Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- horas
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Mourinho ingyen megy Maicon és Quaresma teszi ki azt a 35 millió eurót.
Maicon 25 körül Quaresma 10 körül.
Amúgy ngyon meglepődtem,hogy viszi magával Quaresma-t Mou.
Mondjuk Quaresma-nak látványosan nem jött be az olasz foci,nem csak arról volt itt szó,hogy egy balfasz.A Spanyol bajnokság sokkal lendületesebb és lehet,hogy áttudja majd a Real-nál nevelni mint Eto'o-t.
Mihajlovic ne jön az elég fasza.
Capello is mindenképp jó lenne,de nekem van egy perverzióm valamiért Benítez-el.Én őt akarom elsősorban megmondom öszintén a gyenge igazolási poltikája ellenére.
Mondjuk Quaresma-nak látványosan nem jött be az olasz foci,nem csak arról volt itt szó,hogy egy balfasz.A Spanyol bajnokság sokkal lendületesebb és lehet,hogy áttudja majd a Real-nál nevelni mint Eto'o-t.
Capello is mindenképp jó lenne,de nekem van egy perverzióm valamiért Benítez-el.Én őt akarom elsősorban megmondom öszintén a gyenge igazolási poltikája ellenére.
- Atosz
horas írta:Mourinho ingyen megy Maicon és Quaresma teszi ki azt a 35 millió eurót.
Hát pedig az tényleg nagyon gyenge. Pedig igen sok pénzből gazdálkodhatott mindig, kicsit szúrja a szemem, hogy egy bajnokságot nem tudott összekaparni. Ráadásul nem is szimpatikus figura.
-
RenciDavid
Yaya Toure-t 30 milláért elengedné a Barca. Inkább ő kéne mint Mascherano. Persze kérdéses, hogy 30at ér-e bármelyikük is...
- Nia
Tommy írta:Hagyjuk már ezeket a kacsa híreket..
Persze minden kulcsjátékost eladunk, ez nem a Porto.
Moratti sem hülye, max Maicon távozását tudom elképzelni.
Egyébként az a 35 millios ajánlat nem is olyan rossz, amilyennek tűnik.. Josét Moratti a bl győzelem miatt ingyen engedi el, így őt ki is lehet venni. Quaresma reálisan 5-10 milliot ér, szal kb 25-30 millio Maicon ára, az se rossz, 40-et azért nem hinném hogy adnak valaki, bár ha még húznánk az időt Perez lehet megtoldaná egy 5 millláva az árat.
Capello lesz az edzőnk, biztos vagyok benne.
Ámen.Végre.Ezt szajkózom 3 napja
-
colyn
Atosz írta:horas írta:Mourinho ingyen megy Maicon és Quaresma teszi ki azt a 35 millió eurót.
Hát pedig az tényleg nagyon gyenge. Pedig igen sok pénzből gazdálkodhatott mindig, kicsit szúrja a szemem, hogy egy bajnokságot nem tudott összekaparni. Ráadásul nem is szimpatikus figura.
Azert ne felejtsuk el,hogy a spanyolokat O vitte a klubhoz ( Torres,Alonso..),ja es BL-t is nyert a csapattal par eve. 3 eve ismet dontosok voltak. Tavaly komoly versenyben voltak a bajnoki aranyert, a Chealset,meg a Manutd oda vissza vertek...
Szoval en sem rajongok erte,de azert,mert a 2 uccso igazolasa nem jott be,nem lehet leirni.
Bar en is Capellora szavazok,es sztem O a legeselyesebb.Tegnap mar nem utasitotta el a velunk kapcsolatos hireket,raadasul nem hiszem,hogy itt akarna maradni.Apam,meg mindig nem beszel angolul!!!
- csak is inter
"May. 26. 08:45 -MILANO- A jelek szerint közel sem olyan egyértelmű a helyzet mint aminek az tegnap még látszott. A legnagyobb vita a 16 millió euróval kapcsolatosan megy, mivel a Real Madrid tudatta azt hogy nem igen szeretnék kifizetni ezt az összeget az edzőért cserébe. A fő érvük az, hogy Moratti egy esetleges BL győzelem esetén elengedte volna a 2012-ig szerződéssel rendelkező edző lelépési díját.
