ja ez pont olyan, leonardo is 15 évet játszott a milanbanCupi írta:Tudom, hogy manapság a pénz beszél, de ez akkoris kemény, majdnem olyan mintha 4-5 év múlva Zanettit neveznék ki a milan edzőjének.....
A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
- PellerG
Így igaz! A legjobb az egészben, h végre már nem kell majd Benítez kétségbeesett és rozmár kinézetű képét bámulnom a kedvenc kispadomon!
Én Leoval vagyok!
Báér elsőr ebiztos fura lesz majd őt INTER sállal látni a meccsken, kék-feketében, de bízom benne, és ha rászolgál, évekig maradhatna.
Én Leoval vagyok!
- mike
interfan írta:Akkor hivatalosan is leonardo az edzőnk, bízzunk benne hátha képes lesz rendbe szedni a csapatot
Én egy szemernyit sem bízok benne, de több mint 15 éve Interista vagyok, így drukkolok tovább ezerrel.
Ettől függetlenül sztem Morattinál elgurult valami a BL győzelem óta....
Leonardo = Fuckin' Merry Christmas
Ja, és ha már idejött akkor legalább hozza ide Kakát is
- Inter101
R9. írta:ja ez pont olyan, leonardo is 15 évet játszott a milanbanCupi írta:Tudom, hogy manapság a pénz beszél, de ez akkoris kemény, majdnem olyan mintha 4-5 év múlva Zanettit neveznék ki a milan edzőjének.....
Azért azt ne felejtsétek el hogy a Milanból kirugták! Azért gondolom ez egy elég nyomos érv volt amellett hogy elfogadja! Nem tudom elképzelni Morattiról hogy Zanettivel ugy bánjon el mint Berlu papa Leonardoval!! És ha nem bánik ugy el vele ő nem lesz sosem a Milan alkalmazásában!
- Tommy
Kintiek nagyrésze Leonardo ellen van, a Nord teljesen az biztos. A legjobban meg azoknak a véleménye számít akik kijárnak a meccsekre, persze a többieké is, csak nem annyira. Persze ha jönnek az eredmények akkor megváltozik a legtöbb embernek a véleménye és elfogadják mégha nem is fogják szeretni. Az meg hogy a foci üzlet és 21. század, igen ez igaz. A legtöbb focista manapság zsoldos, klubtulajodonosok nagyrésze is csak pénzt nézi nem az érzelmet, (sok külföldi tulaj csapatoknak, de van kivétel olaszországban főleg többen is pl.: Moratti) de a szurkolókat mindig is az érzelmek fogják vezérelni.
Zenga becsapottnak érzi magát.. Sajnálom, a helyében én is le lennék törve.
- BandInter
Lehet olyan meccsek lesznek mint a Francia válogatottéi voltak Domenech(remélem jól írtam) idejében. Csak őt egyenesen utálták a szúrkolók eleinte. Későbbre persze ha jól tudom kicsit javúlt a szitu.
Nekem a véleményem az hogy van vezetőség aki így döntött. Nekünk szúrkolóknak, szimpatizánsoknak nincs más mint jóban rosszban a csapat mellett lenni. Persze innen könnyű mondani én tudom. Ha én is kimennék meccsekre máshogy reagálnám le nyílván. Fogadjuk el. Én csak ezt tudom mondani. Ha ellenségeskednek a kintiek akkor a csapat is csak beljebb megy a gödörbe. Amúgy értelek Tommy hogy az érzelmek... és nehéz is az érzelmek főlé kerekedni.
Amúgy véleményem szerint nem csak és kizárólag Morattin múlott ez a Leo dolog. És nem is csak mondjuk Brancán. Én úgy vélem Moratti -mivel egész héten dícsérte- és valamelyest a csapat is Leo mellett van. Zanetti szintén dícsérő nyilatkozata árúlkodó volt. Persze kérdés hogy ő is miről tudott már akkor. Na mind1 én megpróbálom félretenni a tavalyi évet és mellé állni. Vagy ha nem is mellé, a csapat mellé mert melléjük jóban rosszban!!!
Nekem a véleményem az hogy van vezetőség aki így döntött. Nekünk szúrkolóknak, szimpatizánsoknak nincs más mint jóban rosszban a csapat mellett lenni. Persze innen könnyű mondani én tudom. Ha én is kimennék meccsekre máshogy reagálnám le nyílván. Fogadjuk el. Én csak ezt tudom mondani. Ha ellenségeskednek a kintiek akkor a csapat is csak beljebb megy a gödörbe. Amúgy értelek Tommy hogy az érzelmek... és nehéz is az érzelmek főlé kerekedni.
