Játékosok (A bő keret tagjai)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Lombardini
Re: Játékosok (A bő keret tagjai)
Zanettiről lehet már tudni valamit? Hogy áll a sérülése és mikor várható a visszatérése? Olyan furcsa, hogy nincs a pályán.
- Nia
Lombardini írta:Zanettiről lehet már tudni valamit? Hogy áll a sérülése és mikor várható a visszatérése? Olyan furcsa, hogy nincs a pályán.
Én valami olyant olvastam,hogy majd a Cagliari ellen tér vissza legjobb esetben október 17.-én.De ki tudja.
- Festa
http://sportgeza.hu/futball/2010/10/02/ ... ogy_fotoz/
Az Inter-csatár meccs közben vette el a gépet az egyik fotóriportertől, íme az eredmény.
Lehozta a gazzetta.it Samuel Eto'o három fényképét, amit a csatár a keddi Inter-Werder BL-meccsen kattintott közvetlenül harmadik gólja után.
Hiába a cipész maradjon a kaptafánál.Amúgy elég eredeti gólöröm volt.
Az Inter-csatár meccs közben vette el a gépet az egyik fotóriportertől, íme az eredmény.
Lehozta a gazzetta.it Samuel Eto'o három fényképét, amit a csatár a keddi Inter-Werder BL-meccsen kattintott közvetlenül harmadik gólja után.
Hiába a cipész maradjon a kaptafánál.Amúgy elég eredeti gólöröm volt.
- Komax
Muntari tipikus példája az iskolázatlan pontagyú afrikai játékosoknak...és ezek keresnek milliókat. 
- mike
Komax írta:Muntari tipikus példája az iskolázatlan pontagyú afrikai játékosoknak...és ezek keresnek milliókat.
A főoldalon muntariról leírtak egyáltalán nem lepnek meg, útálom mióta idejött, igazi kőbunkó.
A BL győzelem utáni ünneplésben is úgy előretolta magát mintha lett volna valami köze hozzá.
Tavaly is hisztizett jópárszor, pedig egy igazi senki.
Adjuk el minél hamarabb... már az is szégyen hogy ennyiszer felvehette az Inter mezét
- interfan
Kicsit off,de nem tudja valaki,hogy mit keresett balotelli a lelátón?
- DaNi
Ha muntari megy akkor kell helyette vki
remélem Essien lesz az 
- Lombardini
interfan írta:Kicsit off,de nem tudja valaki,hogy mit keresett balotelli a lelátón?
Miért ott volt? Erről lemaradtam.
- Tommy
Még be is mutatott a kamerának.. Gondolom sérült és eljött megnézni, a családja milánóba lakik.
- versenyszellem
Tommy írta:Mondjuk érdekes mindenki militoról írja mijen gyenge a kulcsemberek közül, de Maicon is nagyon rossz idén... Chivuról nem is beszélve, azért ő tavaly hozott egy viszonylag jó átlagot a baloldalon, nem klasszis szintet de nem volt rossz, viszont idén..
Milito ügyet pedig tovább a játékosok topikban vagy "kötetlen beszélgetések az interről" topikban tárgyaljátok.
Perszehogy, csaképpen Maiconnak nincs alternatívája egyáltalán gyakorlatilag. Chivunak Santon, akiről azért nmem tudjuk mennyire válna be, de követeljük hogy Benitez állítsa be.
Ugyanakkor Milito helyére van egy szuperformában levő Etoo, akivel egyazegyben egyértelműen és nagyságrendi javulással ki lehet váltani a szenvedő Milito. Ezért beszélünk ennyit Militoról
- Süti
”Militót már a 32. percben le kellett cserélni (az első hírek szerint erőnléti problémák miatt)”
(internazionale.hu)
Ezt most hirtelen nem is tudom hova tenni.
Mi van vele? Tejesen szétesett?
(internazionale.hu)
Ezt most hirtelen nem is tudom hova tenni.
Mi van vele? Tejesen szétesett?
- Komax
Nekem sántít ez az erőnléti dolog.
