Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

kiscivis

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

jdanika írta:Moratti 1 örök győztes akar lenni, de előbb-utóbb ő is elbukik. Ha nem a Rellal akkor mással. Nálunk ennyi volt a feladata nyerjen 1Bl-t, nemhiába nem kötöttünk vele 5 éves szerződést! Ezt okosan,taktikázva teljesítette ennyit akart megkapta, továbbállt.De ő legalább nem szidja volt csapatát, pedig ő nem 1 szeretetkimutató ember, de mondta többször is, hogy nem szereti Olaszországot csak az Intert :)

Gondolom Mourinho. :D
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

kiscivis írta:
jdanika írta:Moratti 1 örök győztes akar lenni, de előbb-utóbb ő is elbukik. Ha nem a Rellal akkor mással. Nálunk ennyi volt a feladata nyerjen 1Bl-t, nemhiába nem kötöttünk vele 5 éves szerződést! Ezt okosan,taktikázva teljesítette ennyit akart megkapta, továbbállt.De ő legalább nem szidja volt csapatát, pedig ő nem 1 szeretetkimutató ember, de mondta többször is, hogy nem szereti Olaszországot csak az Intert :)

Gondolom Mourinho. :D

Húú igen,igen már javítottam köszi kiscivis! :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

kiscivis írta:Miért lenne kacsa? Egész nyáron sírt, h szüksége lenne egy befejezőemberre, mert a Higauin, Benzema kettős kevés. Kezdtőtek a pletykák Militoval, aztán Drogba se jött össze, egész nyáron normális csatárt kerestek. Na de mivel már vége a mercatonak teljesen felesleges erről beszélni.

Én inkább a hátvédről hallottam,meg nagyon az elején Militoról,de utána tagadta.Eto'o nálunk sem befejező csatárt játszott.És szerintem a Realnak nincs is szüksége rá.Egyszer már kidobta.Sok hülyeséget hordott össze a sajtó,amit sokan készpénznek vesznek.Én meg azt mondom,hogy hiszem amit látok.De már tényleg mindegy.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Mou évi 10-ért volt itt, a Real megvette 16-ért azaz 4-be fájt hogy vele megnyertünk mindent jelentős kupát. Ennyi kösz csá. Nézzünk már előre.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ne az anyagi részét nézzük már a dolognak, ez olyan mintha 4 millió euroért megvettük volna a bl címet...
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nem vagyok csalódott a mercato miatt és értem h lóvéval spórolni meg minden de M.Veloso nem ért vn a 6 misit?Mariganál jobbnak érzem tom h portugál liga és h meg vagyunk kp-án de akkor is.
A másik gondolat pedig Saviola ahol lehetöséget kapott ott bizonyított többnyire,8milla +Suazo és a bére x%ának fizetésével sztem el lehetett vna hozni.
Sztem lehetett vna igazolni okosan,mint tavaly bár a tavalyi mercatot még sztem elég sokáig nem fogjuk megközelíteni sem.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Stankov írta:Nem vagyok csalódott a mercato miatt és értem h lóvéval spórolni meg minden de M.Veloso nem ért vn a 6 misit?Mariganál jobbnak érzem tom h portugál liga és h meg vagyunk kp-án de akkor is.
A másik gondolat pedig Saviola ahol lehetöséget kapott ott bizonyított többnyire,8milla +Suazo és a bére x%ának fizetésével sztem el lehetett vna hozni.
Sztem lehetett vna igazolni okosan,mint tavaly bár a tavalyi mercatot még sztem elég sokáig nem fogjuk megközelíteni sem.

Teljesen egyetértek! Viszont azt vettem észre, hogy Beni elmondta, hogy mit/kit szeretne, és Branca ott állt a feje fölött Moratti intelmével (Branca bá, ne vegyél drága játékost, csak olcsón, ügyesen igazoljunk), és nem vette meg Kuyt-öt, Mascherano-t, mert drágának ítélte. És nekem ez a legfontosabb, hogy nem egy Valdanonk van, aki szarik a világra, és költi a pénzt... Inkább legyünk 3.-ok a bajnokságban tisztán, biztos anyagi háttérrel, mint legyünk egy Barca, aki nyáron késett a játékosok fizujával, mert éppen nem volt kavics. Kb. NB1-es sztori!
Így már letisztult, hogy mi miért volt, és teljesen érthető számomra a vezetőség viselkedése/aktivitása a mercatoban......
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

