyen a miénk. H
Ezzel számunkra véget ért az átigazolási szezon. :D
Cupi

Francesco írta: ↑2022.07.15. 11:33 Közben Gagliardini, Sensi, Pinamonti 3-as eladvan összesen 45 millióért a Monzanak.
Sanchez felbontotta a szerződését, Dzeko pedig elfogadta a Juventus ajánlatát így holnap bejelentjük Dybala érkezését.
Dalbert ugyan eddig nem kellett senkinek, de most hogy megsérült máris megvette őt a Marseille, ahol mint kit manager fog tevékenykedni. 10 milliót fizettek érte. Még érkezik ingyen a dortmundi srác, deVrij pedig a MU ajánlatát fogadta el 20 millió jön be belőle. Így pedig Skriniar eladása nem téma már, de Marotta elfogadta a PSG ajánlatának azt a részét, hogy a fekete fiatal csatár tehetség ingyen a miénk. H
És hoztak egy új szabályt, hogy mi minden fordulóban a Salernitana-val játszunk. ;)
Francesco

Cupi írta: ↑2022.07.15. 11:38
Francesco írta: ↑2022.07.15. 11:33 Közben Gagliardini, Sensi, Pinamonti 3-as eladvan összesen 45 millióért a Monzanak.
És hoztak egy új szabályt, hogy mi minden fordulóban a Salernitana-val játszunk. ;)
Biztonság kedvéért 3-0-ról indulnak a meccsek. 😁
Viccet félretéve eddig remek ez a mercato, reméljük ha a Milan eladja azt a pökhendi Leao-t, akkor nem Dybala megy hozzájuk. Persze másik oldalról pedig, ha elmegy a Nápolyba, vagy a Rómába, akkor a karrierje érdemi része lezárult.
CsaSzi9294

SportMediaset szerint a PSG 53+7m bónuszt ajánlott Skriniarért, ez mi azzal a lendülettel el is utasítottuk, mivel 70ről volt szó.

A SM kiemeli Skriniar és Bremer nincs összefüggésben, a brazil ügye továbbra is halad.

https://m.fcinternews.it/focus/i-sm-i-o ... -70-900479

Mondjuk nem értem ezt, egy hónapja 60+Draxler volt, ez ahhoz képest sokkal kevesebb.
Gondolom a franciák is buziznak Bremer miatt, mondván kell nekünk így is úgy is a cash.
Jó lenne megsz*patni őket, Skriniar marad, Bremer érkezik. Aztán húzzák az olajos pénzüket oda ahova akarják…
Francesco

Szerintem mindenki találgat. Nem hiszem hogy jön egy ajánlat és ekkor az Inter vezérigazgatója felhívja Gianluca urat illetve minden újságírót és felolvassa az e mailben tett ajánlatot. Majd kijelenti hogy ezt nem fogadjuk el. Szóval megy a találgatás ezerrel.
mike

Francesco írta: ↑2022.07.15. 14:40 Szerintem mindenki találgat. Nem hiszem hogy jön egy ajánlat és ekkor az Inter vezérigazgatója felhívja Gianluca urat illetve minden újságírót és felolvassa az e mailben tett ajánlatot. Majd kijelenti hogy ezt nem fogadjuk el. Szóval megy a találgatás ezerrel.
Persze, megy a hírcsinálás ezerrel.
Lehet 60M + Draxler ajánlat sem volt.
interfan

Pedulla szerint a Monza ugyis erdeklodik Gagliardiniert. :D
Sensi mar naluk, de nem baj, utolag fizetnek. :D

Tetszik a forgatokonyved. :D
interfan

mike írta: ↑2022.07.15. 15:14
Francesco írta: ↑2022.07.15. 14:40 Szerintem mindenki találgat. Nem hiszem hogy jön egy ajánlat és ekkor az Inter vezérigazgatója felhívja Gianluca urat illetve minden újságírót és felolvassa az e mailben tett ajánlatot. Majd kijelenti hogy ezt nem fogadjuk el. Szóval megy a találgatás ezerrel.
Persze, megy a hírcsinálás ezerrel.
Lehet 60M + Draxler ajánlat sem volt.
Ezt en is igy gondolom ez ugyben.
Kb ugyannyira lehet "valos" vagy "nem valos" a 60m + Draxler ajanlat, mint a 53m + 7m bonusz.
Mas forrasok szerint meg nem is Draxler, hanem Kehrer volt az ajanlat resze korabban.

