Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Süti

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: Süti »

Cupi írta:Téma nagyon ez a 3 védős játék, de egyrészt egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz

Erre már többen céloztak, és én sem hinném, hogy Gasperini élete legnagyobb edzői lehetőségét azzal cseszné el, hogy ragaszkodik a mások által vélt rögeszméjéhez.
Süti

Azt tudja valaki, hogy Yuto hány évre írt alá?
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Süti írta:Azt tudja valaki, hogy Yuto hány évre írt alá?

6,5 millió euróban került, és 2016. 06. 30-ig szól szerződése.
Süti

Köszi. ;)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

http://english.gazzetta.it/Football/27- ... 2263.shtml

Itt azt írják, hogy 3-4-1-2-t fogunk játszani mert Sneijdernek csak ebben van helye.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

RenciDavid írta:http://english.gazzetta.it/Football/27-06-2011/gasperini-promise-the-best-801784962263.shtml

Itt azt írják, hogy 3-4-1-2-t fogunk játszani mert Sneijdernek csak ebben van helye.
Komolytalan újságírók.
PellerG

Re: Közvélemény kutatás: Játékoskeret

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Éppen kezd aktuális lenni az átigazolási szezon, ki menjen, ki mehet-jöhet, ha ez vagy az megy, ki jöhet a helyére....

A 2011-2012-es szezon keretének átalakítására leadott voksok a következőképpen alakultak....
Köszi a szavazóknak a véleményt!! Sok az egyetértés, van egy-két meglepő döntés(Julio Cesar-eladása), de pl Kharját össz 2-en tartanátok meg(a héten felmerült, hogy mégis maradhat....). Muntarit mindenki zavarná, a Galata hátha elviszi a Lazióba tartó Cana-t pótólva. Bár többen is elégedetlenkedtünk Militoval kapcsban, 3 kivétellel megartanánk. Érdekes, hogy Mottát majdnem 50%-unk pénzzé tenné....Elgondolkodtató, közel a 30hoz.

ÖSSZEGZÉS:

---------Név----------------Maradjon--------------Menjen------------------Kölcsönbe---
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Julio Cesar----------------------26-----------------------------3----------------------------------0---------------------
Castellazzi----------------------29-----------------------------0----------------------------------0---------------------
Orlandoni-----------------------15-----------------------------13---------------------------------1--------------------
Belec----------------------------5------------------------------4----------------------------------20--------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maicon--------------------------20-----------------------------9----------------------------------0---------------------
Santon--------------------------26-----------------------------1----------------------------------2---------------------
Lucio----------------------------29-----------------------------0----------------------------------0---------------------
Ranocchia-----------------------29-----------------------------0----------------------------------0--------------------
Cordoba-------------------------1-----------------------------28----------------------------------0--------------------
Rivas-----------------------------1-----------------------------28---------------------------------0---------------------
Samuel--------------------------29-----------------------------0----------------------------------0--------------------
Materazzi------------------------18----------------------------11---------------------------------0--------------------
Chivu-----------------------------4-----------------------------25---------------------------------0--------------------
Nagatomo-----------------------29-----------------------------0----------------------------------0--------------------
Zanetti---------------------------29-----------------------------0----------------------------------0--------------------
Stankovics-----------------------28-----------------------------1----------------------------------0--------------------
Mariga----------------------------23-----------------------------4---------------------------------2--------------------
Cambiasso-----------------------29-----------------------------0----------------------------------0-------------------
Obi--------------------------------8------------------------------0---------------------------------21-------------------
Muntari----------------------------0-----------------------------29---------------------------------0-------------------
Kharja-----------------------------2-----------------------------27---------------------------------0-------------------
T.Motta---------------------------16----------------------------13---------------------------------0-------------------
Obiorah----------------------------0-----------------------------11--------------------------------18------------------
Sneijder---------------------------29-----------------------------0----------------------------------0-------------------
Coutinho--------------------------16-----------------------------0---------------------------------13------------------
Milito------------------------------26-----------------------------3----------------------------------0-------------------
Eto'o------------------------------29-----------------------------0----------------------------------0-------------------
Pazzini----------------------------29-----------------------------0----------------------------------0-------------------
Pandev----------------------------2------------------------------27---------------------------------0------------------
Obinna----------------------------2-------------------------------27---------------------------------0------------------
Suazo-----------------------------0------------------------------29----------------------------------0-----------------
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Ez a Jonathan gyerek mennyire hivatalos?Mert ha tényleg marad Maicon akkor lehet h elkapkodtunk.Nem szoktam látatlanba megítélni játékosokat de azért nekem kicsit vicces h elvileg spórolunk de simán kifizetünk érte 5,5 millió eurót ahelyett h kicsit jobban bízna a vezetőség Santonba!
Nem szeretek Milannal példálózni de ott van Abate tavaly elég sokat játszott voltak nagyon gyenge meccsei de idén már egész stabil és jó játékot produkált úgy h ő tehetségre sztem elég messze áll Davide-től...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Stankov írta:Ez a Jonathan gyerek mennyire hivatalos?Mert ha tényleg marad Maicon akkor lehet h elkapkodtunk.Nem szoktam látatlanba megítélni játékosokat de azért nekem kicsit vicces h elvileg spórolunk de simán kifizetünk érte 5,5 millió eurót ahelyett h kicsit jobban bízna a vezetőség Santonba!
Nem szeretek Milannal példálózni de ott van Abate tavaly elég sokat játszott voltak nagyon gyenge meccsei de idén már egész stabil és jó játékot produkált úgy h ő tehetségre sztem elég messze áll Davide-től...

