Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

MLK írta: 2025.07.18. 09:11
interfan írta: 2025.07.18. 08:46 Gazzetta szerint Chivu biztositotta Calhanoglut, hogy kore epiti az Inter kozeppalyat.
Calhanoglu marad az Interben, a Gazzetta szerint is vegleg lezarultak a targyalasok a Galataval.
Szerdan erkeznek a jatekosok Appianoba es kezdik meg a felkeszulest, koztuk Calhanoglu is.
Gazzetta kiemeli, uj edzo, de Calhanoglu vezer szerepe ugyanaz marad az Inter kozeppalyan.
Lehet, hogy csak az árát akarják így feljebb verni.
En szerintem nem errol van szo, eddig is kertunk 30m korul Calhanoglu kapcsan, ezt mar hova emelni nem igazan lehet.

Ha a vedekezest nezzuk, akkor Barella mellett meg mindig Calhanoglu a legjobban vedekezo KP.
Zielinski, Frattesi vedekezest inkabb hagyjuk, mert olyan nem is letezik.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

GdS szerint Lookman továbbra is az elsőszámú célpontja az Internek. A játékos kijelentette csakis az Intert akarja, akivel megegyezett és 5 évre írna alá 4m-s fizetéssel.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ole-inter/

Corriere della Sera szerint Marotta nem riad vissza az Atalanta nemleges válasza után, és az elnökkel való jó kapcsolatában bízva kölcsön plusz kötelező opcióval próbálja majd elhozni a játékost. A lap szerint sokatmondó lehet, hogy Lookman nem szerepelt a csapat mezbemutatóján.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -atalanta/
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2025.07.18. 09:29
En szerintem nem errol van szo, eddig is kertunk 30m korul Calhanoglu kapcsan, ezt mar hova emelni nem igazan lehet.

Ha a vedekezest nezzuk, akkor Barella mellett meg mindig Calhanoglu a legjobban vedekezo KP.
Zielinski, Frattesi vedekezest inkabb hagyjuk, mert olyan nem is letezik.
Lookman leigazolási szándéka is azt erősíti, hogy a 3-5-2 mellett
a 3-4-2-1-el is tervezünk, ahogy arra asszem Chivu utalt is.

A csatárposztokra a Lau / Pio / Thuram / Bonny / Lookman
ötösfogat szerintem tökéletesen lefedi mindkét taktikát.

Középpályán a 3 belső középpályáshoz megvagyunk (ugye az eddigiekhez képest
jelenleg +1 fő Sucic érkezésével).
Ha csak 2 belső középpályás lenne, akkor oda szerintem kell még egy
kimondottan védekező profilú középpályás.
Ugye Rovelláról sokáig szóltak hírek, nem véletlenül, ő passzolna a rendszerbe.
Viszont egy új játékossal már 2 középpályással vagyunk többletben.
Valószínűleg a Frattesi / Asllani / Zielinski sorból kettőtől szabadulni kellene.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.18. 11:14 A lap szerint sokatmondó lehet, hogy Lookman nem szerepelt a csapat mezbemutatóján.
A végén még tényleg elhozzuk :)

Ha kizárólag két csatárra készülünk, ahhoz szerintem is sok az öt támadó.
Hátha lesz egy kis taktikai rugalmasság, és játszunk majd 3-4-2-1-et is.
CsaSzi9294

TS is arról ír, hogy az Inter nem mond le Lookmanről, és mindent meg tesz annak érdekében, hogy elhozza Milánóba 2030ig 4m-s fizetéssel. A lap szerint egy kölcsön+kötelező opció, valamint egyéb bónusz lehet az üzlet vége.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... cupato-da/
CsaSzi9294

mike írta: 2025.07.18. 12:15
CsaSzi9294 írta: 2025.07.18. 11:14 A lap szerint sokatmondó lehet, hogy Lookman nem szerepelt a csapat mezbemutatóján.

