Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Lombardini

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

A Napoli egykori átigazolási guruja Pierpoaolo Marino elmondta, hogy szerinte januárban az Inter le fogja igazolni az Arsenal sztárját Cesc Fabregast.

A Napoli egykori vezetője úgy véli, hogy a Nerazzurri belátta, hogy hiba volt, hogy nyáron nem erősítettek és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a téli átigazolási időszakban megszerezzék Fabregast.

Azonban nem lesz egyszerű meggyőzni a londoni klubot, hiszen a Barcelona is szeretné a spanyol középpályást.

„[Rafael] Beniteznek meg kell győznie az igazgatókat, hogy szükség van két nagy igazolásra. Fabregas az Arsenalból és Dirk Kuyt a Liverpoolból. Ha ezt a két játékost meg tudják szerezni, senkinek nem lehetne egy rossz szava sem a Nerazzurriról, ugyanis velük teljessé válna ez a remek csapat.” mondta Marino a Tuttomercatoweb.com-nak.

olasz-foci.hu

Vélemények?
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hát télen érkezne bl -be nem játszhat ugye szal ott nem tudna segíteni a csapaton,a scudettot pedig nélküle is illene behúzni (tudom h egy kicsit durva h ezt írom)ugyh felesleges,de ha mondjuk nyáron jönne az már más persze,akkor Capitano,Baggio,Deki,Wes, mellett új meznek kellene helyet csinálnom a falamon :D

Amit a spanyolt illeti nehezen tudom elképzelni h imádott Arsenálja és Barcája között őrlődő játékosnál komolyan szóba kerülünk.
Barcárol úgy gondoltam h azzal h Masceranot leigazolták letettek Cesc-röl,de katalánoknál sose tudni
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Fabregas sztem esélytelen, ha lépne akkor sztem a Barcába menne.
Mindenesetre hatalmas húzás lenne!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Már arra sem veszi a fáradságot az NS hogy vmi forrást odaírjanak. :D Beépített emberük lehet az Internél. :lol:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Fabregast továbbra is az esélytelen kategóriába sorolom, habár, ha valamilyen csoda folyamán mégis az Interbe igazolna, nyilván senki sem ellenkezne a kék-fekete oldalon.
Wes Manchesterbe vágyódása már korábban is téma volt, ennek ellenére nem érzem komolynak a dolgot. Viszont nem kellene elfelejteni azt sem, hogy anno mennyire nem akart hozzánk szerződni, hónapokig ment rajta a cirkusz. Persze lehet, hogy valóban megszerette Milánót, az Intert, a társakat és érzi a megbecsülést, de az ördög nem alszik. Ha valóban menni akar, menjen csak, további sikereket neki, de nem szabad engedni, hogy egy emberről szóljon a csapat! Vagy, ha mégis, akkor az legyen inkább Zanetti, he-he...

FORZA INTER!!!
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Na azért letisztúlt ez a Messi ügy is. A vezetőség évek óta folyamatosan udvarol a Barcának és Messinek. Ez már olyan mély hogy nem hivatalosan (szóbeli) elővásárlási jogunk van Messire.
Jövő nyáron az 50%-ban bírtokolt Emiliano Viviano, a Bologna kapusa lehet Cesar első számú helyettese.
Schweinivel kapcsolatban megszólalt Beckenbauer. Azt mondta jelenleg a Bayern játékosa Basti. De ha a pletyka igaz és komolyra fordúl az ügy akkor más lesz a szempont. Akkor már azt is kell nézni hogy a játékos mit szeretne és ha máshova vágyódik miért állna az útjába. Szóval nyitott ajtót hagyott ezügybe.
Kuyt is erősen téma a téli időszakkal kapcsolatosan. A sérülésével viszont előtérbe kerűlt egy másik játékos. Afellay. Ha jól olvasom 2011be lejár a szerződése. A kérők között van a két Madridi klub. Emelett nagyon tetszik neki a Premier League is.
Taye Taiwo iránt is érdeklődünk. Itt a Sevilla és a Valencia szepel még a kérők között.