semennyire, pletyka szinten igazoltuk csak le, kb mint Montolivot anno.
Maicon azt nyilatkozta hogy nem aggódik miatta, bár azt is hozzátette, hogy az Inter és Real dologról a Copa után fog beszélni.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Van pár játékosunk, akit ha szezonkezdéskor edzőtáborba vonulván minden évben meglátok a képeken, a gyomrom összeugrik, hogy 'jaj ne ez még mindig itt van'....
És főleg akkor vagyok boldog, amikor egy Muntariról azt írják, hogy nagyon elszánt, hogy igazolja magát Gasperininek....
Könyörgöm tegyük már ki végre, ha 3, akkor annyi milláért, de végre menjenek már valamerre Rivassal együtt....
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Samuel Eto'o igyekezett eloszlatni minden kétséget a sajtó által felvetett pletykák kapcsán, s az Inter Channelnek elárulta, nem hagyja el az Inter együttesét sem a Manchester City, sem más együttes kedvéért.

"Még a Coppa Italia döntője után beszéltem Massimo Morattival, s mikor az elnök úr kér, nem tudsz nemet mondani."

A kameruni még hozzátette, jól indult a felkészülés Gasperini irányítása alatt, s a játékosok alig várják, hogy a pályán hálálhassák meg szurkolóik fanatizmusát.

Nagyon helyes!!!
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

PellerG írta:Van pár játékosunk, akit ha szezonkezdéskor edzőtáborba vonulván minden évben meglátok a képeken, a gyomrom összeugrik, hogy 'jaj ne ez még mindig itt van'....
És főleg akkor vagyok boldog, amikor egy Muntariról azt írják, hogy nagyon elszánt, hogy igazolja magát Gasperininek....
Könyörgöm tegyük már ki végre, ha 3, akkor annyi milláért, de végre menjenek már valamerre Rivassal együtt....

Egyetértünk !! Én még ezeken kívűl szeretném a kereten kívűl látni: Pandevet,Chivut,Cordobát ,de még T. Mottát is. ;) Ezek a játékosok a 2-3,5 M€-os fizujukért az elmúlt években sok kárt okoztak a csapatnak,vagy éppen csak a meccseik többségében semmi hasznosat sem csináltak. A helyükön olyan tehetséges 20-23 éves játékosokat látnék szívesen akik 0,5-1 M €-os évi fizetésért minden meccsen a lelküket teszik ki a csapatért ,megtiszteltetésnek veszik ha együtt játszhatnak és tanulhatnak pl.Luciótól, Zanettitől,Sneijdertől vagy éppen Eto'o-tól !!! :P
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

DSanton39 írta:
Stankov írta:Ez a Jonathan gyerek mennyire hivatalos?Mert ha tényleg marad Maicon akkor lehet h elkapkodtunk.Nem szoktam látatlanba megítélni játékosokat de azért nekem kicsit vicces h elvileg spórolunk de simán kifizetünk érte 5,5 millió eurót ahelyett h kicsit jobban bízna a vezetőség Santonba!

semennyire, pletyka szinten igazoltuk csak le, kb mint Montolivot anno.
Maicon azt nyilatkozta hogy nem aggódik miatta, bár azt is hozzátette, hogy az Inter és Real dologról a Copa után fog beszélni.

