A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

tabi.csaba

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Aki Contét akarja az nem is igazi Interista . Semmit nem érnénk el vele sem ! Baromság az egész !Hozzuk el inkább Novelinot! Hátha talál egy új Recobát ismét!!!
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

tabi.csaba írta:Aki Contét akarja az nem is igazi Interista . Semmit nem érnénk el vele sem ! Baromság az egész !Hozzuk el inkább Novelinot! Hátha talál egy új Recobát ismét!!!

Ha juventino ha nem, elnézve most a Chelsea-t a City ellen, hát baromira össze rakta a csapatát. Hihetetlenül szervezettek, mintha a mocskos zebrákat látnám :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

tabi.csaba írta:Aki Contét akarja az nem is igazi Interista . Semmit nem érnénk el vele sem ! Baromság az egész !Hozzuk el inkább Novelinot! Hátha talál egy új Recobát ismét!!!

aki Icardit elkuldene az Interista? :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

R9. írta:

Szerintem nincs gond azzal, hogy mindenki máshogy nézi, mást akar.
Csak a kinyilatkoztatós stílust nem bírom, mikor ez az "aki máshogy nézi, az egy fa.z" című hozzászólások jönnek.

Van aki el tudná fogadni Contét, mert a teljesítményét nézi, hogy mire lehetne képes (mint én is), van aki herótot kapna tőle pusztán mert zebra, teljesen normális így.
Van akit meggyőzött Pioli ezzel a fél évvel, van aki korábbi tapasztalatok miatt ennek ellenére úgy érzi, jövőre más lenne a helyzet vele, nem ő az alkalmas edző az Inter felfuttatására, legalábbis arra a szintre nem, amire a Suning törekedne a hírek szerint (szintén így látom én is).

Nincs ezzel gond.
Csak hagyjuk meg a másik véleményét is, főleg ha beleírja a kommentjébe, hogy "szerintem", "én úgy látom", stb-stb.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

PellerG írta:
R9. írta:

Szerintem nincs gond azzal, hogy mindenki máshogy nézi, mást akar.
Csak a kinyilatkoztatós stílust nem bírom, mikor ez az "aki máshogy nézi, az egy fa.z" című hozzászólások jönnek.

Van aki el tudná fogadni Contét, mert a teljesítményét nézi, hogy mire lehetne képes (mint én is), van aki herótot kapna tőle pusztán mert zebra, teljesen normális így.
Van akit meggyőzött Pioli ezzel a fél évvel, van aki korábbi tapasztalatok miatt ennek ellenére úgy érzi, jövőre más lenne a helyzet vele, nem ő az alkalmas edző az Inter felfuttatására, legalábbis arra a szintre nem, amire a Suning törekedne a hírek szerint (szintén így látom én is).

Nincs ezzel gond.
Csak hagyjuk meg a másik véleményét is, főleg ha beleírja a kommentjébe, hogy "szerintem", "én úgy látom", stb-stb.

Teljesen egyetértek. A legnagyobb problémát a fórumon az utolsóban látom, vannak olyan hozzászólások, hogy nem csak a fentebbi szavak hiányoznak, hanem mezei szurkolók révén bölcsebbek mindenkinél és azt gondolják ők mindenkinél jobban átlátják a dolgokat és az ő kijelentéseik támadhatatlanok. Én egy időben ráhagytam, de mostanra úgy érzem, hogy ezáltal a csoport fölé nőttek.

Conte esetében hasonlóképpen vagyok, nekem Cholo, Pioli, Conte a sorrendem ennél a hármasnál. Utóbbi elismerendő, de aki nem kötődik a klubhoz azzal szerintem nem lehet hosszú távon számolni. És vélemény szerint a múltja is okozhat fennakadást nálunk, ad támadási felületet. Én speciel Contén nem láttam azt a bizonyos zebraságot, mint pl. buffon vagy nedved esetében, és természetesen ha ő lenne az edzőnk ugyanúgy szurkolnék a csapatnak tovább (de nincs olyan edző, akinél ez nem így lenne), de nálam a juvés múltja miatt kevésbé örülnék, mint másnak, akivel szintén esélyét látom a felemelkedésre.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Conte, Simeone, Sampaoli, Capello, Allegri, Spalletti, Jardim nevek után, felmerült most Pochettino neve is.
drrossgeller

interfan írta:Conte, Simeone, Sampaoli, Capello, Allegri, Spalletti, Jardim nevek után, felmerült most Pochettino neve is.