Amúgy véleményem szerint nem csak és kizárólag Morattin múlott ez a Leo dolog. És nem is csak mondjuk Brancán. Én úgy vélem Moratti -mivel egész héten dícsérte- és valamelyest a csapat is Leo mellett van. Zanetti szintén dícsérő nyilatkozata árúlkodó volt. Persze kérdés hogy ő is miről tudott már akkor. Na mind1 én megpróbálom félretenni a tavalyi évet és mellé állni. Vagy ha nem is mellé, a csapat mellé mert melléjük jóban rosszban!!!
- hvmetal
na akkor a stáb,hogy áll össze most,hogy Carboni félék eltakarodtak végre?
fura lesz Inter sálban,Inter kispadon látni.örülök Benitez távozásának meg nem sok edzőnek tudott volna az ember Mouriho után örülni,de azért ez csalódás.Sajnálom Zenga-t én is.
legyen egy sikeres fél- 1,5éve a brazilnak aztán remélem lelép.
Forza Inter
fura lesz Inter sálban,Inter kispadon látni.örülök Benitez távozásának meg nem sok edzőnek tudott volna az ember Mouriho után örülni,de azért ez csalódás.Sajnálom Zenga-t én is.
legyen egy sikeres fél- 1,5éve a brazilnak aztán remélem lelép.
Forza Inter
- Lombardini
Kicsit furcsa ez a Leonardo kérdés. Most komolya azért mert Milanos volt??? Meazza is élete legnagyobb részét Inter mezben töltötte mégis volt a Milan játékosa is, mégsem kiabálnak rá semmit soha. Ez kicsit olyan túlragozott dolog szerintem. Lehet, hogy ez az Ultráknál okoz gondot, de ha játékos érkezik rivális klubból azt valamiért mégis könnyebben elfogadja mindenki. Most mindenki Kakát akarja, pedig köztudott mekkora Milanos volt. Most akkor mi van? Játékosnak elnézhető? És különben meg Leot kibaxta Berlu éppen ezért szerintem a brazil tuti bizonyítani akar.Én a magam részéről egyelőre bizalmat szavazok neki.
- Tommy
Én meg nem. És igen az a bajom, hogy egy ősmilanista lett az edzőnk az Interista zengával szemben.
Természetesen a csapat mellett leszek, de nem leonardo non vinci mellett..
Természetesen a csapat mellett leszek, de nem leonardo non vinci mellett..
- Lombardini
Igen Zenga valóban Inter szívű de vele sem lett volna semmire sem garancia. 1999 óta 11 klub edzője volt, ami valamiért nem éppen jó bizonyítvány szakmailag. Bár én is őt szerettem volna de a tény akkor is tény marad. Persze kit tudja mit érhetett volna itt el? Még valamikor megtudhatjuk.Soha ne mond, hogy soha. Én sem lettem Leonardo fan de ha a csapat jól fog játszani és nyer akkor lexarom a múltját. A csapat a lényeg. 
- DSanton39
ha a vezetőség is ezért nem akarta Zengát, el lehet fogadni, na de ott van Gasperini, vele mi a gondjuk? vagy Simeone. Leonardo (most tegyük félre hogy milános) 1 év edzői tapasztalattal megkap egy BL győztes keretet. hol fordulhat elő még ilyen? szerintem sehol.
- Lombardini
DSanton39 írta:ha a vezetőség is ezért nem akarta Zengát, el lehet fogadni, na de ott van Gasperini, vele mi a gondjuk? vagy Simeone. Leonardo (most tegyük félre hogy milános) 1 év edzői tapasztalattal megkap egy BL győztes keretet. hol fordulhat elő még ilyen? szerintem sehol.
Igen igazad van, de az sem biztos, hogy Leo hosszú távú projekt. Lehet csak a következő fél évet akarja vele Moratti áthidalni és utána jön majd valaki akinek egy teljes nyár áll a rendelkezésére, hogy felépítsen egy csapatot. Mert azért szezon közben átvenni egy csapatot nem túl hálás feladat. Lehet Gasperini nem is vállalta volna. Persze ez utóbbi név csak egy példa volt.
