Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Nyers133
- lucky0
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Simone! Te a srácokat irányítsd ne ide irogass!
-
Zamorano1+8
Most jöttek ki az örömkönnyek 
- sly89
Mennyivel másabb, ha nem csak behúzódunk egész félidőben?
Lautarot meg csak szidni kellett
- PellerG
Csak ne kezdjen el cserélgetni.
Most egyben vagyunk.
Ne kezdje el a 3as cseréit, mert mindig elmeccseli magát...
Most egyben vagyunk.
Ne kezdje el a 3as cseréit, mert mindig elmeccseli magát...
- Festa
Lautaro a legjobbkor tőrte meg a góltalanságát!!
Még nagyon sok van hátra,de Onana nagyon kell majd a végén.
Lehetne már 23 00 óra .
Még nagyon sok van hátra,de Onana nagyon kell majd a végén.
Lehetne már 23 00 óra .
- Nyers133
5-4-1 elég fura
- Nyers133
rohadt Dembele
- mike
Ku...életbe.
- PellerG
- Nyers133
nem volt benne..
- Nyers133
- CsaSzi9294
Ott vaaaaaan!!!!!
Onana, Lau, Gosens!!!! Bravoooo

Onana, Lau, Gosens!!!! Bravoooo
- lucky0
Igeeeen! Hát mikor ha nem ma? 

- mike
Gosensssssss
Elképesztő, oda-vissza verjük a buzikat

Elképesztő, oda-vissza verjük a buzikat
- sly89
Milyen meccs ez
Serie A-ban is jatszhatnank igy
- Nyers133
csak ne kapjunk ma este többet
- mike
Bazmeg ez a meccs.
Mondjuk itt Bellanova nahyon benézte, hiába no, nincs rutin, ez nem serie-a kiesési rangadó.
Mondjuk itt Bellanova nahyon benézte, hiába no, nincs rutin, ez nem serie-a kiesési rangadó.
- sly89
Dumfries/Bellanova vastagon benne volt, Dumfries oldala folyamatosan életveszély védekezésben. Télen mehet isten hírével
- CsaSzi9294
Asllani lábában maradt a győztes gól, de ez az eredmény is nekünk kedvez!
A második félidő embere Lautaro volt. De parádésan küzdött ma mindenki!
Forza Inter!!!!

A második félidő embere Lautaro volt. De parádésan küzdött ma mindenki!
Forza Inter!!!!
-
Tombi1986
Az első félidő után nem gondoltam, hogy ilyet meccset fogunk játszani. Sajnálom, hogy nem nyertünk, de az x-is csodálatos eredmény.
Saját kezünkben van a sorsunk. Következő fordulóban otthon nyerni kell csehek ellen.
Saját kezünkben van a sorsunk. Következő fordulóban otthon nyerni kell csehek ellen.
- lucky0
Asllani elizgulta sajnos! Meglehetett volna na mindegy ez van ha nyerünk a Csehek ellen akkor továbbmegyünk! Lautaro ha tud így is játszani miért nem gyakrabban? Oké lélektan stb. értem én...pszichéssen kell fejleszteni mert a tudás megvan benne csak ki kell hoznia magából! Szép volt skacok! Forza Inter!
- Don Vittorio
Rég szurkoltam így a meccsünkön, le a kalappal a srácok előtt! Simán győzelmet érdemeltünk volna, de a döntetlennel sem lehetünk teljesen elégedetlenek. Lautaro meg amilyen homály volt az első félidőben olyan nagyot játszott a másodikban, gyönyörű gól+gólpassz, vsak így tovább 
- mike
Asllani, a fene egye meg, passzolni kelkett volna.
Azért látszik hogy szűk a keret, Mélyebb kerettel megnyertük volna.
Nagy meccset nyomtunk, le a kalappal.
Imádom nézni ennek a felhype-olt nagyképű Xavi fejét, azt se tudja mi van, majd biztos most is bírózik.
Azért látszik hogy szűk a keret, Mélyebb kerettel megnyertük volna.
Nagy meccset nyomtunk, le a kalappal.
Imádom nézni ennek a felhype-olt nagyképű Xavi fejét, azt se tudja mi van, majd biztos most is bírózik.
