A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Azert ha logikusan gondolkodunk Conte volt inkabb mese mint Simeone
- Baggio85
A tegnapi nyilatkozata alapján, nagy az esély, hogy Spalletti lesz. Szerintem Conte az elejétől kezdve esélytelen volt, írhattak bármit az újságok. Simeone-nál még csak-csak el tudtam volna képzelni, hogy ha mondjuk BL-t nyernek, akkor a csúcson ott hagyja őket, de arra sem adtam volna 20%-nál többet, de új stadionnal együtt, hacsak nagyon szét nem szedik az Atletico-t, akkor rá sincs semmi esély. Ha esetleg a feje felett eladják a sztárjaikat, akkor még el tudom képzelni, hogy lehet egy törés benne, de ezt nem hiszem, hogy megtörténne.
Pochettino-t talán a pénzzel meg lehet(ne) győzni, de megmondom őszintén, én örülök neki, hogy vannak még ilyen edzők (Conte,Simeone), akiknek többet ér, amit hosszú, kemény munkával felépítettek, mint a pénz.
Sarri még egy érdekes alternatíva, ő az Empoli-val is jó focit játszott és a Napoliból is kihozza a maximumot szerintem, bár lehet, hogy még kicsivel több is lehetne abban a keretben.
Bárki jön, időt kell neki adni, mert az nem megy, hogy decemberben már új edzőt keresünk, ha nem úgy alakulnak a dolgok. Egy edzőnek először is idő kell, hogy megismerje a játékosait, hogy ki, hogyan teljesít különböző helyzetekben, arról már nem is beszélve, hogy ha a játékosok sehogy nem kötődnek az edzőhöz, akkor az gond. Ezért is üdvözlöm azt, hogy nyárig már senkivel nincs szerződéshosszabbítás, mert így majd az új edző választhatja ki a régi és új játékosokból, aki neki kell, és azért az már egy játékos felé egy "gesztus", hogy az edző őt akarja, plána ha az edző kérésére érkezik. Akkor elhiszem, hogy érte is küzd majd a pályán.
De egy a lényeg, teljesen mindegy, ki lesz az új edző: ADJUNK NEKI IDŐT!!! Elpocsékoltunk 7 évet +1-2 már nem számít semmit, és hátha bejön, hogy valaki (de fura ezt leírni) akár 2!!! évig is dolgozhat egyhuzamban!
Pochettino-t talán a pénzzel meg lehet(ne) győzni, de megmondom őszintén, én örülök neki, hogy vannak még ilyen edzők (Conte,Simeone), akiknek többet ér, amit hosszú, kemény munkával felépítettek, mint a pénz.
Sarri még egy érdekes alternatíva, ő az Empoli-val is jó focit játszott és a Napoliból is kihozza a maximumot szerintem, bár lehet, hogy még kicsivel több is lehetne abban a keretben.
Bárki jön, időt kell neki adni, mert az nem megy, hogy decemberben már új edzőt keresünk, ha nem úgy alakulnak a dolgok. Egy edzőnek először is idő kell, hogy megismerje a játékosait, hogy ki, hogyan teljesít különböző helyzetekben, arról már nem is beszélve, hogy ha a játékosok sehogy nem kötődnek az edzőhöz, akkor az gond. Ezért is üdvözlöm azt, hogy nyárig már senkivel nincs szerződéshosszabbítás, mert így majd az új edző választhatja ki a régi és új játékosokból, aki neki kell, és azért az már egy játékos felé egy "gesztus", hogy az edző őt akarja, plána ha az edző kérésére érkezik. Akkor elhiszem, hogy érte is küzd majd a pályán.
De egy a lényeg, teljesen mindegy, ki lesz az új edző: ADJUNK NEKI IDŐT!!! Elpocsékoltunk 7 évet +1-2 már nem számít semmit, és hátha bejön, hogy valaki (de fura ezt leírni) akár 2!!! évig is dolgozhat egyhuzamban!
- interfan
Már az angol SkySports is megerősíti az olasz Sky és Di Marzio értesüléseit, Pochettino az Inter első számú jelöltje.
Ugyanazt írja le az angol SkySports mint az olaszok. Az 5m-s kivárlási árat, és a 10m-s Inter fizetési ajánlatot.
A SkySports leírja még azt is, hogy a héten találkozó is lehet a felek közt, a kezdeti kapcsolat felvétel után.
Ugyanazt írja le az angol SkySports mint az olaszok. Az 5m-s kivárlási árat, és a 10m-s Inter fizetési ajánlatot.
A SkySports leírja még azt is, hogy a héten találkozó is lehet a felek közt, a kezdeti kapcsolat felvétel után.