Ez az oka annak, hogy elakadtak a dolgok és hogy ma Milanoba érkezik Jorge Mendes Mou ügynöke és José Angel Sanchez aki pedig Perez jobb keze. A telefonhívás megtörtént a felek között, de itt Moratti időt kért és bizony a hírek szerint a portugál is visszatért tegnap már Milanóba, hjogy közösen tisztázzák a helyzetet. Moratti szerint viszont még szerdán sem eldőlni semmi sem az ügyben. Aztán a másik kellemetlenség a Quaresma ügy, mivel Perez hallani sem akar a játékosról, Maiconért pedig összesen 20 millió eurót fizetne, többet egy centtel sem. A szélső ügyében ott van még egy másik alternatíva is, mivel a Fenerbahce is szívesen látná őt."
Moratti remélem keményen lép erre...
Ha nem akarják kifizetni akkor MARAD!!
Akarjátok vagy nem?? 50 millió euró Maicon+Mourinho kell??? fizessetek!!!

Ez az oka annak, hogy elakadtak a dolgok és hogy ma Milanoba érkezik Jorge Mendes Mou ügynöke és José Angel Sanchez aki pedig Perez jobb keze. A telefonhívás megtörtént a felek között, de itt Moratti időt kért és bizony a hírek szerint a portugál is visszatért tegnap már Milanóba, hjogy közösen tisztázzák a helyzetet. Moratti szerint viszont még szerdán sem eldőlni semmi sem az ügyben. Aztán a másik kellemetlenség a Quaresma ügy, mivel Perez hallani sem akar a játékosról, Maiconért pedig összesen 20 millió eurót fizetne, többet egy centtel sem. A szélső ügyében ott van még egy másik alternatíva is, mivel a Fenerbahce is szívesen látná őt."
Moratti remélem keményen lép erre...
Ha nem akarják kifizetni akkor MARAD!!
Akarjátok vagy nem?? 50 millió euró Maicon+Mourinho kell??? fizessetek!!!
- BandInter
Jaj ez csak ilyen erősködés. A tavalyi "kiszórt" pénz ugye nem jött nekik vissza mert semmit nem nyertek.
Tavaly 100 valamennyi millát kitudtak fizetni most meg 16-ot sajnálnak arra az emberre akire igazán szükségük van?? Maiconért 20 milla?? Nevettségesek...
Vagy oké mehet Maicon 20-ért, Mou ingyen és akkor jön Rafael VdV, meg mondjuk Higuain.
Tavaly 100 valamennyi millát kitudtak fizetni most meg 16-ot sajnálnak arra az emberre akire igazán szükségük van?? Maiconért 20 milla?? Nevettségesek...
Vagy oké mehet Maicon 20-ért, Mou ingyen és akkor jön Rafael VdV, meg mondjuk Higuain.
-
hazafi
Ne szórakozzanak már 20 millió
(max ebből az egyik lábát tudják megvenni). 16 milliót meg felesleges követelni, mert azzal csak Mou-val utáltatjuk meg az Intert, ha 2 évvel ezelőtt szerződésekor így egyeztünk meg vele, hogy BL győzelemkor mehet ingyen. Persze jó jönne a lóvé
. Egyébként sztem nagy kacsának hangzik az egész Quaresma-s dolog. Minek kellene ő oda? Castillaba? Persze én is örülnék neki ha menne:D:D.
- e.szabi
Így van, Mou már nagyon menni akar, ha kénytelen lenne itt maradni, azzal csak a csapatnak ártanánk. Ha akar menjen csak. De Maicon-ért 20 milla? Hát Péreznek már a szeme se áll jól az látszik rajta, de nem gondoltam, hogy ennyire sík. Olyan játékosokért kiadott 30-40, sőt 60 millákat, akik nem is játszanak, Maicon meg szerintem is nagyon jó vétel lenne nekik 1-2 évig tudna ezen a szinten játszani, de hát egyértelmű, hogy 20 milláért nem adjuk.
