A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: mike »

Tommy írta:Akkor én egy jó darabig nem megyek ki meccsre, és nem is fogok egy meccset sem megnézni ameddig a brazil lesz az edző, márha kinevezik..

Durva azért hogy hová süllyedtünk az elmúlt fél évben, egy milanos nyomorék is esélyes a kispadunkra : (
Simeone de jó lenne :roll:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

RenciDavid írta:Gazzetta egy szót sem ír Leonardoról.

De már sajna ír....azt írják Inter, Leonardo in pole..... :shock: na ne mááá. kezdek aggódni. :(
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

gondolom a támadó foci miatt akarja moratti...
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Hát nem tudom de a Leonardo féle bilan 4et kapott tőlünk emlékezhet mindenki.Jó persze nem túl acélos kerettel
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

interista23 írta:Hát nem tudom de a Leonardo féle bilan 4et kapott tőlünk emlékezhet mindenki.Jó persze nem túl acélos kerettel

az egy dolog.az idei Inter is kapna attól az Intertől 4-et
Ami zavar,hogy így valószínűleg csak nyáron jöhet egy Capello,Spaletti,Hiddink nevű valaki és addig vészmegoldásként egy kisebb név,egy kezdő.És ez a kezdő nem olyan valaki aki nem csak azért akarja,hogy sikeres legyen a csapat,hogy ne keljen félteni a helyét,fizetését hanem mert az élete a csapat.
Tehetséges edző,de még éretlen.Nem egy Gattuso szerű paraszt,de akkor is milán ikon. Zenga+Baresi semmivel sem tapasztalatlanabb. Gasperini amúgy tehetségesebb mint Leo,és szóba sem jött
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Baggio85 írta:nem értem, hogy Leonardo mitől lenne jobb Zengánál vagy akár Mihajlovic-nál

Vagy esetleg korábban Mazzola javaslatára Baresi-nél... ;)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Olvasom a híreket, és írják h Moratti ma beszélt Hiddinkkel is, de őt nem engedik el a törökök. Sajnos.
Moratti Leonardot hozná, tetszik neki a stílusa.
De az utcsó hírek arról szólnak, hogy itt tarthatja Rafát az, h 2x4 Milliót, +bónuszokat kéne neki kifizetni. Ezt csökkentenék valahogy Morattiék, de egyelőre nincs egyezség. De nagyon írják, h esélyes h ő marad.... :-(
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PellerG írta:Olvasom a híreket, és írják h Moratti ma beszélt Hiddinkkel is, de őt nem engedik el a törökök. Sajnos.
Moratti Leonardot hozná, tetszik neki a stílusa.
De az utcsó hírek arról szólnak, hogy itt tarthatja Rafát az, h 2x4 Milliót, +bónuszokat kéne neki kifizetni. Ezt csökkentenék valahogy Morattiék, de egyelőre nincs egyezség. De nagyon írják, h esélyes h ő marad.... :-(

Én nagyot csalódnék Morattiban ha a pofázása után maradna Benitez.
Leonardo nem elég rutinos ide,de talán valami pezsgést ő is hozhatma.
Ha most a"téli szünetben" nem rúgja ki akkor sajnos már marad idény végéig.
Viszont emlékszem,hogy 2008-ban,hogy bizonygatta ,hogy marad Mancini és aztán tudjuk ki jött helyette....
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

mi alapján gondoljátok, hogy Baresi kéne a kispadra?
csak azért mert segédedzőként ott van mostmár jó ideje, szerintetek, ha lettek volna vezetőiedzői ambíciói, akkor még itt lenne és nem kezdett volna egy ilyen karrierépítésbe? Lehet hogy tökjól belelát sokmindenbe ennyi tapasztalattal, de bennem fel sem merül, hogy őt kéne kinevezni.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

versenyszellem írta:mi alapján gondoljátok, hogy Baresi kéne a kispadra?
csak azért mert segédedzőként ott van mostmár jó ideje, szerintetek, ha lettek volna vezetőiedzői ambíciói, akkor még itt lenne és nem kezdett volna egy ilyen karrierépítésbe? Lehet hogy tökjól belelát sokmindenbe ennyi tapasztalattal, de bennem fel sem merül, hogy őt kéne kinevezni.

