Oda-vissza ütjük őket!interfan írta: ↑2022.10.12. 09:00Inzaghi beszelhet barmit, ez a Barca nagyon nincs jo formaban.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.12. 08:53 Erősen gondolkozom, hogy be vállaljam e ezt a mai 7-es szorzót. Mondjuk még a döntetlen vagy vendég is jó lehet 2,77-tel egy nagyobb összeggel.
Mit gondoltok?
Celta ellen is hatalmas makkal nyertek, jatek kepe alapjan ki is kaphattak volna.
A City utan a vilag 2.legerosebb csapatanak neveznie oket, finoman szolva is koltoi tulzas...
Gyozelmet en nem erzek, nagyon nem.
De ha valamikor, most egy X meglehet, ha sikerul minden, es a buszozos taktikaval a szerencse mellettunk lesz mint 1 hete.
Persze nem mi vagyunk az eselyesek, de ha valamikor akkor most meglehet egy X.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
cuchu11
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
- CsaSzi9294
Lehet várok még a kezdő miatt, mert 361-el esély nincs a győzelemre, főleg ha még gólt is kapunk belőle. 352-vel a kontra játékban bízom a győzelem miatt, nem kérdés, a Barca menni fog, sőt idegesek is lesznek ha jól védekezünk ezáltal egy idő után hibázni is fognak. De ha jön egy gyors kapott gól, azzal Inzaghi taktikája mehet is a levesbe...lucky0 írta: ↑2022.10.12. 08:59Inkább ne Csaszi de te tudod. Inzaghi bunker focit fog ma játszatni be toljuk a buszt a saját kapunk elé. Valószínűleg csak idő kérdése lesz hogy mikor kapunk gólt onnan pedig még az X is bravúr kategória lenne a Camp Nouban. De ne legyen igazam. Forza Inter!CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.12. 08:53 Erősen gondolkozom, hogy be vállaljam e ezt a mai 7-es szorzót. Mondjuk még a döntetlen vagy vendég is jó lehet 2,77-tel egy nagyobb összeggel.
Mit gondoltok?![]()
- CsaSzi9294
Igen, az X esélyesebb valóban. De valljuk be a hazai győzelem is egy meglepetéssel ért fel. Félek attól, hogy a múltkori elmaradt 11-est a bíró vissza fogja adni nekik.interfan írta: ↑2022.10.12. 09:00Inzaghi beszelhet barmit, ez a Barca nagyon nincs jo formaban.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.12. 08:53 Erősen gondolkozom, hogy be vállaljam e ezt a mai 7-es szorzót. Mondjuk még a döntetlen vagy vendég is jó lehet 2,77-tel egy nagyobb összeggel.
Mit gondoltok?
Celta ellen is hatalmas makkal nyertek, jatek kepe alapjan ki is kaphattak volna.
A City utan a vilag 2.legerosebb csapatanak neveznie oket, finoman szolva is koltoi tulzas...
Gyozelmet en nem erzek, nagyon nem.
De ha valamikor, most egy X meglehet, ha sikerul minden, es a buszozos taktikaval a szerencse mellettunk lesz mint 1 hete.
Persze nem mi vagyunk az eselyesek, de ha valamikor akkor most meglehet egy X.
- tomika431
Ha mi kapjuk az első gólt vagyis ha a Barca vezetést szerez onnan Inzaghi taktikájának annyi...jön majd az idegeskedés,kapkodás ami a Barcának kedvez és félő hogy belefutunk egy pofonba. Ne kapjunk gólt elsőnek mert akkor a srácok képesek fejben összezuhanni, lehet piros lap is ami megpecsételné a sorsunkat.
- interfan
Jo latni toled is ezt a gondolkozast, meg ha gyorsan is valtozott 1 het alatt, de akkor is.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.12. 09:21Lehet várok még a kezdő miatt, mert 361-el esély nincs a győzelemre, főleg ha még gólt is kapunk belőle. 352-vel a kontra játékban bízom a győzelem miatt, nem kérdés, a Barca menni fog, sőt idegesek is lesznek ha jól védekezünk ezáltal egy idő után hibázni is fognak. De ha jön egy gyors kapott gól, azzal Inzaghi taktikája mehet is a levesbe...lucky0 írta: ↑2022.10.12. 08:59Inkább ne Csaszi de te tudod. Inzaghi bunker focit fog ma játszatni be toljuk a buszt a saját kapunk elé. Valószínűleg csak idő kérdése lesz hogy mikor kapunk gólt onnan pedig még az X is bravúr kategória lenne a Camp Nouban. De ne legyen igazam. Forza Inter!CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.12. 08:53 Erősen gondolkozom, hogy be vállaljam e ezt a mai 7-es szorzót. Mondjuk még a döntetlen vagy vendég is jó lehet 2,77-tel egy nagyobb összeggel.
