Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Dirtylt

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Ne haragudjatok a csúnya szavakért, de senkit nem zavar az, hogy egy kis köcsög negró gyerek földhöz vágja az Inter mezét és emellett úgy viselkedik, mint egy elkényeztetett majom??? Balotellinek mennie kell, nekem ez, amit csinált legalább annyira fájt, mint amikor Ibra megcsókolta a Barca mezt, vagy amikor Adri szóban megegyezett a Rómával. Inkább egy Arna, mint egy Balo!!!!! (és az se érdekelne, ha ő lenne a következő Pelé, el kell adni!!!)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Moratti biztosan nem ért veled egyet, ő egyértelműen Balotelli-re szeretné felépíteni a jövő Inter támadósorát.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

amit Balotelli csinált nem szép, de amennyi második esélyt Adriano anno kapott, Balotelli is megérdemel egyet, hogy a következő szezonban tiszta lappal induljon a szurkolóknál és az új edzőnél.
INMATE

Hozzászólás Szerző: INMATE »

Szerintem se írjuk le Balotellit olyan egyszerűen. 20 éves még forró fejű, emlékezzünk Rooney is milyen agresszív volt ilyen idősen. Amellett tény, hogy egy géniusz ami a futballt illeti. Szóval szerintem még lehet arra esély, hogy két három év múlva a legjobb olasz csatár és az Inter meghatározó játékosa legyen. Ha nem tiszteli a klubbot vagy a csapatott akkor előbb vagy utóbb úgyis repülni fog.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Maicon helyére Bacary Sagnat emlegetik
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Dirtylt írta:Ne haragudjatok a csúnya szavakért, de senkit nem zavar az, hogy egy kis köcsög negró gyerek földhöz vágja az Inter mezét és emellett úgy viselkedik, mint egy elkényeztetett majom???

Dehogynem, nálam is végleg elásta magát - csak nem hangoztatom mert tudom van aki még mindig bírja.
Ha nem lenne ez a klub annyira játékospáti, mint amilyen (Pl: Adriano,Burdisso,Kanu,Mario esete), akkor azonnal ki kellett volna vágni a fracba.
Szégyen volt amit művelt, ezt nem lehet csak gólokkal tisztázni.
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

DaNi írta:Maicon helyére Bacary Sagnat emlegetik

Sagna tényleg jó. Bírom a játékát, de inkább maradjon Maicon.
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Én Sagna-t nem tartom annyira jó játékosnak, és már 28 éves, és ők 11 millióba vették anno 2007 ben. Most sztem 20-25 alatt nem engedik el, de remélem az egész hír csak egy vicc. Ott van Santon, miért akarjuk elpocsékolni a legnagyobb ígéretünket :roll:. Ha jön valaki akkor inkább Bonucci, Rannochia, J Boateng 3-ból legyen aki szélen és középen is bevethető. Egyébként aki teheti ma 21:00 Sport Klub Santos meccs, és Neymar miatt érdemes belenézni, sztem még CR-nél is gyorsabb. http://www.youtube.com/watch?v=0OQjUh3Nbes Kis kedvcsináló aki nem ismerné :D. Még 15-20 misit is megér. Forza Inter
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

mike írta:Szégyen volt amit művelt, ezt nem lehet csak gólokkal tisztázni.
Egyetértek!

FORZA INTER!!!
DaNi

hazafi írta:Én Sagna-t nem tartom annyira jó játékosnak, és már 28 éves, és ők 11 millióba vették anno 2007 ben. Most sztem 20-25 alatt nem engedik el, de remélem az egész hír csak egy vicc. Ott van Santon, miért akarjuk elpocsékolni a legnagyobb ígéretünket :roll:. Ha jön valaki akkor inkább Bonucci, Rannochia, J Boateng 3-ból legyen aki szélen és középen is bevethető. Egyébként aki teheti ma 21:00 Sport Klub Santos meccs, és Neymar miatt érdemes belenézni, sztem még CR-nél is gyorsabb. http://www.youtube.com/watch?v=0OQjUh3Nbes Kis kedvcsináló aki nem ismerné :D. Még 15-20 misit is megér. Forza Inter

