Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Audipower

Re: Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)

Hozzászólás Szerző: Audipower »

sorger=giallo írta:
Audipower írta:A baloldalt majd csak lehozza valahogy a Capitano és a kis Nagatomo.
Úgy érted, Zanetti átsprintel a másik oldalról, ha gond van? Mert elvileg Javier a jobb oldalon fog játszani. Vagy nem? Vagy mégis? ;)

FORZA INTER!!!

Konkrétan nem a Samp elleni meccsre gondoltam, hanem a továbbiakra.
Most, hogy Maicon eltiltott sárgák miatt, egyértelmű, hogy a Capitano-é a jobbhátvéd poszt.

Chivu meg menjen csak be középre, még mindig jobb megoldás, mintha Matrix játszana, aki fölött valljuk be, nagyon eljárt már az idő.
Írta valaki, az NSO-s belső Interes fórumon, vagy itt, hogy bohóckodni, kupameccsekre beküldeni még jó(Matrix). Ezzel teljesen egyetértek. Nem szabad játszatni, ha azzal csak kárt okoz a csapatnak(minden meccsén kapunk róla min. 1 gólt). Remélem Leo-nak is lesz ennyi esze.

Forza Inter!!!!
Audipower

A várható kezdők a Samp-Inter meccsen a www.fcinternews.it szerint:

SAMPDORIA (3-5-1-1): Curci; Zauri, Gastaldello, Lucchini; Guberti, Poli, Palombo, Dessena, Ziegler; Biabiany; Maccarone. (Da Costa, Martinez, Volta, Mannini, Koman, Macheda, Zaza). All: Di Carlo

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Zanetti, Lucio, Chivu, Nagatomo; Kharja, Stankovic, Mariga; Sneijder; Eto'o, Pazzini. (Castellazzi, Materazzi, Ranocchia, Obi, Thiago Motta, Coutinho, Pandev). All: Leonardo

Azért nyomi Biabiany nehogy ellenünk táltosodjon meg. :lol:
Beszarás, Koman megint nem kezd. Nem értem a Samp edzőjét, pedig én amikor láttam játszani, mindig nagyon jól nyomta a kis Voli. :shock:

Bocs a kis off-ért.
Chivu most remélem nem fog bénázni, a Bayern ellen is már egész tűrhető volt, amikor betolta Leo középre a bal szélről.

Forza Inter!!!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

INTER: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 14 Kharja, 4 Zanetti, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

hivatalos kezdők
ranocchia? :O
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

R9. írta:INTER: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 14 Kharja, 4 Zanetti, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

hivatalos kezdők

Ranocchia ilyen gyorsan felépült.Kezdem azt hinni,hogy a sérülésiről szól hírek kicsit el voltak túlozva.
Nyerni kell mert a Milán-Napolin simán lehet iksz vagy Cavaniék 3 pontja.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

R9. írta:INTER: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 14 Kharja, 4 Zanetti, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

hivatalos kezdők

Nagatomo jobbhátvéd?
avagy a nevek stimmelnek csak még nem mindenki van a posztján és valójában Chivu lesz középpályán?
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Hát ez érdekes, mi lesz ebből a kezdőből :?: :roll:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

a kezdőm: JC-Maicon,Lucio,Ranocchia,Chivu-Zanetti,Motta,Stankovic-Sneijder-Eto'o,Pazzini

meccs közben be lehet dobni: Mariga, Coutinho, Kharja, Nagatomo 4-esből 3-at.
Audipower

DSanton39 írta:a kezdőm: JC-Maicon,Lucio,Ranocchia,Chivu-Zanetti,Motta,Stankovic-Sneijder-Eto'o,Pazzini

meccs közben be lehet dobni: Mariga, Coutinho, Kharja, Nagatomo 4-esből 3-at.

