Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Baggio85
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Ennyi sérülttel, 3 naponként meccset játszva várható volt. Ha kiesnek szerdán (amire most azért elég jó esély van), akkor azért vissza fognak jönni még a bajnokságban, bár az tény, hogy az 5 vereség már soknak tűnik.
Egyelőre ez a bajnokság a Milannak alakul jól. Remélem kitartunk és okosan osszuk be az energiánkat.
Egyelőre ez a bajnokság a Milannak alakul jól. Remélem kitartunk és okosan osszuk be az energiánkat.
- interfan
interfan írta: ↑2026.01.25. 19:54 Contetol lassan erzekeny bucsut vehetunk a Scudettot illetoen.
Juventus-Napoli: 3-0
Gyakorlatilag be is erte oket a Juventus, hozzank kepest meg laza 9 ponttal vannak mogottunk.
Vajon Conte most ezt eppen mire vagy kire fogja fogni?
BL szegyenteljes szereples, es most mar a bajnoksagban sem megy...
-9 pontrol jott valaha vissza valaki?Baggio85 írta: ↑2026.01.25. 20:03 Ennyi sérülttel, 3 naponként meccset játszva várható volt. Ha kiesnek szerdán (amire most azért elég jó esély van), akkor azért vissza fognak jönni még a bajnokságban, bár az tény, hogy az 5 vereség már soknak tűnik.
En kizartnak tartom, hogy ez a Napoli iden bajnok legyen.
-
DM22
Ne igyal elore a medve borere… Strama fele Inter idejeben pont a Juve jott vissza nagy ponthatranybol.interfan írta: ↑2026.01.25. 20:05interfan írta: ↑2026.01.25. 19:54 Contetol lassan erzekeny bucsut vehetunk a Scudettot illetoen.
Gyakorlatilag be is erte oket a Juventus, hozzank kepest meg laza 9 ponttal vannak mogottunk.
BL szegyenteljes szereples, es most mar a bajnoksagban sem megy...-9 pontrol jott valaha vissza valaki?Baggio85 írta: ↑2026.01.25. 20:03 Ennyi sérülttel, 3 naponként meccset játszva várható volt. Ha kiesnek szerdán (amire most azért elég jó esély van), akkor azért vissza fognak jönni még a bajnokságban, bár az tény, hogy az 5 vereség már soknak tűnik.
- interfan
Stramaccioni fele Inter idejen?DM22 írta: ↑2026.01.25. 20:13Ne igyal elore a medve borere… Strama fele Inter idejeben pont a Juve jott vissza nagy ponthatranybol.interfan írta: ↑2026.01.25. 20:05interfan írta: ↑2026.01.25. 19:54 Contetol lassan erzekeny bucsut vehetunk a Scudettot illetoen.
BL szegyenteljes szereples, es most mar a bajnoksagban sem megy...-9 pontrol jott valaha vissza valaki?Baggio85 írta: ↑2026.01.25. 20:03 Ennyi sérülttel, 3 naponként meccset játszva várható volt. Ha kiesnek szerdán (amire most azért elég jó esély van), akkor azért vissza fognak jönni még a bajnokságban, bár az tény, hogy az 5 vereség már soknak tűnik.
Biztos ez?
Kihez kepest?
Hany pontos hatranybol?
Hany fordulo utan?
-
DM22
- interfan
-
DM22
Strama tipp volt, de mellé ment. Most ezt találtam:
https://www.transfermarkt.com/serie-a/s ... pieltag/10
Persze tudom, bajnoksag eleje volt stb. stb. Előzzük meg a további csevejt azzal, hogy igazad van, Mindenben.
- interfan
Aha igy mar ertem.DM22 írta: ↑2026.01.25. 20:44Strama tipp volt, de mellé ment. Most ezt találtam:
https://www.transfermarkt.com/serie-a/s ... pieltag/10
Persze tudom, bajnoksag eleje volt
Koszonom.
- CsaSzi9294
Nagyon jó lenne ma egy Róma győzelem.
- interfan
Elnezve ezt a Milant, haat mit ne mondjak...
Ahogy valaki irta, ha lenne nekik akar BL, akar EL, akkor az top 5-be se lennenek.