- hvmetal
tavaly egész szezonban nem volt ennyi sérülés.ennek azért kell,hogy oka legyen
remélem Cambiassonál nem olyan súlyos.Militonak sem jókor jött,sérülésből formába lendülni... de legalább hátha fejbe rendbe pakolja magát. remélem vagy 2hónapig nem kell sérülésről hallani,ez már tényleg sok
remélem Cambiassonál nem olyan súlyos.Militonak sem jókor jött,sérülésből formába lendülni... de legalább hátha fejbe rendbe pakolja magát. remélem vagy 2hónapig nem kell sérülésről hallani,ez már tényleg sok
- Cupi
Sérültekről tud valaki valamit?
Remélem nem súlyos Cambiasso sérülése, de szerintem pár hét pihennő jót tenne neki és nélküle is hozni kéne azokat a meccseket. Nagy munkát végez a középpályán, inkább pihenjen pár hetet minthogy rásérüljön és hosszabb időre kidőljön.
Remélem nem súlyos Cambiasso sérülése, de szerintem pár hét pihennő jót tenne neki és nélküle is hozni kéne azokat a meccseket. Nagy munkát végez a középpályán, inkább pihenjen pár hetet minthogy rásérüljön és hosszabb időre kidőljön.
- bazsi
cambiassonak állítólag 2 hónapot kell kihagynia!!
marhajó.
remélem nem ilyen súlyos.
marhajó.
- Cupi
bazsi írta:cambiassonak állítólag 2 hónapot kell kihagynia!!![]()
![]()
marhajó.
Az kemény lenne....
Azt írják, hogy a hét elején lesz pontos diagnózis és akkor derül ki, hogy mennyit is kell kihagynia.
Nagyon remélem, hogy nem lesz annyi...
- mike
bazsi írta:cambiassonak állítólag 2 hónapot kell kihagynia!!![]()
![]()
marhajó.
Na ne
- Festa
Hát Cambiasso sérülése tényleg rossz hír.Viszont ha jó lettem az Inter.it-en Motta már a csapattal edz.
Remélem ha Chuchu nem is akkor legalább Motta játszhat majd Deki mellett.
Furcsa volt ez a hét Inter meccs nélkül.Na de majd vasárnap a cagliari ellen.
Remélem ha Chuchu nem is akkor legalább Motta játszhat majd Deki mellett.
Furcsa volt ez a hét Inter meccs nélkül.Na de majd vasárnap a cagliari ellen.
- PellerG
Sneijder ma nem edzett a hollandoknál, sérülés miatt, Az faja lenne ha Cambi után ő is kidőlne 1-2 hónapra....Nem elég, h nyáron nem igazoltunk, de még a meglévők is kidőlnek
- Cupi
Azt írják csak kisebb sérülése van Sneijdernek, de az a baj attól félek majd játszattják a svédek ellen mert milyen fontos meccs is, aztán meg rásérül arra a kisebb sérülésre és lesz belőle 1 hónap....
nem kellene játszatni, pihenjen csak.
- Stankov
A telesport.hu 3 hetet ír Cuchura és Militora is azért az mégse 2 hónap
- Cupi
Stankov írta:A telesport.hu 3 hetet ír Cuchura és Militora is azért az mégse 2 hónap
Ja több helyen is 2-3 hetet írnak. Sajnálatos sérülés és bosszantó, de legalább legkésőbb novemberben a milan ellen már játszani fognak. Jó hír, hogy Samuel, Zanetti és Motta is a csapattal edzett ma.
- mike
Stankov írta:A telesport.hu 3 hetet ír Cuchura és Militora is azért az mégse 2 hónap
Hát ez fasza, elég kemény sérüléshullámban vagyunk, és még a szezon eleje van csak.
Volt már sérült Zanetti,Samuel,Motta,Cordoba,Pandev.
Most Milito és Cambiasso
Sneijder is kínlódik hetek óta, nagyon remélem hogy nem sérül rá.
- Festa
mike írta:Stankov írta:A telesport.hu 3 hetet ír Cuchura és Militora is azért az mégse 2 hónap
Hát ez fasza, elég kemény sérüléshullámban vagyunk, és még a szezon eleje van csak.