Úgy hallottam hogy a Santosból inkább Wesleyt hoznánk el
http://www.youtube.com/watch?v=_Kj5pIqAnw4
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

DaNi írta:Maicon helyére Bacary Sagnat emlegetik

Nekem eszembe jutott egy kedvenc OLASZ játékosom. Bár lehet sokan meghökkentek majd vagy legyinteni fogtok de én úgy gondolom, hogy most talán nem is lenne hülyeség ez az igazolás.Zaccardoról van szó. Igaz,hogy maradna a Parmá-nál,de megfelelő ajánlat és nagy csapat esetén elgondolkodna az ajánlaton a hírek szerint. Persze ez jelenthet burkolt fizetés emelési igényt is de akár azt is, hogy komolyan gondolja. Tudom 28 éves már de benne van Serie A-s rutin amire a következő szezonban szükség lehet. Még a Palermo-s korszakában kedveltem meg és szerintem jó játékos nem hiszem, hogy Grosso2 lenne.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Lombardini írta:Nekem eszembe jutott egy kedvenc OLASZ játékosom. Bár lehet sokan meghökkentek majd vagy legyinteni fogtok de én úgy gondolom, hogy most talán nem is lenne hülyeség ez az igazolás.Zaccardoról van szó. Igaz,hogy maradna a Parmá-nál,de megfelelő ajánlat és nagy csapat esetén elgondolkodna az ajánlaton a hírek szerint. Persze ez jelenthet burkolt fizetés emelési igényt is de akár azt is, hogy komolyan gondolja. Tudom 28 éves már de benne van Serie A-s rutin amire a következő szezonban szükség lehet. Még a Palermo-s korszakában kedveltem meg és szerintem jó játékos nem hiszem, hogy Grosso2 lenne.

Lombi Zaccardo? Ne má :D VB-n is nagyon rossz volt 2006-ban
Ha Olasz akkor Maggio :) Őt nagyon birom, védelem szélén meg a középpálya szélén is jól nyomja...ha jól emlékszem még csak 28 éves, tökéletes korban is van
interfan0501

Hozzászólás Szerző: interfan0501 »

Lehet, hogy Tommy le fog cseszni (már bocsánat), de mindegy.
Jövőre "álom"keret:

Kapusok: Julio Cesar, Castelazzi, Belec

Védők: Maicon, Bonucci, Materazzi, Samuel, Lucio, Chivu, Santon, Zanetti

Középpályások: Cambiasso, Thiago Motta, Mariga, Sneijder, Neymar, Coutinho, Stankovic, Krhin( mondjuk őt lehet elkéne passzolni kölcsönbe a Lazionak...), Granero

Csatárok: Balotelli, Pandev, Eto'o, Milito, Arnautovic (szerintem megérné leigazolni), Tevez/Higuain

Edző: Capello

Kezdő:

JC

Maicon Lucio Samuel Zanetti

Cambiasso Motta

Balotelli/Tevez Sneijder Eto'o

Milito/Higuain
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

hat csatár felesleges, ha Tevez vagy Higany jön, Arna nem kell, de még tán Pandev se. amúgy nem rossz keret ez, én elfogadnám.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Majd én megvédelek. :D
Amúgy jó a keret, bár egy szűrőt még midenképpen igazolnék, mert ki tudja Motta mikor sérül meg, Marigara meg nem építeném a középpályát. Khrin marha szimpatikus srác, egy co-ownershipbe el kéne passzolni, h mindenki jól járjon.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Sztem se rossz keret, Bonucciban nagyon bízok h visszahozzuk és egy kp-t még én is hozznék pluszba.Örülnék Manuel Fernandesnek vagy Moussa Sissokonak sztem egyik se vergődne ha padozna és ha jó teljesítenek Motta helyett játszhatnak is akár.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

2 napon belűl ad választ Capello... Szerintem ő jönne! Ha nem így lenne akkor most is elsőre elutasította volna Morattit.
Ha jön akkor véleményem szerint "olaszosítana". Majd meglátjuk...
Ha Maicont még mindig akarja a Real akkor hozzuk el tőlük Marcelot cserébe! Mit szóltok? Úgy tudom ő alapból balhátvéd de szokott irányítót is játszani régebben. Meg ahogy már írtam én "kukáznám" tőlük van der Vaartot.
DaNi