Santonba meglehet bízni tényleg ,csak az a baj vele,hogy hátrafele tud csak játszani.Elfutni,beadni már sohasem tanul meg.Pedig ez az egyik alap követelmény egy szélsőhátvédtől!
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Bemutatták Castiagnost, a 30as mez lesz az övé.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

kiscivis írta:Bemutatták Castiagnost, a 30as mez lesz az övé.

Pedig ritka esetlen mozgású játékos :D :lol:
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Kép
kiscivis

20recoba írta:
kiscivis írta:Bemutatták Castiagnost, a 30as mez lesz az övé.

Pedig ritka esetlen mozgású játékos :D :lol:

Mintha ezt egy bölcs ismerősöd is mondta volna :D
imilan5555

Hozzászólás Szerző: imilan5555 »

Kép

Hátha eltöri valakinek a lábát edzésen.

Ez a faszi hogy még mindig itt van :evil:
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Örömmel láttam hogy Crisetig is felkerült az első csapathoz.
Remélem ott is marad
Süti

Dris írta:Örömmel láttam hogy Crisetig is felkerült az első csapathoz.
Remélem ott is marad

És még rajta kívül Bardi Francesco kapus, Natalino, Faraoni, Caldirola védők.

Egy-két játékost megtartanék az első csapatnál, főleg Natalino-ban látok fantáziát, már tavaly is jól teljesített a felkészülés során.
InterGyusz

Hozzászólás Szerző: InterGyusz »

Süti írta:
Dris írta:Örömmel láttam hogy Crisetig is felkerült az első csapathoz.
Remélem ott is marad

És még rajta kívül Bardi Francesco kapus, Natalino, Faraoni, Caldirola védők.

Egy-két játékost megtartanék az első csapatnál, főleg Natalino-ban látok fantáziát, már tavaly is jól teljesített a felkészülés során.

Natalino tavaly már játszott egy meccsen ahol legalább 2 gólt róla kaptunk, lehet, hogy még várni kell vele. Ha jól emlékszem a Werder ellen, de nem mernék esküdni rá.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

én natalinonak 1 meccsére emlékszek ahol jól játszott :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Én még Biraghira lennék kíváncsi. Tavaly egészen jól nyomta a felkészüléskor.

FORZA INTER!!!
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

A Werder elleni idegenbeli meccsen tényleg kaptunk Natalinorol gólt, de ha jól emlékszek akkor a bal oldalon játszatta, meg az egy nagyon gyenge csapat volt.
Natalino naogyn tehetséges, mikor a bajnokságban játszott nekem naogyn tetszett, több jó meccse is volt!!
Süti

sorger=giallo írta:Én még Biraghira lennék kíváncsi. Tavaly egészen jól nyomta a felkészüléskor.

A man.City elleni gólja:

http://www.youtube.com/watch?v=QGfh01PiRcM

Iszonyatosan nagy dugó!!!!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Süti írta:
sorger=giallo írta:Én még Biraghira lennék kíváncsi. Tavaly egészen jól nyomta a felkészüléskor.

A man.City elleni gólja:

http://www.youtube.com/watch?v=QGfh01PiRcM

Iszonyatosan nagy dugó!!!!

Emlékszem erre a meccsre, hajnali 4ig fent maradtam miatta, de ezért a gólért azt hiszem megérte... :D
kiscivis

Pedig jó fos egy meccs volt. :D
R9.

A jelenlegi keret szerint

kapusok: Julio Cesar, Orlandoni, Castellazzi, Viviano, Bardi

Első számú kapus egyértelműen Julio Cesar, aki az évi 3-4 bakiját leszámítva a világ egyik legjobb kapusa, szerintem még 2-3 évig nyugodtan kezdő lehet nálunk. Castellazzi az évi ~ 10-15 meccsét viszonylag jól lehozza, megfelelő 2. számú kapusnak, ahogy Orlandoni is 3. számúnak.

