Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)

Hozzászólás Szerző: mike »

Sneijder Sneijder Sneijder Sneijder :D

Remélem mostmár megnyerik a vb-t.
Sallói is mondta hogy ha nyernek Sneijder nem semmi Grand Slamet csinál ;)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én az Urukoknak drukkoltam.Már az elejétől a semlegességem mellett ők voltak a legszimpatikusabbak.De ez a Hollandok érdemeiből mit sem von le.

Az Aranylaszti?Messi nagyon lebőgött,pedig a VB előtt ő volt a legesélyesebb.
Villa,de semmit sem nyert a klubcsapatával.Fantasztikus csatár,kb 10% esély.Robben 2 kupa Hollandokkal ott van 20% esély.Xavi,nagy évei vannak 30 % esély,40%-ot adok Sneijdernek.Az aranylaszti első számú várományosa.

A polip a Spanyol kajából evett fiúk.Nekem eddig hozta a fogadásokat :) Az EB-n 5-ből 4X-er eltalálta :)

Egy Holland-németen nem kérdés kinek drukkolnék.Egy Holland-Spanyol az meg szerintem remek foci lenne :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nia írta:Egy Holland-Spanyol az meg szerintem remek foci lenne :)
És egy új világbajnok, nem a "szokásosok" közül kerülne ki egy. Pedig most a svábok is szimpatikusak, de most ne nyerjenek. Nyerjék meg a hollandok, a spanyolok úgyis most nyertek eb-t. :)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Nia írta:A polip a Spanyol kajából evett fiúk.Nekem eddig hozta a fogadásokat :)

megint bejött neki, vajon lottószámokat is tud? :D
mike

Na ennyit az állítólagos német atomfutballról :mrgreen:
Az első szervezettebb csapat és már mehetnek is haza :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ez a spanyol válogatott egy az egyben a 2006os olasz.... közük nincs a vb-hez, végig szerencsétlenkedik az összes meccsüket azt bemákolják, hihetetlen mennyire undorítóak. Szerencséjük volt h tnap német válogatott gyenge volt, remélem sneijder pofán bssza őket
Nia

Én örülök a Spanyoloknak.Rájuk fogadtam :) (Mármint Brazil-Spanyol döntőt jósoltam az elején,az egyik bejött:))Meg a Brazilokra,de a Hollandok miatt nem szomorkodom :) Végül is egyik sem kedvenc...
Megérdemlik a Spanyolok a döntőt,sok meccset hoztak és remekül csinálják azt amit tudnak.A hollandok is rég nem kaptak ki.Remek csapat mindkettő.Megérdemlik a döntőt.

Remélem jó meccs lesz a döntő.Sok mindenről dönt az aranyon kívül

Előre a bronzét Uruguayok :)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Én azt mondtam a VB előtt, hogy 2 csapatnak nem szabad megnyernie, az egyik a spanyol, a másik a német. Ha választanom kell, akkor már 100x a németek, mert mindenki el van ájulva ettől a spanyol válogatottól, meg a Barcától és legalább pofára esnének, ha nem ők lennének a végső befutók!

A másik meg az, hogy ott van HOLLANDIA, az én egyik örök kedvencem. Emlékszem anno mikor a Batistuta, Ortega, Simeone, Sorin féle Argentína találkozott a Seedorf, Davids, Overmars, Bergkamp, Cocu, Kluivert alkotta Hollandiával... MEGSZAKADT A SZIVEM, hogy az egyiknek búcsúznia kell.

Szerencsére most nem kerültek össze, és dundiégó pocak drogfészek miatt most nem is szimpatizáltam annyira az Argentínokkal, így az első számú favoritom a fapapucsosokra esett.

Így meg, hogy a számomra leginkább gyűlölt, nagypofájú luzitán bandával vívnak meg a döntőben, 10 x annyira kívánom a semleges szurkolóknak is méltán szimpatikus Hollandoknak, hogy nyerjék meg a VB-T!

Ha a Spanyolok érnek célba, akkor megint lesz nagy arc, hogy EB után VB-t nyertek... Ők játszák csak a focit, meg verhetetlenek... mekkora ászok!
A spanyol bajnokság a legszebb és a legerősebb!