Volt már sérült Zanetti,Samuel,Motta,Cordoba,Pandev.
Most Milito és Cambiasso![]()
Sneijder is kínlódik hetek óta, nagyon remélem hogy nem sérül rá.
Inter's MacDonald Mariga Ruled Out For A Month With Muscular Problem - Report
MacDonald Mariga has suffered a muscular strain and is out for a month, according to reports.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... h-muscular
Ráadásul még Mariga és izomhúzodást szenvedett.
Így még Muntari is elökerülhet.Bár azt nagyon nem szeretnénk.
Inkább Obinak adnék lehetöséget.
Pandev edzett már,de lehet csak padra ülhet le.
Gondolom megint Coutinho és Biabaiany lesz majd Eto'o mögött vasárnap.
Még az is lehet,hogy Mancini is játszik majd most olyan kevés a hadra fogható támadó.
-
R9.
biabiany is lesérült múltkor nem?
mancini lesz a kezdő sztem, legalább most nem lesz rajta nyomás, kitudja belelendül...
mancini lesz a kezdő sztem, legalább most nem lesz rajta nyomás, kitudja belelendül...
-
R9.
- BandInter
Amit eddig láttam Obiból az nem rossz. Valaki tudja pontosan melyik poszt az erőssége?? Én úgy láttam a Werder ellen védekező középpályásnak ment fel és bizony jól csinálta a dolgát. Mondjuk már összezúzták akkor a Muzsikusokat és fejbe végük volt. Most meg Coutinho helyett ment fel. Játékba jó volt de nem tudott sokat hozzáadni a játékunkhoz. Tehát én úgy látom inkább védekező stílusu.
- sorger=giallo
Állítólag Sneijder ma aláírta a 2015-ig szóló, új szerződését.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Festa
sorger=giallo írta:Állítólag Sneijder ma aláírta a 2015-ig szóló, új szerződését.
FORZA INTER!!!
Ez már ofisöl
Egy érdekes hozzászólás a Barca fórumról:
"Nem számít, hogy mennyire nehéz együtt dolgozni vele, Eto'o-nak soha nem lett volna szabad elhagynia a Camp Nou-t" - a Don Balon szerint a Barcelona edzői stábjából mondta ezt valaki, és miközben nyálcsorgatva bámuljuk Samu jelenlegi formáját az Inter-nél, sajnos elég nehéz is lenne vitatkozni vele. Ráadásul a nyilatkozat azt is sejtetni engedi, hogy Guardiola és a keze alatt dolgozó edzők viszonya talán mégsem annyira mesébe illően harmonikus, mint szeretnénk - vagy a Don Balon hazudozik. Legyen az utóbbi.
Érdekes tavaly nem hiányolták annyira Eto'o-t.
Pedig tavaly nyáron én is megrökönyödve fogadtam a csere bejentesét.
- Marco
Festa írta:sorger=giallo írta:Állítólag Sneijder ma aláírta a 2015-ig szóló, új szerződését.
FORZA INTER!!!
Ez már ofisöl![]()
Egy érdekes hozzászólás a Barca fórumról:
"Nem számít, hogy mennyire nehéz együtt dolgozni vele, Eto'o-nak soha nem lett volna szabad elhagynia a Camp Nou-t" - a Don Balon szerint a Barcelona edzői stábjából mondta ezt valaki, és miközben nyálcsorgatva bámuljuk Samu jelenlegi formáját az Inter-nél, sajnos elég nehéz is lenne vitatkozni vele. Ráadásul a nyilatkozat azt is sejtetni engedi, hogy Guardiola és a keze alatt dolgozó edzők viszonya talán mégsem annyira mesébe illően harmonikus, mint szeretnénk - vagy a Don Balon hazudozik. Legyen az utóbbi.
Érdekes tavaly nem hiányolták annyira Eto'o-t.Az Ibra-Eto'o csere Moratti egyik legjobb hűzása volt.
