Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- DSanton39
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
miből gondoljátok hogy a juve nevelések majd itt akarnak játszani 
- gyuszi
- Kapcsolat:
Én az alábbi 24-es keretet vizionálom következő évre:
Julio Cesar, Castelazzi, Vid Belec
Santon, Bonucci, Samuel, Lucio, Mátrix, Chivu, Kolarov ,
Zanetti, Cambiasso, Gerrard, Motta, Mariga, Sztankovic,
Sneijder, Coutinho
Milito, Eto’o, Balotelli, Pandev, Biabiany, Destro
Edző: Capello
Kiemelve a kezdők, dölten az újak.
Átállunk a 4-2-3-1 ről egy 4-4-2-es rombuszra, ami könnyen variálható és átalakítható.
Muntari 10-15 millióért megy Angliába, Mou, Maicon és RQ 40-ért a Realba, Burdisso a Romába pár millióért, Mancini ingyen a Milanba vagy oda ahova akar. Khrin kölcsönbe a Lazioba. Igazából az olyan szerződéssel még rendelkező ikonoknak mint Cordoba vagy Toldo nem tudom hogyan szorítanak helyet még egy évre. A befolyt pénzek meg mennek az igazolásokra és kb. nullásra ki is lehet hozni a mercato-t.
Julio Cesar, Castelazzi, Vid Belec
Santon, Bonucci, Samuel, Lucio, Mátrix, Chivu, Kolarov ,
Zanetti, Cambiasso, Gerrard, Motta, Mariga, Sztankovic,
Sneijder, Coutinho
Milito, Eto’o, Balotelli, Pandev, Biabiany, Destro
Edző: Capello
Kiemelve a kezdők, dölten az újak.
Átállunk a 4-2-3-1 ről egy 4-4-2-es rombuszra, ami könnyen variálható és átalakítható.
Muntari 10-15 millióért megy Angliába, Mou, Maicon és RQ 40-ért a Realba, Burdisso a Romába pár millióért, Mancini ingyen a Milanba vagy oda ahova akar. Khrin kölcsönbe a Lazioba. Igazából az olyan szerződéssel még rendelkező ikonoknak mint Cordoba vagy Toldo nem tudom hogyan szorítanak helyet még egy évre. A befolyt pénzek meg mennek az igazolásokra és kb. nullásra ki is lehet hozni a mercato-t.
- kiscivis
Azért Samuel egy ilyen idény után ne kerüljön ki a kezdőből Gyulám!
- gyuszi
- Kapcsolat:
kiscivis írta:Azért Samuel egy ilyen idény után ne kerüljön ki a kezdőből Gyulám!
Bocs nem a Bonuccit akartam kiemelni hanem Samut.
-
Francesco
Szerintem Hiddink jobb lenne, mint Capello. Valahogy nekem az olasz nem szimpatikus. Hiddink viszont az és remek eredményei vannak. A látványos, passzolgató futball híve. Sneijder biztosan maradna és garancia lenne, hogy ésszel költené el azt az összeget, amiből új csapatot építhet. Továbbá már korábban el tudná kezdeni a munkát az Interrel. Egyedül az az akadály, hogy nem szokott segget (elnézést) csinálni a szájából. Igaz ő sem tudhatta, hogy a világ legjobb csapata akarja őt leigazolni a nyáron. 
Remélem Moratti beszélni fog vele (is). Mihajlovic meg írja már alá a szerződését. Legyen ő az Inter trénere, csak majd úgy 5-10 év múlva, mikor már letett valamit az asztalra a sálja mellett...
Remélem Moratti beszélni fog vele (is). Mihajlovic meg írja már alá a szerződését. Legyen ő az Inter trénere, csak majd úgy 5-10 év múlva, mikor már letett valamit az asztalra a sálja mellett...