Baresi már 2,5 éve ücsörög az Inter kispadján segédedzőként! ;)
Ez alatt az idő alatt szakmailag sokat fejlődhetett és tanulhatott a sikerekből és a kudarcok okaiból is.
Szerintem José és Rafa mellett vezetőedzői álmokat szövögetni - főleg az Internél - elég bátor dolog lett volna a részéről. Meglátásom szerint a jelenlegi időszakban nemzetközi eredményekkel is rendelkező sztáredzőt igazolni nagyon költséges dolog lenne,de ha sikerülne is akkor sem jelentene egyik jelölt sem (Capello, Spaletti vagy Hiddink) biztos és azonnali garanciát a további sikerekhez.
Baresit én is csak átmeneti megoldásként (pl. nyárig) gondoltam megbízni addigra kiderülhetne mire is képes,hogyan ért szót vezetőként a csapattal. A most felmerült nevek (Leonardo, Mihajlovic) max.annyival vannak előrébb nála,hogy ők már valakitől korábban bizalmat kaptak és egy rövidke időre kipróbálhatták magukat vezetőedzőként.Most nyilatkozta le Zanetti,hogy a jelenlegi sikercsapat alapjait az a Mancini rakta le aki szintén nem rendelkezett korábban jelentős edzői múlttal.Az ő munkáját sikerült Josénak tovább vinni és a csapatot Európa trónjára emelnie.
Én Baresiben csak egy a csapat iránt elkötelezett, elérhető árú , és gyors alternatívát látok , a többi már ugyis rajta és az eredményességen múlik.
:roll: :roll: :?:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Most anélkül,hogy kötekednék : De olvassátok is amit írtok?Mert a ti és az újságok állítása szerint is Moratti tegnap 4 fociedzővel találkozott és nem is egy országban...Szóval azért van kamu is
Mourinho:állítólag kibaszottul áll a bál a fővárosiaknál,de biztos nem őt küldenék el és nem is adja fel...
Spalleti megerősítette,hogy marad még egy évet a Zenittnél
Capello:Már az elején is kizártnak tartottam és sosem beszélt szép szavakkal az Interről...
leonardo :nevetséges még a felvetése is,de
Sokan írtátok,hogy nem nézek akkor meccset.Ez az én esetemben úgy nézett ki mindig:csíptem Mancini-t
Mourinhot imádtam már jóval azelőtt,hogy hozzánk jött volna.Azt ennyi szól nekem a kedvelem edzőkről.
De nem is őket kell néznem hála az égnek.Benítez aki szintén a nem bírom kategóriában volt,szintén megbukott és lehet még sokan visszasírják majd :)Szóval ki tudja a tahó könyöklös jól megvertük exmilános sem lenne rosszabb.
Engem már nem érdekel csak lássak javulást a játékban és a csapategységben is.És igazoljunk posztra 2-3 jó embert...
FORZA INTER
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Moratti egyenlőre mindent cáfol.
Benitez nincs menesztve és nem tárgyalt egyetlen másik edzővel sem.
Először a helyzetet akarja tisztázni Benivel aminek nyílván az lesz a vége, hogy kirúgja. Csak ugyebár egyik napról a másikra ha kirúgja akkor 8 misi, ha meg egyezkedik talán leviszi 2-3-ra.
interista23

DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Szerintem az :!: Több helyen is lehet olvasni hogy kirúgták a spanyolt

Leonardo :shock: ne már! akkor inkább Zenga, ő van olyan jó mint a brazil és Interes. A legjobb szerintem Simone lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNi 2010.12.22. 10:00-kor.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Hivatalos, csak akkor lenne, ha az inter.it-ről lenne az infó.... addig sajna csak kacsa minden egyéb híresztelés!

Nekem nincs bajom Leonardo-val sem.....

Persze, hogy milános volt... nem épp valami kellemes előélet, de ha itt lenne nálunk nagy edző és letenne valamit az asztalra, engem nem érdekelne.

