Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Audipower
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
A védekezésünk megint borzalmas.
Nevetséges, hogy Acerbi és Akanji mellől fejelt G. Jesus.
Mindketten csak bambultak.
Sommert meg sem említem. Egy jó kapus eltakarított volna mindenkit az 5-ösön belül és lehúzta volna a vissza fejelt labdát.
Nevetséges, hogy Acerbi és Akanji mellől fejelt G. Jesus.
Mindketten csak bambultak.
Sommert meg sem említem. Egy jó kapus eltakarított volna mindenkit az 5-ösön belül és lehúzta volna a vissza fejelt labdát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Audipower 2026.01.20. 21:38-kor.
-
INTER-1908
Olyan kabaré gólokat kapunk amik senki ellen nem fér bele...
Nem is értem fel percig van a levegőben a labda, ennél nagyobb ívben már művészet berugni a szögletet es igy is megesszuk...
Nem is értem fel percig van a levegőben a labda, ennél nagyobb ívben már művészet berugni a szögletet es igy is megesszuk...
-
Interfan1000
Én inkább le se írom milyen szinten vannak a mi ún. top játékosaink ezekhez képest…
- interfan
Hihetetlen, hogy egy fel kezdot pihenteto Arsenal, teljesen lazan rug ket golt, mintha csak edzesen lennenek....
En nem tudom mi tortenik, de kozunk nincs a meccshez.
En nem tudom mi tortenik, de kozunk nincs a meccshez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.01.20. 21:40-kor.
- Audipower
Luis Henrique azt hitte az előbbi helyzetnél, hogy megtanult focizni.
- Audipower
Lautaro luftot rúgott, de legalább Trossard-ot felrúgta.
-
Interfan1000
Lautaro vajon beférne egy Brentfordba?
- lucky0
- Audipower
A lehetőségeink meg lettek volna, de az utolsó passzokat szokásosan elrontjuk.
Hatalmas a minőségbeli különbség az Arsenal javára.
Hatalmas a minőségbeli különbség az Arsenal javára.
- interfan
Hat ez az Acerbi kezdetes eddig oriasi ongol...Audipower írta: ↑2026.01.20. 20:42
Acerbi kezdetése valamennyire érthető, mert a rangadókon Bisseck rendszeresen hibázik.
Mondjuk G. Jesus kezd Gyökeres helyén az Arsenalban. A földön simán hülyét csinál Acerbiből. A többieknek is be kell majd segíteni Acerbinek, mert nagy bajban lehetünk az olasz lassúsága miatt.
Felfogni nem tudom mit akarunk egy 38 eves jatekostol ezen a szinten.
-
HerfortBalazs
Az első tiz perc volt szarabb, azert annyire nem rossz ez. Nalunk sincs Calha, se Bisseck, se Dumfries.
Vannak helyzeteink is. Ők a jobbak de azert nem kell ennyire tragikusan beallitani a meccset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HerfortBalazs 2026.01.20. 21:50-kor.
-
Interfan1000
Néha olyan érzése van az embernek, hogy azzal tudjuk megzavarni őket, hogy az össze-vissza vagdalkozás helyett olykor pontosan passzolunk 2őt és helyzetbe kerülünk kontrából.
- interfan
Oruljunk neki, megusztuk kettovel.
Viccet felreteve, valoban felelemetes, hogy ennyire lazan konnyeden rugnak ket golt.
Tenyleg mintha egy edzesre jottek volna.
En nem ertem mit csinalunk, mit akarunk, es mi tortenik...
-
VInter101
Eddig Sucic a meccs embere. A védelem az nem jó....
Az Arsenal szögletek a PLben is ülnek úgyhogy nem meglepő ha abból szereznek gólt. A védelmünk meg mint ahogy néha szokta egész jól végig mozizta a történéseket! Jó lenne egy döntetlen!
Az Arsenal szögletek a PLben is ülnek úgyhogy nem meglepő ha abból szereznek gólt. A védelmünk meg mint ahogy néha szokta egész jól végig mozizta a történéseket! Jó lenne egy döntetlen!
-
Francesco
Azért jelenleg ez a világ messze legjobb csapata. Mellesleg ez a kezdő is kb. kétszer annyit ér, mint a mi kezdőnk és mindenki 200%-on ég.
