Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

internaZIOnaLe

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Amúgy az meg van mindenkinek hogy ahogyan a ,, posztján,, (legalábbis középpályán) játszott Diouf... egyből gólt is lőtt.

Tolta a ,, biciklis cseleket,,igaz esett bukott és a lövése is megpattant a védőn...de csak gólt lőtt kb 15 perc játékidővel.

Én neki több lehetőséget adnék az eredeti pozíciójában.

Persze nem vagyok hasra esve még tőle...de lenne benne fantázia
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

internaZIOnaLe írta: 2026.01.29. 21:20 Amúgy az meg van mindenkinek hogy ahogyan a ,, posztján,, (legalábbis középpályán) játszott Diouf... egyből gólt is lőtt.

Tolta a ,, biciklis cseleket,,igaz esett bukott és a lövése is megpattant a védőn...de csak gólt lőtt kb 15 perc játékidővel.

Én neki több lehetőséget adnék az eredeti pozíciójában.

Persze nem vagyok hasra esve még tőle...de lenne benne fantázia
Én összefoglalót láttam, elsőre mondtam is, szép volt Bonny vagy Thuram?, majd hallom, Diouf, na, csatárainkat szégyenítően oldotta meg (vállalta be a végén). Neki én is több lehetőséget adnék.
Szerintem ő jó lehet a KP-n, de van egy olyan megérzésem, hogy a taktikai részekben még nagyon gyenge lehet, így a jobb szélen kapja az időt, hogy szokja a közeget, meg oda nem kellenek olyan skillek, mint belülre, ja, szóval lehet tudatos az ő jobb oldali pozija (technikailag és sebességileg is el tud ott lenni) és nem LH ellen szól, oszt ha beérik, mehet beljebb.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

DM22 írta: 2026.01.26. 12:09 Másik dolog, hogy hamarosan véget ér az európai szereplés több riválisunknak szerintem, míg nekünk létfontosságú kérdés a továbbjutás és a minél több bevétel a BL-ben. Fognak még változni a dolgok.
Vegul csak a Napoli europai szereplese ert csufosan veget.
Olasz foci szempontjabol szerintem fontos, hogy a tobbiek folytatjak.
Roma egyenesagon ott van az EL 16-ban.
BL-ben meg playoff:
- Nekunk: Benfica vagy Bodo
- Juventus: Brugge vagy Galatasaray
- Atalanta: Olympiacos vagy Dortmund

Kivancsi leszek a mai sorsolasra, a Benfica erdekesebb lenne Mourinho nyilatkozata utan, hogy szivesen lenne Juventus edzo is.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

interfan írta: 2026.01.30. 07:09
DM22 írta: 2026.01.26. 12:09 Másik dolog, hogy hamarosan véget ér az európai szereplés több riválisunknak szerintem, míg nekünk létfontosságú kérdés a továbbjutás és a minél több bevétel a BL-ben. Fognak még változni a dolgok.
Az biztos, de szerintem arra célzott, hogy a Milan mellett már a Napoli is csak a bajnokságra koncentrál és ez nem kizárt, hogy megneheziti majd a dolgunkat a scudettoért zajló versenyfutásban.

FORZA INTER!!!
interfan

sorger=giallo írta: 2026.01.30. 07:18
interfan írta: 2026.01.30. 07:09
Az biztos, de szerintem arra célzott, hogy a Milan mellett már a Napoli is csak a bajnokságra koncentrál és ez nem kizárt, hogy megneheziti majd a dolgunkat a scudettoért zajló versenyfutásban.

