Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tombi1986 írta: ↑2024.06.22. 08:24
Amennyiben elmegy a török a büntetőket ki fogja lőni?!
Amúgy 35-40 millióért eladnám. Lehet pár jó szezonja, de várhatóan ez az összeg akkor már nem érkezik meg a kasszába.
Mondjuk miért menne a Münchenbe? Fizetése több lenne, de a Bayern messze nincs Top-on, ha eg Fulhamből nem tudnak igazolni. Nemet bajnokság sem jobb az olasznál.
Max, ha neki is szüksége van a környezetváltásra.
Azert egy Bayern Nemzetkozi teren is mas szinvonal mint az Inter, ezt kar tagadni.
Az teljesen tevut Szerintem, hogy "nem top csapat mert egy Fulhambol nem tud igazolni".
Enni erovel a Real se az, mert nem tud a Milanbol egy Hernandezt igazolni, vagy egy Juvebol egy Rabiotot.
Meg a City sem az, mert nem biztos, hogy letud igazolni egy Newcastlebol Guimaraest, vagy egy Leverkusenbol Wirtzet.
Szoval ezt a reszt hagyjuk, ennek semmi koze ahhoz Szerintem, hogy ki is a "top" csapat.

Nemet bajnoksag jobb e az Olasznal, az megint viszonyitas kerdese.
Rengeteg teren jobb, mint ahogy sajnos a Nemet futball hattere is jobb mint az Olasz, es sajnos a gazdasagi hatter is eg es fold a ket orszag.

Az meg hogy Calhanoglu hova menne el, par honapja mondta el, mekkora megtiszteltes a Szaudi erdeklodes, imadja az orszagot, mekkora fejletseg van ott, olyan mint sehol mashol a vilagon, vilag egyik legjobb bajnoksaga lesz hamarosan, bla-bla, de jelenleg meg nemet mondott, de a jovoben kitudja.

Szoval ezek alapjan miert ne akarhatna egy Bayernbe menni?

Ki rugna buntetoket?
Martinez most rugta be a valogatottba a tizit. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.06.22. 08:49-kor.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Dimarco?
Martinezt nem szabad oda engedni.
De Spalletti spanyolok elleni nyilatkozata szerint Barella is jó rúgó.
interfan

PellerG írta: ↑2024.06.22. 08:48
Dimarco?
Martinezt nem szabad oda engedni.
De Spalletti spanyolok elleni nyilatkozata szerint Barella is jó rúgó.
Jelenlegi kezdobol, vagy akoruli jatekosok, es a ket uj erkezo tizenegyes statok teljes palyafutasokat nezve (Calhanoglut leszamitva) :

Thuram: 62,5%
sikere tizi: 5
sikerelten: 3

Dumfries: 100%
sikeres: 3
sikertelen: 0

Mkhitaryan: 80%
sikeres: 12
sikertelen: 3

Frattesi: 100%
sikeres: 2

Barella: 80%
sikeres: 4
sikertelen: 1

Dimarco: 75%
sikeres: 9
sikertelen: 3

Acerbi: 100%
sikeres: 1

Martinez: 66%
sikeres: 16
sikertelen: 8

Taremi: 86%
sikeres: 54
sikertelen: 9

Zielinski: 86%
sikeres: 6
sikertelen: 1

Ezek alapjan egyertelmuen Taremi emelkedik ki, nem is kicsit.
Utana Mkhitaryan aki meg eleg sok tizit lott, es jo szazalekkal.
Majd Zielinski, aki szinten rugott parat, majd Barella es Dimarco.
Ilyen Acerbi, Dumfries, Frattesi szamait azzal az 1-2-3 tizikkel nem erdemes nagyon nezni.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: ↑2024.06.22. 08:06
CsaSzi9294 írta: ↑2024.06.22. 07:32
interfan írta: ↑2024.06.22. 05:16 Nem csak Brachini (Calhanoglu kozvetitoje) Inter szekhaz latogatasa, nem csak Marotta multheti nyilatkozata, hogy Barella tud jatszani Calhanoglu posztjan, hanem FcInternews sajat forrasai es Nemet forrasok is megerositik, Marotta Nemetorszagba jart, ahol a Bayern vezetessel targyalt Calhanoglu ugyeben.
FcInternews sajat forrasai szerint az Inter 50m-t kerne, de mas forrasok szerint 35-40m a realis szam.
FcInter1908 sajat forrasai, es az FcInternews sajat forrasai is megerositik, Calhanoglu 8m + bonuszok fizetes ajanlatot kapott a Bayerntol, amivel 10m fele mehet a fizetese, a Bayern pedig erdekli ot.

Torok forrasok szerint egy lepesre van a Calhanoglu-Bayern igazolas.
Bayern tovabbra sem tudott megallapodni Palhinha kapcsan, ezert a B opcio fele fordultak, azaz Calhanoglu fele.
Calhanoglu kapcsan nagyon jol haladnak a targyalasok, Torok forrasok szerint Calhanoglu mar elfogadta a Bayern ajanlatat.
Megerositik a targyalast, es ezt olyan Torok ujsagirok erositettek meg, akik a Torok valogatott EB edzotaboraban tartozkodnak a Torok valogatottal egyutt.

Ezeknek a fenyeben, azert mennyire mas jelentese van Marotta nyilatkozatanak, hogy "Barella kepes Calhanoglu posztjan jatszani registaken".
Na meg a folyamatos Tessmann pletykak is ertelmet nyernek.