Én biztos vagyok benne! ;)

Az Atalantánál tudják, ha most sem engedik el Lookmant, ahogy tavaly, nem biztos, hogy ugyan olyan profi lesz, mint volt idén. És ezzel a vádlis sérüléssel szerintem célzott is rá.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.18. 12:16 TS is arról ír, hogy az Inter nem mond le Lookmanről, és mindent meg tesz annak érdekében, hogy elhozza Milánóba 2030ig 4m-s fizetéssel. A lap szerint egy kölcsön+kötelező opció, valamint egyéb bónusz lehet az üzlet vége.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... cupato-da/
Szerintem kifogja hisztizni ,mert ő már fejben itt van.
Még oda adhatnánk valaki létszám felőlit is nekik.
Lookman profilú játékosunk ,aki gyors és még jól is cselez csak egy van a keretben Thuram.
Remélem a nigériai nem muszlim,mert akkor megint bajok lesznek a Ramadán időszakban. :eh:
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

mike írta: 2025.07.18. 12:15

Eddig is volt öt támadó a keretben. Ha a 3-4-2-1-et is fogjuk játszani, akkor ez a minimum. Pluszban szerintem még ide is lehet számolni a Henrique/Zalevski/Frattesi háromast is.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Én alapból örülnél Lookman-nek de azért bennem van a para is az Atalanta faktor miatt...Koopmeiners milyen nagy király volt ott aztán a juvéba középszer alja szintet hozott. :? Lehetne még sorolni azokat akik ha eljöttek onnan fele olyan teljesítményt sem hoztak.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Festa írta: 2025.07.18. 12:46
Lookman profilú játékosunk ,aki gyors és még jól is cselez csak egy van a keretben Thuram.
Remélem a nigériai nem muszlim,mert akkor megint bajok lesznek a Ramadán időszakban. :eh:
Állítólag igazi hithű keresztény. Egy gonddal kevesebb.
Festa

cuchu11 írta: 2025.07.18. 12:53
Festa írta: 2025.07.18. 12:46
Állítólag igazi hithű keresztény. Egy gonddal kevesebb.
Máris sokkal szimpatikusabb. Szerintem ő Thuram,Calhanoglu vagy Barella szintű igazolás lehetne!!!
A Nigéria játékosokat bírtam az Interben. Kanu,West illetve legutóbb Moses.Mindig színt hoztak a csapatba.
Amennyiben megérkezik megünnepeljük valahol a családdal egy jó afrikai étteremben. ;) :D
Cupi

Festa írta: 2025.07.18. 12:58
Amennyiben megérkezik megünnepeljük valahol a családdal egy jó afrikai étteremben. ;) :D
Csak tudod Festa a Lookman mezzel várd meg minimum a karácsonyt. :D ;)
Festa

Cupi írta: 2025.07.18. 13:30
Festa írta: 2025.07.18. 12:58
Csak tudod Festa a Lookman mezzel várd meg minimum a karácsonyt. :D ;)
Nehéz lesz,de megvárom.Várjuk meg s hétvégét. ;)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Cupi írta: 2025.07.18. 12:50 Én alapból örülnél Lookman-nek de azért bennem van a para is az Atalanta faktor miatt...Koopmeiners milyen nagy király volt ott aztán a juvéba középszer alja szintet hozott. :? Lehetne még sorolni azokat akik ha eljöttek onnan fele olyan teljesítményt sem hoztak.
Ugyanígy vagyok én is.
Annyiban kiegészíteném hogy az Atalanta faktoron felül is van bennem egy kis kétely mert nagyon nagyon el tud tűnni Lookman, nem képes konstans teljesítményre,de inkább jöjjön aztán cáfoljon rám
interfan

Sportmediaset szerint Openda lehet a B terv.

Sky szerint viszont Nico Gonzalez, valamint ha o sem akkor Sancho, Nkunku neve lehet kepben.

Corriere szerint pedig Garnacho a B terv.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2025.07.18. 14:12 Sportmediaset szerint Openda lehet a B terv.

Sky szerint viszont Nico Gonzalez, valamint ha o sem akkor Sancho, Nkunku neve lehet kepben.

CDS... de azért Garnachón elgondolkodnék. Még csak 21 éves!
Lautaro is ennyi idős volt, amikor ide került. Ahhoz képest ő már jobban terhelhető/tapasztaltabb. Abból a játékos temetőből, ha kiszabadul jól fog vele valaki járni.

A lényeg, hogy ebben az árkategóriában azért már lenne választék, Serie A-ban jó teljesítményt mutató játékos ide vagy oda.

Amit én még figyelnék, hogy nem ártana, ha később értékesíteni is lehetne a játékost. Nkunku/Nico G./Lookman 27 évesek, most vannak a csúcson, innentől felfelé már szerintem nem lesz. Két, három év múlva pedig lehet, hogy jönnek a Hakan és Pavard féle történetek.

