Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Nem tudom de valahogy már nem hiszek nagy igazolásba idén.Pedig szerintem szükség lett volna valakire,mascherano is jó lett volna de lemaradtunk róla,csatárnak is egyértelműen kéne valaki,de valahogy már nem hiszek.Félek nehogy kevés legyen ez a csapat egy sérülés esetén,kidől milito ki játszik biabiany? A többi csapat meg erősödik,mi meg nem. Remélem lesz még itt meglepetésnek valami nagy név.
- Tommy
Mi keretünk még így nem erősödve is sokkal jobb.
Miért lenne a keret kevés? Tavaly sem volt az, ráadásul most a pad bővült mert jötte kiegészítő emberek.. Balotelli helyére kell valaki, többi posztra értelmetlen lenne igazolni.
Miért lenne a keret kevés? Tavaly sem volt az, ráadásul most a pad bővült mert jötte kiegészítő emberek.. Balotelli helyére kell valaki, többi posztra értelmetlen lenne igazolni.
- Nia
Nem értem,mi a baj a kerettel.Elvesztettünk egy kupát,na és bumm.Van elég.
A vereség mindig benne volt és benne lesz a pakliban.Ez a keret nem csak Európát,de Olasz hont is lealázta(akárhogy is).a Barcan kívül én nem látom azt,hogy bárki is sokat erősödött volna.Nem mozgolódott annyira a piac.
Holnap lejár a határidő,ennyi.Ha igazolunk akkor igazolunk,ha nem az őszt ezzel a kerettel végigcsináljuk.Ennyi.
Alig várom este a meccset.Az elmúlt éveknek jó lenne véget vetni(ne döntetlennel kezdjünk
)
Azért van egy gyanúm,hogy a nap végén még a Milan boldog lesz,aztán majd levakarjuk a képükről a vigyort.Vagy nem
FORZA INTER
Holnap lejár a határidő,ennyi.Ha igazolunk akkor igazolunk,ha nem az őszt ezzel a kerettel végigcsináljuk.Ennyi.
Alig várom este a meccset.Az elmúlt éveknek jó lenne véget vetni(ne döntetlennel kezdjünk
Azért van egy gyanúm,hogy a nap végén még a Milan boldog lesz,aztán majd levakarjuk a képükről a vigyort.Vagy nem
FORZA INTER
-
Injoc
mike írta:Injoc írta:Mascherano Toure helyét veszi át a barcában..nálunk nem lenne helye abban a tekintetben h van 1 Cambiassonk..
Dehogynem, ott van a barcában a nagyszínész buszketsz is aki biztos kezdő lesz ugyanúgy mint Mascherano is. Simán elfért volna ide is egy Masche-Cambi kettős
Mondjuk annyira nem bánom hogy nem hoztuk, de a szerkezetbe belefért volna.
Abban igazad van h belefért volna a rendszerünkbe, de pl a barcaban sztem vki nem lesz kezdő..vagy rotálni fog Pep..mert Xavi-Iniesta középpálya biztos és elöl Messi-Villa-Pedro, max úgy kerülhetne be mind2 ha Iniesta felmegy a támadó szekcióba..de mind1 ez nem is lényeges meg nem is ide tartozik..de mindenesetre én Cambi mellé egy olyan középpályást képzelnék el aki jobban tudja támogatni a csatárokat de sajna jelenleg nincs ilyen ember a piacon max olyanok akik eléggé mozdíthatatlanok (Fabregas, Schweinsteiger) erre fel mondtam azt h nem lenne helye..jó lenne ha Motta minél hamarabb felgyógyulna..mert neki vannak igen jó passzai és azok hiányoztak pl az atletico ellen is...Stankoval pedig az a baj h hullámzó a teljesítménye..a többit már leírtam
- internaZIOnaLe
Rivast állítólag a Schalke és a Panathinaikos is kerülgeti! Csak vigye el őt is innen valaki már!!! 