Köszi az információt. Legyenek egyszerre mindannyian egyikük csak beválik... :)
interfan

drrossgeller írta:
interfan írta:Conte, Simeone, Sampaoli, Capello, Allegri, Spalletti, Jardim nevek után, felmerült most Pochettino neve is.

Poénkodni jó dolog, és elehet trollkodni egy ilyen hírt, de senki nem lát a jövőbe...
Ezek a nevek, főleg Simeone, Conte meg a világ top edzői, és ilyen név kell egy igazán nagy csapat padjára.
De akár Pochettinot is lehet a top vonalba venni.
drrossgeller

interfan írta:
drrossgeller írta:

Poénkodni jó dolog, és elehet trollkodni egy ilyen hírt, de senki nem lát a jövőbe...
Ezek a nevek, főleg Simeone, Conte meg a világ top edzői, és ilyen név kell egy igazán nagy csapat padjára.

A hírt őszintén köszönöm semmi irónia nélkül. Híreidnek továbbra is örülök, szépen összeszeded őket.

Pioli a 9. edző José óta és jelek szerint haladunk a 10. fele, hát híresen nem tudunk jól választani edzői szinten, főleg mikor nyáron váltunk.
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

Én úgy gondolom hó végéig max május közepéig illene tudni ki lehet a padon. Rendes fel készülés kellene a nyáron. Amennyiben nincs potenciálisan senki aki valóban jön, akkor ki kell jelenteni pioli marad és kapjon egy két éves szerződést olyan záradékkal, hogy amennyiben simeone jön, akkor fel bontható a szerződése. Én így csinálnám. Illetve én már gabigolt játszatnám perisic helyett aki úgyis távozni fog. A következő szezont meg ő is legalább rutinnal kezdené.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

interfan írta:
drrossgeller írta:

Igazad van, de ne legyen baj, ha valaki trollkodok egy kicsit az elmúlt éveket nézve. ;) A fent említett 8 névből kb. 7,5re semmi esély. Tény és unalmas közhely, hogy a futballban bármi megtörténhet, /történjen is/ ha ekkora pénzcsap nyílik.
interfan

Nagyon nehéz itt reálisan látni a helyzetet, és az biztos, hogy nehéz döntés előtt áll a Suning.
Nézzük a szóbakerült neveket:

- Conte:
Akármekkora Suning álom ő, akár évi 15m-s fizu, akár 200m-s mercato budget, Conte nem reális.
Egyszerűen nincs ok amiért elhagyná a bajnok Chelseat, akikkel jövőre komoly eredményekért mehet a BL-be.
Lehet egyszer reális lesz, de ez nem most lesz.
- Simeone:
Jelenleg a teljes 0 esély, elmondta mit szeretne, elmondta mi a célja/álma jelenleg.
Egyszóval jó dolog leírni, de mint Contenal is, most biztosan nincs esély.
- Allegri:
Ő ha elhagyja a Juvet, akkor neki külföld, és ilyen Arsenal, PSG lesz a célállomás.
Ő is kizárva ezzel.
- Spaletti:
Ha Allegri megy, akkor ő a Juve edzője lesz.
Viszont ha marad Allegri, akkor Spaletti még reális is lehet.
- Capello:
Nagyon sokszor elmondta már, ő már nem lesz klubcsapat edzője.
Kb 2x kosorazta ki a Suningot az elmúlt félévben, totálisan esélytelen.
- Sampaoli:
Ő még tényleg az a vonal, aki reális lehet.
- Jardim:
Dettó mint Sampaoli.
- Pochettino:
Az ő reálitásával kapcsolatban azért már kétségek merülnek fel, de még mindig nagyobb az esély rá, mint ilyen Conte-Simeone sorra.

Még az ilyen szokásos Emery, Blanc, Pellegrini sort lehetne felhozni, akikét még nem említett a sajtó, és reálisak lehetnek.
Én tartom, Conte és Simeone jelenleg a világ legjobb edzői. Szóval bármelyikért, azonnal elküldeném Piolit.
Ez számomra kérdés sem lehet.
De...
Egy Spaletti, Sampaoli, Jardim, sor miatt már jó kérdés, de ugyanide vehetném a Blanc, Pellegrini, Emery sort.
Nem is konkrétan azért, hogy na ki a jobb edző, vagy ki a rosszabb mint Pioli.
Hanem azért, mert ezek a nevek 1-2 évre nem írnak alá, és hát kitudja mit hoz a jövő...
Senki nem tudja mi lesz 2018-ban a Conte, Simeone, Mourinho sorral.
Most az egy más kérdés, hogy ha szétesünk Piolival (ezalatt nem ilyen Crotone, Sass meccseket értek), mert akkor muszáj a váltás.
De ha normális eredménnyel zárunk, és nem hígfos a játék, valamint nincs esély a top vonalra, akkor érdemes meghagyni Piolit.
2018-ban meg meglátjuk mi lesz.
drrossgeller