Ha már megnyílt a pénzcsap, remélem minden csapatrészen lesz ráncfelvarrás/erősítés.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Lookman = erős az Atalanta-faktor
Nico Gonzalez = igazi középszerű játékos, megmentenénk a Juvét tőle
Sancho = vannak fegyelmi gondok nála, küzd a súlyával is... Szóval nem nagyon értem, hogy sikerült kiszemelni...
Nkunku = komoly sérülés után egyelőre földbe állt, nagyon úgy tűnik, egyelőre ennyi volt benne, nem olcsó
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Openda meg szerintem full csatár, nem az a kreatív tkp/szélső/ visszavont csatár mint Lookman,Nkunku,Asensio vagy Paz,Güler
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Stankov írta: 2025.07.18. 15:35 Openda meg szerintem full csatár, nem az a kreatív tkp/szélső/ visszavont csatár mint Lookman,Nkunku,Asensio vagy Paz,Güler
Lookman nálam is rizikós,van,hogy eltünik,mint az aranyóra.Máskor meg nyom egy triplát az EL döntőben.Elég hektikus.Bár még nem igazoltuk le,tehát no para.
interfan

Republica es a Corriere mar kezdi a szokasost...

Frattesi es az ugynoke a Juventussal targyal.

Thuram pedig a PL-be igazolhat, az Aston Villa es a Spurs erdeklodik.

Parmai forrasok szerint pedig a Parma kitart a 40m feletti keresert Leoni kapcsan, ezert az Inter mas KH utan nez ha Bisseck tavozik.
A Parma penzt + Pio Espositot kerte, amit az Inter hamar elutasitott, es a felek kozott a targyalasok lezarultak.

Spanyol forrasok szerint pedig a Real erdeklodik Barellaert, es ajanlatot is tehetnek erte a kovetkezo napokban.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

MLK írta: 2025.07.18. 15:01

CDS... de azért Garnachón elgondolkodnék. Még csak 21 éves!
Lautaro is ennyi idős volt, amikor ide került. Ahhoz képest ő már jobban terhelhető/tapasztaltabb. Abból a játékos temetőből, ha kiszabadul jól fog vele valaki járni.

A lényeg, hogy ebben az árkategóriában azért már lenne választék, Serie A-ban jó teljesítményt mutató játékos ide vagy oda.

Amit én még figyelnék, hogy nem ártana, ha később értékesíteni is lehetne a játékost. Nkunku/Nico G./Lookman 27 évesek, most vannak a csúcson, innentől felfelé már szerintem nem lesz. Két, három év múlva pedig lehet, hogy jönnek a Hakan és Pavard féle történetek.

Ha már megnyílt a pénzcsap, remélem minden csapatrészen lesz ráncfelvarrás/erősítés.
Jajj ne Garnacho.. 😀 Remélem ez is egy hatalmas kreálmány csupán, mint Vlahovic. A mai labdarúgás 2 legnagyobb gyökere, kezelhetetlen faszfejek. Nagyon nem hiányzik egyik sem. Garnachonak is 1 jó meccsre jut 10 büntetően hitvány.
Azzal viszont abszolút egyetértek, hogy mindegyik csapatrészre ráférne a frissítés.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.18. 15:46 Republica es a Corriere mar kezdi a szokasost...

Parmai forrasok szerint pedig a Parma kitart a 40m feletti keresert Leoni kapcsan, ezert az Inter mas KH utan nez ha Bisseck tavozik.
A Parma penzt + Pio Espositot kerte, amit az Inter hamar elutasitott, es a felek kozott a targyalasok lezarultak.

Spanyol forrasok szerint pedig a Real erdeklodik Barellaert, es ajanlatot is tehetnek erte a kovetkezo napokban.
Te meg még poénkodtál a Barella 80nal… :thumbup: :)
Thuram szerintem le fog lépni, főleg ha már PL csapatok valóban és komolyan érdeklődnek.