-
INTER-1908
Ha Asslani berugja...
De nincs semmi gond meg kell verni a plzen és nincs miről beszélni!
Ez a csapat ma óriásit játszott nagyon szép győzelem volt... Ebből a csoportból reális esély van a továbbjutásra ez óriási szó!
De nincs semmi gond meg kell verni a plzen és nincs miről beszélni!
Ez a csapat ma óriásit játszott nagyon szép győzelem volt... Ebből a csoportból reális esély van a továbbjutásra ez óriási szó!
- PellerG
Plzent nem szabad lebecsülni!
Azt a meccset MINDENKÉPP meg kell nyernünk.
Nem lehetünk olyan balfaszok, hogy azzal bukunk el.
Azt a meccset MINDENKÉPP meg kell nyernünk.
Nem lehetünk olyan balfaszok, hogy azzal bukunk el.
- drtie
Milyen jó, élvezetes meccs volt ez. De jó lenne ilyen dinamikájú, nyílt meccseket látni a serie a-ban is. Onana pedig nagyon nagy forma, ahogy a csapattal/csapatért él. A hibái ellenére is nagyon tetszett a jelenléte. Illetve Calhanoglu ismét, Barella pedig végre megint nagyon nagyot játszott. De jó volt nézni ezt a meccset! 

-
Herfort Balazs
Ez az igazi Pazza Inter volt.
Ha verjük a cseheket megvan a továbbjutás.
Lautarotól nagyon kellett már egy jó teljesítmény.
Nagyon jó meccs volt.
Ha verjük a cseheket megvan a továbbjutás.
Lautarotól nagyon kellett már egy jó teljesítmény.
Nagyon jó meccs volt.
- sly89
+1, ez most igazi adok kapok volt a második félidőben, nem a langyos sétálgatás. Nagyon izgalmas lett! A kérdés, hogy ha tudunk így játszani, akkor miért nem tudunk így nyomni a kicsik ellen is?Don Vittorio írta: ↑2022.10.12. 23:01 Rég szurkoltam így a meccsünkön, le a kalappal a srácok előtt!
Ha ez lélektan, vegyék fel Csernust a csapathoz
-
möszi
Sorsolas utan ezt írtam a másik topicba, akkor kinevettetek, most legalább egy "próféta" jelzőt adjatok.
"Ne cidrizzetek már… ezt a Barcát otthon verjük, idegenben meg minimum 1 pontot szerzünk. A BM másik kávéház, de szerintem a továbbjutás így is meg lesz. Csak tudjam nézni a meccseket NJ—ből…:("
"Ne cidrizzetek már… ezt a Barcát otthon verjük, idegenben meg minimum 1 pontot szerzünk. A BM másik kávéház, de szerintem a továbbjutás így is meg lesz. Csak tudjam nézni a meccseket NJ—ből…:("
- vaskalap
Gyerekek le a kalappal.Ez az igazi Inter!Ki gondolta volna,hogy ilyen 2.félidőt nyomunk.Busszal is lehet 3 gólt lőni.Főleg ha a végén még Asllani helyzete is bemegy,nyitom a pezsgőt.Büszke Interista vagyok,ma mindenki megmutatta,hogy ennek a klubnak itt a helye az elitben.Akár milyen nehézségek vannak.Forza Inter!
-
Francesco
Asllani megmozdulása a végén az egyértelmű bizonyítéka, hogy Inzaghi elveszítette az öltözőt. Egyszerűen nemet mondott Inzaghi-ra. 
- mike
És mekkora másodgólpassszt osztott ki a harmadik gólunk előtt. Zseniális volt ahogy kézből kirúgta Lautaronak, aki nem kisebb zsugát adott Gosensnek.
Onana egyértelműen hosszú távú megoldás.
Így kell vele bánni:)
- CsaSzi9294
Inzgahi első két hónapja után nem gondoltam, hogy ezt fogom írni, de részemről megadom neki a második esélyt! Aamíg nem lesz megint rendszeresen fos a játék és az eredmény, én nem fogok Inzaghioutozni!
2/2-szer lemeccselte a Barcát, most már csak a bajnokságban kell végleg talpra állni, de két ilyen meccs után csak elkezdjük gyűjteni a pontokat ott is. Jót tett neki a kirúgás szele.