ÉN ETTŐL MÁR HÁNYOK!
Kullogjanak csak haza, könnyes szemmel. Látni akarom ahogy VIlla gyerek térdre borulva zokog.

Ááááááááh

Na megyek is, mert sok lesz a jóból! :D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nálam:
1. Hollandia
2. Spanyolország
3. Németország
4. Uruguay
R9.

Nia írta:Megérdemlik a Spanyolok a döntőt,sok meccset hoztak és remekül csinálják azt amit tudnak.

ezt még te sem gondolhatod komolyan, portugálok ellen is les góllal mentek tovább, paraguay ellen se voltak jobbak, chile ellen is jobb volt chile aztán kaptak egy kamu piros lapot, szégyen amit a spanyolok csinálnak.
még hogy megérdemlik :D
Nia

Megérdemlik,remek csapat,ennyi.Két vereség hosszú idő alatt az nem sok.Remekül csinálják amit tudnak,a sok passzos focit,és azért van benne látvány is.A foci nem csak támadásból áll.

Bírói hiba...volt belőlük elég,akkor elég sok ellenszenves csapat lenne ha ez alapján ítélünk,pl Németek is...
Ennyi,én véleményem tiszteletben kell tartani.Én is azt teszem.Ízlések és pofonok.Még jó,hogy nem mindenki ugyanannak drukkol,ugyanaz a szimpatikus vagy nem szimpatikus csapat.Unalmas lenne..Ha valaki nagyon drukkol egy csapatnak az úgy sem pártatlanul nézi,sosem találnám szépnek a Róma játékát,pedig biztos van mikor az...

Mindkét csapat megérdemli a döntőt.Szinte már-már veretlenül hoznak éveket...És az,hogy szép foci...Hát ki játszott olyat???

Én remélem jó focit fogok látni,mert annak drukkolok ezen a VB-n...de csak egy csapat tudott idáig lekötni 120 percre...MONDJUK AZ NEM A SPANYOLOK :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.07.08. 16:19-kor.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Két meccsen kamukiállítás, egyen meg nem adott gól, ellenben Villánál elmaradt egy kiállítás, lesgólt lőttek de megadták... És ez minden, ami emlékezetes marad a meccseikről, mert ennél unalmasabb focit senki nem játszik. Olyanok mint hat éve a görögök, csak jobb játékosokkal.
Nia

Ja csak azért 6 éve a Görögök azzal az unalmas focijukkal "végig verték" Európát,kétszer a házigazdát is...És ne feledjük az Inter fociját is gyakran nevezik unalmasnak...Nem csak támadunk hanem védekezünk is.De amint gondolom feltűnik megvan a hatásossága.

Mondom szép foci,már nem arról szól.Sajnos,pedig a pártatlanságommal csak annak drukkoltam :)Eredményesség mindenek felett...És mondom csak egy meccs az amire igazán emlékszem...

De azért itt elég nagy a Spanyol utálat.Érdekes :)De hát mondom a szimpátia még jó hogy nem ugyanaz :)Én sem nekik drukkoltam...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nekem pl nincs különösebb bajom a spanyolokkal, de az tény, hogy sokszor fújtak nekik és mázlijuk is volt.
Na meg az a Villa eset nálam betett, amikor egyértelműen ütött és megvizsgálták utólag mégsem tíltották el...köv meccsen meg gólt lőtt pedig nem is szabadott volna a pályán lennie... :twisted:
erős csapat a spanyol nem kellett volna még a bíroknak is segíteniük ;)
Szóval remélem a hollandok nyernek és Wesley lesz a gólkirály és az aranylabdás :)
Nia