-
RenciDavid
Mi az, hogy ne kérjünk 16 milliót? Elsőnek az egy szerencsés kitétel volt, h ingyen mehetett volna ha bl-t nyerünk. De a világ nem így működik. Az érvényes szerződésből való kilépésért fizetni kell, ezt Mourinho is tudta amikor aláírta. Nehogymár a Real szórja a 200 milliókat és akkor még mi leértékelve ajándékba adjunk bárkit is. Ha annyira kell nekik Mourinho akkor fizessék ki, ha meg nem hajlandóak annyit fizetni érte, akkor talán Mourinhonak is el lehet gondolkodni rajta, hogy mennyire is akarja őt a Real.
- Komax
Mourinho és Moratti meg fognak egyezni, kicsit még húzzák egymást. Ez így szokott lenni. A real majd besegít, muszáj lesz ha akarják Josét. Valószínű lealkudják kb.10M-re és viszik Q-t(kinyírta piaci értékét), akkor OK. Maicon külön fejezet, az alapcsapatból én is csak őt látom potenciális távozónak.
Lesz még egy VB és egy hosszú nyár, ha kevés távozó lesz, akkor értelemszerűen sok érkezőre nem kell számítani. Első körben Maicon, Quaresma, Muntarit látom esélyes távozónak. Esélyes érkezőkre tipp sincs, mert az edző személye sem ismert. Egyenlőre mindenki csak dobálózik a nevekkel a sötétben.
Lesz még egy VB és egy hosszú nyár, ha kevés távozó lesz, akkor értelemszerűen sok érkezőre nem kell számítani. Első körben Maicon, Quaresma, Muntarit látom esélyes távozónak. Esélyes érkezőkre tipp sincs, mert az edző személye sem ismert. Egyenlőre mindenki csak dobálózik a nevekkel a sötétben.
- interista23
Hát valószínű hogy Arna sem marad.Azt hiszem lejár a kölcsön és megy a Tweentéhez vissza.Tétmeccseken nem nagyon játszott... Muntari után érdeklődtek angliából még valahol man unitedet is olvastam
nem tartom valószínűnek.Az lenne még a jó ha a most kölcsönbe adottakból is jönne pénz.2-3 játékos befér a keretbe szerintem.
- DSanton39
ez a Perez csak velünk ilyen smucig? a Lyonnak laza 35-öt fizettek Benzemáért, bukta lett, Di Mariaért 40-at fizetnének (vicc kategória, már most mondom hogy bukta lesz), erre Maiconért (aki a világ legjobb jobbbekkje) csak 20-at akar. ***** 
José-ért pedig fizessék csak ki a 16-ot, különben itt marad, és ki járna ezzel jobban?
José-ért pedig fizessék csak ki a 16-ot, különben itt marad, és ki járna ezzel jobban?
- Cupi
Én úgy vagyok vele, hogy szívózni tényleg nem kéne Mourinhoval mert sokat köszönhetünk neki és ha menni akar menjen! De az tény, hogy pont a "mindenkitmegveszek" madriddal nem kéne engedékenynek lenni! Ok talán a 16 sok, de mondjuk egy 10-est igenis fizessenek José-ért!
Az a Maiconért max 20 millát szöveg meg vicc!
Ok tudom védő és azokért nem szoktak csillagászati összegeket fizetni, de azért a 30 millió a minimum, szerintem.....! 2 jó szezonja simán lehet, de még az is lehet több is.
Quaresma meg nem hiszem, hogy oda fog menni, de ha megy egy 10-est igenis perkáljanak le érte.
Az a Maiconért max 20 millát szöveg meg vicc!
Quaresma meg nem hiszem, hogy oda fog menni, de ha megy egy 10-est igenis perkáljanak le érte.
- Festa
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -exit-talk
Midfielder Wesley Sneijder insists he has no plans to quit newly-crowned European champions Inter to rejoin Real Madrid.