Egy védekező kp-t szerintem is igazolni kéne Muntari helyére :!: Ha Capello lenne az edző annak nagyon örülnék kiváló szakembernek tartom, Trapattoni is azt nyilatkozt ,hogy ő a megfelelő ember az Inter kispadjára
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Marco írta:Sztem se rossz keret, Bonucciban nagyon bízok h visszahozzuk és egy kp-t még én is hozznék pluszba.Örülnék Manuel Fernandesnek vagy Moussa Sissokonak sztem egyik se vergődne ha padozna és ha jó teljesítenek Motta helyett játszhatnak is akár.

Valóban kell még egy építkezni is tudó szűrő. Moussa Sissoko nagyon jó, hamar berobbant, ő jöhet, bár nálam Veloso az elsőszámú, de akármelyikőjüknek örülnék.
De ugyanakkor tartom, hogy Palombo az egyik legjobb olasz szűrő most. Meg lehetne kaparintani.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Maggio inkább középpályás, vagy védőként jobb?
Ha megy Májki, talán meg lehetne próbálni őt is. Valaki írta ma már őt, én sem vagyok ellene, bár tény, nem vagyok tisztában vele, milyen a védőmunkája
Atosz

PellerG írta:Maggio inkább középpályás, vagy védőként jobb?
Ha megy Májki, talán meg lehetne próbálni őt is. Valaki írta ma már őt, én sem vagyok ellene, bár tény, nem vagyok tisztában vele, milyen a védőmunkája

Egyértelműen jobban ért a támadáshoz, pazarlás lenne védőként játszatni. Kicsit Vargas-hatás, de kétségtelen, hogy hátrébbről indul. Nem védőnek való.
Atosz

Neymar és Wesley is elég nagy tehetségnek tűnik, de Wesleyre több esély van, hogy megállná a helyét a Serie A-ban. Elég masszívnak tűnik, és nagy löketei vannak. Nem lenne rossz!
Inter10

Hozzászólás Szerző: Inter10 »

Higuaínt nem fogja megszerezni az INTER, mert hosszabított a reallal 2016-ig. Így viszont lehet megkéne szerezni Neymart szerintem és esetleg kölcsönadjuk 1 évre hogy szokja a Serie A-t aztán utána meg jó lenne az INTERbe!!!
FORZA INTER!!!!!!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

DSanton39 írta:hat csatár felesleges, ha Tevez vagy Higany jön, Arna nem kell, de még tán Pandev se. amúgy nem rossz keret ez, én elfogadnám.

Szerintem Pandev remek ember,nagyon kellett a csapatba,kicsit ő is visszavontabban játszott...

Csatár???Tevezért a Real is érdeklődik,Higuain most hosszabbított és az egekben van az ára,Aguerot nem engedi az Atletico(mondjuk már írtam nem tartom nagy durranásnak)Torres az Angol bajnokságban is folyton sérült az Olaszba lehet széttörne,mellesleg marad állítólag még egy évet Angliában.Ott van Cardozo nem semmi gólterméssel :) Nekem nagy kedvencem Lisandro Lopez,de ő most ment a Lyonba,de nagy góllövő .)Meg egyébként is minek még egy csatár???
Középpályás kettő és nem muszáj hatalmas név,nem mindig azok jönnek be,és talán egy hátvéd.Ennyi,egyébként jó ez a keret...
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Lehet meg fogtok kövezni ezért amit írok :D de én el tudnám képzelni Pandev helyén Ronaldinhot nem azért mert Pandev nem jó. Imádom a brazil játékát és szerintem Milito és Eto'o sok gólt rúgna a labdáiból. Két kiszogáló Dinho meg Wes nagyon ütne szerintem. Bár egyik hátránya, hogy nem védekezik annyit (nem tudom, hogy a milanba leonardo mit mondott neki hogy kell-e vagy nem).
Mit gondoltok erről? :)
kiscivis