Az általatok említett Fabregasról nem írnak.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

nálam Cristico,De Silvestri,Montolivo,Cassano,Rossi akik jöhetnének.bár ezek közül pár játékos kizárt,hogy ha akarna is jönne.jó lenne azért,ha lenne egy új Vierink,persze nem olyan klubtisztelettel.persze ha Szalai fejlődik annyit... nálunk a reálosok Solari kivételével mindig jók voltak :D csalódnék Wesleyben ha elmenne,de ha menni akar menjen csak.még mindig jobb ha az ember elmegy a több pénz ellenére is,csak,hogy élvezze a játékot,mint Mancini félék.szar érzés lenne,mert nagyon sokat tett a csapatért és szinte mindenki megszerette,talán azt hitte,hogy ő is a kék-fekete mezt,de ha menne akkor Moratti maradjon Moratti.(remélem,remélem nem naivan,hogy csak az ügynöke kavar nagyobb pénzért,vagy pár újságíró akar hétvégére pénzt szerezni,hiszen ő is egy "Hős")
soha nem voltam spanyol párti,se angol se francia,ha igazolunk keressünk olaszt,argentint,brazilt vagy magyart :D
eléggé kevés a név a fejemben spanyolok közül aki itt bevált,név alapján megérné mindenesetre Fabregas.egyedül David Villat,vagy Yestet tudtam volna elképzelni itt.Bale aki szerintem nagy játékos lehet,őt érdemes lenne megszerezni.Kuyt meg olyan ha az ember a korát nézi azt mondja,minek? ha a meccset nézi amin ő játszik megváltozik a véleménye.hatalmas szív
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Ez a hír nem más mint egy nagy Kép
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Lombardini írta:

Ez a hír nem más mint egy nagy Kép

Hát elég kacsának tűnik, nagyon megutáltatná magát mindenkivel, miután lenyilatkozta, hogy karrierje végéig maradna, és ezután meg elmenne. Kacsa :ugeek:
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

http://www.football-italia.net/oct15a.html

Hamar itt a cafolat,nyilvan az ugynok nagyot akar szakitani egy ilyen elso szezon utan es kell nyomatni a pletykakat.. de meg fognak egyezni es remeljuk Wesley is ujra varazsol a tavaszi cimvedo hadjaratokon;)

Ma olvastam Kaka nem valoszinu,h jon januarban,mondjuk en korabban sem hittem el ezeket a pletykakat.. az biztos,h kell tamado a telen,hacsak Mancini es Suazo nem lendul bombaformaba...bar a lelatorol kevesebb az eselyuk :lol: A masik necces poszt szerintem a szelsohatved,ha januarban nem is (gaz eseten Capitano meg ki tud segiteni mind2 szelen)nyaron mindenkepp kell oda uj arc. Bale jateka tetszik,nem tudom elhagyna-e a szigetet,de jovo szerdan meg kene neki mutatni milyen eros csapatunk van es hozzank kell jonnie,ha trofeakat akar nyerni:)

Forza Inter!!!
hvmetal

brecsinho írta:http://www.football-italia.net/oct15a.html

Hamar itt a cafolat,nyilvan az ugynok nagyot akar szakitani egy ilyen elso szezon utan es kell nyomatni a pletykakat.. de meg fognak egyezni es remeljuk Wesley is ujra varazsol a tavaszi cimvedo hadjaratokon;)

Ma olvastam Kaka nem valoszinu,h jon januarban,mondjuk en korabban sem hittem el ezeket a pletykakat.. az biztos,h kell tamado a telen,hacsak Mancini es Suazo nem lendul bombaformaba...bar a lelatorol kevesebb az eselyuk :lol: A masik necces poszt szerintem a szelsohatved,ha januarban nem is (gaz eseten Capitano meg ki tud segiteni mind2 szelen)nyaron mindenkepp kell oda uj arc. Bale jateka tetszik,nem tudom elhagyna-e a szigetet,de jovo szerdan meg kene neki mutatni milyen eros csapatunk van es hozzank kell jonnie,ha trofeakat akar nyerni:)

Forza Inter!!!