Nézzétek meg Ancelottit.... ő meg Rómás volt és a Milánt hova juttatta???? Bl győzelem....

Amúgy az ő szénája se valami nagyon kedvező a kékeknél.... lehet ő lesz a titkos befutó??? :lol: :twisted:

Ha már valaki mellett le kell tenni a voksot, akkot én zengára szavazok. Inter szív.... nagy játékos volt... és már van tapasztalata is... na meg TÁMADÓ JÁTÉKOT PREFERÁL Ő IS!!!!! Moratti remélem észbe kap és őt hozza el...

Az milyen durva lenne, ha egy olyan név jönne, akire senki sem számít.... ill a lapok sem emlegetik.... mint pl. Wenger (csak egy példa volt... nem őt akarom én se)

Egy biztos, ha az öreg léni akar, azt max a héten vagy a két ünnep között meg kell tennie, mert az új edző elképzeléseihez kell igazítani a januári mercato-t is... (már ha a vezetőség is úgy látja mint mi és akarnak ők is igazlni valakit!)
hvmetal

Meghalt a korábbi olasz siker-edző Enzo Bearzo-t.
4évet volt Inter edző
(bocs,ha off)
R9.

Mourinho nyilatkozott a gazzettának, ahol azt mondta h az Inter áll mindenek előtt és visszafog térni de ne legyen rá szükség, mert akkor az Inter rossz úton jár.

MOU: "I WOULD GO BACK BUT I HOPE THAT INTER WILL NEVER NEED ME."

Maybe back at Inter or Chelsea?

"I can not say that I will never come back. But I can not say that I will not go to another team. I am a professional. Only one thing is certain. Inter will be in front of all. But..."

But what?

"I hope that Inter will never need me because it would indicate that they are going on the wrong track."

Már LEO projectről beszélnek, ahol a jelenlegi keret kezdője így nézne ki?

Kép

és az érkezők:

• Ranocchia - 12 m-t kérnek érne, a csapat 8-t adna így valószínűleg 10 lesz a vége
• Sanchez - 20 m-t kérnek érne, de Biabianyt beleakarják venni a cserébe hogy olcsóbb legyen
• Luc Castaignos - ő ugye 2012-be akar jönni, de lehet most fog télen

én úgy gondolom hogy ezek nagy erősítések lennének. Lenne védelem, lenne lendület és egy nagy tehetség aki lehet berobban. sőt ha coutinho is visszatér akkor nem lenne gond a támadó részleggel
Coutinho, Eto'o, Milito, Sneijder, Sanchez, Luc.... ÉS A FENOMÉN: PANDEV :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R9. 2010.12.22. 11:27-kor.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Mazzola írta:
versenyszellem írta:mi alapján gondoljátok, hogy Baresi kéne a kispadra?

Én Baresiben csak egy a csapat iránt elkötelezett, elérhető árú , és gyors alternatívát látok , a többi már ugyis rajta és az eredményességen múlik.
:roll: :roll: :?:

Így van, Baresi a mi emberünk nem pedig a Milan-é, nem megbántva ezzel Leonardo-t, de nem értem Moratti-t, ha őt nevezi ki a csapat élére.

Mennyivel jár Leonardo előbbre mint Baresi?? Semennyivel, sőt José mellett biztosan látott egy s mást.

Ettől függetlenül Baresi talán nem is szeretne vezetőedző lenni.
szocske11

Hozzászólás Szerző: szocske11 »

Queiroz meg Sir Alex mellett volt évekig aztán egy béna volt a Realnál, meg Portugál kapitnyként is. Nem számit ki mellett vagy segitő ha nics benned az a plussz amitöl jó edző leszel.
Amugy nem bizok se Zenga félékben se Simeonekban, sőt akkor már Klinsmann jöjjön akit ugyanannyia tartok mint az elöbb emlitetteket.
Zolat szivesen látnám.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