Mit gondoltok?![]()
Multheten meg Lewa egymaga rug 4-et, es kapunk egy nagy zako 0-5 gondoltal.
Most meg mar mi is nyerhetunk, csaknigy tovabb Csaszi, jo ezt latni
Pokolbol a mennybe, de legalabb is a foldre feljutottal.
Chuchu forumtars mar multheten megmondta, oda-vissza nyerunk, eddig 50%-ra bejott.
- CsaSzi9294
Nem Inzaghi, vagy a mi formánk miatt vagyok pozitívabb, hanem, hogy láttam múlt hét kedden a CSAPATOT, a győzni akarást, a tüzet, amit Conte óta hiányoltam! Talán ez adott egy kis hitet, hogy van remény.interfan írta: ↑2022.10.12. 09:27Jo latni toled is ezt a gondolkozast, meg ha gyorsan is valtozott 1 het alatt, de akkor is.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.12. 09:21Lehet várok még a kezdő miatt, mert 361-el esély nincs a győzelemre, főleg ha még gólt is kapunk belőle. 352-vel a kontra játékban bízom a győzelem miatt, nem kérdés, a Barca menni fog, sőt idegesek is lesznek ha jól védekezünk ezáltal egy idő után hibázni is fognak. De ha jön egy gyors kapott gól, azzal Inzaghi taktikája mehet is a levesbe...
Multheten meg Lewa egymaga rug 4-et, es kapunk egy nagy zako 0-5 gondoltal.
Most meg mar mi is nyerhetunk, csaknigy tovabb Csaszi, jo ezt latni
Pokolbol a mennybe, de legalabb is a foldre feljutottal.
Chuchu forumtars mar multheten megmondta, oda-vissza nyerunk, eddig 50%-ra bejott.![]()
Sőt azzal is tisztában vagyok, hogy szavunk se lehetne ha 1-1 lett volna a vége. De hát nyertünk, magyarázni nem kell, bízok a mai győzelemben vagy legalább is az X-ben. Ettől függetlenül Lewa ma is lőhet 4-et főleg ha össze zuhanunk fejben.
Ha ma is csapatként játszunk, lesz esélyünk ponttal vagy pontokkal eljönni főleg, ahogy megy az idő és idegesebb lesz a Barca.
- alwin91
Nem szeretem az egy csatáros játékot, de látva azt, hogy sokszor rohadt nagy a szakadék a középpálya és a támadók között, lehet, hogy ez nem elveszett ötlet. Nekem inkább az a bajom, hogy a Lord lesz a plusz ember a középpályán. Jól kell védekezni és erősen kontrázni. Forza Inter!
- Baggio85
Szerintem az, hogy 2 meccsen szerzünk 3 pontot a Barca ellen, az teljesen vállalható és még azt is mondanám, hogy bárki aláírta volna a múlt heti meccs előtt. Nyilván, ha a Meazza-ban nem támadtuk le őket, akkor ma sem fogjuk (és akkor finoman fogalmaztam). A kérdés, hogy ha gólt kapunk, akkor azt mikor kapjuk. Minél később, annál több esélyünk lehet pontot szerezni. Ha az elején, akkor egy többgólos vereség is simán benne van, mert gondolom a Barca az egymás elleni eredmények tekintetében is jobban akar majd állni.
A múlt heti győzelemmel mi kihoztuk a maximumot ebből a párharcból. Minden további pontszerzés (még ez a 3 pont is igazából) hatalmas eredmény lenne és nem is ez a reális. Dehát ma is, mint mindig, a pályán dől majd el minden. Bár amennyit az elmúlt 1 hétben sírtak Xaviék, arra is fel vagyok készülve, hogy kapunk 3 pirosat meg 2 11est.
FORZA INTER!!!
A múlt heti győzelemmel mi kihoztuk a maximumot ebből a párharcból. Minden további pontszerzés (még ez a 3 pont is igazából) hatalmas eredmény lenne és nem is ez a reális. Dehát ma is, mint mindig, a pályán dől majd el minden. Bár amennyit az elmúlt 1 hétben sírtak Xaviék, arra is fel vagyok készülve, hogy kapunk 3 pirosat meg 2 11est.
FORZA INTER!!!