interfan írta:Egy Spaletti, Sampaoli, Jardim, sor miatt már jó kérdés, de ugyanide vehetném a Blanc, Pellegrini, Emery sort.
Hanem azért, mert ezek a nevek 1-2 évre nem írnak alá, és hát kitudja mit hoz a jövő...

Egyetértek, mondjuk a kínaiak szerintem ezen nem spórolnak, és inkább fizetnek végkielégítést egy edzőnek, csak azért, hogy itt top edző legyen. Illetve ennél hatosnál, azért öt nem ismeri az olasz ligát sem edzői szinten, legalábbis én úgy tudom.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Ha csak ezt a hetet nézem hétfőn még Conte volt az esélyes,kedden Capello,szerdán Sampaoli, tegnap Spaletti ma Pochettino. Gondolom ha nyerünk Crotonéban és behúzzuk a derbyt, akkor marad Pioli...

Kíváncsi lennék egyszer arra, hogy amikor lehozzák a különböző portálok az ilyen híreket mire alapozzák azt vagy honnan van a forrás. Szerintem kb 90% teljesen kamu és inkább spekulációk,összeesküvés elméletek és a reggeli dupla espresso hatásásra ötlenek ki minél jobb sztorikat. Mondjuk úgy tűnik ebből jól meglehet élni és valószínű gyártják továbbra is a híreket, egészen addig amíg nem lesz egy hivatalos sajtótájékoztató és bejelentik ki lesz jövőre az edző. Ezt a napot várom már :D
interfan

brecsinho írta:Ha csak ezt a hetet nézem hétfőn még Conte volt az esélyes,kedden Capello,szerdán Sampaoli, tegnap Spaletti ma Pochettino. Gondolom ha nyerünk Crotonéban és behúzzuk a derbyt, akkor marad Pioli...

Kíváncsi lennék egyszer arra, hogy amikor lehozzák a különböző portálok az ilyen híreket mire alapozzák azt vagy honnan van a forrás. Szerintem kb 90% teljesen kamu és inkább spekulációk,összeesküvés elméletek és a reggeli dupla espresso hatásásra ötlenek ki minél jobb sztorikat. Mondjuk úgy tűnik ebből jól meglehet élni és valószínű gyártják továbbra is a híreket, egészen addig amíg nem lesz egy hivatalos sajtótájékoztató és bejelentik ki lesz jövőre az edző. Ezt a napot várom már :D

Kicsit félreérted, sőt totálisan...
Soha semmi nem írt az le, hogy na igen ő a favorit.
Nincs ilyen szó, hogy jelenleg "ő a favorit".
Ez nem létezik.
Viszont ami van, az az hogy a Suning bármi áron már hónapok óta Contet akarja.
Ezzel minden egyes olasz, angol, sőt még spanyol lap is egyetért.
Minden egyes hírben ez van benne, hogy mi Contet akarjuk.
Az meg hogy ő mennyire reális, azért azzal tisztában vagyunk.
Szóval ez a Spaletti, Capello, Sampaoli, Pochettino sor mind-mind csak alternatívák, és leírtak annyit, hogy ők is képbe LEHETNEK.
Szóval ez itt a helyzet.
interfan

drrossgeller írta:
interfan írta:Egy Spaletti, Sampaoli, Jardim, sor miatt már jó kérdés, de ugyanide vehetném a Blanc, Pellegrini, Emery sort.

Egyetértek, mondjuk a kínaiak szerintem ezen nem spórolnak, és inkább fizetnek végkielégítést egy edzőnek, csak azért, hogy itt top edző legyen. Illetve ennél hatosnál, azért öt nem ismeri az olasz ligát sem edzői szinten, legalábbis én úgy tudom.

