A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

DaNi

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Leonardo helyett szivesebben látnék más edzőt a kispadon. De természetesen ha ő jön akkor részemről meg adom neki a bizalmat.

Már hivatalosan is tárgyalna a szerződésbontásról. A szerződés értelmében hat millió euró lenne a jussa, míg elméletben az idény végén kétmillióval engedhetnék el a spanyolt. Szerintem köztes megoldás lesz és 3-4 millió euró körül fognak megegyezni a felek.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Lehet ugy csinálják morattiék, hogy nem bontják fel a spanyol fizetését és év végéig kapja fizetést, így olcsóbban kijöhet belőle a klub, mancinivel is így csinálta Moratti.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ugytűnik Zenga, Simeone és Leonardo hármas maradt, első 2 interista edző mér felajánlkozott, ha ezek utána Leonardo mellett dönt Moratti akkor no comment.. Egyébként talán Simeone a legjobb közülük, argentinában egyik legjobb és legtehetségesebb edzőnek tartják, és ő lett az év edzője.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

szóval Baresi nincs közöttük.kár
akkor remélem Zenga.12év
mennyit kap kb Benitez egy hónapra? Ezért a munkáért inkább neki kéne végkielégítést fizetnie.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

I I G G E E N N !!!!!
Köszönöm Moratti! De komolyan! Nem viseltem el a padunkon! Sosem szerettem! Örülök h megy!
kiscivis

Örülök, h meglépte Moratti amit kellett, de ha idehozza Leonardot akkor egy lépéssel sem leszünk előrébb, csak kidobott pár milliót az ablakon.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Na akkor nézzük a jelölteket!
Zenga: másik fórumon írta valaki 11helyen fordult már meg edzői pályafutása során, ami azért nem valami jó jel.

Simeone: tehetséges edző, fiatal, ismerve a személyiségét biztos keménykezű. Bár 1x nagyon beégett a Riverrel.

Leonardo: ő is a korosztálya egyik legtehetségesebb edzője és ezt szerintem tavaly be is bizonyította, mert abból a csapatból kihozta a maximumot. Egyetlen és nyomós ellenérv vele kapcsolatban a Milanos múltja. Szerintem ő fog érkezni és nem is bánom.

Capello: az eredményei mindent elmondanak, keménykezű( talán túlságosan is az...) remek taktikus, és szinte mindenhol kíváló védelmet épített fel. De mozdíthatatlan, tuti ,hogy nem érkezik

Hiddink: szakmailag ő lenne a legjobb húzás egyértelmű. Nagyon nagy edző és szerintem a tekintélye is meglenne a játékosok előtt. Őt kellene elhozni , de nem sok esélyt látok rá.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ok tegyük félre, hogy Leonardo milanista, de akkor se lenne jó megoldás. Nem tartom még jó edzőnek, rutintalan, sok taktikai hibája volt tavaly. Tisztelet se tudom, hogy menniyre lenne meg felé a játékosoktól. Én úgy gondolom bukó lenne. Persze ha tévedek örömmel kérek itt elnézést Leonardotól és azoktól akik támogatják a kinevezését. ;)
kiscivis

Nincs nagy választási lehetőség sztáredzőt illetően, és ha Morattiék terve az, h nyárig húzzuk ki valahogy akkor nem értem, h Gasperinit miért nem keresték meg. Tapasztalt és ismeri az olasz légkört. Én jó választásnak tartottam volna nyárig mindenképpen.
20recoba

Nézd én se mondom, hogy ő a legideálisabb megoldás (mert az Hiddink), de szerintem egy tehetséges edző, tény ,hogy még rutintalan ezt nem vitatom. De sajnos most nincsenek (mint ahogyan nyáron sem) igazi klasszis edzők szabadon.

