Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tommy

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Tommy »

BlueSky írta:Van nála jobbak igen,de az most megy el tölünk...
Toldo is milan nevelés mégis szeretett itt lenni,Matrix se Interes,Lecceben született és gyerekkorában a Lazionak szurkolt... Ezek ma már nem számíttanak.

Mátrix a legnagyobb interista a csapatban, nála jobban nem sokan szeretik a keretben ezt a klubot/csapato, az egy dolog hol született, meg kiskorában kinek drukkolt, a Lazio és Inter amugy is összefér.. Toldo meg milan nevelés, de nem is játszott ott gyakorlatilag.. Meg attól hogy milan nevelés, még nem biztos, hogy milan drukker volt.. Ő is a klubhűség egyik mintaképe, látszik mennyire szereti a klubot, a kispadról is olyan beleéléssel nézi éli át a meccseket, nyilatkozatai is mind szimpatikusak.. Chiellini meg egy ősjuvés, és egy igazi tapló aki rühelli az intert, emelett kb minden Inter szurkoló gyűlöli, nem véletlen.

Guardiola meg egy vicc, Rijkaard 2, azzal a barcával nem volt nehéz nyerni.. Mikor belekellene nyúlni a csapatába azt se tudja mit csináljon, jó példa rá a visszavágó, taktikailag nulla ez bebizonyosodott tavaly a Chelsea ellen is, és idén is ellenünk. Ilyen edzőkkel azért ne vicceljünk már. Ráadásul ha pár kulcsember kidől, már egyből nem tud mit kezdeni, egy takikát tud a barcával, ha mindenki egészséges..

Capello, Hiddink, Spalletti, ennél lejjebb nem szabad adni, esetleg Benitez ha nagyon nincs más.
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Kis érdekesség.A hitelességét megkérdőjelezem de sok inter szurkoló elégedett mosollyal olvashatja.Most csókold a barca mezt Ibra

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... gott-35828
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Azért nem lebecsülendö,hogy kezdö edzöként mit ért már most el. Aki meg azt irja azért mer jó a csapata nem sokat ért a focihoz....jó csapat edzö nélkül...láttunk már ilyet. Jó edzö,ez nem kérdés.
Tommy erre mutattam rá,tök mindegy honnan jött az illetö ha mindent megtesz az Interért.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

BlueSky írta:Azért nem lebecsülendö,hogy kezdö edzöként mit ért már most el. Aki meg azt irja azért mer jó a csapata nem sokat ért a focihoz....jó csapat edzö nélkül...láttunk már ilyet. Jó edzö,ez nem kérdés.
Tommy erre mutattam rá,tök mindegy honnan jött az illetö ha mindent megtesz az Interért.

De egy Chiellini aki igazi juvés, és a legnagyobb riválisa címeret csókolgatja állandóan, az ne jöjjön ide, meg nem is jönne amugy, szal ettől nem kell félni.

Guardiola pedig egy középszerű edző (joséhoz és vele egyszintű edzőkhoz mérve) leírtuk már miért, és nem azok voltak az érvek, hogy könnyű olyan csapattal nyerni, persze az is benne volt, de a fő ok nem ez.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

interista23 írta:Kis érdekesség.A hitelességét megkérdőjelezem de sok inter szurkoló elégedett mosollyal olvashatja.Most csókold a barca mezt Ibra

hát ez nagyon hápog, elképzelem ahogy lógó orral odaállít, becsönget: "csókolom Moratti bácsi, vissza tetszik venni"
Moratti meg: "nem veszek semmit" és rábassza az ajtót :lol:
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