Sneijderrel kapcsolatban első percektől az ügynökére gyanakodtam,megérdemel egy kis fizetés emelést egy ilyen játékos.
Suazo kis csapatoknál jó.ha a támadás a gyorsaságára épül,nálunk ilyen nem lesz.Mancinit meg kár próbálgatni,2 csapatban,2 taktikába,2 edző játékába nem illet bele.lassan mehet vissza brazil földre. elmúlt években egyre gyakoribb ez a braziloknál.Ronaldo,Adriano,Mancini,Kaka,Ronaldinho.ha marad remélem nem Maicon lesz az újabb név
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Bale valamelyik válogatott meccsét láttam elejétől-végéig és iszonyat jó volt,bár az hozzá tartozik h a válogatottban szélső kp volt,de nagyon meggyőző volt az elöre játéka már-már Maiconhoz hasonló :D gyak az összes támadás róla indult
védekezésben pedig annyira nem lehet rossz bár én nem láttam Spurs meccset vagy 2 éve,1 szó mint 100 én lájkolnám az érkezését,föleg ha Chivu ilyen formát mutat.Engem teljesen egy megunt játékosra emlékeztet lehozza a meccseket ugy-ahogy és pont,azt gondolnám h nem szereti a balbekk posztot,de emléxem a romás éveiben azért nyikogott h had lehessen szélsö bekk mert akkor többet tud elöre menni,számomra a román nagy talány hiszen képességei alapján majdnem h Maicon "szinten" kellene emlegetni de valami mégsem klappol nála
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Stankov írta:Bale valamelyik válogatott meccsét láttam elejétől-végéig és iszonyat jó volt,bár az hozzá tartozik h a válogatottban szélső kp volt,de nagyon meggyőző volt az elöre játéka már-már Maiconhoz hasonló :D gyak az összes támadás róla indult
védekezésben pedig annyira nem lehet rossz bár én nem láttam Spurs meccset vagy 2 éve,1 szó mint 100 én lájkolnám az érkezését,föleg ha Chivu ilyen formát mutat.Engem teljesen egy megunt játékosra emlékeztet lehozza a meccseket ugy-ahogy és pont,azt gondolnám h nem szereti a balbekk posztot,de emléxem a romás éveiben azért nyikogott h had lehessen szélsö bekk mert akkor többet tud elöre menni,számomra a román nagy talány hiszen képességei alapján majdnem h Maicon "szinten" kellene emlegetni de valami mégsem klappol nála

Ha minden igaz idén hosszabbított Bale a spurs-szel...de ha esetleg jövőre már nem a BL-ben indulnának lehet h mozdítható lenne..kérdés csak az h minket választana e...elég sokan érdeklődnek iránta...
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Rooneynak kifelé áll a szénája Manchesterből!
Eltudnék képzelni egy Eto'o-Milito-Rooney támadó hármast...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Valószinű,hogy spanyolországban folytatja,legalább is ő ezt szeretné.
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

Hát nem lenne rossz Rooney az tény és való, de nekem nagyon irreális az, hogy 80 millió körüli összegért fogunk igazolni a mostanában, bárki legyen is az. Rooney ha megy sztem spanyolba köt ki.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

A reál már vinné is :!: Benzemát is szeretnék belevonni az üzletbe
( ha van esze az öreg Skótnak akkor elcserélni Rooneyt a Kaká, Bemzema párosra)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

szabinho91 írta:Hát nem lenne rossz Rooney az tény és való, de nekem nagyon irreális az, hogy 80 millió körüli összegért fogunk igazolni a mostanában, bárki legyen is az. Rooney ha megy sztem spanyolba köt ki.

Rooney!!!!! Isten ments!!!! Kevés focistát utálok jobban.
Bár az igaz,hogy kéne még egy klaszis támadó.
Mondjuk Tevez .Nagyon bírom és Argentin ami nagy elöny nálam.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Festa írta: Rooney!!!!! Isten ments!!!! Kevés focistát utálok jobban.
Bár az igaz,hogy kéne még egy klaszis támadó. Mondjuk Tevez