Nekem a játékunkkal nincs bajom. 4-5 ember teljesítménye van mélyen alul. Mi is vezethetnénk, 1-1 után volt hozzá két helyzetünk. Nem rossz ez, de amíg Dimarco botladozik, Sommer 30 centit nem mer kijönni egy angol csapat ellen, akik pontrúgásra specializálódtak, Martinez le van maradva, mint a borravaló, Thuram meg kapu előtt elfelejt focizni, LH pedig csak LH, addig sajnos nehéz. Ha cserél párat Chivu és akik bejönnek tudnak hozzátenni, páran meg összeszedik magukat akkor bőven benne van egy jó eredmény. De ha ez nem jön akkor egy Arsenal ellen a szerencsében bízni kevés lesz.
- Audipower
A második kapott gólban benne volt vastagon Akanjival együtt.interfan írta: ↑2026.01.20. 21:48Hat ez az Acerbi kezdetes eddig oriasi ongol...Audipower írta: ↑2026.01.20. 20:42
Acerbi kezdetése valamennyire érthető, mert a rangadókon Bisseck rendszeresen hibázik.
Mondjuk G. Jesus kezd Gyökeres helyén az Arsenalban. A földön simán hülyét csinál Acerbiből. A többieknek is be kell majd segíteni Acerbinek, mert nagy bajban lehetünk az olasz lassúsága miatt.
Én a svájcit sem tartom nagy igazolásnak.
A Napoli elleni meccsen is bűngyengén játszott.
Az első McTominay gól az övé volt, a második meg Bissecké. Tele vagyunk jó védőkkel.
- Baggio85
Jelenleg ez a realitás. Csinálunk egyébként jó dolgokat, de azért ez más kávéház, mint amihez szokva vagyunk. Várható volt a szögletgól, főleg Sommerrel. Valahogy ezeket meg kellene próbálni dobásra menteni.
Mondjuk az jutott eszembe, nézve az Arsenal szögleteit, hogy régen egy kapus 5ösön belül jó magasra felhúzta a térdét, aztán aki abba 1x "belefutott", még egyszer biztos nem ment arra, ma meg dobálják magukat a kapusok meg rohangálnak össze-vissza.
Ne sérüljön meg senki, próbáljunk a végéig meccsben maradni, aztán kiderül, mire lesz elég.
De mondom, kb. ez a papírforma jelenleg.
-
Hassel1984
Kicsit az az érzésem, hogy amit látunk az a különbség a Seria A és a Premier League között.....
- interfan
Bissecket mit tettuk a padra Acerbi miatt.
Erhetetlen miert...
Calhanoglu es Dumfries serult, de ennyi erovel az Arsenalnal meg serult Calafiori es Hincapie.
- sly89
Barella nekem továbbra is nagyon gyenge. Sokat melózik, fut, de se védekezésben, se támadásban nem tesz a játékhoz. Aztán lehet nekem túl nagyok az elvárásaim vele szemben a korábbi formájához képest, de most már hosszú hónapok óta csak árnyéka önmagának.
Lassan lehet több lehetőséget kellene adni Frattesinek a helyén. A hisztijei meg továbbra is megvannak, ami azért kiváltképp fájó, mert Lautaro hiányában övé a csk szalag.
Egyébként (szokásosan) nagyon pontatlanok vagyunk a támadó harmadban, emellett a letámadásra se reagálunk jól. Bár a 3-5-2-be már régen beletörődtem, de letámadásnál más formációk (pl a mostani Arsenal 4-3-3) sokkal veszélyesebbnek érződnek mint a miénk.
Lassan lehet több lehetőséget kellene adni Frattesinek a helyén. A hisztijei meg továbbra is megvannak, ami azért kiváltképp fájó, mert Lautaro hiányában övé a csk szalag.
Egyébként (szokásosan) nagyon pontatlanok vagyunk a támadó harmadban, emellett a letámadásra se reagálunk jól. Bár a 3-5-2-be már régen beletörődtem, de letámadásnál más formációk (pl a mostani Arsenal 4-3-3) sokkal veszélyesebbnek érződnek mint a miénk.
- PetR
- Kapcsolat:
Az elején a saját fegyverünkkel vertek meg minket, letámadtak, csak még annál is jóval intenzívebben mint ahogy mi tudjuk a Serie A kiscsapatai ellen. Nem is ízlett Acerbiéknek... Aztán ébredeztünk, Sucic gólja után meg szerintem vissza tudtunk jönni a meccsbe. Nagy kár ezért a nevetséges második gólért...