Egyszoval semmit nem tudunk.
Amig Skriniar itt van, addig lathatoan nem tudunk Bremer ugyben sem lepni.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Egyáltalán kelk nekik Skrini?Megy a bu.izás már hetek óta,ha komoly lenne a szándék már rég leigazolták volna,a pénzen nem múlik semmi.Lehet csak a hírekben akarnak szerepelni.
interfan

vaskalap írta: ↑2022.07.15. 16:37 Egyáltalán kelk nekik Skrini?Megy a bu.izás már hetek óta,ha komoly lenne a szándék már rég leigazolták volna,a pénzen nem múlik semmi.Lehet csak a hírekben akarnak szerepelni.
Szerintem biztos kell nekik.
Galtier elmondta, 3 vedos rendszeruk is lesz.
Marquinhoson kivul normalis KH nem igazan van ott, talan meg Kimpembe, de ot meg 55m-ert akarja a Chelsea.

Szoval biztos kell nekik szerintem Skriniar.
Csak hat pontosan tudjak a helyzetunket, mivel mar honapokkal ezelott vilagga kurtoltuk.
Attol mert van penzuk, azt nem jelenti azt, hogy valaki hulye.
Es hulyek lennenk ismerve a helyzetunket, 80 milliokat fizetni.
Elindultunk 80m-rol, most meg mar a 60m-t is alairnak...
mike

interfan írta: ↑2022.07.15. 16:47 Elindultunk 80m-rol, most meg mar a 60m-t is alairnak...
60M-ért úgysem adjuk, ha igen, már régen eladtuk volna. Kötélhúzás megy, részletekről meg semmit se tudunk, hiába írogatnak naponta róla mindenfélét, türelem.
interfan

mike írta: ↑2022.07.15. 17:44
interfan írta: ↑2022.07.15. 16:47 Elindultunk 80m-rol, most meg mar a 60m-t is alairnak...
60M-ért úgysem adjuk, ha igen, már régen eladtuk volna. Kötélhúzás megy, részletekről meg semmit se tudunk, hiába írogatnak naponta róla mindenfélét, türelem.
Legyen igazad, es valoban legyen 70-80m.
Mert ha valoban 60m-ert megy egy vilagklasszis Skriniar, mikozben egy teljesen senki Aguerd 35m, akkor meg is erdemeljuk a sorsunkat.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Szerintem inkább a lejáró szerződés és az hogy Bremer miatt nekünk nincs időnk várni jobban közre játszik mint a kommunikált anyagi helyzet.
Nyilván közre játszik persze, de ha el van titkolva (ami a mai világban szinte lehetlen) azzal lehet még nagyobb kárt okoznánk, teszem fel pl a játékosaink is el kezdenek agyalni lehet hogy lépni kell.
Legalább tudják hogy nem nyakig ér a szar csak derékig
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Stankov írta: ↑2022.07.15. 19:28 Szerintem inkább a lejáró szerződés és az hogy Bremer miatt nekünk nincs időnk várni jobban közre játszik mint a kommunikált anyagi helyzet.
Nyilván közre játszik persze, de ha el van titkolva (ami a mai világban szinte lehetlen) azzal lehet még nagyobb kárt okoznánk, teszem fel pl a játékosaink is el kezdenek agyalni lehet hogy lépni kell.
Legalább tudják hogy nem nyakig ér a szar csak derékig
Egyértelműen ez a helyzet. Mi is vettünk anno egy Eriksent diszkont áron, pedig minimum a 2,5x-t érte, csak hát a fél év múlva lejáró szerződés... Sajnos 1 évvel a szerződés lejárta előtt a 60M egy védőért jó összeg, ha tetszik ez nekünk, ha nem.
CsaSzi9294

alwin91 írta: ↑2022.07.15. 21:57
Stankov írta: ↑2022.07.15. 19:28
Sajnos 1 évvel a szerződés lejárta előtt a 60M egy védőért jó összeg, ha tetszik ez nekünk, ha nem.
Ez itt a lényeg!
Hiába többet ér Skriniar, mint 60-70m, sajnos teljesen reális az 1 év miatt. Sőt örüljünk, hogy nem 30 körül adnak érte, tavaly Varane is 40ért ment a MU-ba ugyan ilyen szituban.
Rég meg kellett volna hosszabbítani, de már azon is gondolkoztam, hogy azért nem lett meghosszabbítva, hogy könnyebben el lehessen adni, mint áldozat. Marotta ilyet nem nézne be csak úgy.
CsaSzi9294

Gazetta szerint Dybala még egy hetet vár az Interre, utána el kezd mérlegelni az ajánlatokon (Róma, Napoli). Továbbra is az Intert szeretné, de nem tud tovább várni.

https://www.fcinter1908.it/copertina/dy ... r-fissata/

Sky szerint hétfő Inter-Torino találkozó lesz, ahol jó eséllyel lezárhatjuk a Bremer üzletet. 35+Casadei lehet az transzfer vége.
(Ezt egyébként a SportMediaset és a CdS is megerősíti!)