Azt, h mióta Olaszországban van összesen nem futott le egy maratonnyi távot. Lusta disznó aki néha ad egy szép labdát.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

egyébként nem lenne rossz nálunk bal oldalon, rendes emberekkel előtte meg mögötte, de úgy se fog jönni
kiscivis

R9. írta:egyébként nem lenne rossz nálunk bal oldalon, rendes emberekkel előtte meg mögötte, de úgy se fog jönni

Ha rendes ember alatt azt érted, h futnak és hajtanak helyette, vagy felkapják a hátukra és cipelik akkor lehet benne vmi...
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Elkezdtek abba az írányba terelődni a dolgok amielyikbe én szerettem volna.
Úgy néz ki Benítez lesz a befutó,és ezzel együtt lehetséges,hogy jön Torres.
Milito és Maicon-ért 50.millát akar adni Perez,az Inter viszont 70 akar,hogy jusson belőle Torres-re.Bár szerintem 40-nél nagyobb többet nem ér.

Benítez annak ellenére ,hogy módszeresen leépítette a Liverpool keretét,szerintem perpillanat azon kevés edzők egyike akik megütik Mourinho szintjét.
Új közeg,hozzhat neki egy fajta megújulást mivel a Liverpool-nál eléggé elfáradt a dolog nagyon úgy néz ki.És ha mindenki az igazolások miatt támadja első évben Mourinho is a Mancini,Muntari,Quaresma trió hozta bántóan a leggyengébb láncszemei a mai keretnek.Egy esélyt mindenképp megér.
Hiddink-ben vagyok biztos,hogy jobb lenne nála Capello-ban már annyira nem.Az utolsó 3 BL-szezonjában kétszer a 8-ban egyszer a 16 között végzett elöbbit a bivaly erős Thuram,Cannavaro,Zambrotta,Emerson,Vieira,Nedved,Camoranesi,Del Piero,Trezeguet,Ibrahimovic féle Juventus-al utbbi egy valljuk be szerényebb Real-al.Sok minden szól ellene az igaz,de én szerintem új perspektíva új emberek kellenek erre a müködő alapra.
kiscivis

Felesleges bármi alapot is adni a Torres pletykáknak, mert biztosra veszem, h Milito nem megy sehova. A Real most hosszabbított Higuaínnal, akinek ilyen idény után szinte bérelt helye van a befejezőcsatár poszton. Padozásért tuti, h nem írt volna alá, emellett José is elmondta az utóbbi napokban nem egyszer, h Militonak maradnia kell milánóban, és maradni is fog. A Real így sztem kiesett a kosárból, más csapat érdeklődéséről pedig még csak pletyka se volt (bár ez idő kérdése).
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Bárkit, csak Benitezt NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira ellenszenves egy pali és ráadásul szerintem nincs is olyan széles repertoárja mint Hiddinknek!

Nem tudom, hogy miért írja mindenki, hogy a hollandot nehezebb lenne megszerezni a törököktől, mint Fabiot az angol szövetségtől! Jó, elivleg ő most megy/ment még oda, míg Capello már ott van 2 éve, de akkor is. Szerintem VAN AZ AZ AJÁNLAT!!!! :D

Nekem Hiddink a favoritom, de van egy olyan érzésem, hogy sem Capello, sem Hiddink nem fog itt kikötni. :x

Remélem nem Benitez lesz a befutó, akkor inkább már Pellegrini!

Szerintem nagyobbat lehetne vele dobbantani és ki tudja mit tudna alkotni egy NAGY csapat élén, úgy hogy HAGYJÁK ŐT DOLGOZNI!!! (nem p.fáznak bele a dolgaiba, mint a reklám margitnál)

De az is lehet, hogy egy tök váratlan húzással leültet a padra Moratti valakit, akiről nem is írtak.

Igaz, hogy érintőlegesen felvetődött a neve Baggio-nak.... de én őt is szivesebben látnám mint Rafa-t!

Lehet olyat alkotna, mint Pep a Barkáááával! :D:D:D

Ezek meg a "még nem tudom hol folytatom" és "bármi megtörténhet" nyilatkozatok a játékosok szájából szerintem nagyon nagyon ritkán hangzanak el. Többsége csak kitaláció az újságírók részéről!