-
segogabor
Most olvasom a Real beprobálkozott cserére Gago,Drenthe,Benzema triót Maicon és Mourinho-ért. De az Inter inkább 50 milliót kér . Én személy szerint kicserélném Drenthe helyett Van Der Vaart-ot és akkor akár létre is jöhetne az üzlet de ez csak fantázia. Jó lesz az 'kis' kp.
is.
- DaNi
segogabor írta:Most olvasom a Real beprobálkozott cserére Gago,Drenthe,Benzema triót Maicon és Mourinho-ért. De az Inter inkább 50 milliót kér . Én személy szerint kicserélném Drenthe helyett Van Der Vaart-ot és akkor akár létre is jöhetne az üzlet de ez csak fantázia. Jó lesz az 'kis' kp.is.
Kb. a 3 játékos ára megegyezik ( Benzema 25, Gago 10, Drenthe 8 ) Maicon, RQ, Mou trióéval. Csak az a probléma hogy nekünk nem kell csatár
Szerintem 25-30+ Gago, Drenthe duóban kiegyezhetnénk
- Riky11
Q --> City
Nem hangzik rosszul!
Mindenki jó járna! Itt nem kéne padoznia, Citybe kezdőbe kerülne és én meg csinálhatnám a videókat!
Csak 1 bökkenő van.. 8 milliónál többet is le lehetne gombolni a Cityről!
Nem hangzik rosszul!
- kiscivis
Riky11 írta:Q --> City
Nem hangzik rosszul!Mindenki jó járna! Itt nem kéne padoznia, Citybe kezdőbe kerülne és én meg csinálhatnám a videókat!
![]()
Annál többet nem ér, de a Cityt tényleg le lehetne húzni, bár kétlem, h annyira ragaszkodnának hozzá. Azt mondom 10 misiért vihetik.
- Wesley10
Csak Gagot meg ne lássam Inter-mezben...
- jdanika
Ha megy, Maicon, jöhetne Aly Cissokho, bár sztem nem megy el Maicon!
Pandev játéka nekem személy szerint sokszor nem tetszett szerintem, a helyére hozhatnánk valakit, vagy játszathatnánk Balotellit, és srácok megtudja valaki mondani Arnautovic-cal mi lesz, marad vagy megy ?
Pandev játéka nekem személy szerint sokszor nem tetszett szerintem, a helyére hozhatnánk valakit, vagy játszathatnánk Balotellit, és srácok megtudja valaki mondani Arnautovic-cal mi lesz, marad vagy megy ?
- kiscivis
A kölcsönszerződés értelmében visszatér a Twentehez. A Wolfsburg meg vinné ezerrel.
Amúgy minden megmozdulásán látszik, h iszonyú tehetséges, és jó lenne ha maradna, de biztos meg van az oka, h csak ennyi lehetőséget kapott.
Amúgy minden megmozdulásán látszik, h iszonyú tehetséges, és jó lenne ha maradna, de biztos meg van az oka, h csak ennyi lehetőséget kapott.
- Riky11
kiscivis írta:Riky11 írta:Q --> City
Nem hangzik rosszul!Mindenki jó járna! Itt nem kéne padoznia, Citybe kezdőbe kerülne és én meg csinálhatnám a videókat!
![]()
Annál többet nem ér, de a Cityt tényleg le lehetne húzni, bár kétlem, h annyira ragaszkodnának hozzá. Azt mondom 10 misiért vihetik.
Nekem úgy tűnik ez alapján h Mancio kifejezetten szeretné a csapatában látni.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=20131
- Nia
Jövő héten állítólag leülnek tárgyalni Jimenezről,meg Biabianyról,Marigaról.
Mi a véleményetek Jimenez esetleges visszajöveteléről,vagy ép Biabianyról?
Most ez eszembe juttatta,hogy milyen jó kapcsolatot ápolunk a Parmával.Akkor miért szivattak minket
Pepe Carvalho is nagyszerű hátvéd.Mourinho nem hiába szerette.Nem tudhatjuk,hogy ő mire lett volna képes nálunk.De Lúcio....