R9. írta:.... ÉS A FENOMÉN: PANDEV :D

Jajj de még hiszen, ott van a mi megmentőnk a brazil félisten Mancini :D :D
Na de komolyra fordítva a témát, akkor inkább már Spaletti mint Leo, de nem tudom mi lesz ennek a vége, de Ranocchia, remélem mindenképp jön, na meg Rosssssssssi :twisted:
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Úgynézki eldőlni látszanak a dolgok, rafa megy csak az a kérdés mennyit kap. Az új edző pedig minden bizonyal leonardo 2012-ig ír alá, valahogy én ennek nem örülök, mármint hogy leonardo jön. Nem tartom egy jó edzőnek, persze ne legyen igazam de szerintem vele a 3ik hely környékén leszünk, és az hogy 2012-ig itt lesz ha jön hát nem is tudom. Spalettit nem engedi el a zenit, hiddink nem jön a törökök miatt, capellorol pedig az volt az utolsó hír hogy milánoban van de nem az inter miatt. Szerintem ezek után zengat kéne, nem csak az inter kötödése miatt, szerintem ő és baresi nyárig jó megoldás lenne. De még várjunk, mert semmien hivatalos bejelentés nem érkezett, se benitez menesztéséről, se leonardo érkezéséről.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Zenga Interbe való? ugyan már...kék-fekete szíve van? nekem is, de ez még nem garancia, hogy az irányításom alatt tripláznánk idén is :lol: :lol:

Én a román bajnokságot nézem és csak a román bajnokságból kapásból mondok 3 számotokra anonim edzőt, aki jobb nála...mitöbb: Zenga román viszonylatban középszerű edző volt. Bírók pénzelése álltan, Bukaresttel megnyerették a bajnokságot és ennyi. Nem való a mi kispadunkra egy olyan edző, aki egy román bajnokságban nem emelkedik ki. Ott a pont :D
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

hvmetal írta:Meghalt a korábbi olasz siker-edző Enzo Bearzo-t.
4évet volt Inter edző
(bocs,ha off)

Az öregek tisztelet sohase off
(szerintem)

RIP
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Gabosska írta:Zenga Interbe való? ugyan már...kék-fekete szíve van? nekem is, de ez még nem garancia, hogy az irányításom alatt tripláznánk idén is :lol: :lol:

Én a román bajnokságot nézem és csak a román bajnokságból kapásból mondok 3 számotokra anonim edzőt, aki jobb nála...mitöbb: Zenga román viszonylatban középszerű edző volt. Bírók pénzelése álltan, Bukaresttel megnyerették a bajnokságot és ennyi. Nem való a mi kispadunkra egy olyan edző, aki egy román bajnokságban nem emelkedik ki. Ott a pont :D

Nagyon érdekel minket, hogy abban a szutyok oláh ligában mit csinált..

Tehetséges edző és Interista, és ha már mindenáron fiatal edzőt akar Moratti, akkor már ne egy milanistát nevezzen ki! Zengáról meg ha lehet több tisztelettel, ő egy Inter legenda, nem valami senkiházi.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Moratti olyan edzőt akar, aki szép támadófocit játszik...ez nem Zenga...
Az, hogy interes legenda ami az edzői pályafutást illeti, felejtendő tényező...
Aki egy szutyok oláh ligában ködös, az ne legyen az Inter edzője... akit egy Dinamo Bukarest, Steaua Bukarest, Al-Ain kihajít (3 éve?), az még nem érett meg arra, hogy egy Mou féle örökséget továbbvigyen.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Én csak azt nem értem, h mi a francnak nekünk ez a szép támadófoci?A vak is láthatja, h ez a keret nem arra való. Tele van a csapat hajtós, rombolójátékosokkal, és olyanokkal akik a kontratámadásokhoz is megfelelnek. Tavaly ezzel nyertünk meg mindent. Nekem abszolút nem hiányzik, h olyan unalmas passzolgatós játékunk legyen mint a Barca-nak, amit csak ők tudnak megfelelő hatékonysággal játszani. Láttuk tavaly mit műveltek a hasonlóan támadószellemű Arsenallal. Reggelire megették őket. Csináljuk azt amiben a legjobbak lehetünk, az pedig a tavalyi taktika.
Tommy

Szerb bajnokságot meg kupát azért nyert.

