imilan5555 írta:Miket talál ki Leo?
Ha ad a pitbull-fejű 3 gólpasszt, akkor elnézem Leonak...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
imilan5555 írta:Miket talál ki Leo?
Tommy írta:Ez nem az a topik.
R9. írta:Mindig ez az összetörés, eddig 1x sem törték össze érdekes..

DaNi írta:Elvileg a hivatalos kezdő:
INTER (4-4-2): Julio Cesar, Maicon, Ranocchia, Materazzi, Chivu; Zanetti, Mariga, Thiago Motta, Pandev; Milito, Eto'o. All. Leonardo
Bár nekem ez inkább egy 4-3-3-nak néz ki. Pandev helyett miért is kezdene Coutinho
Audipower írta:Ez még rosszabb. Itt van a végleges kezdő(fcinternews.it):
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 14 Kharja; 28 Thiago Motta; 22 Milito, 9 Eto'o. A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 17 Mariga, 25 Samuel, 26 Chivu, 27 Pandev, 29 Coutinho.
Allenatore: Leonardo.
Talán annyiban jó, hogy Nagatomo a balbekk. Kharja meg bekerült végül a "macedónmessi" helyére.Biztos le leszek majd ordítva, de ez a Leo nem normális. Remélem azért nem Kharja, hanem Motta fog irányítani.
Megint felállunk 4 védővel meg 4 védekező kp.-sal. Éljen Leo!![]()
Remélem hamar elhúz a csapattól, mert én már nagyon unom a hülyeségeit.
Nyáron hátha elhozzuk Hiddinket, én nagyon örülnék neki, hamár Boas-ra nincs esély.
Festa írta:Audipower írta:Ez még rosszabb. Itt van a végleges kezdő(fcinternews.it):
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 14 Kharja; 28 Thiago Motta; 22 Milito, 9 Eto'o. A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 17 Mariga, 25 Samuel, 26 Chivu, 27 Pandev, 29 Coutinho.
Talán annyiban jó, hogy Nagatomo a balbekk. Kharja meg bekerült végül a "macedónmessi" helyére.Biztos le leszek majd ordítva, de ez a Leo nem normális. Remélem azért nem Kharja, hanem Motta fog irányítani.
Nyáron hátha elhozzuk Hiddinket, én nagyon örülnék neki, hamár Boas-ra nincs esély.
És ennek a meccsnek mi a tétje? Nem Leot akarom védeni,de engem a kupadöntő sokkal jobban érdekel mint a holnapi meccs.
A holnapi meccs már csak ilyen" közönségtől könnyes" búcsúra jó majd.Mondjuk ha valamikor akkor holnap Coutinho a kezdőben lehetne.
PetR írta:Festa írta:Audipower írta:Ez még rosszabb. Itt van a végleges kezdő(fcinternews.it):
És ennek a meccsnek mi a tétje? Nem Leot akarom védeni,de engem a kupadöntő sokkal jobban érdekel mint a holnapi meccs.
A holnapi meccs már csak ilyen" közönségtől könnyes" búcsúra jó majd.Mondjuk ha valamikor akkor holnap Coutinho a kezdőben lehetne.
Ez még a múltkori meccsre vonatkozik.
Komax írta:(talán ez jó topic a kérdésemre)
Szerintetek Zanetti helye hol lesz a 3-4-3ban?
Jobb-bekk van, oda nem fér.
Középső védő:nem az Ő posztja.
Jobb szél, bal szél: oda azért valami gyors ember kell
vkp posztra vannak bőven.
Talán bal-bekk.
Komax írta:(talán ez jó topic a kérdésemre)
Szerintetek Zanetti helye hol lesz a 3-4-3ban?
Jobb-bekk van, oda nem fér.
Középső védő:nem az Ő posztja.
Jobb szél, bal szél: oda azért valami gyors ember kell
vkp posztra vannak bőven.
Talán bal-bekk.
DaNi írta:Szerintem inkább Cambiassonak nem lesz helye, főleg úgy ,hogy Sneijder a jelek szerint mélységi irányítót fog jázszani.
--------------------JC
------Ranocchia--Lucio--Samuel
Maicon----Stanko----Sneijder----Zanetti
------Álvarez-----------------Eto'o
-----------------Pazzini
De szerintem még a szélre érkezni fog vki és akkor kezdőbekerülésért az összes középályásuk ( Zanetti, Cambi, Stanko,Motta, Mariga [Muntari]) fog harcbaszálni. Esetleg Zanetti szerpet kap a védelemben Ranocchia helyén, de ezek csak találgatások ,ha netán eligazol vki akkor borul minden.
A szélre Palacio helyett inkább Bastost hoznám eljó bal lába van és védekezni is tud, a brazilnak nagyobb hasznát venné a csapat a balszélen mint az argentinnak.
DaNi írta:--------------------JC
------Ranocchia--Lucio--Samuel
Maicon----Stanko----Sneijder----Zanetti
------Álvarez-----------------Eto'o
-----------------Pazzini
A szélre Palacio helyett inkább Bastost hoznám eljó bal lába van és védekezni is tud, a brazilnak nagyobb hasznát venné a csapat a balszélen mint az argentinnak.
e.szabi írta:Tudtommal Bastos-t csak a Juve, meg mi akarjuk. És 18 millió körül van, az beáldozható, ha róla van szó, szerintem.