FORZA INTER!!!
Persze, barki megnehezitheti a dolgunkat.
En inkabb csak arra celoztam, hogy egyedul a Napolinak ert csufos veget az europai szereples, osszes tobbi olasz csapatnak nem.
interfan

hvmetal írta: 2026.01.30. 09:07 nem örülnék Mourinho Benficajának.
Szerintem ma már normális,hogy ha hívnák, mrnne a Juvéba is. Volt ő Rómás is. Vieriat hamarabb megkerestük,mint őt. Nem várom el hogy majdnem 20 évvel ezelőtti dolgok miatt, inkább menjen az Obiba munkalapot vágni,mint leüljön egy Juve padra.
Nem tudom, en inkabb a Benficat valasztanam.
Azert annyira nem megy nekik jelenleg.
2022/23-ban egy sokkal erosebb (bajnok) Benficat is tudtunk utni Inzaghival.

Nyilvan a Bodo sem egy "top" csapat, norveg bajnoksagban 2.lett legutobb.
De nekik most marciusig meccsuk sincs, akkor indul csak a bajnoksag.
Ez persze lehet hatrany is, de elony is.
Es amiota csak a BL van nekik, 3 meccs = 2 gyozelem, 1X , raadasul City + Atletico ellen gyozelem, Dortmundban X.
Atleticot most ugy vertek Madridban, hogy az Atleticonak is nagy tetje volt, es mentek gozerovel a gyozelemert, megis a Bodo nyert.

Nyilvan mindket csapat ellen mi vagyunk az eselyesek, de en megis inkabb a Benficanak orulnek jobban.
interfan

Vegul a Bodo lett.
En jobban orultem volna a Benficanak, de azert a Bodo ellen is illene tovabbjutni.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2026.01.30. 12:31 Vegul a Bodo lett.
En jobban orultem volna a Benficanak, de azert a Bodo ellen is illene tovabbjutni.
Nyilván elvárás a továbbjutás,de nem lesz sétagalopp.
Atléticot,Cityt verték Dortmunddal ikszeltek.Elvárás a továbbjutás,de koncentrálni kell majd és Pisa ellen látott Sommer hiba végzetes lehet.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ha ott továbbmegyünk akkor biztos hogy Manchester city?
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nem lesz egyszerű a Juve után elmenni Norvégiába a műfűre. De utána Lecce(i), Bodo(o), Genoa(o) talán nem annyira vészes, bár ez ellen a Bodo ellen mi vért fogunk izzadni. Nekik kb. semmi veszítenivalójuk nincsen és City-t, Atleticot sem véletlenül verték meg. Ettől függetlenül a Benfica ellen sem lett volna más szerintem.
interfan

Francesco írta: 2026.01.30. 12:45 Ha ott továbbmegyünk akkor biztos hogy Manchester city?
Nem.
Lesz meg egy sorsolas, ott dol majd el, hogy City vagy Sporting.
interfan

Baggio85 írta: 2026.01.30. 12:45
Nem lesz egyszerű a Juve után elmenni Norvégiába a műfűre. De utána Lecce(i), Bodo(o), Genoa(o) talán nem annyira vészes, bár ez ellen a Bodo ellen mi vért fogunk izzadni. Nekik kb. semmi veszítenivalójuk nincsen és City-t, Atleticot sem véletlenül verték meg. Ettől függetlenül a Benfica ellen sem lett volna más szerintem.
Es ne felejtsuk el, hogy nekik nincs bajnoksag.
Nyilvan ez hatrany is lehet, de elony is.
Amiota csak a BL van nekik, mert a bajnoksagnak vege lett:
Dortmundban X, hazai palyan vertek a Cityt, es Madridban vertek az Atleticot egy ki-ki meccsen.
sorger=giallo

Akárhogy is, de (természetesen nem lebecsülve a norvégokat) ez most egy esély, hogy valóban menjünk még egy további kört a BL - ben és keressen egy kis pénzt is a csapat, erősödjön a bevételi oldal. A Bodø jó csapat, nem vitás, ezt a közelmúltban több alkalommal is igazolták, fel kell készülni rájuk és komolyan kell venni a párharcot, miközben a bajnokságot is szem előtt tartva menetelhetünk. Én a kupát engedném el, illetve, persze nem, de a "B" keretet küldeném ki a Torino ellen, néhány ifistával kiegészítve. Röviden, a scudettora van esélyünk, a BL - címre nincs, de az anyagiak miatt meg kell ragadni a lehetőséget.