-
INTER-1908
En írtam full idegben nézem a meccset!!!
Nem hiszem el!
A Milan a kapu felé nem néz a háló tori a hatukat ha 2 v 3-0 lenne egy szavuk nem lehetne....
Erre tuti vmi bizbasz szarral nyernek majd...
-
HerfortBalazs
Megint lefocizzak őket, de akkora szerencsejük van hogy 0-0 a felidő.
Hogy ezek mit keresnek a masodik helyen azt nem tudom. Lattam iden 4-5 meccsüket kb, mindegyiken lefociztak őket, de a kapufa meg hatalmas vedesek a kapustol megmentik őket.
Hogy ezek mit keresnek a masodik helyen azt nem tudom. Lattam iden 4-5 meccsüket kb, mindegyiken lefociztak őket, de a kapufa meg hatalmas vedesek a kapustol megmentik őket.
-
INTER-1908
Megmondtam...
-
INTER-1908
A semmiből a kocsog roma védő bénán passzolt haza! Szogletbol meg szopnak 1 golt
- Cupi
Milan akkora makos csapat,hogy az hihetetlen....sajat forumukon sem hiszek el vezetnek annyira semmi kozuk a meccshez...INTER-1908 írta: ↑2026.01.25. 22:09 A semmiből a kocsog roma védő bénán passzolt haza! Szogletbol meg szopnak 1 golt
Jo a Roma meg igazi b*lf*sz csapat....semmibol hoznak ossze szogletet...
-
INTER-1908
Legalább bemakoltak egy 11 est azzal tudtak egyenlíteni helyzet nélkül is.
5 pont az előny es azért ettől a Milantol nem kell hasra esni.
5 pont az előny es azért ettől a Milantol nem kell hasra esni.
- vaskalap
5 pont elöny.A juve meccs elöt,Cremo,és Sass idegenben.Hozni kéne azokat,és a merdát utána verni.Ez már nagy lépés lenne.
- lucky0
-5 és -9
Az azért nagyon hideg 22 forduló után!
Az azért nagyon hideg 22 forduló után!
- lucky0
Jó az X is! Kiszurkoljuk a végére a bajnoki címet. Forza Inter!
- interfan
Igy van, ettol a Milantol azert nagyon nem kell rettegni, es az 5 pont elony mar kezd szep lenni.
Es mar 5 pont, meg ugyis imadjuk a statisztikakat:
- A husz csapatos Serie A 21 eves tortenelme soran, soha senki nem bukott el 5 pontos elonyt 22 fordulo utan az 1.helyen, es soha senk nem tudott 5 pontos hatranyrol forditani 22 fordulo utan.
- Sot, soha senki nem tudott meg 3 pontos hatranyrol sem forditani 22 fordulo utan a Scudettot illetoen.
Egyszoval nem nez ez ki rosszul.
Valamint tegyuk azt is hozza, hogy jovoheten:
Cremonese-Inter
Bologna-Milan
Ez az 5 pont meg nohet is.
Allegrinek teljesen igaza van amikor most ezt mondta meg a Roma meccs elott:
"3 BL helyert versenyez 4 csapat.
Az Intert hagyjuk, mas szinten vannak, 90 pont felett fognak vegezni.
Jo lenne ha ujra indulhatna 5 olasz csapat a BL-ben, mert ha nem, akkor a Milan, Juventus, Napoli, Roma sorbol egy csapat nem fog jovore a BL-ben indulni.
A Milan celja vilagos, mindig egyertelmu voltam amiota itt vagyok, el kell erjuk a BL helyet.
Tavaly nem sikerult a Milannak, es ez nagy penzugyi hatranyt jelentett.
Egy Serie A csapatnak letfontossag, hogy induljon a BL-ben."
Ez maximalisan igaz szerintem is, es a Milannak szepen lassan hatrafele kell nezelodnie.
- Mazzola
interfan írta: ↑2026.01.26. 06:40
- A husz csapatos Serie A 21 eves tortenelme soran, soha senki nem bukott el 5 pontos elonyt 22 fordulo utan az 1.helyen, es soha senk nem tudott 5 pontos hatranyrol forditani 22 fordulo utan.