The Dutch international’s declarations to De Telegraaf caused a stir in the Nerazzurri half of Milan yesterday as he appeared to suggest he was ready to return to the Santiago Bernabeu if Jose Mourinho takes charge of the Merengues this summer.
But Sneijder, who acrimoniously left the Spanish giants to join Inter last summer, has now moved to do damage control.
“I am staying in Milan,” he told Nos TV.
“I have enjoyed a fantastic year, winning three trophies. Inter must defend them and they will be doing so with me.”
Sneijder is tied to the Beneamata until June 2013
Én örülök,hogy egy nap után cáfolta a hírt ,hogy visszamenne.
Maicon eladása belefér bár annak se örülök mert kulcsember.
Igazán csak a peremjátéksok elengedése férne bele :Quaresma,Muntari,Arnautovics,Mariga(A man city ugyis vinni akarta)
Szerintem a VB kezdetéig ugysem lesz igazolás.Tehát van egy hónapunk az új edző megtaláltására.
Ha Capello vagy Hiddink jön az pont elég lesz arra,hogy a kulcsjátékosainknak eszébe se jusson a távozás gondolata.
Moratti azokhoz a játékosokhoz is ragaszkodott akik nem érdemelték meg .Lásd Adriano vagy Burdisso.
Vajon mennyire ragaszkodik majd azokhoz akik történelmet írtak.

Midfielder Wesley Sneijder insists he has no plans to quit newly-crowned European champions Inter to rejoin Real Madrid.
The Dutch international’s declarations to De Telegraaf caused a stir in the Nerazzurri half of Milan yesterday as he appeared to suggest he was ready to return to the Santiago Bernabeu if Jose Mourinho takes charge of the Merengues this summer.
But Sneijder, who acrimoniously left the Spanish giants to join Inter last summer, has now moved to do damage control.
“I am staying in Milan,” he told Nos TV.
“I have enjoyed a fantastic year, winning three trophies. Inter must defend them and they will be doing so with me.”
Sneijder is tied to the Beneamata until June 2013
Én örülök,hogy egy nap után cáfolta a hírt ,hogy visszamenne.
Maicon eladása belefér bár annak se örülök mert kulcsember.
Igazán csak a peremjátéksok elengedése férne bele :Quaresma,Muntari,Arnautovics,Mariga(A man city ugyis vinni akarta)
Szerintem a VB kezdetéig ugysem lesz igazolás.Tehát van egy hónapunk az új edző megtaláltására.
Ha Capello vagy Hiddink jön az pont elég lesz arra,hogy a kulcsjátékosainknak eszébe se jusson a távozás gondolata.
Moratti azokhoz a játékosokhoz is ragaszkodott akik nem érdemelték meg .Lásd Adriano vagy Burdisso.
Vajon mennyire ragaszkodik majd azokhoz akik történelmet írtak.
- tomika431
sziasztok.most olvasom hogy Sebastian Giovinicó távozhat a juvétól.nem lenne rossz igazolás ő sem,hisz fiatal,kreativ és a labdával is jol bánik és méghozzá olasz is:)..elférne sneijder mellé vagy tartalékának:)
- patyi65
A legújabb pletykák, most olvastam őket. Sneijder azt nyilatkozta, hogy marad. Militót vinné még a M. City is 28 millió fontért. De az újság szerint nem kell izgulni az Inter híveknek, mert Moratti új, kedvezőbb szerződést kínál fel neki. Bonucciért Mi és a Juve versengünk, épp úgy mint Gourcuffért. A Lazio akarja Arnautovicot. És ez igaz, minket nem érint, de nagyon tetszett ez a hozzáállás De Rossi részéről. Ha akarja ő a margit és Mou akkor erre csak egy megoldást lát. Mégpedig, akkor legyen Mou a Róma edzője, mert ő nem megy el onnan. Becsülöm a kitartásáért és példa lehet minden játékos számára.