- Inter101
Üdv Mindenkinek. Nálam a bal oldal számít gyengének, oda mindenképp elfért volna egy kis erősítés, akár a hátvéd posztra akár a középpályára. És bizony Balotelli helyére is kellett volna valaki. Bizony Aguero szerintem tud a bal oldalon szélen játszani el tudnám képzelni ott vagy esetleg az uruguayi Suarez! Igaziból erős a keret ez tény, de némi frissités rá fért volna a csapatra, nem tudom hogy a vb miatti kevés pihi és a mindent megnyertünk után hogyan lehet motiválni kellöképpen a csapatot, és akkor még ott van a Mourinho kit visz nem visz cimű játék is. No mindegy ugysem mi hozunk döntéséket, nekünk annyi a feladatunk hogy szurkolunk, azon meg nem fog mulni!!
- internaZIOnaLe
Kicsi Off!!!
Raiola most már Maxwell-t is a Milánhoz vinné! Nem lesz ez így jó, ha Robinho és az ex bal bekkünk is ott köt ki, már komoly riválisaink lehetnek a piros feketék!
VALAKIT KELL MÉG IGAZOLNUNK!!! MINŐSÉGI JÁTÉKOST!!! Ááááá mekkora lenne, ha az utolsó napon bejelentenék, hogy megvettük Fabregast!!!
Rá nagyon kevés az esély, viszont szerintem egy jó ajánlat ellenében Schweinsteiger-t el lehetne hozni!!! Nagyon illene a játékunkba és akkor már nyugodtabb lenne mindenki a következő szezonnal kapcsolatba. Szélre még jöhetne Rossi és meg is vagyunk! Őt állítólag a Tottenham vinné és valami 12 millió csupán az ára!!!
LÉPJ BRANCA!!!
Raiola most már Maxwell-t is a Milánhoz vinné! Nem lesz ez így jó, ha Robinho és az ex bal bekkünk is ott köt ki, már komoly riválisaink lehetnek a piros feketék!
VALAKIT KELL MÉG IGAZOLNUNK!!! MINŐSÉGI JÁTÉKOST!!! Ááááá mekkora lenne, ha az utolsó napon bejelentenék, hogy megvettük Fabregast!!!
Rá nagyon kevés az esély, viszont szerintem egy jó ajánlat ellenében Schweinsteiger-t el lehetne hozni!!! Nagyon illene a játékunkba és akkor már nyugodtabb lenne mindenki a következő szezonnal kapcsolatba. Szélre még jöhetne Rossi és meg is vagyunk! Őt állítólag a Tottenham vinné és valami 12 millió csupán az ára!!!
LÉPJ BRANCA!!!
- jdanika
Maxwellt szerintem nem adja a Barca, elég jó teljesítményt nyújt ott és elég sokszor kezdő. Robinho-t már rég kölcsönvehettük volna, abból az ügyből se lesz már semmi, meg a Rossiból se szerintem sajnos.....
-
Injoc
jdanika írta:Maxwellt szerintem nem adja a Barca, elég jó teljesítményt nyújt ott és elég sokszor kezdő.
Csak most jött Adriano, ott van Abidal is...de ez már itt off
- realevil
Ha esetleg érkezik is valaki így az utolsó napokban, az szinte biztos h nem Cesc Fabregas lesz. Az ágyúsok nem engedik el. Most olvasom, hogy csípőből visszautasították a Muntari + €35 millás ajánlatunkat.
Mozdíthatatlan ennyi pénzért.
- g.e.r.a
Én csak egy olyan embert várok aki akár a cserepadról beszállva akár kezdőként lendületet tudd adni a csapatnak!Mert ha Balotelli a meccsre koncentrált akkor bizony ő ilyen volt!
Ezt a csapatban keletkezett űrt kéne betölteni vmi megbízható játékossal.