Azért nem kéne még hátradőlni,és elhinni,hogy már bajnokok vagyunk.Hamarosan Milan-Inter ahol ha vesztünk csak kettő pont előnyünk maradna ,és egyetlen további döntetlenünkkel már a szomszédok, vannak poleban. Sajnos a Milan ellen nagyon nem ment az utóbbi időben, előnyük,hogy nekik nincsenek nemzetközi meccseik, jóval fiatalabb a keretük és a mi öregjeink tavaly is az év végére fogytak el. Egy szó mint száz végig nagyon is résen kell lenni és hozni minden meccset, hogy a végére újra meglegyen a nagyon várt SCUDETTO !
- Cupi
Egyetértek. Jól mutat az előnyünk de ne bízzuk el magunkat és ne abba bízzunk a statisztikák szerint innen meglesz.Mazzola írta: ↑2026.01.26. 08:17
Azért nem kéne még hátradőlni,és elhinni,hogy már bajnokok vagyunk.Hamarosan Milan-Inter ahol ha vesztünk csak kettő pont előnyünk maradna ,és egyetlen további döntetlenünkkel már a szomszédok, vannak poleban. Sajnos a Milan ellen nagyon nem ment az utóbbi időben, előnyük,hogy nekik nincsenek nemzetközi meccseik, jóval fiatalabb a keretük és a mi öregjeink tavaly is az év végére fogytak el. Egy szó mint száz végig nagyon is résen kell lenni és hozni minden meccset, hogy a végére újra meglegyen a nagyon várt SCUDETTO !![]()
Jön egy hullámvölgy és pár döntetlen és máris a nyakunkon vannak. Ráadásul sajnos az utóbbi évekbe hiába szar a milan a derbyk előtt meg után is minket valahogy mindig megvernek....persze bízom benne ez végre megszakad de nekem már olyan érzésem van a játékosaink is elhitték nem nyerhetnek ellenük.
Szóval lehajtott fejjel menjünk tovább és küzdjünk.
Forza Inter!
- Baggio85
5 pont 16 fordulóval a vége előtt még semmi. Szinte az összes rangadónk hátra van még. Én még a -10re lévő Juvét se írnám le teljesen.
Az tény, hogy a jelenlegi forma alapján jó helyzetben vagyunk, de a +3 BL meccs sok mindent befolyásolhat még.
Az is igaz, hogy jelenleg egyik vetélytárs sem annyira meggyőző, hogy a bajnokot lássam bennük, dehát volt már így párszor az elmúlt években....
A tutit meg kell próbálni így hozni, ahogy eddig, a rangadókon meg nem szabad kikapni (ha nyerünk egyet, kettőt az se baj).
Aztán akkor lehet álmodozni...
De kérlek, interfan, többször ne írd le, hogy milyen jók vagyunk, mert emlékszem még a BL döntő előtt is mit írtál! Nem azt, hogy 5öt kapunk!
Az tény, hogy a jelenlegi forma alapján jó helyzetben vagyunk, de a +3 BL meccs sok mindent befolyásolhat még.
Az is igaz, hogy jelenleg egyik vetélytárs sem annyira meggyőző, hogy a bajnokot lássam bennük, dehát volt már így párszor az elmúlt években....
A tutit meg kell próbálni így hozni, ahogy eddig, a rangadókon meg nem szabad kikapni (ha nyerünk egyet, kettőt az se baj).
Aztán akkor lehet álmodozni...
De kérlek, interfan, többször ne írd le, hogy milyen jók vagyunk, mert emlékszem még a BL döntő előtt is mit írtál! Nem azt, hogy 5öt kapunk!
- sorger=giallo
- interfan
Hat igen, csak ameddig a Milan Genoa, Fiorentina szintek ellen szerez 6/2 pontot, addig azert annyira nem kell felni.Cupi írta: ↑2026.01.26. 08:30 Jól mutat az előnyünk de ne bízzuk el magunkat és ne abba bízzunk a statisztikák szerint innen meglesz.![]()
Jön egy hullámvölgy és pár döntetlen és máris a nyakunkon vannak. Ráadásul sajnos az utóbbi évekbe hiába szar a milan a derbyk előtt meg után is minket valahogy mindig megvernek....persze bízom benne ez végre megszakad de nekem már olyan érzésem van a játékosaink is elhitték nem nyerhetnek ellenük.Emlékszem még a sötét és gyenge 2010-es évekbe sem voltunk ennyire szopóágon ellenük.