Vivianot mindenképpen csak kölcsönbe adnám, akár Arsenalnak, akár Rómának, lényeg h szokja a nyomást nagy csapatnál, és amikor Julio Cesar már nem lesz első számú kapus, akkor jöhet Ő.

középső védők: Cordoba, Samuel, Rivas, Lucio, Chivu!, Ranocchia, Caldirola

Mivel az új rendszerben 3 középső védő lesz a kezdőben, szükség van minőségi cserére. Nálam a 3 alap kezdő Samuel, Lucio, Ranocchia lenne, és Chivut ráfoghatjuk minőségi középső védő cserére ( no nem a milan és a schalke elleni teljesítményére gondolok ) Rivastól szerintem meglehetne válni és a helyére mehetne Caldirola.

[ Aki az u19-es olasz válogatott csapatkapitánya volt, valamint az u21-es olasz válogatott tagja. Az Inter Channel egy interjút csinált vele, amiben nyilatkozta hogy nagyon boldog hogy visszatért az Interbe, ez az otthona ahol felnőtt. Kemény éven van túl, Hollandiában töltött éve éretté tette mint játékost és mint embert is. Készen áll az Interre, nagy lelkesedéssel tért vissza hogy bizonyíthasson, helye van ebben a csapatban. Chivu inspirálja a legjobb, mivel ő is bal kezes, de minden védőtől próbál tanulni. Játszott 3 és 4 védős szerepben is, szerinte nincs sok különbség köztük.]

Cordoba pedig vészmegoldásnak megfelel. Reméljük nem lesz olyan sérülés idén mint előző szezonban Samuelé.

szélső védők: Zanetti!, Maicon, Chivu!, Santon, Natalino, Nagatomo, Faraoni, Jonathan

Bal oldalon a szélső elvileg a középpályán fog játszani, onnan kell előre és hátra is segítenie. Gyors és labdabiztos játékos kell ide, én személy szerint Bastost hoztam volna ide, de ő valószínűleg nem érkezik, szóval Nagatomoé lesz itt a főszerep. Remélem Chivut nem akarja ezen a részen játszatni mert akkor átjáróház lesz a bal oldal. Jobb oldalon egyértelműen Maicon rángatja majd a középpályát, remélem 2010-es formáját mutatja. Nagatomo ha sérült, Zanetti tudná pótolni, de inkább védekezésben, ezért mindenképpen meg kell tartani Santont. Felkészülési meccseken nagyon jól játszik, igaz jobb oldalon, de mindenki emlékszik az MU elleni teljesítményére ahol C.Ronaldot Ferguson áttette a másik oldalra. Maicon cseréjének most érkezett Jonathan, hát meglátjuk milyen lesz. Engem R. Carlosra emlékeztet gyengített formában. Sok erős távoli lövés, és hihetetlen gyorsaság.

középpálya: Stankovic, Cambiasso, Muntari, Motta, Zanetti!, Obi, Sneijder, Crisetig, Mariga

Elég sokan vannak 2 pozícióra, vagy esetleg 3. Hisz 2 lehetőség van
Kép Kép

bocsi a minőségért :D

Sneijder, valamint Zanetti helye biztos a kezdőben. Elképzelhető középen a Zanetti, Cambiasso, vagy Zanetti, Motta kettős. Érdekes hogy még Banegat, illetve Casemirot is szeretnék. Ez egyet jelenthet Cambiasso távozásával... Muntari távozhatna, Crisetig pedig mehetne kölcsönbe, őt az egyik legtehetségesebb középpályásnak tartják. Meglátjuk.