En nagyon nem zarom ki, ha valoban lesz ebbol a Calhanoglu storybol barmi, Barella megkapja Calhanoglu posztjat a registat, Frattesi megkapja Barella posztjat es a kezdot ami annyira kell neki, balra meg ott van a Mkhitaryan + Zielinski paros, Tessmann meg jon a padra.
Ezzel a KP akar "kesz" is lehetne, a Calhanoglu penzt meg tudjuk a regota uldozott Gudmundssonra forditani, valamint Correa es Arnautovic vegkielegiteses szerzodesbontasara.
Nekem tetszik ez a forgatókönyv. Bírom a törököt, de most ki tudunk szállni belőle egy normálisabb összeggel. Frattesi is megérdemli a kezdőt és a csatársor is erősödhetne.
En ezt is gondolom, meg akkor is ha nyilvan a KP nagyot gyengulne egy Calhanoglu el, Tessmann be storyval.
Viszont ha Barella valoban kepes "regista" poszton jatszani, amirol Marotta beszelt, akkor is igy nezhetne ki a KP:
Frattesi-Barella-Zielinski
Cseresor:
Asllani-Tessmann-Mkhitaryan

Ismetlem, egyertelmu visszalepes lenne, de cserebe elore ott lenne akar 30-40m elkolteni.
Nyilvan Gudmundsson a PL-be akar menni, na meg a Szaudi Ligara is nyitott, szoval lehet nem is o jonne.
De azert egy 30-40m nem keves penz, meg akkor is ha az Arnautovic-Correa paros szerzodesbontasat es vegkielegiteset fizetni kellene.
30-40m-bol azert lehetne ertelmezheto tamadot hozni, es amennyire gyengulnenk a KP-n, annyira erosodnek elol, ha a padon Taremi + az uj erkezo valamire valo tamado lenne, nem pedig ilyen hulladek Arnautovic-Correa felek.

Egyszoval huzzuk jol le a Bayernt, fizettek ok 100m-t Kaneert, vagy 80m-t Hernadezert, de Vidalert is 28 eves koraban 40m-t 10 eve, szoval adjak szepen meg a 40m-t Calhanogluert, abbol a penzbol meg johet egy valamire kepes csatar.
Nyilvan Calhanoglu nagyon egyben volt, de 31. eleteveben van, sokkal feljebb o mar nem lesz, csak lejjebb.
Elol pedig felelmetes belegondolni, mi lett volna velunk a 27 golt es 7 golpasszt szerzo Martinez nelkul, vagy a 15 gol 14 golpasszos Thuram nelkul.
Ha most lenne egy Taremi + egy 30m csatar a padon, akkor azert nyugodtabbak lehetnek, es legalabb akkora erosites lenne ez elol, mint gyengules a KP-n ilyen Calhanoglu-Tessmann "cserevel".
Akarmilyen jo is volt iden Calhanoglu, nalam o nagyon nem egyenlo a Bastoni-Barella-Martinez sorral akik totalisan erinthetetlenek szamomra.

Gazzetta, Sky, Di Marzio is megerositi a Bayern erdeklodeset Calhanoglu irant, viszont kiemelik, az Inter nem akarja ot eladni.
Calhanoglu dontese viszont kerdojeles, es egyelore nem ismert.
Ha o a tavozas mellett dont, az Inter nem tudja ezt megakadalyozni.
Nekem tetszene ez az irany, most jo penzert ki lehetne szallni belole, Asslani es Frattesi is tobb jatekidot kapna es maradna penz egy fiatal, igeretes tamadora. Egyedul nekem is a buntetok elvegzese lenne problemas. De Dimarco lehet itt is bevetheto…
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Barella megoldja,de azért nekem vannak kétejeim.
Egyrészt idén volt több hibája pont mikor ő volt kicsit hátrébb, másrészt az igazi erényei registaként nem fog kijönni.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

40 M ert szerintem is menjen Calha 50 ert meg alom lenne lehuzni a bayernt.
De nem tudom ki lenne a csatár? (Mondjuk egy Depay nekem nagyon adna foleg ingyen... ) Illetve en meg kh posztra is igazolnek, szamomra a de vrij acerbi paros nagyon oreg...
Cserekapus elv megvan.
Szerintem ki tudunk jonni ugy a mercatobol hogy + lesz a budget es erosodunk is..
Lautaro Thuram Taremi Depay Arna 5-os komoly lenne...Barella Zirlinski Frattesi Mikhy Asslani 5os se rossz...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Stankov írta: ↑2024.06.22. 16:45 Barella megoldja,de azért nekem vannak kétejeim.
Egyrészt idén volt több hibája pont mikor ő volt kicsit hátrébb, másrészt az igazi erényei registaként nem fog kijönni.
Szerintem Barella nem oldja meg, és ahogy írtad is, a legnagyobb erényét vesszük ki az egyenletből. Őt hagyni kell robotolni, nagyokat futni, kapu elé érkezni, regista poszton nem ez kell.
Nem tudja ezt Frattesi, Zielinski sem, tele vagyunk nyolcasokkal, de nincs hatosunk.