![]()
Szóval lehajtott fejjel menjünk tovább és küzdjünk.![]()
Forza Inter!
Na meg eleg megnezni egy Milan meccset, haat maradjunk annyiban, hogy finomam szolva sem olyan erosek.
Milan az utobbi idoben az 5.helyhez kerult egyre kozelebb, es egyre tavolabb a Scudettotol.
Nyilvan barmi megtortenhet, es annak az ellenkezoje is.
Na de hogy pont ez a Milan lesz az, akik a Serie A husz csapatos tortenelmeben soha nem latott dolgot visznek vegbe, es pont ez az Inter lesz az aki a Serie A tortenelmeben soha nem latott osszeesest csinal az 1.helyrol.
Haat mit ne mondjak mennyire valoszinu...
- sly89
Szórakoztunk már el bajnoki címet az utóbbi években, illetve a Napoli is mindig csak 1-2 meccsre volt attól, hogy kipukkadjon, aztán végül is bajnokok lettek.
Ne értékeljük túl a keretünket, főleg a játékosoknak nem szabad elhinni, hogy meccseket nyerünk akár a kiesők ellen is majd 50-60%-os teljesítménnyel.
Elég sokszor ilyen hozzáállással mentünk ki korábban, aminek átalában meg is lett az eredménye.
Ne értékeljük túl a keretünket, főleg a játékosoknak nem szabad elhinni, hogy meccseket nyerünk akár a kiesők ellen is majd 50-60%-os teljesítménnyel.
Elég sokszor ilyen hozzáállással mentünk ki korábban, aminek átalában meg is lett az eredménye.
- interfan
Nyilvan ez igy van, de ekkora elonyt soha senki nem adott meg le, itt azert nem 1-2 pontrol beszelunk.
(Persze semmi nem dolt el, nyilvan van meg 16 fordulo)
Es persze tavalyi Napoli is milyen volt, megis bajnok lett, ez oke.
De...
Tavaly ilyenkor a rekordalacsony pontszammal bajnok Napolinak volt 53 pontja...
Most van a Napolinak 43 pontja...
- hvmetal
3 ezer forintért már be tudod szerezni az ajánlott könyvet.
- Cupi
Hátralévő 16 forduló alatt szerintem 2 vereség és 2 x lehet az amivel még bajnokok lehetünk. Ennél több pontvesztés viszont már necces. Nyilván az üldözők sem fogják mind a 16 meccsüket nyerni.
Juve, Milan, Roma meccsen kívül ami még kemény lehet az a Como ellen idegenbe.
Sassuolo még lehet necces mert szivattak meg minket párszor és idegenben is lesz az is de valahogy őket most nem érzem annyira erősnek. Természetesen a többi meccs sem lesz sétagalopp de úgy gondolom azok hozhatóak.
Persze a Juve, Milan kettőst nagyon jó lenne elverni mert a tököm kivan, hogy mostanában mindig 0 vagy 1 pont a max ami összejött ellenük.
Juve, Milan, Roma meccsen kívül ami még kemény lehet az a Como ellen idegenbe.
Sassuolo még lehet necces mert szivattak meg minket párszor és idegenben is lesz az is de valahogy őket most nem érzem annyira erősnek. Természetesen a többi meccs sem lesz sétagalopp de úgy gondolom azok hozhatóak.
Persze a Juve, Milan kettőst nagyon jó lenne elverni mert a tököm kivan, hogy mostanában mindig 0 vagy 1 pont a max ami összejött ellenük.
- interfan
Ez hogy jott ki?
Az altalad leirt forgatokonyv szerint 90 pont kell minimumnak, es tobb pontvesztes mar "necces".
Na most a Napolinak van 43 pontja, es van 16 fordulo.
Azaz ha a Napoli mind a 16/16 meccset megnyeri, lehet 91 pontja.
Hat mit ne mondjak mennyire valoszinu ez...
Roma detto ugyanez...
Maradjunk annyiban, hogy 80 pont is "necces" lesz ennek a ket csapatnak, a 90 meg lehetetlen.