2/2-szer lemeccselte a Barcát, most már csak a bajnokságban kell végleg talpra állni, de két ilyen meccs után csak elkezdjük gyűjteni a pontokat ott is. Jót tett neki a kirúgás szele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2022.10.12. 23:14-kor.
- Cupi
Pontosan de vicces, hogy így is csalódott voltam mert 3-2 után elhittem megvan.vaskalap írta: ↑2022.10.12. 23:04 Gyerekek le a kalappal.Ez az igazi Inter!Ki gondolta volna,hogy ilyen 2.félidőt nyomunk.Busszal is lehet 3 gólt lőni.Főleg ha a végén még Asllani helyzete is bemegy,nyitom a pezsgőt.Büszke Interista vagyok,ma mindenki megmutatta,hogy ennek a klubnak itt a helye az elitben.Akár milyen nehézségek vannak.Forza Inter!
Lukaku meg jöjjön már vissza mert a végén már Martinez is alig élt. Nem csoda.
Forza Inter!
- tomika431
Lehet tudni miért kapott pirosat Inzaghi???
- Cupi
Möszi a próféta.möszi írta: ↑2022.10.12. 23:04 Sorsolas utan ezt írtam a másik topicba, akkor kinevettetek, most legalább egy "próféta" jelzőt adjatok.![]()
- Festa
Egy Lewa fejesre voltunk a győzelemtől,de ez így is óriási sőt sokáig emlékezetes meccs volt.
Lautaro a legjobbkor támadt fel és még Gosens is megmutatta,hogy miben jó igazán.
A 3 gól ellenére a csapat jól védekezett,de sajnos várható volt,hogy ezt az iramot nem bírjuk végig.
Ettől függetlenül a mai meccsen újra belehetett szeretni az igazi szívből küzdő Interbe.
Ugyan az orvos nekem azt mondta,hogy nem jó ha felmegy a pulzusom,de szerintem ez a mai meccs inkább segített a gyógyulásban.
A pilzent verjük a Barca-Bayern iksz lesz is meg is van a továbbjutás.
Lautaro a legjobbkor támadt fel és még Gosens is megmutatta,hogy miben jó igazán.
A 3 gól ellenére a csapat jól védekezett,de sajnos várható volt,hogy ezt az iramot nem bírjuk végig.
Ettől függetlenül a mai meccsen újra belehetett szeretni az igazi szívből küzdő Interbe.
Ugyan az orvos nekem azt mondta,hogy nem jó ha felmegy a pulzusom,de szerintem ez a mai meccs inkább segített a gyógyulásban.
- Baggio85
Hihetetlen hullámvasút volt ez a meccs. 
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Cupi
- lucky0
Nyugu cimbi! A felforrósodott vér jó a trombózisra! Kellj fel és járj! Jobbulj meg de ha ettől sem akkor mitől?!Festa írta: ↑2022.10.12. 23:17 Egy Lewa fejesre voltunk a győzelemtől,de ez így is óriási sőt sokáig emlékezetes meccs volt.
- vaskalap
Egy apró szösszenet a két keret különbségéről,szegény Bellanova mire észlelte a bajt,Lewa két emelettel feljebb már fejelt is,és ezt nem is róvom fel neki,mert a különbségről nem ő tehet.
- Cupi
Plzen ellen én beleadnék mindent, bedarálnám őket majd az utolsó fordulóban a Bayern ellen meg lehetne rotálni és a bajnokságra pihentetni.
Utána pont egy Juve meccs jön.
- Festa
Nagyon ki vagy képezve.Egy ilyen meccset nem lehet ülve nézni.Ezt a 3-3-at is győzelemként élem meg ,ahol sokan bemutatták,hogy tudják mit jelent csapatként küzdeni.Most már pedig a Salernitana meccset is úgy várom mint egy derbit.lucky0 írta: ↑2022.10.12. 23:22Nyugu cimbi! A felforrósodott vér jó a trombózisra! Kellj fel és járj! Jobbulj meg de ha ettől sem akkor mitől?!Festa írta: ↑2022.10.12. 23:17 Egy Lewa fejesre voltunk a győzelemtől,de ez így is óriási sőt sokáig emlékezetes meccs volt.
