BandInter írta:Érdekes dolog amit feszegetsz. Én is ezen gondolkodtam... Valóban nehéz eldönteni. De elsősorban nem szabad hogy Milito szemszögéből közelítsük meg a témát. Itt csapatról van szó. Ha a csapat Militoval a padon működik a legjobban akkor azt kell meghúzni. És ezt egy intelligens játékos megérti. Militot elég intelligens játékosnak tartom. Viszont mivan ha csak 1-2 meccs és elkapja a fonalat és formába lendűl. Jelenleg viszont tény hogy Coutinho-Eto'o-Biabiany a támadósor. Ez azért jó mert a fiatalokkal sztem még lendületesebbek a támadások. De most ugye kérdés mi lesz Biabival, nem írtak róla hogy komolyabb lenne a sérülése szóval bízom abban hogy semmi komoly.
Na de erről mindenkinek más a véleménye. Nekem ez és válalom.

Osztom a véleményed!
Amúgy meg lehet engem kövezni, de én kicsit úgy vagyok Militoval mint anno Cruzzal. Lőhetett ő bármennyi gólt, dönthetett el egy csomó juve elleni derbit... valahogy sosem szerettem meg igazán. Militoval is ez a helyzet... nekem csak egy játékos a sok inter játékos közül, még ha a 3 címet az ő góljainak is köszönhetjük..........
Nem szeretem szegényt... na....
Ahogy már korábban is írtam, Milito és Pandev már kész játkosok. Ha fejlődnek is, már nem sokkal tudnak jobbak lenni a jelenlegi formájuknál.. ill az általunk ismert formájuknál. Tudják milyen a színvonal az olasz bajnokságban, ismerik a légkört, a csapatot, rutinosak, lehet rájuk számítani bármikor! A két kicsiben ezek a tulajdonságok még csak most kezdenek kialakulni. Azért kell őket játszatni kezdőként, hogy rázódjanak bele mindebbe amit felsoroltam. Mert ha Pandev és Milito kezd és mondjuk nem megy úgy a játék ahogy kellene, nem jön az eredmény az adott meccsen... kit tud behozni az edző??? A tapasztalatlan fiatalokat. Ha viszont alapból őket favorizálja és mégsem mennek jól a dolgok, akkor meg a padról minőségi emberek tudják kozmetikázni az eredményt.
Nyilván az a legjobb megoldás, ha a kicsik is rutinosak és magabiztosak lesznek, de a padról beállva ez csak nagyon soká érhető el... ezért kezdőként kell számolni velük!
Az persze külön jó, hogy eddig még egyikőjükben sem kellett csalódnunk!
Militot meg szerintem is el lehetne adni. (ha nem fogadja el a csere szerepkört)
Kellene venni még egy Suarez féle szélső, de ha kell középcsatárt is játszani tudó emberkét és rendbe is lennénk.
Középre szerintem nem kell senki, még akkor sem ha elmegy Muntari! MINEK KELLENE ESSIEN??? Ott van Mariga is (aki kétség kívül nem azonos szint MÉG /lehet sosem lesz az/ a lokomotív london játékosával), de ő sem kap lehetőséget, mert annyian vagyunk azokra a posztokra.
Na meg be lehten építeni Obit is!
Más... valaki tud arról, hogy Donati és Khrin hogy muzsikál új csapataikban? Játszanak...???
Köszi!