Ja és még valami! TORRES SEM KELL IDE! Kövezzetek meg, de én nem vagyok elájulva tőle. Tényleg nagyon sérülékeny, bár szó mi szó... nagyon technikás. Valószínű hogy szétszednék őt az olasz védők. Akkor inkább már ha csatár.... TEVEZ, vagy egy olcsóbb megoldás CARDOZO (Benfica), Suarez (ajax).

Amúgy meg ha nem megy el senki előlről, szerintem azon a fronton rendben is vagyunk! Balo lába lóg ki a csapatból és ha van valóságalapja a pletykáknak, akkor esetleg Militoé. Ha valamelyikük megy... szerintem lesz minőségi pótlás helyettük!

Uborka szezon... HEHEHEHEHE!!! :lol:
horas

kiscivis írta:Felesleges bármi alapot is adni a Torres pletykáknak, mert biztosra veszem, h Milito nem megy sehova. A Real most hosszabbított Higuaínnal, akinek ilyen idény után szinte bérelt helye van a befejezőcsatár poszton. Padozásért tuti, h nem írt volna alá, emellett José is elmondta az utóbbi napokban nem egyszer, h Militonak maradnia kell milánóban, és maradni is fog. A Real így sztem kiesett a kosárból, más csapat érdeklődéséről pedig még csak pletyka se volt (bár ez idő kérdése).

Higuain lehet,hogy hosszabított,de Raúl megy és Benzema is szar szezont huzott le.

Milito-t most kell elengedni.Torres 3 év múlva is bőven klasszis játékos lesz,Milito pedig biztos,hogy nem.
kiscivis

raúl mindenbizonnyal marad, csak nagyban leredukálódika játékpercei száma. Benzema távozására van esély, de akkor sem gondolom, h pont Milito menne a padra helyette.
3 év múlva meg Milito még 32 éves lesz bőven benne van ugyanennyi gól, viszont Torres ha így haald akkor 3 év múlva nem hogy klasszis nem lesz, de a járásasl is gondjai lesznek. Elmondta, h ha sokáig marad az angol fociban akkor belerokkan. Itt sem lennének vele gyengédebbek.
Szeretem Torres játékát, de százszor inkább egy olasz fociban edződött és bizonyított csupaszív Milito, mint egy zsákbamacska, sérülékeny, bár kétségkívül nagyszerű Torres.
horas

internaZIOnaLe írta:Bárkit, csak Benitezt NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira ellenszenves egy pali és ráadásul szerintem nincs is olyan széles repertoárja mint Hiddinknek!

Nem tudom, hogy miért írja mindenki, hogy a hollandot nehezebb lenne megszerezni a törököktől, mint Fabiot az angol szövetségtől! Jó, elivleg ő most megy/ment még oda, míg Capello már ott van 2 éve, de akkor is. Szerintem VAN AZ AZ AJÁNLAT!!!! :D

Nekem Hiddink a favoritom, de van egy olyan érzésem, hogy sem Capello, sem Hiddink nem fog itt kikötni. :x

Remélem nem Benitez lesz a befutó, akkor inkább már Pellegrini!

Szerintem nagyobbat lehetne vele dobbantani és ki tudja mit tudna alkotni egy NAGY csapat élén, úgy hogy HAGYJÁK ŐT DOLGOZNI!!! (nem p.fáznak bele a dolgaiba, mint a reklám margitnál)

De az is lehet, hogy egy tök váratlan húzással leültet a padra Moratti valakit, akiről nem is írtak.

Igaz, hogy érintőlegesen felvetődött a neve Baggio-nak.... de én őt is szivesebben látnám mint Rafa-t!

Lehet olyat alkotna, mint Pep a Barkáááával! :D:D:D

Ezek meg a "még nem tudom hol folytatom" és "bármi megtörténhet" nyilatkozatok a játékosok szájából szerintem nagyon nagyon ritkán hangzanak el. Többsége csak kitaláció az újságírók részéről!