Egyébbként nálam Pochettino az, aki az abszolult top-top Simeone, Conte, Mourinho sort követi.
Persze nem tartom még Pochettinot erre a szintre, viszont abszolult ott van a top edzők közt.
Tehát nálam ő is az, akiért azonnal elküldeném Piolit.
Viszont ha a Conte, Mourinho, Simeone sorra van kb 1% esély, akkor Pochettinora is max 5%, és akkor nagyon pozitív vagyok.
Lényeg a lényeg, hogy ha Piolival szépen zárjuk a szezont, és nem jönnek verességek, valamint nincs esély az említett négyesre, akkor szerintem maradnia kell Piolinak.
Mert ilyen Spaletti, Jardim, Sampaoli, Blanc, Pellegrini, Emery sorra lecserélni, hát nem tudom...
Főleg úgy, hogy ezeknek kellene min egy 3 éves szerződés.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

interfan: kicsit paranoiás vagy :) nem azért írtam,mert Téged vagy a bemásolt híreidet akartam kritizálni,hanem csak úgy általánosságban,hogy mi alapján jönnek ezek az újságírói következtetések a különböző portálokról ha kb. naponta változnak a nevek. Amúgy meg májusig úgyse lesz semmi hivatalos,szóval addig még tolják ezerrel és lehet végén marad Pioli.
Akiloz88

Hozzászólás Szerző: Akiloz88 »

Piolinak lefőtt a kávé...
R9.

Akiloz88 írta:Piolinak lefőtt a kávé...

vki meg vele akarja a szezont kezdeni..
Akiloz88

Hozzászólás Szerző: Akiloz88 »

R9. írta:

Nincs ezzel baj, csak ne mi legyünk, mert megmarom magam, hogy kieső csapatnak több helyzete van mint nekünk és az utolsó 20 percben nem találjuk el a kaput sem.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

R9. írta:

Pár játékosnak főtt le a kávé.
interfan

Már el is kezdődött amit várni lehetett...

Ausilio eddig minden egyes nyilatkozatában Pioli 100%-os maradását hangsúlyozta.
Ez most szépen totál megváltozott.
Kérdezték tőle marad e Pioli?
Ő pedig elmondta, 7 meccs van még hátra és mindet meg kell próbálni megnyerni.

Elkezdődött...
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Kérdezték tőle marad e Pioli?
Ő pedig elmondta, 7 meccs van még hátra és mindet meg kell próbálni megnyerni.

Ami azt jelenti röviden hogy 7 meccse van még Piolinak Inter edzőként. 100% hogy megválunk tőle.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Lehet mindig, mindent az aktuális edzőre fogni, de szánalmas játékosok azok, akik ennyit adnak magukra, hogy ilyen "teljesítményt" tegyenek le az asztalra. Akikben nincs annyi önbecsülés, hogy egy Seria B-s csapattól legalább ne kapjanak ki. És azt mondom, még csak ne is azért nyerjenek, mert az Interben játszanak, nem azért, mert ezért fizetést kapnak, nem azért, mert a BL/EL vagy akármi is a tét,hanem mert SAJÁT MAGA NYERNI AKAR, mert különben SAJÁT MAGÁT JÁRATJA LE! Dehát úgy néz ki továbbra is, hogy nálunk nagyon kényelmes dolga van mindenkinek, ami a többségnek elég is...
És sajnos igen: rúghat akárhány gólt Icardi, az INTER-nél ő sem nagyobb, és van egy szint , amit ha átlép, akkor annak következménye kell, hogy legyen. Amikor egy játékos következmény nélkül megteheti, hogy nem fog kezet az edzővel, amikor egy játékossal folyamatosan fegyelmezési problémak vannak, és mégis mindig, újra és újra oda tud kerülni a csapatba, akkor ez azt jelzi, hogy NINCS REND, és ha az nincs akkor semmi nincs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2017.04.09. 20:43-kor.
Komax

Csak magamat tudom ismételni. Ez a szezon ott lett elb.szva, hogy Mancinit nem menesztették időben. Idehozták FDB-t, vagy bejön vagy nem alapon. Nulla felkészüléssel, igazolási időszak végén teljesen idegen környezetben próbált lavírozni. Külföldi mivoltja, nyelv nem ismerete, fegyelmezési módszerei mind a bukás felé vitte. Sztem több volt benne. Pioli egy teljesen szétesett csapatot vett át. Egyszerűen elmondta nekik, vagy együtt, vagy sehogy. Ez idáig tartott. Az nem normális, hogy két forduló alatt lövünk 12 gólt, utána még vállalható X a Torinóval. De ez a két megmagyarázhatatlan vereség megmutatta, hogy a csapatnak komoly korlátai vannak. Túlértéket játékosok vannak a csapatban. Nem tudnak folyamatosan jó teljesítményt nyújtani. Jó /kimagasló, teljesítmény nélkül nem fogunk eredményeket elérni. Ismét magamat idézem immáron több éve, nem BLezni kell, hanem az olasz élvonalba visszajutni. Ez valamiért évről-évre nem megy, ennek az okait kell megkeresni és kigyomlálni. Ez lesz a kemény dió a Suningnak!
Süti