Állítólag Ranocchia és Cordoba kisebb sérüléssel bajlódnak(fcinternews.it), szal lehet Lúció mellett Chivu lesz belül és a japán meg a balbekk.
Coutinho-t viszont ideje lenne már játszatni, legalább 15-20 percet, mert ha nem játszi, akkor nem is fog fejlődni.
Audipower

A hivatalos kezdők az Inter-Genoa meccsre:

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic; Sneijder; Eto'o, Pazzini. (Castellazzi, Cordoba, Nagatomo, Mariga, Kharja, Coutinho, Pandev). All. Leonardo

GENOA (4-4-2): Eduardo; Mesto, Dainelli, Kaladze, Moretti; Rafinha, Konko, Kucka, Rossi; Palacio, Paloschi. (Scarpi, Polenta, Chico, Antonelli, Milanetto, Jankovic, Boselli). All. Ballardini

Forza Inter!!!
mike

A mai Brescia elleni keret:

1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 55 Yuto Nagatomo;

5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 54 Simone Dell'Agnello.

Nálam:
Cesar-Maicon,Lucio,Rano,Nagatomo-Zanetti,Sneijder,Stanko-Pandev :geek: ,Pazzo,Etoo

Kötelező győzelem, mert a bilan a Barit fogadja.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

mike írta:Nálam:
Cesar-Maicon,Lucio,Rano,Nagatomo-Zanetti,Sneijder,Stanko-Pandev :geek: ,Pazzo,Etoo

Ez 4-3-3? Kötőjelekből következtettem. ;) Én 4-2-3-1-et nyomatnék mert a Bayern ellen is az kell majd. Igaz, hogy Motta meg Cambiasso nincs ma.
Cesar - Maicon,Lucio,Ranocchia,Nagatomo-Zanetti,Stankovic/Mariga - Pandev,Sneijder,Eto'o - Pazzini
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

versenyszellem írta:Nagatomo jobbhátvéd?
avagy a nevek stimmelnek csak még nem mindenki van a posztján és valójában Chivu lesz középpályán?

Szerintem Nagatomo játszik majd a kp-n.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Süti írta:
versenyszellem írta:Nagatomo jobbhátvéd?

Szerintem Nagatomo játszik majd a kp-n.

Na az kicsit érdekes lesz :) de meglátjuk azért egy Brescia ellen ennyit lehet kockáztatni szerintem. Amúgy mit hallani a kis japánról mennyire gondoljuk komolyan, vagy nyerte el a vezetőség bizalmát vagy nyáron megköszönjük és visszaadjuk ? :roll:
mike

Cupi írta:
mike írta:Nálam:

Ez 4-3-3? Kötőjelekből következtettem. ;) Én 4-2-3-1-et nyomatnék mert a Bayern ellen is az kell majd.

Szinte ugyanaz a két formáció, nyilván Sneijdert nem Zanettivel egyvonalban játszatnám :)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

jdanika írta:Na az kicsit érdekes lesz :) de meglátjuk azért egy Brescia ellen ennyit lehet kockáztatni szerintem. Amúgy mit hallani a kis japánról mennyire gondoljuk komolyan, vagy nyerte el a vezetőség bizalmát vagy nyáron megköszönjük és visszaadjuk ? :roll:

Én a Genoa elleni mérkőzést nem láttam, de az összefoglaló alapján már akkor is a középpályára küldte be Leo, és szerintem meg is állná ott a helyét.

Az én bizalmamat elnyerte, és még bőven van benne fejlődési potenciál, olcsón lehetne egy több poszton is harcba küldhető játékosunk, az ázsiai invázióról már nem is beszélve. :)
Audipower

A hivatalos kezdők a Brescia-Inter meccsre:

BRESCIA (3-5-2): Arcari; Zebina, Bega, Zoboli; Zambelli, Kone, Vass, Hetemaj, Berardi; Diamanti, Caracciolo. All. Iachini

INTER (4-2-3-1 :D ): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo; Zanetti, Stankovic; Pandev, Sneijder, Eto'o; Pazzini.

Forza Inter!!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Állítólag már a Bayern elleni visszavágóra is készülünk ezzel a meccsel, akkor majd Pazzot ki kell cserélni Militoval. Remélem felépül addigra. Na meg Cuchu is.
Nia

Komax írta:Állítólag már a Bayern elleni visszavágóra is készülünk ezzel a meccsel, akkor majd Pazzot ki kell cserélni Militoval. Remélem felépül addigra. Na meg Cuchu is.

Cuchu biztos,már a csapattal edzett,csak most gondolom nem kockáztat Leonardo.