A pilzent verjük a Barca-Bayern iksz lesz is meg is van a továbbjutás.Sztem ezt egyikünk sem gondolta volna a sorsolás után! Meglehet az...meglessz az! Muszáj neki!
De aztán csak okosan ünnepelni a szeszesital neked nem megengedett!
![]()
Amennyiben még egy Lukakunk is lenne akkor még veszélyesebbek lehetnénk elől.
Gagliardini meg Handanovics kikerült a csapatból.A sok rossz inzaghi döntés még helyre hozható lenne??
Remélem,hogy tartós lesz a csapat jó formája mert lesz egy szuperkupa januárban.
- mike
Jaja, ezt kene tenni.
Érdekes hogy Inzaghi mennyivel ütősebb BL-ben mint Conte. Tavalyi sima csoportkör, Liverpool verés stb. Viszont olaszban meg sokat bukdácsolunk.
Én Csaszival ellentétben talán túlzottan is Inzaghi mellett voltam, védtem a már lassan vedhetetlent is, aztán már én is elküldtem volna a francba.
Erre lehoz 3 ilyen meccset zsinórban
-
möszi
Mint fentebb írtam, én ezt vártam a sorsoláskor, csak mindenki kiröhögött. Imádom, ha igazam van.lucky0 írta: ↑2022.10.12. 23:22Nyugu cimbi! A felforrósodott vér jó a trombózisra! Kellj fel és járj! Jobbulj meg de ha ettől sem akkor mitől?!Festa írta: ↑2022.10.12. 23:17 Egy Lewa fejesre voltunk a győzelemtől,de ez így is óriási sőt sokáig emlékezetes meccs volt.
A pilzent verjük a Barca-Bayern iksz lesz is meg is van a továbbjutás.Sztem ezt egyikünk sem gondolta volna a sorsolás után! Meglehet az...meglessz az! Muszáj neki!
De aztán csak okosan ünnepelni a szeszesital neked nem megengedett!
![]()
- interfan
Csaszi, remelem megfogadtad az X-et amit tanacsoltam a meccs elott itt neked delelott, es ezzel nyertel is ezzel a nagyszeru eredmennyel. 
Mar a Celta ellen, es a mi 1. meccsunkon latszott, ez a Barcelona nagyon nincs csucsformaban, es alapbol tulsagosan is felvan sztarolva mint csapat.
Inzaghi oriasi okorseget mondott, hogy a City utan a 2.legerosebb csapat a vilagon.
Az...
Elso meccs elott X-et ereztem, nyertunk.
Most X-et vartam, az lett.
Hatalmas eredmeny.
Felfoghataltan siker, hogy ebbol a csoportbol sikerult a tovabbjutas, mert persze olyan ez a Barca amilyen, de azert minosegben nagyon mashol vannak mint mi.
Le a kalappal, ez egy vilagraszolo siker, es ez a 2 Barca meccs lehet a tavalyi Napoli lelektani fordulat.
Megegyszer mondom, elkepeszto siker ez.
Most jon 4/3 nagyon konnyu meccs, de a Fior sem egy vilagvero csapat.
Ezt a lelektani fordulatot most ki kell hasznalni, ez a kovetkezo 4 meccs tovabbi onbizalmat adhat, es a novemberi 4/3 nehez meccsre ez rengeteget erthet.
Bayern nem szamit, de Juve-Atalanta rengeteget szamit majd a tovabbiakkra.
Ahogy Marotta mondta, most a cel az, hogy az 1.helyre vagy ahhoz nagyon kozel keruljunk november kozepeig a VB szunetig, utana meg januarban Napoli es fordulhat is minden.
Na meg ahogy szinten elmondta Marotta, a bajnoksagban most vissza kell keruljunk oda ami a celunk, es ami az elvaras a szezonra, a bajnoki cimhez.
Most johet egy onbizalom novelo Salernitana hetvegen.
Mar a Celta ellen, es a mi 1. meccsunkon latszott, ez a Barcelona nagyon nincs csucsformaban, es alapbol tulsagosan is felvan sztarolva mint csapat.
Inzaghi oriasi okorseget mondott, hogy a City utan a 2.legerosebb csapat a vilagon.
Az...
Elso meccs elott X-et ereztem, nyertunk.