Baggio85 írta:Lehet mindig, mindent az aktuális edzőre fogni, de szánalmas játékosok azok, akik ennyit adnak magukra, hogy ilyen "teljesítményt" tegyenek le az asztalra. Akikben nincs annyi önbecsülés, hogy egy Seria B-s csapatottól legalább ne kapjanak ki.

Na ezzel egyetértek. :( Sajnos.

A szezon végén a felelősség az edzőé lesz, de sajnálom Pioli-t ebben a helyzetben, mert van 4-5 olyan játékos a keretben, akik nem hajlandóak rendszeresen teljesíteni.

Valaki azt írta itt a fórumon, hogy csak az a kérdés a Crotone ellen, hogy hány gólt lövünk majd nekik, mert vicc kategória az a csapat.

Hát nem így lett, és erről a pályán nem Pioli tehet.
interfan

Ahogy itt már sokan írták, nagyon sok játékostól megkell válni.
Itt jön elő mindig számomra, hogy pár jó meccs után itt páran max 3 új játékost akartak.
Most nem is ezzel van a baj, hanem azzal hogy elől elképesztően fogalmatlanok vagyunk, teljes átalakulás kell ott.
Min 5-6 új játékos kell a kezdőbe!

Másik érdekes dolog meg ez az edzőkérdés lesz.
Mert hát ki lesz igazán elérhető?
Hát nem tudom...
Conte, Simeone, Mourinho 0 esély.
Pochettino is sajnos kb.
Tényleg ez a Sampaoli, Blanc, Spalletti, Emery, Pellegrini vonal marad.
Közülük meg nem tudom ki lenne jó megoldás.
R9.

mindenkire van esely csak a megfelelo szamu 0-nak kell allnia a szerzodesben :)
Süti

R9. írta:mindenkire van esely csak a megfelelo szamu 0-nak kell allnia a szerzodesben :)

De a nullák előtt nem árt egy szám, ami nem nulla. :)
interfan

R9. írta:mindenkire van esely csak a megfelelo szamu 0-nak kell allnia a szerzodesben :)

Ha nem lenne más ajánlata, akkor Pochettinot talán-talán meglehetne győzni.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta:Ahogy itt már sokan írták, nagyon sok játékostól megkell válni.
Itt jön elő mindig számomra, hogy pár jó meccs után itt páran max 3 új játékost akartak.
Most nem is ezzel van a baj, hanem azzal hogy elől elképesztően fogalmatlanok vagyunk, teljes átalakulás kell ott.
Min 5-6 új játékos kell a kezdőbe!

Másik érdekes dolog meg ez az edzőkérdés lesz.
Mert hát ki lesz igazán elérhető?
Hát nem tudom...
Conte, Simeone, Mourinho 0 esély.
Pochettino is sajnos kb.
Tényleg ez a Sampaoli, Blanc, Spalletti, Emery, Pellegrini vonal marad.
Közülük meg nem tudom ki lenne jó megoldás.

Szerintem én voltam az egyetlen, aki Pellegrinit akarta nyáron. Még most is tartom, hogy ki kellett volna nevezni már június végén. Nem bánnám, ha Ő jönne.
tomika431

Nekem van olyan érzésem hogy L.Blanc lesz a befutó az elérhető edzők közül. Van Interes múltja és ha jól emlékszem volt idő mikor akartuk.
interfan

tomika431 írta:Nekem van olyan érzésem hogy L.Blanc lesz a befutó az elérhető edzők közül. Van Interes múltja és ha jól emlékszem volt idő mikor akartuk.

Akartuk is De Boer távozása után, sőt előrehaladott tárgyalások is voltak.
Viszont min 3 éves szerződést kért, mi pedig akkor nem akartunk ennyit.
Nem beszélve a 4m-s fizetési igényéről.
tomika431

interfan írta:
tomika431 írta:Nekem van olyan érzésem hogy L.Blanc lesz a befutó az elérhető edzők közül. Van Interes múltja és ha jól emlékszem volt idő mikor akartuk.

Akartuk is De Boer távozása után, sőt előrehaladott tárgyalások is voltak.
Viszont min 3 éves szerződést kért, mi pedig akkor nem akartunk ennyit.
Nem beszélve a 4m-s fizetési igényéről.