Én reménykedem 31.-e éjfélig
- jdanika
g.e.r.a írta:Én csak egy olyan embert várok aki akár a cserepadról beszállva akár kezdőként lendületet tudd adni a csapatnak!Mert ha Balotelli a meccsre koncentrált akkor bizony ő ilyen volt!
Hát igen, de Robinhoról is lemaradtunk úgy tűnik állítólag kedden jelenti be a Milan az érkezését,pedig benne még reménykedtem, már a Balotelli üzletbe bele kellet volna vonni. De hát ez van kíváncsi leszek a holnapi napra!
Forza Inter! Gyerünk Branca
- mike
realevil írta:Ha esetleg érkezik is valaki így az utolsó napokban, az szinte biztos h nem Cesc Fabregas lesz. Az ágyúsok nem engedik el. Most olvasom, hogy csípőből visszautasították a Muntari + €35 millás ajánlatunkat.
Szerintem nem is pont ő kellene is, de azért nem bánnám
Van még 1 nap, lépni kéne már valamit...
Csatár mindenképp kell
- Gabosska
- Kapcsolat:
Miután a BL serleg végre a helyére került, egy dologra tudtam gondolni: jön az izgalmas áááátigazoláááási időőőszak. Hát, az igazat megvallva, nem csak nekünk, Interistáknak volt unalmas, máshol sem volt túlfűtött a hangulat.
De kezd ismét megjönni a kedvem, látva hogy Bracáék az utolsó napra showt redneznek (legalábbis remélem...mert ha nem. iszonyatos lesz a csalódottság).
Az elvárások nem nagyok: minimum egy Inler szintű játékos érkezzen. Minimum.
Szerintem Balet nem engedik. Majd minden meccsen gólt lő, vagy utóbbi előttin 3 gólpasszt adott...iszonyatosan fiatal és tehetséges...egy Muntari féle hulladékért nem adják ide...pedig elkéne: könnyezek mikor Chivut meglátom mint bekket.
Fabre álom marad...őt tutira nem adják.
Robinho elúszott (bár nekem inkább kellett volna egy csupaszív Kuyt mint egy problémás gyerek).
Kuyt-Masc nem jönnek.
Ki maradt még? Kitudja, hogy holnap bemutatják Leo Messit

De kezd ismét megjönni a kedvem, látva hogy Bracáék az utolsó napra showt redneznek (legalábbis remélem...mert ha nem. iszonyatos lesz a csalódottság).
Az elvárások nem nagyok: minimum egy Inler szintű játékos érkezzen. Minimum.
Szerintem Balet nem engedik. Majd minden meccsen gólt lő, vagy utóbbi előttin 3 gólpasszt adott...iszonyatosan fiatal és tehetséges...egy Muntari féle hulladékért nem adják ide...pedig elkéne: könnyezek mikor Chivut meglátom mint bekket.
Fabre álom marad...őt tutira nem adják.
Robinho elúszott (bár nekem inkább kellett volna egy csupaszív Kuyt mint egy problémás gyerek).
Kuyt-Masc nem jönnek.
Ki maradt még? Kitudja, hogy holnap bemutatják Leo Messit
- realevil
Bizony, egy csatár nem ártana. Ha sérülés,eltiltás vagy esetleg mindkettő van elől, akkor nem lesz túl sok variációnk a támadó sort illetőleg. Egy már beérett megbízható csatárt szvsz elkéne még hozni.
Anno volt még pletyka, hogy akár Schweinsteiger is jöhet. Vele kapcsolatban van valami hír?
Nem sírnék, ha csak ő jönne.

Anno volt még pletyka, hogy akár Schweinsteiger is jöhet. Vele kapcsolatban van valami hír?
Nem sírnék, ha csak ő jönne.
