Magunknak tettuk nehezze, mar a magaval a playoffal is, az elso meccsel meg foleg.
Itt az ideje felallni, es megmutatni.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Nem akarok ünneprontó lenni de nagyobb az esély rá, hogy nem fog sikerülni minthogy igen.
Kizart dolognak tartom, hogy barki "elengedte" volna a BL-t.Cupi írta: ↑2026.02.21. 22:11Nem akarok ünneprontó lenni de nagyobb az esély rá, hogy nem fog sikerülni minthogy igen.
Ki kell támadnunk és a norvégfok meg pont abban jók, hogy gyors és kíméletlen kontrákat tudnak vezetni. Nekik az x de még a minimális vereség is jó ezért nem fognak semmit kockáztatni.
Persze hazai pálya meg mi vagyunk az Inter stb. de ettől még én max 20% esélyt adok a továbbjutásra. Persze ez is jóval több mint a nulla így esély az van.![]()
A másik meg ami miatt ezt a kevés esélyt adom az az, hogy nekem az első meccsen nagyon úgy tűnt fejbe nincsenek ott és mintha el is engedték volna. Azt gondolom ők is úgy látják mint mi, hogy a bajnokság meglehet, a BL-re meg sok esély nincs így leszarják lesz e + egy kör vagy sem. Nyilván ezt nem mondják ki de tudatt alatt olyan mintha ott lenne a fejekbe....
Képtelenség, hogy ne Milanóba kerüljön a Scudetto. Reméljük, hogy a jobbik felére, de kellett már ez nagyon, hogy a város két csapata végre ledominálja a ligát. Kedden megszakítom az önkéntes alkoholtilalmamat, hátha végre egy jó BL meccset játszunk és hozzuk a 2+ gólos különbséget.Cupi írta: ↑2026.02.22. 17:38 Szerintem leírhatjuk minden kockázat nélkül, hogy a juve után a napoli is kiszállt a versenyből. 14 pontot nem fognak ledolgozni.Kijelenthetjük, hogy a milan az egyedüli kihívó. Sajna őket még veszélyesnek érzem hisz nincsenek nagy hátrányba /ok most 10 pont de otthon egy parmat verni fognak/ és játszanak is velünk. + nekik ott van, hogy a végén erőben jobban bírhatják mint mi.
Vezet a Parma…Festa írta: ↑2026.02.22. 18:58 Nekünk kettő ellenfelünk marad papìron a Milán is mi magunk.
Igazból ezt a scudetott csak az Inter bukhatja el.A derbin nem szabad kikapni és utána hozni amit szoktunk
Közben a Milán játszik majd még a Napolival,Juveval,Atalantával is ahol nem fog minden meccset nyerni.
A kupában meg védjen Martinez kezdjen ,De Vrij ,Frattesi és Diouf aztán lesz ami lesz.
Visszaolvasva sem tűnik neked - ö, hogy mondjam-
Vagy mar ok sem igazan.Cupi írta: ↑2026.02.22. 17:38 Szerintem leírhatjuk minden kockázat nélkül, hogy a juve után a napoli is kiszállt a versenyből. 14 pontot nem fognak ledolgozni.Kijelenthetjük, hogy a milan az egyedüli kihívó. Sajna őket még veszélyesnek érzem hisz nincsenek nagy hátrányba /ok most 10 pont de otthon egy parmat verni fognak/ és játszanak is velünk. + nekik ott van, hogy a végén erőben jobban bírhatják mint mi.
Ennek a posztomnak 1 mondata nem fog jól öregedni de ilyenben szívesen tévedek.interfan írta: ↑2026.02.22. 20:05Vagy mar ok sem igazan.Cupi írta: ↑2026.02.22. 17:38 Szerintem leírhatjuk minden kockázat nélkül, hogy a juve után a napoli is kiszállt a versenyből. 14 pontot nem fognak ledolgozni.Kijelenthetjük, hogy a milan az egyedüli kihívó. Sajna őket még veszélyesnek érzem hisz nincsenek nagy hátrányba /ok most 10 pont de otthon egy parmat verni fognak/ és játszanak is velünk. + nekik ott van, hogy a végén erőben jobban bírhatják mint mi.