Rooney-t én is rühellem, igazi baromarcú : PPP
Én még mindig tartom hogy Lavezzi és Bastos kéne nekünk.
Mindkettő gyors erőszakos, ráadásul a brazil több poszton is használható.
A lyonban nagyon jó idén is, Lavezzi meg ugye szintén argentin :)
hvmetal

mike írta:
Festa írta: Rooney!!!!! Isten ments!!!! Kevés focistát utálok jobban.
Bár az igaz,hogy kéne még egy klaszis támadó. Mondjuk Tevez

Rooney-t én is rühellem, igazi baromarcú : PPP
Én még mindig tartom hogy Lavezzi és Bastos kéne nekünk.
Mindkettő gyors erőszakos, ráadásul a brazil több poszton is használható.
A lyonban nagyon jó idén is, Lavezzi meg ugye szintén argentin :)

ha Sneijder,Milito,Maicon 3mas úgy játszana ahogy tudnak akkor senkire nem lenne szükség idén,de muszáj lesz már télen igazolni.Bastost én mindenképp leigazolnám,Tevez és Lavezzi közül nálam Lavezzi(Tevezzel sok a gond)
nézem a Villareal meccset,Herculesben Drenthe elég jól nyomja,eddig 2 gólpasz,erős,gyors madridi :D:D. Rossi sem gyenge kapufát rúgott.nem értem,hogy ez a srác,hogy hogy nem olaszban 1 topcsapatban játszik.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Dris írta:Eltudnék képzelni egy Eto'o-Milito-Rooney támadó hármast...
Ez így tényleg bivaly lenne, elméletben. Különösen, ha Sneijder osztogatna mögöttük. Viszont valahogy nem tudom elképzelni az óriáscsecsemőt az olasz bajnokságban, továbbá szerintem Moratti nem fog annyit költeni egy játékosra, amennyiért elhozható lenne. Ezen kívül szerintem WR a spanyol ligát célozta meg, esze ágában sincs Olaszországba szerződni.
Arról már nem is írok, hogy az egész ötlet minden alapot nélkülöz.

FORZA INTER!!!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Dris írta:El tudnék képzelni egy Eto'o-Milito-Rooney támadó hármast...

Erre az igazolásra 0, azaz nulla százalék esélyt látok.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Most olvastam egy olasz oldalon, hogy Moratti egy főszponzor segítségével és valami kiskapuval akarja megvenni Messi-t...Hát nem semmi az öreg... :)
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Portiere32 írta:Most olvastam egy olasz oldalon, hogy Moratti egy főszponzor segítségével és valami kiskapuval akarja megvenni Messi-t...Hát nem semmi az öreg... :)

Messi jó pár évig Barca játékos lessz. Kár is álmodozni....egyenlőre :twisted:
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

jdanika írta:
Portiere32 írta:Most olvastam egy olasz oldalon, hogy Moratti egy főszponzor segítségével és valami kiskapuval akarja megvenni Messi-t...Hát nem semmi az öreg... :)

Messi jó pár évig Barca játékos lessz. Kár is álmodozni....egyenlőre :twisted:

Szerintem is, nem is azért írtam be...Csak fura, hogy ennyit beszélnek róla.
Elég lenne Moratti részéről ha egyszer nyomatékosan leszögezné, hogy NEM...Viszont Ő valamiért ezt még se teszi meg és jönnek ezek a cikkek és interjúk.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Anno ronaldot a Nike a segítségével vettük meg.
Pirelli biztos nagy pénzzel tudna beszállni.. Tényleg nincs rá sok esély, de azért azt sem lehet mondani, hogy esélytelen a leigazolása..
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Nekem Rooney és Messi sem kellene.A shrekfejűt utálom,Messi meg :) Ki tudja,hogy nálunk is alkotna-e :twisted: Na jó de ő nem 10 millába kerülne hanem gyanúm szerint megdöntené Ronaldo árát :)
Bastost viszont láttam hétvégén játszani,jól játszott,és ő szélső ha jól tudom,vagyis ott játszott.Bár a pálmát Lisandro vitte.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

kit érdekel messi mennyibe kerülne ha itt lenne :D
ha 200 millióért jönne akkor is örülnék nem az én pénzem ráadásul a mezekből meg reklámokból 1-2 év alatt visszajönne az ára