Calha lehetőség szerint ne menjen sehova, de inkább őt engedném el mint Bastonit, Barellát, vagy Lautarot.
Inkább ne jöjjön senki pénzért, de ne adjuk el a csapat tartóoszlopát.
(Remélem nem a lejáró szerződésű Rabiot-ra utazunk.....valszeg de :D )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2024.06.23. 07:06-kor.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

mike írta: ↑2024.06.23. 06:31
Stankov írta: ↑2024.06.22. 16:45 Barella megoldja,de azért nekem vannak kétejeim.
Szerintem nem oldja meg, és ahogy írtad is, a legnagyobb erényét vesszük ki az egyenletből.
Őt hagyni kell robotolni, nagyokat futni, kapu elé érkezni, regista poszton nem ez kell.
Nem tudja ezt Frattesi, Zielinski sem, tele vagyunk nyolcasokkal, de nincs hatosunk.

Calha lehetőség szerint ne menjen sehova, de inkább őt engedném el mint Bastonit, Barellát, vagy Lautarot.
Amúgy nekem is vannak kételyeim. Amennyiben maradna a török akkor is kellene a jövőre gondolni.
Azt az oldalt nézem, hogy most akár 40-50 millióval tudunk kiszállni belőle, lehet érdemes lenne.
Selejt játékosoktól mindenképp szabadulni kellene, mert itt vannak nulla teljesítménnyel cserébe magas fizetéssel.
interfan

mike írta: ↑2024.06.23. 06:31 (Remélem nem a lejáró szerződésű Rabiot-ra utazunk.....valszeg de :D )
Erte most gozerovel megy a Real, igy hatha "megusszuk".
O az 1.szamu Real jelolt mint Kroos utod.

Nyilvan mi is akarjuk, de remelhetoleg a Real elviszi elolunk.
mike

interfan írta: ↑2024.06.23. 07:16
mike írta: ↑2024.06.23. 06:31 (Remélem nem a lejáró szerződésű Rabiot-ra utazunk.....valszeg de :D )

Amilyen szerencsénk van az ilyen köpedelem gyuvésokkal mint vidal, kuadrado, úgy rabiot is simán befuthat.
Szerintem ő lenne Beppe az első jelöltje Calha helyére.
interfan

mike írta: ↑2024.06.23. 07:22
interfan írta: ↑2024.06.23. 07:16

Amilyen szerencsénk van az ilyen köpedelem gyuvésokkal mint vidal, kuadrado, úgy rabiot is simán befuthat.
Szerintem ő lenne Beppe az első jelöltje Calha helyére.
Real 10m fizut ajanlott Rabiotnak.
Korabbi hirek szerint mi max 7m-t tudunk, a Juve pedig 7m + bonuszokat ajanlott Rabiotnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.06.23. 08:10-kor.
mike

interfan írta: ↑2024.06.23. 07:33 Real 10m fizut ajanlott Rabiotnak.
Akkor megússzuk, bár a Real nem nagyon szokott kaukázusit igazolni :D
interfan

Olaszoknal elkezdodott a "szamhaboru" Calhanoglu kapcsan, 50m, 60m, 70m. :D :D

Komolyra forditva, Nemetek azert eleg vilagosan es egyertelmuen leirjak a Bayern allaspontjat.
50m-t akarnak max fizetni Palhinha jatekjogaert, o az elsoszamu jelolt, ot akarjak leigazolni.
Viszont ha iden sem sikerul Palhinha (ahogy tavaly sem), akkor a B opcio Calhanoglu.
Viszont erte maximum 35-40m koruli osszeget fizetnenenek, ha Palhinha leigazolasa nem sikerul.

Gazzetta kozben arrol ir, Calhanoglu nyitott a Bayernre, szivesen igazolna a Bayernhez, es ugynoke mar ketszer is talalkozott a Bayern kepviseloivel az elmult napokban.
Az Inter emiatt duhos, es nem orul Calhanoglu es az ugynoke reakciojanak, es targyalasainak az Inter hata mogott, akik meg semmifele ajanlatot nem kaptak a Bayerntol.
Ennek az oka az, hogy tovabbra is Palhinhat akarjak, es csak akkor fordulnak Calhanoglu fele, ha Palhinhat iden sem adja el a Fulham 50m-ert.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

mike írta: ↑2024.06.23. 06:31
Szerintem Barella nem oldja meg, és ahogy írtad is, a legnagyobb erényét vesszük ki az egyenletből. Őt hagyni kell robotolni, nagyokat futni, kapu elé érkezni, regista poszton nem ez kell.

(Remélem nem a lejáró szerződésű Rabiot-ra utazunk.....valszeg de :D )
Ha a törökért 31 évesen befut egy 40es, akkor szerintem gondolkodás nélkül el kell engedni. Képesek leszünk még 35 évesen ks a kezdőbe tenni és majd szerződést hosszabbítani vele.
Az a verzió lehetne még, hogy Barella maradjon a helyén, ha Calha mellett Frattesit is eladnánk. Kettő kb 80M-t hozna. Ott van ez a Tessmann akiért megyünk. Sose láttam játszani, ez tény, de nagyon jó mutatói vannak, 22 éves és Calha helyén játszik. Ha nem válik be, ott van Asllani vagy akár Barella is kényszerbe. Mondjuk én még Fabbiant is haza hoznám egyébként.
A közel 80ból meg lehetne költeni Frattesi utódra, illetve támadóra.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: ↑2024.06.23. 08:12 Olaszoknal elkezdodott a "szamhaboru" Calhanoglu kapcsan, 50m, 60m, 70m. :D :D

Komolyra forditva, Nemetek azert eleg vilagosan es egyertelmuen leirjak a Bayern allaspontjat.
50m-t akarnak max fizetni Palhinha jatekjogaert, o az elsoszamu jelolt, ot akarjak leigazolni.
Viszont ha iden sem sikerul Palhinha (ahogy tavaly sem), akkor a B opcio Calhanoglu.
Viszont erte maximum 35-40m koruli osszeget fizetnenenek, ha Palhinha leigazolasa nem sikerul.