Én meg szószerint utáltam Eto'o-t, ha egyszer is elrontott vmit már szídtam, de nagyon megkedveltem, teljesen máshogy viselkedik itt mint amiket lehetett hallani Barcelonában.
- Komax
Sőt! Talán minden idők legjobb igazolása. Tudom minden igazolást máshogy lehet értelmezni. Pl. West féláron vettük stb. De egy nagyon jó csatárt adtunk egy még jobbért és még 5 zsák pénzt is adtak mellé.Festa írta:Az Ibra-Eto'o csere Moratti egyik legjobb hűzása volt.
- Süti
Cambiasso ingyen leigazolása sem volt semmi.
Örülök Sneijder hosszabbításának, de egy igazi játszótárs hiányzik neki a középpályáról...
Örülök Sneijder hosszabbításának, de egy igazi játszótárs hiányzik neki a középpályáról...
- mike
Festa írta:Az Ibra-Eto'o csere Moratti egyik legjobb hűzása volt.
Én már akkor is írtam hogy ez egy zseniális trade Morattiéktól
Főleg hogy a kapott plusz 40akárhány milliót is jól költöttük el.
Vehetjük úgy hogy Ibra helyett kaptunk egy Eto-ot,egy Luciot,egy Militot, és egy Sneijdert úgy hogy pénzbe sem kerültek
Ez az utóbbi évek legnagyobb húzása volt ---> BL győzelem is lett belőle.
Sneijder hosszabbított - KIRÁLY !!!!
Ennyit arról hogy el akarna menni, és legalább a szennylapok befejezik végre a vele kapcsolatban gyártott átigazolási álhíreket
- hvmetal
na Milito benne van végre a keretbe.remélem kezdhet,a spanyol kitalál valamit.már csak azért is kiváncsi vagyok,mert ugye az argentinnak kell Sneijder aki idén még nem az igazi,na,de ha Coutinho a Samp elleni formáját hozza Militot könnyen gólhoz segítheti.én utáltam Eto'o-t és az egyik nagy kedvencem a herceg,de már nem örülnék,ha a kamerunival basznánk ki.gólok mellett egyre szimpatikusabb.szükség van a tavalyi Militora és az idei Eto'ora.ha ők Snidlinggel elkezdenek formába lendülni nem sok csapat úszná meg gólok nélkül.na meg most már Coutinho is.ha még Maicon összekapná magát,Cambiasso picit precízebb lenne,Deki,Motta felépül és formába jönnek nem lesz itt gond.most azt mondom nem baj,ha idén nem mi nyerünk(csak ne a Milán) de beépülnek a fiatalok és szépen játszunk,persze azért a végéig legyünk ott.jövő miénk lehet,Coutinho,Santon,Faraoni,Ranocchia névsor ha tudnak fejlődni jövőben igen ütős lehet.
remélem ma nyerünk,legjobb lenne Eto'o,Milito,Maicon! gólokkal lelépni 3-0val
remélem ma nyerünk,legjobb lenne Eto'o,Milito,Maicon! gólokkal lelépni 3-0val
- mike
NSO:
Az Internazionale labdarúgócsapatának holland irányítója, Wesley Sneijder a francia L'Équipe napilapnak elmondta: bár José Mourinhót nagyon kedveli, esze ágában sincs visszamenni a Real Madridhoz.
„Mourinho persze megpróbált rábeszélni, hogy tartsak vele a Realba, de ez lehetetlen. Számomra a Real Madrid a régmúlt, soha többé nem akarok játszani ott azok után, ahogy velem bántak" – mondta Sneijder"
Király vagy Wes
Az Internazionale labdarúgócsapatának holland irányítója, Wesley Sneijder a francia L'Équipe napilapnak elmondta: bár José Mourinhót nagyon kedveli, esze ágában sincs visszamenni a Real Madridhoz.
„Mourinho persze megpróbált rábeszélni, hogy tartsak vele a Realba, de ez lehetetlen. Számomra a Real Madrid a régmúlt, soha többé nem akarok játszani ott azok után, ahogy velem bántak" – mondta Sneijder"
Király vagy Wes
-
szabinho91
Bizony király, de már rég lerágott csont, inkább kezdhetne formába lendülni. 