- DSanton39
persze ez is benne van, de azért ennek ellentmond hogy 2012-ig kötöttek vele szerződést, évi 2,5 millióért. szóval ha ki akarják rúgni nyáron megint dolgozhatnak az ügyvédek.. átmeneti megoldásnak elég lett volna vmi belső ember, pl Baresi.
de most már mindegy, én kívánok a csapatunknak egy győzelmekben gazdag új esztendőt
de most már mindegy, én kívánok a csapatunknak egy győzelmekben gazdag új esztendőt
- Komax
Guardiola ha jól tudom 2008 előtt egy évet edzősködött a Barca B-nél, igaz a barca nem volt bl győztes amikor átvette.DSanton39 írta:ha a vezetőség is ezért nem akarta Zengát, el lehet fogadni, na de ott van Gasperini, vele mi a gondjuk? vagy Simeone. Leonardo (most tegyük félre hogy milános) 1 év edzői tapasztalattal megkap egy BL győztes keretet. hol fordulhat elő még ilyen? szerintem sehol.
Leot nem kell szeretni, ha hozza az eredményeket, akkor el kell ismerni.
- Komax
-
Francesco
Tommy írta:Kintiek nagyrésze Leonardo ellen van, a Nord teljesen az biztos.
Ezeket hol olvasod? Csak mert minden hivatalos és nem hivatalos portálon a szurkolók véleménye összességében pozitív Leonardo-val kapcsolatban? A különböző szurkolói fórumokon pedig 5 emberből négy üdvözli és sok sikert kíván. Zenga pedig miért érzi magát becsapottnak? Ígért neki bárki bármit is? Arról nem tehetnek az Internél, hogy ő úgy érezte az elmúlt 10 év alapján leülhet a kispadra. És itt most nem Leonardo-t védem, mert az eddigiek alapján őt is megkérdőjelezhetnénk egy sikeresebb edzővel szemben. Csak nem értem, hogy mire fel érzi magát becsapottnak. Ez az agyuk meg neki az esélyt pedig egy baromság volt. Nem kis csapat vagyunk, hanem jelenleg a világ legjobbja és BL címvédő, mi ne kísérletezgessünk. Éljen az eséllyel máshol és bizonyítsa be, hogy nem vennénk vele zsákbamacskát. Mert jelenleg az. Semmi normális eredmény, sehol nem képes megmaradni, sosem edzett sztárokat, nem edzett nagy csapatot. És most nem Leonardo-val kell jönni, hogy, ő is tapasztalatlan, mert nem vele kapcsolatban nem értem Zengát, hanem úgy egyébként.
- Baggio85
Egyszerűen nem tudom mire vélni Leonardo választását, valószínűleg, mivel jobban nem látok bele a dolgokba, ezért nem is fogom megérteni, max. csak találgatni tudok, de az biztos, hogy Moratti most elég nagy támadási felületet adott magának. Igazából nekem csak az Inter sikere számít, ha Leonardo-val, akkor Leonardo-val, de ha nem fognak jönni az eredmények...Azt Milánó kék-fekete részén nem tudom, hogy fogják elviselni.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- PetR
- Kapcsolat:
Ez kitaláció, vagy tényleg ilyeneket mondott Benitez?
- Komax
Az elmúlt napokat egy blogger öntötte humoros formába, mintha Rafa szemüvegén keresztül nézné a dolgokat.PetR írta:
Ez kitaláció, vagy tényleg ilyeneket mondott Benitez?
- DSanton39
Francesco írta:Tommy írta:Kintiek nagyrésze Leonardo ellen van, a Nord teljesen az biztos.
Ezeket hol olvasod? Csak mert minden hivatalos és nem hivatalos portálon a szurkolók véleménye összességében pozitív Leonardo-val kapcsolatban? A különböző szurkolói fórumokon pedig 5 emberből négy üdvözli és sok sikert kíván. Zenga pedig miért érzi magát becsapottnak? Ígért neki bárki bármit is? Arról nem tehetnek az Internél, hogy ő úgy érezte az elmúlt 10 év alapján leülhet a kispadra. És itt most nem Leonardo-t védem, mert az eddigiek alapján őt is megkérdőjelezhetnénk egy sikeresebb edzővel szemben. Csak nem értem, hogy mire fel érzi magát becsapottnak. Ez az agyuk meg neki az esélyt pedig egy baromság volt. Nem kis csapat vagyunk, hanem jelenleg a világ legjobbja és BL címvédő, mi ne kísérletezgessünk. Éljen az eséllyel máshol és bizonyítsa be, hogy nem vennénk vele zsákbamacskát. Mert jelenleg az. Semmi normális eredmény, sehol nem képes megmaradni, sosem edzett sztárokat, nem edzett nagy csapatot. És most nem Leonardo-val kell jönni, hogy, ő is tapasztalatlan, mert nem vele kapcsolatban nem értem Zengát, hanem úgy egyébként.
