FORZA INTER!!!
Játékosok (A bő keret tagjai)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- sorger=giallo
Re: Játékosok (A bő keret tagjai)
Gondolom nincs jelentősebb konkurenciája...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- kiscivis
Santon ma lett 20 éves!
- PetR
- Kapcsolat:
kiscivis írta:Santon ma lett 20 éves!
Isten éltesse!
- Tommy
PetR írta:kiscivis írta:Santon ma lett 20 éves!
Isten éltesse!
Átadom neki.
-
dandyka!
Vki tudja,h Sneijderrel mizu? nem látom az edzés képeken... 
- Cupi
dandyka! írta:Vki tudja,h Sneijderrel mizu? nem látom az edzés képeken...
Embertelenül berúgott szilveszterkor és még józanodik.
Ha jól tudom sérült, még a klub vb első meccsén sérült meg. Izomhúzodás talán. Ma is azt írták az inter.it-n, hogy kezelésen vesz részt.
Bemutatták Béka Andrist, kíváncsi leszek milyen lesz, Én bízom benne, jó kis védő és fiatal is.
- kiscivis
Megint megsérült Julio Cesar. A gazzetta 20-30 napos kihagyást ír. 
- Nia
kiscivis írta:Megint megsérült Julio Cesar. A gazzetta 20-30 napos kihagyást ír.
Még jó hogy Castellazzi sem véd rosszul.
De jó lenne ha hanyagolnának minket ezek az izomsérülések most már.Átszállhatna a balszerencse a pirosra
- Baggio85
Nia írta:kiscivis írta:Megint megsérült Julio Cesar. A gazzetta 20-30 napos kihagyást ír.
Még jó hogy Castellazzi sem véd rosszul.
Mondjuk én kicsit hiányolom azokat a bravúrjait, amiket ellenünk mindig bemutatott, mikor a Samp ellen játszottunk. Szerintem eddig egy olyan jó átlagot hozott.
- Tommy
Hát azért szerintem bemutatott már pár bravúrt.
- graziejosé
Tommy írta:Hát azért szerintem bemutatott már pár bravúrt.
Igaz, de azért nagyon kapott gól nélküli meccse sem volt. Persze ezt nem úgy értem, h mind rajta múlt amit kapott, sőt sokszor nem. Nem azt mondom, hogy fogja meg 80-100%al az egy-egy-eket, mert tényleg nem egy gólt kapott a védelem miatt, de ha Julio előző szezonbeli teljesítménye 5/5, akkor Castellazzi idén szerintem 3.5.
- Tommy
Na mondjuk Julio Cesarnak tavaly nem egy potyája volt legalább 5 tuti, messze nem a tavalyi volt a legjobb szezonja, és az idény elején most sem védett valami jól, utána meg ugye megsérült.. Szerintem Castelazzi tökéletesen helyettesíti, potyára én nem emlékszem tőle, inkább csak 1-2 kisebb hibára, nálam 4/5. Na meg azért védelmünk idén jóval gyengébb volt eddig, azt se felejtsük el..
- kiscivis
Felvetődött Motta esetleges meghívása az olasz válogatottba. Mivel van olasz útlevele, így nem jelentene nagy gondot, h február 9-én játszon a németek elleni meccsen.
- Süti
Na, ennek örülnék.
Nagyon jó korban van, 28 éves és egészen biztosan sokat jelentene az olasz válogatottnak.
A brazil válogatottban eddig 8-szor szerepelt és egy gólt szerzett, ott nem számítanak rá.
Nagyon jó korban van, 28 éves és egészen biztosan sokat jelentene az olasz válogatottnak.
A brazil válogatottban eddig 8-szor szerepelt és egy gólt szerzett, ott nem számítanak rá.
-
Injoc
Szerintem ha kihúzna végre 1 szezont sérülés nélkül és meg tudná mutatni a képességeit akkor lenne helye a brazil válogatottban is..ilyen box to box típusú játékosokból nincsenek eleresztve a brazilok se.
Meg hát ilyen Melo féle agyatlanok helyett nem kérdés h őt választanák e be..csak hát sokat sérült
Meg hát ilyen Melo féle agyatlanok helyett nem kérdés h őt választanák e be..csak hát sokat sérült
- kiscivis
Süti írta:
A felnőtt válogatottban még nem szerepelt, az U23-as volt az utolsó ahol válogatott volt. Nem is játszhatna már az olaszoknál, ha a brazil felnőttben is játszott volna.
- Crespo
Coutinhoról van valami hír srácok? Sneijder még egy hónap, de a kis brazillal ellennénk, végre irányítót játszhatna.
- kiscivis
Crespo írta:Coutinhoról van valami hír srácok? Sneijder még egy hónap, de a kis brazillal ellennénk, végre irányítót játszhatna.