FORZA INTER!!!
interfan

sorger=giallo írta: 2026.01.30. 13:00 Akárhogy is, de (természetesen nem lebecsülve a norvégokat) ez most egy esély, hogy valóban menjünk még egy további kört a BL - ben és keressen egy kis pénzt is a csapat, erősödjön a bevételi oldal. A Bodø jó csapat, nem vitás, ezt a közelmúltban több alkalommal is igazolták, fel kell készülni rájuk és komolyan kell venni a párharcot, miközben a bajnokságot is szem előtt tartva menetelhetünk. Én a kupát engedném el, illetve, persze nem, de a "B" keretet küldeném ki a Torino ellen, néhány ifistával kiegészítve. Röviden, a scudettora van esélyünk, a BL - címre nincs, de az anyagiak miatt meg kell ragadni a lehetőséget.

FORZA INTER!!!
Forum osbolcseseggel elve: "+1000" :D

Na de komolyra forditva, ugyanezt gondolom en is.
16 koze azert boven van esely bejutni.
Ha lenne egy nagy szerencsenk, es a 16 kozott Sporting lenne, es nem a City, akkor akar a 8 koze is.
Nyilvan attol tovabb nem igazan, mert ott Bayern vagy Arsenal (ha nem esnek ki).
Csak hat mar ez a 16 koze jutas is tobb mint 10m eurot er.
Egy 8 koze jutas meg tovabbi kb 15m eurot erne.
Es hat nekunk nagyon nem mindegy az a 30m ide vagy oda.

Es van meg egy pozitivum, a PSG leghamarabb a dontobe johet Budapesten, igy nem kell addig tartani a tavalyi meccs emleiketol. :D :D

Kupa kapcsan maximalisan igy van, ki kell kuldeni a B csapatot, es kiesne.
Na ott aztan tenyleg nagyon nem hianyozna az a +2 meccs.
Penzugyileg sem er semmit, es sportszakmailag sem.
sorger=giallo

Szerintem a kupából sem "szabad kiesni". Egyszerűen csak azokat kell játszatni, akik nem kapnak elég lehetőséget az első keretnél, vagy a közelükbe sem jutnak. Az már más kérdés, hogy így ott meddig jutunk, de lényegében nem is az az elsődleges cél.

FORZA INTER!!!
interfan

sorger=giallo írta: 2026.01.30. 13:15 Szerintem a kupából sem "szabad kiesni". Egyszerűen csak azokat kell játszatni, akik nem kapnak elég lehetőséget az első keretnél, vagy a közelükbe sem jutnak. Az már más kérdés, hogy így ott meddig jutunk, de lényegében nem is az az elsődleges cél.

FORZA INTER!!!
En azert gondolom, hogy onnan jobb lenne kiesni, mert:

1.
Ott aztan tenyleg nem hianyzik az a +2 meccs

2.
Szakmailag se er semmit, penzugyileg meg annyit sem.

3.
Elso kupameccs alig a BL plaoff utan, egy Milan mecs elott jonne + BL 16, majd egy Atalanta, BL 16, Fiorentina, Romo, Como sor.
Itt ebben a sorban nagyon nem hianyzik egy kupameccs...

De egyebkent egyetertek, jatszannak az U23-bol jo sokan.
Alexiou, Cocchi, Topalovic, Kamate, Spinacce.
Sot akar elete 2. felnott meccsen palyara lephetne nalunk az uj Jakirovic is.
Igaz ha ok megnyerik, akkor mehetunk, es jatszon meg nyerjen csak az U23 nekunk.
sorger=giallo

Dehogynem hiányzik az a két meccs. Azoknak, akik kb. soha nem kapnak lehetőséget. Szakmailag pont ezért fontos. Játszhatnak a fiatalok és akiknek egyébként esélyünk sincs egy bajnoki, vagy BL meccsre. Akadnak ilyenek.