Ha már ilyen nevek (Chiellini, Pep stb..) akkor szerintem triplázzunk Leoval jövőre. Már látom az utolsó meccsen a nord coreoját: Grazie Leo :-)
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Nagy arc a pasas. Juvebol az Interbe,elsö sajtótájékoztatón közli,hogy az Inter gyerekkori kedvence,ezzel benyalja magát azoknál akiket lenyügöz vele,aztán elmegy a Barcába és egyböl címert csókol. A rivális klubbok milan,real se tartják vissza,nem érdekli öt a hüség csak nyerni akar.
Amugy miben hitt,Messi mellett is tündökölni fog? Pedro is szépen betett neki.
Bontott árut vissza nem veszünk :lol: Mehet a milanba levezetni az ugyis a sztárok temetöje:Rivaldo,Ronaldo,Ronaldinho,Beckham, stb
Suarez lesz az új Zamoranonk.
Siligardi ha jól tudom kölcsönben van,remélem megmarad mert amikor láttam játszani az tetszett.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Stankov írta:Én se szeretném h elmenjen.Persze h emlékszem,de emlékszem egy eurosportos interjúra is ahol a barca akkori ásza Luis Figo kijelenti:"Nem megyek sehova" rá 3napra mosolygó arccal mutogatta a Madrid 10es számú mezét :D erre csak azért utaltam h tudjuk milyen gyorsan változnak az érzelmek egy játékosban pláne ha a reálrol van szó ;)

Figo.Arra emlékszem.Az El Classicon micsoda szemétdomb lett mp-eken belül ,mikor ő odaállt szögletet rúgni :) Meg ugyanakkor volt valami fél disznófejes eset is:)
Néha elgondolkodom, az emberi leleményességen mely fél disznókat és robogókat tud vinni a stadionba.Én még egy utcai kis puskázással is lebuktam a suliba...Persze mindenre van ember :)

ibra meg maradjon ott ahol van...a kispadon :) Egyébként is tudjuk ott megtalálta az igazit is.Szerencsére Mexes sem akar távozni Rómából....
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Azért ennyire okosak ne legyünk.
Egyik percben azt modnjuk,hogy Mourinho miatt ilyen jó az Inter,egy jó csapathoz jó edző kell,Mourinho nagy edző így meg úgy.
Guardiola egy vicc azzal a csapattal bárki nyert volna.Most akkor a tyúk vagy a tojás?
Guardiola remek edző.Vannak taktikai rigolyái,viszont rettenetesen jó szervező.
Ez a mostani Barcelona nem csak attól jó,hogy sok benne a szenzációs képességű futballista.Micsoda támadójáték így meg úgy.
Ha nem tünt volna fel a Barcelona mindent vesztett labdát kb 90%-os hatékonységban és 10 másodpercen belül visszaszerez.
Guardiola nem csak a támadó kombínációs-játék,hanem a letámadós védekező taktika nagy királya is.
Vannak játékos,taktikai és csere rigolyái.De Guardiola egyértelműen nagy edző tálentum.Nyílvánvaló,hogy van tanulni valója,fiatal edző még,fog változni,érni.
az Inter-rel nem is tundá ugyanazt játszatni,és lehet,ohgy az ő tudásához ez a fajta stílus nem fekszik,de mindenképpen remek edző.

Ibrahimovic-ot vissza lehetne hozni,de nem szabad érte sok pénzt fizet vagy egyáltalán,talán kölcsönbe egy probát megérne.Fontos dolog,lenne,hogy ne Ibrahimovic legyen a gólfelelős.Ibrahimovic nem az a hidegfejú klasszis befejező ember ez kiderült a Juve-nál az Inter-nél és most a Barca-nál is.Viszont remekül tartja a labdát,és szenzációsan készít elő.Ibrahimovic-ot símán eltudom képzelni egy árnyékék szerepkörben Milito mögött.A bajnokságban lehetne ő a center a BL-ben nem ott Milito egyértelmű.Kiváncsi vagyok kifog rájönni elöszőr,hogy Ibrahimovic komoly tét meccsen nem alkalmas a befejező ember posztra.

