Ezt a tegnapi meccs után is tartod?
Ez a Lazio most nagyon egységes és nincs annyi sérült.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Ezt a tegnapi meccs után is tartod?
1 nagy előnyük van.Mivel kiestek az EL-ből ezért gőzerővel a bajnokságra fòkuszálhatnak.
Tartom igen! Lesz náluk is hullámvölgy, sérülések stb. Rövidebb a keretük sztem és a kezdőjük is gyengébb minőségileg mint a miénk! A végére 6-8 pontot verünk a Laziora és erre fogadni is merek akár!
Viszont kívánok hasonlókat neked és kedves szurkolótársainknak is! Sok boldogságot majd a nagycsaládhoz Festa! Ha mellé jönne egy scudetto akkor lenne aztán csak nagy fiesta! Forza Inter!Festa írta: ↑2019.12.30. 17:55 Mivel nem tudom holnap milyen állapotban leszek ,ezért én most buékolok.
Kívánok minden fòrumozónak Lautaro és Lukaku gòlokban ,Handanovics védésekben,Barella,Brozovic és Vecino gòlpasszokban és De Vrij +Skriniar védésekben gazdag Új évet
Off:Májusban születik harmadik gyerekem.Jó lenne mellé még egy scudettot is ünnepelni.
Boldog 2020-at mindenkinek!!!
Én is boldog új évet kívánok mindenkinek, bár azt hadd tegyem hozzá, hogy ez a Vecino gólpasszos rész kicsit durva.. ha ez bejön, akkor tényleg parádés 2020-unk lehet.Festa írta: ↑2019.12.30. 17:55 Mivel nem tudom holnap milyen állapotban leszek ,ezért én most buékolok.
Kívánok minden fòrumozónak Lautaro és Lukaku gòlokban ,Handanovics védésekben,Barella,Brozovic és Vecino gòlpasszokban és De Vrij +Skriniar védésekben gazdag Új évet
Off:Májusban születik harmadik gyerekem.Jó lenne mellé még egy scudettot is ünnepelni.
Boldog 2020-at mindenkinek!!!
Szerintem sokat fejlődtek az elmúlt évek juveszemelenzős látásmódjából.
Igen. Meg benito is mond néha szimpatikus dolgokatFesta írta: ↑2020.01.27. 15:33Szerintem sokat fejlődtek az elmúlt évek juveszemelenzős látásmódjából.
Persze még most sem teljesen objektívek.
A tegnapi meccs utáni balhé után reakciókra kiváncsi vagyok mi lesz a reakciójuk.
Egri Viktoron kívül én már nem látok nyílt ellenérzést.internaZIOnaLe írta: ↑2020.01.27. 16:24Igen. Meg benito is mond néha szimpatikus dolgokat
Ez most mit jelent?
Mindenki felepult es egyutt edz a csapattal, kiveve Sensi.hvmetal írta: ↑2020.03.02. 14:20 Hogy àllnak a sérülteink ?
Sensi , Handa ?
Ha nézem az utóbbi 10 meccsünket , jól jött ez a szünet . Biztos rossz nézni a tabellàt , de jàték alapjàn kezdett elúszni a hajó . Az tetszik , hogy lépéshàtrànyban van a juve , nyomàs alatt és még jàtszunk ellenük . Remélem a sérültek felépülnek nàlunk. Nem elég , hogy szarabbak lettek , az utóbbi pàr nap ténykedéseik miatt , sok csapat 120%-ot fog nyújtani ellenük .
Jó volna újra bajnokoknak lenni , de , ha csak màsodikok leszünk a Lazio utàn , màr az is szép eredmény .
Nem gyenge az Atalanta . Gasperini a liga egyik legjobbja . Mourinho szavai teljesen ülnek ma is . Megnézném egy nagy csapatnàl , ahol van pénz és neki alakítjàk a keretet . ( persze nem nàlunk )
De jó lenne bedarálni őket vasárnap este...CsaSzi9294 írta: ↑2020.03.05. 10:52 Zhang 100 ezer €t adományozott egy kórháznak, Agnelli erre ma rá tett 1 ezret és ő egy másiknak 101ezer €t adott.![]()
![]()
Szégyen ez a merda.
![]()
CsaSzi9294 írta: ↑2020.03.05. 10:52 Zhang 100 ezer €t adományozott egy kórháznak, Agnelli erre ma rá tett 1 ezret és ő egy másiknak 101ezer €t adott.![]()
![]()
Szégyen ez a merda.
![]()
Mármint az Inter szurkolók poénja, nem adományozott 101e-t.
Nem örülnék, ha a következő szezon sínylené meg az ideit.sorger=giallo írta: ↑2020.03.30. 12:10 Ez is egy lehetőség: https://www.digisport.hu/42986/a-szezon ... Iue2mzMv_Q
Én laikusként arra tippelek, hogy ez az idény nem lesz befejezve, csak a megoldás kérdőjeles még.
FORZA INTER!!!
PellerG írta: ↑2020.03.30. 12:30Nem örülnék, ha a következő szezon sínylené meg az ideit.sorger=giallo írta: ↑2020.03.30. 12:10 Ez is egy lehetőség: https://www.digisport.hu/42986/a-szezon ... Iue2mzMv_Q
Én laikusként arra tippelek, hogy ez az idény nem lesz befejezve, csak a megoldás kérdőjeles még.
FORZA INTER!!!
Akkor inkább érjen itt véget a jelenlegi.
Viszont az is hatalmas marhaságnak tartom, hogy legyen nyitva egész ősszel a mecato, és január 1-ig lehessen igazolni...
Így is őrület van abban a 2.5 hónapban, mi lesz akkor így, engedményekkel, variálásokkal?!
A Korona miatt tolják ki egy hónappal, szeptember végéig, elégnek kell lennie ennyi időnek...
De hiába, tele kell tömni a zsebeket ügynököknek, vezetőknek, időt kell hagyni rá.
Lehet igazság abban amit írsz de ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy profi edzők, stáb, orvosok, játékosok vannak a klubnál ezen a szinten és mégis senkinek nem tűnik fel, hogy valami gáz van a sok izomsérülés miatt?versenyszellem írta: ↑2020.06.21. 11:02 https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... onte-tous/
Julio Tous volt a csapatnal az egyik eronleti (? - athletic) edző, es Conteval dolgozott a 12/13-as szezon ota.
Az a baj, hogy az sosem biztato amikor arrol jonnek a hirek hogy egy-egy stabtag tavozik,. Meglatjuk, hogy ez egy valos válasz volt (mondjuk akar a Sensi fele problemakra) vagy csak egy Conte habitusabol adodo bunbaknak kikialtas es anelkul viszi ep a balhet az emberunk, hogy az igazan megoldast jelentene a problemakra.
De az is lehet hogy éppenséggel latta hogy mi okozza a problemakat a játékosok seruleseit illetoen, es miutan nem ertett egyet a modszerekkel, jobb hijan lelépett.
Pintus jott iden a Conte fele csapatba mint allokepessegi (? conditioning) edzo, siman lehet hogy mas filozofia menten gondolkoztak es valamelyiknek mennie kellett...
Meglatjuk kesobb lesz-e ennek az epizodnak jelentosege