FORZA INTER!!!
interfan

sorger=giallo írta: 2026.01.30. 13:52 Dehogynem hiányzik az a két meccs. Azoknak, akik kb. soha nem kapnak lehetőséget. Szakmailag pont ezért fontos. Játszhatnak a fiatalok és akiknek egyébként esélyünk sincs egy bajnoki, vagy BL meccsre. Akadnak ilyenek.

FORZA INTER!!!
Nyilvan ha az "ifi" jatszik semmi gond, es nekik valoban minden szamit.
Csak hat magunkbol kiindulva, haat meglepodnek ha az "ifi" jatszana.
Latjuk akar egy Venezia ellen sem eppen ok kezdtek...
A felnott keret 90%-nak meg semmilyen teren nem hianyozna, foleg egy BL playoff utan, Milan meccs elott, es olyan sorozat elott mint Atalanta, BL16, Fiorentina, Como, BL16, Roma kozott gyakorlatilag 3 naponta jatszva...
sorger=giallo

interfan írta: 2026.01.30. 14:06
sorger=giallo írta: 2026.01.30. 13:52 Dehogynem hiányzik az a két meccs. Azoknak, akik kb. soha nem kapnak lehetőséget. Szakmailag pont ezért fontos. Játszhatnak a fiatalok és akiknek egyébként esélyünk sincs egy bajnoki, vagy BL meccsre. Akadnak ilyenek.

FORZA INTER!!!
A felnott keret 90%-nak meg semmilyen teren nem hianyozna, foleg egy BL playoff utan, Milan meccs elott, es olyan sorozat elott mint Atalanta, BL16, Fiorentina, Como, BL16, Roma kozott gyakorlatilag 3 naponta jatszva...
De ugyebár én pont nem ezt írtam, éppen az ellenkezőjét. Az már persze más kérdés (és határozottan költői, tehát nem várok rá választ tőled), hogy vélhetően soha nem fog megtörténni, ki tudja, hogy miért...

FORZA INTER!!!
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Hat szívesen mennék Norvégiába bármikor de azért febr közepén focizni nem biztos hogy ezt választanám. K*rv* kemény meccs lesz főleg Norvégiában! De Milánóban se lesz könnyű dolgunk
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Remélem összeáll ez tavaszra és visszajön a tavalyi Inter. Akinek senkitől se kell félnie a jobb napjain. Nincs 1 éve,hogy az Arsenalt,Barcat,Bayernt vertük.
Vezetjük a bajnokságot. Rendbe kell jönni mentálisan a rangadókon is. A Pisa elleni fordítás, illetve a rangadóként beállított Dortmund elleni győzelem remélem erre az útra tereli a csapatot.
Ehhez persze kell 1 kis fanatizmus Chivutól amit eddig jól rejtegetett. Ha sikerülne Barellát,Bastonit visszahozni, Pio/Susic/Bonny magabiztosabbá válik, szerintem gyorsan változni fog a helyzet. Nem leszünk favoritok,de akkor nem is kell beszarnunk egy norvég csapatocskától.
sorger=giallo

hvmetal írta: 2026.01.30. 15:42 Remélem összeáll ez tavaszra
Ez a beszéd, legyen így, természetesen az eredménytelenségtől eltekintve.

FORZA INTER!!!
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

sorger=giallo írta: 2026.01.30. 16:27
hvmetal írta: 2026.01.30. 15:42 Remélem összeáll ez tavaszra
Ez a beszéd, legyen így, természetesen az eredménytelenségtől eltekintve.