és ha jön a pénzügyi fairplay (márpedig jönni fog!) akkor mi elég kedvező helyzetben várhatjuk, míg az összes nagy csapat plusz a teljes premier league gázban lesz!
biztos mi sem vagyunk még pluszban de jóval jobban állunk mint pl a barca!
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Véleményem szerint a nyári mercatot ugy kell nyugtázni, h MEGTARTOTTUNK 1 Maicon, Milito, Sneijder triót és még Zanettivel is lehetett hosszabbítani, mert olyan jól nyomja ennyi idősen is, h a BL győztes kezdő11-ében még mindig állandó helye van. Ezeket kéne értékelni és nem Agüerokat, meg Forlanokat hiányolni...
jdanika

Cinege1986 írta:Véleményem szerint a nyári mercatot ugy kell nyugtázni, h MEGTARTOTTUNK 1 Maicon, Milito, Sneijder triót és még Zanettivel is lehetett hosszabbítani, mert olyan jól nyomja ennyi idősen is, h a BL győztes kezdő11-ében még mindig állandó helye van. Ezeket kéne értékelni és nem Agüerokat, meg Forlanokat hiányolni...

Ebbe igazad van, de az erősítés mindig jól jön, persze csak megfelelő pénzért.
Vitya

Hozzászólás Szerző: Vitya »

Cinege1986 írta:
Véleményem szerint a nyári mercatot ugy kell nyugtázni, h MEGTARTOTTUNK 1 Maicon, Milito, Sneijder triót és még Zanettivel is lehetett hosszabbítani, mert olyan jól nyomja ennyi idősen is, h a BL győztes kezdő11-ében még mindig állandó helye van. Ezeket kéne értékelni és nem Agüerokat, meg Forlanokat hiányolni...

Ez mind szép, de mi van ha megsérül valaki???? Jön Biabiany, meg a nagy "csodagyerek" Coutinho?????
Mert ha így lesz, hát, elég bajos szezon lesz
Komax

R9. írta:ne az anyagi részét nézzük már a dolognak, ez olyan mintha 4 millió euroért megvettük volna a bl címet...
Teljesen mindegy hogy nézzük. Moratti azért hozta hogy BL-t nyerjük, megtette, lépett. A Realnál ugyanez a helyzet, miután ott is "végzett" húz vissza angliába. Számtalanszor elmondta hogy az az Ő élettere.
Cinege1986

Nekünk szurkolóknak mostmár az a dolgunk, hogy BÍZZUNK a mi Coutinhonkban, na meg Biabianyban ha jön a sérüléshullám
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Cinege1986 írta:Nekünk szurkolóknak mostmár az a dolgunk, hogy BÍZZUNK a mi Coutinhonkban, na meg Biabianyban ha jön a sérüléshullám

Én is pont ezt akartam írni, ne legyetek már olyan hitetlenek velük kapcsolatban! A nagy sztárok mind úgy születnek, hogy 17-8 évesen bedobják őket a mély vízbe, nekünk sem kell több helyettes csatár posztra. Ha lenne, mikor is kapnának lehetőséget a "kicsik"? Kb soha, csak miután bajnokok lettünk, az uccsó fordulóban játszanának, vicc. Bízzatok már bennük kicsit, nem lesznek rosszabbak, azt garantálom, mint Mancini volt, mikor idejött, és egyből kezdő lett. Élni fognak a bizalommal, és Coutinho is a nyilatkozata alapján iszonyat intelligens és józan játékos, minden bizalmat megérdemel, amit aztán elismeréssé válthat. Kaka stílusú, és személyiségű ember, az látszik, nagy reménység, és biztos, hogy megmutatja, ha lehetőséget kap, hogy mondjuk miért is hívta meg Mano a brazil nagyválogatottba!
Biabianyról meg nem is beszélve, ő már bizonyított a Serie A-ban is, megérdemel minden bizalmat, kiérdemelte, hogy anyaegyesülete visszavásárolja, ez nem kis szó, ő is jól fog játszani.

És ha minden kötél szakad, jöhet Mancini :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Atosz írta: És ha minden kötél szakad, jöhet Mancini :D

Na !
Azért Benítezt se ássuk el ilyen hamar :D :mrgreen:
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

mike írta:
Atosz írta: És ha minden kötél szakad, jöhet Mancini :D

Na !
Azért Benítezt se ássuk el ilyen hamar :D :mrgreen:

Szerintem Amantinora gondolt!:)
De őt látni sem akarom azok után amit lenyilatkozott mikor kölcsönadtuk a milánnak!gusztustalan!!
mike

lucky0 írta: Szerintem Amantinora gondolt!:)

Tudom :mrgreen:
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Ahogy olvasom érdeklődünk Lukaku iránt..jó lenne elhappolni télen..sokan meg akarják szerezni...és ígéretes játékos...
Dirtylt