- Cupi
Én is így gondolom....összesen van 2 csatárunk....lehet én is eggyel mennék ki és majd ha kell lehetne váltani vagy betenni a másikat is és frissíteni kicsit.alwin91 írta: ↑2022.10.12. 09:50 Nem szeretem az egy csatáros játékot, de látva azt, hogy sokszor rohadt nagy a szakadék a középpálya és a támadók között, lehet, hogy ez nem elveszett ötlet. Nekem inkább az a bajom, hogy a Lord lesz a plusz ember a középpályán. Jól kell védekezni és erősen kontrázni. Forza Inter!
- CsaSzi9294
Vagy Inzaghi húzzon egy váratlant és 442-vel vagy 4411el mennyünk ki. Tuti össze lesznek zavarodva.Cupi írta: ↑2022.10.12. 09:54Én is így gondolom....összesen van 2 csatárunk....lehet én is eggyel mennék ki és majd ha kell lehetne váltani vagy betenni a másikat is és frissíteni kicsit.alwin91 írta: ↑2022.10.12. 09:50 Nem szeretem az egy csatáros játékot, de látva azt, hogy sokszor rohadt nagy a szakadék a középpálya és a támadók között, lehet, hogy ez nem elveszett ötlet. Nekem inkább az a bajom, hogy a Lord lesz a plusz ember a középpályán. Jól kell védekezni és erősen kontrázni. Forza Inter!Ezt is jól elcsesztük ezt a 4 támadó elég lesz egy ilyen erőltetett menetű szezonra ahol szinte fixen heti 2 meccs van.....
- alwin91
Azért elég vicces, hogy úgy beszélnek erről a múlt heti meccsről, mintha egy teljesen elfújt meccs lenne. Volt egy elég gyanús eset, amit nem kaptak meg és ennyi. Meg ezen kívül 2 kaput eltaláló lövésük...Baggio85 írta: ↑2022.10.12. 09:53 Szerintem az, hogy 2 meccsen szerzünk 3 pontot a Barca ellen, az teljesen vállalható és még azt is mondanám, hogy bárki aláírta volna a múlt heti meccs előtt. Nyilván, ha a Meazza-ban nem támadtuk le őket, akkor ma sem fogjuk (és akkor finoman fogalmaztam). A kérdés, hogy ha gólt kapunk, akkor azt mikor kapjuk. Minél később, annál több esélyünk lehet pontot szerezni. Ha az elején, akkor egy többgólos vereség is simán benne van, mert gondolom a Barca az egymás elleni eredmények tekintetében is jobban akar majd állni.
A múlt heti győzelemmel mi kihoztuk a maximumot ebből a párharcból. Minden további pontszerzés (még ez a 3 pont is igazából) hatalmas eredmény lenne és nem is ez a reális. Dehát ma is, mint mindig, a pályán dől majd el minden. Bár amennyit az elmúlt 1 hétben sírtak Xaviék, arra is fel vagyok készülve, hogy kapunk 3 pirosat meg 2 11est.![]()
FORZA INTER!!!
- Festa
Azért ne fessük a Gagliardinit a falra.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.12. 09:57Vagy Inzaghi húzzon egy váratlant és 442-vel vagy 4411el mennyünk ki. Tuti össze lesznek zavarodva.Cupi írta: ↑2022.10.12. 09:54Én is így gondolom....összesen van 2 csatárunk....lehet én is eggyel mennék ki és majd ha kell lehetne váltani vagy betenni a másikat is és frissíteni kicsit.alwin91 írta: ↑2022.10.12. 09:50 Nem szeretem az egy csatáros játékot, de látva azt, hogy sokszor rohadt nagy a szakadék a középpálya és a támadók között, lehet, hogy ez nem elveszett ötlet. Nekem inkább az a bajom, hogy a Lord lesz a plusz ember a középpályán. Jól kell védekezni és erősen kontrázni. Forza Inter!Ezt is jól elcsesztük ezt a 4 támadó elég lesz egy ilyen erőltetett menetű szezonra ahol szinte fixen heti 2 meccs van.....
![]()
Remélem az,hogy ő kezd egy ijesztegetés.
Egy nagyon fegyelmezett védekezéssel az 1 pont hozható lenne.
- interfan
A jo oreg Gagliardini megoldja, mekkora egyseg lenne vele mint CSK, ha mar az oltozo legfontosabb szereploje.Cupi írta: ↑2022.10.12. 09:54Én is így gondolom....összesen van 2 csatárunk....lehet én is eggyel mennék ki és majd ha kell lehetne váltani vagy betenni a másikat is és frissíteni kicsit.alwin91 írta: ↑2022.10.12. 09:50 Nem szeretem az egy csatáros játékot, de látva azt, hogy sokszor rohadt nagy a szakadék a középpálya és a támadók között, lehet, hogy ez nem elveszett ötlet. Nekem inkább az a bajom, hogy a Lord lesz a plusz ember a középpályán. Jól kell védekezni és erősen kontrázni. Forza Inter!Ezt is jól elcsesztük ezt a 4 támadó elég lesz egy ilyen erőltetett menetű szezonra ahol szinte fixen heti 2 meccs van.....