FORZA INTER!!!
Szerintem már össze is állt! :thumbup:
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

INTER-1908 írta: 2026.01.30. 14:54 Hat szívesen mennék Norvégiába bármikor de azért febr közepén focizni nem biztos hogy ezt választanám. K*rv* kemény meccs lesz főleg Norvégiában! De Milánóban se lesz könnyű dolgunk
Nagyon hideg van ott! A Benfica jobb lett volna, de nem kívánságműsor!
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

Simen Stamsø-Møller korábbi norvég csatár nyilatkozott a norvég TV2-nek a Bodo/Glimt-Inter BL meccs esélyeiről.

"Az Inter nagyon erős csapat, de ugyanakkor úgy gondolom nagyobb esélyünk van legyőzni az Intert mint a Real Madridot (Utalva ezzel arra, hogy a BL rájátszás sorsolásakor az Inter mellett a Real Madrid volt a másik csapat akivel összekerülhettek volna). Az Inter csapatként sziklaszilárd de ha a Bodo fel tudná gyorsítani a játék tempóját, és úgy tudná járatni a labdát mint az elmúlt meccseken akkor lehetne esélyünk.

A Bodo a Juventus elleni meccsen egy szinten játszott a Juventusszal ahol Kenan Yildiz jelentette a különbséget. Az Internek nincsenek Yildiz szintű játékosai. A Bodo az elmúlt 3 meccsén megmutatta, hogy bármi lehetséges, ez egy őrült meccs lesz és a Bodonak jó esélye van az Inter ellen főleg hazai pályán."
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Jól látom,hogy semmi nem adja a holnapi meccset :(
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

vaskalap írta: 2026.01.31. 20:39 Jól látom,hogy semmi nem adja a holnapi meccset :(
Rosszul látod. A Serie A jogokat birtokló gagyi sportcsatorna 22.45-től adja. Gondolom az extragagyi stream cdatornájuk adja élőben
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Asllani bemutatkozott a Besiktasban.
76. percben becserélték, 82. percben egyből pirossal mehetett is az öltözőbe. :D
interfan

Barella tovabbra sem elerheto, ahogy a Dumfries-Calhanoglu paros sem, valamint megserult Augusto is.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-Akanji-Bastoni
Henrique-Sucic-Zielinski-Mkhitaryan-Dimarco
Esposito-Martinez
interfan

Milanoi Corsera irasa:
Tavaly mindenki BL almokrol beszelt, es tripla almokrol.
Ellenben iden mindenki csakis a Scudettot emliti mint elrendo cel, es a BL-rol mar senki nem beszel.
Ez egy nagyon fontos strategiai valtozas, es az is, hogy Chivu sokkal kevesebbet pihentett a bajnoksagban mint Inzaghi, mivel Inzaghi sokszor a tulzott rotacioval bealdozta a bajnokikat a BL miatt, Chivunal nincs ilyen es ez nagyon fontos.
Inzaghi triplazni akart, es vegul semmit nem nyert.
Most ellenben a cel vilagos, Scudetto, semmi mas, es Chivu ezert is tesz meg mindent.
Az Internel a Scudetto nelkulozhetetlen tobb okbol
is:
be kell gyogyitani a tavalyi sebeket, valamint az uj projekt Chivuval igy kaphat megerositest.
interfan

Ma mar a Sky tobbszor is megirta, hogy miutan nem sikerult a Jones uzlet, ezaltal Frattesit sem adjuk a Nottinghambe ingyen kolcson + sima opcioval, ezert Frattesi kezdhet a Cremonese ellen.
Igy is lett, Frattesi ma a kezdobe van.