- psn
szabinho91 írta:Nagy nevet ígért kb 2 hónapja, akkor még lehet ő sem gondolta, hogy ennyire beállt a piac. Nagy név, aki tényleges erősítés is lenne sztem, Schweinsteiger, Fabregas, Mascherano lett volna, esetleg Rossi, Kuyt, Forlán.
a lehetőség megvolt, hozhattuk volna mascheranot és kuytot is ha nem olyan fos ajánlatokat tettek volna nekik, pedig lett volna miből kitenni a lóvét. szerintem már nem jön senki, jó lett volna 1-2 erősítés, robinhot is a télapók viszik.. végülis ha nem a mostani formáját nyújtja a csapat akkor nem is baj, szivesen látnám a fiatalokat is tombolni
- g.e.r.a
Feldobták Afellayt, mint lehetséges érkezőt most nem tudom, h ennek örüljek e!
Fiatal, de számomra kérdéses, h mit tudna csinálni szerintem a Holland bajnokságot se nőtte még ki!
Fiatal, de számomra kérdéses, h mit tudna csinálni szerintem a Holland bajnokságot se nőtte még ki!
- csak is inter
1.Forlán
Talán őt egy jó ajánlattal ellehetne hozni.
2.Rossi
Biztos jönne. Fiatal,olasz.
30-40 milla szerintem rendelkezésre áll.
Talán őt egy jó ajánlattal ellehetne hozni.
2.Rossi
Biztos jönne. Fiatal,olasz.
30-40 milla szerintem rendelkezésre áll.
- tomika431
Az Inter is kudarcot vallott Cesc Fabregas átigazolásával - jelentette a Sportmediaset. Pedig gáláns ajánlatot tettek a fekete-kékek, 35 millió eurót plusz Sulley Muntarit kínálták tálcán az Ágyúsoknak.
Arsene Wenger fogadta Marco Branca sportigazgatót, de udvariasan elutasította ajánlatát. Az Inter illetékesei nem csüggednek, gőzerővel dolgoznak egy klasszis középpályás leigazolásán.
Rafael Benítez az Európai Szuperkupában elszenvedett kínos vereség után erősítést kért. A spanyol mester különösen szomorú amiatt, hogy egyik kedvencét, az argentin fedezet Javier Mascheranót az Inter orra elől orozta el a Barca.
A fekete-kékek új célpontok után néztek, de könnyen lehet, hogy a Bayernnél is hiába kopogtatnak, Bastian Schweinsteiger nem eladó. Riccardo Montolivo vagy Andrea Poli lehet a megoldás.
Arsene Wenger fogadta Marco Branca sportigazgatót, de udvariasan elutasította ajánlatát. Az Inter illetékesei nem csüggednek, gőzerővel dolgoznak egy klasszis középpályás leigazolásán.
Rafael Benítez az Európai Szuperkupában elszenvedett kínos vereség után erősítést kért. A spanyol mester különösen szomorú amiatt, hogy egyik kedvencét, az argentin fedezet Javier Mascheranót az Inter orra elől orozta el a Barca.
A fekete-kékek új célpontok után néztek, de könnyen lehet, hogy a Bayernnél is hiába kopogtatnak, Bastian Schweinsteiger nem eladó. Riccardo Montolivo vagy Andrea Poli lehet a megoldás.
-
szabinho91
Na most Andrea Poli nyilván nem klasszis, bevallom őszintén - szégyen, nem szégyen - 2-nél többször nem is láttam játszani, de mikor láttam akkor jó volt, és még nagyon fiatal, bármi lehet belőle. Montolivo-t sem nevezném klasszisnak, de azért elég jól tolja a Fiorentina-ban, fiatal, olasz!, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy 20 alatt megúsznánl, és Mascheranot mennyiért is vette meg a barca? Nem sokkal került többe.
- Tommy
Poli óriási tehetség.. Tavaly alapember volt a sampban, és az egyik legjobbjuk.
Lehet furán fog hangzani, de az ő leigazolását támogatnám legjobban.
Lehet furán fog hangzani, de az ő leigazolását támogatnám legjobban.