Viccet felreteve, szerintem marad a 3-5-2.
Ugynezki Inzaghi azt az agymeneset is felretette, hogy Gosens kezd es nem Dimarco.
Szerintem ezt a Gag kezd, CSK, 6 KP is felrefogja tenni.
En ezt varom:
Onana
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Dzeko-Martinez
Ha a buszozas bejon, es a szerencse mellettunk lesz, akkor meglehet az X, ezaltal a tovabbjutas, ami dobbenetesen nagy eredmeny.
- interfan
Sky szerint marad a 3-5-2:
Onana
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Dzeko-Martinez
Hala az egnek ebben is gyozhet az jozan esz.
Onana
Skriniar-DeVrij-Bastoni
Dzeko-Martinez
Hala az egnek ebben is gyozhet az jozan esz.
- Nyers133
Forza Inter!!
-
Francesco
Lepjük meg őket és menjünk nekik! Forza Inter!
-
INTER-1908
Hát nem tudom ki mit vár a mai meccstől...
Én egy sima meccsre számítok 4-0 ide
Viccet félretéve itt sok esélyt nem látok az is csoda volt hogy első meccset nyertük...
3-4 gól sajnos van a két csapat között...
Én egy sima meccsre számítok 4-0 ide
Viccet félretéve itt sok esélyt nem látok az is csoda volt hogy első meccset nyertük...
3-4 gól sajnos van a két csapat között...
- Festa
A Barca-Celta között hány gól van??
Segítek 1-0 lett,de nagyon elégedtlenek voltak a bőrszalonnások.
Kell majd Onana is,de nem lehetetlen a pontszerzés.
Segítek 1-0 lett,de nagyon elégedtlenek voltak a bőrszalonnások.
Kell majd Onana is,de nem lehetetlen a pontszerzés.
- Nyers133
Első meccs is csoda volt számomra, most is hasonlóban bízom. Az X az már az nálam.
- Nyers133
- sly89
Lautaro teljesen eltűnik a mezőnyben (Dzeko jól osztogatja a labdát), Barella pedig nagyon pontatlan. Remélem sikerul mindkettőnek magasabb szintre kapcsolni a meccsen.
- alwin91
ennyire parasztok voltak ezek mindig?
- Nyers133
ymindig utáltam őket. Alves Villa stb..
- sly89
Egész jól védekezünk, miért nem tudjuk ezt csinálni a Serie A-ban is (most Handát ne vegyük bele, őt leszámítva is csapnivaló a védlem)? Valószínűleg fele ennyi kapott gólunk lenne.
Nekem senki ne mondja, hogy ha most tudunk szervezetten védekezni, akkor a Serie A-ban nem lehet gyengébb csapatok ellen (mégha nekünk iskell támadni ott)
Nekem senki ne mondja, hogy ha most tudunk szervezetten védekezni, akkor a Serie A-ban nem lehet gyengébb csapatok ellen (mégha nekünk iskell támadni ott)
- Don Vittorio
- CsaSzi9294
Na itt a baj…
- Nyers133
-
Francesco
Na innentől nekünk harangoztak. Tényleg nem tudom miért hitte Inzaghi hogy ezt kétszer meg tudja csinálni ilyen játékkal. Ekkora különbség nem hiszem, hogy van a játékosok között.
- PellerG
- sly89
Sajnos brutális sebesség különbség van a két csapat között.
- Dan-i-nter
Sokat nem tett a Barca a vezetésért, de baloldalunk szépen összehozta a gólt a semmiből. Innen nehéz lesz idegenben.
- CsaSzi9294
-
Tombi1986
Legnagyobb baj, hogy egy Barcelona ellen nem fér bele, hogy ne adjuk be jól a szögletet, de Lautaro+Barella játéka is nagyon kevés egyelőre.
- vaskalap
Sztem nem volt rossz az eddigi,kis szerencsével gólt is rúghattunk volna.Remélem letörjük a nagy arcukat.
- sly89
Nem értem, miért engedjük még Dimarcot oda, Inter előtt mindig a pontrúgását emlegették mint erősség, szerintem kifejezetten gyengén lövi a szögleteket és a szabadokat is. Szezononként néha összejön neki egy.