Támadók: Milito, Eto'o, Pandev, Pazzini, Alibec, Castaignos, Coutinho, Alvarez

Eto'o kirobbanthatatlan a kezdőből, hisz posztján jelenleg talán a világ legjobb formájában lévő játékosa, rengeteget köszönhetünk neki, imádja az nézőket, ahogy a nézők is Őt. A másik pozícióban Milito vs Pazzini harc lesz. A 3 támadós felállás -Sneijder játékától függően-( lehet középső középpályásként kap helyet ) lehetővé teszi hogy még 1 támadó szerepeljen a kezdőben. 3 befejező csatár nem jelent jót, tehát elképzelhető hogy Alvarez lesz az, hisz Gasperini minden nyilatkozatában dicséri, mint ahogy mások is. Pandev nyugodtan távozhatna, és megnyílhatna a lehetőség Coutinho valamint Castaignos előtt.

nálam a 3-4-3

______________ J.Cesar

_____ Lucio ___ Samuel ____Ranocchia

Maicon ____ Sneijder _ Zanetti ___Nagatomo

____ Alvarez ______________ Eto'o

____________ Pazzini/Milito

3-4-1-2

______________ J.Cesar

_____ Lucio ___ Samuel ____Ranocchia

Maicon __ Cambi/Motta _ Zanetti ___Nagatomo

______________ Sneijder

_________ Pazz/Mil ____ Eto'o

4-3-3 pedig nem nagyon vált be Mourinho alatt se... remélem elfelejtjük ( bár igaz akkor voltak olyan csodajátékosain mint Quaresma meg Mancini :D )
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Cambiasso távozása?
Szóba se nagyon került. Egy két kósza City pletyka volt , de az sem mostanában. Ha valaki lelép arról a posztról Casemiro és/vagy Banega érkezése miatt az Motta lesz és nem Cuchu .
kiscivis

Hagyjuk már ezt a Cambiasso távozik hülyeséget... :D
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

R9. írta:Ez egyet jelenthet Cambiasso távozásával...

Viccnek is rossz! Cuchu egyike azon kevés játékosoknak akiknek biztos(nak kellene, hogy legyen) a helye a csapatban. Egy formában lévő Cambiassot ugyanolyan nehéz pótolni a posztján, mint Sneijdert!
R9.

20recoba írta:Cambiasso távozása?
Szóba se nagyon került. Egy két kósza City pletyka volt , de az sem mostanában. Ha valaki lelép arról a posztról Casemiro és/vagy Banega érkezése miatt az Motta lesz és nem Cuchu .

ma nyilatkozta a gala alelnöke hogy a tárgyalások folytatódnak cambiasso ügyében, évi 5m-t kapna 4 évre
valamint azt is nyilatkozta h közel a megegyezés...

remélem semmi nem lesz belőle

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtNTI5MDA
Süti

Én is nehezen képzelem el, hogy egyáltalán távozni szeretne, de ez az ajánlat azért figyelemreméltó lehet neki.

Ilyen hosszabbítást az Inter-től nem kap már.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Na ne már, Cambi ne menjen sehová sem.
A csapatunk egyik arca lett az évek folyamán, ha Zanetti netán vonul utána nálam ő lenne csk, nem szabad eladni.
Az rendben hogy Maicont eladjuk, de nekem már Sneijder távozása kiverné a biztosítékot is, a Cambiéról már nem is beszélve.
R9.

azért örülök h az írásom témája cambi ne menj lett :D
kiscivis

R9. írta:azért örülök h az írásom témája cambi ne menj lett :D

A többi a kutyát sem érdekli Matty :D Egyébként Faraoni is belső védő, csak nem akartam már ilyen hülyeségbe belekötni, de ha már kiprovokáltad :D
R9.

hát én utána néztem és 2 helyen is jobb oldalra írták :D de gyanús volt mert én is belsőnek hittem

nem mintha sok vizet zavar majd idén
kiscivis

R9. írta:hát én utána néztem és 2 helyen is jobb oldalra írták :D de gyanús volt mert én is belsőnek hittem

nem mintha sok vizet zavar majd idén

Reméljük a legjobbakat. Hátha odaférne :)
Te nem voltál velünk primavera derbyn? Ott is belül pusztított :D Natalino meg Biraghi pusztított akkor a széleken asszem. :)
R9.

nem nem, én a san sirot néztem meg belül :D
kiscivis

R9. írta:nem nem, én a san sirot néztem meg belül :D

Pedig legalább láthattál volna azon a hétvégén egy derbyt, ahol nyertünk. :(
R9.

majd most ősszel :P jössz?
kiscivis

R9. írta:majd most ősszel :P jössz?

Kicsit zsúfolt lesz az őszöm, szóval nem hiszem. :(
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Na én úgy tudom, hogy Faraoni mindkét poszton megállja a helyét, de Gasp eddig szélen játszatta. Állítólag bőven van benne fantázia, tehetséges védő.