Ja és még valami! TORRES SEM KELL IDE! Kövezzetek meg, de én nem vagyok elájulva tőle. Tényleg nagyon sérülékeny, bár szó mi szó... nagyon technikás. Valószínű hogy szétszednék őt az olasz védők. Akkor inkább már ha csatár.... TEVEZ, vagy egy olcsóbb megoldás CARDOZO (Benfica), Suarez (ajax).

Amúgy meg ha nem megy el senki előlről, szerintem azon a fronton rendben is vagyunk! Balo lába lóg ki a csapatból és ha van valóságalapja a pletykáknak, akkor esetleg Militoé. Ha valamelyikük megy... szerintem lesz minőségi pótlás helyettük!

Uborka szezon... HEHEHEHEHE!!! :lol:

Mourinho is össze-vissza baromságokat igazolt első évben.Benítez-t mindenki támadja az igazolásai miatt,Mourinho első évében szabad kezet kapott az összes igazolása mellé nyúlás volt,következő évben már összedugták a fejüket és közösen igazoltak Branca-ékkal.Ugy gondolom,hogyha Benítez igazolásai nem jönnének hasonló helyzet áll fenn.Benítez karrierje egyértelműen megtört a Liverpool-nál de 5 év alatt volt két BL-döntője és min 2 elődöntője is.Más kérdés,hogy a bajnokságban nem ért révbe,viszont a Valencia-val megutdta előzni a Real-t és a Barca-t is anno,igaz rég volt.Pellegrni remek szakember,de soha életében nem nyert semmit,ahogy a Real-al sem idén pedig sok ennél jobb játékos-keretű csapat nincs jelenleg.

Benítez-el jövőre ezzel az Inter-el egy-két változtatással,kiejtené Mourinho Real-ját.Más kérdés a bajnokság,de talán Benítez-nek kell ez a légkör váltás a megújjúláshoz.Nálam ő favorit.
horas

kiscivis írta:raúl mindenbizonnyal marad, csak nagyban leredukálódika játékpercei száma. Benzema távozására van esély, de akkor sem gondolom, h pont Milito menne a padra helyette.
3 év múlva meg Milito még 32 éves lesz bőven benne van ugyanennyi gól, viszont Torres ha így haald akkor 3 év múlva nem hogy klasszis nem lesz, de a járásasl is gondjai lesznek. Elmondta, h ha sokáig marad az angol fociban akkor belerokkan. Itt sem lennének vele gyengédebbek.
Szeretem Torres játékát, de százszor inkább egy olasz fociban edződött és bizonyított csupaszív Milito, mint egy zsákbamacska, sérülékeny, bár kétségkívül nagyszerű Torres.

Milito 1979.Június.12-én született két hét múlva lesz 31 éves.
Torres 26 éves és már most 293 tétmérközése van,emellett 72-szeres válogatott ez majdnem 400 mérközés én ezt nem nevezném sérülékenynek.
Az,hogy itt keményebbek a védők,(de miért lennének),talán annyi,hogy több az ütközés,de Torres nyilatkozata szerintem inkább a PL tempójára,iramára utalt.
Nagyon szeretm Milito-t óriási játékos mindig is az egyik kedvencem lesz,de úgy gondolom most kell elengedni amíg leeht vele sok pénzt szakítani.

A következmények nagyban függnek attól,ogy ki lesz az edző.Így Milito és Torres sorsa is.Egyébként Milito röhögve szorítja ki Higuain-t a Real-ból,hiába rugdossa a gólokat Higuain a PD-be,a BL-ben rendre egy halom szar az arc.És szerintem ő egy elég nagy lufi.Szubjektív.
DaNi

Benitez nem rossz edző :!: A Poolnál azért igazolt olyan szarul mert sose kapott annyi pénzt ,hogy azokat vegye meg akik kellenek( kivétel Torres ). De azért remélem Torres nem jön ,rühellem azt az embert
horas

DaNi írta:Benitez nem rossz edző :!: A Poolnál azért igazolt olyan szarul mert sose kapott annyi pénzt ,hogy azokat vegye meg akik kellenek( kivétel Torres ). De azért remélem Torres nem jön ,rühellem azt az embert