Mi a véleményetek Jimenez esetleges visszajöveteléről,vagy ép Biabianyról?
Most ez eszembe juttatta,hogy milyen jó kapcsolatot ápolunk a Parmával.Akkor miért szivattak minket
Pepe Carvalho is nagyszerű hátvéd.Mourinho nem hiába szerette.Nem tudhatjuk,hogy ő mire lett volna képes nálunk.De Lúcio....
- DSanton39
Jimenez ne jöjjön vissza, nagyon csere kategória amit tud, és Mancininél is itt sírt hogy miért nem játszik. a Parma pont megfelelő csapat neki 
- mike
Wesley10 írta:Csak Gagot meg ne lássam Inter-mezben...
Meg Drenthét sem
Semmi szükség rá itt.
- Marco
Jimenez sztem nem kell, Biabiany viszont jöhetne kiegészitő embernek tökéletes lenne.
- Tommy
Riky11 írta:kiscivis írta:Riky11 írta:Q --> City
![]()
Nekem úgy tűnik ez alapján h Mancio kifejezetten szeretné a csapatában látni.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=20131
Úgyis szénné égne ott is, jobban jár ha hazatér bohóckodni vagy elfogadja a Besiktas ajánlatát.. Nem megy neki ez az európai élbajnokságokban, ami nem megy azt meg nem kell erőltetni.
- Crespo
kiscivis írta:A kölcsönszerződés értelmében visszatér a Twentehez. A Wolfsburg meg vinné ezerrel.
Az eredménykényszer miatt nem lehetett kísérletezgetni vele. A bajnokságban nem volt szabad botlani a Roma miatt, a BL-ben hogy is játszhatott volna, Mourinho pedig a kupában is biztosra akart menni. Ha Rómában megverjük Tottiékat, el is dőlt volna a bajnokság tulajdonképpen, és akkor biztosan játszott volna Milito helyén több meccsen. Sajnálom, hogy az Atalanta ellen nem sikerült betalálnia.
- Riky11
Ha (sajnos) igazak az Arnás hírek akkor ez volt a búcsúmeccse:
http://www.youtube.com/watch?v=XDUObeMRMgo
Viszlát Marko!
Légy sikeres! Akárhova mész a teljesítményedet követni fogom!
http://www.youtube.com/watch?v=XDUObeMRMgo
Viszlát Marko!
- Adriano92
Samuel a legjobb hátvéd szerintem.BL-ben is milyen mentései voltak, nameg szögletből is szerzett egy pár fejest.Kezdőben a helye.
Jimenez visszatérhetne(Pandev helyére) egész jól játszott kölcsönben.Még ha csere is lenne azért jól jönne szükség esetén.Gerrard-ra meg szerintem nincs nagy szükség.Maicont meg remélem nem viszi magával Mourinho.
Jimenez visszatérhetne(Pandev helyére) egész jól játszott kölcsönben.Még ha csere is lenne azért jól jönne szükség esetén.Gerrard-ra meg szerintem nincs nagy szükség.Maicont meg remélem nem viszi magával Mourinho.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Adriano92 2010.05.27. 18:01-kor.
- kiscivis
Adriano92 írta:Samuel a legjobb hátvéd szerintem.BL-ben is milyen mentései voltak, nameg szögletből is szerzett egy pár fejest.Úgyhogy szerintem simán benne lehet a kezdőben Gyuszkó.
Javította magát azóta.
- Adriano92
Igen láttam.
csak nem néztem tovább.Elnézést is kérek tőle.Egyébként Balotelli marad?
- vaskalap
Osztom a véleményed,kizárt,hogy Angliában befutna,ráadásul már volt is ott eredmény nélkül.Portugália az ő hazája,hát térjen haza 
- e.szabi
Hát remélem Balotelli marad, egyébként szerintem marad is így Mou távoztával. Meg sztem később igencsak megbánnánk, hogy elengedtük, nemtom elképzelni, hogy egy Hiddinknek vagy Capellonak visszadumálna, már csak a koruk miatt sem. Szerintem ők meg tudnák nevelni.