- DSanton39
bármilyen igazolás dobna a csapaton, most nagy az állóvíz, mindenki elégedetten játszik mintha semmi sem számítana innentől. kellene 2-3 új ember, aki bizonyítani akar. csak ezt nem most kellene, az utolsó pillanatban.
de azért remélem egy támadó szellemű játékos még érkezik.
de azért remélem egy támadó szellemű játékos még érkezik.
- versenyszellem
35+ muntari pedig nem rossz ajánlat. jó lenne a hulladékokat kidobálni és a befolyt pénzt még hozzácsapni, mondjuk 60 milla körül már nem mondanának nemet 
no persze kizárt hogy 60 milláért igazoljunk egy játékost, nincs olyan játékos, akit ennyiért valójában megérne leigazolni.
Amúgy Schweinsteiger azért talán jönne hozzánk, ha megfelelő ajánlatot teszünk érte a maradék időben.
Anniyra nem kell aggódni a keret miatt. még nem nagyon állt össze a dolog sztem Beniteznél sem. hogy ki mire jó, kit mikor érdemes bevetni stb
tényleg pár hónap mire lesz ebből valami. mondjuk kicsit zavar azért hogy most volt két gólnélküli meccsünk. gólok nélkül nem fogunk nyerni
no persze kizárt hogy 60 milláért igazoljunk egy játékost, nincs olyan játékos, akit ennyiért valójában megérne leigazolni.
Amúgy Schweinsteiger azért talán jönne hozzánk, ha megfelelő ajánlatot teszünk érte a maradék időben.
Anniyra nem kell aggódni a keret miatt. még nem nagyon állt össze a dolog sztem Beniteznél sem. hogy ki mire jó, kit mikor érdemes bevetni stb
tényleg pár hónap mire lesz ebből valami. mondjuk kicsit zavar azért hogy most volt két gólnélküli meccsünk. gólok nélkül nem fogunk nyerni
-
szabinho91
Állítólag közel vagyunk Marko Marin leigazolásához, 11 millió euro körül lehet akár a miénk.
-
Vitya
Na ez ennyi lesz....Csak mennek el az emberek (a végén még maicon is), és senki minőségi nem érkezik. Egy középszintű Biabiany, és egy 40 kilós Coutinho, akiben én személy szerint semmi zseniálisat nem látok.
Van 140 misink elvileg, csak pár név akiből 2-3 simán érkezhetett volna:
Pazzini, Cassano, Miccoli, Pastore, A.Sanchez, Lavezzi, Hamsik, Falcao (porto), Moutinho (sporting)
A milánba csak úgy érkeznek a sztárok, a nagy válságuk idején, nálunk meg ahol van most pénz semmi.
Na csak ennyi lett volna, további szép napot!
Van 140 misink elvileg, csak pár név akiből 2-3 simán érkezhetett volna:
Pazzini, Cassano, Miccoli, Pastore, A.Sanchez, Lavezzi, Hamsik, Falcao (porto), Moutinho (sporting)
A milánba csak úgy érkeznek a sztárok, a nagy válságuk idején, nálunk meg ahol van most pénz semmi.
Na csak ennyi lett volna, további szép napot!
- mike
szabinho91 írta:Állítólag közel vagyunk Marko Marin leigazolásához, 11 millió euro körül lehet akár a miénk.
Jaj csak friccet ne !
Főleg ne ilyen középszerűt
- Marco
Sztem kp-ra Inler fog érkezni elvileg közel a megállapodás, vagy esetleg vki Madridból aki ott nem kell.
- interfan
Azt olvastam,hogy a real felajánlotta van der vaartot,de moratti visszautasította.Mert inkább agüero vagy forlan kéne neki,fabregasra az eddigi kis esély is tovább halványult már szinte biztos hogy nem jön.Jó lenne szerintem vdv egyértelműen jobb mint ilyen inler,ledesma,sculli félék.De attól tartok közülük fog valaki érkezni.
- Festa
Szerintem Ledesma fog csak jönni.