Militoról más hírek járnak,amik még több,mint tíz napról szólnak,sőt van amelyek áprilisról.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

JC--Maicon,Ranocchia,Chivu,Zanetti--Kharja,Cambiasso--Sneijder--Nagatomo,Pandev--Eto'o

Remélem ilyen vagy ehez hasonló támadó felállásban lépünk majd pályára
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ez szerintem túl kockázatos lenne, ne járjunk úgy mint Benitezzel az Atletico ellen.

JC - Maicon, Ranocchia, Chivu (ha Lucio nem tudna játszani), Nagatomo - Zanetti, Cambiasso, Kharja - Sneijder - Eto'o, Pandev (ha Milito nem tudná vállalni)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

pár dologról lemaradtam.Stanko,Motta sérült? meg Lució,Milito akkor még nem tuti,hogy lesz?
Pandev- Chivu-Chivu-Goran-Christian-Pandev-Chivu-Chivu-Pandev-Christian Chivu-Chris
edző: Chivu
all stars Inter :)
Nia

hvmetal írta:pár dologról lemaradtam.Stanko,Motta sérült? meg Lució,Milito akkor még nem tuti,hogy lesz?
Pandev- Chivu-Chivu-Goran-Christian-Pandev-Chivu-Chivu-Pandev-Christian Chivu-Chris
edző: Chivu
all stars Inter :)

Stanko nem sérült,vagyis én nem tudok róla.
Motta már elég régóta,ahogy Cuchu is.De úgy néz ki mindketten lesznek.
Lúciora is egyre nagyobb a sansz.
Militora pedig elég kicsi.

Nálam:J.Cesar,Maicon,Lúcio,Ranocchia,Chivu,Zanetti,,Cambiasso,Stankovic,Pandev,Sneijder,Eto'o.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Nia írta:Nálam:J.Cesar,Maicon,Lúcio,Ranocchia,Chivu,Zanetti,,Cambiasso,Stankovic,Pandev,Sneijder,Eto'o.

szerintem is ez lesz a legoptimálisabb felállás, és a jelenlegi helyzetben ez a legerősebb csapatunk
Komax

Mivel kiesésre állunk, nekünk kell támadni, ezért kockázatot kell vállalni. Én biztos 4231-be küldeném ki a csapatot.
Pandev-Sneijder-Kharja/Coutinho
----------Eto'o---------

Milito szvsz még nem 100%, csak a vége felé küldeném be ha muszáj.
Nia

Szerintem Stankovic-csal is kb hasonlóan támadó a csapat...de ez az én véleményem .
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Az edzésen mindenkit láttam dolgozni, remélem játszhatnak. Milito sajnos max padot bír, Cambiasso is gyanús, Bayern óta nem játszott.

Nálam: 4-2-3-1:

Julio Cesar-Zanetti,Lucio,Ranocchia,Chivu-Stankovic/Cambiasso,T.Motta-Maicon,Sneijder,Pandev-Eto'o
hvmetal

PellerG írta:Az edzésen mindenkit láttam dolgozni, remélem játszhatnak. Milito sajnos max padot bír, Cambiasso is gyanús, Bayern óta nem játszott.

Nálam: 4-2-3-1:

Julio Cesar-Zanetti,Lucio,Ranocchia,Chivu-Stankovic/Cambiasso,T.Motta-Maicon,Sneijder,Pandev-Eto'o

Maicon,mint jobb szélső kp. ?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

PellerG írta:Julio Cesar-Zanetti,Lucio,Ranocchia,Chivu-Stankovic/Cambiasso,T.Motta-Maicon,Sneijder,Pandev-Eto'o

Ezt a kezdőt így nem fogod látni szerintem. :) Bár az tény egyszer Én is megnézném Maicon mit tudna ott. ;)

Legtutibb ez lenne: Julio-Maicon,Lucio,Ranocchia,Zanetti-Cambiasso,Motta-Pandev,Sneijder,Eto'o-Milito
Na persze tudom a sérülések miatt ebből 3 ember kérdéses, de hátha. ;)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Kép
hvmetal

R9. írta:Kép

én meg azt olvastam,hogy Milito nincs nevezve,na de így fasza
Audipower

Nem akarok vészmadár lenni, de ha Chivu fogja majd Robbent a bal oldalon, akkor tuti nem fogunk továbbjutni.
Nem hiszem el, hogy nem lehet mást odatenni a nyomorék helyett. Nagatomo és Zanetti is sokkal jobban megoldaná a holland semlegesítését sztem.