Január végére írják a visszatérését. Javítom magam, mert a mai hírek szerint még Sneijderrel együtt külön edz.
- kiscivis
Obiorah valószínűleg a Parmahoz fog csatlakozni, és közös tulajdonba kerül.
- Tommy
Mottát az év elején már behívta egyszer Prandelli, csak utána megsérült..
- tabi.csaba
Joel OBI-t ki lehetne próbálni balhátvédben,gyors erőszakos és támadásokhoz is értene.
-
R9.
Crespo írta: Sneijder még egy hónap, de a kis brazillal ellennénk, végre irányítót játszhatna.
Good news from Angelo Moratti sporting center that Sneijder is recovering quickly from his injury suffered against Seongnam in the semi-final at the Club World Cup. "Julio Cesar is injured but soon Leonardo can count on the return of Sneijder. The Dutchman will return in about ten days or at most two weeks," said Andrea Paventi of Sky.
- kiscivis
Coutinho ma már a csapattal edzett, bár még szinte biztos, h a héten nem fog játszani. Viszont ami érdekes Motta különmunkát végzett ma. Egyszer lent maradt a meccsen, lehet összeszedett egy kisebb sérülést.
- Süti
Maicon és Milito ma nem edzett a kerettel, mert influenzásak.
Jó lenne, ha az Udine ellen játszhatnának, mert nélkülük nem lesz igazi a támadójáték.
Jó lenne, ha az Udine ellen játszhatnának, mert nélkülük nem lesz igazi a támadójáték.
- kiscivis
Milito szinte biztos, h nem fog játszani. Maicont csak ki kúrálják addig.
- Nia
Stankovicra minimum egy hónap kihagyást írnak.Cordobara meg 2-3 hetet.Szép.
- mike
Nia írta:Stankovicra minimum egy hónap kihagyást írnak.Cordobara meg 2-3 hetet.Szép.
Fazsa, dögrováson vagyunk egész évben
- Cupi
Nia írta:Stankovicra minimum egy hónap kihagyást írnak.Cordobara meg 2-3 hetet.Szép.
Akkor Deki kb a Bayern ellen tér vissza.
Cordoba kiesése se a legjobb hír, nem sok belső védő ül a padon, igaz Chivu is tudna azt játszani.
- Süti
Leo érkezése óta, ő volt talán a legjobb formában lévő (és egészséges) támadó szellemű középpályásunk.
Ez a baj, hogy a keretet nézve hiába vagyunk a legerősebbek, ha a kulcsjátékosok sérültek, akkor ez nehéz lesz.
- Cupi
Sneijderrel mi a tököm van? már lassan másfél hónapja sérült...
Nagy szükségünk lenne már rá.
Nagy szükségünk lenne már rá.
- Adriano92
Sneijder még vagy 2 hetet kihagy, úgy olvastam.Elvileg vérszegénységben szenved, valamint azt mondta hogy ki volt merülve.Mindene elkezdett reszketni és muszály volt pihennie.Nem tudom ez mennyire igaz hír. 
- kiscivis
Ranocchia nyerte a Gillette jövő bajnoka díjat.
Az interjúban elmondta, h Materazzi minden nap felhívta, h hozzánk igazoljon.
-
zanetti88
Adriano92 írta:Sneijder még vagy 2 hetet kihagy, úgy olvastam.Elvileg vérszegénységben szenved, valamint azt mondta hogy ki volt merülve.Mindene elkezdett reszketni és muszály volt pihennie.Nem tudom ez mennyire igaz hír.
a vérszegénység még november környékén derült ki,mikor az egyik meccs félidejébe összeesett...
most combizomhúzodás miatt hiányzik,február közepén fog kb visszatérni
-
R9.
Adriano92 írta:Sneijder még vagy 2 hetet kihagy, úgy olvastam.Elvileg vérszegénységben szenved, valamint azt mondta hogy ki volt merülve.Mindene elkezdett reszketni és muszály volt pihennie.Nem tudom ez mennyire igaz hír.
hát vmit találjanak ki mert nélküle esélytelenek vagyunk
coutinhora kíváncsi vagyok most pakoltak-e izmot, gazzetta kezdőbe írja eddig vasárnap

- Tommy
kiscivis írta:Ranocchia nyerte a Gillette jövő bajnoka díjat.