Juventus jelenleg 42 pontos, ha 16/16 meccset nyer, akkor lehet 90 pontja.
Kijelenthetjuk, nem lesz nekik ennyi, de meg 80 sem igazan...
Milan ha az osszes meccset megnyeri 16/16, akkor lehet 95 pontjuk.
Hat ezt megint kilohetjuk.
Mint ahogy azt is, hogy a Milan akik eddig 22 fordulo alatt szereztek 47 pontot, a maradek 16 forduloban hirtelen szerezzen legalabb 40 pontot.
En azt gondolom, hogy kis tulzassal majdnem "dupla annyi" pontvesztes is belefer nekunk mint amit leirtal.
(Nyilvan annyi nem biztos, de 1,5X annyi szerintem valoszinuleg igen, latva a tobbieket)
- Cupi
Nézd ha az eddigiek folytatódnak és a riválisok továbbra is szórják el a pontokat akkor valóban több vereség/x is belefér mint amit írtam. De én nem szeretnék pofára esni ezért ha lehet a hátralévő 16 meccsből húzzunk be 12-őt.
- interfan
Hat annyival tuti, mert a Napoli, Roma, Juventus sornak 16/16 meccset meg kellene nyernie, hogy ennyi pontja legyen.Cupi írta: ↑2026.01.26. 11:55Nézd ha az eddigiek folytatódnak és a riválisok továbbra is szórják el a pontokat akkor valóban több vereség/x is belefér mint amit írtam. De én nem szeretnék pofára esni ezért ha lehet a hátralévő 16 meccsből húzzunk be 12-őt.Úgy gondolom ez nem lehetetlen. Minimum 88 /vagy 90 ha 2 vereség, 2 x-el számolok/ ponttal szerintem tuti bajnokok leszünk.
De a Milannak is 16/14 gyozelem kellene ehhez.
Ezeket meg azt hiszem kijelenthetjuk, hogy biztosan nem lesz meg.
-
DM22
Emberek, február sincs. Nincs értelme a bajnoki címről beszélni 5-9 pontos előnnyel sem. Voltak már nagy pofára eséseink, 16 meccs pedig még nagyon sok. Nem akarom másokra erőltetni a véleményem, csak óvatosságra inteném az egyébként jelenleg elbizakodott önmagam, és a fórum többségét is.
Pont ez a "valószínűleg meg lesz a bajnoki cím"-hozzáállás volt a vesztünk nem is olyan régen.
Másik dolog, hogy hamarosan véget ér az európai szereplés több riválisunknak szerintem, míg nekünk létfontosságú kérdés a továbbjutás és a minél több bevétel a BL-ben. Fognak még változni a dolgok.
Hogy a fórum mesterét, vezetőjét és statisztika bajnokát idézzem: "Bármi megtörténhet, és annak ellenkezője is."
Pont ez a "valószínűleg meg lesz a bajnoki cím"-hozzáállás volt a vesztünk nem is olyan régen.
Másik dolog, hogy hamarosan véget ér az európai szereplés több riválisunknak szerintem, míg nekünk létfontosságú kérdés a továbbjutás és a minél több bevétel a BL-ben. Fognak még változni a dolgok.
Hogy a fórum mesterét, vezetőjét és statisztika bajnokát idézzem: "Bármi megtörténhet, és annak ellenkezője is."
- brecsinho
A következő két meccs idegenben Cremonese,Sass, míg a milannak Bologna és Como,kizárt,hogy ebből hat pontot hozzanak. Ha ezeket behúzzuk,akkor a csalók elleni ütközetnek úgy lehet nekimenni,hogy a Bl hadjárat előtt ki tudtunk építeni egy szép kis előnyt. Én sem gondolom, hogy már hűteni kéne a pezsgőt,de szerintem ezen a 3 meccsen sok minden eldőlhet,jó lenne behúzni őket, főleg megütni végre a gobbokat
Amúgy meg ki gondolta szezon előtt,amikor ment a nullkilométeres Chivuzás,hogy arről beszélgetünk január végén,hogy az 5pont előny még nem garancia semmire
Forza Inter!!