Gazzetta kozben arrol ir, Calhanoglu nyitott a Bayernre, szivesen igazolna a Bayernhez, es ugynoke mar ketszer is talalkozott a Bayern kepviseloivel az elmult napokban.
Az Inter emiatt duhos, es nem orul Calhanoglu es az ugynoke reakciojanak, es targyalasainak az Inter hata mogott, akik meg semmifele ajanlatot nem kaptak a Bayerntol.
Ennek az oka az, hogy tovabbra is Palhinhat akarjak, es csak akkor fordulnak Calhanoglu fele, ha Palhinhat iden sem adja el a Fulham 50m-ert.
Na, de ha kényszer helyzetben lesznek a németek akkor rendesen fizessenek. Calha nyert pár trófeát a fulhame-i kolléga viszont nem.
Kell nekik akkor minimum 50 millió, diszkont ár felejtős.
Arról nem is beszélve, hogy a török több helyen is bizonyított már.
interfan

Tombi1986 írta: ↑2024.06.23. 08:22
interfan írta: ↑2024.06.23. 08:12 Olaszoknal elkezdodott a "szamhaboru" Calhanoglu kapcsan, 50m, 60m, 70m. :D :D

Na, de ha kényszer helyzetben lesznek a németek akkor rendesen fizessenek. Calha nyert pár trófeát a fulhame-i kolléga viszont nem.
Kell nekik akkor minimum 50 millió, diszkont ár felejtős.
Arról nem is beszélve, hogy a török több helyen is bizonyított már.
Ha a Bayern volt kepes kifizetni 100m-t Kaneert, 80m Hernandezert, es 9 eve 40m-t egy 28 eves Vidalert, akkor valoban fizesssek ki az 50m-t.

Viszont en tartom, lassan 31 eves lesz, 40m is mar nagyon jo penz lenne erte.
Dehat nem veletlenul "csak" B opcio a Bayernel Calhanoglu.

Rabiotot hatha elviszi a Real, ha mar ennyire akarjak, es 10m fizu ajanlatot tettek neki, akkor onnantol tole nem kell tartani.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Az kurvafura nekem, hogy a Bayernnél Palhinha alternatíva lenne Hakan, totál más sztiló, attól függetlenül, hogy hasonló poszt. Palhinha jó romboló, iszonyatosan jó labdaszerző, klasszikusabb értelemben vett szűrő, vkp.
Inkább azt sejtem, hogy évek óta üldözik Palhinhát, de Kompót mondta, hogy neki inkább egy építkező kéne arra a posztra, akit a labdás fázisokban sokkal jobban tud használni.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Azért nem tudom mennyire járunk jól Hakan eladásával....középpályánk nem kicsit fog gyengülni. Egyik legjobbunk volt, nagyon nagy szerepe volta bajnoki címben és tavaly a BL döntőbe jutásban is. :?
Engem nem nyugtatna meg az, hogy Barellat hátra vonjuk és jön egy arc a Veneziaból...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Calhanoglu jò játékos és biztos tizenegyesrugò,de nem pótolhatatlan .
Amikor idejött azt hittem sokkal több akciò gòlja valamin szabadrúgásgólja lesz ezek viszont elmaradtak a várakozastòl.Brozovic kiesésével lett ő regista és ezáltal fix ember a középpályán,de szerintem tudnánk helyette hozni olyat aki majd itt dolgozza fel az árát pl egy Koopminers.

A lapok gyakorlatilag el is adták így már gyakorlatilag a törökök kiesesét kell megvárni.
interfan

Festa írta: ↑2024.06.23. 15:45 Calhanoglu jò játékos és biztos tizenegyesrugò,de nem pótolhatatlan .
Amikor idejött azt hittem sokkal több akciò gòlja valamin szabadrúgásgólja lesz ezek viszont elmaradtak a várakozastòl.

A lapok gyakorlatilag el is adták így már gyakorlatilag a törökök kiesesét kell megvárni.
Olyannyira nincsenek szabadrugas goljai, hogy konkretan nulla, azaz 0db Inter mezben.
27 golja van Inter mezben, ebbol osszesen 10db az akciogol, 17db tizenegyes.