- hvmetal
R9. írta:Adriano92 írta:Sneijder még vagy 2 hetet kihagy, úgy olvastam.Elvileg vérszegénységben szenved, valamint azt mondta hogy ki volt merülve.Mindene elkezdett reszketni és muszály volt pihennie.Nem tudom ez mennyire igaz hír.
hát vmit találjanak ki mert nélküle esélytelenek vagyunk
coutinhora kíváncsi vagyok most pakoltak-e izmot, gazzetta kezdőbe írja eddig vasárnap
ez így jó is lenne.végre Ranocchia,Santon kezd
Coutinho-ra kíváncsi leszek,de szerintem úgy sem kezdetik .kár. csak pakoltak rá vmi hurkát
írtátok,hogy Pazzini sérülése kamu.akkor keretben is lesz,
- DaNi
Sneijderre már azért ráfért a pihenés nem árt ha kipiheni mgát és akkor újra csúcsformába játszhat.
Jó lenne ha Pazzini játszana a Palermo ellen töbet ér mint Pandev.
Jó lenne ha Pazzini játszana a Palermo ellen töbet ér mint Pandev.
- Wesley10
Pandevnél bármelyikőnk többet ér...Kész szerencsétlenség idén.Mondjuk nekem alapból gáz h. egy olyan játékos megél az olasz 1. osztályban aki nem tudja másra használni a jobb lábát mint támaszkodásra...egy csatár ennyire nem lehet h. egylábas legyen.Még a legrosszabb védő is tudja h. mit fog csinálni.
- sorger=giallo
Azért nem gyengén groteszk a vigyor Pazzini arcán, az inter.it-en. Olyan, mintha azt sugallná: ááá, itt vagyok és gólokat fogok rúgni, meg széttépek néhány ártatlan csecsemőt, ha épp nem lesz jobb dolgom...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Bombastico
Remélem beválik majd Pazzini. Nagy erősítés. Valami hasonlót kellett volna már nyáron meglépni a garasoskodás helyett.
- Adriano92
Wesley10 írta:Pandevnél bármelyikőnk többet ér...Kész szerencsétlenség idén.Mondjuk nekem alapból gáz h. egy olyan játékos megél az olasz 1. osztályban aki nem tudja másra használni a jobb lábát mint támaszkodásra...egy csatár ennyire nem lehet h. egylábas legyen.Még a legrosszabb védő is tudja h. mit fog csinálni.
Ez így van!
- Crespo
Mert az élet nem ilyen egyszerű, hogy aki rossz formában van azt eladjuk. Attól még Pandev jó csatár, hogy nem megy neki, remélem aki ezt megkérdőjelezi, az már tavaly tavasszal is Inter szurkoló volt, és látta miket csinált a Milan ellen (és nem csak a góljára gondolok).
- kiscivis
Crespo írta:Mert az élet nem ilyen egyszerű, hogy aki rossz formában van azt eladjuk. Attól még Pandev jó csatár, hogy nem megy neki, remélem aki ezt megkérdőjelezi, az már tavaly tavasszal is Inter szurkoló volt, és látta miket csinált a Milan ellen (és nem csak a góljára gondolok).
Van erre egy találó szólás. "Vak tyúk is talál szemet". 1 éve mióta itt van ha 3 jó meccse volt sokat mondok. Egy jó játékos pedig ennél azért több említhető meccsel rendelkezne.
- Tommy
Tavaly is volt aki szidta, de azért josénál nem lógott ki. Nála egy jó kis szürke eminenciás volt, aki teljesítette a rábízott feladatot, 3 jó meccs túlzás, mikor idejött volt neki zsinórban kb 5-6 jó meccse, utána szürkült el, de még mindig nem lógott ki, hozott egy közepes átlagot. Az hogy akkor mennyi gólt lőtt szerintem felesleges nézni, mert josénál amolyan visszavont szélsőtámadó volt, de 19 meccsen összehozott 3 gólt és 6 gólpasszt, ami nem volt rossz teljesítmény, ha azt nézem hogy Cassano például 11 gólpasszt adott ami a ligában a legtöbb volt.
Az hogy jó játékos egyértelmű, erről vitatkozni sem érdemes, mert ezt már ő bizonyította..
Idén viszont tényleg katasztrófálisan megy neki sajnos, szóval a kritika jogos teljesen.. Látszik hogy akar, de semmi nem jön össze neki, se csatárként se szélsőként nem ment neki.. 4 számú csatárnak mondjuk tökéletes, nem keres sokat és saját nevelés, és nem is rinyál és nem is fog már annyiszor kezdőként szerepelni. Én bízok benne, mert egy suazonál, biabianynál sokkal jobb játékos, van benne potenciál, de ha továbbra is így fog játszani mint idén, akkor valószínű lapát.
Az hogy jó játékos egyértelmű, erről vitatkozni sem érdemes, mert ezt már ő bizonyította..