Mivel nem lesz elérhető Conte,Simeone vonal lehet hosszabb távra fogunk edzőben gondolkodni de ki tudja.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Egyszerűen rohadtul unom már, hogy megint tavasztól arról kell beszélni na ki lesz az edző és ki elérhető :( Ha 2010-ben a triplázáskor valaki azt mondja 7 év szenvedés jön (és még ki tudja hol a vége) kiröhögöm. :( Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire balfasz a klubnál mindenki...sajnos pedig úgy tűnik igen. Szomorú nagyon.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Szerintem Simeonéra egyetlen esély van, ugyanaz mint tavaly, vagyis ha BL-t nyer, esetleg döntőt veszít ismét.
Mindenképp drukkolok, hogy döntőbe jussanak!
Egyéb esetben szinte biztos, hogy maradni fog, mint azt már sokszor el is mondta tavasszal.

Conte esetében nem látok okot a váltásra.
Bajnokságot nyernek, jó a keret, lesz pénz erősíteni, új szerződést kap, nincs oka menni, főleg ha a család is megy utána.
A londoni vezetők meg csak nem annyira elvetemültek, hogy hagyják elmenni.

Pochettino szerintem kizárt, mivel először ő, majd ennek hatására kb a 3/4 keret hosszabbított a szezon során a Spursnél.
Abszolút hosszú távban gondolkoznak, a csapat meg eredményes.

Jardim számára a Monaco most egész más terep, mint ami itt van.
Tele fiatal, feltörekvő, motivált játékosokkal játszat felszabadult támadófocit.
Nem tudom itt mire menne a 4-4-2-vel.

Spalletti esetében nem vagyok biztos benne, hogy lényegesen többet tudna hozni, mint Pioli.
Allegritől bevallom a hideg ráz, őt semmiképp nem szeretném nálunk látni.

Egyszóval bármennyire is abszurd jelenleg az utaló jelek miatt, Simeonéban látnám továbbra is a megoldást, és ha összeállnának a dolgok, a lehetőséget is hogy hozzánk kerüljön a nyáron.
Ahogy írtátok feljebb, jó lenne egy olyan emberrel tervezni évekre, akinek van kötődése a klubhoz, akinek mindenki tud szurkolni!
Forza Atletico! :D
tomika431

PellerG írta:Szerintem Simeonéra egyetlen esély van, ugyanaz mint tavaly, vagyis ha BL-t nyer, esetleg döntőt veszít ismét.
Mindenképp drukkolok, hogy döntőbe jussanak!
Egyéb esetben szinte biztos, hogy maradni fog, mint azt már sokszor el is mondta tavasszal.

Conte esetében nem látok okot a váltásra.
Bajnokságot nyernek, jó a keret, lesz pénz erősíteni, új szerződést kap, nincs oka menni, főleg ha a család is megy utána.
A londoni vezetők meg csak nem annyira elvetemültek, hogy hagyják elmenni.

Pochettino szerintem kizárt, mivel először ő, majd ennek hatására kb a 3/4 keret hosszabbított a szezon során a Spursnél.
Abszolút hosszú távban gondolkoznak, a csapat meg eredményes.

Jardim számára a Monaco most egész más terep, mint ami itt van.
Tele fiatal, feltörekvő, motivált játékosokkal játszat felszabadult támadófocit.
Nem tudom itt mire menne a 4-4-2-vel.

Spalletti esetében nem vagyok biztos benne, hogy lényegesen többet tudna hozni, mint Pioli.
Allegritől bevallom a hideg ráz, őt semmiképp nem szeretném nálunk látni.

Egyszóval bármennyire is abszurd jelenleg az utaló jelek miatt, Simeonéban látnám továbbra is a megoldást, és ha összeállnának a dolgok, a lehetőséget is hogy hozzánk kerüljön a nyáron.
Ahogy írtátok feljebb, jó lenne egy olyan emberrel tervezni évekre, akinek van kötődése a klubhoz, akinek mindenki tud szurkolni!
Forza Atletico! :D

Szépen leírtad.Szerintem mindegy kijön mert itt még Simeonet is sikerülne megbuktatni..sajnos.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Cupi írta:Egyszerűen rohadtul unom már, hogy megint tavasztól arról kell beszélni na ki lesz az edző és ki elérhető :( Ha 2010-ben a triplázáskor valaki azt mondja 7 év szenvedés jön (és még ki tudja hol a vége) kiröhögöm. :( Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire balfasz a klubnál mindenki...sajnos pedig úgy tűnik igen. Szomorú nagyon.