ronaldo ára is már rég megtérült
moratti ráadásul kint volt az araboknál most, lehet beszállnak pár misivel azok is
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Régebben Messi is nyilatkozott valami olyasmit, hogy ha egyszer elhagyná a Barcát akkor Olaszországban kipróbálná magát. Nálunk sok honfitársa is van, Moratti is imádja, szóval biztos akkor ide jönne. :)
Most télen biztos nem fog jönni, még nyáron is necces, de szerintem max pár év és nálunk fog kikötni. ;)
Az meg, hogy a kivásárlási ára mennyi az egy dolog, ha netán Messi is lépne akkor biztos, hogy kevesebbért is elengednék mint a szerződés szerinti kivásárlási ára.
Tommy

Na ja Messi az a játékos aki 200 milliot is megérne, mert 1 hét alatt visszahozná az árát, akkor is ha nem válna be, olyan marketing értéke van.

Rooney is óriási igazolás lenne, hajtós játékos nagyon, ha kell védekezik, mikor MU blt nyert kb ő is azt mutatta be mint Eto'o tavaly, szintén szélen játszott óriási alázattal, sokszor szélsőhátvédként védekezve.
Tommy

Cupi írta:Régebben Messi is nyilatkozott valami olyasmit, hogy ha egyszer elhagyná a Barcát akkor Olaszországban kipróbálná magát. Nálunk sok honfitársa is van, Moratti is imádja, szóval biztos akkor ide jönne. :)
Most télen biztos nem fog jönni, még nyáron is necces, de szerintem max pár év és nálunk fog kikötni. ;)
Az meg, hogy a kivásárlási ára mennyi az egy dolog, ha netán Messi is lépne akkor biztos, hogy kevesebbért is elengednék mint a szerződés szerinti kivásárlási ára.

Ezek a kivárlási árak semmit se érnek, ha valaki most tenne egy 100 millios ajánlatot a Barca biztos elfogadná, hiába több mint 200 millio az ára.. Na meg ahogy írod, ha majd elakar menni akkor feléért is eladják, de még annál olcsóbban is.
patyi65

Hozzászólás Szerző: patyi65 »

A héten folynak a tárgyalások Moratti és Sneijder ügynöke között. Nagyon úgy néz ki, hogy 2015-ig alá fog írni.
patyi65

Rooney meg a hírek alapján beiratkozott intenzív spanyol nyelviskolába, gőzerővel tanul spanyolul.
R9.

Rooneyról olvastam h vmi 6 m fontért ellehet hozni vmi szabály miatt
aki tud olaszul fordítsa már le itt a link
http://fc.inter-cuoreneroazzurro.forumf ... t=51557449
R9.

patyi65 írta:Rooney meg a hírek alapján beiratkozott intenzív spanyol nyelviskolába, gőzerővel tanul spanyolul.

hogy benitezzel megértsék egymást :D
R9.

itt a szabály

Értéke legalább 50 millió font - 60 millió euró -, de egy különleges FIFA-előírás szerint ennek tizedéért is távozhat a nyáron: a Webster-szabály kimondja, hogy a játékosok kivásárolhatják magukat klubjukból a szerződésük lejárta előtt egy évvel, ha legalább három évet már eltöltöttek ott. Rooney unitedes megállapodása 2012 nyarán fut ki, 2006-ban kötötték, így érvényes rá a kiskapu. A kivásárlási összeg ekkor a játékos egyévi fizetéséből és minimális kompenzációs díjból áll, az Eurosport számításai szerint ez Rooneynál ötmillió fontot jelent.

Az eddigi jelentős Webster-ügyekben eljáró spanyol Ruiz Huerta y Crespo nevű ügyvédi iroda szerint Rooneynak minden esélye megvan, hogy akciós áron távozzon a Manchester Unitedből.