Egyébként Reja is jó választás lenne, persze a Lazio tuti nem engedi el.
kiscivis

A hírek szerint 3 millió lelépési pénzben sikerült megállapodni. Ez még egész jó, pláne a 8hoz képest.
20recoba

Az is lehet, hogy Rafa után tényleg bárki jó lenne..(na ez túlzás)
A játékosok felszabadultabbak lesznek , hogy lelépett. Nem nagyon kedvelték ők sem szerintem , legalábbis Materazzi nyilatkozata sokat mondó volt...
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nem értem ha Leonardo szóba jöhet mondjuk akkor Rijkaard mért nem?Őt pl szakmailag sokkal többre tartom.Zengát én csak akkor támogatnám ha Baresinek komolyabb szerepe lenne úgy nem tartanám rossz döntésnek.Capello,Spalletti,Hiddink sajna felejtős.
Ha Leoval jönne Kaká úgy már lehet h szimpibb lenne az ötlet ;)
Gasperini is jó lehetne
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Na akkor hivatalos hogy benitez megy, kap 3m eurót ami az elején még 8volt, szépen lehozták a fejesek, de jó is így. Szerintem ő is jobban jár, meg az inter is azzal hogy elment, sok sikert neki a továbbiakban, sajnos itt nem volt ő elég. Ezek után jöhet az új edző, aki minden bizonnyal leonardo lesz, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem örülök neki, nem tartom egy jó edzőnek de remélem bizonyít itt ha jön. Capello sajnos nem jön úgy látszik, mint ahogy hiddink sem, talán zenga vagy simeone jöhetne nyárig még. De meglátjuk mi lesz és várjuk a hivatalos bejelentést az új edzőről.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

mancinit hozzuk át manchesterből :D
PellerG

"Remélem nem jön, nem tartom jó edzőnek."
Egy éve volt eddig, nyilván nem emelkedett Mourinho szintre. És hibái is lehettek, így van. De ne a Milános múltja alapján ítéljük meg h edzőként jó e vagy sem. Lehet h majd nem kedvelik sokan emiatt, de én pl meg Benítezt utáltam, mindig is, egyszerűen ha megláttam rosszul voltam, erre idehozták....
De egyértelmű, ahogy 'recoba 20' is írja, Leonardo abból a Milanból kihozta a maxot, és nekem is tetszett amit csinált. Ha nálunk nem szólnak majd bele, h Chivunak játszania kell mint kezdő balbekk(Milannál Berluék megmondták neki a kezdőt is sokszor :-) ) akkor azért megnézném mire megy. Én is jobban örülnék ha Mou jönne vissza, ha Hiddink elvállalna minket másodállásban, v ha Villas Boast tudnák megfűzni, de így h kb Zengával versenyez, aki igaz h interista, de már tényleg vagy 10 helyen fordult meg, lehet tőlem intersita, de ha még Benítez eredményeit is alulmúlja majd, amire meg van az esély, akkor semmivel sem leszünk előbbre. Persze Leonardóval is kérdés mi lenne, de több fantáziát látok benne Zengával szemben. És ettől még igazi Inter Fan vagyok!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Olaszt kell hozni, a bajnokságot kell menteni. (ahogy lehet) Spalletti jönne szerintem, csak pénzbe kerül.
Ez a karácsony is szépen indul. :D
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Benitezzel együtt Amedeo Carboni is el lett küldve a csapattól. ha jól emlékszem miatta küldtük el nyáron Orialit.
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

Stankov írta:Nem értem ha Leonardo szóba jöhet mondjuk akkor Rijkaard mért nem?Őt pl szakmailag sokkal többre tartom.Zengát én csak akkor támogatnám ha Baresinek komolyabb szerepe lenne úgy nem tartanám rossz döntésnek.Capello,Spalletti,Hiddink sajna felejtős.
Ha Leoval jönne Kaká úgy már lehet h szimpibb lenne az ötlet ;)
Gasperini is jó lehetne

Rijkaard zseniális focista volt, de nem jó edző, a Barcánál is volt egy remek másodedzője, azért ment a szekér, meg persze remek játékosok keze alatt.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Milyen fura a szezon kellős közepén ilyet látni attól a csapattól amelyik mindent nyert kivéve az európai szuperkupát.
http://www.inter.it/aas/squadra/allenatore?L=en