- Festa
interfan írta:Már az angol SkySports is megerősíti az olasz Sky és Di Marzio értesüléseit, Pochettino az Inter első számú jelöltje.
A Tottenham kerete nem jobb mint a 2 Mencsezteri csapaté meg a Poolé.
Mondhatni kihozta a spursből a maxot.Kérdés,hogy ő akar-e jönni.
-
R9.
majd ha megjon akkor megerzi az inter erzest
una volta interista, interista per sempre
una volta interista, interista per sempre
- interfan
Sky vezető híren hozta le, hogy a napokban Ausilio Londonba utazik, ahol Pochettinoval és ügynökével fog tárgyalni.
Ezen a héten így el is dőlhet Pochettino sorsa is.
Ezek után Di Marzio is megerősítette a hírt.
Elmondta biztos forrásból tudja a találkozót, és kijelenti hogy ez a találkozó a következő napokban lesz.
Kérdezték Pochettino lesz e az Inter edzője?
Erre annyit mondott, hogy az Inter jelenleg ezt szeretné nagy erővel, és meglátjuk mi lesz belőle.
Ezen a héten így el is dőlhet Pochettino sorsa is.
Ezek után Di Marzio is megerősítette a hírt.
Elmondta biztos forrásból tudja a találkozót, és kijelenti hogy ez a találkozó a következő napokban lesz.
Kérdezték Pochettino lesz e az Inter edzője?
Erre annyit mondott, hogy az Inter jelenleg ezt szeretné nagy erővel, és meglátjuk mi lesz belőle.
- PellerG
Én abszolút nyugodt lennék, ha valami csoda folytán Pochettino igent mondana nekünk, és átvenné a csapatot.
Simeone után neki tudnék leginkább örülni, jó kezekbe kerülnénk.
- Tojgli
PellerG írta:Én abszolút nyugodt lennék, ha valami csoda folytán Pochettino igent mondana nekünk, és átvenné a csapatot.
Hasonló, Bielsa-féle iskolát követnek(ugye mindkettőjüknek volt edzője), csak Pochettino valamivel látványosabb focit játszat, illetve Ő nem akkora motivátor, mint Cholo.
Nekem nagyon tetszik, hogy a Spurst is inkább felépítette fiatalokból. Egy jól játszó csapatot csinált a londoniakból. Nem tudom itt a Serie A-ban mennyire állná meg a helyét, de szerintem nem lenne vele gond.
- interfan
A Corrirere és a TS is megerősítette, amit a Sky, az Angol Skysport, és Di Marzio.
Ausilio Londonba utazik tárgyalni Pochettinoval.
Gazetta megemlíti, hogy Abra-Conte találkozó lesz, de már ők is nagyon a hosszabbítása felé hajlanak.
Ezért a Gazzetta is megerősíti azt amit az összes többi lap, Pochettino az első számú jelölt.
Ausilio Londonba utazik tárgyalni Pochettinoval.
Gazetta megemlíti, hogy Abra-Conte találkozó lesz, de már ők is nagyon a hosszabbítása felé hajlanak.
Ezért a Gazzetta is megerősíti azt amit az összes többi lap, Pochettino az első számú jelölt.
- interfan
Közben Zhang fia egy interjúban elmondta, még mindig Conte a cél a padra.
Elmondta ő egy olyan ember, akire az Internek szüksége van.
Olyan edző kell akiben megvan a szív és a lélek, és mindent megtesz a csapatért.
Conte megszerzése lehetséges elmondta.
Hizzátette, olyan edzőt keresnek akivel 4-5 évre terveznek, és aki felépíti az új nagy Intert.
Elmondta ő egy olyan ember, akire az Internek szüksége van.
Olyan edző kell akiben megvan a szív és a lélek, és mindent megtesz a csapatért.
Conte megszerzése lehetséges elmondta.
Hizzátette, olyan edzőt keresnek akivel 4-5 évre terveznek, és aki felépíti az új nagy Intert.
- tomika431
Hizzátette, olyan edzőt keresnek akivel 4-5 évre terveznek, és aki felépíti az új nagy Intert.-ez tetszik, támogatom az ötletet.
Amúgy valamire kiváncsi lennék.
Ha pl.úgy alakul hogy Pochettino Igen-t mond ő lesz az edzőnk 2 évre. Ha eljön egy időszak és az Atletico nem úgy fog muzsikálni ahogy azt szeretnék vagy Simeone megunja vagy nézeteltérese támad a klubbal és szabad lesz akkor is majd előjön a Simeone pletyka? Nem akarom azt hogy ha itt lesz egy Pochettino és amint szabad Simeone már menjenek a pletykák vele kapcsolatban mert szerintem mindenki olvas hireket és tudják hogy az Inter mindenáron őt akarta. Ha Pochettino sikeres lesz itt akkor is felmondunk neki mert Simeone szabad lesz mert mindenárom őt akartuk?