Ja erre írtam akkor,hogy szerintem azért,mert nem küldték le pirossal,sokat számít.Bár tény igazságtalan.
Nagyon sok bírói tévedés volt,rengeteg csapat javára vagy kárára.Ezért is írtam a nyolcaddöntők után,hogy Kassait a VB döntőbe... :mrgreen:
Én nem is videóbírót favorizálnék,sőt még plusz játékvezetőt sem,hanem bár javítsatok mert távoli sport tőlem a jégkorong,de ott van valami érzékelő ami "szól" ha gól van.Na egy olyan .Szerintem nem lenne drága kifejleszteni és nem venne el játékidőt...Bár nem vagyok technikai zseni,úgy hogy az is lehet ,hogy ez nem lehetséges...
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Nia írta:Ja erre írtam akkor,hogy szerintem azért,mert nem küldték le pirossal,sokat számít.Bár tény igazságtalan.
Nagyon sok bírói tévedés volt,rengeteg csapat javára vagy kárára.Ezért is írtam a nyolcaddöntők után,hogy Kassait a VB döntőbe... :mrgreen:
Én nem is videóbírót favorizálnék,sőt még plusz játékvezetőt sem,hanem bár javítsatok mert távoli sport tőlem a jégkorong,de ott van valami érzékelő ami "szól" ha gól van.Na egy olyan .Szerintem nem lenne drága kifejleszteni és nem venne el játékidőt...Bár nem vagyok technikai zseni,úgy hogy az is lehet ,hogy ez nem lehetséges...

Már ez egyszer szóba is került, pont a 2006-os VB előtt, de valami hiba volt vele. Akkor is jelzett, amikor nem volt gól, azt mondták, hogy csak rossz helyen volt az érzékelő. Azóta viszont nem tudom, mi van. Miért lett „elfeledve”?
DSanton39

ezekkel ugyanaz a gond mint amit a videóbíróra mondott korábban a FIFA, drága és nem lehet mindenhol megvalósítani. viszont ha lenne még két asszisztens, akik a kapu mögött állnak (ilyen is volt már asszem BL meccsen tesztelve) az megoldaná ezeket, és túl sok pénzbe se kerülne és megye 2-ben is meg lehet oldani.
Cupi

Van egy magyar találmány aminek a tesztelése téma lesz a következő FIFA kongresszuson.M1-en volt interjú a készítővel/feltalóval. Ez a les helyzetekre lesz kifejlesztve, a partjelző zászlójába lesz egy érzékelő ami jelez ha az adott játékos lesen kapja a labdát. Hogy mi alapján jelez? az összes kamera kép egy számítógépes programba fut be ami másodpercek alatt feldolgozza és jelez ha valaki a les vonalon túl van. Az ötletgazda szerint pár másodpercen belül jelez a zászlón a led, ezért nem lesz álló játék meg ilyenek. nemzetközileg is elismerték a cuccot, tehát nem ilyen sufni ketyere, de még hosszú időn keresztül csak tesztelve lesz ha a FIFA támogatni is fogja. Az tény, hogy ennek is lesznek technikai feltételei, de szerintem a BL-ben, EB-n, VB-n elég lenne használni, esteleg a nagyobb bajnokságok élvonalában, nem hiszem, hogy gáz lenne ha a magyar bajnokságban vagy a norvég másodosztályban esetleg nem lenne... :)
Az elmondottak alapján mondjuk nem hiszem, hogy olyan nagy költség lenne hisz a tv elég sokmeccset ad, tehát kamerák szinte mindenhol kint vannak.... ;)
Nia

Forlan és Suarez is ott lesz az előzetes lista szerint az Uruguayok kezdőcsapatában.
Gondoltam,hogy összefoltozzák Forlant.Csak legyen meg az a Bronz.De az összes állat :) szerint nem lesz :)

Buskeksz úgy véli ő képes lesz megállítani Sneijdert.Igen az láttuk kukucskáló barátunk,csak Mottat sikerült...kiállítatni :) Kukucskálásból ezen a VB-n is jeles sunyi :) Egyébként a döntőt Webb vezeti.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Ha jól rémlik Madridban is Webb fújta a sípot a BL döntőn.
Azért érdekes, h ugyanazon éven belül 2 ilyen nagy esemény fináléját megkapja.
Igaz ezt köszönheti Capelloéknak is, akik nem jutottak döntőbe.
DSanton39

Bombastico írta:Ha jól rémlik Madridban is Webb fújta a sípot a BL döntőn.

na meg a bírói hibáknak. a bronz meccset mexikói bíró kapta, a döntőt angol. nem véletlenül :D
DSanton39

VB döntő labdája:
Kép
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

DSanton39 írta:ezekkel ugyanaz a gond mint amit a videóbíróra mondott korábban a FIFA, drága és nem lehet mindenhol megvalósítani. viszont ha lenne még két asszisztens, akik a kapu mögött állnak (ilyen is volt már asszem BL meccsen tesztelve) az megoldaná ezeket, és túl sok pénzbe se kerülne és megye 2-ben is meg lehet oldani.