Milanista Lenoardonál nem rosszabb edző. Az a lényeg, hogy ha már fiatal edzőt akar kinevezni akkor inkább zengát nevezze ki mint a milanista leonardot.. Romániában meg a pályáfutása elején volt még edző, nem hinném hogy arról az időszakáról kéne megítélni, mondjuk azért egy bajnokságot csak nyert ott is. Az ilyen Al-Ain féle csapatoknál mit csinált senkit nem érdekel, kb ilyen lehetetlen küldetés ezeknél a csapatoknál valamit is elérni, csak a pénzért mennek ilyen csapatokhoz.
hvmetal

2en összefoglaltátok a véleményemet.enyémet valamiért nem küldte el.
Zenga edzői karrierjét nehogy már a román bajnokságról ítéljük meg.Na meg mi az,hogy védekező focit preferálja?
Miért baj?Olaszország,a keretünk ahogy láttuk tavaly is inkább a védekező,kontrázó focihoz alkalmas,de ahhoz világszínvonalú. Stankovic,Motta,Cambiasso,Zanetti mind védekező játékos.Coutinho,Sneijder,Biabiany,Mancini :D támadó felfogású kp.na ha ebből az arányból valaki megcsinálja a Barca focit leszopom magam.Nem erre a focira való a keret,kell a szarnak Guardiola meg a Barca stílus.Leonardonak erősebb kerete lenne,mint tavaly,talán többet tudna kihozni.de akkor miért nem egyből Sacchit "ássuk ki a sírjából"?
Novellino is bilán játékos volt,nagyobb tapasztalata van,nem egy nyerő típus,de ha már fricska kell a szomszédnak..
Ő amúgy legalább szimpatikus,ex milánosként mindig hangoztatta,hogy az Inter a mindene és sajnálja,hogy nem "vették fel" hozzánk.
jó lenne azt látni,hogy Walter Zenga és Beppe Baresi követi Benitezt és José nyáron vagy 1,5év múlva visszatér
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Kit érdekel, ha Leo milanos volt, ibra meg interes volt mégis lövi a gólokat nekünk.. Vezesse szívvel a mieinket, hozza vissza a tavalyi formánkat. Bénateznél rosszabb nem lehet szerintem.. Maradjon fél évig, aztán moratti adja oda mind2 veséjét Mounak hogy jöjjön vissza :)
hvmetal

psn írta:Kit érdekel, ha Leo milanos volt, ibra meg interes volt mégis lövi a gólokat nekünk.. Vezesse szívvel a mieinket, hozza vissza a tavalyi formánkat. Bénateznél rosszabb nem lehet szerintem.. Maradjon fél évig, aztán moratti adja oda mind2 veséjét Mounak hogy jöjjön vissza :)

van különbség Ibra és Leonardo között.egyik egy féreg másik egy Milános. a féreg míg tudja ontani a gólokat anélkül,hogy érdekelné hol játszik,csak a pénz és a hiúsága motiválja. Leonardonak el kéne fogadtatnia magát a város szebbik felével és a csapattal.Játékosokkal könnyebb lesz,ott vannak zsoldosok.
pedig mostanában mindig mondtam a bilános öcsémnek,meg pár havernak,hogy Coco,Ümit Davala óta bennünk van annyi tartás,hogy nem tőlük igazolunk.(Ronaldo,Vieri,Ibra).Mancini-t hagyjuk. erre..Ha másért nem,legalább azért ne igazolja le Moratti,hogy nekem itt borsodban ne csináljon szart a számból :( :) nem valami erős érv sajna
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

nem hinném hogy Zenga attól jobb edző lenne, Leonardonal mert ő interes volt, a brazil meg milanos.
mert nekem lassan ez kezd visszaköszönni néhány hozzászólás alapján!
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Arról cikkeznek spanyolországban, hogy Moratti visszacsábítaná Mourinhot! :)
interista23

Hát igazából ott vannak a fcinternews és a fcinter1908 oldalakon is a mou val kapcsolatos hírek.Nem hiszem hogy ott hagyná a realt mielőtt nem tesz le valamit az asztalra ott is.Mondjuk annak örülök h az inter ilyen fontos lett neki.Nekünk is ő.Nagyon jó lenne ha visszajönne valamikor...
Tommy

versenyszellem írta:nem hinném hogy Zenga attól jobb edző lenne, Leonardonal mert ő interes volt, a brazil meg milanos.
mert nekem lassan ez kezd visszaköszönni néhány hozzászólás alapján!