A lapok egyaltalan nem adtak el Calhanoglut, mindenhol kiemelik, Palhinha a cel tovabbra is a Bayernel.
Calhanoglu csak B opcio, ha Palhinha nem sikerul nekik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2024.06.23. 16:06-kor.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Én is inkább most engedném el a törököt,egyrészt most kapnánk érte pénzt,másrészt 1-2 év ès hosszabbítanánk vele nyugdíjig.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Jöhet Thuram tesoja ha Hakan lelep. 1ev van a szerződeseből es nem hosszabbit
interfan

HerfortBalazs írta: ↑2024.06.23. 16:46 Jöhet Thuram tesoja ha Hakan lelep. 1ev van a szerződeseből es nem hosszabbit
Juveba mehet.
Hetek ota targyalnak, es K.Thurammal mindenben megegyeztek, mar a Nice csapataval kell.
18m-t kernek erte, amit a Juve vagy kozvetlenul kifizet, vagy jatekos bevonasaval.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Singo is képben, Dumfries helyettesítésére!
interfan

tabi.csaba írta: ↑2024.06.23. 18:00 Singo is képben, Dumfries helyettesítésére!
Sajnos tavaly ota, amiota elvitte a Monaco, fel sem merult velunk kapcsolatban az o neve.
Ot jo lett volna elhozni, 9m-ert ingyen volt.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

A Gazzetta be is dobta Khephren Thuram nevet ha Calhanoglu lelepne. Marcus biztos meggyőzne ha arrol lenne szo es csak 1 ev van a szerződeseből.
70 milliokat irnak a törökre, hat nem hiszem hogy pont a Bayern fog 30 feletti jatekosert ennyit fizetni, Perisic meg Coutinho se kellett nekik 30 feletti eletkorral kölcsön utan, pedig megvoltak elegedve velük. Nagyon max 35-40et tudok elkepzelni, de inkabb 30 körül. A vezetősegnek egyebkent nem nagyon tetszik hogy Hakan ügyöke csak ugy targyalgat a hatuk mögött.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... dio-957787

Correat meg Franco Carbonit( Valentin tesoja) meg a River Plate szeretne. Utobbi 18 honapos kölcsönbe mehet de Serie B csapatok is erdekelődnek. A grillmesterert gondolom 1 eurot nem adnanak annyira jo csatar.

https://m.fcinternews.it/focus/i-gds-i- ... oni-957786
interfan

HerfortBalazs írta: ↑2024.06.24. 09:06 A Gazzetta be is dobta Khephren Thuram nevet ha Calhanoglu lelepne. Marcus biztos meggyőzne ha arrol lenne szo es csak 1 ev van a szerződeseből.
70 milliokat irnak a törökre, hat nem hiszem hogy pont a Bayern fog 30 feletti jatekosert ennyit fizetni, Perisic meg Coutinho se kellett nekik 30 feletti eletkorral kölcsön utan, pedig megvoltak elegedve velük. Nagyon max 35-40et tudok elkepzelni, de inkabb 30 körül. A vezetősegnek egyebkent nem nagyon tetszik hogy Hakan ügyöke csak ugy targyalgat a hatuk mögött.
Bedobtak mar Kovacic nevet is, akihez a City nem ragaszkodik.
Hat nem tudom, o sem fiatal mar, elmult 30, nem tudom erne e 40m-t.
Szerintem nem...
Nem bukott a Cityben, 29m-ert nem volt rossz uzlet, de felfele mar o sem fog menni.

Az hogy Calhanoglu elmenne tobb penzert a Bayernbe, abban nekem semmi meglepo nincs.
De akkor fizessen a Bayern, ha Palhinha nem sikerul, min 40m.
Kifizettek ennyit egy 28 eves Vidalert is, akkor boven fizethetnek ennyit Calha kapcsan is.
interfan

Nemet forrasok beszamolnak rola, a Fulham elutasitotta a Bayern 50m euros ajanlatat Palhinha kapcsan.
70m az ara.
A Bayern 50m euro fele nem megy, ezert jo esellyel a B opcio fele mehetnek, aki Calhanoglu.
Calhanoglu szivesen igazolna a Bayernhez, kesz elhagyni az Intert, ez pedig ugynoken keresztul aki mar ketszer is targyalt a Bayernel, jelezte is felejuk.

DeVrij:
Tavaly valoban megkertem Pastorellot az ugynokomet, keressen mas lehetosegeket az Interen kivul, vegul nem talalt jobb ajanlatot mint az Intere.
Ugynoki jutalek?
Kemenyen dolgozott, hogy talaljon jobb ajanlatot, amit szeretettem volna, am nem sikerult, de igy is fizettem neki az uj szerzodesem osszegebol, mert megerdemli.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

vaskalap írta: ↑2024.06.23. 16:06 Én is inkább most engedném el a törököt,egyrészt most kapnánk érte pénzt,másrészt 1-2 év ès hosszabbítanánk vele nyugdíjig.
Lehet, de addig ki lesz helyette? Elég nehéz hasonló kvalitású játékost találni a posztjára. Asllani a közelében sincsen.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

alwin91 írta: ↑2024.06.24. 15:48
vaskalap írta: ↑2024.06.23. 16:06 Én is inkább most engedném el a törököt,egyrészt most kapnánk érte pénzt,másrészt 1-2 év ès hosszabbítanánk vele nyugdíjig.
Lehet, de addig ki lesz helyette? Elég nehéz hasonló kvalitású játékost találni a posztjára. Asllani a közelében sincsen.
Szerintem ha Calhanoglu megy 40-ért, Marotta nem fog ilyen Inzaghi-ászokat engedni a pótlására.
Majdnem biztos vagyok benne, jönne valami normális, használható név arra a fontos posztra.
alwin91

PellerG írta: ↑2024.06.24. 15:51
Szerintem ha Calhanoglu megy 40-ért, Marotta nem fog ilyen Inzaghi-ászokat engedni a pótlására.
Majdnem biztos vagyok benne, jönne valami normális, használható név arra a fontos posztra.
Reméljük. Egyébként Calhát megértem. 30 évesen talán most kaphat utoljára Európai top csapatnál egy szerződést. Az itteni 3 évét jól sikerült kimaxolnia. Olasz szinten mindent megnyert, játszott BL-döntőt...Ezt azért nehéz megfejelni.
interfan

Nezd, Calhanoglu ugy jott ide, hogy vilag eleteben soha nem volt regista.
Sot, kb vilag eleteben tamado KP, iranyito volt a csatar mogott.