Kicsit haragudtam rá én is a dolgai miatt,de nem haveromnak akarom,hanem,a csapatba.Én Adriano-ra sem haragszom.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

És ki tudja elképzelni Zlatant amint labdavesztés után sprintel vissza a saját tizenhatosunkig és ha kell rohanva üldözi a labdát a pálya teljes szélességében? Jópofa, mi?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interista23 írta:Kis érdekesség.A hitelességét megkérdőjelezem de sok inter szurkoló elégedett mosollyal olvashatja.Most csókold a barca mezt Ibra

Erről az jutott eszembe, hogy lehet jövőre ugyanezt olvassuk Mourinhoval :) Azért benne van a pakliban, hogy nem jönnek be neki a számításai a Madridnál, legyen bármilyen jó edző is, más közeg, más kultúra, más elnök, stb
Ibra jó játékos, de ide ne jöjjön már vissza, de nem is fog, majd biztos fizetünk érte egy rakat pénzt....nem hiszem, hogy a Barca 40-50-nél kevesebbért elengedné! Na meg a fizuja is rengeteg lenne
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

horas írta:Ibrahimovic-ot vissza lehetne hozni,de nem szabad érte sok pénzt fizet vagy egyáltalán,talán kölcsönbe egy probát megérne.

Nem hiszem hogy szükségünk lenne rá. Nélküle jobbak vagyunk csapatként, nem kell ide ilyen kiskirály aki azt gondolja hogy nem kell védekeznie, vagy futnia, meg hogy mindenki neki passzoljon.
Jó volt nálunk Ibra, de nem kell már nekünk.
Milito 2x jobb center nála, ezt idén is bizonyatotta, mellé meg Eto'o a tökéletes csatár.
Ibra többször elmondta a sajntónak hogy mennyivel jobb a Barcában, meg azért ment el mert itt nem tud címeket nyerni.

Most akkár már ne akarja visszasírni magát ide :)
horas

Hát igen igazatok van Ibrahimovic bajosan kerülne be a jelenlegi kezdőbe.
alex.delpiero

Hozzászólás Szerző: alex.delpiero »

Szevasztok!Grat a triplához.Azért rossz lehet mert jövöre biztos rosszabb év lesz.Az edzöbá tényleg elmegy?A másik, nem irigyellek benneteket a jövö évi mezeteket látva,tiszta gyözis lesz.
Ja és van egy tök jó fotóm a gyerekröl akinek tetszik szavazhat rá,persze akinek összefér a kis lelkével.
http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2008020963
kiscivis

alex.delpiero írta:Szevasztok!Grat a triplához.Azért rossz lehet mert jövöre biztos rosszabb év lesz.Az edzöbá tényleg elmegy?A másik, nem irigyellek benneteket a jövö évi mezeteket látva,tiszta gyözis lesz.
Ja és van egy tök jó fotóm a gyerekröl akinek tetszik szavazhat rá,persze akinek összefér a kis lelkével.

Köszi.Egy ilyen év után nem kell sajnálni minket, szerencsére, benne van, h ezt nem ismételjük meg.
U.i.: Nagyon aranyos a kissrác, de ne rontsd el iylen korán, engedd meg neki, h eldöntse, hogy a juve helyett inkább focicsapatnak szeretne szurkolni. :)
alex.delpiero

kiscivis írta:
alex.delpiero írta:Szevasztok!Grat a triplához.Azért rossz lehet mert jövöre biztos rosszabb év lesz.Az edzöbá tényleg elmegy?A másik, nem irigyellek benneteket a jövö évi mezeteket látva,tiszta gyözis lesz.