Nem is mondta senki, hogy jobb, de nem is rosszabb az biztos.

Ha pedig választani kell nem kérdés kit kell.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

realevil írta:Arról cikkeznek spanyolországban, hogy Moratti visszacsábítaná Mourinhot! :)

Igen tényleg írják több helyen is, de ezt csak a spanyolok találták ki. Sajna hatalmas nagy kamu és hülyeség. Hihető, hogy Mourinho aki imádja a kihívásokat majd fél év után lelép úgy madridból, hogy még mindent megnyerhet. Ezt a spanyol újságírók sem gondolhatják komolyan.
Max arra van esély, hogy nyáron lelép ha nem nyernek semmit, de még arra se tennék pénzt. Azt persze remélem, hogy lesz még a Mi edzőnk. ;)
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Nekem teljesen mindegy ki az edző, ki volt, hol játszott, bankot rabolt vagy pénzt hamisitott (egy kis tulzással :D ), nekem csak egy számít jól irányitsa kedvenc csapatomat!!! A többit magasról le.....m. Tőlem Berlusconi is lehet a vezetőedző ha vele érünk el sikereket :D ! Az semmire nem garancia hogy valaki Interes! Ami még eszembe jut az edzőtémáról, kb annyi értelme van beszélgetni hogy ki lenne a jó, mint arról hogy kit igazolunk le!! Magyarán semmi! Nem mi döntünk, max véleményezzük a dolgokat!! Egyesek teljesen beleélik magukat mintha ők lennének a tulajok, de ha nem ugy történik ahogy ők elképzelik akkor mi lesz? Elárulom semmi! Majd Moratti eldönti. Én csak egyet remélek hogy Benitez lapátra kerül! Mert az az út amit vele járunk az nem müködik! Forza INTER!!
Inter101

Még annyival kiegésziteném a mondandomat hogy Mourinhot felejtse el mindenki! Nem fog ő visszajönni, gondoljatok arra ahogy elment! Az nagyon nem volt szép, és nem volt olyan régen! Ő addig a Real edzője lesz amig el nem küldik(persze ez bármikor benne van, de talán ennyire nem hülyék), aztán meg majd megy vissza Angliába(szerintem a következő állomás Man.City vagy United)! Ebben majdnem biztos vagyok! Forza INTER!!
R9.

most nyilatkozott a gazzettának h visszafog térni az interbe...
real után anglia v olaszország...
és inter mindenek előtt
Tommy

Inter101!
Lehet hogy neked mindegy ki lesz az edző, de nagyon sok Inter drukkernek nem.. Én egy olyan játékosnak/edzőnek nem tudok örülni aki több éves milan vagy juve múlttal rendelkezik, ráadásul leonardora még azt sem lehet mondani, hogy olyan jó edző lenne.. Sztem nagyon nagy bukta lesz az ő kinevezése, eleve kinti szurkolók nagyrésze utálni fogja, és nem hinném, hpgy neki az öltözőben nagy respectje lesz.. Támadofoci ezzel a kerettel meg szerintem halálra van ítélve, bombaerős keretünk van, de ez egy teljesen más stílusó focira alkalmas!

A bilanistákat tavaly állandóan leonardoval szopattuk, meg viccelődtünk rajta, hogy Leonardo non vinci meg hasonlók.. Ki gondolta volna akkor, hogy olyan mélyre süllyedünk, hogy ő lesz edzőnk.
jdanika

Inter101 írta:Még annyival kiegésziteném a mondandomat hogy Mourinhot felejtse el mindenki! Nem fog ő visszajönni, gondoljatok arra ahogy elment! Az nagyon nem volt szép, és nem volt olyan régen!