Szerintem ha valakire rábizuk valóban 4-5 évre az Inter felépitését akkor az úgyis legyen ne legyen majd helye holmi pletykának ha nem jönne azonnali eredmény mert az csak az edző és a csapat dolgát neheziti meg.
Ha pl.úgy alakul hogy Pochettino Igen-t mond ő lesz az edzőnk 2 évre. Ha eljön egy időszak és az Atletico nem úgy fog muzsikálni ahogy azt szeretnék vagy Simeone megunja vagy nézeteltérese támad a klubbal és szabad lesz akkor is majd előjön a Simeone pletyka? Nem akarom azt hogy ha itt lesz egy Pochettino és amint szabad Simeone már menjenek a pletykák vele kapcsolatban mert szerintem mindenki olvas hireket és tudják hogy az Inter mindenáron őt akarta. Ha Pochettino sikeres lesz itt akkor is felmondunk neki mert Simeone szabad lesz mert mindenárom őt akartuk?
Szerintem ha valakire rábizuk valóban 4-5 évre az Inter felépitését akkor az úgyis legyen ne legyen majd helye holmi pletykának ha nem jönne azonnali eredmény mert az csak az edző és a csapat dolgát neheziti meg.
- interfan
tomika431 írta:Hizzátette, olyan edzőt keresnek akivel 4-5 évre terveznek, és aki felépíti az új nagy Intert.-ez tetszik, támogatom az ötletet.
Ilyentől nem kell félni.
Simeonet a Suning vezetés a kezdeketől nem favorizálja.
Simeone sztorikat csak mi magyar szurkolok meséltük be magunknak.
Conte már más eset, mert most már hivatalosan is hallhatuk, hogy mindvégig ő a célpont.
Viszont ha ő marad hosszabbít, és egy jo időre mindenféle pletyka elkül vele kapcsolatban.
-
drrossgeller
tomika431 írta:Hizzátette, olyan edzőt keresnek akivel 4-5 évre terveznek, és aki felépíti az új nagy Intert.-ez tetszik, támogatom az ötletet.
Pedig fognak ha nem leszünk az élvonalban, viszont ha Pochival menni fog a szekér ő már olyan kaliber, akinél sokkal kevesebb pletyka jönne ebben az esetben.
- tomika431
interfan írta:tomika431 írta:Hizzátette, olyan edzőt keresnek akivel 4-5 évre terveznek, és aki felépíti az új nagy Intert.-ez tetszik, támogatom az ötletet.
Ilyentől nem kell félni.
Simeonet a Suning vezetés a kezdeketől nem favorizálja.
Simeone sztorikat csak mi magyar szurkolok meséltük be magunknak.
Conte már más eset, mert most már hivatalosan is hallhatuk, hogy mindvégig ő a célpont.
Viszont ha ő marad hosszabbít, és egy jo időre mindenféle pletyka elkül vele kapcsolatban.
Akkor elnéztem a dolgokat. Akkor gondolom a Pochettino,Sarri,Spalletti közül kerül ki valaki.Más alternativák nincsenek.
- interfan
Igazából Sarri sem alternatíva, mivel szerződése van, és nincs benne semmilyen kivásárlási záradék.
Szóval itt Pochettino vagy Spalletti lesz.
Esetleg megtörténik a csoda, és bejön az 1% esély, és Conte.
- tomika431
interfan írta:Igazából Sarri sem alternatíva, mivel szerződése van, és nincs benne semmilyen kivásárlási záradék.
Hát az mindenesetre az maga a csoda lesz ha Conte fog jönni ott hagyva egy bajnok BL szereplő Chelseat ahol minden adott neki hogy sikeres legyen továbbra is.
- interfan
tomika431 írta:interfan írta:Igazából Sarri sem alternatíva, mivel szerződése van, és nincs benne semmilyen kivásárlási záradék.
Hát az mindenesetre az maga a csoda lesz ha Conte fog jönni ott hagyva egy bajnok BL szereplő Chelseat ahol minden adott neki hogy sikeres legyen továbbra is.
Én személy szerint nem látok rá semmi esélyt.
De Zhang fia máshogy gondolja.
- interfan
Ausilio már a tegnapi napon Milánóban találkozott, egy bizonyos Gabriele Giuffrida-val.
Ő volt a közvetítő a Pochettino-Spurs szerződés létrejötténél.
Vagy a mai napon, vagy holnap pedig Ausilio ugye Londoba utazik, ahol személyesen találkozik Pochettinoval.