úgy egyébként érthetetlen a döntés, két zsákbamacska edző közül miért kell a milánost választani?
és szerinted Leonardoval nem kísérletezgetünk? de igen.
ja és "adjuk meg"
- Lombardini
DSanton39 írta:persze ez is benne van, de azért ennek ellentmond hogy 2012-ig kötöttek vele szerződést, évi 2,5 millióért.
Na ja, de ha közlik vele, hogy öcsém csak nyár elejéig kellesz, hülye lett volna aláírni.
- Tamas76
Moratti azzal már gyönyörű karácsonyi ajándékot nekem, hogy elküldte Benitezt!
Én már akkor is féltettem tőle a csapatot, amikor még csak felmerült a neve, most már tudom is, hogy nem alaptalanul. Így tönkrevágni egy csapatot talán senki más nem tud, mint ő. És nem az első ilyen volt neki, bár abból csak egy áll közel hozzám.
Leonardo meg egy jó kérdés. Edzői tapasztalata alig van, az igaz. De ambíciója, motivációja biztosan. És most már lehetősége is. Azt a játékot és eredményt biztosan hozza, amit Rafa, de ő kevesebbe kerül. Így már nyertünk. Tőle nem tartok egyátalán, inkább bízok benne, hogy nem olyan ostoba, mint a spanyol. Az meg, ahogy elküldték a Milantól, biztosan dob még a bizonyítási vágyán. Hát, hajrá Leonardo, és persze hajrá Inter!
Nektek meg boldog karácsonyt és faljátok fel az összes bejglit, ahogy a csapat teszi majd az ellenfelekkel!
Leonardo meg egy jó kérdés. Edzői tapasztalata alig van, az igaz. De ambíciója, motivációja biztosan. És most már lehetősége is. Azt a játékot és eredményt biztosan hozza, amit Rafa, de ő kevesebbe kerül. Így már nyertünk. Tőle nem tartok egyátalán, inkább bízok benne, hogy nem olyan ostoba, mint a spanyol. Az meg, ahogy elküldték a Milantól, biztosan dob még a bizonyítási vágyán. Hát, hajrá Leonardo, és persze hajrá Inter!
Nektek meg boldog karácsonyt és faljátok fel az összes bejglit, ahogy a csapat teszi majd az ellenfelekkel!
- vaskalap
Leonardo neve,hogy merült fel,nem tudom.Azt meg végképp nem miért ő lett a befutó.Ennek a szezonnak tuti annyi,bár ne lenne igazam,de Leonardotól sajnos nem várható el több,mint Benitől.Ezek után az igazolásokra leszek nagyon kiváncsi.
-
Francesco
DSanton39 írta:;)
Nos a helyzet az, hogy figyelmedet jobban lefoglalta a nyelvhelyesség ellenőrzés, mint a hozzászólásom tartalma. Amennyiben jobban figyeltél volna talán észreveszed, hogy többször írtam, nem kell Leonardo-val jönni, hogy ő miért jobb, mert nem erről szól a történet. . . A helyesírási hibáért elnézésedet kérem, azonban megjegyezném, hogy a mondatokat nagy betűvel kell kezdeni, főleg pont után.
- BandInter
Amúgy egy aprócska hír Zengával kapcsolatba. Rendesen belenyúlt szegény a darázsfészekbe mert az arabok nem fizetik. Emiatt írt a feletteseinek de már lassan 1 hónapja válaszra sem méltatják. Közbe ugye elküldték Rafát és ő reménykedett hogy kap valami visszajelzést és esetleg sikerűl Beni helyére kerűlni. Hát a mai napig semmi választ nem kapott. És ma mondta Zenga hogy az álmának annyi.
Ezt csak azért mondtam el hogy nem biztos hogy Moratti gyógyszere gurúlt el. Én is jobban örűltem volna Zengának de lehet vele kapcsolatba zsákuccába értek Brancaék...