https://www.fcinter1908.it/copertina/br ... nt-visite/
interfan

Legfrisebb hirek szerint Dybala nagyon kozel a Romahoz.
DiMarzio szerint jovohet elejen le is zarulhat az ugy.
A Roma hivatalos ajanlata 6m euros eves fizetes + bonuszok.
Mourinho mar kapcsolatba is lepett Dybalaval.
Dybala az Intert szerette volna, de ahogy Biasin beszamolt rola, es Inzaghi is tobbszor elmondta, Inzaghi teljesen elegedett a jelenlegi negyessel, es Dybala megszerezese mar nem volt prioritas Lukaku utan.
Correa/Dzeko paros kozul pedig nem tudtuk eladni egyiket sem, igy Dybalanak nem volt mar hely.
Napoli a masik konkret lehetoseg, ok szinten 6m eves fizetest ajanlottak.
Napokon belul lezarulhat a vegtelenul faraszto, es unalmas Dybala saga.
Roma vagy Napoli, jelenleg a Roma tunik poleban erte,

Skriniar-Bremer ugy pedig mar ismert, es a jol megszokott hirek, "majd jovoheten zarulhat" mindket ugy.
De mar most "tenyleg" lezarulhat a hirek szerint.

Pinamonti eladasat sem sikerul egyszeruen lezarni.
Hiaba egyeztunk meg a Monzaval, o tovabbra is az Atalantaba akar igazolni.
Viszont az Atalanta nem emelte meg a 12m euros ajanlatat.

Rossz hir viszont, hogy Dalbert fizeteset nem allja senki ha marad az Interbe, es nem tudunk megszabadulni tole.
Ebben az esetben az Internek kell fizetni, ami 2,2m eves plusz kiadast jelent.
CsaSzi9294

interfan írta: ↑2022.07.16. 06:30 Legfrisebb hirek szerint Dybala nagyon kozel a Romahoz.

Rossz hir viszont, hogy Dalbert fizeteset nem allja senki ha marad az Interbe, es nem tudunk megszabadulni tole.
Egyébként a Róma is érdekes. Eladják ugye Zaniolot (aki szerintem túlhypolt) és visznek a helyére egy ugyan olyan üveglábút. Mondjuk én akkor már nekik drukkolok, Mourinho szépen építkezik. Ha Dybala egészségesebb lesz, mint volt az utóbbi időben, nagyot fognak vele.
Kell ennek a bajnokságnak egy erős Róma, aki ha nem is Scudetto esélyes (még), bele tud szólni egy-két riválisunk elleni meccsbe.

Pinamontit sajnálom azért, bár nem volt soha sem a kedvencem, azért bizonyítgatott az Empoliban és még mindig nagyon fiatal. Dzeko helyett jó lett volna ha marad Lukaku mögött. Ez esetben remélem a Monzába megy.

Dalbert meg akkora flop, hogy a Nicenél azóta is visítva röhögnek a karácsonyi céges bulin a vezetők. Kondogbia, Joao Mario, Gabigol… mind szánalmas igazolások, de értük legalább kaptunk vissza valamit. Dalberttel is biztosan valami szerződés bontós dolog lesz egyszer, mert a kutya se fog érte fizetni, de még a kölcsönt is nehezen tudom elképzelni max ha mi álljuk a fizuja x százalékát. Egy nagy nulla, ráadásul suttyó is.
interfan

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.16. 07:41
interfan írta: ↑2022.07.16. 06:30 Legfrisebb hirek szerint Dybala nagyon kozel a Romahoz.

Egyébként a Róma is érdekes. Eladják ugye Zaniolot (aki szerintem túlhypolt) és visznek a helyére egy ugyan olyan üveglábút. Mondjuk én akkor már nekik drukkolok, Mourinho szépen építkezik. Ha Dybala egészségesebb lesz, mint volt az utóbbi időben, nagyot fognak vele.
Kell ennek a bajnokságnak egy erős Róma, aki ha nem is Scudetto esélyes (még), bele tud szólni egy-két riválisunk elleni meccsbe.

Pinamontit sajnálom azért, bár nem volt soha sem a kedvencem, azért bizonyítgatott az Empoliban és még mindig nagyon fiatal. Dzeko helyett jó lett volna ha marad Lukaku mögött. Ez esetben remélem a Monzába megy.

Dalbert meg akkora flop, hogy a Nicenél azóta is visítva röhögnek a karácsonyi céges bulin a vezetők. Kondogbia, Joao Mario, Gabigol… mind szánalmas igazolások, de értük legalább kaptunk vissza valamit. Dalberttel is biztosan valami szerződés bontós dolog lesz egyszer, mert a kutya se fog érte fizetni, de még a kölcsönt is nehezen tudom elképzelni max ha mi álljuk a fizuja x százalékát. Egy nagy nulla, ráadásul suttyó is.
Egyetertek, ahhoz hogy az Olasz bajnoksag ujra tenyezo legyen, kell egy bitang eros Inter, Milan, es Juve.
Valamint kell egy masodvonalas, de eros Roma es Napoli.
Napoli is elado DeLau mar sokaig nem fogja birni, szoval ott a szintlepes majd az uj tulajdonossal johet el.
Viszont a Roma tavaly -100m-val zarta a mercatot (az Inter +120m), szoval ott az Amerikai tulajdonos szepen donti a penzt.