Köszi.Egy ilyen év után nem kell sajnálni minket, szerencsére, benne van, h ezt nem ismételjük meg.
U.i.: Nagyon aranyos a kissrác, de ne rontsd el iylen korán, engedd meg neki, h eldöntse, hogy a juve helyett inkább focicsapatnak szeretne szurkolni. :)

Kiváncsi lennék te milyen mezt adnál rá.
kiscivis

Az biztos, h nem fekete-fehéret. (de nyugi vedd a poént)
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Szia Alex!Érezd magad jól közöttünk, azért mert másszinű mezt szeretünk!!!! ;) <beer>
alex.delpiero

Abel15 írta:Szia Alex!Érezd magad jól közöttünk, azért mert másszinű mezt szeretünk!!!! ;) <beer>

Tudom,már régen is írtam ide és semmi rossz tapasztalatom nem volt.
kiscivis

Esti Kornél ha erre jársz, Faraoniról mit tudsz jelenleg? Mert ahogy látom angol csapatok is vinnék. Imádják arrafelé a fiatal olaszokat.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Mert biztos olyan volt a hangnemed(pozitiv értelembe)!Nem provokálos mint.........na mindegy,nem irom le, mert az megint csipni fogja valakinek a szemét!
További szép napot,és jó hétvégét neked,és kis családodnak!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

alex.delpiero írta:
kiscivis írta:

Kiváncsi lennék te milyen mezt adnál rá.

Üdv alex!még hogy a mi mezünk győzikés!?hiszen ti vagytok a zebrák!!a mezetek akár lehetne győzike takarója is! :D
alex.delpiero

Üdv alex!még hogy a mi mezünk győzikés!?hiszen ti vagytok a zebrák!!a mezetek akár lehetne győzike takarója is! :D[/quote]

Szerintem nem is tudod,hogy melyik mezetekröl beszélek? Elöbb érdeklödj itt körbe.
A Gyözikést azért írtam mert nem akartam c...ni. A JUVE meze a kezdetektöl ilyen, a helyi sztárunk max 5-6 éve használhat ilyen mintályú dolgokat.Gondolom ha a reggeli kv-t kék-fekete bögréböl fogja inni rögtön választasz egy másik divat csapatot.A Zenga,Bergomi,N.Berti csapattól követöen ismerem az Intert, tehát nem kell betámadni fiatal szurkoló társam.Remélem jövöre nagyobb csata lesz mert az idei nagyon sima volt.A Roma azért volt partiban mert kiengedtétek azt a nagy elönyt.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Alex, ha már ez az Átig. topik, a Juve kiket szeretne eladni, meg igazolni?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

hogy lenne már szorosabb bajnokság?:D ez a juve kb megint a 7. helyért fog harcolni :D
INMATE

Hozzászólás Szerző: INMATE »

Én még azt se mondanám, hogy a Roma olyan jól teljesített volna, hogy volt esélyük a bajnoki címre. Az utóbbi években amikor bajnokok is lehettek volna, akkor is az Interen múlt nem a Román. A Juve szintén nem lesz bajnok esélyes, hacsak nem igazolnak 5-6 igazi klasszis futballistát. Diego féléket, persze akik jó formában is vannak. Nekünk szerintem nem kell sokat igazolnunk. 2-3 játékossal elég kiegészíteni a keretünket, főleg fiatalokkal, mert kezd a csapat öregedni, és lassan gondolni kell, hogy kik fognak itt játszani 5-6 év múlva.
horas

Valaki tud linket az új mezről?
Mármint ha egyáltalán van.
kiscivis

horas írta:Valaki tud linket az új mezről?

Parancsolj.
http://img714.imageshack.us/img714/4391 ... homesl.jpg
horas

kiscivis írta:

Parancsolj.
http://img714.imageshack.us/img714/4391 ... homesl.jpg

Köszönöm.

Ne már!!!
Ez lesz az Inter meze jövőre?
Szerintem konkrétan gáz.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Ne akard látni.

szerk.: Ezzel elkéstem...
horas

Azért abban bíztam,hogy az aktuális friss BL-győztesként a címvédő idényben valami különlegeséggel készülnek,mondjuk mint a Villarreal elleni meccs anno valami hasonló kicsit extrém,eredeti de nagyon design-os mez.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Pho ... SQUARE.jpg

Ez most elsőre nagyon nem üt nálam,nagyon nem.
horas

Atosz írta:

Ne akard látni.

ja igazad lett.
:(
Atosz

horas írta:Azért abban bíztam,hogy az aktuális friss BL-győztesként a címvédő idényben valami különlegeséggel készülnek,mondjuk mint a Villarreal elleni meccs anno valami hasonló kicsit extrém,eredeti de nagyon design-os mez.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Pho ... SQUARE.jpg

Ez most elsőre nagyon nem üt nálam,nagyon nem.