-
Kis-Kis
Wesley10 írta:Csak Gagot meg ne lássam Inter-mezben...
Én viszont örülnék neki. Kevés lehetőséget kapott a Real-ba és úgy érzem ő lehetne az új Cambiasso majd pár év múlva. Látok benne tehetséget. Nem ügyetlen a srác, csak tapasztalatlan még.
Quaresma-t sajnálom, mielőtt idejött nagy kedvencem volt, sajnos nem lett belőle semmi. Ha az új edző nem szélsőkkel játszani túl kell adni rajta. De ha igen én megtartanám, hátha fellángol.
Pandev nagyon bekezdett, magasra tette azzal a mércét. Kiegészítő embernek jó, de szívesebben látnám helyette a kezdőbe Super Mario-t én is.
- DaNi
Megint érdeklődünk Fernandes iránt.
Szerintem Gago és Drethe sem rossz játékosok
Mind a ketten fiatalok és voltak jó periódusaik, megfordultak hazájuk válogatottjaiban is. Ha elhoznánk őket szerintem újra lendületbe jönnének. Rengeteg rossz formában lévő játékost hoztunk a Realból akik később alapemberekké váltak pl.: Samuel, Cambiasso, Sneijder
Szerintem Gago és Drethe sem rossz játékosok
- Crespo
Annyi idős korában Cambiasso sem tűnt valami nagy számnak. Én nem is értettem minek igazolunk le ilyen középszerű, kukába dobott játékost, de gondoltam Davids-cserének jó lesz. Aztán 2004 telére már Cambiasso alapember volt, Davids meg sehol. 
- gyuszi
- Kapcsolat:
Marko egy nagy gyerek. Állandóan hülyéskedik, biztos az edzéseket sem vette túl komolyan. Mou meg úgy volt vele gondolom, hogy elég neki egy hülye gyereket nevelni, az osztrák úgyse volt létfontosságú a csapatnak.
Ugye nem nevezte szombaton sem, Arna meg elég vicces volt. A pálya tök üres még a kapusok sem mentek ki melegíteni, de ő már vagy 20 perce rugdosta az egyik reklámtáblát a lasztival a játékoskijárónál. Ezzel el volt vagy 40 percig
Amit meg a Balotelli interjúnál csinált... Komolytalan még a srác, menjen csak nyugodtan a Wolsburgba és nőjjön fel, akkor lehet még belőle komoly futballista.
Ugye nem nevezte szombaton sem, Arna meg elég vicces volt. A pálya tök üres még a kapusok sem mentek ki melegíteni, de ő már vagy 20 perce rugdosta az egyik reklámtáblát a lasztival a játékoskijárónál. Ezzel el volt vagy 40 percig
- kiscivis
De ő legalább csöndben van. ÉRetlen, de majd felnő. A tehetsége elvitathatatlan. Így ha egy problémás, állandóan pofázó és balhézó gyereket eltűr a klub akkor simán elférne mellette mégegy aki csak gyerekes.
- Festa
Idézet Mourinho nyilatkozatából:
Van rá esély, hogy Maicon és Diego Milito követi Önt Madridba?
– Milito középcsatárként mindent tud a játékról. Fantasztikus támadó. De ő bekerült az Inter történelemkönyvébe, így a klub nem engedheti el. Milito az Interé. Természetesen nagyon szívesen magammal hoznám, de nem lehet, neki maradnia kell, hosszabbítani, és sok pénzt keresni. Maicon igazi ász, nagyszerű fizikai adottságokkal. Olyan védő, aki hat-hét gólt szerez idényenként, és nem állított szituációkból. Most olyan élmény vár rá, amilyet még nem tapasztalt. Nem mondom, hogy nem örülnék, ha Madridba jönne. Ezen kívül Sergio Ramosról azt gondolom, hogy a világ egyik legjobb középső védője lehet.