Amúgy meg ki gondolta szezon előtt,amikor ment a nullkilométeres Chivuzás,hogy arről beszélgetünk január végén,hogy az 5pont előny még nem garancia semmire
Forza Inter!!
-
DM22
Egyetértek. Mindentől függetlenül kijárna a csapatnak, de főleg a szurkolóknak egy rangadót megnyerni. És nem is lehetne jobb alkalom erre, mint az éppen hurráhangulatban levő csalókat kiütni.brecsinho írta: ↑2026.01.26. 12:24 A következő két meccs idegenben Cremonese,Sass, míg a milannak Bologna és Como,kizárt,hogy ebből hat pontot hozzanak. Ha ezeket behúzzuk,akkor a csalók elleni ütközetnek úgy lehet nekimenni,hogy a Bl hadjárat előtt ki tudtunk építeni egy szép kis előnyt. Én sem gondolom, hogy már hűteni kéne a pezsgőt,de szerintem ezen a 3 meccsen sok minden eldőlhet,jó lenne behúzni őket, főleg megütni végre a gobbokat![]()
Amúgy meg ki gondolta szezon előtt,amikor ment a nullkilométeres Chivuzás,hogy arről beszélgetünk január végén,hogy az 5pont előny még nem garancia semmire![]()
Forza Inter!!
-
cuchu11
- Cupi
Én bevallom napokig depressziós voltam a román kinevezése után.
Nehéz lesz és nem is szabad elbízni magunkat de az tény reális esélyünk van a bajnoki címre.
- interfan
- brecsinho
Amúgy erősen gondolkodom,hogy kimenjek a csalók ellen,mert már lassan 20éve veretlen vagyok a SanSiroban és az utóbbi időben csak gála mérkőzéseken voltam (Como 4-0,Torino 5-0, Atalanta 4-0),nehogy ezen múljonDM22 írta: ↑2026.01.26. 12:32Egyetértek. Mindentől függetlenül kijárna a csapatnak, de főleg a szurkolóknak egy rangadót megnyerni. És nem is lehetne jobb alkalom erre, mint az éppen hurráhangulatban levő csalókat kiütni.brecsinho írta: ↑2026.01.26. 12:24 A következő két meccs idegenben Cremonese,Sass, míg a milannak Bologna és Como,kizárt,hogy ebből hat pontot hozzanak. Ha ezeket behúzzuk,akkor a csalók elleni ütközetnek úgy lehet nekimenni,hogy a Bl hadjárat előtt ki tudtunk építeni egy szép kis előnyt. Én sem gondolom, hogy már hűteni kéne a pezsgőt,de szerintem ezen a 3 meccsen sok minden eldőlhet,jó lenne behúzni őket, főleg megütni végre a gobbokat![]()
Amúgy meg ki gondolta szezon előtt,amikor ment a nullkilométeres Chivuzás,hogy arről beszélgetünk január végén,hogy az 5pont előny még nem garancia semmire![]()
Forza Inter!!
-
DM22
Ez esetben most azonnal foglald le a repjegyet, és kellemes utazást kívánok!brecsinho írta: ↑2026.01.26. 12:44Amúgy erősen gondolkodom,hogy kimenjek a csalók ellen,mert már lassan 20éve veretlen vagyok a SanSiroban és az utóbbi időben csak gála mérkőzéseken voltam (Como 4-0,Torino 5-0, Atalanta 4-0),nehogy ezen múljonDM22 írta: ↑2026.01.26. 12:32Egyetértek. Mindentől függetlenül kijárna a csapatnak, de főleg a szurkolóknak egy rangadót megnyerni. És nem is lehetne jobb alkalom erre, mint az éppen hurráhangulatban levő csalókat kiütni.brecsinho írta: ↑2026.01.26. 12:24 A következő két meccs idegenben Cremonese,Sass, míg a milannak Bologna és Como,kizárt,hogy ebből hat pontot hozzanak. Ha ezeket behúzzuk,akkor a csalók elleni ütközetnek úgy lehet nekimenni,hogy a Bl hadjárat előtt ki tudtunk építeni egy szép kis előnyt. Én sem gondolom, hogy már hűteni kéne a pezsgőt,de szerintem ezen a 3 meccsen sok minden eldőlhet,jó lenne behúzni őket, főleg megütni végre a gobbokat![]()
Forza Inter!!![]()
- sorger=giallo
-
cuchu11
Pedig ezerszer megbízhatóbbak ezek a bukik, mint a magyar közvélemény kutató cégek...