Remélem jó megoldást találnak Morattiék! Forza Inter
hvmetal

na hozzuk Gianni-t a Lidl-ből
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Rafa mellett a szakmai embereitől is megváltunk, dehát ez nem meglepő, és ennek kapcsán elöjött hogy, esetleg oriali visszatért mivel nem rég a bologna ajánlatát visszautasította. Moratti azt nyilatkozta hogy minden név érdekes akiket lehetséges edzőként emlegetnek, kérdezték hogy bejelentik e ma az új edzőt azt mondta meglátjuk. Több honlap is 5 ember közül látja az új edzőt capello,spaletti (ők lennének a költségesebb megoldás) leonardo, simeone, zenga a továbbiak. Nem biztos hogy elkéne sietni ezt az edző kérdést, de lehet estére többet tudunk.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

hvmetal írta:na hozzuk Gianni-t a Lidl-ből

ez jó :lol:
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

örülök hogy végre kirúgták benitezt de leonardot nem szeretném az inter kispadján látni.
ha spalletti v capello nem lehetséges akkor baresi&figo v zenga&baresi.
csak leonardot ne. könyörgöm.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

RenciDavid írta:Hivatalos a menesztés:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... y-official

Végre :mrgreen: :mrgreen:
Csak ne Leonardo legyen könyörgöm : (
Akor inkább Baresi, de nekem Simeone lenne az igazi.
Komax

Ha ma nem jelentik be az új vezetőedzőt, akkor csak az karácsony utánra marad.
Nálam a sorrend:
1. Spalletti, Capello
2. Simeone, Zenga
.
.
...egyéb
.
....Leo - ha minden kötél szakad. :|
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Én szó szerint sírva fakadok, ha Leonardo lesz az edző! Engem igen is érdekel a kötődése, soha nem akarok az Inter edzői, vezetői között Nedvedet, Del Pierot, Maldinit, Tottit látni!!!!!!!!!!!! Mancinit is nehezen viseltem, de Leo az más, mégiscsak városi rivális basszus..................
DSanton39

Leonardo: "Inter? Soha ne mondd, hogy soha."
Adriano Galliani: "Ő az Internél? Nem tudom, mi lenne a reakcióm."
Komax

DSanton39 írta:Leonardo: "Inter? Soha ne mondd, hogy soha."
Kakás opcióval talán nyelhető a történet, pláne ha májusra pont a milant nyomnánk le a scudettoról. :lol:
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

BandInter írta:
hvmetal írta:na hozzuk Gianni-t a Lidl-ből

ez jó :lol:
A baj csak az,hogy ő is Milan kötődésü,egyébként a referenciái rendben vannak :lol:
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Szép lenne a most nagyképű és önelégült milant (akik elfelejtették hogy évek óta nincsenek a fasorban sem) a volt edzőjükkel és a volt játékosukkal megverni :D Félretéve a viccet szerintem mivel ő is fizetésből él félreteszi az érzelmeit és a munkáját fogja végezni.Nem tett még le sokat az asztalra de kitudja mi lesz még.Várjuk ki a végét és bizzunk.

Forza INTER
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Zanetti is udvarolt Leonardonak.

„Jól ismerem Leonardót, okos, intelligens ember – dicsérte korábbi brazil ellenfelét Zanetti az interistaweb.it oldalán. – Sokat tudna nekünk segíteni edzőként, hatalmas tapasztalatot szerzett játékoskarrierje során, de azt követően is."

Kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal... :? :o
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

kiscivis írta:Nincs nagy választási lehetőség sztáredzőt illetően, és ha Morattiék terve az, h nyárig húzzuk ki valahogy akkor nem értem, h Gasperinit miért nem keresték meg. Tapasztalt és ismeri az olasz légkört. Én jó választásnak tartottam volna nyárig mindenképpen.

Nem csak nyárig lenne ő jó, az egyik legjobb olasz edző...

Még nem tudni mi lesz, de az nagyot szólna, ha ő lenne az új edzőnk.

Én nagyra értékelem őt szakmailag, és José is ezt tette.