Ezt csak azért mondtam el hogy nem biztos hogy Moratti gyógyszere gurúlt el. Én is jobban örűltem volna Zengának de lehet vele kapcsolatba zsákuccába értek Brancaék...
- Tommy
Francesco írta:Tommy írta:Kintiek nagyrésze Leonardo ellen van, a Nord teljesen az biztos.
Nem tudom Te miket olvasol, de hogy a kintiek nagyrésze nem örül leonardonak az 100%.. Nekem sok olasz ismerősöm van, azoknak 99% felvan háborodva, hogy Leonardo lett az edző. Meg Te sem gondolod, hogy az olaszuk nagyrésze örül leonardonak? Nyilván van aki örül neki, de hogy a többség nem az biztos, egyébkent ezt pontosan nem lehet felmérni, de nem kell hozzá nagy jós tehetség..
Azt meg hiába írod, hogy ne jöjjünk leonardoval, attól még amiket leírtál zengáról azoknak a nagyrésze a brazilra is igaz.. Zengát gondolom megkereshették mert az ujságok legalább annyira emlegették mint leonardot, és így érthető, hogy becsapottnak érzi magát, hogy vele szemben egy milanistát neveztek ki, akit nem nagyon lehet jobbnak nevezni, hiába sztárolja túl pár ember. Képzeld csak magad a helyébe amugy, és talán megérted a helyzetét! Két kb azonos szintű edző egyik ősmilanos másik ősinteres, és a milanost választja, hát asszem én is ki lennék borulva nagyon, és csalódott lennék.
- sorger=giallo
Milyen már az a beteges, leggonoszabb vigyor Moratti arcán, a főoldalon, ahogy Leonardo mellett áll? Mintha azt sugallná, "kapd össze a csapatot és minimum scudettot akarok, mert ha nem, akkor megnyúzlak, kikanalazom a szemeidet és megetetlek Materazzival!"
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Nia
Szerintem tök mindegy ki örül neki vagy ki nem.Majd az eredmények vagy azok hiánya beszélni fog mindenki helyett.Ezt 2 napból senki nem ítéli meg.Majd a kemény Január végén már lehet kritikákat megfogalmazni...
Nekem tök mindegy ki az edző,mindegyiket rühelleni lehet valamiért(number one kivétel
),és egyébként sem őket nézem,hanem az Inter-t,mint csapatot.
Kíváncsian várom január 6.-át,jó kis feladat az a Napoli ellen...
Nekem tök mindegy ki az edző,mindegyiket rühelleni lehet valamiért(number one kivétel
Kíváncsian várom január 6.-át,jó kis feladat az a Napoli ellen...
- interlaci
Ez hihetetlen..Egyszerűen nem értem,hogy sokan miért vagytok ennyire felháborodva ezen a döntésen.2 hete még azon sírtatok,hogy küldjék már el Benítezt,mind1,h ki lesz az edző,csak ő tűnjön el innen.Nos,ez megtörtént,Moratti az elérhető edzők közül,az egyik legjobbat választotta,most ez sem tetszik..Kicsit gondolkodjatok már.Sztem a bizalmat megérdemli Leonardo,akár Milanos,akár Juvés,akár Romás volt.Majd ha eltelik 2 hónap és ugyanott állunk ahol most,akkor majd szidhatjátok Morattit(bár ő az aki mindent megtett eddig a csapatért),meg Leonardot,meg akit akartok.De egy esélyt adjatok már neki!!Hajrá Leo!
- interista23
Hogy tovább fokozódjon az öröm amit Benitez távozása után sokan éreznek egy hír hogy Orali valószínű visszatér hozzánk. http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=34733
- zsizsi14
Szerintem azért is Leonardo, mivel a keretnek egy fiatalos edzőre volt szüksége! Aki fel tudja pörgetni Őket. Bár nem ismerem edzőként Zengát, de én bízom Leo-ban és szurkolok neki. Szimpatikus, annak ellenére, hogy a Milan játékosa volt. Vierit is szeretem akármit is tett a pályán kívül az Inter ellen, de a pályán nagyon sokat tett és személy szerint sajnálom, hogy nem nyert semmit szinte...