Én erre csak azt mondom, ezt mindenki tudta, hogy ha "győz" továbbáll, és győzött, nyert magának is, de szerintem nekünk és az Internek még többet.

Forza Inter!
hvmetal

érdekelne,ha mondjuk Leonardo a Chievoban játszott volna,akkor is szóba kerülne nálunk.
Szerintem az öreg válaszolni akar Ibra miatt.azért van pár név kint is aki inkább a Zenga,Baresi neveket preferálná.
Mourinho,Hiddink,Capello szint az a szint amikor az ember nem foglalkozik annyira a múlttal.Leonardo még a Mancini szintet sem üti meg. ez a 2012-es szerződés meg remélem baromság.
nem gondoltam,hogy lesz olyan eset amikor elgondolkodnék rajta,hogy Benitez mégis maradjon e inkább.
valaki szólhatna az öregnek,hogy Gasperini szabad.
Inter101

Tommy írta:Inter101!
Lehet hogy neked mindegy ki lesz az edző, de nagyon sok Inter drukkernek nem.. Én egy olyan játékosnak/edzőnek nem tudok örülni aki több éves milan vagy juve múlttal rendelkezik, ráadásul leonardora még azt sem lehet mondani, hogy olyan jó edző lenne.. Sztem nagyon nagy bukta lesz az ő kinevezése, eleve kinti szurkolók nagyrésze utálni fogja, és nem hinném, hpgy neki az öltözőben nagy respectje lesz.. Támadofoci ezzel a kerettel meg szerintem halálra van ítélve, bombaerős keretünk van, de ez egy teljesen más stílusó focira alkalmas!

A bilanistákat tavaly állandóan leonardoval szopattuk, meg viccelődtünk rajta, hogy Leonardo non vinci meg hasonlók.. Ki gondolta volna akkor, hogy olyan mélyre süllyedünk, hogy ő lesz edzőnk.

Tudom hogy sokatoknak nem mindegy hogy ki az edző, de akkor mi van ha Moratti mégis őt nevezi ki? Mit tudsz te vagy én vagy bárki más csinálni hogy ne igy legyen? Semmit! Én csak egy dolgot szeretnék azt hogy Benitezt elküldjék. Leonaldoról nincs véleményem egyelőre! Ha én lennék Moratti helyében, megmondom őszintén nagy bajban lennék, mert ugyanaz a helyzet mint volt Mourinho távozásakor, nincs épkézláb edző a piacon!! Ez a nagy baj! Mourinho óriási űrt hagyott maga után, és sajnos időt sem sokat, emiatt jött Benitez. Őszintén mondom nem tudom elképzelni ki lenne vagy mi lenne a jó döntés!! Megtartani Benitezt(ezt ki kéne zárni)? Elküldeni és jöjjön egy edző hosszu távra? Vagy jöjjön valaki tűzet oltani majd fél év mulva lesz elérhető normális edző a piacon és érdemes rá várni(ki lesz az aki igy elvállalja??)? Én nem tudom a választ! Azt hiszem Moratti sem tudja igazán mi lenne a jó, lehet hogy nem olvassa ezt a forumot!! :D . Forza INTER!!
Tommy

Semmit nem fogok tudni csinálni, csak pofázni. :D
Inter101

jdanika írta:
Inter101 írta:Még annyival kiegésziteném a mondandomat hogy Mourinhot felejtse el mindenki! Nem fog ő visszajönni, gondoljatok arra ahogy elment! Az nagyon nem volt szép, és nem volt olyan régen!

Én erre csak azt mondom, ezt mindenki tudta, hogy ha "győz" továbbáll, és győzött, nyert magának is, de szerintem nekünk és az Internek még többet.

Forza Inter!