Annak örülök,hogy bajkeverő Balotellit eladtuk,de ennek ellenére csalódás volt nekem ez az átigazolási időszak.
A támadó részleget kéne frissiteni.Coutinho és Biabiany egyenőre kevés ide.A kis brazil tehetséges,de legalább egy év kell neki amig felveszei a szériá ritmusát.Tegnap sem ment szegény Militonak ,de nem tudtunk kit behoznii helyette.,Eto'o meg szenvedett a szélen.
Nagyon kéne egy Cruz szintű játékos aki ha kell a padon,de ha bejön meccseket dönt el
Annak örülök,hogy bajkeverő Balotellit eladtuk,de ennek ellenére csalódás volt nekem ez az átigazolási időszak.
A támadó részleget kéne frissiteni.Coutinho és Biabiany egyenőre kevés ide.A kis brazil tehetséges,de legalább egy év kell neki amig felveszei a szériá ritmusát.Tegnap sem ment szegény Militonak ,de nem tudtunk kit behoznii helyette.,Eto'o meg szenvedett a szélen.
Nagyon kéne egy Cruz szintű játékos aki ha kell a padon,de ha bejön meccseket dönt el
- Cinege1986
Nem hiszem, h 1 Fabregas, Schweinsteiger, Agüero szintű játékos, aki stabil kezdő a csapatában az aug. 31-én jelentené be, hogy: léptem az Interhez. Lehet "nagyokat" fogni az utolsó nap is, de azok már nem meghatározók a klubjukban (Ibra a Barcában, Robinho Man.ben...) Bár Robinhoban még mindig bizom titokban, h jön HOZZÁNK 
- interfan
Agüerot és forlánt az atletico csak nagyon jó ajánlat esetén engedi el,nem hiszem hogy moratti kiadna annyi pénzt bármelyikükért is.De van der vaartot nem értem miért nem hozzuk el,az ára sem lehet olyan magas szerintem 15m körül elehetne hozni,és szerintem ő jóval jobb játékos mint sculli mondjuk.
- Marco
De Van Der Vaart is felesleges, kp nem kell, láthattuk tegnap Mariga tökéletes párja Cambiassonak. Egy szem támadó kellene sztem, mert ott vaunk kicsit kevesen és meglennénk. De szinte tuti h jönni fog egy kp sztem.
- interfan
De van der vaart a válogatottba is együtt játszott sneijderel,szerintem jó lenne ő pandev helyére.De persze ez az én véleményem,és valószínű nem is jön.
- tomika431
Megérkezett Milánóba magánrepülőjével Robinho, a brazil válogatott és a Manchester City sztárja - jelentette kedden 12:30-kor a Sky Sport Italia. A 26 éves támadó azért jött, hogy a Milanhoz igazoljon, hamarosan átesik az orvosi vizsgálaton Gallaratéban, Varese közelében.
Ugy látszik Robinho-rol is lemaradtunk.:..Robinho-Ibra-Pato, nem gyenge csatársoruk lesz,lehet az egyik legjobb a ligába....( Grat a vezetőségnek!..Nem csinálnak semmit,csak nézik ahogy a riválisaink erősödnek..ennyit a vezetőségről.Ha a szezont kupa nélkül zárjuk,(ami elég valoszinü)ne csodálkozzon senki...kellett volna igazolni hisz pár játékosunk már a pályafutása végét járja,nem tul motivált...
Ugy látszik Robinho-rol is lemaradtunk.:..Robinho-Ibra-Pato, nem gyenge csatársoruk lesz,lehet az egyik legjobb a ligába....( Grat a vezetőségnek!..Nem csinálnak semmit,csak nézik ahogy a riválisaink erősödnek..ennyit a vezetőségről.Ha a szezont kupa nélkül zárjuk,(ami elég valoszinü)ne csodálkozzon senki...kellett volna igazolni hisz pár játékosunk már a pályafutása végét járja,nem tul motivált...