- Nerazzurri
Úgy látom, hogy mindenki tele van olasz ismerősökkel, és mindenkinél más a visszhang. De az biztos, hogy az én ismerősöm már november közepén megmondta, hogy Leonardo fog jönni. (Vissza lehet lapozni a fórumon)
És az is biztos, hogy jelenleg nem volt jobb választás. Zenga azon kívül, hogy Interes mitől olyan jó?? Ha ennyi elég ehhez a pozícióhoz, akkor bármelyikünk lehetne az Inter edzője. Anyagilag sem jártunk rosszul, mert benitez 2X4milliót keresett volna, Leonardo pedig 2,5X2-t fog + kapott benitez 3-at a lelépésért.
És az is biztos, hogy jelenleg nem volt jobb választás. Zenga azon kívül, hogy Interes mitől olyan jó?? Ha ennyi elég ehhez a pozícióhoz, akkor bármelyikünk lehetne az Inter edzője. Anyagilag sem jártunk rosszul, mert benitez 2X4milliót keresett volna, Leonardo pedig 2,5X2-t fog + kapott benitez 3-at a lelépésért.
- BandInter
sorger=giallo írta:Milyen már az a beteges, leggonoszabb vigyor Moratti arcán, a főoldalon, ahogy Leonardo mellett áll? Mintha azt sugallná, "kapd össze a csapatot és minimum scudettot akarok, mert ha nem, akkor megnyúzlak, kikanalazom a szemeidet és megetetlek Materazzival!"![]()
FORZA INTER!!!
Én csak "Bunkó"-nak hívom Morattit. Nem a viselkedése miatt, hanem mert volt a Blöff című film amibe az öreget Bunkónak hívták. Engem rá emlékeztet
- mike
Nerazzurri írta:És az is biztos, hogy jelenleg nem volt jobb választás.
Hát nem tudom, olyan edzőnk lett aki nem járta végig a szamárlétrát, sosem volt edző semmilyen ificsapatnál, kisebb csapatnál, sehol sem szerzett tapasztalatot. Tavaly elbukdácsolt a milannál, és kb annyi, előtte meg játékosmenedzser volt. Szerintem egy BL győztes csapat jobb szakembert érdemelne. Nem mellesleg köze sem volt az Interhez eddig sem...
Akkor már Baresi sokkal szimpibb lett volna, itt játszott anno 17 évet, Mourinho mellett dolgozott másodedzőként , ez nekem jobb ajánlólevél lett volna.....
- DSanton39
interlaci írta:Ez hihetetlen..Egyszerűen nem értem,hogy sokan miért vagytok ennyire felháborodva ezen a döntésen.2 hete még azon sírtatok,hogy küldjék már el Benítezt,mind1,h ki lesz az edző,csak ő tűnjön el innen.Nos,ez megtörtént,Moratti az elérhető edzők közül,az egyik legjobbat választotta,most ez sem tetszik..Kicsit gondolkodjatok már.Sztem a bizalmat megérdemli Leonardo,akár Milanos,akár Juvés,akár Romás volt.Majd ha eltelik 2 hónap és ugyanott állunk ahol most,akkor majd szidhatjátok Morattit(bár ő az aki mindent megtett eddig a csapatért),meg Leonardot,meg akit akartok.De egy esélyt adjatok már neki!!Hajrá Leo!
már ne is haragudj de az a hihetetlen hogy vki egy ilyen mondatot ír rá (kiemeltem)
mondd már meg kérlek hogy mitől van az egyik legjobb edzők között akit választani lehetett???? egy év edzősködés után, ahol igaz nem vallott szégyent, de nem is volt kiemelkedő sem.
ott volt Gasperini, Simeone ők mind jobb edzők nála, eredményekben, tapasztalatban. Zengával összehasonlítva még csak csak lehet esélye, és lehet mondani hogy ne az Interes múlt döntsön, de az említett kettővel nem lehet összehasonlítani Leonardo tudását, tapasztalatát. Úgyhogy ne csodálkozz hogy nem örülünk sokan mert Moratti kinevezett egy "amatőr" edzőt egy BL győztes csapathoz.
u.i.: az szerintem mindenkit boldoggá tesz, hogy Benitez távozott, és hogy úgy tűnik Oriali is visszatér.
- Legoemberhajú
Kíváncsi leszek, hogy kik lesznek Leonardo segítői. Nem lepődnék meg, ha Baresi ott ülne mellette 
- Süti
mike írta:Baresi sokkal szimpibb lett volna, itt játszott anno 17 évet, Mourinho mellett dolgozott másodedzőként , ez nekem jobb ajánlólevél lett volna.....
Azt sem nagyon értem, hogy hogyan került szóba Leonardo, mint edző??