Itt mint tudjuk a Spurs nem tud mit tenni, nem is velük van a gond.
Itt most az a kérdés, hogy Pochettinot úgy mond "pénzért" elehet e csábítani.
A következő napokban ez kiderül.
Közben a TS szerint olyan jól alakul a Conte-Abra dolog, hogy Oriali csatlalkozhat Contehoz a Chelseaben.
Már az összes olasz lap esélytelennek nevezi Contet, egyedül a Gazzetta bízik még a csodában.
Na meg ugye Zhang fia.
Vagy a mai napon, vagy holnap pedig Ausilio ugye Londoba utazik, ahol személyesen találkozik Pochettinoval.
Közben a TS szerint olyan jól alakul a Conte-Abra dolog, hogy Oriali csatlalkozhat Contehoz a Chelseaben.
Már az összes olasz lap esélytelennek nevezi Contet, egyedül a Gazzetta bízik még a csodában.
Na meg ugye Zhang fia.
-
drrossgeller
interfan írta:Ausilio már a tegnapi napon Milánóban találkozott, egy bizonyos Gabriele Giuffrida-val.
Na meg ugye Zhang fia.
És így legalább látszik, hogy nem mi nem akarjuk Orialit, mert nem jön Conte, hanem Oriali nem akar visszajönni, mert inkább menne a barátjához Contéhoz.
- Komax
A Premier league közegét ki hagyta ott mostanában önszántából, hogy egy másik ligában edzősködjön? Serie A egyenlőre semmilyen szinten nem tud versenyezni az angolokkal. Pénzen kívül más észérvet nem lehet mondani, hogy Pochettino leüljön az Inter padjára.
-
R9.
Conte kozben megszolalt h semmit nem mondhat a jovojerol. Ezek egyik nap ezt masik nap azt mondjak
miert nem lehet leirni hogy erkezik Spalletti?
-
drrossgeller
R9. írta:Conte kozben megszolalt h semmit nem mondhat a jovojerol. Ezek egyik nap ezt masik nap azt mondjak![]()
Mert Simeone jön, de ez még titok!
- interfan
Angol média szerint kizárt, hogy Pochettino elhagyja a Spurst, mivel "hűséget esküdött tavaly a tulajdonosnak".
Ellenben a komplett olasz média szerint, Pochettino az abszolult favorit, és a fő cél az Inter padjára.
(A Gazzetta Contezik még)
Egy dolog biztos, Pochettino lefog ülni Ausilioval, és meghallgatja az Inter ajánlatát.
Ez vagy ma, vagy holnap meg fog történni, utána többet tudhatunk.
Sarri hosszabbít a Napolival 2020-ig, ezzel ő is kilőve mint jelölt.
Viszont az új szerződésébe egy 8m eurós kivásárlási ár kerül, ami 2018-tól él.
Oriali visszatérése pedig meghiúsult, és lezárult a téma.
Ha Conte megtudja győzni Abrat, akkor csatlakozik hozzá a Chelseahez.
Ha meg nem, akkor marad a válogatottnál.
Ellenben a komplett olasz média szerint, Pochettino az abszolult favorit, és a fő cél az Inter padjára.
(A Gazzetta Contezik még)
Egy dolog biztos, Pochettino lefog ülni Ausilioval, és meghallgatja az Inter ajánlatát.
Ez vagy ma, vagy holnap meg fog történni, utána többet tudhatunk.
Sarri hosszabbít a Napolival 2020-ig, ezzel ő is kilőve mint jelölt.
Viszont az új szerződésébe egy 8m eurós kivásárlási ár kerül, ami 2018-tól él.
Oriali visszatérése pedig meghiúsult, és lezárult a téma.
Ha Conte megtudja győzni Abrat, akkor csatlakozik hozzá a Chelseahez.
Ha meg nem, akkor marad a válogatottnál.
-
R9.
http://www.football-italia.net/102657/i ... ino-defeat
komolyan en mar nem tudom miben bizzak, nevetseges az egesz
- interfan
R9. írta:http://www.football-italia.net/102657/inter-accept-pochettino-defeat
Olasz média szerint komoly esély van, Angol szerint semmi.
Pont ezt irtam le.
De egy biztos, lesz egy tárgyalás a felek közt.
Utánna kiderül mi lesz ebből...
- Festa
Spaletti lesz ebből.Mindenki tudja.
Csak még szòrakoztatjuk az Olasz tifosokat.Ja me minket is...
- interfan
Festa írta:Spaletti lesz ebből.Mindenki tudja.
Hát azon dőlhet el ez, hogy sikerül e Pochettinot úgy mond csak "pénzzel" meggyőzni.