Hivatalos kezdo:

Sommer
Bisseck-Akanji-Bastoni
Henrique-Sucic-Zielinski-Frattesi-Dimarco
Esposito-Martinez

Nekem tetszik, Esposito megerdemli a lehetoseget.
Es vegre annyira jo latni, hogy Acerbi es Mkhitaryan kezd kiszorulni a stabil kezdo posztrol.
Csak igy tovabb.
Hajra, nyerni kell, ez is konnyen lehet a mi fordulonk.
Veko

Hozzászólás Szerző: Veko »

Sziasztok! Használható streamet linkelne valaki? Köszönöm!
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Veko írta: 2026.02.01. 17:39 Sziasztok! Használható streamet linkelne valaki? Köszönöm!
Itt lehet nézni: https://livetv.sx/enx/eventinfo/3355381 ... ese_inter/
sorger=giallo

Sommeren túl egészen fiatalos a kezdő. Helyes, helyes, nekem ez tetszik.
És meg is van a vezetés, Lauuuu!!!

FORZA INTER!!!
interfan

Ki mas mint Martinez?
Elkepeszto mennyit szamit o nekunk.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Azt a büdösmindenit Zielu balos… 🤯

(Ui.: aztán már látszik, hogy Audero mellényúlt keményen. Szép volt mindenesetre)
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Második félidőben jó lenne esélyt adni Dioufnek, illetve Cocchinak is, hogy Dimarco tudjon pihenni, főleg h Augusto kiesett.
interfan

sorger=giallo írta: 2026.02.01. 18:11 Sommeren túl egészen fiatalos a kezdő. Helyes, helyes, nekem ez tetszik.
És meg is van a vezetés, Lauuuu!!!

FORZA INTER!!!
Magunkhoz kepest abszolult.
Eddig dontogettuk a legidosebb kezdo rekordokat ilyen 30-31 eves atlageletkorral...
Ma ehhez kepet 27, abszolult vallalhato es jo vegre.
Nyilvan igyis van elmaradas, de mennyivel jobban nez ki igy mar.
Maradjon is igy ;)

Tukorsima meccs eddig, golkulonbseg kb az egyetlen kerdes.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Sima lesz ez a Cremo meccs. A Milnánon szépen rajta van a nyomás, hogy győzelmi kényszerben vannak -8 ponttal.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez eddig elég sima
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.02.01. 18:51 Sima lesz ez a Cremo meccs. A Milnánon szépen rajta van a nyomás, hogy győzelmi kényszerben vannak -8 ponttal.
Allegri el is mondta, 3 BL helyre van 4 csapat, Milan, Juventus, Roma, Napoli, es egy ezek kozul nem fog BL helyen vegezni. Inter mas szint 90 pont felett fog vegezni.

Teljesen igaza van Allegrinek, es a Milannak mar hatrafele kell nezelodnie es nem elore, mert az utobbi idoben kozelebb kerultek az 5.hely mint az elsohoz.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Azert nem kell meg ünnepelni a 23. forduloban, sok meccs van meg.
interfan

sly89 írta: 2026.02.01. 18:47 Második félidőben jó lenne esélyt adni Dioufnek, illetve Cocchinak is, hogy Dimarco tudjon pihenni, főleg h Augusto kiesett.
Szerencsere most azert lesz egy hetunk, de valoban johetne par ifista.
Kupaba meg kezdhet is az osszes ifista.
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Ez a jelenet, nagyon nem hiányzott :(
Atosz

Darmian újra pályán!! 🥰💖
interfan

Hat Frattesi ma sem jatszotta be magat a csapatba...
interfan

Atosz írta: 2026.02.01. 19:20 Darmian újra pályán!! 🥰💖
Hatha mutatna valamit, mert Marotta szavai alapjan Dumfries meg minimum 1 honap.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Azert Acerbi meg Miki kezdenek kikerülni a kezdőből.
interfan

HerfortBalazs írta: 2026.02.01. 19:27 Azert Acerbi meg Miki kezdenek kikerülni a kezdőből.
En is pont ezt irtam a meccs elott, hogy vegre annyira jo latni, hogy Acerbi es Mkhitaryan kezd kiszorulni a stabil kezdo posztrol.
Csak igy tovabb.
Atosz

Durván belealudtunk ebbe a 2. félidőbe…
Válasz küldése