Corriere dello sport szerint Moratti nagyon le akarja igazolni Cassano-t télen. Egyelőre nem hosszabbította meg a szerződését, úgyhogy ezért látnak esélyt rá. A cikk taglalja, hogy Beníteznek mekkora szüksége van rá a taktikája és a rotáció miatt. Ő és mondjuk Lukaku érkezése esetén egész kerek csapat lennénk.
mike

Dirtylt írta:Corriere dello sport szerint Moratti nagyon le akarja igazolni Cassano-t télen

Úgy legyen, talán így hogy lejár a szerződése olcsóbban elhozhatjuk.
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

mike írta:
Dirtylt írta:Corriere dello sport szerint Moratti nagyon le akarja igazolni Cassano-t télen

Azóta az inter.it-en cáfolta, és elmondta, hogy csak pár éve merült fel az igazolása de akkor se volt komoly.
Szerintem januárig minden második interes hír az lesz, hogy ezt vagy azt biztosan igazoljuk.
jdanika

Ipa írta:
mike írta:

Azóta az inter.it-en cáfolta, és elmondta, hogy csak pár éve merült fel az igazolása de akkor se volt komoly.
Szerintem januárig minden második interes hír az lesz, hogy ezt vagy azt biztosan igazoljuk.

Cassano onnan fog visszavonulni, ott "királyként" néznek rá és ez nagyon tetszik neki, nem fogja eljönni szerintem.

Lukakuval többet nyernénk nagyon nagy tehetség nem 1 Robinho testalkat és elég gólerős. :roll:
Dirtylt

Ipa írta:
mike írta:

Már mindenki cáfolta ezt a hírt! Ezért gyűlölöm a médiát :evil:
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Több helyen is lehet olvasni, hogy Kaká érkezhet januárban.......
Ha egészséges,s jön szerintem nem járnánk vele rosszul....persze ha olcsón vesszük..
Januárban még jöhet : Gary Cahill erröl is írnak pár helyen.....
ezek csak feltevések szerintem, de jó hallani hogy van már januári igazolás jelölt....
:)
kiscivis

Egy kölcsönszerződés a reallal, opciós joggal megspékelve. Nem nagyon bukhatnánk az üzleten.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nem semmi visszavágás lenne a merdának. :D

Kölcsön+opcioval megérné.. Real nem hinném, hogy marasztálná, a kérdés az hogy a brazil jönne-e.
Komax

Félek ez édes álom marad. Mondjuk a mai footballban bármi... :roll:
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A közelmúltbeli formáját tekintve,nem biztos,hogy kellene.Őt is sújtja az aranylabdások átka.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Szerintem Kaká szívesebben menne Ancelotti után a Chelsea-be, vagy a piros-feketékhez, esetleg vissza Brazíliába. Persze a mai fociban bármi megtörténhet(annak ellenére is, hogy jelenleg mindenki cáfol), így ha mégis nálunk kötne ki, szerintem csak kölcsönbe kellene elhozni, opciós joggal.

FORZA INTER!!!
Stankov

Stankov írta:Nekünk meg el kellene hozni Kakát Madridból :lol: Sztem simán be lehetne építeni bármelyik szélre.
José meg még le is akciózná Morattinak az tuti!

Idézet tőlem 08.29.-én a "seria a"-s topicból :lol: :lol: :lol:
mike

csak is inter írta:Több helyen is lehet olvasni, hogy Kaká érkezhet januárban...

Szép nagy bepancsolás lenne a milannak :mrgreen:, úgy is annyira odavannak hogy behúzták a tökorrút.
Kaka az egyik a kevés (ex)milanos közül akit nem útálok.

Sztem kevéssé valószínű,de a Realból mindig jó kukázni :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2010.09.09. 12:35-kor.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ha tényleg akarja Moratti, akkor simán elfogja hozni.

Realal elég jó az üzleti kapcsolatunk, és José se számít a brazilra.. Ráadásul szerintem ő is közbenjárna, hogy ideadja el a real ne máshova.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Kaká nagyon vallásos, Ő azért nem olyan lelketlen zsoldos mint Ibra, el tudjátok képzelni, hogy pont a szeretett milanja városi riválisához szerződjön? :shock: Milantól sem akart elmenni, eladták. Én örülnék neki, meg nagy fricska is lenne, de kevés esélyt látok erre sajna. Igaz, hogy a madridban nem megy neki, de a serie a-t ismeri és ott jó is volt, szóval nem lenne rossz az tény. :)
mike

Hát igen, de a szeretett milanjában nincs helye már, épp a honfitársai foglalták el ...
Szerintem is inkább menne Ancellotti után, viszont a Premier League meg tutira nem ízlene neki.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Abba a milanba menjen vissza ahol maradni akart, de el kellett menjen mert eladták? Sneijder eset... Ő se menne vissza a realba...
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Szép nagy bepancsolás lenne a milannak :mrgreen:, úgy is annyira odavannak hogy behúzták a tökorrút.