Nálam ez lenne a mai kezdő:
4-2-3-1:
J.Cesar-Maicon,Lúció,Ranocchia,Zanetti(Nagatomo)-Cambi,Stanko(Zanetti)-Pandev,Sneijder,Coutinho(Kharja)-Eto'o

Támadni kell, nincs mese, mert sztem a 4-3-1-2-vel nem fogunk továbbjutni.
Stankovicot én nagyon kevésnek érzem támadásban, maximum néhány távoli lövést tudna megereszteni, az összjátékban gyenge. Neki sztem a 4-2-3-1-es felállásban az egyik vkp. poszt lenne a megfelelő.

Forza Inter!!!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Ahhoz hogy továbbjussunk minimum 2 gólt kell lőnünk..másképp nem megy..az viszont szinte biztos, hogy gólt fogunk kapni. Robben bárkit megver, ezért kellene a védekezést a tavalyihoz hasonlóan megszervezni. Eto'o-ra ma óriási feladat fog hárulni, mert nem elég h neki kellene átvenni Milito szerepét még a védekezésben is hoznia kellene a tavalyi formáját. Abban nem reménykedhetünk h Pandev mester 3ast szór...A mai meccshez elszántságon és bátorságon kívül nagyon fontos a taktikai fegyelmezettség..mindenkinek 110%-on kell pörögnie.
Forza Inter!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Nagyon nehéz dolga lesz a csapatnak. Ezeknek a szaros németeknek , van egy olyan tulajdonságuk, hogy az igazán nagy meccsekre mindig összekapják magukat. Számtalan példa volt erre, akár a Bayernt, akár a válogatottat nézve.Szerencsére tavaly májusban nem jött elő Beckenbauer mondása, miszerint a focit 22en játsszák és a végén mindig a németek nyernek. Nagyon szervezettek voltunk, elöl pedig volt egy gyilkos befejező csatárunk, mögötte pedig egy alázatos középpálya. 1helyzetük volt egész meccsen, meg egy Robben átlövés. Valami ilyesmit kéne ma is.
Akármi is legyen ennek a meccsnek a vége, úgy látom a csapat jó úton jár Leo vezetésével és ez a lényeg. Benne van , hogy egy trófea sem marad nekünk idén, de hosszú távon, jók leszünk. Van egy nagyon erős magja a csapatnak, élükön a tapasztalt harcosokkal :JC-Maicon--Lucio-Cambi-Zanetti-Sneijder-Eto
Ott vannak a fiatal tehetségeink: Obi-Rano-Santon(igen ő is az)-Coutinho . Az alap kíváló, már csak a lyukakat kell betömni. Egy jó szélső, egy jó csere középhátvéd, és egy klasszis csatár a Pazzo-Milito-Eto trió mellé.
Nia

20recoba írta:Szerencsére tavaly májusban nem jött elő Beckenbauer mondása, miszerint a focit 22en játsszák és a végén mindig a németek nyernek.

Lineker mondta(vagyis én így tudom),de egyébként ez mostanság szerencsére nem igaz :)
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Nézzetek a padra. Tele vagyunk űbernyomorék védekező mentalítású játékosokkal és a padon egy épkézláb csatár nincs, aki plusszt vihetne a játékba. Van egy írtó halovány center, oszt annyi.
Egyértelműen Branca hibája. Aki azt hiszi, hogy Balotellit Biabiany fogja helyettesíteni, az hülye...
Marseillesnek is a cserepadján levő támadószekció combosabb mint a mienk...hurrá.
mike

Ez kb a legjobb csapat ami a képen van, ha ez kezd azért az nem olyan rossz.
Főleg ahhoz képest hogy Lucio és Cambi is úgy nézett ki nem játszhat.
Robbentől én is nagyon tartok, Zanettinek azon az oldalon kell játszani, be kell segíteni Chivunak, mert egyedül kevés a kopasz ellen(is...).
Nagatomo sztem nem lenne jó Robben ellen, annyi hogy gyorsabb mint a román, de egyáltalán nem a védekezéséről híres.
Milito remélem azért beszállhat, nagyon szeret a bajoroknak gólt rúgni :D
Audipower