Ha nem, akkor sajnos, vagy nem sajnos, de tényleg Spalletti lesz.
A Blanc, Emery vonal nagyon eltűnt, valamiért ők nem győzték meg a vezetőinket.
Spalletti kapcsán meg már csak a szerződést kell aláírni, csak ugye várunk Pochettino miatt.
- Festa
interfan írta:Festa írta:Spaletti lesz ebből.Mindenki tudja.
Hát azon dőlhet el ez, hogy sikerül e Pochettinot úgy mond csak "pénzzel" meggyőzni.
Ha nem, akkor sajnos, vagy nem sajnos, de tényleg Spalletti lesz.
A Blanc, Emery vonal nagyon eltűnt, valamiért ők nem győzték meg a vezetőinket.
Spalletti kapcsán meg már csak a szerződést kell aláírni, csak ugye várunk Pochettino miatt.
Pochettino nem rossz,de nincs serie A-s tapasztalata.
Ebből a szempontból simán jobb lehet Spaletti.
Simeone megígérte,hogy jön csak 2019 még messze van.
Emery meg ne is jöjjön.Igazi kupa edző.Sevilla élén az EL összejött,de ha egy ilyen PsG-s kerettel elbukja a bajnokságot,akkor valami nem stímmel ott se.
Ami fő,hogy az alapozás meg az átigazolások olyan edzővel történjen akire hosszú távon számítunk.
- mike
interfan írta:Sky vezető híren hozta le, hogy a napokban Ausilio Londonba utazik, ahol Pochettinoval és ügynökével fog tárgyalni.
Nagyon helyes. Ő épp az a kaliber aki nekünk jelen helyzetünkben ajándék lenne.
Közel Simeone, Conte szintű edző.
Álom lenne ha ő érkezne...sajnos erre kis esélyt látok.
Ha mégis összejön, neki is oda kell adni a 200 milliót vásárlásokra, és ha megnézzük még az is kevés, mert komoly vérátömlesztés kell a keretben.
Sőt ha Spalletti lesz akkor is, ez nem lehet kérdés, ki kell takarítani a renitens, lusta, edzők ellen futballozó játékosokat. Miranda az egyik kedvenc bekkem, de ha igaz hogy totál beleszarik, akkor őt is úgy rúgnám picsán hogy brazíliáig le sem esne. Nem tűrhető tovább az ilyen mentalitás.
- interfan
mike írta:interfan írta:Sky vezető híren hozta le, hogy a napokban Ausilio Londonba utazik, ahol Pochettinoval és ügynökével fog tárgyalni.
Nagyon helyes. Ő épp az a kaliber aki nekünk jelen helyzetünkben ajándék lenne.
Közel Simeone, Conte szintű edző.
Álom lenne ha ő érkezne...sajnos erre kis esélyt látok.
Ha mégis összejön, neki is oda kell adni a 200 milliót vásárlásokra, és ha megnézzük még az is kevés, mert komoly vérátömlesztés kell a keretben.
Sőt ha Spalletti lesz akkor is, ez nem lehet kérdés, ki kell takarítani a renitens, lusta, edzők ellen futballozó játékosokat. Miranda az egyik kedvenc bekkem, de ha igaz hogy totál beleszarik, akkor őt is úgy rúgnám picsán hogy brazíliáig le sem esne. Nem tűrhető tovább az ilyen mentalitás.
Ugyanezt gondolom én is.
Pochettino nálam abszolult a top-top sor mellett van.
Ez az 5m-s kivásárlási ár vicc, tényleg a nyár ajándéka lenne.
Meg kell próbálni egyszerűen pénzzel meggyőzni, szerintem neki ez a 10m-s fizu sem túlzás.
Sőt, ha úgy van, én még 12-13m-t is elé raknék.
Végre lenne edzőnk hosszútávra, és nem is akármilyen, hanem egy klasszis edző.
- Abel15
Más csapatok már építik a "jövő" csapatát,mi nekünk még edzőnk sincsen!!!
Le vagyunk maradva nem egy lépéssel!!! 
- Süti
interfan írta:Végre lenne edzőnk hosszútávra, és nem is akármilyen, hanem egy klasszis edző.
Ti mivel vagy hogyan vennétek rá, hogy jöjjön??
Pepe leigazolásával például?
Nem lesz könnyű meggyőzni, de ha megnézem hogy jelenleg kik dolgoznak az olasz élvonalban, akkor bizony nagyon kevés olyan név van, mint régen.
- interfan
Süti írta:interfan írta:Végre lenne edzőnk hosszútávra, és nem is akármilyen, hanem egy klasszis edző.
Ti mivel vagy hogyan vennétek rá, hogy jöjjön??