Sokan érzünk így : (((
Remélem a kínai pénz és egy jó edző végre elindít minket egy olyan úton ami méltó az Interhez.

Ha ehhez el kell költeni 200 milliót, hát költsék, nem érdekel, eleget szenvedtünk már.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2017.04.10. 10:51-kor.
interfan

Jelenleg kb a következő az edzőkérdés:

Piolit ahogy az olaszok írják, már csak a csoda mentheti meg.
Egy újabb győzelmei sorozat kéne a megmentéséhez, mert a maradék 7 meccsen min 15-17 pontot várnak a vezetők, és ezzel egyutt 4.helyet.
Egy esetleges Milan, Fior, Napoli elleni rossz érdemények után, már a Napoli meccs után elküldenék. Ez esetben a maradék meccsekre Vecchi venné àt újra a csapatot.

A továbbiak meg:
- Mint tudjuk Conte az álom, viszont tőle lassan el köszönhetünk.
Megkapja a kívánt pénzt nyárra a mercatora, évi 11m-ra emelik a fizetését, + a családja is ki költözik hozzá Londonba.
- B terv ugye Simeone.
Rá egyértelműen egy esély van, ha BL-t nyer.

De mivel Conte 0%, Simeone pedig max 1%, ezért már most elkezdődtek a tárgyalások további edzőkkel:
- Suning célja ez esetben Pochettino lenne.
De érte nagyon komolyan ott lehet a PSG, de akár a Real is, ezért rá is nagyon csekély az esély.
Nem beszélve arrol, hogy közel sem biztos hogy az Interért otthagyná a Spurst.
- Spallettit is említik sok helyen.
Ő ha Allegri lép, akkor a Juve edzője lesz.
Viszont ha Allegri marad, akkor esélyes lehet itt.
- Harmadik alternatíva pedig Sampaoli.
Őt 1,5m-ért kilehet vásárolni a szerződésekből.

Megemlítenek még ilyen Jardim, Emery, Marco Silva neveket, de ők màr a legutolsó alternatívák.
mike

A leírtak alapján nálam egyértelműen Sampaoli lehetne megoldás.

Spalletti sztem nem igazán komoly előrelépés, Simeone, Conte, Pochettino meg kb esélytelen. Jardim is nehéz ügy, és nem is illik ide sztem.

Emery meg azt a fajta megszerkesztett, mérnökileg megtervezett futballt játszatja ami olaszban akár be is jöhet.
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

mike írta:A leírtak alapján nálam egyértelműen Sampaoli lehetne megoldás.

Spalletti sztem nem igazán komoly előrelépés, Simeone, Conte, Pochettino meg kb esélytelen. Jardim is nehéz ügy, és nem is illik ide sztem.

Emery meg azt a fajta megszerkesztett, mérnökileg megtervezett futballt játszatja ami olaszban akár be is jöhet.

Én bírom Emeryt, szerintem kurva jó edző, hiába nem hasít most a PSG-vel, úgy, mint Blanc. Taktikailag nagyon magasan képzett edző, csak túlforgatja és túlvariálja a csapatait. Ha erről le tudna szokni sokkal eredményesebb lenne hosszú távon.
Nála például biztosan játszana Barbosa, de szerintem még Pinamonti is.
A PSG-ben is Kimpembe, Nkunku, Auustin, Ikone, Guedes is megkapta a lehetőséget nála.
R9.

azert siemone bl gyozelme nem 1%, leicestert ha kiejtik meg kaphat makos sorsolast is
interfan

Materazzi nem semmi módon támadt neki Ausilionak.
Elmondta itt nem az edzőket kell hibáztatni, itt nem Mancini, De Boer, vagy Pioli a hibás.
Hanem egy olyas valaki aki évek óta ott van az Inter vezetésbe és csak leépíti a csapatot.
Kérdezték Thohir, Bollingbroke vagy Ausiliora gondol e ezzel?
Erre Materazzi elmondta, nem külföldi emberről beszél, ezt leszámítva helyes a megállapítás.
Magyarul az egyetlen olasz Ausilio, szóval teljesen nyíltan neki szánta ezeket a szavakat.
Hozzátette az Inter évek óta egy hozzá nem értő emberre támaszkodik.
Sír a szíve amit lát, és véleménye szerint egy profi ember kéne.
Az az ember aki meg leépítette az Intert, annak félkéne állni és lemondani.