A Webster-szabály csak nyáron alkalmazható, ezért ha a MU pénzt akar látni belőle, már a téli átigazolási időszakban meg kell váljon tőle, vagy új szerződést kell vele kötnie. Utóbbira viszont Rooney, úgy tűnik, nem hajlandó.

szóval vagy hosszabít vagy megy spanyolba madridhoz :D
Nia

Tommy írta:
Cupi írta:Régebben Messi is nyilatkozott valami olyasmit, hogy ha egyszer elhagyná a Barcát akkor Olaszországban kipróbálná magát. Nálunk sok honfitársa is van, Moratti is imádja, szóval biztos akkor ide jönne. :)

Ezek a kivárlási árak semmit se érnek, ha valaki most tenne egy 100 millios ajánlatot a Barca biztos elfogadná, hiába több mint 200 millio az ára.. Na meg ahogy írod, ha majd elakar menni akkor feléért is eladják, de még annál olcsóbban is.

Tommy azért mert Messi menni akár,mondjuk jövő nyáron a Rómához azért a két szép szeméért nem mond le a Barca több 10 millióról.Mit tudom én meddig szól a szerződése,de addig(ha messi "Messi marad")mélyen a zsebébe kell nyúlnia bárkinek.A pénz az pénz és nagy úr.És mondjuk még 75 millából is veszel 3 egész jó játékost :)
R9.

mostanában egy jó játékos ára már 40-50 millió
Nia

Jajj hagyjál már,vannak jó játékosok 20-25-ért is.Nem is egy.Tök mindegy.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Tommy írta:Anno ronaldot a Nike a segítségével vettük meg.
Pirelli biztos nagy pénzzel tudna beszállni.. Tényleg nincs rá sok esély, de azért azt sem lehet mondani, hogy esélytelen a leigazolása..

Ha Messi az Inter labdarugoja lesz, ezzenel megigérem hogy innentöl kezdve csak és kizárolag Pirelli gumit veszek! :D Bárcsak ettől függne!
Tommy

Nia írta:
Tommy írta:

Tommy azért mert Messi menni akár,mondjuk jövő nyáron a Rómához azért a két szép szeméért nem mond le a Barca több 10 millióról.Mit tudom én meddig szól a szerződése,de addig(ha messi "Messi marad")mélyen a zsebébe kell nyúlnia bárkinek.A pénz az pénz és nagy úr.És mondjuk még 75 millából is veszel 3 egész jó játékost :)

Nem nagyon értettél meg.. Azt írtam ha Messi menni akar, akkor a Barca nem 200ért fogja eladni, de még lehet 100ért sem, mert ezek irreális összegek, és ennyit senki nem fizetne érte.. Mondjuk olyan 100 körül tudnák elpasszolni, ha elakarnák adni vagy elakarna menni az argentin. 100nál többet még a City sem adna. Ezek a kivásrlási árak nem rerálisak, inkább csak a más klubok elijesztése miatt vannak.. Messi biztos nem a barcában fog örökké focizni, bárkivel fogadok, hogy ha klubot vált az jócskán 200-on alul lesz, de még 100 felett is éppen ha lesz az ára. 75-ból tényleg 3 jó játékost veszel, igazi világklasszist max 1-et. Messi az a játékos aki minden pénzt megérne amugy, minden szempontból tökéletes igazolás lenne, ezen nincs mit vitatni.
Tommy

Agüero ára is az atleticóban asszem 100 milla tán, vagy ott körül van. De 40-50 millioért már azonal eladná az Atleticó, ebben biztos vagyok, csakhát jelenleg az is sok érte.
Nia

Akkor jó,mert én úgy értettem,hogy szerinted 20-30ért majd eladják.A 200at én sem vallom,és szerintem is jelképes az a kivásárlási ár szlogen.A 100 talán nem is annyira irreális MA!!!Én sem hinném,hogy ott öregszik meg,csak egy kérdés felvetül bennem.Méghozzá hülyeség most foglalkozni az árával,mert nem tudhatjuk mit hoz a jövő neki.Ki tudja lehet hamar kiégett játékos lesz.Sosem tudhatjuk :)De tény ma a világ egyik legjobb ha nem a legjobb játékosa.De kivásárolni ma vagy jövőre ha az marad aki az egy 100 körüli összeg és valljuk be azért Moratti sem ad ki feltétlen annyit érte.És nem tudom ha választhatok,hogy veszünk 3-4 egész kafa játékost vagy csak Messit...hát

Ja és sorry a félreértésért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.10.19. 19:02-kor.
R9.