Ez pont,hogy nem igaz Benítez többet költött mint Ferguson az elmúlt 4-5 évben,Benítez-en pont ez a legnagyobb támadási felület,hog nem tud igazolni.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... nitez.html
De nem kell teljesen szabad kezet adni neki és ez a dolog talán átívelhető.
Ha Benítez lesz az edzőn tán-tán,minden Torres érkezésével lesz tele figyeljétek meg.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Benitez egyetlen negatívuma az hogy rossz igazol.. De az átigazolásokért ugyis a Branca-Oriali páros felel. José se kapott azért teljesen szabadkezet, voltak olyan játékosok akiket nem ő kért. Motta, Milito és Lúcio hármast például Branca hozta..

Amugy Mourinho sem a jó igazolásiairól volt híres, bár tavalyi mercató nagyon jóra sikeredett, de azelőtt meg katasztrófa volt, és a chelseanél is voltak rossz igazolásai.
kiscivis

horas írta:Torres 26 éves és már most 293 tétmérközése van,emellett 72-szeres válogatott ez majdnem 400 mérközés én ezt nem nevezném sérülékenynek.

Az utóbbi 2 évben nagyon sok problémája volt a térdével. Idén 22 (1714 perc) Pl meccsen tudott csak játszani, nálunk Pandev fél idény alatt összehozott 19et ( 1131 perccel). Tavaly is mindössze 24 (1736 perc)meccset bírt. Legalábbis a bajnokságban. Én mindenképpen Milito megtartása mellett vagyok, de ugye nem kell egyetértetünk.
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Hát elég csak a Quaresma Mancini kettősre gondolni...
horas

kiscivis írta:
horas írta:Torres 26 éves és már most 293 tétmérközése van,emellett 72-szeres válogatott ez majdnem 400 mérközés én ezt nem nevezném sérülékenynek.

Az utóbbi 2 évben nagyon sok problémája volt a térdével. Idén 22 (1714 perc) Pl meccsen tudott csak játszani, nálunk Pandev fél idény alatt összehozott 19et ( 1131 perccel). Tavaly is mindössze 24 (1736 perc)meccset bírt. Legalábbis a bajnokságban. Én mindenképpen Milito megtartása mellett vagyok, de ugye nem kell egyetértetünk.

Egyértelmű,hogy nem kell de én tartok attól,hogy Milito rövid időn belül Crespo és Cruz utolsó egy két éves szezonját fogja reprodukálni.Ibrahimovic-ot is eltemették még tavaly elött a térde miatt,emlékezzünk mikor összefoltozva beállt az utolsó fordulóra tavaly elött a Parma ellen hosszú-hosszú kihagyás után.Ahogy Motta-ról is már lemondtak sokan.Nyílván benne van az is,hogy ez nem fog változni Torres-nél.A támadó szekció rendben van,Balotelli,Pandev,Eto'o azért elég kell,hogy legyen a scudetto-hoz,de szerintem az igazi gólfelelősposzton kell egy igazi klasszis Milito napjai pedig megvannak számlálva kisebb-nagyobb túlzással.Ha idén nem is jövőre szerintem már aktuális a dolog más kérdés ennek az üzleti oldala.
horas

Tommy írta:Benitez egyetlen negatívuma az hogy rossz igazol.. De az átigazolásokért ugyis a Branca-Oriali páros felel. José se kapott azért teljesen szabadkezet, voltak olyan játékosok akiket nem ő kért. Motta, Milito és Lúcio hármast például Branca hozta..

Amugy Mourinho sem a jó igazolásiairól volt híres, bár tavalyi mercató nagyon jóra sikeredett, de azelőtt meg katasztrófa volt, és a chelseanél is voltak rossz igazolásai.

Mouri9nho az első évben kapott szabad kezet.Nehezn hiszem,hogy Branca és Oriali bármit is látott egy leszállóágban lévő de fénykorában sem sztár Mancini-ben,ahogy Muntari sem hiányzott a középpályáról,a tavaly még bekkelős,lassab Inter-ben ellébecolt,az idei felgyorsult,passzolós csiku-csukis Inter-ből már ordított.Quaresma-t a félvilág megakarta szerezni,csak nála visszatertó erő volt a horribilis ára,ő a totális mellényúlás esete ilyen van.
Ez a szezon után Mourinho is engedett,belátta és a Branca-ék is azt mondták gondolom,hogy beszéljük át innentől kezdve az igazolásokat.Mourinho Deco-t és Carvalho-t akarta Branca-ék pedig rádumlták Sneijder-re és Lucio-ra.