Nagy a kavar a vezetőségnél, Benitez és a szakmai stábja jól szétszedett itt mindent, de talán még helyre lehet hozni ezt a szezont.
DSanton39

én is Gasperinit választanám, de vmiért ő nem kerül nálunk szóba, így marad Simeone vagy Zenga, akit szívesen látnék. Leonardoval szkeptikus vagyok, de majd meglátjuk mi lesz.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Én nem vagyok Leonardo ellen, sőt támogatom az ide hozatalát. Egyrészt jól felkészült szakembernek tartom, aki tavaly a hulladék milanból is kihozta a maximumot. Arról nem is beszélve, hogy mekkora fricska lenne ez a milanistáknak akik már annyi nagy nevet "szedtek el" tőlünk( Pirlo, Seedorf, Vieri, Ronaldo, Helveg:D ) Kaká esetleges érkezése pedig hab lenne a tortán, de az ő érkezésének egyébpként is roppantul örülnék.:)
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Yeah! :D Ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna.
Micsoda mámort érzek. :D Ezután az sem érdekel, ha a szomszéd Margit néni irányítja tavasszal a klubot.
Ciao Beni papa! Rontsd máshol a levegőt!
PellerG

Most már lényegtelen, de én is úgy érzem, h Benítez és stábja szétszedtek itt mindent.
Eleve már az sok(k) volt nekem, h pályafutása mélypontján idehozták őt.
Aztán kedvenckéje, az amúgy rendkívül "szimpatikus" Carboni miatt elküldték Orialit, az amúgy évek óta jól működő Branca-Oriali párost szétkapva így.

Nagyon bízom benne, h menthető még ez a szezon! Reálisan nézve, a Milánt brutál nehéz lesz befogni! Nagyon. Nem szabad feladni, a Roma is visszajött már ránk korábban, de ez most még nehezebb talán.
A BL-ben már jöttek a hírek Münchenből, h 'nem szomorúak' h már Benítez az edzőnk és nem Mou, és gondolom május miatt nem kicsi a visszavágási vágy bennük. De remélem az új edző új erőt ad a csapatnak. Én őszintén megmondom, bíznék Leonardoban! Szimpatikus tag! És szerintem még sokra viszi majd. Persze nem biztos még, h ő jön.
Jövő héten már edzés van. Nem tudom mikor lesz hivatalos edző-bejelentés.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Na Zenga-t kirúgták az eddigi csapatától, így jelenleg úgy-fest ő van pole-pozícióban. Lehet örülni. Csak azt nem tudom minek? Azért mert ő Interes? Ez a mai világban kit érdekel? Minden a pénzről szól. Kit fog tudni idecsábítani Zenga? Senkit, aki nagynevű, mert hiába ŐsInteres és remek kapus (volt) a szakmában jelenleg egy nulla. Mit ért el edzőként? Azon kívül, hogy a Red Star Beograddal duplázott a rendkívül acélos szerb bajnokságban (mellesleg a Zvezda a kirakat csapat...) és megmentette a Catania-t a kieséstől mindenhonnan kirúgták. És nem egy csapatnál volt, hanem ezeken kívül még kilencnél.

Szóval akkor érvek mellette:
- ŐsInteres
- Kevés pénzért is elvállalja
- Nincs csapata

Érvek ellene:
- Középszerű edző, aki nem ért el semmit, ami alapján megérdemelné egy BL győztes klub irányítását.
- Nincs neve a szakmában, ilyen alapon Herczeg András is jöhetne.
- Szinte mindenhonnan kirúgták
- Nincsen semmi nemzetközi tapasztalata
- Nem elég nagy név ahhoz, hogy igazán nagy sztárt ide tudjon csábítani.