Pepe leigazolásával például?![]()
Nem lesz könnyű meggyőzni, de ha megnézem hogy jelenleg kik dolgoznak az olasz élvonalban, akkor bizony nagyon kevés olyan név van, mint régen.
Sajnos itt kezdőnek a bajok.
Beadunk itt egy Marquinhos-Naiggolan-Lucas sort, majd lesz belőle egy Rudiger-Krychowiak-Lamela sor, tipik Inter...
Egyetlen egy dologgal lehet megpróbálni meggyőzni Pochettinot, a pénzzel.
Pénz, pénz, pénz, csak erre van lehetőség.
- Süti
interfan írta:Pénz, pénz, pénz, csak erre van lehetőség.
Kérdés, hogy neki mennyire van szüksége jelen pillanatban "még több" pénzre?
Mert nem hinném, hogy most aprópénzért dolgozik.
Ráadásul:
-Jövőre biztos BL főtáblás.
-Nagy dolgot érhet el a csapatával. (Bajnoki cím?)
-A Tottenham egy olyan klub, amelynek van koncepciója.
És nálunk mi van?
-
zesha
interfan írta:Meg kell próbálni egyszerűen pénzzel meggyőzni, szerintem neki ez a 10m-s fizu sem túlzás.
Azért túlzásokba se essünk! Olaszban az adózási rendszer miatt egy 10-12 milliós fizetés közel 20 millióba jönne ki, ráadásul nem kis bérfeszültséget okozna, ha legjobban fizetett játékosnál is kétszer annyit keresne az edző. Mi van, ha nem jönne azonnal az eredmény? Szerintetek akkor is fizetné a vezetőség ezt az orbitális nagy gázsit neki? Vagy épp 1-2 játékos nem lázadna fel emiatt?
- interfan
Süti írta:interfan írta:Pénz, pénz, pénz, csak erre van lehetőség.
Kérdés, hogy neki mennyire van szüksége jelen pillanatban "még több" pénzre?
Mert nem hinném, hogy most aprópénzért dolgozik.
Ráadásul:
-Jövőre biztos BL főtáblás.
-Nagy dolgot érhet el a csapatával. (Bajnoki cím?)
-A Tottenham egy olyan klub, amelynek van koncepciója.
És nálunk mi van?
5m euró a jelenlegi fizetése, mi pedig 10m-t ajánlottunk neki.
- interfan
zesha írta:interfan írta:Meg kell próbálni egyszerűen pénzzel meggyőzni, szerintem neki ez a 10m-s fizu sem túlzás.
Azért túlzásokba se essünk! Olaszban az adózási rendszer miatt egy 10-12 milliós fizetés közel 20 millióba jönne ki, ráadásul nem kis bérfeszültséget okozna, ha legjobban fizetett játékosnál is kétszer annyit keresne az edző. Mi van, ha nem jönne azonnal az eredmény? Szerintetek akkor is fizetné a vezetőség ezt az orbitális nagy gázsit neki? Vagy épp 1-2 játékos nem lázadna fel emiatt?
Ezek nem túlzások.
Contenak 15m-s fizut ajánlottunk, Pochettinonak most 10m-t.
- sly89
zesha írta:...Azért túlzásokba se essünk! Olaszban az adózási rendszer miatt egy 10-12 milliós fizetés közel 20 millióba jönne ki, ráadásul nem kis bérfeszültséget okozna, ha legjobban fizetett játékosnál is kétszer annyit keresne az edző..
Nem tudom, nekem az nem normális, hogy egy játékos többet keres mint egy edző, akik sokkal többet dolgoznak mint a játékosok.
-
zesha
És szerinted ez teljesen normális?
Nálam ebből totálisan az jön le, hogy
1. azonnal eredményt várunk akitől jön
2. a pénzen kívül semmit nem tudunk felmutatni egy top edzőnek (értsd nulla koncepció, jövőkép)
mindkettő hihetetlen nagy problémákat vet fel az én szememben.
Nálam ebből totálisan az jön le, hogy
1. azonnal eredményt várunk akitől jön
2. a pénzen kívül semmit nem tudunk felmutatni egy top edzőnek (értsd nulla koncepció, jövőkép)
mindkettő hihetetlen nagy problémákat vet fel az én szememben.
-
zesha
sly89 írta:Nem tudom, nekem az nem normális, hogy egy játékos többet keres mint egy edző, akik sokkal többet dolgoznak mint a játékosok.
Akkor ezt teljesen másképp látjuk. Nem mondom, hogy minden esetben így kell lennie, de ha szerintetek egy 5-8 évvel ezelőtti Barca edzőnek, vagy épp most egy Zidane-nak többet kellene keresnie, mint pl. egy Ronaldo, akkor nincs miről beszélni.