Nem hogy vertek a Parmat, meg ki is kaptak.
Milan kikapott, Napoli kikapott, Juventus kikapott.
Milan 10 pontra lemaradva
Napoli 14 ponttal
Juventus 18 ponttal
Hat na, ehhez sok mindent nem lehet hozzafuzni.![]()
Mar a "gozerovel robogunk a Scudetto fele" klasszikus itt mar nem is irja le a helyzetet.Cupi írta: ↑2026.02.22. 20:07Ennek a posztomnak 1 mondata nem fog jól öregedni de ilyenben szívesen tévedek.interfan írta: ↑2026.02.22. 20:05Vagy mar ok sem igazan.Cupi írta: ↑2026.02.22. 17:38 Szerintem leírhatjuk minden kockázat nélkül, hogy a juve után a napoli is kiszállt a versenyből. 14 pontot nem fognak ledolgozni.Kijelenthetjük, hogy a milan az egyedüli kihívó. Sajna őket még veszélyesnek érzem hisz nincsenek nagy hátrányba /ok most 10 pont de otthon egy parmat verni fognak/ és játszanak is velünk. + nekik ott van, hogy a végén erőben jobban bírhatják mint mi.
Nem hogy vertek a Parmat, meg ki is kaptak.
Milan kikapott, Napoli kikapott, Juventus kikapott.
Milan 10 pontra lemaradva
Napoli 14 ponttal
Juventus 18 ponttal
Hat na, ehhez sok mindent nem lehet hozzafuzni.![]()
![]()
![]()
Egyetértek. Remélem a srácok is átérzik majd. Jó kis hajtós meccsre számítok kedden. Remélem a végén majd örülhetünk. Kínos lenne kiesni egy kis túlzással Fradi szintű csapat ellen.HerfortBalazs írta: ↑2026.02.22. 20:12 Mostmar tessek megszakadni kedden a BL-ben, 10 pontos előnyt mar belehet osztani.
Tovabb kell jutni, nehogy mar egy norveg csapat üsse ki az Intert.
Ez így van. Több elemző is írta ezt, hogy ha a milan-nak lenne BL vagy EL akkor most a legjobb 4 sem biztos, hogy meglenne nekik.INTER-1908 írta: ↑2026.02.22. 20:08 1x játszik a Milan heti 2 meccset a szezonban (mindkétszer hazai pályán) es 1 pontot szereznek összesen...
Ez a Milan ha folyamatosan ket meccset jatszana a szezonban nagy versenyben lenne a Lazioval a 10. helyért
Pontosan.lucky0 írta: ↑2026.02.22. 20:14Egyetértek. Remélem a srácok is átérzik majd. Jó kis hajtós meccsre számítok kedden. Remélem a végén majd örülhetünk. Kínos lenne kiesni egy kis túlzással Fradi szintű csapat ellen.HerfortBalazs írta: ↑2026.02.22. 20:12 Mostmar tessek megszakadni kedden a BL-ben, 10 pontos előnyt mar belehet osztani.
Azért ez erős volt!lucky0 írta: ↑2026.02.22. 20:14Kínos lenne kiesni egy kis túlzással Fradi szintű csapat ellen.HerfortBalazs írta: ↑2026.02.22. 20:12 Mostmar tessek megszakadni kedden a BL-ben, 10 pontos előnyt mar belehet osztani.
1,5 honappal ezelotti a fenti iras, latod-latod a bukik csak tudtak valamit.
Az a vicc benne, hogy annyira azért nem is erős. TM érték: Bodó 57 m, FTC 43 m. És nem esküdnék meg rá, hogy a szezon elején nem fordítva volt.Baggio85 írta: ↑2026.02.22. 20:20Azért ez erős volt!lucky0 írta: ↑2026.02.22. 20:14Kínos lenne kiesni egy kis túlzással Fradi szintű csapat ellen.HerfortBalazs írta: ↑2026.02.22. 20:12 Mostmar tessek megszakadni kedden a BL-ben, 10 pontos előnyt mar belehet osztani.