- tomika431
..Gourcuff nagyon jo igazolás lenne....sneijderrel együtt jol ki tudnák szolgálni a csatárainkat:)
- DaNi
Mihajlovics már nem lesz a mi edzőnk, már elvállalta a Fior irányítását.
- Marco
Régebben olvastam vhol h Bonucci mondta h hiába akarja a Juve nem akar oda menni mert nálunk szeretne játszani.
-
gabesz
Tommy írta:Hagyjuk már ezeket a kacsa híreket..
Persze minden kulcsjátékost eladunk, ez nem a Porto.
Moratti sem hülye, max Maicon távozását tudom elképzelni.
Egyébként az a 35 millios ajánlat nem is olyan rossz, amilyennek tűnik.. Josét Moratti a bl győzelem miatt ingyen engedi el, így őt ki is lehet venni. Quaresma reálisan 5-10 milliot ér, szal kb 25-30 millio Maicon ára, az se rossz, 40-et azért nem hinném hogy adnak valaki, bár ha még húznánk az időt Perez lehet megtoldaná egy 5 millláva az árat.
Capello lesz az edzőnk, biztos vagyok benne.
Hát nem tudom, az a 25-30 misi sztem még mindig kevés Maiconért. Persze ahhoz képest jó ár h anno 6 milkáért hoztuk, és azért tett is le vmit az asztalra, de a világ jelenlegi legjobbja a posztján. Pár éve a Barca több mint 40 milliót fizetett Alvesért, holott beadni sem tud. Ne csak mindig minket húzzanak le zsével. Quaresma ingyen(vki írta)-na ez is jó móka
- DSanton39
Marco írta:Régebben olvastam vhol h Bonucci mondta h hiába akarja a Juve nem akar oda menni mert nálunk szeretne játszani.
jöjjön is, Ranocchiával párban, kell az utód Materazzi és Cordoba után is.
- DSanton39
DaNi írta:Mihajlovics már nem lesz a mi edzőnk, már elvállalta a Fior irányítását.
megegyeztek, de még várja az Inter hívását. (ami remélem nem történik meg).
- DaNi
Most olvastam ,hogy 100 milliót költhetünk átigazolásra
azért abból már lehet igazolni
- DaNi
DSanton39 írta:Marco írta:Régebben olvastam vhol h Bonucci mondta h hiába akarja a Juve nem akar oda menni mert nálunk szeretne játszani.
jöjjön is, Ranocchiával párban, kell az utód Materazzi és Cordoba után is.[/quot
Szerintem nem kell mind a kettő ,legalábbis egyenlőre
- Atosz
DaNi írta:DSanton39 írta:Marco írta:Régebben olvastam vhol h Bonucci mondta h hiába akarja a Juve nem akar oda menni mert nálunk szeretne játszani.
jöjjön is, Ranocchiával párban, kell az utód Materazzi és Cordoba után is.[/quot
Szerintem nem kell mind a kettő ,legalábbis egyenlőreAnnak semmi értelme ,hogy ötödik számú hátvéd legyen az egyikük
Ha mégis mind a két játékost elhoznánk akkor egyiküket kölcsönkéne adni
Igen én is azt írtam, hogy menjen CÓrdoba, jöjjön mindkettő, egyik kölcsönbe míg Marco el nem búcsúzik az aktív futballtól, kövi szezon végén, és ha megy Maicon, akkor jöjjön Criscito, bár nekem középre is ő lenne az első számú célpontom.
-
gabesz
DaNi írta:Most olvastam ,hogy 100 milliót költhetünk átigazolásraazért abból már lehet igazolni
Nyugodt lehetsz, azt a 100 milliót biztosan nem fogjuk új igazolásokra költeni, max a felét, de sztem az se biztos, attól függ h Maicon távozik-e
- lucky0
DSanton39 írta:ez a Perez csak velünk ilyen smucig? a Lyonnak laza 35-öt fizettek Benzemáért, bukta lett, Di Mariaért 40-at fizetnének (vicc kategória, már most mondom hogy bukta lesz), erre Maiconért (aki a világ legjobb jobbbekkje) csak 20-at akar. *****
Ha botlábú pepe megért nekik 30-at, maiconért fizessenek legalább 35 mikulást. a posztján véleményem szerint jelenleg a világ legjobbja, nehogy már 20-ért odaadjuk a majmoknak mert megőrülök!!