Instagramon pedig reagált a tegnapi meccs utáni Ausilio nyilatkoztra, ahol a játékosokat és az edzőt vette elő.
Materazzi kiírta, hogy mielőtt vádaskodsz, nézz tükörbe.
Mi egy csapat vagyunk, és együtt nyerünk, együtt veszítünk.
Idővel mindenki a helyére kerül, a királyok a trónra, a bohócok pedig a cirkuszba.

Kemény szavak ezek...
interfan

R9. írta:azert siemone bl gyozelme nem 1%, leicestert ha kiejtik meg kaphat makos sorsolast is

Pioli csodájára kb esély nincs.
Mint ahogy esély nincs a Conte-Simeone-Mourinho sorra.
Mert hát olyat se mondott soha senki, hogy ha megnyer a BL-t elmegyek.
Ezt csak pár újságíró és mi itt gondoljuk, hogy na akkor talán, nagyon talán.
De ez a talán max 1%, sőt...
Pochettino szintén egy keresett top edző, akinek alapból van egy igen erős csapata.
Rá a nullánál a Simeone, Conte, Mou sornál nagyobb az esély.
De ez még mindig max 1-2% esély.

Ahogy írtam már, és az újságok is megjegyzik, itt a realitás:
Sampaoli, Spalletti, Emery, Jardim.
Na meg ugye a még nem hírekben szereplő Blanc vagy Pellegrini.
Ezen nevek közül kéne végre egy átgondolt, értelmes döntést hozni, és végre elindulni valamerre.
interfan

Olasz média felhívja a figyelmet arra, hogy Jardim egyik fő képviselője a Suning főtanácsadó Kia Joobrachian.
Komax

interfan írta:Olasz média felhívja a figyelmet arra, hogy Jardim egyik fő képviselője a Suning főtanácsadó Kia Joobrachian.
Akkor nagyon megnőtt az esélye az Inter padjára.
interfan

Nem mintha eddig bármi esély is lett volna, azon kívül hogy mi itt jól kitárgyaltuk, hogy na ha BL-t nyer esetleg eljön Simeone, viszont az a maradék 0,00001% is elszállt már.
Tegnap Simeone az Atletico épülő új stadionjából tett ki egy képet, ami alá azt írta, ez lesz az új otthonom.
http://www.fcinter1908.it/primo-piano/s ... uova-casa/

Mint tudjuk az elmúlt időben nagyon sokszor elmondta, ez a legnagyobb álma jelenleg, az új stadionba vezetni az Atleticot.
Persze a legvadabb Simeone hívők még reménykedhetnek, de kb annyi értelme van mint a lottóötösnek.
Ahogy azt az olaszok is megjegyzik, ezek után totálisan 0 az esély Simeonera.

Marad az 1% remény Contera, ami addig él, amíg nem hosszabbít.
Ennek se adnak már sok időt, és hamarosan alá lesz írva az új szerződés.

Marad a realitás: Sampaoli, Spalletti, Jardim, és még talán-talán Pochettino.
drrossgeller

interfan írta:
Marad a realitás: Sampaoli, Spalletti, Jardim, és még talán-talán Pochettino.

Köszi Interfan a híreket. Hát ezek közül nem is tudom ki lenne a legjobb. Talán Spaletti lenne a legrosszabb hiszen bár ismeri az olasz ligát, de a korlátjait is megismerhettük az évek folyamán. Sampaoli, Jardim és persze Pochettino esetében sem dőlnék a kardomba, olasz tapasztalatuk nincs, viszont korlátjaik sem igazán ismertek eddig.
mike

interfan írta:Olasz média felhívja a figyelmet arra, hogy Jardim egyik fő képviselője a Suning főtanácsadó Kia Joobrachian.

Nocsak, ez érdekes, neki elég nagy hatása van a kínaiakra.....

Előző hsz-emben írtam hogy Jardim stílusa nem feltétlen Serie A kompatibilis, az az atomfutball itt olaszban ritkán sikerül, de ha a top nevekre nincs esély nem lennék finnyás :D
Jardim a Monacónál pazar munkát végzett, nem kérdés, hogy adott esetben nagyon örülnék neki.

Pochettino, Sampaoli, Jardim, Emery.
Ezek közül nem bánkódhatnánk egyikkel sem.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Én Pochettinot már a Southamptonos korszakban írtam. Épít a fiatalokra és a védekezést is jól szervezi meg.
Válasz küldése