A Frattesi-Juve vonalat én is olvastam. Ott se lenne kizárt egy Frattesi-Gonzalez csere szerintem.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Fabrizio Romano 2 órája közzétett YouTube videójában beszélt az Atalanta-Lookman-Inter sztoriról (is). Friss értesülései szerint Lookmant eladná az Atalanta 40m euróért is de csakis külföldi csapatoknak (Olasz csapatoknak min. 50m euró az ára). Abban bíznak, hogy az Atleticó vagy másik külföldi csapat kifizeti ezt a 40m-s árat így nem kellene az Internek adni. Viszont csavar az egészben, hogy Lookman az elmúlt néhány órában világossá tette az Atalantának, hogy Ő az Interben akarja folytatni a karrierjét.
Röviden az Atalanta egyelőre kitart nem akarja az Internek adni Lookmant, Lookman pedig az Interben akarja folytatni a pályafutását.
Végük azzal zárta, hogy a tárgyalások folytatódnak.
Cupi

k.tomi880421 írta: 2025.07.18. 19:00 Fabrizio Romano 2 órája közzétett YouTube videójában beszélt az Atalanta-Lookman-Inter sztoriról (is). Friss értesülései szerint Lookmant eladná az Atalanta 40m euróért is de csakis külföldi csapatoknak (Olasz csapatoknak min. 50m euró az ára). Abban bíznak, hogy az Atleticó vagy másik külföldi csapat kifizeti ezt a 40m-s árat így nem kellene az Internek adni. Viszont csavar az egészben, hogy Lookman az elmúlt néhány órában világossá tette az Atalantának, hogy Ő az Interben akarja folytatni a karrierjét.
Röviden az Atalanta egyelőre kitart nem akarja az Internek adni Lookmant, Lookman pedig az Interben akarja folytatni a pályafutását.
Végük azzal zárta, hogy a tárgyalások folytatódnak.
Én azt nem értem nekik miért lenne gond ha hozzánk jönne? Juric miatt a legjobb 4 közelébe nem lesznek. :D Nem azon fog múlni minket erősítenek vagy sem. :D ;)
CsaSzi9294

Spanyol források szerint, Lookman csakis az Intert preferálja, a Nerazzuri pedig pár napon belül egy magasabb, (€45 + 5 millió bónuszok) ajánlatot fog tenni az Atalantának.

A nigériai játékos, évi nettó €8milliót fog keresni Milánóban.

Fb
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.18. 17:12
interfan írta: 2025.07.18. 15:46 Republica es a Corriere mar kezdi a szokasost...

Te meg még poénkodtál a Barella 80nal… :thumbup: :)
Thuram szerintem le fog lépni, főleg ha már PL csapatok valóban és komolyan érdeklődnek.

A Frattesi-Juve vonalat én is olvastam. Ott se lenne kizárt egy Frattesi-Gonzalez csere szerintem.
Na ezaz, meg a vegen tenyleg az lesz, hogy Barellat elviszik valaki. :D
Dehat ez meg viccnek is rossz lenne...

Ilyen Aston Villa, Spurs lehet valoban kepben lesz Thuram kapcsan.

Ez a Frattesi-Gonzalez csere meg megint vicc kategoria.
k.tomi880421

Fabrizio Romano 1 órája jelentette be a FB oldalán, hogy Lookman és az Inter mindenben megegyezett egymással a személyes feltételekről és Lookman az Interbe akar szerződni.

Hozzáteszi Romano, hogy a két klub között nincs még megállapodás mivel a 40m-s ár csak külföldi csapatokra érvényes.

Mondjuk az Atalanta is jó nagy patkány, hogy így "kukacoskodik" mikor Lookmant már leakarta igazolni a PSG télen és azzal a feltétellel maradt csak ott a játékos, hogy ha bejön egy ajánlat érte egy nagy klubtól és menne is oda akkor nem gördítenek elé akadályt.

Lookman tartotta a szavát és mindent beletett a játékával még úgy is, hogy Gasperini eléggé megalázta egy bizonyos nyilatkozatával ami róla szólt (Úgy, hogy az az eszes ember csak azért nyert EL-t mert ott volt a csapatában ez az ember) és most, hogy eljönne az az idő mikor a csapat és a játékos téli egyeszségének "aktiválódnia" kellene az Atalanta mindent megtesz, hogy ne az legyen amit Lookman akar.

Ezek után talán nem csoda, hogy a játékos "sérüléssel" bajlódik.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.18. 21:18
CsaSzi9294 írta: 2025.07.18. 17:12
interfan írta: 2025.07.18. 15:46
Na ezaz, meg a vegen tenyleg az lesz, hogy Barellat elviszik valaki. :D
Dehat ez meg viccnek is rossz lenne...