Tovabb kell jutni, nehogy mar egy norveg csapat üsse ki az Intert.![]()
Hát ezt én inkább onnan közelíteném meg, hogy ez a Fradi soha az életben nem verné meg egymás után a City, Atletico, Inter hármast.
Persze. Teljesen logikus megközelítés.
De lehet a Fradi megelozne a Viking Fc-t egy bajnoksagban, ami a Bodonak nem sikerult.
Ha mar TM, azert kemeny, hogy mennyire de mennyire levan keret ertekben maradva a Bodo mindenkitol.
Amúgy ez tényleg durva.
Persze TV nem fogjad adni a meccset. Biztos izgalmasabb lesz a Newcastle hazai mérkőzéseinterfan írta: ↑2026.02.23. 07:32Igy van, megfogjuk csinalni, mert meg kell csinalni.
Bajnoksagban mar sok kerdes nincs, nem lehet a BL egy bukas.
Vagyunk mi annyira jok, hogy megtudjuk csinalni.
Bejött a tippCupi írta: ↑2026.02.20. 08:03Egyetértek. Lélektanilag nagyon lehangoló amikor azt látod a rivális már megint nyert és 10 pont hátránnyal kezdjük a meccsünket....nyilván otthon egy Parma ellen esélyes nyernek de azért a fejekbe ott van, hogy akkoris csak a 7 pont különbség áll vissza és fogynak a fordulók.
Szóval nyerni kell.![]()
Azért óvatosan még a győzelmi tánccal, 10 pont nem kevés, de nem is behozhatatlan.
Igen. Ez a 10 pont már elég szép. Ha a derbyt is ennyivel kezdjük és ott megverjük őket akkor szinte bajnokok vagyunk.
Azert nem adja a TV, mert az RTL-e az elsodleges jog, ok valasztanak meccset.Tombi1986 írta: ↑2026.02.23. 08:42Persze TV nem fogjad adni a meccset. Biztos izgalmasabb lesz a Newcastle hazai mérkőzése
Ha egy Viking Fc tudott rugni nekik 4 golt, akkor nekunk is miert ne mehetne...
Magabiztosak vagyunk, megtudjuk forditani a Bodo elleni meccset, pontosan tudjuk mikent lehet megcsinalni, es meg is fogjuk.
Keszen allunk, mentalisan, fizikalisan, es onbizalom teren is a toppon vagyunk.
Lehet 120 perc lesz holnap, es tizenegyesek, mi erre is keszen allunk.
Mit mondasz arra, hogy az Internek kotelezo a tovabbjutas?
Holnap nem kotelezetsegunk van, hanem kotelesegunk a tovabbjutast illetoen.
Ha van csapat aki kepes forditani, azok mi vagyunk.
Egy olyan csapattol eshetsz ki amit egy vilag valaszt el az Inter szintjetol.
Mekkora szegyen lenne egy ilyen csapattol kiesni?
Szegyen? Es te ezen nevetsz is? Gratulalok.
Futballban nincs olyan hogy szegyen.
Mi a terved?
Nem kell azonnal golra torekedni, higgadtan es magabiztosan kell hozzaallni a meccshez.
Ha golt kapunk se tortenik semmi, tobbet kell rugjunk ket gollal, ennyi.
Szerintem félidőben már vezetni fogunk,ha nem is eszetlenül,de nekik fogunk esniInterfan1000 írta: ↑2026.02.23. 15:38 Pont ettől féltem h idézem “nem kell azonnal gólra törekedni”…bíztam benne, hogy nem ez lesz és az első perctől nyomás alá helyezzük őket.
Én általában óvatos vagyok ezekkel, de 12 forduló van még hátra, 36 pontot lehet szerezni. Nekünk elég 26 is, akkor ha a bilan mindet nyeri, de nem fogja.
Én is így gondolom. Nem szabad még ünnepelni de azért innen elcseszni művészet lenne. Fogunk még kikapni? Biztos. Lesznek döntetlenek is? Esélyes. De, hogy a milan sem nyeri mind a 12 meccsét az is szinte 100%.