Erre nalunk 1. eveben lett egy box to box KP.
Majd 2. evenek a vegere lett belole egy ideiglenes regista, 3. eveben pedig egy totalis regista.

Szoval ezek alapjan miert ne lehetne az, amit Marotta mondott:
"Barella kepes Calhanoglu posztjan jatszani registakent".
interfan

Kozben ket ujabb jelolt nevet dobtak be, ha a Bayern elvinne Calhanolgut.

Egyik a Monzabol Pessina, masik pedig a PSV-bol Schouten.
alwin91

interfan írta: ↑2024.06.24. 15:59 Kozben ket ujabb jelolt nevet dobtak be, ha a Bayern elvinne Calhanolgut.

Egyik a Monzabol Pessina, masik pedig a PSV-bol Schouten.
Pessina egyébként tényleg ügyes srác, de Calhatól messze van. Asllani helyett Calha mögé örülnék ha jönne :D
interfan

Biasin szerint Calhanoglu azt mondta az Internek, marad, ha meghosszabbitjak a 2027-ben szerzodeset, es fizetes emelest kap.
(Mas forrasok szerint legalabb 10m fizetest ker a maradasert cserebe, es 2028-ig szerzodest)

Az Inter valasza egyertelmu nem.
Calhanoglu a Bayernre var, az Inter pedig a Bayern ajanlatara.
Most hogy a Fulham visszadobta az 50m Bayern ajanlatot Palhinha kapcsan, es min 70m-t ker, a Bayern Calhanoglu fele fordulhat, aki orommel igazolna oda.
Cupi

interfan írta: ↑2024.06.24. 17:09
Most hogy a Fulham visszadobta az 50m Bayern ajanlatot Palhinha kapcsan, es min 70m-t ker, a Bayern Calhanoglu fele fordulhat, aki orommel igazolna oda.
Csak nekem fura, hogy miért visszatartó erő így június végén ha elsőre nemet mondanak egy ajánlatra? :D Még hivatalosan el sem kezdődött a mercato. ;) Engem nagyon meglepne ha 2 hónappal az átigazolási piac zárása előtt az első nem-et el is fogadnák egy olyan játékosért akit állítólag nagyon szeretnének.
interfan

Cupi írta: ↑2024.06.24. 18:19
interfan írta: ↑2024.06.24. 17:09
Csak nekem fura, hogy miért visszatartó erő így június végén ha elsőre nemet mondanak egy ajánlatra? :D Még hivatalosan el sem kezdődött a mercato. ;) Engem nagyon meglepne ha 2 hónappal az átigazolási piac zárása előtt az első nem-et el is fogadnák egy olyan játékosért akit állítólag nagyon szeretnének.
Tavalyi azert nagyon nagy blama volt a Bayernel Palhinha kapcsan...

Egesz nyaron uldoztek, akartak, ajanlat ide, ajanlat oda, emelt ajanlat, bla-bla.
Vegul 65m-ert megegyzetek, Palhinha mar Munchebe repult es tul volt az orvosin is.
Majd a Fulham megis visszavonta az uzletet, es nem irtak ala a vegleges eladasi papirt.

Ez azert nagyon nagy eges volt a Bayernel, es a mai napig fajdalmas story.
Gondolom ezt a tavalyi blamat, es hatalmas szappanoperat akarjak elkerulni...
mike

interfan írta: ↑2024.06.24. 15:59
a PSV-bol Schouten.
Basszus, két napja már írni akartam Schoutent, de mondom minek ajánlgassam, úgyse olvassák Beppéék :D
Mas stílusú mint Calha vagy Brozo, de nagyon meggyőző az EB-n.
Ráadásul négy évet már lehúzott olaszban, a Bolognában.

Amúgy Pessina is jó játékos, de inkább kiegészítő embernek gondolnám, ahhoz meg sokan vagyunk.
interfan

Ujabb nevet dobtak be, Hjulmand.
A gond nala ugyanaz mint Kovacic eseteben, az ara, a Sporting legalabb 40-45m-t ker erte.

Olaszok ezert szeretjuk :D, egy napi termes:

Kovacic, K.Thuram, Pessina, Schouten, Hjulmand
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

interfan írta: ↑2024.06.24. 17:09 Biasin szerint Calhanoglu azt mondta az Internek, marad, ha meghosszabbitjak a 2027-ben szerzodeset, es fizetes emelest kap.
(Mas forrasok szerint legalabb 10m fizetest ker a maradasert cserebe, es 2028-ig szerzodest)

Az Inter valasza egyertelmu nem.
Calhanoglu a Bayernre var, az Inter pedig a Bayern ajanlatara.
Indirekten tartozik ide: A Bayern leigazol (99%) egy egy(/fél)szezonos játékost 60Mio-ért. Mi ehhez képest Calha 50-60-70Mio-s ára? (Itt van Gündogan példája, aki 3,5 évvel idősebb Calhánál és még mindig magas szinten focizik. Vagyis legalább 3 éve van a Bayernek, hogy stabilizálja a középpályáját.)
Stankov

interfan írta: ↑2024.06.24. 20:18 Ujabb nevet dobtak be, Hjulmand.
A gond nala ugyanaz mint Kovacic eseteben, az ara, a Sporting legalabb 40-45m-t ker erte.