Ilyen Aston Villa, Spurs lehet valoban kepben lesz Thuram kapcsan.

Ez a Frattesi-Gonzalez csere meg megint vicc kategoria.
Persze, hogy az. De elképzelhető. És így úgymond Thuram utódja is “meglenne”, plusz Leoni is érkezhetne a Thuram pénzből. Én siman látok benne rációt.
PellerG

Ausilio megszólalt:

Közöltük Asllanival, hogy keressen új csapatot magának, nem számítunk rá.
Bologna, Fiorentina és Atalanta az érdeklődők.

https://x.com/FabrizioRomano/status/194 ... LXAEQ&s=19

Lookmanért ment az ajánlat, jó a kapcsolat az Atalantával, de nem lesz eszement összeg érte (gondolom maradunk a 40 milliónál).
Egyelőre rá koncentrálunk, addig nem említ alternatívákat.

Calhanogluért nem tudott normális összeget ajánlani a Galata, így ebből nem lett semmi (mint tudjuk).

25 fős keretet akarunk, így az eladásokra is figyelni kell.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

PellerG írta: 2025.07.18. 21:50 Ausilio megszólalt:

Bologna, Fiorentina és Atalanta az érdeklődők.

https://x.com/FabrizioRomano/status/194 ... LXAEQ&s=19

Lookmanért ment az ajánlat, jó a kapcsolat az Atalantával, de nem lesz eszement összeg érte (gondolom maradunk a 40 milliónál).
Egyelőre rá koncentrálunk, addig nem említ alternatívákat.

Calhanogluért nem tudott normális összeget ajánlani a Galata, így ebből nem lett semmi (mint tudjuk).

25 fős keretet akarunk, így az eladásokra is figyelni kell.
Atalanta még kapóra is jöhet Asllani kapcsán.
PellerG

Thuram és Frattesi érinthetetlenek ezen a nyáron.
Dumfries kivásárlási opciója július végéig él, de egyelőre nem jelentkeztek érte csapatok...
Calhanoglu és Sommer maradnak szerinte.
Pio Espositot jó játékosnak tartja és számítunk rá.

https://m.fcinternews.it/news/ancora-au ... ili-987215
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nyilván nagy titkok nincsenek, de azért ezzel feljebb nem vertük az árát, hogy Piero ilyen őszinte volt. :D
PellerG

Baggio85 írta: 2025.07.18. 22:30

Nyilván nagy titkok nincsenek, de azért ezzel feljebb nem vertük az árát, hogy Piero ilyen őszinte volt. :D
A 20-t sokallják (Atalanta), szerintem 15 lesz a vége...

A Sassuolo eladja Laurentie-t a Sunderlandnek, egyre több forrás hozza, hogy Buchanan megy a helyére.
20-t kapnak érte, ha már 10-t kapnánk, szerintem rendben van a dolog (csak ne megint sima kölcsön legyen jó Ausiliósan).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2025.07.18. 23:21-kor.
interfan

Ausilio:
Leoni nem prioritas szamunkra, a vedelmunk kesz van.
Calhanoglu, Thuram, Sommer mind maradnak, ahogy Frattesi is akiert nem is volt ajanlat.
Calhanoglu sosem kerte, hogy adjuk el, elkotelezett az Inter fele.
Nekunk pedig eszunk agaban sincs eladni egy olyan vezert mint Calhanoglu, nem csak most fog maradni, hanem meg jovore is, es sokaig az Inter jatekosa fog Calhanoglu maradni.
Sommer, J.Martinez, Di Gennaro lesz a 3 kapusunk.
Valoban letezik Dumfries kapcsan kivasalrasi ar, de senki nem tett ajanlatot, es ez titeket ujsagirokat jobban foglalkoztat mint minket.
Az Inter boldog, hogy Dumfries marad, es Dumfries is boldog, hogy Inter jatekos marad.
A keretunk 25 fos lesz, ezert most az eladasokat helyezzuk eloterbe.
Szeretnenk leigazolni Lookmant, ez nem titok, de nem fogunk orult osszegeket ajanlani, es nem fogunk vegtelen targyalasokba kezdeni, nem fogjuk az idot huzni.
Ha Lookman nem sikerul, akkor mas jatekost fogunk igazolni.
Tobb alternativa es nev is van akiket figyelunk, ha Lookman nem sikerul.
interfan