Na ez az a mez, amit nagyon imádtam, BL-ben használtuk csak azt hiszem, de imádtam. A mostani kettő meg... Az idegenbelit láttad már?
kiscivis

Tényleg kurva jó a mez, nekem is nagy kedvenc de próbáljunk meg visszatérni a topik eredeti témájához.
colyn

Hozzászólás Szerző: colyn »

horas írta:
Atosz írta:

Ne akard látni.

ja igazad lett.

Hagyjuk mar ezeket a photoshopos mezeket. Egyebkent is Joskapista lefenykepezve a furdocsempe elott...
Inter.it fennt lesz, akkor hiszem.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

ha maicon megy akkor én lehet rámozdulnék az ajaxos van der wiel gyerekre.
oké hogy santon meg zanetti megoldaná de elférne egy ilyen fiatal ügyes gyerek még itt.
kb 7 misi az ára.de ha hozzácsapunk még egy hulladékot (mondjuk suazo, mert csatárra szükségük lesz ha suarez elmegy tőlük) akkor alig kéne fizetni.
Atosz

Dris írta:ha maicon megy akkor én lehet rámozdulnék az ajaxos van der wiel gyerekre.
oké hogy santon meg zanetti megoldaná de elférne egy ilyen fiatal ügyes gyerek még itt.
kb 7 misi az ára.de ha hozzácsapunk még egy hulladékot (mondjuk suazo, mert csatárra szükségük lesz ha suarez elmegy tőlük) akkor alig kéne fizetni.

Nagyon jó ötlet, támogatandó ő is Criscito mellett.
Sztem 10 fölött van az ára, biztos van vagy 15. Sua meg szerintem a kutyának se kell..
kiscivis

Hátha a Genoa marasztalja majd a hondurasit. Akkor belevonhatjuk a Bonucci üzletbe.
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

"Internazionale: spanyol lapok szerint Pellegrini követheti Mourinhót
A spanyol As című napilap cikke szerint az Internazionale elnöke, Massimo Moratti felvette a kapcsolatot Manuel Pellegrinivel, a Real Madrid korábbi edzőjével. A lap szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Real Madridhoz épp Pellegrini helyére érkező José Mourinho utódja a chilei szakember lesz a milánóiaknál."
ns
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Atosz írta:
Dris írta:ha maicon megy akkor én lehet rámozdulnék az ajaxos van der wiel gyerekre.

Nagyon jó ötlet, támogatandó ő is Criscito mellett.
Sztem 10 fölött van az ára, biztos van vagy 15. Sua meg szerintem a kutyának se kell..

jahm transfermarkt.deröl vettem az árat.de sztem még 10 körül is megérné.
és akkor criscitoval meg bonuccival (és santon) lenne 4 fiatal nagyon jó védőnk.
jövő kérdése meg lenne oldva.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ez e meztalálgatás még olyan fölösleges....
Most már legalább 6. éve volt, hogy augusztus 1. hete után mutatták be legkorábban a hivatalos! hazai mezünket!
Előtte mindig csak a tippek, találgatások, és kamu fotók jönnek, így van ez minden évben! Lásd tavaly a barna mezt!!
Még 2 hónap böjt, és minden kiderül!
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

csak is inter írta:"Internazionale: spanyol lapok szerint Pellegrini követheti Mourinhót
A spanyol As című napilap cikke szerint az Internazionale elnöke, Massimo Moratti felvette a kapcsolatot Manuel Pellegrinivel, a Real Madrid korábbi edzőjével. A lap szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Real Madridhoz épp Pellegrini helyére érkező José Mourinho utódja a chilei szakember lesz a milánóiaknál."
ns