20recoba írta:Akármi is legyen ennek a meccsnek a vége, úgy látom a csapat jó úton jár Leo vezetésével és ez a lényeg. Benne van , hogy egy trófea sem marad nekünk idén, de hosszú távon, jók leszünk. Van egy nagyon erős magja a csapatnak, élükön a tapasztalt harcosokkal :JC-Maicon--Lucio-Cambi-Zanetti-Sneijder-Eto
Ott vannak a fiatal tehetségeink: Obi-Rano-Santon(igen ő is az)-Coutinho .

Lehet, hogy vannak fiatal tehtségeink, csak az a szomorú, hogy Rano-n kívül nem játszik egyik sem. Obi, Coutinho és Mariga együtt nem játszottak fele annyit, mint Béka egyedül. :(

Azért sztem Obi, Coutinho és Mariga is megérdemelnének legalább annyit, hogy csereként segítsék 15-20 percekre beállva a csapatot. Inkább, mint hogy Pandev,Cordoba meg Chivu féle balfékek szaladgáljanak a pályán.

Nekem Obi,Coutinho és Mariga játéka kifejezetten tetszett, már amikor játszottak egyáltalán.

Lassan Motta-t és Stanko-t el kellene felejteni, mert iszonyúan lassúak. Na és a másik, hogy általában a 70. perc környékén már a seggükön veszik a levegőt.
4-2-3-1-es rendszerben be lehetne építeni Mariga-t Cambi mellé sztem vkp. posztra.

Bocs az off-ért.

Forza Inter!!!
Nia

Azért ne hülyüljünk már.Egyesek itt a fél/hármonegyed csapatot kívülre tennék.Csak fiatalokból nem élünk meg.Sőt

Obi nekem is tetszett.Coutinho mellőzésének biztos megvan az oka,nem hinném,hogy bárki innen belelát egy edzésmunkába,vagy bármibe.

Motta 28 éves:)

Stankovic meg csak a sérülése óta esett kicsit vissza.De rendbe lesz.Most sem volt nagy gond vele.Úristen.Másrészről Eto'o után a legjobbunk idén.
Ja és legfőképp megeszem a kalapom ha Moratti nyáron 2 minőségi játékosnál többet vesz,vagy többet költ,mint 50 misi.
Hacsak nem adunk el egy nagyágyút.De akkor is kétlem.

Áááá mindegy én nem értem ezt a szórjunk ki mindenkit...meg ma amúgy is ideg vagyok.És ilyenkor felkúrom magam kicsit jobban.Sorry.Pá.
Jó szurkolást mindenkinek.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... apat_lesz/

Hát igen most senki se izgulna azon h h szedjük le Robbnt ha lenne egy fiatal RC a csapatban :P
Komax

Audipower írta:Támadni kell, nincs mese, mert sztem a 4-3-1-2-vel nem fogunk továbbjutni.
Stankovicot én nagyon kevésnek érzem támadásban, maximum néhány távoli lövést tudna megereszteni, az összjátékban gyenge. Neki sztem a 4-2-3-1-es felállásban az egyik vkp. poszt lenne a megfelelő.
Ugyanígy látom én is.
A meccs elejétől kezdve le kellene támadnunk és nyomás alá helyezni Őket. Ez a 4312 arra jó, hogy ha ég a ház Leo tudjon váltani. Mintha elfelejtettük volna, hogy kiesésre állunk, ez tény, minek kell ilyen eredményőrző taktikával pályára lépni. De cáfoljanak rám és jöjjön egy Genoa feeling. :D
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

majdnem mindegy, hogy mi lesz a formáció, ha 1el többet lövünk mint a müncheniek. én nagyon bízok benne, hogy igy lesz.
Audipower

Nia írta:Azért ne hülyüljünk már.Egyesek itt a fél/hármonegyed csapatot kívülre tennék.Csak fiatalokból nem élünk meg.Sőt

Obi nekem is tetszett.Coutinho mellőzésének biztos megvan az oka,nem hinném,hogy bárki innen belelát egy edzésmunkába,vagy bármibe.