Conte igen top edző, de kíváncsi leszek, hogy jövőre a BL-el együtt mire lesz képes! Mourinho az EL-el-bajnokság-kupa hármassal (négyessel) nem bírt el, egy gyengének nem mondható MU kerettel.
Pochettino igen egy jó edző, de hogy látatlanba (Seria A teljesen más tészta, mint PL) odaadni neki évi 10-12 milliót, háááááát.
-
Fan Gusto
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... to-2569365
Vajon milyen alapon beszélt Conte átigazolásáról ilyen hosszú ideig az olasz média? Egészen felfoghatatlan, nulla realitásérzék...
Vajon milyen alapon beszélt Conte átigazolásáról ilyen hosszú ideig az olasz média? Egészen felfoghatatlan, nulla realitásérzék...
- interfan
Fan Gusto írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-conte-felesege-elsirta-magat-a-lelaton-foto-2569365
Olyan alapon, hogy maga Zhang fia mondta a napokban, hogy Conte a cél, ő a megfelelő edző az Inter padjára, és hogy bármit megteszünk érte, valamint hogy van rá esély.
Nincs itt semmi kérdés, hónapok óta megyünk Conte-ért.
De hogy mennyi esélye volt, azt pontosan tudjuk...
Az is biztos, hogy igenis volt feszültség Conte és Abra közt, igazolások, mercato budget, hatalom, és szakmai stáb terén.
Contenak pont jól jöttünk, ezzel úgy mond "poleba" került Abranal.
Megvolt a poziciója, mondván ha ezeket nem adja meg neki Abra, akkor lelép.
Csak hát Abra nem hülye, és ezeket szépen biztosította, és lezárult az ügy.
Azt meg a legelejétől tudjuk, ha reálisan belegondoltunk, hogy max 5-10% esély volt Contera.
Pochettinot pénzzel meglehetne győzni, ő egy más ügy.
De...
Sajnos egyáltalán nem minden a pénz.
Kell egy komoly jövőkép, komoly tervek, amire egy Pochettino szintű top edző igent mond.
Na ezek nincsenek meg nálunk...
Mindent elmond, hogy elindulunk egy Marquinhos-Mendy-Nainggolan-Sanchez sorral, és lesz belőle egy Rudiger-Samir-Krychowiak-Lamela.
Most nem azért, de erre ki fog igent mondani?
Mert hogy nem Pochettino, az biztos...
Nem kell megint nagy jóstehetség, hogy megmondjuk ki lesz az edzőnk.
(Egyértelmű Spalletti)
-
drrossgeller
interfan írta:Sajnos egyáltalán nem minden a pénz.
Kell egy komoly jövőkép, komoly tervek, amire egy Pochettino szintű top edző igent mond.
Mindent elmond, hogy elindulunk egy Marquinhos-Mendy-Nainggolan-Sanchez sorral, és lesz belőle egy Rudiger-Samir-Krychowiak-Lamela.
Köszi a híreket. Egyébként te miben látod a problémát Interfan? Évek óta szerencsére írogatod a híreket, és érthető módon sorra negatív hangvétellel. De pl. ahogy kivettem a hozzászólásaidból pénzünk van, és pénzzel bármelyik játékost el lehet hozni, szakértelem megjelent, mert Sabatini idejött. Szerinted mi lenne a megoldás?
- Festa
Pioli megy Firenzébe.Sousa Romába.
Nekünk be kéne jelenteni Spalettit minél előbb,mert addig semmit nem lehet lépni az igazolásokkal.
Addig csak állunk is időt veszítünk ilyen esélytele ügyekkel mint Conte meg Pocchetino.
Top igazolások (James,Alexis,Agüero) helyett meg jön egy senki Petagna vagy egy abszolút középszer Rüdiger.
Ezek a kínaiak azt hiszik mindent megkajálunk és most nem a savanyú csípős levesre gondolok.
Azt hittem ha szakértelem nem is de legalább pénz lesz ha a Sunning irányít erre megint csak olyan játékosokra megyünk akik máshova nem kellenek.
Nekünk be kéne jelenteni Spalettit minél előbb,mert addig semmit nem lehet lépni az igazolásokkal.
Addig csak állunk is időt veszítünk ilyen esélytele ügyekkel mint Conte meg Pocchetino.
Top igazolások (James,Alexis,Agüero) helyett meg jön egy senki Petagna vagy egy abszolút középszer Rüdiger.
Ezek a kínaiak azt hiszik mindent megkajálunk és most nem a savanyú csípős levesre gondolok.