Nia írta:veszünk 3-4 egész kafa játékost vagy csak Messit...hát

messi :D
patyi65

Épp most olvastam a tuttomercatón egy Messi nyilatkozatot. Ebben nagyon szépen megköszöni Morattinak az érdeklődést, de Ő nagyon jól érzi magát a Barcánál, élete végéig ott akar maradni. Az tény, hogy a télen erősítenünk kell, de maradjunk a realitásoknál. Valaki vagy valakik jönni fognak, majd meglátjuk. Én bízok a vezetőségben.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

patyi65 írta:Ebben nagyon szépen megköszöni Morattinak az érdeklődést, de Ő nagyon jól érzi magát a Barcánál, élete végéig ott akar maradni.
Gyakorlatilag ezért is fizetnek, hogy ezt mondja. :D
Puhatolózni már most kell, ha Moratti komolyan gondolja. Szerintem ez egy több éves udvarlás lesz, mire Messi idejön, ha idejön.
hvmetal

Messit eltudnám képzelni kék-feketében,na meg valamiért van egy olyan érzésem lesz ő még Inter játékos.lehet,hogy Ronaldo miatt,de valamiért úgy gondolom,hogy neki itt lenne az igazi helye. aztán lehet soha az életben nem fog nálunk játszani.viszont az is igaz,hogy azt a 100-150 milliót lehet érdemesebb lenne 3-4 fiatal klasszissal eldőzsölni.mondjuk Criscito/Bastos/Drenthe , Rossi/Tevez, meg 1 klasszis középhátvéd,lehetőleg fiatal.
akkor pedig letudnánk a fiatalítást is.Santon,Coutinho,Criscito,Ranocchia,Biabiany?,Rossi
persze Messi náluk mind jobb,nagyon fiatal,de egy emberért ez hatalmas összeg.ha jövőre jönne még oké,de rá spórolni és 40éves Cordobák futkároznának vele egy csapatban,mert spórolt rá Moratti,mókás lenne.
lényeg,hogy Branca intézze télen is az átigazolást és ha Rafa Voronyint kér,hozzon neki Tevezt :D
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Jajj ugyan már... Ne legyetek már ilyenek h abból a pénzből mennyi jó játékost lehet venni. Nem a jó játék miatt kellene kb. 100 millát fizetni Messiért. Ez olyan mint hogy vehetsz pl. mekdonálcos menüt 1200ért és az előételed megvan. 1200 ért ehetsz olyan kaját normális étterembe hogy jóllaksz vele és ennyiért boltba komplett ebéd alapanyagot vehetsz boltba... Ha Ronaldo 90 körüli volt akkor Messit hozzuk 100ért... :D Amúgy Messi nyilatkozott a bl-meccsük előtti sajtótájékoztatón. Az üggyel kapcsolatba annyit mondott hogy reméli örökké spanyolországba maradhat. És köszöni Morattinak a szép szavakat.
Mostanába Afellay van terítéken Messi mellett. Sneijder azt mondta beszélt is vele. Wesnek nagyon tetszene az üzlet. Amúgy ebbe az irányba a vezetőség is nyit mert talán nem kerűlne több 10 millába. Afellay nekem is tetszene.
Bale-t holnap külön figyelik majd.
Sneijder a héten aláírja új szerződését.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

sorger=giallo írta:
Dris írta:Eltudnék képzelni egy Eto'o-Milito-Rooney támadó hármast...
Ez így tényleg bivaly lenne, elméletben. Különösen, ha Sneijder osztogatna mögöttük. Viszont valahogy nem tudom elképzelni az óriáscsecsemőt az olasz bajnokságban, továbbá szerintem Moratti nem fog annyit költeni egy játékosra, amennyiért elhozható lenne. Ezen kívül szerintem WR a spanyol ligát célozta meg, esze ágában sincs Olaszországba szerződni.
Arról már nem is írok, hogy az egész ötlet minden alapot nélkülöz.

FORZA INTER!!!

azt írtam hogy eltudnám képzelni.
Natalie Portmant is elképzelem néha meztelenül.ez nem jelenti azt hogy ő lesz gyerekeim anyja...
Válasz küldése