- lucky0
tomika431 írta:sziasztok.most olvasom hogy Sebastian Giovinicó távozhat a juvétól.nem lenne rossz igazolás ő sem,hisz fiatal,kreativ és a labdával is jol bánik és méghozzá olasz is:)..elférne sneijder mellé vagy tartalékának:)
Na ő szerintem is tökéletes igazolás lenne!!már régebben is felvetődött az ő neve ha jól emlékszem!asszem akkor még az empoliban tolta.amúgy mit szólnátok a sampdoriából poli-hoz?vélemény?
- mike
gabesz írta:DaNi írta:Most olvastam ,hogy 100 milliót költhetünk átigazolásraazért abból már lehet igazolni
Nyugodt lehetsz, azt a 100 milliót biztosan nem fogjuk új igazolásokra költeni, max a felét, de sztem az se biztos, attól függ h Maicon távozik-emeg hát ugye kell az adósságunkat is minimalizálni, szépen lassacskán... biztos vagyok benne h a bajnokság és a kupa megnyerése is nem kis summát hoz a konyhára, meg a pekingi szuperkupa döntőből is profitálhatunk vmennyit.
Szerintem sem költünk annyit, szerencsére most van annyira jó keretünk hogy nem is kell.
Csak együtt kell tartani azt a csapatot, és csak 1-2 hiányposztra kell igazoni.
Meg a hulladékot kisöpörni, persze ez valszeg majd csak az új edző hatásköre lesz.
hátha muntari elhúz innen végre
- Tommy
A szuperkupa milánóban lesz a eu szuperkupa miatt.
-
RenciDavid
Szerintem kell egy világklasszis középső középpályás és bal oldali támadónak szintén egy klasszis. Illetve még egy fiatal olasz védő, esetleg maicon helyett valaki ha távozik.
Több igazolás nem kell, ez 3-4 ember.
Több igazolás nem kell, ez 3-4 ember.
- DSanton39
ha Maicon elmegy, ott lesz Santon jobboldalra, Chivu balra, Zanetti pedig mindkettőt tudja pótolni adott esetben.
középpályára és középső védő posztra én is igazolnék.
középpályára és középső védő posztra én is igazolnék.
- Tommy
Ha Maicon megy, akkor tényleg ottvan Santon, felesleges lenne igazolni.
Viszont akkor baloldalra jöhet Kolarov, vagy Criscito.
- mike
Tommy írta:Ha Maicon megy, akkor tényleg ottvan Santon, felesleges lenne igazolni.
Így van, Santon simán megérett a kezdőre már, sőt az olasz válogatottba is beférne.
- lucky0
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/in ... at-2030263
Én már kisírtam magam!15 éve vagyok inter szurkoló!!még egy edző távozása miatt nem sírtam!hát igen, a special one!! viszlát josé és sok szerencsét!!!
Én már kisírtam magam!15 éve vagyok inter szurkoló!!még egy edző távozása miatt nem sírtam!hát igen, a special one!! viszlát josé és sok szerencsét!!!
- Atosz
lucky0 írta:tomika431 írta:sziasztok.most olvasom hogy Sebastian Giovinicó távozhat a juvétól.nem lenne rossz igazolás ő sem,hisz fiatal,kreativ és a labdával is jol bánik és méghozzá olasz is:)..elférne sneijder mellé vagy tartalékának:)
Na ő szerintem is tökéletes igazolás lenne!!már régebben is felvetődött az ő neve ha jól emlékszem!asszem akkor még az empoliban tolta.amúgy mit szólnátok a sampdoriából poli-hoz?vélemény?
Polit nem tartom nagy ígéretnek, szerintem semmi extrát nem nyújt a Sampban, Stevanovic van olyan jó mint ő.