Elfogadom a vezetőség döntését, mi mást tehetnék, de ennél azért születhetett volna jobb megoldás is.
Mi lenne ha szavaznánk erről egyet?
- Gabosska
- Kapcsolat:
Az fcinternewsen olvastam azt hiszem, hogy Zanettivel fogja irányítani a csapatot (ami külön öröm)
- interlaci
már ne is haragudj de az a hihetetlen hogy vki egy ilyen mondatot ír rá (kiemeltem)
mondd már meg kérlek hogy mitől van az egyik legjobb edzők között akit választani lehetett???? egy év edzősködés után, ahol igaz nem vallott szégyent, de nem is volt kiemelkedő sem.
ott volt Gasperini, Simeone ők mind jobb edzők nála, eredményekben, tapasztalatban. Zengával összehasonlítva még csak csak lehet esélye, és lehet mondani hogy ne az Interes múlt döntsön, de az említett kettővel nem lehet összehasonlítani Leonardo tudását, tapasztalatát. Úgyhogy ne csodálkozz hogy nem örülünk sokan mert Moratti kinevezett egy "amatőr" edzőt egy BL győztes csapathoz.
u.i.: az szerintem mindenkit boldoggá tesz, hogy Benitez távozott, és hogy úgy tűnik Oriali is visszatér.
Igen ám,csak azt ne felejtsük el,hogy Gasperini neve még fel sem merült,PLETYKA szinten sem,Simeone neve még csak-csak,de ő sem volt igazán komoly..Szal akkor átfogalmazom.Azok közül,akikre reális esély volt,h az ezdőnk lesz,a legjobb megoldás..Capellot hozták velünk szóba,meg Hiddinket,de őket tudjuk miért nem lehet megszerezni,vmint Zenga..Ezt már többen leírták,hogy attól,h vki Interes,nem biztos h jó döntés lenne,ráadásul még nem alkotott hatalmasat egyik csapatánál sem,igaz,hogy nagy csapatot nem kapott még.De teljesen mind1,sztem felesleges ezen vitatkozni,ez van,így kell a csapatnak drukkolnunk,és bízni kell Leonardo-ban!FORZA INTER!
- hvmetal
Gabosska írta:Az fcinternewsen olvastam azt hiszem, hogy Zanettivel fogja irányítani a csapatot (ami külön öröm)
Én is olvastam,bár Capitano remélem még kibír 3évet,mert szükség van/lesz rá.Van egy pár játékos aki már 30 felett van,lassan kicserélődnek fiatalokkal.Meg kell valakinek mutatni mi az a "Interszív".Nem sok Interista van a keretben.Olyan meg főleg,hogy gyerekkora óta az lenne.(Ezért sem szabad eldobni Santont)
Mátrix már alig alig játszik,Leonardo úgyis nyugis srácnak tűnik,kiegészítené Marco-val egymást.
Az jó lenne,ha majd Zanetti venné át a csapat vezetését.Guy Roux rekordját beállíthatná,persze eredményesebb évekkel.
Leonardo-n meg felesleges már veszekedni.Majd szidjuk max a meccseken,ha úgy alakul.(ne kelljen)
-
BlueSky
Én sajnálom Benitezt. Top 5 edzöben van szerintem,nem egyszer gyözte le Josét. Rosszkor rossz helyen.
- Komax
Pont ezt akartam írni, hogy kezd átmenni meddő vitába. A szóba jött edzők nagy részének élő szerződése van, szvsz ezért is lett Leo. Gasperini még csak pletyka sem volt. Én továbbra is azt mondom hogy nem kell szeretni Leot, legyen eredményes ameddig itt dolgozik, onnantól nem lesz gond. Az Inter az első, minden és mindenki másodlagos.interlaci írta:De teljesen mind1,sztem felesleges ezen vitatkozni,ez van,így kell a csapatnak drukkolnunk,és bízni kell Leonardo-ban!FORZA INTER!
- Festa
A goal. com-on szavaztak róla,hogy helyeslik-e a döntést.
http://www.goal.com/en/poll/4874/is-leo ... er/results
Majdnem 50-50 %.
Egyébként érdekes,hogy a milánosok is voltak hasonló helyzetben.
A Bl és bajnok címek után nem hiszem,hogy rossz emlékeik lennének Ancelottiról aki egyenesen a juve padjáról érkezett hozzájuk!!!