Di Marzio es a Sky szerint tegnap targyalt az Inter Nico Gonzalezel es ugynokevel.
A targyalasok jol haladtak, Gonzalez szivesen jonne az Interbe.
A Juventus 20m eurot ker erte, ez az Inter szamara teljesitheto osszeg.
Lookman kapcsan egyre tavolabb a megegyezes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.07.19. 08:37-kor.
CsaSzi9294

Nico Gonzalez Lookmantől függetlenül is jöhet a 3421 miatt. Thuram-Lookman—Martinez/ Bonny-Gonzalez—Pio
És akármennyire se szimpi Gonzalez, ez a támadósor atom, az elmúlt évekhez képest. :wtf:

Nyilván akkor Frattesi out, de valahol olvastam olyan híreket, hogy Frattesit vinné a Juve. Én nem gondolnám, hogy elengedjük Lookmant, és azt sem, hogy Gonzalezzel komolyan számolnánk a kezdőbe.
Egyébként a nigériaival kapcsolatban valami olaszos megoldást várok. Kölcsön plusz kötelező+bónusz. Vagy valami ilyesmi…

A védelemmel kapcsolatban az lenne a legjobb, ha minden így maradna, vagyis Acerbi helyett Leonit el tudnám viselni a kezdőbe, de még így is azt gondolom, hogy Bisseck lehet a távozó és De Winter az utód, ezzel bezsebelve 10-15m-t (amennyi pont hiányzik Lookmanhez).
interfan

Ausilio ugye elmondta, 25 fos keretunk lesz.

Jelenleg az Inter keret 32 fos.

Ebbol biztosan tavozik:

Vanheusden, Palacios, Asllani, Stankovic, Akinsanmiro, Buchanan, S.Esposito, Taremi

Tehat ez 24 fo marad, magyarul pont az az 1db jatekos hianyzik akit ugye most akarunk.
Lookman vagy Nico Gonzalez.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.19. 08:23 Ausilio ugye elmondta, 25 fos keretunk lesz.

Ebbol biztosan tavozik:

Vanheusden, Palacios, Asllani, Stankovic, Akinsanmiro, Buchanan, S.Esposito, Taremi

Tehat ez 24 fo marad, magyarul pont az az 1db jatekos hianyzik akit ugye most akarunk.
Fentebb írtam Frattesi lehetséges esetét.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.19. 08:25

Ebbol biztosan tavozik:

Ausilio:

"Frattesi erinthetetlen, marad az Interbe, nagyon fontos resze a projektnek"
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.19. 08:27

Ebbol biztosan tavozik:

Ausilio:

Ok.
interfan

Kozben a Gazzetta es a Corriere is megerositi, Lookmanen mulik innentol lesz e az Inter jatekosa.
O jonne, o az Inter preferalja az Atleticoval szemben, de az Inter ultimatumot adott, nem var sokaig ahogy ezt Ausilio is elmondta.
Lookman vagy meggyozi az Atalantat engedjek el 40m-ert, vagy az Inter masik tamado utan nez.

Sky, Di Marzio, Pedulla, SportItalia, Romano utan a Gazzetta es a Corriere is megerositi, ha par napon belul nem erkezik Lookman, akkor az Inter Nico Gonzalez igazolja le.
CsaSzi9294

Török források szerint a Fenerbahce meglepő lépsekett tett a napokban és találkozott Calhanogluoval. A klub elnöke személyesen kereste meg a játékost és kérdezte a fizetési igényeiről, valamint a lehetséges átigazolási díjról is.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... enerbahce/
interfan

Romano is megerositi, az Inter nem ajanl tobbet 40m-nal, az Atalanta nem adja 40m-ert Lookmant, es ahogy Ausilio elmondta, az Inter nem var sokat, es elkezd alternativat nezni Romano szerint is, aki Nico Gonzalez lehet.

Szinten Romano szerint Ausilio szavai alapjan, es az o ertesulesei szerint is tiszta a kep:

- Calhanoglu ugy lezarult, marad az Interben, es az egyik legfontosabb jatekos
- Sommer szinten marad
- Nincs es nem is volt sem ajanlat, sem erdeklodes Dumfries kapcsan, marad
- Thuram kapcsan sem volt erdeklodes, es nincs is, biztosan marad az Interben
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.19. 08:34 Kozben a Gazzetta es a Corriere is megerositi, Lookmanen mulik innentol lesz e az Inter jatekosa.
O jonne, o az Inter preferalja az Atleticoval szemben, de az Inter ultimatumot adott, nem var sokaig ahogy ezt Ausilio is elmondta.
Lookman vagy meggyozi az Atalantat engedjek el 40m-ert, vagy az Inter masik tamado utan nez.