Ezek szerint csak Maicon távozásától kell tartani.Én min Maicont kedvelő drukker azt mondom lehet nem járnmák vele rosszul.
Zanetti játszana hátul és kicsit átalakulna a játékunk.
Remélem azt komolyan gondolja,hogy Milito maradjon az interben és nem indul transzfer hajsza irányában.
Sneijdert meg elve inteligensebbnek tartom annál,hogy vissza menjen egy olyan klubhoz ahol már megalázták egyszer.
Csak legyen meg az edző kérdés és elindulhat az élet Mourinho után.
Van rá esély, hogy Maicon és Diego Milito követi Önt Madridba?
– Milito középcsatárként mindent tud a játékról. Fantasztikus támadó. De ő bekerült az Inter történelemkönyvébe, így a klub nem engedheti el. Milito az Interé. Természetesen nagyon szívesen magammal hoznám, de nem lehet, neki maradnia kell, hosszabbítani, és sok pénzt keresni. Maicon igazi ász, nagyszerű fizikai adottságokkal. Olyan védő, aki hat-hét gólt szerez idényenként, és nem állított szituációkból. Most olyan élmény vár rá, amilyet még nem tapasztalt. Nem mondom, hogy nem örülnék, ha Madridba jönne. Ezen kívül Sergio Ramosról azt gondolom, hogy a világ egyik legjobb középső védője lehet.
Ezek szerint csak Maicon távozásától kell tartani.Én min Maicont kedvelő drukker azt mondom lehet nem járnmák vele rosszul.
Zanetti játszana hátul és kicsit átalakulna a játékunk.
Remélem azt komolyan gondolja,hogy Milito maradjon az interben és nem indul transzfer hajsza irányában.
Sneijdert meg elve inteligensebbnek tartom annál,hogy vissza menjen egy olyan klubhoz ahol már megalázták egyszer.
Csak legyen meg az edző kérdés és elindulhat az élet Mourinho után.
- gyuszi
- Kapcsolat:
Persze csak játszania kellene. Hátha az új edző lát benne fantáziát. Vagy mondok jobbat vegyük meg a Twentétől 9millió nem nagy befektetés egy tehetséges játékosért, majd adjuk kölcsön a Lazionak egy évre hagy szokja a serie-a-t és
szerezzem meccsrutint.
A Lazionak úgy is kell egy ilyen típusú játékos.
szerezzem meccsrutint.
A Lazionak úgy is kell egy ilyen típusú játékos.
- e.szabi
Én ebből a Mou nyilatkozatból azt veszem ki, hogy Maicont mindenképpen le fogja igazolni. Ramost betolja középre, helyére meg Maicon.
- Süti
Festa írta:Sneijdert meg elve inteligensebbnek tartom annál,hogy vissza menjen egy olyan klubhoz ahol már megalázták egyszer.
Már kijelentette hogy marad, viszont Maicon távozása tényleg sanszos.
- mike
Tudom nem ebbe a topicba tartozik, de Adriano 3 évre aláírt Romába.
Rohadt hálátlan szemétláda, van pofája visszajönni olaszba
Remélem Materazzit ráállítjuk az első meccsen
Rohadt hálátlan szemétláda, van pofája visszajönni olaszba
- Nia
mike írta:Tudom nem ebbe a topicba tartozik, de Adriano 3 évre aláírt Romába.
Rohadt hálátlan szemétláda, van pofája visszajönni olaszba![]()
Én örülök
-Gago remekül játszott eleinte a Realban.Azt hiszem egy Redondo másnak tartották,mikor odament,aztán valahogy egyre jobban mellőzték,de ebbe a Realba bárkinek nehéz lenne bekerülni.A neveket nem fogják kihagyni.Az szentségtörés lenne..