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Tesók, Faraoniról tud valaki valamit? Mi a helyzet vele?
- bazsi
ha jól tudom a primavera csapatban alapember és néhányszor edzett már a nagy csapattal is. de nem 100% hogy jók az infóim.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
bazsi írta:ha jól tudom a primavera csapatban alapember és néhányszor edzett már a nagy csapattal is. de nem 100% hogy jók az infóim.
Köszi!
- sorger=giallo
Jobbulást Walter Samuelnek! Sajnos a jelenlegi állás szerint ebben a szezonban már nem lesz pályán, pedig óriási szükség lenne rá.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Bombastico
Nso fél év kihagyást ír Samuelnek. Januárban, ha lehetőség van rá el kell hozni Ranocchiát.
- Süti
Benitez Sneijder-ről:
"Sneijder nem érezte jól magát az előző fordulóban, így nem utazik a csapattal, meg kell találnunk az okát, mi a baj vele. " (nso)
Lehet hogy a fordítás, de azért érdekes...
"Sneijder nem érezte jól magát az előző fordulóban, így nem utazik a csapattal, meg kell találnunk az okát, mi a baj vele. " (nso)
- Ipa
Süti írta:Benitez Sneijder-ről:
Vérszegénységet állapítottak meg nála, a szervezete elkezdett tiltakozni a terhelés ellen, hosszabb pihenőre van szüksége, szerintem a klubvb-re fog odaérni
- Komax
Lassan ott tartunk, hogy jön a soros meccs, azt azért kell izgulni, hogy ne kényszerből cseréljünk. 
- Nia
Ipa írta:Süti írta:Benitez Sneijder-ről:
Vérszegénységet állapítottak meg nála, a szervezete elkezdett tiltakozni a terhelés ellen, hosszabb pihenőre van szüksége, szerintem a klubvb-re fog odaérni
Majd kap egy kis vasat az anémiára...
A terhelésről annyit,hogy rengetegszer játszanak így.Például az Atletico Madrid jó pár meccsel többet játszott,mint az Inter.Ha nincs VB van EB ha nincs EB van Copa America.Valaki mindig sokat játszik.Szinte mindig van valami nyáron is.
Húzós a tempó ennyi.De ez van.
- Cupi
Nia írta:Majd kap egy kis vasat az anémiára...![]()
A terhelésről annyit,hogy rengetegszer játszanak így.Például az Atletico Madrid jó pár meccsel többet játszott,mint az Inter.Ha nincs VB van EB ha nincs EB van Copa America.Valaki mindig sokat játszik.Szinte mindig van valami nyáron is.
Húzós a tempó ennyi.De ez van.
Ja és ezét keresik kb 1000x-esét anank amit kb mi 1 hónapban. Bírják csak.
Remélem rendbe jön vasárnapra. Szükség van rá.
- Tommy
A derbin ott fog lenni, ha nem akkor nagy szarban leszünk..
-
R9.
coutinho üzent fb-n
Again a bad match!!I'm sorry guys!Inter-Milan 0-1 !!Forza Inter!!
Again a bad match!!I'm sorry guys!Inter-Milan 0-1 !!Forza Inter!!
- Kenji
Az nso szerint Coutinho izomsérülés miatt egy hónapig nem játszik.... , nem tudom minek köszönhető ez de Mourinho alatt nem volt ennyi izomsérülés az egész szezonban, most vagy szerencséje volt , vagy valamit jobban csinált a felkészítés során ...
- Festa
Kenji írta:Az nso szerint Coutinho izomsérülés miatt egy hónapig nem játszik.... , nem tudom minek köszönhető ez de Mourinho alatt nem volt ennyi izomsérülés az egész szezonban, most vagy szerencséje volt , vagy valamit jobban csinált a felkészítés során ...
Szerintem Benitez valamit nagyon nem csinál jól.
Én személyesen 95 -ben kezdtem el az internek szurkolni.de ilyen sérüléshullámra nem emlékszem.
Talán nincs is olyan játékosunk aki ne lett volna sérült