Szóval nem értem azokat, akik őt szeretnék látni a kispadon. Bízom benne, hogy csak azért van, mert arra vártok hátha nyáron jön valaki igazi nagy egyéniség, mert ha Zenga-tól várjátok a megváltást, akkor sokat fogtok csalódni. Főleg, hogy Morattinak csak van annyi esze, hogy fél évnél többet nem ad neki. Akik ennyire Leonardo ellen vannak, azoknak csak azt mondanám, hogy a foci már sajnos a pénzről szól és koránt sem a klubról. Szóval Leonardo itt is épp olyan lelkiismeretes munkát végezne, mint Milánó másik felén. De ha nektek megfelel egy olyan edző, aki semmit nem tett le az asztalra, holott már 10 éve edzősködik, aki folyton megbukott és akinek semmi tekintélye nincs az edzőtársadalomban, és tőle vártok sikereket, akkor nem tudok mit mondani. Mondom ezt úgy, hogy nem szeretem sem a Milant sem Leonardot, igaz ellene semmi kivetnivalóm nincs. Ha Zenga jön, akkor szerintem maximum BL-helyezésért fogunk menni és a Bayern ellen kipottyanunk a Bajnokok Ligájából. Leonardo esetében pedig nem tartanám kizártnak, hogy ismét elindulunk felfelé és még a Bajorokon is túllépünk. Tőle sem várnék csodákat, de Zenga mesternél, aki egyébként rendkívül szimpatikus, jobb edzőnek tartom.
Hiába ŐsInteres, azért ne ülhessen már le bárki a csapat kispadjára. És nem kell itt jönni Guardiolával, mert az a Barca és egy cseppet más történet. Zengának életében nem volt még nem hogy nagy, de közép csapat sem a kezében, egy erősebb bajnokságban a Palermon kívül, ahol meg is bukott. Értem, hogy Interes, de akkor sem értelek titeket, akik szerint ő a jó megoldás. Ha ő jön, akkor a szezont nyilván beáldozza Moratti és nyáron új edzőnk lesz. Ezt viszont Zenga is jól tudja, aki pedig ebből az aspektusból számomra nem fest túl jó képet magáról, mint edző, hiszen folytatja csodálatos karrierjét a pálya széléről. Azért az is árulkodó, hogy csak egy csapatnál volt 1 évnél többet a kispadon. . .
Én bízom benne, hogy nem ő jön és kívánom neki, hogy egyszer úgy legyen az Inter edzője, hogy méltó is a címre. Azért nem a Kistarcsa FC vagyunk. Nem akartam senkit megsérteni csak csalódott lennék, ha ezt a megoldást választaná a vezetőség és jó lenne megfricskázni a városi riválist. Én bízom Leonardoban és bízni fogok Zengában is, ha ő lesz az edző, de remélem a brazil-t választa a Mister.
Forza Inter!
PellerG

Francesco! Totálisan egyetértek, szóról szóra ugyanezeket gondolom!
Leonardóban van fantázia, de Zenga azon kívül, h interes múltu, nem hatott meg eddig.
Semmivel sem lennénk előrébb Zengával, úgy érzem, lehet persze Leoval sem, de benne több fantáziát érzek!
DSanton39

szerintem nem biztos hogy ennek a csapatnak arra van szüksége hogy újabb éveken keresztül nagy nevek jöjjenek.
most hogy a sok évi ilyen irányú igazoláspolitika meghozta gyümölcsét, inkább fiatalítsunk, olaszosítsunk, ehhez pedig a legjobb egy olasz edző, aki mellesleg biztos hogy a csapat érdekeit fogja nézni, nem csak ugródeszkának szánja az ittlétét.

Leonardo amúgy mivel jobb? komolyan nem értem. eddig egyetlen csapata a Milan akik igaz nem voltak túl acélosak, de azért mégsem egy Catania vagy egy Dimano Bukarest. kemény egy évi tapasztalatával ő mitől jobb edző mint Zenga? :D
hvmetal

azért ne állítsátok már be úgy,mintha csodát tett volna a milánnal.. :lol:
keretük alapján tavaly utánunk a legerősebb csapat.Allegri megtudja oldani ugyanazzal a védelemmel azt amit Leo nem tudott. Mintha nem alap lett volna tőlük a dobogó ilyen gyenge csapatok között-
Joséval megsz*pattuk őket,MU ellen úgy estek ki,hogy annál szebbet kívánni sem lehet.
Nem mondta senki,hogy majd Zenga Mourinhot alázza,de 1éves tapasztalattal bíró edzőt leültetni mikor ég a ház,csak,mert megvették Ibrát..
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Jó lenne ha minnél hamarabb jönne egy edző és minnél hamarabb rlkezdené a munkát.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

http://www.sport.ro/italia/leonardo-si- ... -luni.html
Gazetta szerint holnap mutatják be Leonardot, Zanettivel fogják irányítani a csapatot....Zanettivel...azt hiszem, ez szép ajándék lenne mindannyiunknak :D
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Tegnap már Zengát írták nagyon közel hozzánk. Kirúgták az arabok a napokban.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ter-being-
Francesco