- Komax
Ha Robinho a Milanba igazol az nem mi mercatonkban tartozik.
Hiába lesz a Milan csatársora erős, ha senki sem fog védekezni, kezd Real szaga lenni a dolognak.
Hiába lesz a Milan csatársora erős, ha senki sem fog védekezni, kezd Real szaga lenni a dolognak.
- interfan
Agüero ügynöke tagadta az inter megkeresését,azt mondta senki sem kereste meg,és ez csak pletyka hogy agüero az interbe menne.Valahogy nem lepődök meg ő számunkra csak egy álom marad.
-
Fan Gusto
Ne legyetek már türelmetlenek! Ha Branca Madridban van akkor igazolunk ma valakit, ez szinte biztos.. nem nagyon szokott ő potyára utazgatni. Nagyon jó lenne ha Agüero lenne az, de szinte kizártnak tartom! Viszont Madridban annyira rossz vételt még soha nem csináltunk, ugyhogy ez nem rossz.
(Cuchu,Samuel,Sneijder...)
(Cuchu,Samuel,Sneijder...)
- kiscivis
Santiago Solari
DD Mondjuk legalább aprópénzét jött. 
-
R9.
ja ingyen jött
ronaldot adtuk el 35m + 10m-s játékos
amúgy morattira kvára haragszok amiért nem vettünk senkit, ilyen ledesma meg ilyen kutyaütők nem kellenek ide...
robinhot nem igaz hogy nem tudta volna elhozni pandev helyére, nevetséges. milan ingyen megkapja ibrát meg robinhot vicc
remélem bejelenti este schweinsteigert meg kunt
ronaldot adtuk el 35m + 10m-s játékos
amúgy morattira kvára haragszok amiért nem vettünk senkit, ilyen ledesma meg ilyen kutyaütők nem kellenek ide...
robinhot nem igaz hogy nem tudta volna elhozni pandev helyére, nevetséges. milan ingyen megkapja ibrát meg robinhot vicc
remélem bejelenti este schweinsteigert meg kunt
- Tommy
Elég szánalmas itt pár ember.
Érdekes ilyenkor mikor átigazolási időszak van, előbukkan sok ismeretlen emberke, és itt okoskodik, hogy cseréljük le fél keretet, jöjjenek a világklasszisok, és ha nem jönnek akkor meg sírnak, "hogy jajj rivális hogy erősített, semmit nem nyerünk!" És az edző meg 2 rossz meccs után takarodjon a picsába, mondjuk ezek azok az emberek akik tavaly ilyenkor Josét küldték el a halál faszára.. Lefogadom jövőhéten ezeknek az emberkéknek már 80% nem lesz itt, és majd csak akkor jönnek elő ha fikázni kell, ha nyerünk akkor persze kussolnak.
Elnézést a hangnemért, de pár ember rinyálása, sírása már rohadtul idegesítő..
ON
Érdekes ilyenkor mikor átigazolási időszak van, előbukkan sok ismeretlen emberke, és itt okoskodik, hogy cseréljük le fél keretet, jöjjenek a világklasszisok, és ha nem jönnek akkor meg sírnak, "hogy jajj rivális hogy erősített, semmit nem nyerünk!" És az edző meg 2 rossz meccs után takarodjon a picsába, mondjuk ezek azok az emberek akik tavaly ilyenkor Josét küldték el a halál faszára.. Lefogadom jövőhéten ezeknek az emberkéknek már 80% nem lesz itt, és majd csak akkor jönnek elő ha fikázni kell, ha nyerünk akkor persze kussolnak.
Elnézést a hangnemért, de pár ember rinyálása, sírása már rohadtul idegesítő..
ON
- Komax
Hozza Ronaldot, a 7-es mezre úgy sincs ember.Fan Gusto írta:Ha Branca Madridban van akkor igazolunk ma valakit, ez szinte biztos.. nem nagyon szokott ő potyára utazgatni.