Idén viszont tényleg katasztrófálisan megy neki sajnos, szóval a kritika jogos teljesen.. Látszik hogy akar, de semmi nem jön össze neki, se csatárként se szélsőként nem ment neki.. 4 számú csatárnak mondjuk tökéletes, nem keres sokat és saját nevelés, és nem is rinyál és nem is fog már annyiszor kezdőként szerepelni. Én bízok benne, mert egy suazonál, biabianynál sokkal jobb játékos, van benne potenciál, de ha továbbra is így fog játszani mint idén, akkor valószínű lapát.
- sorger=giallo
Én nagyon szkeptikus voltam Pandevvel kapcsolatban a leigazolásakor, de amikor megérkezett, nagyon bekezdett. Volt néhány kimondottan jó meccse, de utána maximum stabil középszerű teljesítményt nyújtott. Idén pedig eddig kis túlzással használhatatlan, néhány kisebb-nagyobb fellángolástól eltekintve. Most ott tartok, hogy maximum a kispadon látnám szívesen, de néha még ott sem. Ha lesz kérője, szerintem el kell adni.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Crespo
kiscivis írta:Crespo írta:Mert az élet nem ilyen egyszerű, hogy aki rossz formában van azt eladjuk. Attól még Pandev jó csatár, hogy nem megy neki, remélem aki ezt megkérdőjelezi, az már tavaly tavasszal is Inter szurkoló volt, és látta miket csinált a Milan ellen (és nem csak a góljára gondolok).
Van erre egy találó szólás. "Vak tyúk is talál szemet". 1 éve mióta itt van ha 3 jó meccse volt sokat mondok. Egy jó játékos pedig ennél azért több említhető meccsel rendelkezne.
A Lazioban elég sok szemet talált már ő. BL döntőn milliméterekre volt a góltól, pedig ha ő állítja be a 2-0-t, akkor szerintem szobrot állítanak neki.
Persze nem azt akarom mondani, hogy ő egy Ronaldo-szerű zseniális csatár, de egy ügyes támadó, és a mostani formája egyáltalán nem reális, nem ez alapján kéne megítélni.
- hvmetal
sokszor már engem is kiakaszt,pedig én jó játékosnak tartom.vmiért Berbatovra emlékeztet.
idén ritka szar,meg nálunk ha a 20%-át nyújtotta amit tud sokat mondok. Martins is,hogy leeresztett miután elment tőlünk.Belőle meg Pandevből lett valaki.Oba sehol,remélem Pandevnek is csak 1 rossz korszak.
http://www.youtube.com/watch?v=odozKQ5B ... re=related
egy régi Pandev cserének baba lenne
off: volt pár éve az utánpótlásban vmi svéd csoda gyerek,17évesen vettük meg,tán Meggioriniékkel játszhatott a primaveraba.azzal mi a rák lett?
idén ritka szar,meg nálunk ha a 20%-át nyújtotta amit tud sokat mondok. Martins is,hogy leeresztett miután elment tőlünk.Belőle meg Pandevből lett valaki.Oba sehol,remélem Pandevnek is csak 1 rossz korszak.
http://www.youtube.com/watch?v=odozKQ5B ... re=related
off: volt pár éve az utánpótlásban vmi svéd csoda gyerek,17évesen vettük meg,tán Meggioriniékkel játszhatott a primaveraba.azzal mi a rák lett?
- Bombastico
hvmetal írta:off: volt pár éve az utánpótlásban vmi svéd csoda gyerek,17évesen vettük meg,tán Meggioriniékkel játszhatott a primaveraba.azzal mi a rák lett?
Goran Slavkovskira gondolsz? Tavaly Bochum 2-ben szerepelgetett. Idén már oda se fért be.
- Cupi
Crespo írta:Persze nem azt akarom mondani, hogy ő egy Ronaldo-szerű zseniális csatár, de egy ügyes támadó, és a mostani formája egyáltalán nem reális, nem ez alapján kéne megítélni.
Az a baj, hogy Pandev nem 2-3 meccse játszik hihetetlen gyengén hanem kb fél éve.....
Az tény, hogy tavasszal voltak jó meccsei és a Lazoban is jó volt, de már elég régóta nyújt olyan értékelhetetlen teljesítményt ami alapján jogosan mondjuk, hogy nem ide való.
- hvmetal
Bombastico írta:hvmetal írta:off: volt pár éve az utánpótlásban vmi svéd csoda gyerek,17évesen vettük meg,tán Meggioriniékkel játszhatott a primaveraba.azzal mi a rák lett?
Goran Slavkovskira gondolsz? Tavaly Bochum 2-ben szerepelgetett. Idén már oda se fért be.
jaja,köszi
durva,pedig nagyon sztárolták.ezekből a Morfeo,Della Fiori,Meggiorini félékből lett legalább egy szürke vízhordó kis csapatoknál. viszont 2éve egész jók jönnek ki. na,de ez off