Ennek ellenére azért meg lehet lepni az Arsenal védelmét úgy tűnik, Bonny jöhetne majd, hátha belövi azt amit Thuram, Lautaro vagy LH nem tudott.
Az történik csak, hogy még akkor is jóval nagyobb minőséget képvisel az Arsenal (és a többi angol topklub is), ha pihentet. Nálunk meg kitárgyaltuk már sokszor a szezon során, hogy hány sebből vérzünk, én egyáltalán nem vagyok ezen meglepve.
Ennek ellenére azért meg lehet lepni az Arsenal védelmét úgy tűnik, Bonny jöhetne majd, hátha belövi azt amit Thuram, Lautaro vagy LH nem tudott.
-
Janicsár
Szerintem LH-t ekézni divat lett itt a fórumon.
Csinálunk szép dolgokat de tényleg ez a realitás.
Azt azért hozzátenném, hogy ha tényleg ráfeküdnénk a befejezésekre is akkor sokkal de sokkal előrébb járnánk.
Csinálunk szép dolgokat de tényleg ez a realitás.
Azt azért hozzátenném, hogy ha tényleg ráfeküdnénk a befejezésekre is akkor sokkal de sokkal előrébb járnánk.
-
HerfortBalazs
Szurkolj akkor az Arsenalnakinterfan írta: ↑2026.01.20. 21:54Bissecket mit tettuk a padra Acerbi miatt.
Erhetetlen miert...
Calhanoglu es Dumfries serult, de ennyi erovel az Arsenalnal meg serult Calafiori es Hincapie.
- Audipower
Szegény Sommer mára régi önmaga paródiája lett.
A gólnál úgy ugrabugrált, mint egy bohóc. Nevetséges volt. Nyáron hozni kell a kezdőbe egy kapust Sommernek meg meg kell köszönni az eddigieket.
A gólnál úgy ugrabugrált, mint egy bohóc. Nevetséges volt. Nyáron hozni kell a kezdőbe egy kapust Sommernek meg meg kell köszönni az eddigieket.
- interfan
Valamit ki kellene talalni a masodik felidore, mert lazan rugtak mindenfele erolkodes nelkul ket golt.HerfortBalazs írta: ↑2026.01.20. 21:59Szurkolj akkor az Arsenalnak
Ez a meccs nekunk nagyon fontos, elmondta tolunk mindenki.
Arsenalnak meg finomam szolva sem az.
Van meg egy felido, mutassuk akkor meg, es legysn egy teljes fordulat.
Nem lehetetlen, tavaly megtudtuk oket verni.
- Atosz
Hagyd már abba ezt a “mindenféle erőlködés”, “lazázás”, “mintha edzőmeccsen lennének” sületlenségeket…interfan írta: ↑2026.01.20. 22:02Valamit ki kellene talalni a masodik felidore, mert lazan rugtak mindenfele erolkodes nelkul ket golt.
Nem lehetetlen, tavaly megtudtuk oket verni.
- PetR
- Kapcsolat:
Amúgy Sucic nem hozott rossz félidőt, sőt, a kp hármasból ma a legpontosabb, két kulcspassz, négy szerelés. Lehet hogy lassan Barella kárára kellene majd játszatni...
- interfan
Ha suletlenseg, ha nem, nekem eddig ez jon le.Atosz írta: ↑2026.01.20. 22:03Hagyd már abba ezt a “mindenféle erőlködés”, “lazázás”, “mintha edzőmeccsen lennének” sületlenségeket…interfan írta: ↑2026.01.20. 22:02Valamit ki kellene talalni a masodik felidore, mert lazan rugtak mindenfele erolkodes nelkul ket golt.
Nem lehetetlen, tavaly megtudtuk oket verni.![]()
Ezert van esely ezt megnyerni, csak valami nagyon mast kell mutatni a 2.felidoben.
Hajra.
- brecsinho
Nem tudom mire számitottatok,hogy ledomináljuk és szétfocizzuk az Arsenalt?Az első tíz percet megtolták,de a mákos góljuk után elekezdtünk éledezni,Sucic bombája után meg nekünk voltak sokkal veszélyesebb megindulásainak.A szöglet góljuk végigmozizása no comment,de egyáltalan nem érzem,hogy esélyünk sincs,meg annyira aláznának minket.kis szerencsével ez a félidő bőven lehetne iksz,sőt Susic szólója után akár vezethettünk is volna..reméljük a másodikban sikerül betalálni,nincs ez még lefutva.