Most X-et vartam, az lett.
Hatalmas eredmeny.
Felfoghataltan siker, hogy ebbol a csoportbol sikerult a tovabbjutas, mert persze olyan ez a Barca amilyen, de azert minosegben nagyon mashol vannak mint mi.
Le a kalappal, ez egy vilagraszolo siker, es ez a 2 Barca meccs lehet a tavalyi Napoli lelektani fordulat.
Megegyszer mondom, elkepeszto siker ez.
Most jon 4/3 nagyon konnyu meccs, de a Fior sem egy vilagvero csapat.
Ezt a lelektani fordulatot most ki kell hasznalni, ez a kovetkezo 4 meccs tovabbi onbizalmat adhat, es a novemberi 4/3 nehez meccsre ez rengeteget erthet.
Bayern nem szamit, de Juve-Atalanta rengeteget szamit majd a tovabbiakkra.
Ahogy Marotta mondta, most a cel az, hogy az 1.helyre vagy ahhoz nagyon kozel keruljunk november kozepeig a VB szunetig, utana meg januarban Napoli es fordulhat is minden.
Na meg ahogy szinten elmondta Marotta, a bajnoksagban most vissza kell keruljunk oda ami a celunk, es ami az elvaras a szezonra, a bajnoki cimhez.
Most johet egy onbizalom novelo Salernitana hetvegen.
- interfan
Ertekelesek:
- Eurosport.it:
Martinez 8
Bastoni 7,5
Barella 7,5
Skriniar 7
Calhanoglu 7
Gosens 7
Dzeko 7
Dumfries 6,5
Darmian 6,5
Onana 6
DeVrij 6
Mkhitaryan 6
Dimarco 5,5
Asllani 3
- Goal.com:
Barella 7,5
Bastoni 7
Calhanoglu 7
Mkhitaryan 7
Martinez 7
Onana 6,5
Gosens 6,5
Skriniar 6
Dumfries 6
Darmian 6
Dzeko 6
Dimarco 5,5
DeVrij 5
Bellanova 5
Asllani 5
- Sportmediaset:
Martinez 7,5
Calhanoglu 7,5
Bastoni 7
Barella 7
Gosens 7
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Dimarco 6,5
Onana 6
Mkhitaryan 6
Darmian 6
Dzeko 6
Dumfries 5,5
Asllani 5
- Corriere Della Sera:
Martinez 8
Onana 7
Barella 7
Calhanoglu 7
Gosens 7
Dzeko 7
Bastoni 6,5
Skriniar 6,5
Dumfries 6,5
Mkhitaryan 6,5
Darmian 6
Bellanova 6
Dimarco 5,5
DeVrij 5
Asllani 4
- Eurosport.it:
Martinez 8
Bastoni 7,5
Barella 7,5
Skriniar 7
Calhanoglu 7
Gosens 7
Dzeko 7
Dumfries 6,5
Darmian 6,5
Onana 6
DeVrij 6
Mkhitaryan 6
Dimarco 5,5
Asllani 3
- Goal.com:
Barella 7,5
Bastoni 7
Calhanoglu 7
Mkhitaryan 7
Martinez 7
Onana 6,5
Gosens 6,5
Skriniar 6
Dumfries 6
Darmian 6
Dzeko 6
Dimarco 5,5
DeVrij 5
Bellanova 5
Asllani 5
- Sportmediaset:
Martinez 7,5
Calhanoglu 7,5
Bastoni 7
Barella 7
Gosens 7
DeVrij 6,5
Skriniar 6,5
Dimarco 6,5
Onana 6
Mkhitaryan 6
Darmian 6
Dzeko 6
Dumfries 5,5
Asllani 5
- Corriere Della Sera:
Martinez 8
Onana 7
Barella 7
Calhanoglu 7
Gosens 7
Dzeko 7
Bastoni 6,5
Skriniar 6,5
Dumfries 6,5
Mkhitaryan 6,5
Darmian 6
Bellanova 6
Dimarco 5,5
DeVrij 5
Asllani 4
- alwin91
Még nem jutottunk tovább Interfan...
-
R9.
oriasi lenne hozni a kovetkezo 4 meccset, hetvegen mar remelem Lukaku is padon lesz es szep lassan visszater