hát ha megye kettőig minden meccsre plusz két ember óradíját kéne kifizetni egy átlagosan 30 fordulós +10 kupameccses bajnokságban, akkor azért én utánszámolnék, mennyibe kerül egy félig-meddig mobilis érzékelő felhelyezése...
és akkor most csak egy évre kalkuláltam
DSanton39

versenyszellem írta:
DSanton39 írta:ezekkel ugyanaz a gond mint amit a videóbíróra mondott korábban a FIFA, drága és nem lehet mindenhol megvalósítani. viszont ha lenne még két asszisztens, akik a kapu mögött állnak (ilyen is volt már asszem BL meccsen tesztelve) az megoldaná ezeket, és túl sok pénzbe se kerülne és megye 2-ben is meg lehet oldani.

hát ha megye kettőig minden meccsre plusz két ember óradíját kéne kifizetni egy átlagosan 30 fordulós +10 kupameccses bajnokságban, akkor azért én utánszámolnék, mennyibe kerül egy félig-meddig mobilis érzékelő felhelyezése...

kétlem hogy megye 2-ben fizetett bírók lennének ilyen posztra, odaállítanak két labdaszedő srácot oszt csókolom. NB1-ben meg amennyi pénzt kiadnak fizetésekre, nem ez kis plusz lenne a gond, a nagy bajnokságokról nem is beszélve :)
versenyszellem

DSanton39 írta:na meg a bírói hibáknak. a bronz meccset mexikói bíró kapta, a döntőt angol. nem véletlenül :D

így van, az ok neve: Uruguay. mivel a kontinentális semlegesség miatt, egy európai-délamerikai pérharcot nem fújhat sem délmaerikai sem európai bíró.
Ha Uru döntős, akkor feltehetően a mexikói a döntő és Webbé a bronzmeccs.

Bombastico írta:Ha jól rémlik Madridban is Webb fújta a sípot a BL döntőn.

Amúgy meg nyilvánvaló volt hogy Webbé lesz a döntő, ha a körülmények engedi, nem tudom mi ebben az érdekes. Itt nincs hová rotálni, ha ő a legjobb az UEFA szerint akkor BL döntőt vezet. ha ő a legjobb a FIFA szerint, VB döntőt vezet. miért kéne ennek bármi miatt máshogy lennie???
versenyszellem

DSanton39 írta:
versenyszellem írta:

kétlem hogy megye 2-ben fizetett bírók lennének ilyen posztra, odaállítanak két labdaszedő srácot oszt csókolom. NB1-ben meg amennyi pénzt kiadnak fizetésekre, nem ez kis plusz lenne a gond, a nagy bajnokságokról nem is beszélve :)

hát ha a középkori-újkori Angliában is pont így gondolkoztak volna, akkor nem sok technikai újítás született volna meg azóta :)
hidd el hogy felszerelni egy kütyüt sokkal olcsóbb :)
DSanton39

végül is mindegy hogy kütyü vagy plusz ember, csak legyen vmi változás, ami elősegíti végre a korrekt bíráskodást.
DSanton39

remélem a spanyolok ezzel túl is nyerték magukat, és 100 évig közelében nem kerülnek se EB-nek se VB-nek :evil:
és Mülleré az arany cipő :D
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

A mocskos büdös k.va anyjukat a szemét spanyol bandának! Egy idióta ötlettelen szerencsés bagázs az egész. Majd megy az ömlengés, hog mekkora jók... közben meg befújták őket és sz@r szerencsés gólokkal mentek tovább. Nem érdemelték meg a VB-t! GYŰLÖLÖM ŐKET! JOBBAN MINT BÁRMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Bár Casillas örömkönnyei nagyon emberiek) Őt tisztelem csak ebből a színész válogatottból!

Bocs, ha nyers voltam, csak igazságtalan ami itt történt!

ááááááááh

Na mára ennyit!