Forza Inter!
Forza Inter!
- sorger=giallo
Szerintem eddig nem is lenne ez rossz, az Arsenal az ellenfél, a világ egyik legjobb, legerősebb csapata. Az első két perc konkrétan nyomasztó volt, kb. ki sem jöttünk a tizenhatosunkról, de utána felébredt a csapat, helyzeteink is voltak, jött az egyenlités, de persze a második kapott gól megint felért egy gyomrossal. A védelemnek sokat kellene javulnia és a mezőny többi részében is vannak hibák. Sucic nagyon jó estét fogott ki, de például Barella ma este sem találja a helyét, Zielinski is halvány. Viszont talán a döntetlen nem teljesen reménytelen.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
FEKA84
Nyugi. Az Arsenalnak nem fontos ez a meccs, nem fognak hajtani.
-
Francesco
Semmivel nem voltunk rosszabbak. Mást játszottunk, ennyi. Minőség helyzetek terén sem voltunk lemaradva. Ami baj, hogy Martinez és Dimarco 80% körül passzol, Thuram 69%, LH 64%, Barella 70%.
- interfan
En nem tudom, hogy maga a vedelem nem jo, vagy ugy eleve a vedekezes, de "nagy" meccseken folyamatosan szepen kapjuk a golokat.Audipower írta: ↑2026.01.20. 21:52A második kapott gólban benne volt vastagon Akanjival együtt.interfan írta: ↑2026.01.20. 21:48Hat ez az Acerbi kezdetes eddig oriasi ongol...Audipower írta: ↑2026.01.20. 20:42
Én a svájcit sem tartom nagy igazolásnak.
A Napoli elleni meccsen is bűngyengén játszott.
Az első McTominay gól az övé volt, a második meg Bissecké. Tele vagyunk jó védőkkel.![]()
Arsenal eddig 2
Atletico 2
Juventus 4
Napoli 5 (ket meccsen)
Jo lenne ezzel valamit kezdeni.
- vaskalap
LE sem rossz ma(leszámítva,hogy a gólnál beragadt).Én amúgy kb ezt vártam,kár azért az elbaltázott ziccerért.
- Audipower
Azért az érdekes, hogy az előbbi 16-oson belüli esetet meg sem nézte a Var.
-
VInter101
Pedig ez büntető volt!
- Atosz
- Audipower
Barella bármekkora kedvencem, de ha így folytatja, jobb lenne eladni, mert csak -1 ember a középpályán. Árnyéka régi önmagának.
- interfan
Ezt megusztuk, szerencsere nincs meg a 3. bekapott gol.
Rugni kellene egyet gyorsan.
Nagyon remelem a vedelem osszeszedi magat, tavaly is hogy tudtuk oket verni?
Ugy hogy nem kaptunk golt..
Rugni kellene egyet gyorsan.
Nagyon remelem a vedelem osszeszedi magat, tavaly is hogy tudtuk oket verni?
Ugy hogy nem kaptunk golt..
- Audipower
Azért a tavalyi és a mostani Arsenal más kategória.
Tavaly még épülőben voltak, jelenleg pedig szerintem a világ legjobb csapata.
- interfan
Tuzzel jatszunk...
Ujabb golt usztunk meg.
Ujabb golt usztunk meg.
- sorger=giallo
Nem szívbajos cserék, de így is kell, ez az, Chivu, bármi lesz is.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Audipower
Lautarot és Barellat ideje volt lecserélni, borzasztóan gyengék voltak ma.
-
matyinter
Pio basszus. Azért nem volt gyenge mozdulatsor
- Audipower
-
VInter101
Jó lenne egyenlíteni!
-
Interfan1000
Erről a 20 éves srácról példát lehetne venni ami a lelkesedést és küzdést illeti!
- interfan
- Audipower
Acerbi hamar jelezte Gyökeresnek, hogy ne fickándozzon.
- Audipower
Na itt a vége sajnos.
Megérdemli az Arsenal a győzelmet.
Az alapszakaszbeli top 8-nak ezennel lőttek.
A Dortmundot idegenben nem fogjuk verni az 100%.
Megérdemli az Arsenal a győzelmet.
Az alapszakaszbeli top 8-nak ezennel lőttek.
A Dortmundot idegenben nem fogjuk verni az 100%.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Audipower 2026.01.20. 22:45-kor.