Én is olvastam az NSO-on a hírt. Én örülnék ha ő lenne az edzőnk. Már bizonyított ebben a szakmában: a senki által addig nem ismert Villarealból Bl-elődöntős, stabil spanyol élcsapatot csinált, a Reallal meg tavaly pontcsúccsal (97? pont) lett második helyezett a Barca mögött. Nálunk még nagyobb sikereket is elérhet. Nekem róla Cúper jutott eszembe, ő is a spanyol ligából (Valencia), érkezett hozzánk és szerintem a körülményekhez képest jól teljesített nálunk. Pellegrininek szerintem nálunk könnyebb dolga lenne, mint a Realban, mert itt nincsenek Valdanók, akik a feje felett döntenek játékosokról, itt is vannak elvárások, de nincs akkora teljesítménykényszer, nyomás az edzőn, mint a királyi gárdánál, valamint szerintem itt a "sztárok" kezelhetőbbek, nincsenek annyira elkényeztetve, mint Madridban, nem képzelik magukat fontosabbnak az edzőnél. Szerintem ezt Mourinho sikeresen belenevelte a csapatba, hál istennek.
horas

Igen,ez a Van Der Viel gyerek jó ötlet,neki is jó sajtója van,sok mindenki szeretné és a holland válogatottban kezdő ilyen fiatalon.

Suazo-val mivan,ő nem volt ekkora fos játékos.Mindenesetre örüljöünk,ha megszabadúlunk tőle.
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

horas írta:
Atosz írta:

Ne akard látni.

ja igazad lett.

Fura módon nekem bejön (már ha igaz, és tényleg ez lesz jövőre). Az idegen kígyós-piacos nagyon nem ajda :(
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Van ez így ;) . Egy az egyben Owen esete, amikor a Realba igazolt.

FORZA INTER!!!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Meglestem Capello csapatainak statisztikáit, ami a támadást és a védekezést illeti. A Roma utolsó két szezonban (innentől 20 csapatos a serie a) és hát a totális védekezés a jellemző, bár nem mindíg jön neki össze...
A fővárosiakkal:
68-19
55-46 ! ! !
A Juventusnál:
67-27
71-24
A Madridnál:
66 ! ! ! - 40 ! ! !
Véleményem szerint jobb lenne ide akár Pellegrini is (összekerülne a Real Madriddal és kiverné:), vagy Hiddink, esetleg Benitez. Nálam Capello csak negyedi számú, de nagyon úgy fest, hogy őt akarják. Az FA már le akar vele ülni tárgyalni az Interes hírek miatt a hogyan továbbról, szóval van alapja a pletykának. Nekem Pellegrini nagyon szimpatikus edző és amilyen szerencséje van a Real Madridnak az utóbbi időben, tuti összejönne a BL-ben a Real - Inter és Mou ide, vagy oda zakóznának. :D Érdekes és pikán helyzet lenne.
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Pellegrini? Hm, elgondolkodtató. Ő egy csendesebb ember, de van benne valami, ami nálunk is jól elsülhet. Szerintem a Villarealnál és idén Madridban is jó csapatot rakott össze, olyanokat, akik játszották is focit, jó felfogásban küldte pályára a csapatait. Az, hogy nem lett bajnok a Real az idén, nem hiszem, hogy rajta múlott. Soha nem szereztek ennyi pontot, rengeteg gólt lőttek, csak éppen balszerencsére volt egy Barcelona is. Megállá a helyét nálunk, jobban örülnék neki, mint Beniteznek. Én úgy látom, hogy Rafa nem képes megújulni, ugyanazzal a taktikával játszatja a Poolt, annyira kiismerhető, ami meg is látszik az idei évadjukon. És ha nem jönnek az esedmények, akkor játssza a sértődött, gonosz manót, beleköt az élő fába is. Nekem nem szimpatikus, de ha mégis ő lesz az edzőnk, akkor kívánom neki, hogy ismerje meg minél többször, milyen érzés a scudettót ünnepelni! (Nekem nagyon sikerült... :D )
Ma olvastam talán az nso-n, hogy Scolari is felbontja a szerződését az örményeknél. Még ő is bekopoghat Ibra után az ajtón, bár szerintem ő is úgy járna, mint a svéd. Legalábbis remélem.
Ha van rá lehetőség, akkor Capellót kellene megszerezni. Tapasztalt, van tekintélye, érti is a szakmályát és a karaktere garanciát jelentene a Mourinhóval megkezdett út folytatására. És akkor nem kellene a szörnyű angolját sem hallgatni tovább! :D De Pellegrini sem lenne olyan rossz választás.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