Én örültem amikor az Interhez szerződőtt edzőnek, örültem akkor is amikor végigvertük europát. Nagy edző ez tény! Viszont ahogy itthagyta a csapatot azt fenntartom nem volt szép(és akkor még enyhén fogalmaztam). Mindenki tudta hogy ha győz továbbáll(??), de vajon ha nem nyer akkor maradt volna? Nem hiszem csak igy szép a történet, meg lehet mondani hogy azért ment el mert nyert a csapat, közben persze már rég lezajlott ez az egész a színfalak mögött! Amugy én csak egyet látok ebben hogy a Real kedvéért itthagyta az Intert. Természetesen én is örülnék ha visszajönne, de nem fog!! Forza INTER!!
Inter101

Tommy írta:Semmit nem fogok tudni csinálni, csak pofázni. :D

De egy dolgot azért tudunk csinálni: Drukkolni!!!!! Forza INTER!!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Nekem Leonardo érkezésével csak akkor lenne bajom ha tényleg 2012ig ír alá. Szerintem ő még semmit nem tett le és hiba lenne idehozni úgy hogy hosszú távon tervezünk vele. Arra lenne tökéletes, hogy nyárig átvegye a csapatot, esetleg opció hosszabbításra ha nagyon jók leszünk vele de semmi több. Nyáron inkább hozzunk klasszist.
jdanika

Tommy írta:Semmit nem fogok tudni csinálni, csak pofázni. :D

De ezért van a fórum, mert most miről beszéljünk a politikáról na neeeeeeeeee :D :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nekem is az az 1 a lényeg most, h Benítezt küldje el Moratti!
Tőlem jöhet Leonardo is. Ha Ancelotti vagy Rijkaard kerülne szóba, már nekem is anti-milan feelingem lenne, de az ő esetében meggyőzhető vagyok, ha jól teljesítene.
Amit viszont nem értek, és sajnálok! Az az, h Moratti hagyta magát rávenni nyáron Benítezre!
Azt írták akkor, h Branca ötlete Rafa, és ő szorgalmazza mindenképp. Még lehetett is olvasni, h Moratti nem rajong érte, ezért húzódott ott egy kicsit a kinevezése.
Nem tudom, mit láttak benne, valószínű annyi, h nagy nevet akartak, viszont elérhetőből nem sok volt, maradt ő.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Valóban az első és legfontosabb az hogy változtatni kell a helyzeten. Az hogy Leonardo jön? Hmm fura lesz az biztos. Viszont hogy jó edző-e azt ne kérdőjelezzük meg. Szerintem van benne spiritusz. A bilánt azért hagyta ott mert úgyvolt nem igazoltak neki embereket. A quattro-due-fantasia nem működött rosszúl nála de védekezni ilyen Abatékkal meg Antoninikkel...
Persze értem én hogy a Milanos múltja miatt fura lesz. De azt ne hogy úgy igazoljunk edzőt hogy ki Interista meg ki nem. Persze nem is a ló másik felére akarok átbillenni és milanos meg juvés emberekkel szóbahozni a csapatunkat.
Egy biztos ha jön Leo - márpedig a mai Gazzetta megírta - akkor kemény lesz neki az első időszak hogy elfogadják a szúrkolók. Amúgy egy kis off a hír mellé: Leo érkezésével újra előkerűlt a Kaká projekt. Most azt írják Maicon<---->Kaká csere lehet. Az már még1 piros-fekete :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én meg Spalletit nem bírtam volna,de max meccs közben kitakartam volna,mint ahogy a bűnözőket szokták :)
A viccet félretéve,én semmire sem tartom Leonardot(6-0),de azt hiszem annyit megérdemel ha jönne,mint az Olaszországba egyáltalán nem való Benítez...Rómás,Milanos,Juvés...Igazán valljuk be nem sok edzőre csettintünk,hogy na őt bírom,vagyis én nem...
Ki tudja milyen lesz,lehet,hogy beválik,lehet,hogy visszasírjuk a szemüvegest...
De egy biztos akárki jön fel kellene fogni Jose sikerreceptjét,azaz a taktikát kellene a kerethez igazítania és nem fordítva...

FORZA INTER

BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK
Válasz küldése