Ami számomra is rejtély, hogy hogy lesz a 8 középpályás (+ egy aki érkezik) leredukálva idén. Igazából akit mindenképp eladnék, az Muntari, és aki mozdíthatatlan az Cambiasso. Stankovic mellett igazából csak a bombagólok szólnak, meg a 7 éves Interes múltja, de kétlem, hogy idén igazán sok vizet zavarna. Obi, Crisetig és Mariga mind megérdemelné a játéklehetőséget, de mivel ezen a poszton 5-nél több emberre nincs szükségünk, valószínűleg csak egyikük marad majd a keret közelében. Crisetig a legfiatalabb, neki lehet a legkevesebb esélye, így a kölcsönadás lehet a megoldás (vagy visszamegy egy évre a primaverába). Motta jó, de nem igazi klasszis, mivel igen lassú, és néha durva. Egy jó ajánlat esetén elengedném, és akkor az új érkezőre (pl. Casemiro) számíthatnánk kezdőként. Zanettinek meg egyáltalán nem ez a posztja, nem ütközik annyit, így inkább szélsőként számítok rá.
R9.

és szélsőként hova? jobb oldalon esélytelen, bal oldalon pedig nem tudja úgy támogatni a támadásokat mint nagatomo, és fele olyan gyors

lehet idén zanetti nem mindig lesz már a kezdőben? :?
Tommy

Szépen lassan azért le kell csökkenteni majd a játékperceit.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Tommy írta:Szépen lassan azért le kell csökkenteni majd a játékperceit.

Igen, lassan le kell majd: idén 90 perc meccsenként, jövőre már csak 89, aztán 88, 87... :D :D
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

hát kövezzetek meg de én szívesebben nézném zanettit a középpálya közepén mint ezt a casemiro gyereket. cambiasso-zanetti belső középpályánál jobb nem kell. előttük meg wesley. szerintem..
Tommy

Baggio85 írta:
Tommy írta:Szépen lassan azért le kell csökkenteni majd a játékperceit.

Igen, lassan le kell majd: idén 90 perc meccsenként, jövőre már csak 89, aztán 88, 87... :D :D

Én is imádom capitanot, de ha nem ő lenne a csk, már lehet rég nem lenne kezdő, és azért már csak közelít a 40-hez.

Hoz egy jó átlagot minden meccsen, de azért kiemelkedőt nem nyújt, és ahogy telnek az évek azért látszanak rajta is az öregedés jelei.. Az is sokatmondó, hogy igazából nincs posztja a csapatban, középpályásként is vannak nála jobbak a csapatban, jobbhátvédként is. Bár mondjuk ilyen univerzális játékos, aki minden poszton képes egy egyenletes jó teljesítményt hozni biztos nincs még egy. De hát azért valljuk be, ha ő nincs a pályán, azzal semmivel sem gyengébb a csapat. Védekezésben nagyon jó, de mondjuk Cambiasso jobb nála, támadáshoz meg nem nagyon tesz hozzá semmit, gólt kb 2 évente rúg (mondjuk akkor jó nagyot) gólpasszt meg szintén nem nagyon ad, és szinte mindig a biztosra megy, és a legközelebb lévőhöz passzol, nem nagyon kockáztat.

Persze nem azt mondom, hogy egyből rakjuk ki a csapatból, csak azt, hogy szép lassan csökkentsük le a játékperceit.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Az előző szezonban tényleg furcsa dolgok történtek Zanettivel, 15 év után voltak végre gyengébb meccsei :D
Egyébként egy az egyben még mindig átjátszhatatlan, és amíg mint a falról úgy pattannak le róla a fiatalabbak
addig sztem helye van a csapatban ;)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Meg hát ugye abba se árt belegondolni hogyha Cambi mellett egy Motta, v Stanko állna hogy zárna vissza Maicon, ill Naga helyére, mert sebességben szerintem az öreg még mindig megveri őket...
Zanetti még mindig a legjobb védekező emberek közé tartozik, amit sajnálok hogy nem mer bátrabban előre játszani..pedig hát idén is ragasztott egy "kis" gól a tottenham hálójába (is)...
Válasz küldése