- Cupi
Pár külföldi fórumon kikezdték Thuramot, hogy az idén szarabb teljesítménye mellett tegnap ott volt az apjával a Juve - Napoli meccsen. Alapból nem szerencsés ha aktív Inter játékosként juve meccsre jársz de azért nála a család miatt ez valahol értető.
Engem az jobban idegesít tényleg gyengén tolja sajnos.
Engem az jobban idegesít tényleg gyengén tolja sajnos.
-
cuchu11
Ha már reggel téma volt a győzelmi esély, most meg szóba hoztad a bukikat,
akkor nézzük is meg, hogy mit ajánlottak a fogadóirodák Chivu kinevezésekor,
és mi a helyzet most.
2026.június 6.-án:
Inter 2.5x
Napoli 3x
AC Milan 3,5x
Juventus 5x
Roma 9x
Atalanta 22x
Lazio 33x
Fiorentina 50x
Bologna 80x.
Mai helyzet:
Inter 1.25x
Milan 7x
Napoli 14x
Juventus 25x
Roma 30x
Como 150x.
-
R9.
tolem mehetne a juveba, lehet fizetnenek is erte egy tisztesseges 40-50 millio eurotCupi írta: ↑2026.01.26. 13:20 Pár külföldi fórumon kikezdték Thuramot, hogy az idén szarabb teljesítménye mellett tegnap ott volt az apjával a Juve - Napoli meccsen. Alapból nem szerencsés ha aktív Inter játékosként juve meccsre jársz de azért nála a család miatt ez valahol értető.
Engem az jobban idegesít tényleg gyengén tolja sajnos.![]()
- Cupi
- sorger=giallo
Kíváncsi vagyok, talán a tesó is megfordul a Meazza - ban Inter meccseken? Ez nyilván költői kérdés persze...
50 - ért oda is lehetne adni.
FORZA INTER!!!
- interfan
Es egyebkent mennyire jol is lattak, akar mar nyaron is, most meg aztan foleg.cuchu11 írta: ↑2026.01.26. 13:33Ha már reggel téma volt a győzelmi esély, most meg szóba hoztad a bukikat,
akkor nézzük is meg, hogy mit ajánlottak a fogadóirodák Chivu kinevezésekor,
és mi a helyzet most.
2026.június 6.-án:
Inter 2.5x
Napoli 3x
AC Milan 3,5x
Juventus 5x
Roma 9x
Atalanta 22x
Lazio 33x
Fiorentina 50x
Bologna 80x.
Mai helyzet:
Inter 1.25x
Milan 7x
Napoli 14x
Juventus 25x
Roma 30x
Como 150x.
- hvmetal
Thuram pályafutását még megmenthetné egy Arsenal pl. Szerintem ő fejben nem oké. Megragadt egy szinten. Őt simán eladnám jó áron.
Az egész család Juves. Az,hogy kimegy a testvére meccsére szerintem természetes.
Az se gyenge,hogy a Roma 30-as, a Como 150-es oddson van. Előrébb várnám most a Comot,mint a Rómát.
Az egész család Juves. Az,hogy kimegy a testvére meccsére szerintem természetes.
Az se gyenge,hogy a Roma 30-as, a Como 150-es oddson van. Előrébb várnám most a Comot,mint a Rómát.
- Festa
Volt kint valamelyik Inter hazain és Thuram ki is mutatott neki.sorger=giallo írta: ↑2026.01.26. 13:49Kíváncsi vagyok, talán a tesó is megfordul a Meazza - ban Inter meccseken? Ez nyilván költői kérdés persze...
50 - ért oda is lehetne adni.
FORZA INTER!!!
Kár ebből ekkora cirkuszt csinálni.Ettől függetlenül vicces pali,de mivel nem top nem a skill készlete hanem a mentalitása.
Ökörködik edzésen is ez látjuk a képekből.Vannak klasszis momentumai,de közben meg nem konstens a teljesítménye.