Ezért mondom,hogy egy-két bakot lőhet Benítez is a ekret kibríja,de nehezen hiszem,hogy Branca-ék végig nézik ahogy sorozatosan módszeresen leépíti a keretet.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Militot én nem adnám el, nincs Torressel semmi bajom sőt bírom is a játékát de Milito már bizonyitott nálunk ki tudja Torres h szerepelne, viszont Benitezt én is támogatnám nem rossz edző és egyetértek horassal h az új közeg lehet jót tenne neki, azért csak nyert egy Bl-t a Poolal meg Uefát a Valenciával, és sztem könnyebb ezzel az Interrel olasz bajnoknak lenni mint a Liverpoolal megnyerni az angol bajnokságot.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

sztem sem lenne vége a világnak ha Benitez jönne. és ha belegondolunk az első éveiben az igazolásai se voltak annyira szarok (torres,alonso,kuyt,mascherano).
csak utána rendre lecsúszott a nagyobb nevekről mert akik mozdíthatóak voltak azokat elhalászták előle és kénytelen volt kísérletezni zsákbamacskákkal, amik nagyon nem jöttek be neki.
az eredménykényszer is lebéníthatta kicsit.
másrészt angliában menedzserek vannak.sokkal több dolog hárul az edzőre.ezt Mou is elmondta...
Brancával együtt sztem nem lenne baja az igazolásokkal se!
jobban örülnék Hiddinknek de ha Benitez jön neki is drukkolni fogok.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

horas írta:A támadó szekció rendben van,Balotelli,Pandev,Eto'o azért elég kell,hogy legyen a scudetto-hoz,de szerintem az igazi gólfelelősposzton kell egy igazi klasszis Milito napjai pedig megvannak számlálva kisebb-nagyobb túlzással.Ha idén nem is jövőre szerintem már aktuális a dolog más kérdés ennek az üzleti oldala.

Ha így is lenne (bár sztem még Militoban legalább 2 ilyen év van) akkor tökéletes megoldás Eto'o középre állítása és inkább még 1 center helyett egy szélsőként is használható gyors és jól cselező csatár kellene majd...
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Teveznek én örülnék
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Én személy szerint Beniteznek nem örülnék. Jobb lenne, ha kicsit olaszosítanánk a keretet, és ugye miért is ne kezdhetnénk az edzőnél?!
Maicon meg had menjen, akár 20 milláért is. A helyére meg Ranocchia + Bonucci kellene.
Esetleg egy minőségi igazolás még eltudnék képzelni középpályára, egy hasonlóan kreatív játékost mint Sneijder.
Támadó szekció meg úgy jo ahogyan van. Idén nem nyúlnék bele (ha nem távozna senki), max jövöre lenne esedékes.
kiscivis

realevil írta:Maicon meg had menjen, akár 20 milláért is. A helyére meg Ranocchia + Bonucci kellene.

? 20 milla a világ legjobb jobb-bekkjéért, a helyére meg 2 középsővédő?
patyi65

Hozzászólás Szerző: patyi65 »

http://www.youtube.com/watch?v=E1nRNlzrtO0
Én meg Őt venném meg és Arnát megtartanám. Kölcsönadnám őket pár évre had edződjenek. Így ketten + Baloval király lenne a csatársorunk. Hátul meg szinte össze lehetne hozni egy tiszta Olasz sort. Edző kérdésben nehéz dönteni, de én bízok Morattiékban, hogy a legjobbat fogják idehozni. Még Hazardot is szívesen látnám Inter mezben.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Ja az a Hazard gyerek nagyon jó. Zidane már ajánlotta is Péreznek de még nem tettek ajánlatot, hamarabb le kéne rá csapni.
Válasz küldése