Pinamomtit sajnalom, es valahol nekem ez is olyan, hogy eladjuk 15-20m-ert, mas csapatnal egy ugyanilyen szamokat hozo jatekos meg 40-50m.

Marioert nem kaptunk semmit, mi fizettunk neki 3m vegkielegitest.
Egyebkent igazad van, roppant szanalmas igazolas.
Nalam a number 1 az Nainggolan.
38m + Zaniolo.
Evente 9,25m kiadas, nalunk volt 3 evet kb vegig mi fizettuk a fizujat, majd 5m euros vegkielegites.
Nainggolan = 3ev = kb 65m, + Zaniolot is elveszitettuk, aki most egy 40-50m ertek.

Dalbert szerzodese jovore lejar, szoval valoszinu ott ingyen szepen elmegy.
Mondjuk a mai napig nem ertem, hogy 2018-ban miert kellett +1 evet alairatni Dalbertel, es hosszabbitani 2023-ig.
Ennek a "jo" dontesnek most isszuk meg a levet, na meg az egesz Dalbert storynak.
CsaSzi9294

interfan írta: ↑2022.07.16. 08:20
interfan írta: ↑2022.07.16. 06:30
Pinamomtit sajnalom, es valahol nekem ez is olyan, hogy eladjuk 15-20m-ert, mas csapatnal egy ugyanilyen szamokat hozo jatekos meg 40-50m.

38m + Zaniolo.
Evente 9,25m kiadas, nalunk volt 3 evet kb vegig mi fizettuk a fizujat, majd 5m euros vegkielegites.
Nainggolan = 3ev = kb 65m, + Zaniolot is elveszitettuk, aki most egy 40-50m ertek.

Mondjuk a mai napig nem ertem, hogy 2018-ban miert kellett +1 evet alairatni Dalbertel, es hosszabbitani 2023-ig.
Ennek a "jo" dontesnek most isszuk meg a levet, na meg az egesz Dalbert storynak.
Igen, Pinamontit 2 év múlva kb 50m-ért fogják eladni a Juvénak. Scamacca dolog is ugyan ebben a cipőben jár.

Tényleg, igazad van Nainggolan az abszolút flop. Kb akkor mint anno a barcának az Ibra-Eto’o csere. Vissza kaptuk..
JM-ért úgy emlékeztem hogy kaptunk valamit, de akkor rosszul. Mennyi de mennyi pénzügyi szar döntést hoztunk, csak az elmúlt 12 évben. Rettenet.
interfan

Gazzetta szerint az Internek szuksege van a Skriniar eladasabol szarmozo penzre, hogy letudja zarni Bremer erkezeset.
Ezert adtunk kedvezemnyt, es alacsonyabb arat a PSG-nek, hogy ezaltal megkapjuk a penzt, es letudjuk zarni Bremert.
A sietssegnek az az oka, hogy a Juve eloterbe kerult Bremer kapcsan, es ok kifizetnek a Cairo altal kert osszeget.
A Gazzetta szerint a het elejen zarulhat a Skriniar ugy, es ezzel ezutan a Bremer uzlet is.
interfan

CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.16. 08:31
interfan írta: ↑2022.07.16. 08:20

38m + Zaniolo.

Igen, Pinamontit 2 év múlva kb 50m-ért fogják eladni a Juvénak. Scamacca dolog is ugyan ebben a cipőben jár.

Tényleg, igazad van Nainggolan az abszolút flop. Kb akkor mint anno a barcának az Ibra-Eto’o csere. Vissza kaptuk..
JM-ért úgy emlékeztem hogy kaptunk valamit, de akkor rosszul. Mennyi de mennyi pénzügyi szar döntést hoztunk, csak az elmúlt 12 évben. Rettenet.
Nem semmi szamsor lenne, hogy melyik jatekosok mennyi penzt buktunk.
Latatlanban is Nainggolan lehet az 1. ezzel a -63m koruli bukassal.

Mario "csak" olyan -53m korul volt.
Szerintem o a 2. ezen a listan.

Sajnos ezek a dontesek nagyreszben vagy edzok hulyesegei, vagy rossz emberre hallgatott az elnok story.
Jo lenne a sportszakmai kerdesekre a sportszakmai vezetok hoznak meg a donteseket, es nem a hozzanem ertok.
Válasz küldése