Sztem kevéssé valószínű,de a Realból mindig jó kukázni :D[/quote]

A kukázni szó kicsit durva egy Cambiassora, vagy egy Sneijderre, de amúgy igen :D
Dirtylt

graziejosé írta:Szép nagy bepancsolás lenne a milannak :mrgreen:, úgy is annyira odavannak hogy behúzták a tökorrút.

Sztem kevéssé valószínű,de a Realból mindig jó kukázni :D

A kukázni szó kicsit durva egy Cambiassora, vagy egy Sneijderre, de amúgy igen :D[/quote]

Igazad van, a kukázni szó kicsit durva. Mi csak lomoltunk :D Viszont félek attól, hogyha tényleg beindulna az egyezkedés, a Margit és José biztos csak úgy menne bele a buliba, hogy Maicon is legyen a transzfer része...
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Dirtylt írta:
Viszont félek attól, hogyha tényleg beindulna az egyezkedés, a Margit és José biztos csak úgy menne bele a buliba, hogy Maicon is legyen a transzfer része...
Legyen! Adják Kakát, meg húsz millát és már mehet is Maicon, he-he...

FORZA INTER!!!
mike

graziejosé írta: A kukázni szó kicsit durva egy Cambiassora, vagy egy Sneijderre, de amúgy igen :D

Na, érted hogy értem na :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

http://www.cesenacalcio.it/index.php?option=com_joomleague&view=player&p=1%3ACampionato&tid=1%3ACesena&pid=25%3Aemanuele-giaccherini&Itemid=116

Nem hinném, hogy ez a játékos sokáig a Cesena alkalmazottja marad. Tudom hogy még csak két mérkőzés telt el, de az eddigiek alapján nagyon jó játékosnak tűnik.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Milan ellen jól nyomta, majd figyeljük meg ellenünk :D
Stankov

Mancinit mikor adtuk el a Romának?erröl q-ra lemaradtam!nagyon örülök,de akkor minek neveztük a blre?
kiscivis

Stankov írta:Mancinit mikor adtuk el a Romának?erröl q-ra lemaradtam!nagyon örülök,de akkor minek neveztük a blre?

?
Stankov

kiscivis írta:
Stankov írta:Mancinit mikor adtuk el a Romának?erröl q-ra lemaradtam!nagyon örülök,de akkor minek neveztük a blre?

?

http://www.fn.hu/sport/20100912/otot_kapott_roma/
0:35-nél
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Stankov írta:
kiscivis írta:

?

http://www.fn.hu/sport/20100912/otot_kapott_roma/
0:35-nél

Ha végig nézed láthatod h ez nem a tegnapi meccs. 2008as meccs.. :D
kiscivis

Az a baj, h ez nem a tegnapi meccs. Vmit elkúrtak a szerkesztők.
Stankov

:lol: :lol: :lol: hát gratulálok magamnak is ,és az fn igen hozzáértő szakembereinek
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Süti írta:http://www.cesenacalcio.it/index.php?option=com_joomleague&view=player&p=1%3ACampionato&tid=1%3ACesena&pid=25%3Aemanuele-giaccherini&Itemid=116

Nem hinném, hogy ez a játékos sokáig a Cesena alkalmazottja marad. Tudom hogy még csak két mérkőzés telt el, de az eddigiek alapján nagyon jó játékosnak tűnik.

Ja én is felfigyeltem rá :!: azért durva ,hogy a negyedosztályban játszott tavaly
Azért giaccherinin kívül még volt pár figyelemreméltó játékos
Cinege1986

http://samsungsport.hu/hir.php?id=59478

Nem semmi hír... Januárban kölcsönvenné Kakát az Inter, Moratti rábólintott :)
Sneijder cseréjének jó lenne, bár a holland szokta bírni a 93-94 perceket...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Kaká-nak miért kellene Sneijder helyettesének lennie? Ha jól tudom Ő nem is egy klasszikus irányító, jól tud játszani szélső támadóként is, csatárok mögött is, bárhol a középpályán támadóbb szerepkörben. Szerintem simán játszhatnának együtt is. ;) :)
Válasz küldése