-
Francesco
Na lassan már csak László Csabát nem képzelte oda az Inter kispadjára a média. Most így elgondolkodva nem lenne rossza, ha olyan edző jönne, aki a támadó futballt (is) kedveli. A keret adott, hogy az előrefele játékot erőltessük. Nyilván nem szabad, hogy a védekezés rovására menjen, főleg, hogy ez már ilyen jól megy. Viszont szerintem a következő idényekben figyelni kéne arra is, hogy, ha nincs szerencsénk egy meccsen, akkor is sikerüljön tovább menni. Nem tudom mennyire fogalmazok érthetően, de a lényeg, hogy támadni kéne kicsit többet és dominálni. Most egy csapat sem kezdett el átlövésekkel próbálkozni, de ennek a védekezésnek is nyilván megvan az ellenszere. Márpedig szerintem szükséges az is, hogy kicsit jobban tudja a csapat nyomás alatt tartani az ellenfelét, akár egy angol csapatot is.
- tomika431
én elégedett lennék ezzel a kerettel:
J.Cesar,Castelazzi
Maicon,Santon,Lúcio,Samuel,Chivu,Bonucci,Criscito,Zanetti-
Cambiasso,Motta,M.Veloso,Sneijder,Giovinico,Stankovic,Gourcuff-Pandev,Eto'o,Milito,Agüiero....
J.Cesar,Castelazzi
Maicon,Santon,Lúcio,Samuel,Chivu,Bonucci,Criscito,Zanetti-
Cambiasso,Motta,M.Veloso,Sneijder,Giovinico,Stankovic,Gourcuff-Pandev,Eto'o,Milito,Agüiero....
- e.szabi
Hát igen, az a pár játékos lenne vagy 100 milka
- tomika431
valahogy ugy...szerintem már agüierro magában lenne egy 40 mil..pláné hogy uefa kupát nyert a csapattal 
- e.szabi
Szép keret lenne pedig, de hát Agüerot vinné a Chelsea is meg a City is. Cityből kinézek egy 60 millás ajánlatot is, annyit meg mi nyilván nem adnánk meg, meg nem is ér annyit nekünk hisz van egy Milito. Meg sztem Balotellinek is jövőre nagy szezonja lehet.
- Tamas76
Hát igen, túl sok a "ha", vagyis a feltételezés a hírekben. Ahogy ilyenkor lenni szokott. Nem hiszem, hogy olyan nagyon átalakulna a keretünk, hiszen a csapat gerince adott, akik bizonyították idén, tavaly és néhányan még annál is több éve, hogy lehet építeni rájuk. Persze az is valószínű, hogy lesznek távozók, olyanok, akik nem férnek be igazán a csapatba, de olasz bajnokként, BL győztesként egy kisebb csapatban, mint pl. a Juventus vagy a Roma (
), még akár a meghatározó játékos szint közelébe is érhetnek, és előfordulhat, hogy olyan vagy olyanok is, akik nálunk számítanak alapembernek. Valaki emlegette a VB-t, ott lesz a sok játékosmegfigyelő, akik csak azt nézik, hogy a kiválasztottjaik mennyire terhelhetők, mennyire sérülnek le, és kire lehet rásózni a felbukkanó új tehetségeket. Ott azért lehet majd mazsolázni.
A most befolyó kb. 100 millió eurónak meg jó, ha a felét el lehet majd költeni a piacon. Az Inter azért nem a Fradi, Milánóban remélem, jól kezelik a gazdasági helyzetet is. Aztán ehhez jöhet még az esetleges játékoseladásokból bejövő pénz is, de remélem, az csak azért lesz aprópénz, mert fontos játékos nem távozik a csapattól. Nem is jó szó a fontos, mert mindenki az, akinek bármi köze volt ehhez az idényhez, mégha annyira impotens játékot is mutatott, mint pl. szegény Quaresma.
De akármennyire is változik a keret összetétele, egy dolog biztosan nem: nekem az Inter mindig a szívem csücske lesz. Nőt még csak-csak vált az ember, de focicsapatot soha!