Azt hittem ha szakértelem nem is de legalább pénz lesz ha a Sunning irányít erre megint csak olyan játékosokra megyünk akik máshova nem kellenek.
- interfan
drrossgeller írta:interfan írta:Sajnos egyáltalán nem minden a pénz.
Köszi a híreket. Egyébként te miben látod a problémát Interfan? Évek óta szerencsére írogatod a híreket, és érthető módon sorra negatív hangvétellel. De pl. ahogy kivettem a hozzászólásaidból pénzünk van, és pénzzel bármelyik játékost el lehet hozni, szakértelem megjelent, mert Sabatini idejött. Szerinted mi lenne a megoldás?
Sajnos nagyon nehéz ezt átlátni.
Most hogy Sabatini megjelent, az ember csak reménykedni tud.
Én valahogy az alapvetően hibás döntések (edzőkérdések), a kihagyott lehetőséget (játékosok), a csapaton belül szétszórtság, és a vezető döntés hozók hiányában látom a problémát.
Persze ez csak az én véleményem, és ahány ember, annyi vélemény.
Szívesen kifejtem bármilyet.
-
RenciDavid
Pochettinora szinte semmi esély, már az olasz lapok is kezdenek ebbe az irányba menni. Most viszont képbe került Jardim:
http://m.corrieredellosport.it/notizia/ ... on_jardim/
Sajnos nem nagyon van most jó és elérhető edző a piacon, ilyen szempontból a jövő nyár lehetne átütő.
http://m.corrieredellosport.it/notizia/ ... on_jardim/
Sajnos nem nagyon van most jó és elérhető edző a piacon, ilyen szempontból a jövő nyár lehetne átütő.
-
drrossgeller
interfan írta:drrossgeller írta:interfan írta:Sajnos egyáltalán nem minden a pénz.
Sajnos nagyon nehéz ezt átlátni.
Most hogy Sabatini megjelent, az ember csak reménykedni tud.
Én valahogy az alapvetően hibás döntések (edzőkérdések), a kihagyott lehetőséget (játékosok), a csapaton belül szétszórtság, és a vezető döntés hozók hiányában látom a problémát.
Persze ez csak az én véleményem, és ahány ember, annyi vélemény.
Szívesen kifejtem bármilyet.
Most megint azt látom rajtad, hogy megint mész a letargia irányában, csak ugye eddig a legnagyobb problémát pont vezetőségben láttad, és most került oda egy általad is nagyra becsült emberke, ezért kérdezem. Ennek elvileg a fenti problémák megoldását várnánk jól gondolom?
- tomika431
Jardim elismerem szép munkát végez a Monaconal.Kérdés az hogy itt mennyire feküdne neki az olasz foci.Ha jól tudom a 4-4-2 es felállást alkalmazza. Spalletti úgy látom 4-3-3 at játszat.
- interfan
Egyáltalán nem gondolom hogy a letargia felé megyek, és egyáltalán nem gondolom, hogy negatív hangvétellel írom a híreket.
De ez a te véleményed, ez meg az enyém.
Igen, nagyon örülök Sabatininek, és remélem ezzel sok minden végre megváltozik.
Csak annyi, meg annyi gond van itt, hogy nagyon nehéz lesz egyszerre mindennek megváltoznia.
Na és persze ezek a Rudiger, Samir, Krychowiak-Lamela hírek csak pletykák, de azért ez nagyon nem az a szint ami mondjuk a Marquinhos-Mendy-Nainggolan-Lucas sor után jönne.
De ez a te véleményed, ez meg az enyém.
Igen, nagyon örülök Sabatininek, és remélem ezzel sok minden végre megváltozik.
Csak annyi, meg annyi gond van itt, hogy nagyon nehéz lesz egyszerre mindennek megváltoznia.
Na és persze ezek a Rudiger, Samir, Krychowiak-Lamela hírek csak pletykák, de azért ez nagyon nem az a szint ami mondjuk a Marquinhos-Mendy-Nainggolan-Lucas sor után jönne.
- interfan
A TS szerint Pochettino nemet mondott, a Corriere, Gazzetta, Sky szerint pedig érdekli az ajánlat.
Viszont a többi olasz lap is megjegyzi, Pochettino-Spurs kapcsolat nagyon erős.
Abban pedig minden lap egyetért, a pofon egyszerű megoldás, az Spalletti.
Aki már csak arra vár, hogy aláírja a szerződést, minden kész az ő ügyében.
Viszont a többi olasz lap is megjegyzi, Pochettino-Spurs kapcsolat nagyon erős.
Abban pedig minden lap egyetért, a pofon egyszerű megoldás, az Spalletti.
Aki már csak arra vár, hogy aláírja a szerződést, minden kész az ő ügyében.