- Nia
Hiába fakadsz ki Tommy,tegnap én is írtam.Nem sokan vagyunk így.
C.R.1779???Minek az nekünk most dőlt ki három hétre a kis porcelán baba
C.R.1779???Minek az nekünk most dőlt ki három hétre a kis porcelán baba
- Komax
off! és 3hét múlva rosszabb játékos lesz mint azelőtt?Nia írta:C.R.1779???Minek az nekünk most dőlt ki három hétre a kis porcelán baba
- Nia
Tudod,hogy csak viccelek,még akkor is ha ki nem állhatom a buráját.Azért jó focista
De nem a legjobb 
- kiscivis
Be lehet fejezni a fórum színvonaláról a vitát. Ha nem tetszik vkinek vmi akor a Sörsátorban lehet folytatni, de itt törölni fogok minden ilyennemű hozzászólást.
- Komax
én is csak viccnek szántam,Nia írta:Tudod,hogy csak viccelek,még akkor is ha ki nem állhatom a buráját.Azért jó focistaDe nem a legjobb
---
Rivas, Mancini, Suazo triumvirátusról nem hallani semmit? Főleg a brazil ingyenélő léphetne.
- interfan
Érkezők terén, 3 nevet emlegetnek legtöbbet,poli,inler,ledesma meglátjuk mi lesz.
Távozó részről meg,rivast a lecce vinné meg görögből vannak ajánlatai,remélem sikerül valahova eladni.Suazot a genoa lehet visszaviszi.Manciniről meg eddig semmi,félek ő a nyakunkon marad.Muntari meg a tottemhamel tárgyalt,mi lesz belőle nem tudni,írtak egy bale-muntari cseréről, de a tottemham nem ment bele,legalább 10m körül kaphatnák érte.
Távozó részről meg,rivast a lecce vinné meg görögből vannak ajánlatai,remélem sikerül valahova eladni.Suazot a genoa lehet visszaviszi.Manciniről meg eddig semmi,félek ő a nyakunkon marad.Muntari meg a tottemhamel tárgyalt,mi lesz belőle nem tudni,írtak egy bale-muntari cseréről, de a tottemham nem ment bele,legalább 10m körül kaphatnák érte.
- kiscivis
Az alábbi 3asból Poli lenne a legelfogadhatóbb számomra. A másik kettő ahhoz úgyis kevés, h a kezdőbe játszon, a padra meg felesleges, egész jó külföldi középszereket hozni.
-
Fan Gusto
Viszont ha Branca Madridban van... akkor Maicon holnap már nem biztos, hogy a mi játékosunk lesz.:/
- versenyszellem
kiscivis írta:Be lehet fejezni a fórum színvonaláról a vitát. Ha nem tetszik vkinek vmi akor a Sörsátorban lehet folytatni, de itt törölni fogok minden ilyennemű hozzászólást.
naa, akkor miattad nem tudtam elküldeni a postot, hát megírom újra
szóval tényleg idegesítő néha egykét hozzászólás, főleg mert általában a meccs hevében születnek és utána egykét nap múlva hirtelen mindenki képes gondolkozni mielőtt ír
másrészt van az a mondás, hogy győztes csapaton ne változtass
sajnos ez nálunk alapvetően nem lehetséges, hisze Mou elment. de Balotelli távozása számomra nem túl lényeges, lendületet adott ha beállt, de néha éppannyira kerékkötő is volt. ha Benitez megtalálja az emberét, akkor nem lesz ezzel sem gond.
Majd ha a csapat nem működik a Benitez féle rendszerben, akkor januárban átlehet variálni a sorokat, de csak azért mert háromtétmeccs alatt nem lettünk szuperfocicsapat, sőt, gyengén játszunk, nem kell rögtön igazolni.
akire egyedül szükség lehet az egy boxtobox technikás jólpasszoló középpályás, mivel Benitez taktikájába kell egy ilyen még Cambi mellé.