Stankovic meg csak a sérülése óta esett kicsit vissza.De rendbe lesz.Most sem volt nagy gond vele.Úristen.Másrészről Eto'o után a legjobbunk idén.
Ja és legfőképp megeszem a kalapom ha Moratti nyáron 2 minőségi játékosnál többet vesz,vagy többet költ,mint 50 misi.

Áááá mindegy én nem értem ezt a szórjunk ki mindenkit...meg ma amúgy is ideg vagyok.És ilyenkor felkúrom magam kicsit jobban.Sorry.Pá.

Nekem nem is az a bajom végül is ,hogy idős, hanem az, hogy nem bírja már Stankovic a terhelést, mint néhány éve.

Motta meg a 4-3-1-2-ben tökéletes mélységi irányítónak, de 4-2-3-1-be sztem nagyon nem illik bele, elsősorban a lassúsága és körülményessége miatt.

Lehet az a mondatom kicsit erős volt, hogy felejtsük el Stanko-t...... stb. ,de ha legalább néha csereként beállna helyette vagy Motta helyett 20-30 percekre Mariga vagy Obi én már elégedett lennék.

Így az idősebbek is többet pihenhetnének és a fiatalok is belelendülnének a játékba, de sajnos nagy eredménykényszer van a csapaton, főleg a bajnokságban, úgyhogy nem hiszem, hogy éppen most próbálgatnánk majd a fiatalokat.

Estére pedig Chivu -és Cordobamentes kezdőt kívánok mindenkinek! :D
Ha nem így lesz, akkor nagy szarban leszünk!
Forza Inter!!!
hvmetal

Nia írta:Azért ne hülyüljünk már.Egyesek itt a fél/hármonegyed csapatot kívülre tennék.Csak fiatalokból nem élünk meg.Sőt

magam kicsit jobban.Sorry.Pá.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szóval nálad is egyik nagy kedvenc Stanko.
Nálam is,de nem emiatt nem tenném ki a csapatból.Ahogy mondtad idén az egyik legjobbunk.Ő mind a Benitez,mind a Leo féle csapatban húzóember volt meg van.(vagy valahogy így.)
Az a baj,hogy egyedül Cambiasso az akire jogosan lehet kritikák sorát róni.Ő tényleg sokkal gyengébb,mint amit tud.
Elég nagy baromság lenne kiszórni embereket,ilyen sérüléses szezon után.Főleg azért,mert sérülése után 1,5 meccsen még nem bírt annyit.Obi jövőre Parmaban játszik kölcsönben,tehát Mariga az aki valószínűleg marad. Stanko meg már kora miatt nem ér annyit,de olyan játékost aki ilyen szinten tud játszani 15millió alatt nem hozunk. Látva Pazzininél a garasoskodást,nem hiszem,hogy majd dőzsölünk nyáron.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára hvmetal 2011.03.15. 17:45-kor.
hvmetal

ezt nagyon nem így akartam,bocsi :D
okés
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=41583

Ai fcinternews.it szerint is ez lesz a kezdő: Inter: Julio Cesar--Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu--Stankovic, Thiago Motta, Cambiasso-- Sneijder--Pandev, Eto'o

A középálya még mindig statikus szerintem, ebben a hármasban nincs elég lendület :? na majd az első félidő után meglátjuk hogy mire jó ez a felállás ha nem jön be akkor még mindig jöhet Nagatomo,Kharja és Coutinho. Capitano lesérült :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNi 2011.03.15. 19:51-kor.
Nia

Deki lesz a csk.Zanetti lázas,lehet még a padon sem lesz,sőt valószínű.Rossz ómen.
Forza
jdanika

Nia írta:Deki lesz a csk.Zanetti lázas,lehet még a padon sem lesz,sőt valószínű.Rossz ómen.
Forza

Na ne máááár :cry:
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

CAPITANO nélkül!? :shock:

FORZA RAGAZZI!!!
jdanika

Baggio85 írta:CAPITANO nélkül!? :shock:

FORZA RAGAZZI!!!

Reméljük Nia információ tévesek és ott lesz Javier!!
Válasz küldése