alex.delpiero írta:Üdv alex!még hogy a mi mezünk győzikés!?hiszen ti vagytok a zebrák!!a mezetek akár lehetne győzike takarója is! :D

Szerintem nem is tudod,hogy melyik mezetekröl beszélek? Elöbb érdeklödj itt körbe.
A Gyözikést azért írtam mert nem akartam c...ni. A JUVE meze a kezdetektöl ilyen, a helyi sztárunk max 5-6 éve használhat ilyen mintályú dolgokat.Gondolom ha a reggeli kv-t kék-fekete bögréböl fogja inni rögtön választasz egy másik divat csapatot.A Zenga,Bergomi,N.Berti csapattól követöen ismerem az Intert, tehát nem kell betámadni fiatal szurkoló társam.Remélem jövöre nagyobb csata lesz mert az idei nagyon sima volt.A Roma azért volt partiban mert kiengedtétek azt a nagy elönyt.[/quote]

Tudom hogy a kígyó mintázatú mezünkről beszélsz!nekem tetszik!bár inkább jozsón lehet hasonló inget kapni, annyi különbséggel hogy azon sárkány van! :D 15 éve szurkolok az internek!!attól hogy idén mindent megenyertünk még nem nevezném divat csapatnak!forza inter!!
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Tamas76 írta:Pellegrini? Hm, elgondolkodtató. Ő egy csendesebb ember, de van benne valami, ami nálunk is jól elsülhet. Szerintem a Villarealnál és idén Madridban is jó csapatot rakott össze, olyanokat, akik játszották is focit, jó felfogásban küldte pályára a csapatait. Az, hogy nem lett bajnok a Real az idén, nem hiszem, hogy rajta múlott. Soha nem szereztek ennyi pontot, rengeteg gólt lőttek, csak éppen balszerencsére volt egy Barcelona is. Megállá a helyét nálunk, jobban örülnék neki, mint Beniteznek. Én úgy látom, hogy Rafa nem képes megújulni, ugyanazzal a taktikával játszatja a Poolt, annyira kiismerhető, ami meg is látszik az idei évadjukon. És ha nem jönnek az esedmények, akkor játssza a sértődött, gonosz manót, beleköt az élő fába is. Nekem nem szimpatikus, de ha mégis ő lesz az edzőnk, akkor kívánom neki, hogy ismerje meg minél többször, milyen érzés a scudettót ünnepelni! (Nekem nagyon sikerült... :D )
Ma olvastam talán az nso-n, hogy Scolari is felbontja a szerződését az örményeknél. Még ő is bekopoghat Ibra után az ajtón, bár szerintem ő is úgy járna, mint a svéd. Legalábbis remélem.
Ha van rá lehetőség, akkor Capellót kellene megszerezni. Tapasztalt, van tekintélye, érti is a szakmályát és a karaktere garanciát jelentene a Mourinhóval megkezdett út folytatására. És akkor nem kellene a szörnyű angolját sem hallgatni tovább! :D De Pellegrini sem lenne olyan rossz választás.

Szerintem Pellegrini nem volt rossz edző. 20 új játékossal az első éven nem lehet BL-t nyerni! Aszem ő is 4-2-3-1-et játszat ami nekünk tökéletes
Válasz küldése