Sky, Di Marzio, Pedulla, SportItalia, Romano utan a Gazzetta es a Corriere is megerositi, ha par napon belul nem erkezik Lookman, akkor az Inter Nico Gonzalez igazolja le.
Pedullá azt is nyilatkoztaa Sportitalianak, hogy szerinte 10 napon belül megérkezik Lookman 45m+5m bónuszért.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... i-scambio/
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.19. 08:38
interfan írta: 2025.07.19. 08:34 Kozben a Gazzetta es a Corriere is megerositi, Lookmanen mulik innentol lesz e az Inter jatekosa.

Pedullá azt is nyilatkoztaa Sportitalianak, hogy szerinte 10 napon belül megérkezik Lookman 45m+5m bónuszért.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... i-scambio/
Di Marzio, Sky, Romano, Gazzetta szerint meg nem emelunk a 40m euron, es nem varunk mar csak par napot.

Egyik forras ezt mondja, masik azt, ez ennyi...

Egy biztos, Ausilio maga elmondta, nem fogunk sokaig varni, es ha nem Lookman megvannak a megfelelo alternativak.

Most hogy valoban targyalunk e mar Nico Gonzalezel es a Juventussal, ezt majd az ido eldonti.

Par nap es okosabbak leszunk.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.19. 08:27

Ausilio:

Ok.
Le lettél seperve öcskös
:D

Jó lenne , ha a pletykák 1 része valós lenne és létre is jönne . Bár Chivuval nem értek egyet, de azt üzenné, hogy nem engedték el az évet . Kellenek az új játékosok a tavalyi év kudarcai után.
CsaSzi9294

hvmetal írta: 2025.07.19. 08:52

Ausilio:

Ok.
Le lettél seperve öcskös

Jó lenne , ha a pletykák 1 része valós lenne és létre is jönne . Bár Chivuval nem értek egyet, de azt üzenné, hogy nem engedték el az évet . Kellenek az új játékosok a tavalyi év kudarcai után.
Vagy csak már nem megyek bele vitákba... :think:
k.tomi880421

CsaSzi9294 írta: 2025.07.19. 08:52
hvmetal írta: 2025.07.19. 08:52

Ok.
Le lettél seperve öcskös

Vagy csak már nem megyek bele vitákba... :think:
Amúgy Romano sehol nem ír le olyat, hogy 1-2 napig várunk Lookmanra ahogy ő annyira állítja és nyomatékosítja. Valószínű valamelyik újság lehozta aztán a többire ráhúzta.
interfan

k.tomi880421 írta: 2025.07.19. 09:02 Amúgy Romano sehol nem ír le olyat, hogy 1-2 napig várunk Lookmanra ahogy ő annyira állítja és nyomatékosítja. Valószínű valamelyik újság lehozta aztán a többire ráhúzta.
Azt hogy az Inter par napot var azt a Gazzetta-Corriere kombo irta, lasd feljebb.
Egyebkent nem szamszerusitve, de mindenki arrol ir, amit Ausilio mondott, hogy az Inter nem var sokaig, es ha nem Lookman, akkor mast igazolnak.

Romano amit irt:
"
Az Atalanta nem fogadta el az Inter 40m euros ajanlatat, tovabbra is tobbet kernek erte.
Az Inter Lookmannel megallapodott, az Atalantaval nem, meglatjuk hogy alakulnak a dolgok.
Az Inter nem var sokaig, es gyors folyamat lesz, ahogy ezt Ausilio is elmondta.
"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2025.07.19. 09:09-kor.
CsaSzi9294

TS - Az Atalanta 10-15m-t plusz Piot kérte Lookmanért, de az Inter határozottan kijelentette, Pio marad és nem eladó!
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -esposito/

Pioért egyébként az Inter legalább 10 ajánlatot dobott vissza, volt köztük 30m-s is. Egyértelműen számolunk vele, így nála is él, az a szó, hogy érinthetetlen.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ezzo-oggi/
Válasz küldése