Remélem mostmár megnyerik a vb-t.
Sallói is mondta hogy ha nyernek Sneijder nem semmi Grand Slamet csinál
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
És egy új világbajnok, nem a "szokásosok" közül kerülne ki egy. Pedig most a svábok is szimpatikusak, de most ne nyerjenek. Nyerjék meg a hollandok, a spanyolok úgyis most nyertek eb-t.Nia írta:Egy Holland-Spanyol az meg szerintem remek foci lenne
Nia írta:A polip a Spanyol kajából evett fiúk.Nekem eddig hozta a fogadásokat![]()
Nia írta:Megérdemlik a Spanyolok a döntőt,sok meccset hoztak és remekül csinálják azt amit tudnak.
Nia írta:Ja erre írtam akkor,hogy szerintem azért,mert nem küldték le pirossal,sokat számít.Bár tény igazságtalan.
Nagyon sok bírói tévedés volt,rengeteg csapat javára vagy kárára.Ezért is írtam a nyolcaddöntők után,hogy Kassait a VB döntőbe...![]()
Én nem is videóbírót favorizálnék,sőt még plusz játékvezetőt sem,hanem bár javítsatok mert távoli sport tőlem a jégkorong,de ott van valami érzékelő ami "szól" ha gól van.Na egy olyan .Szerintem nem lenne drága kifejleszteni és nem venne el játékidőt...Bár nem vagyok technikai zseni,úgy hogy az is lehet ,hogy ez nem lehetséges...
Bombastico írta:Ha jól rémlik Madridban is Webb fújta a sípot a BL döntőn.
Azért érdekes, h ugyanazon éven belül 2 ilyen nagy esemény fináléját megkapja.
Igaz ezt köszönheti Capelloéknak is, akik nem jutottak döntőbe.

DSanton39 írta:ezekkel ugyanaz a gond mint amit a videóbíróra mondott korábban a FIFA, drága és nem lehet mindenhol megvalósítani. viszont ha lenne még két asszisztens, akik a kapu mögött állnak (ilyen is volt már asszem BL meccsen tesztelve) az megoldaná ezeket, és túl sok pénzbe se kerülne és megye 2-ben is meg lehet oldani.
versenyszellem írta:DSanton39 írta:ezekkel ugyanaz a gond mint amit a videóbíróra mondott korábban a FIFA, drága és nem lehet mindenhol megvalósítani. viszont ha lenne még két asszisztens, akik a kapu mögött állnak (ilyen is volt már asszem BL meccsen tesztelve) az megoldaná ezeket, és túl sok pénzbe se kerülne és megye 2-ben is meg lehet oldani.
hát ha megye kettőig minden meccsre plusz két ember óradíját kéne kifizetni egy átlagosan 30 fordulós +10 kupameccses bajnokságban, akkor azért én utánszámolnék, mennyibe kerül egy félig-meddig mobilis érzékelő felhelyezése...
és akkor most csak egy évre kalkuláltam
DSanton39 írta:na meg a bírói hibáknak. a bronz meccset mexikói bíró kapta, a döntőt angol. nem véletlenül
Bombastico írta:Ha jól rémlik Madridban is Webb fújta a sípot a BL döntőn.
Azért érdekes, h ugyanazon éven belül 2 ilyen nagy esemény fináléját megkapja.
Igaz ezt köszönheti Capelloéknak is, akik nem jutottak döntőbe.
DSanton39 írta:versenyszellem írta:DSanton39 írta:ezekkel ugyanaz a gond mint amit a videóbíróra mondott korábban a FIFA, drága és nem lehet mindenhol megvalósítani. viszont ha lenne még két asszisztens, akik a kapu mögött állnak (ilyen is volt már asszem BL meccsen tesztelve) az megoldaná ezeket, és túl sok pénzbe se kerülne és megye 2-ben is meg lehet oldani.
hát ha megye kettőig minden meccsre plusz két ember óradíját kéne kifizetni egy átlagosan 30 fordulós +10 kupameccses bajnokságban, akkor azért én utánszámolnék, mennyibe kerül egy félig-meddig mobilis érzékelő felhelyezése...
és akkor most csak egy évre kalkuláltam
kétlem hogy megye 2-ben fizetett bírók lennének ilyen posztra, odaállítanak két labdaszedő srácot oszt csókolom. NB1-ben meg amennyi pénzt kiadnak fizetésekre, nem ez kis plusz lenne a gond, a nagy bajnokságokról nem is beszélve
mike írta:Forlán megérdemelte, de Wes ugyanúgy magkaphatta volna.
Középpályásként gólkirály lett és szenzációs zsugákat osztott az egész vb-n
internaZIOnaLe írta:A mocskos büdös k.va anyjukat a szemét spanyol bandának! Egy idióta ötlettelen szerencsés bagázs az egész. Majd megy az ömlengés, hog mekkora jók... közben meg befújták őket és sz@r szerencsés gólokkal mentek tovább. Nem érdemelték meg a VB-t! GYŰLÖLÖM ŐKET!
Bombastico írta:Robben berúghatta volna a helyzeteit és akkor lehet, h megnyerték volna a VB-t csúnya döntőbeli játékkal.
Nia írta:2018 Oroszország
2022 Katar
a VB helyszíne