Lautaro tényleg nagyon gyenge, nem küzd mikor nála a labda, és ami még rosszabb, teljesen észrevehetetlen.
Egyébként egész tűrhetően játszunk, sajnos a támadásokra nem sok energia marad.
- Baggio85
Igazából az egyetlen baj az, hogy ez ellen a Barca ellen támadásban lehetne esélyünk, főleg ezzel az 5össel (3 belső kp. + 2 csatár).
Lautaro sajnos tényleg nagyon kevés. Azt nem lehet elvárni, hogy a Camp Nouban egyfolytában a térfelünkön pattogjon a labda és ne kapjunk gólt. Itt ma elől lenne esélyünk, de így nem, hogy főleg LM teljesen 0.
Lautaro sajnos tényleg nagyon kevés. Azt nem lehet elvárni, hogy a Camp Nouban egyfolytában a térfelünkön pattogjon a labda és ne kapjunk gólt. Itt ma elől lenne esélyünk, de így nem, hogy főleg LM teljesen 0.
- alwin91
A helyzetkihasznalasrol nem is beszélve. A 3 nagy helyzetből ilyen meccsen minimum egyet be kell lőni, pláne ha 3 a 2 ellen megyünk.
- lucky0
Sosem értettem hogy a szögleteket miért ellentétes lábú emberrel végezteti el egy edző? A hajam kihullik amikor ezt látom.
Lautarora nem haragszok eskü...de.nekem nagyon szúrja már a szememet a csávó! Sokkal több a rossz meccse egy szezonban mint a jó és ez a legnagyobb gondom vele. A góljait alapvetően megrúgdossa minden évben. De sztem nem lesz már képes tovább fejlődni. Barella formája is aggasztó, de ő valóban szét van hajtva mind a válogatottban és itt is, neki nincs alternatívája de ez nem az ő hibája azt gondolom. Összességében nem játszunk rosszul a taktika működhetett is volna. Ha sikerülne valahogy gólt szerezni a második félidő elején sztem igencsak megzavarodna és fogható lenne a Barca.
Lautarora nem haragszok eskü...de.nekem nagyon szúrja már a szememet a csávó! Sokkal több a rossz meccse egy szezonban mint a jó és ez a legnagyobb gondom vele. A góljait alapvetően megrúgdossa minden évben. De sztem nem lesz már képes tovább fejlődni. Barella formája is aggasztó, de ő valóban szét van hajtva mind a válogatottban és itt is, neki nincs alternatívája de ez nem az ő hibája azt gondolom. Összességében nem játszunk rosszul a taktika működhetett is volna. Ha sikerülne valahogy gólt szerezni a második félidő elején sztem igencsak megzavarodna és fogható lenne a Barca.
-
k.tomi880421
Én azt nem értem, hogy pl egyik felívelésnél mikor Lautaro ment a labdára és Eric Garcia jól láthatóan két kézzel lökte rá a másik Barcásra Laut miért nekik szabadrúgás. Ill. mikor egy távoli Barca lövés után rámegy a kipattanóra Lewa és talppal beleszáll Onana sípcsontjába azért miért nem szabad min.? És persze ott vannak azok az érthetetlen döntések is, hogy bal oldalról miért nem a jobb lábas Calha jobbról a bal lábas Dimarco adja be a szögletet? Amúgy meg Xavi amilyen szimpatikus volt a pályán annyira irritáló ficsur lett a kispadon.
- Festa
Kéne találni egy gólt.Az tudtuk,hogy kapott gól nélkül nem ússzuk meg a meccset.
Most lenne ha értelmes támadó is lenne a padon.
Most lenne ha értelmes támadó is lenne a padon.
- CsaSzi9294
Barellaaaaaaaa!!!!

- lucky0
Szedd ki b+ 

- Nyers133
- PellerG
Érdekes felvetés.
Nekem meg attól áll égnek a hajam, ha nem ellentétes lábú végzi el a pontrúgást.
Én biztos hogy így rúgatnám a csapatommal.
Szerintem sokkal élesebben, jobb szögben be lehet tekerni a kapu elé a lasztit.
- Festa
Ott is van!!! Barella berúgta mint egy vérbeli támadó!!!
Most kell betolni a buszt és szívni a vérüket.
Most kell betolni a buszt és szívni a vérüket.
- CsaSzi9294
És még a Lord is a padon van! Csak szólok… 
- Inter101
Most egy kontrát kéne még végigvinni, és kész is! 
- Nyers133
- CsaSzi9294
Bazmeg azt hittem kimarad…
Végre Lauuuu!!!

Végre Lauuuu!!!
- lucky0
Na most elkezdem szidni a Lordot! 
Braffooo