-Azért Cambiasso elég sokat volt a Real játékosa,de azok ott már akkor sem voltak normálisak,kölcsönadták,meg nekünk,amiért mindig hálás leszek:)
-Maicont szélre akarja,Ramost meg betenni középre?Hát sok Real meccset láttam és megmondom őszintén szerintem Ramos szélen az igazi.Ott nagyobb tere van,sokat fut fel.Kicsit középen meg van "lőve".Nem hiába játszatják sokan szélen.Szóval itt valaki kívül is találhatja magát előbb-utóbb.Egyébként Mou Navast is akarja.Én sokakkal ellentétben még mindig tartom.Iszonyú jó szélső.Gyors mindig megy a támadásokkal,rengeteg gólpasszt ad....
-
R9.
nem sok mindent tudna vele kezdenimike írta:Remélem Materazzit ráállítjuk az első meccsen
- e.szabi
Materazzi odarúg neki
Én sem bánom am, hogy odament. Legalább jön megint egy szerencsétlen időszaka, helyébe maradtam volna otthon, de meg is érdemli majd ...
-
R9.
e.szabi írta:Materazzi odarúg nekiÉn sem bánom am, hogy odament. Legalább jön megint egy szerencsétlen időszaka, helyébe maradtam volna otthon, de meg is érdemli majd ...
nem feltétlenül szerencsétlen időszak, lehet szórni fogja a gólokat
- kiscivis
R9. írta:e.szabi írta:Materazzi odarúg nekiÉn sem bánom am, hogy odament. Legalább jön megint egy szerencsétlen időszaka, helyébe maradtam volna otthon, de meg is érdemli majd ...
nem feltétlenül szerencsétlen időszak, lehet szórni fogja a gólokat
Mi mást mondanál.
-
BlueSky
Sziasztok!
Több mint 10 éve vagyok Inter drukker,szépen megszenvedtem mig elértünk ide,hogy legyen egy sikeres csapatunk.
Szivesen látnám a csapatban Aguerot,Suarezt,Adrianot(róla már lekéstünk,nagy kedvencem volt)
Középpályára:egy egészséges Aquilanit,Rafa van der Vart. Védelem: Chiellini-az egyik legjobb olasz védö és bohókás mint Matrix
Toldo sajna visszavonul,Cordobat sose szerettem mehet,Muntari,Arnautovic is. Maicon eladásával kapcsolatban sokan irják,hogy menjen,kapjunk érte pénzt tudjuk potolni. Kérdem én a világ legjobb szélsö hátvédjét kivel potoljuk???!!!?? Alvessel a Barcelonábol? Hülyék lennének eladni,mi is hülyék leszünk eladni. 40-50m alatt semmiképp!ha már a pénz a motiváció.
Sok játékos kölcsönböl jön vissza,Rivas,Burdisso,Jimenez,Suazo,Mancini velük nyertünk bajnoki cimeket és bagoért elosztogatnánk öket?
Fatic,Acquafresca,Bolzoni,Siligardit pedig sajnálom,nagyon bíztam bennük,hogy beverekszik magukat az Interbe.
Moratti papának észnél kell lennie kit választ Jose helyett,Guardiola kiváló és lehetetlen megoldásnak tünik.
Az meg kamu,hogy azért megy el mert ö akar lenni az elsö edzö aki 3 különbözö csapattal nyer BL cimet.
A cimvédés szerintem nagyobb dolog lenne de hát ö tudja...
Több mint 10 éve vagyok Inter drukker,szépen megszenvedtem mig elértünk ide,hogy legyen egy sikeres csapatunk.
Szivesen látnám a csapatban Aguerot,Suarezt,Adrianot(róla már lekéstünk,nagy kedvencem volt)
Középpályára:egy egészséges Aquilanit,Rafa van der Vart. Védelem: Chiellini-az egyik legjobb olasz védö és bohókás mint Matrix
Toldo sajna visszavonul,Cordobat sose szerettem mehet,Muntari,Arnautovic is. Maicon eladásával kapcsolatban sokan irják,hogy menjen,kapjunk érte pénzt tudjuk potolni. Kérdem én a világ legjobb szélsö hátvédjét kivel potoljuk???!!!?? Alvessel a Barcelonábol? Hülyék lennének eladni,mi is hülyék leszünk eladni. 40-50m alatt semmiképp!ha már a pénz a motiváció.