A most befolyó kb. 100 millió eurónak meg jó, ha a felét el lehet majd költeni a piacon. Az Inter azért nem a Fradi, Milánóban remélem, jól kezelik a gazdasági helyzetet is. Aztán ehhez jöhet még az esetleges játékoseladásokból bejövő pénz is, de remélem, az csak azért lesz aprópénz, mert fontos játékos nem távozik a csapattól. Nem is jó szó a fontos, mert mindenki az, akinek bármi köze volt ehhez az idényhez, mégha annyira impotens játékot is mutatott, mint pl. szegény Quaresma.
De akármennyire is változik a keret összetétele, egy dolog biztosan nem: nekem az Inter mindig a szívem csücske lesz. Nőt még csak-csak vált az ember, de focicsapatot soha!
-
Dirtylt
Remélem Moratti tanult abból, hogy mi a különbség sztáredző és edző között. Most hirtelen akik eszembe jutnak: Zaccheroni, Cúper, Mancini, Lucescu, Simoni akik szerintem az edző kategóriába sorolhatók. Lippi, és Mou a sztáredzők. Lippi nem szerette egy picit sem a klubot és a játékosokat, így azt mondhatom, hogy talán az elmúlt 15 évben egy normális edzőnk volt! Kérem szépen, igazoljunk egy nagy halat!!!:D Rafa párti vagyok, de Capello stílusa nagyon feküdne a mostani keretnek!
-
R9.
Dirtylt, azért Cúpert nyugodtan sorolhattad volna a sztáredzők közé, az Intert a semmiből tette össze, majdnem scudettot és bl-t nyertünk vele...
- Nia
Tommy írta:A szuperkupa milánóban lesz a eu szuperkupa miatt.
????Nem Kínában?3 éves a szerződésük a szuperkupára.Hol olvastad?
Tommy írta:Ha Maicon megy, akkor tényleg ottvan Santon, felesleges lenne igazolni.
Hát szerintem inkább Criscito.Nekem Kolarov játéka nem annyira tetszetős.Bár Criscitot meg kevesebbszer láttam játszani.Ő egyébként nem középhátvéd???Bár univerzális attól még lehet
De ki tudja milyen lenne bármelyik nálunk...Egyik 25 másik 24 még ez is ok.
Francesco írta:Na lassan már csak László Csabát nem képzelte oda az Inter kispadjára a média.
Vagy esetleg Csank ?
:100 milliót kaptunk közel a triplázásért.Valószínű azért jön be az eladásokból is.Szerintem olyan 50-60 körül lesznek az új igazolások.És ne feledjük a triplázásért mindenkinek a stábból és a játékosoknak jár fejenként 600.000 ha jól emlékszem.
Nem is baj ha nem költjük el mindet a mérleg kicsit egyenlítődik talán...
-
hazafi
Sztem Giovinico nem nagy szám, technikás, de elég gyenge fizikailag. Én a Juveból inkább Marchisio-t hoznám el, ha kiárusítás van náluk
. Egyébként Poli elég jó játékosnak tűnik ő is jöhetne, de hogy indulnak a Bl-ben elég kevés az esélye. Egyébként ha a jövőre gondolunk inkább a védelembe kell fiatalítás. A támadószekcióba egy ember elég pl Hazard, Neymar. Az a baj, hogy igazi jó olasz védő, aki fiatal is nem nagyon van
.
- Cupi
lucky0 írta:tomika431 írta:sziasztok.most olvasom hogy Sebastian Giovinicó távozhat a juvétól.nem lenne rossz igazolás ő sem,hisz fiatal,kreativ és a labdával is jol bánik és méghozzá olasz is:)..elférne sneijder mellé vagy tartalékának:)
Vicceltek? kb 50 kiló és 160 cm....Sneijder se magas, de szerintem Giovinco a hónaljáig se ér..
-
R9.
sztem meg tökéletes igazolás lenne giovinco, olaszok nagy reménysége csak juve elbaszta
- tomika431
szerintem is,ha nem jön össze ő akar jöjjön marchisio:)ő sem rossz,jol cselez és jol is lő...