Olaszok ezert szeretjuk :D, egy napi termes:

Kovacic, K.Thuram, Pessina, Schouten, Hjulmand
Gondoltam hogy előkerül Hjulmand neve, őt már a Leccéből is figyeltük
interfan

Calhanoglu:
A mediaban megjelent spekulaciok fenyeben, szeretnem megragadni az alkalmat, hogy kozvetlenul foglalkozzak a helyzettel.
Eddig nem szolaltam meg, mivel a Nemzeti csapatra, es az EB-re koncentralok.
Mindazonnaltal most helyenvalo nyilatkozatot tegyek.
Boldog vagyok az Internel.
Kulonleges kapcsolat van koztunk a klubal es a szurkolokkal is.
Egyutt jelentos eredmenyeket ertunk el, es orulnek neki, ha a jovoben meg tobb trofeat nyernenk.
Ebben a pillanatban csak arra koncentralok, hogy boldogga tegyem hazam nepet.
Koszonom a megertest, es a tamogatast, hajra Inter.

Gazzetta szerint Calhanoglu nyilatkozata a maradasi szandekrol arulkodik.
Inzaghi orulhet es megkonnyebulhet ha marad, nem kell keresni uj jatekost a helyere.
Gazzetta beszamol arrol, hogy Bastoni felhivta Calhanoglut, aki elmondta neki erdekli a Bayern, hizeleg neki az erdeklodes, de az Internel maradas a szandek.
Gazzetta szerint egyelore ugytunik lezarul a tortenet, de fordulhat is elkepzelheto.

Matteo Moretto es a Relevo szerint a Genoa elutasitotta a Zanotti, Satriano, Esposito sort mint Josep Martinez uzlet resze, csak Oristaniot akartak belevonni az uzletbe.
Oristanio viszont nemet mondott, ezert volt lassulas az elmult napokban.
Relevo szerint az Inter legujabb ajanlata 13m + 2m bonusz jatekos bevonasa nelkul, mivel a Genoa nem szeretne az egyik ajanlott Inter jatekost sem, es csak penzt akar.
interfan

drtie írta: ↑2024.06.24. 20:35
Indirekten tartozik ide: A Bayern leigazol (99%) egy egy(/fél)szezonos játékost 60Mio-ért. Mi ehhez képest Calha 50-60-70Mio-s ára? (Itt van Gündogan példája, aki 3,5 évvel idősebb Calhánál és még mindig magas szinten focizik. Vagyis legalább 3 éve van a Bayernek, hogy stabilizálja a középpályáját.)
Szerintem mindenki annyit er, amennyit fizetnek erte.
Ez alapjan Palhinha ert a Bayernek 65m eurot, mivel tavaly mar orvosin volt, de a Fulham vegul offolta az uzletet.
Mas kerdes, ha nekunk lenne 65m euronk, azt nem Palhinhara koltenem, mas ennyit fizetett egy vilagklasszis Rodriert.
Ettol fuggetlenul Palhinha jo jatekos, nem is kicsit.

Bayern kepes sokszor hulyesegkre, nyilvan tizedannyira mint ilyen teljesen eszement Chelsea, MU, de meg a Real-Barca paros is kepes volt dobbenet penzeket elkolteni bukokra, ehhez kepest a Bayern azert sokkal-sokkal kevesebb hulyeseget csinal, de csinalnak.

Viszont, valahogy mi ezekbol a "nagy lehuzasokbol" valamiert mindig kimaradunk.
Egyedul Lukaku-Chelsea 113m storyt lehet emliteni, meg az Ibra-Barcat, es talan Brozovic 18m + 5m storyt.
De rajtuk kivul egy Hakimit is 60m-ert adtunk el,
mikozben mashol 70m-t fizetnek egy Cucurella kapcsan...

Lehet a mi szemunkben Calhanoglu er 50-60m-t, de sajnos, vagy pont hogy nem sajnos, lehet egy Bayern szemebe "csak" 30-40m eurot.
Cupi

Hakanért ilyen 30-40 az vicc....biztos nem adnám el mert az ezen a szinten nem pénz és ráadásul tartom a hiányát megszenvednénk a középpályán. :?
60 körül már oké, el lehet gondolkodni. Annyit viszont nem fognak adni érte.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Cupi írta: ↑2024.06.25. 11:30 Hakanért ilyen 30-40 az vicc....biztos nem adnám el mert az ezen a szinten nem pénz és ráadásul tartom a hiányát megszenvednénk a középpályán. :?
Ilyen esetben szoktam beírni a játékos Transfermarkt árát.
Nos Calhanoglu értéke jelenleg 45 m.
Persze ettől még adhatnak többet is, meg kevesebbet is...
interfan

cuchu11 írta: ↑2024.06.25. 13:50
Cupi írta: ↑2024.06.25. 11:30 Hakanért ilyen 30-40 az vicc....biztos nem adnám el mert az ezen a szinten nem pénz és ráadásul tartom a hiányát megszenvednénk a középpályán. :?
Ilyen esetben szoktam beírni a játékos Transfermarkt árát.
Nos Calhanoglu értéke jelenleg 45 m.
Persze ettől még adhatnak többet is, meg kevesebbet is...
Egyebkent a 31. eleteveben jaro Calhanoglu kapcsan szerintem is ez a 40m a max es a realitas.
(Aztan persze sajnos, vagy pont hogy nem sajnos, de tortennek irrealis uzletek is)