Szerintem sokkal jobb edző, mint Zenga. . . Nem vagyok elájulva a Milánnál töltött évétől, de az tény, hogy mindent kihozott abból a csapatból amit lehetett. Most sem a Milan olyan jó, hanem mi vagyunk rohadt gyengék. Persze, hogy nem 11 sztárt kell venni, de a középpályára egy mindenképpen kell, aki tehermentesíti Sneijder-t, mert látszik, hogy egyedül ő kevés, márpedig, ha neki nem megy, akkor a csapatnak sem. Azonban a legfontosabb érv az, hogy Leonardoban van potenciál, míg Zenga 10 év alatt nem tudott egy nagyobb csapathoz sem közel kerülni. Szerintem nem érdemli meg, hogy az Inter edzője legyen, hiszen ilyen alapon akár Mattheus is jöhetne, ő még talán egy kicsivel többet is ért el edzőként, mint az olasz. Persze ez is jó vicc lenne... Leonardo azért lenne szimpatikus döntés, mert fel tudta rázni a játékosait, a brazilokat is. Márpedig itt most erre van szükség. Cesar, Maicon, Milito, Sneijder eddig betlizik, de ő talán tudna hatni rájuk, mint anno Ronaldinhora. Valamint, mint már írtam meg tudna szerezni egy sztárt a középpályára és ne feledjük, hogy a Milannal úgy ért el jó eredményt, hogy folyamatosan meg volt kötve a keze és mindenbe beleszóltak a vezetők. Nem véletlen, hogy Ancelotti őt ajánlotta utódjaként. Mourinho nem hinném, hogy Zengába látná a megoldást. Mindenesetre az előremozduláshoz én szerintem Leo kellene, ha Milanos, ha nem. Azzal semmivel sem vagyunk előrébb, hogy Benitez helyett hozunk valakit, aki edzőként olyan amilyen. Mindenesetre Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Hát én nem tudom, sztem semmi extrát nem csinált Leo tavaly a bilannál.
Nem is nagyon marasztalták, ők sem tartották elég jó edzőnek, mi meg nehogy már egy onnan elküldött embert válasszunk : (
Emlékszem mikor kettős előnyben voltak ellenünk akkor is az látszott rajta hogy fogalma sincs mit kéne csinálnia :twisted:
Simeone-Simeone-Simeone - ő kell nekünk - Interista, fanatikus, nála nem lenne lazsálás.
Imádtam már a játékát is, dűtött borított ha kellett a csapatért, ez kell most ide,
nem Leo akit meg lehet műteni meccs közben :mrgreen:
Francesco

Nekem főleg Zenga nem tetszene. Simeone más tészta ő még be is válhat. Leonardo-t ellenben nem azért küldték el, mert nem tartották jó edzőnek, hanem azért mert nem akarta, hogy Galliani és Berlusconi állítsa össze a csapatot és ők mondják meg mit és hogyan kell csinálnia. A Milan szurkolók is meg voltak vele elégedve, hiszen kihozta a maximumot a csapatból. Az tény, hogy meccs közben nem mindig tudott belenyúlni a játékba, de még csak egy évet edzősködött. Viszont kint egy a korosztálya legtehetségesebb edzőjeként tartják számon, és nagyon nagy taktikai repertoárja van. Illetve nemzetközi rutinja is. Azzal a Milánnal nem sokan értek volna el jobb eredményt és mondom a játékosok is nagyon szerették őt és páran újra a régiek voltak. . . Megérne egy próbát. Simeone egyetlen problémája, hogy sosem edzősködött Európában. Szerintem a döntésből majd látni fogjuk, milyen tervei vannak Morattinak. Ha Leonardo jön, akkor középtávú megoldást választott a Mister, ha Zenga, akkor rövidtávút és majd nyáron jöhet egy újabb váltás (nem lenne értelme), ha Simeone, akkor pedig talán a majd meglátjuk kategória érvényesül. Egyébként Zenga-nak már kifelé állt a szénája az arab csapatból, mert 10 meccsen 13 pontot gyűjtöttek. Érdekes lesz. . .
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Zengát konkrétan kirúgták.
akit az arab bajnokságból is menesztenek ne legyen már az Inter edzője könyörgöm....
Válasz küldése