Végtelenül csalódott vagyok! :roll: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bombastico

Sajna a spanyolok nyertek. Én sem örülök.
Kár, h Sneijdernek nem sikerült. A végét már nem is néztem, nem akartam látni ahogy a Buzikeksz féle szimuláns Barcasok örülnek.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Forlan lett a legjobb játékos sztem teljes joggal.
mike

Nagyon sajnálom Sneijdert, tökéletes éve lehetett volna (Persze azért így is szépre sikerült ;) )
Sajnos a társai nem tudtak felnőni hozzá, és többen is iszonyat tahó módjára játszottak.
van bommelt és de jongot ezentúl a pálya közelébe sem engedném az tuti :evil:

Forlán megérdemelte, de Wes ugyanúgy magkaphatta volna.
Középpályásként gólkirály lett és szenzációs zsugákat osztott az egész vb-n :)
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

mike írta:Forlán megérdemelte, de Wes ugyanúgy magkaphatta volna.
Középpályásként gólkirály lett és szenzációs zsugákat osztott az egész vb-n :)

Hát igen megérdemelte volna Wes is, ő lett a második.
R9.

gusztustalan spanyolok, bíró elcsaltak nekik a döntőt is
jobban utálom már őket mint az olaszokat váááááááá
Cupi

Azért az év végi aranylabdát még megkaphatja Sneijder :) Még lesz augusztusban is 2 döntője amin ha nyerünk és jól játszik.....
Sajnáltam nagyon, de azon ledöbbentem, hogy a hollandok milyen favágó focit játszottak, van bommel, de jong, heitinga, mind agyatlanok és durvák voltak...robben meg egy pöccs, mekkora labdát kapott 2x is, úgy látszik csak 20 -ról befelé cselezve tud gólt lőni, egy az egyben nem... :cry:
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

internaZIOnaLe írta:A mocskos büdös k.va anyjukat a szemét spanyol bandának! Egy idióta ötlettelen szerencsés bagázs az egész. Majd megy az ömlengés, hog mekkora jók... közben meg befújták őket és sz@r szerencsés gólokkal mentek tovább. Nem érdemelték meg a VB-t! GYŰLÖLÖM ŐKET!

Evvel a résszel szívemből szóltál. Elegem van ebből a katalán fc ből. Ők ugattak nekünk mikor kivédekeztük őket a bl-ben, erre most így lesznek világbajnokok szaros 1-0 ákkal :lol: Csak nehogy két év múlva úgy szopikázzanak mint idén Olaszország vagy Franciaország :twisted:

Nagyon rossz volt Wesleyt látni ahogy könnyezve ült a pályán de ez abszolút nem rajta múlt, kiválóan játszott a VB-n...és idén még mindig nyerhet 3 trófeát.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nia

Szerintem semmi igazságtalanság nem történt.Meg nyerte akinek meg kellett nyernie,ahogy meg volt írva.Megérdemelték,ahogy eddig minden VB-nok megérdemelte.Hiszen ők nyertek.Egy pártatlanul néző szerint ők nyertek mert eljutottak idáig.Egy gólos előnyt a legnehezebb megőrizni,és ha valaki ezt tudja azt hiszem mi Inter drukkerek vagyunk.Hány de hány bírói baki volt és nem csak ezen a VB-n,hogy kinek ki unszimpatikus,kinek ki gusztustalan az a sajátja.Egy ilyen szimpátiával vagy antipátiával mindig nehezebb reálisan látni a dolgokat.Mondom ezt úgy,hogy Uruguay meccseire emlékszem csak,és azt tartom,hogy ők játszották a focit ezen a VB-n.És Forlan az aki egyedül megérdemli azt a díjat.Hagyjuk már,hogy gusztustalan meg nem érdemelték meg,mert ez az utálatból fakad mindössze.Megérdemelték,mert nyertek,mert játszották amit tudnak,mert ráerőltették az akaratukat a többi csapatra,mert fortuna melléjük állt és mert nem tudták elvenni tőlük a labdát,pedig senkinek nem volt megtiltva.És egvégül mert ők játszották legjobban a világra oly jellemző Célfocit :)Meg egyébként is a focit nem Érdemre játsszák :)

A bíró meg jól vezetett.Voltak tévedések ezen a nehéz meccsen mindkét oldalra.Szóval ez is utálat
1.Holland mellbe rúgta Alonsot.Egyértelmű piros
2.Egy meg nem adott 11-es a Hollandoknak.
3.-"- a Spanyoloknak.
4.Robben a Piros elmaradt.
5.Spanyol szabálytalanság a gól előtt.