En 40m-ert el is adnam Calhanoglut.
De csak 2 esetben
1. Ha lenne klubon belul potlasa, es a bejovo penzbol igazolnak egy csatart.
Vagy a 2. opcio:
Ha a kapott penzbol tudnak a KP-n megfeleloen potolnak, egy fiatalabb jatekossal, akikben meg akar tobb is lehet, es fejlodhet.

Csak hat itt jon a problema:
1. Hiaba opcio Barella, hiaba mondta Marotta, kerdes alkalmas lenne e a regista posztra.
2. Ha Barella nem alkalmas ra, akkor a KP-n potolni kell Calhanoglut, 40-45m meg mire eleg?
Leginkabb semmire...
Ennyibol latjuk kit lehet hozni: Kovacic 50m, Hjulmand 45m, Schouten 35m.
Vicc mind az aruk, es egyaltalan nem biztos, hogy elorelepes lennenek, sot...
Stankov

Szerintem 40 milliónál többet senki nem adna, viszont nekünk jóval többet ér ez a 70m kb tükrözi is .
A védekezés részét és futó mennyiségét azért hozná jó néhány akár feldobott név is Hjulmand sem rossz akár a kis Thuram, de azt a passz pontosságott, irányító készséget és hogy nyomás alatt minimálisan hibázik bele azt már nagyon kevesen max 8-10 játékos és hát mindegyik jóval 40m felett van ha egyáltalán mozdítható.
Pl Kimmich is nagyon jó vkp, szerintem azon a poszton a legjobb de támadás építésbe szerintem még ő se tudná pótolni a törököt
Cupi

Stankov írta: ↑2024.06.25. 15:40 Szerintem 40 milliónál többet senki nem adna, viszont nekünk jóval többet ér ez a 70m kb tükrözi is .
A védekezés részét és futó mennyiségét azért hozná jó néhány akár feldobott név is Hjulmand sem rossz akár a kis Thuram, de azt a passz pontosságott, irányító készséget és hogy nyomás alatt minimálisan hibázik bele azt már nagyon kevesen max 8-10 játékos és hát mindegyik jóval 40m felett van ha egyáltalán mozdítható.
Pl Kimmich is nagyon jó vkp, szerintem azon a poszton a legjobb de támadás építésbe szerintem még ő se tudná pótolni a törököt
Igen, pont erre céloztam én is. Ezért nem adnám el 30-40-ért mert ennyiből esélytelen a minőségi pótlása. ;)
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Cupi írta: ↑2024.06.25. 16:13
Stankov írta: ↑2024.06.25. 15:40 Szerintem 40 milliónál többet senki nem adna, viszont nekünk jóval többet ér ez a 70m kb tükrözi is .
Igen, pont erre céloztam én is. Ezért nem adnám el 30-40-ért mert ennyiből esélytelen a minőségi pótlása. ;)
Nem ismerem a piacot, de biztos vagyok benne, hogy Marotta noteszében már ott van a megoldâs a török tâvozása esetén. Nullszaldós mercato esetén kell az eladás, hogy tudjunk venni. Ráadásul a keretet fiatalítani is kell. Ne felejtsük Calha is ingyen jött...
interfan

Cupi írta: ↑2024.06.25. 16:13 Igen, pont erre céloztam én is. Ezért nem adnám el 30-40-ért mert ennyiből esélytelen a minőségi pótlása. ;)
Nekem ezzel csak egy bajom van Cupi, hogy ha iden "eselytelen a minosegi potlasa" 30-40m-ert, akkor jovore hogy lesz eselyes?
Mikozben jovore mar a 32. eleteveben lesz, lehet mar ezt a 30-40m-t sem kapnank meg erte.

En barmikor eladnam iden is, ha igaz lenne amit Marotta mondott, hogy Barella registakent is tud jatszani.
Na meg visszavennem Fabbiant 13m-ert.
A maradek 20-27m-bol meg hoznek egy tamadot.

De...
Semmi garancia nincs arra, hogy a Bayern kifizetne ennyit, megint lehoztak a Nemet lapok, Palhinha a cel ahogy egesz tavaly nyaron is, Calhanoglu csak B opcio.
Fulham elutasitotta oket, de megemelhetik az ajanlatot akar a tavalyi 65m-ra.

Egyszoval Szerintem Calhanoglu maradni fog, jobban tartok Frattesi tavozasatol.
En azt probalnam meg, hogy vegre elkezdenek rotalni, es szezon kozben megprobalni Barellat a regista poszton amire Marotta beszelt.
Jovore meg hatha ott lenne a Szaudi lehetoseg Calhanoglunak, aki elmondta mennyire elvan tole halva, es majd a jovoben barmi lehet.
Addig meg kiderulne Barella valoban alkalmas e a regista posztra, ezaltal Frattesi is megkapna a kert tobb lehetoseget.
Válasz küldése