CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.16. 07:41
interfan írta: ↑2022.07.16. 06:30
Legfrisebb hirek szerint Dybala nagyon kozel a Romahoz.
DiMarzio szerint jovohet elejen le is zarulhat az ugy.
Pinamonti eladasat sem sikerul egyszeruen lezarni.
Hiaba egyeztunk meg a Monzaval, o tovabbra is az Atalantaba akar igazolni.
Viszont az Atalanta nem emelte meg a 12m euros ajanlatat.
Rossz hir viszont, hogy Dalbert fizeteset nem allja senki ha marad az Interbe, es nem tudunk megszabadulni tole.
Ebben az esetben az Internek kell fizetni, ami 2,2m eves plusz kiadast jelent.
Egyébként a Róma is érdekes. Eladják ugye Zaniolot (aki szerintem túlhypolt) és visznek a helyére egy ugyan olyan üveglábút. Mondjuk én akkor már nekik drukkolok, Mourinho szépen építkezik. Ha Dybala egészségesebb lesz, mint volt az utóbbi időben, nagyot fognak vele.
Kell ennek a bajnokságnak egy erős Róma, aki ha nem is Scudetto esélyes (még), bele tud szólni egy-két riválisunk elleni meccsbe.
Pinamontit sajnálom azért, bár nem volt soha sem a kedvencem, azért bizonyítgatott az Empoliban és még mindig nagyon fiatal. Dzeko helyett jó lett volna ha marad Lukaku mögött. Ez esetben remélem a Monzába megy.
Dalbert meg akkora flop, hogy a Nicenél azóta is visítva röhögnek a karácsonyi céges bulin a vezetők. Kondogbia, Joao Mario, Gabigol… mind szánalmas igazolások, de értük legalább kaptunk vissza valamit. Dalberttel is biztosan valami szerződés bontós dolog lesz egyszer, mert a kutya se fog érte fizetni, de még a kölcsönt is nehezen tudom elképzelni max ha mi álljuk a fizuja x százalékát. Egy nagy nulla, ráadásul suttyó is.
Egyetertek, ahhoz hogy az Olasz bajnoksag ujra tenyezo legyen, kell egy bitang eros Inter, Milan, es Juve.
Valamint kell egy masodvonalas, de eros Roma es Napoli.
Napoli is elado DeLau mar sokaig nem fogja birni, szoval ott a szintlepes majd az uj tulajdonossal johet el.
Viszont a Roma tavaly -100m-val zarta a mercatot (az Inter +120m), szoval ott az Amerikai tulajdonos szepen donti a penzt.
Pinamomtit sajnalom, es valahol nekem ez is olyan, hogy eladjuk 15-20m-ert, mas csapatnal egy ugyanilyen szamokat hozo jatekos meg 40-50m.
Marioert nem kaptunk semmit, mi fizettunk neki 3m vegkielegitest.
Egyebkent igazad van, roppant szanalmas igazolas.
Nalam a number 1 az Nainggolan.
38m + Zaniolo.
Evente 9,25m kiadas, nalunk volt 3 evet kb vegig mi fizettuk a fizujat, majd 5m euros vegkielegites.
Nainggolan = 3ev = kb 65m, + Zaniolot is elveszitettuk, aki most egy 40-50m ertek.
Dalbert szerzodese jovore lejar, szoval valoszinu ott ingyen szepen elmegy.
Mondjuk a mai napig nem ertem, hogy 2018-ban miert kellett +1 evet alairatni Dalbertel, es hosszabbitani 2023-ig.
Ennek a "jo" dontesnek most isszuk meg a levet, na meg az egesz Dalbert storynak.