NA NEKEM ENNYIT A VB-ről PÁRTATLANUL(részben).MELLŐZVE MINDEN UTÁLATOT.NEM KÍVÁNOK TÖBBET BESZÉLNI RÓLA:ELMÚLT:SPANYOLORSZÁG VILÁGBAJNOKSÁGÁVAL.

SZÉP VOLT URUGUAY.4 ÉV MÚLVA ISMÉT :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nem tudom mit idegesítitik magatokat ezen a vbn, engem valahogy annyira nem érdekelt, hogy felidegesítsem rajta magam. Drukkoltam argentinoknak meg kicsit olaszoknak, de igazából egyiknek se tudtam szívból drukkolni, meg egyik miatt se tudtam ideges lenne, mert egyikse a hazám.. Az meg hogy ki nyerte megint nem nagyon érdekelt, bár kicsit drukkoltam hogy a hollandok nyerjék, de csakis Wesley miatt. Néhányótok olyan mérgesen írt minta a magyar válogatott ellen vagy az Inter ellen fújták volna. :D Vagy vesztette volna el a döntő. Hálistennek vége a vbnek, elején mindig várom a vbt, de a közepe felé általában már rohadtul unom, és azt várom hogy vége legyen, most ís így volt.. Eb-vel ugyanígy vagyok.
Nia

Na erről beszéltem.csak szimpátia vagy utálat az egész... :)Szóval nem nagyon értem.Ők nyerték és kész.
Bombastico

Na meg a hollandok mindenre sárgát kaptak aminek azért a nagy része jogos is volt, de a másik oldalnál ez már nem volt így. Pl. Iniesta törlesztése.
Az is igaz, h Van Bommel ritka nagy paraszt volt ismét.
Hollandoknak szorítottam Sneijder miatt, de jobbak voltak a spanyolok.
Robben berúghatta volna a helyzeteit és akkor lehet, h megnyerték volna a VB-t csúnya döntőbeli játékkal. A lényeg, h nem a koszos németek sikerével végződött. 1 biztos, eddig ez volt a legrosszabb VB mióta követem a sportágat.

Ma a Sneijderes pólómat viseltem és egyetlen gúnyos megjegyzést sem kaptam.
Azért aki ért a focihoz az tudja, h ő rá nem lehet panasz.
versenyszellem

Bombastico írta:Robben berúghatta volna a helyzeteit és akkor lehet, h megnyerték volna a VB-t csúnya döntőbeli játékkal.

és ez a lényeg. lehet bírózni meg minden, de Robben kétszer vitte a labdát Casillasra és kétszer rontotta el.
Iniesta egyszer került oda és belőtte. Ez a kis spanyol egyébként szenzációs, tudnék helyet találni neki a középpályánkon :)
mike

http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... 0/?rnd=136 :mrgreen:

Hát ez mekkora ebből :

" Borzasztóan nagy volt a kísértés, de végül sikerült a 2010-es Köcsögválogatottat nem tizenegy francia játékosból összerakni " :lol:
Cupi

IQ light Piqué bemutatója....nagy poén, talán általánosba....de még ott is szájba vernék érte.... :?

http://www.youtube.com/watch?v=yeFeO9tOMrc
Nia

2018 Oroszország
2022 Katar
a VB helyszíne :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hát a maffia meggyőzőbb szempont volt,úgy látszik.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Hogy a halálba kaphatta mindkettőt Ázsia, főleg, hogy 2002 is ott volt? Ausztrália igazán rendezhetne már, a másikat meg Európa (orosz nekem nem fér bele) vagy Észak-Amerika kaphatta volna, esetleg Ázsia.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Nia írta:2018 Oroszország
2022 Katar
a VB helyszíne :)

Ott van a pénz...
versenyszellem

én csak azt nem értem hogy miért kell ennyire előre odaadni már a helyszíneket.. ha most jelölik ki a 2018-as helyszínt, akkor nem kb 4 év múlva kéne a 2022-est??
vagy csak nem az van a dolgok mögött, hogy a jelenlegi döntéshozók nem keveset tehettek most zsebre és nem volt kedvük, ezt a 4 évvel később döntő utódaikra bízni??

ehh, Oroszország is vicc. EB Ukrajnában, VB Oroszország, téli olimpia Oroszország.
következő Olimpia... :|
Válasz küldése