Sok játékos kölcsönböl jön vissza,Rivas,Burdisso,Jimenez,Suazo,Mancini velük nyertünk bajnoki cimeket és bagoért elosztogatnánk öket?
Fatic,Acquafresca,Bolzoni,Siligardit pedig sajnálom,nagyon bíztam bennük,hogy beverekszik magukat az Interbe.
Moratti papának észnél kell lennie kit választ Jose helyett,Guardiola kiváló és lehetetlen megoldásnak tünik.
Az meg kamu,hogy azért megy el mert ö akar lenni az elsö edzö aki 3 különbözö csapattal nyer BL cimet.
A cimvédés szerintem nagyobb dolog lenne de hát ö tudja...
- Marco
Chiellini, Guardiola nem tom melyiket rühellem jobban, de szerencsére egyikre sincs esély h itt fog kikötni, de nem is kellenek ők ide Guardiolánál sokkal jobb edzők vannak versenyben. Chiellini meg egy Juve nevelésű tuskó minek akarna ide jönni, meg minek akarnánk leigazolni?
-
BlueSky
Van nála jobbak igen,de az most megy el tölünk...
Toldo is milan nevelés mégis szeretett itt lenni,Matrix se Interes,Lecceben született és gyerekkorában a Lazionak szurkolt... Ezek ma már nem számíttanak.
Toldo is milan nevelés mégis szeretett itt lenni,Matrix se Interes,Lecceben született és gyerekkorában a Lazionak szurkolt... Ezek ma már nem számíttanak.
- mike
BlueSky írta:Van nála jobbak igen,de az most megy el tölünk...
Chiellinit akkor se ha ingyen van !!
Mocskos nagy patkány
- kiscivis
Azért Chiellini, akinek a könyöke többet talákozik egy meccsen Inter játékos fejével, mint a lába a labdával jobb ha messziről elkerüli Milánó jobbik felét.
Szerencsére még csak erre vonatkozó pletykák sincsenek. Mellesleg a kezdő belsővédőpárosunkat egyenként is magasan jobbnak tartom.
-
BlueSky
Pedig jó védö,Ibra is onnan jött és volt balhéja Interesekkel mégis pár gól után mindenki nyalta a pi.csáját!
- Stankov
Maiconnal kapcsolatban ugy vagyok ha menni akar hát menjen,természetesen nagyon bírom de tett ő már annyit ezért a csapatért hogyha fájó szívvel is de harag nélkül engedjük el,Moura azért én megharagudtam mert nem bírt pár napot várni a bejelentéssel,nem bírta volna ki h ne róla szóljon minden de hát ő ilyen.Aztán mikor belegondolok h Európa legjobb csapatává "varázsolta" imádott csapatomat ez a harag is elszáll 
-
BlueSky
Ha emlékszel a juve ellen lött gólja után mutatta a közönségnek,hogy maradni akar! Nem szeretném,hogy menjen.
Ezt ugy fogom fel mintha a Barca Messiröl mondana le kb...
Ezt ugy fogom fel mintha a Barca Messiröl mondana le kb...
- Stankov
Én se szeretném h elmenjen.Persze h emlékszem,de emlékszem egy eurosportos interjúra is ahol a barca akkori ásza Luis Figo kijelenti:"Nem megyek sehova" rá 3napra mosolygó arccal mutogatta a Madrid 10es számú mezét
erre csak azért utaltam h tudjuk milyen gyorsan változnak az érzelmek egy játékosban pláne ha a reálrol van szó 
- Marco
BlueSky írta:Van nála jobbak igen,de az most megy el tölünk...
Meg még Mou-n kivűl is bőven vannak nála jobb edzők, Capello vagy Hiddink is bőven jobb edző nála.