A mai világban már a klubérzelmek kevés játékosoknak számítanak(big respect to Zanetti).
Ezért bár nekem sem volt favoritom Leo bácsi azért szurkolni fogok neki,hogy sikeres legyen a csapattal.
Amúgy nyáron kellett volna egy hosszútávú jó megoldás mondjuk Hiddink és akkor most nem lett volna edzőkérdés.
http://www.goal.com/en/poll/4874/is-leo ... er/results
Majdnem 50-50 %.
Egyébként érdekes,hogy a milánosok is voltak hasonló helyzetben.
A Bl és bajnok címek után nem hiszem,hogy rossz emlékeik lennének Ancelottiról aki egyenesen a juve padjáról érkezett hozzájuk!!!
A mai világban már a klubérzelmek kevés játékosoknak számítanak(big respect to Zanetti).
Ezért bár nekem sem volt favoritom Leo bácsi azért szurkolni fogok neki,hogy sikeres legyen a csapattal.
Amúgy nyáron kellett volna egy hosszútávú jó megoldás mondjuk Hiddink és akkor most nem lett volna edzőkérdés.
- jdanika
BlueSky írta:Én sajnálom Benitezt. Top 5 edzöben van szerintem,nem egyszer gyözte le Josét. Rosszkor rossz helyen.
Hát azért megnézném azt a Top5-ös listát, a Liverpoolba volt pár "jó" szezonja, de azért nálunk taktikailag igen csak megbukott szerintem, és az utolsó megmozdulásai, emberileg se vitték feljebb a szintet, legalább is az én szemebe, ő adott Moratti papának ultimátumot ?? Mehetett volna az Osasunába, ha Moratti nem ad neki szerződést, reméljük Leonárdoval nem fogunk így befürödni. (Bár nekem se a kedvenc edzőm.)
Forza Nerazzuri !
- Komax
Egy érdekes "faktort" is megemlítenek a milanosok, hogy Leonardo amíg játékosmegfigyelőként dolgozott a milannál igen széles kapcsolatrendszerre tett szert és ezt teljes mértékben hozza magával. Kiemeltél hogy az Ő befolyásai révén került a milanhoz többek közt Kaká, Pato vagy T.Silva.
-
Injoc
Nem tudom írta e már vki, hogy azért ebben a kinevezésben sztem igen csak benne van Ibra milanba való szerződése...ez Moratti és Leo részéről is egy fricska...Remélem jól döntött az öreg.
-
R9.
maldini is érkezhet igazgatónak ASD:SAD:
- g.e.r.a
Jose Mournho a La Gazzetta dello Sporton keresztül üzent Milánóba, az Inter egykori vezetőedzője örömmel értékelte Leonardo kinevezését. A Milan egykori játékosát és edzőjét pénteken nevezték ki a kék-feketék vezetőedzőjének, Leonardo Rafa Benítezt váltotta az Inter kispadján. A milánóiakkal idén triplázó Jose Mourinho Madridból üzent utódának, a portugál szakember örömét fejezte ki a brazil szakember érkezése miatt. Mourinho szerint Leonardo nagyon céltudatos, remek választás az Inter részéről. A portugál vezetőedző arra kérte a milánói szurkolókat, hogy éppúgy támogassák Leonardót, ahogy korábban őt is.
Köszönjük José!Én támogatom Leo-t is és a csapatot is aztán kiderül, majd mit tudd véghez vinni!
Forza Inter!!!!
Köszönjük José!Én támogatom Leo-t is és a csapatot is aztán kiderül, majd mit tudd véghez vinni!
Forza Inter!!!!
- Stankov
Nem kötözködésből de Rafára is kb ezt mondta nyáron.
Az viszont meglep h ennyit foglalkozik velünk!(inkább akkor tette volna mikor elment.....)
Az viszont meglep h ennyit foglalkozik velünk!(inkább akkor tette volna mikor elment.....)
- Cupi
g.e.r.a írta:Mourinho szerint Leonardo nagyon céltudatos, remek választás az Inter részéről. A portugál vezetőedző arra kérte a milánói szurkolókat, hogy éppúgy támogassák Leonardót, ahogy korábban őt is.
Én ellene voltam és a fenntartásaim továbbra is megvannak vele kapcsolatban, de mivel úgyse tudok mit tenni ezért a bizalmat megadom neki és drukkolok, hogy sikeres legyen a csapattal mert az az Én érdekem is