Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Dris

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Dris »

Stankov írta:
Gabosska írta:Cordoba azért lett beküldve, hogy valamit kezdjen vele...és mit láthattunk tőle? Mutogatta Zanettinek hogy fussál csak utána... ;)

Hát én nem Cordobára húznám a dolgokat hanem Benitezre,óriási hibát követett el egy Bale gyorsaságú emberre nem lehet emberfogót rakni :!: Még Maicon sem érte utol!Egy ilyen játékost mélységböl kell lekeresztezni és ennyi.Ez meg is volt míg volt Stanko,Zanetti kiért a wales-ire de mikor Deki lejött Capitano teljesen középre húzódott így esélye sem volt szerelni.Ha mára kolumbiai jött be akkor ilyen 3. belső védőt játszattam vna vele.Ugyh azt a 3gólt nyugodtan be lehet húzni Rafának és nem Cordobát v Cesart kell b@szt@tni.
Szerintem ;)

szerintem meg helyezkedhet úgy egy rutinos játékos, hogy szereljen.ha már védő oldja meg...szarok rá milyen gyors.talán nem kéne engedni hogy megkapja a labdát és akkor nem kell utána rohangálni nem?!
vagy ilyen opció nincs?
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Dris írta:ha már védő oldja meg...szarok rá milyen gyors

Hm, ez azért nem ilyen egyszerű.

Cordoba belső védő már egy jó ideje, és egyet értek azokkal, akik szerint Benitez rossz taktikai húzásai vezettek Bale góljaihoz. Naggyá tettük, ennyi.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ha Cordobának kellett volna megakadályozni a labdaszerzésben,igen csak fel kellett volna tolnia a védekezését,tekintve,hogy Bale nem támadó.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Viviano, Payet, Afellay, Pienaar, Schweinsteiger, Trochowksi, Bale, Agger, Kuyt, Lucas, Rudolf, Cassano, Giuseppe Rossi, Benzema.

Ha jól tudom, eddig ennyivel hoztak szóba (nem írom az irreális híreket: Xabi Alonso, Messi, stb...). Azért szerintem a fentebb leírt nevek közül ha megragadnánk egy párat, össze lehetne dobni egy ütősebb csapatot...
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Gabosska írta:Viviano, Payet, Afellay, Pienaar, Schweinsteiger, Trochowksi, Bale, Agger, Kuyt, Lucas, Rudolf, Cassano, Giuseppe Rossi, Benzema.

Ha jól tudom, eddig ennyivel hoztak szóba (nem írom az irreális híreket: Xabi Alonso, Messi, stb...). Azért szerintem a fentebb leírt nevek közül ha megragadnánk egy párat, össze lehetne dobni egy ütősebb csapatot...

Túró Rudi Rudolfot mikor hozták belünk szóba??? Szalairól cikkeztek, de az is komolytalan híresztelés.....

Szerintem meg ne várjunk itt nagy neveket.... max 1-2 játékos fog érkezni télen... és ők se nagy top játékosok lesznek véleményem szerint....

Hogy akkor milyen színvonal??? Ilyen Cavani szint.. kb....... (aki azért jobb egy fokkal Pandev-nél... de egy Van Der Vaart-hoz képest sehol sincs...) /még mielőtt valaki belekötne... tisztában vagyok vele hogy a példaként felhozott játékosok nem egy poszton játszanak... csak ők jutottak hirtelen eszembe)

SUAREZ KELL IDE!!!!!!! Ő jönne a jobb szélre és rendben lennénk.

Amúgy meg ha Milito elkapja a fonalat, Eto megint kimegy szélre (muszály lesz neki... sajnos) és a másikra meg megy Coutinho.... akkor a padra ott van Pandev, Biabiany... aki előre is tud segíteni!

Ha még melléjük mondjuk érkezne egy Suarez... akkor azért nem lenne már gyenge a pad se és a jobb szél se... függetlenül attól, hogya kis brazil, vagy az ajaxos matador kezdene...

Kicsit pesszimista vagyok a téli mercatoval kapcsolatban! :roll:

Egy valamiben bízom.... MUNTARI MANCINI SUAZO RIVAS lelép... legalább kölcsönbe...... :lol:
Gabosska
Kapcsolat:

Akkor nem értünk egyet... Schweni, Cassano minőségi igazolások lennénk, rengeteg színt vívnnének a játékba...
Payet, Afellay amennyiben képesek lennének nyújtani a francia valamint holland bajnokságban nyújtottakat, ők is aminőségi előrelépés kategóriákba sorolandók...(kérdéses, hogy megbírják-e az olasz színvonalt).
Rossi, Benzema is erősítésnek számítana, míg Troch nagyságrendekkel jobb Biabianynál...
Agger? Luccsó-Samuban már csak pár szezon van, Faraoni-Ranocchia mellé elkéne egy tapasztalt a jövőben....
Gyakorlatilag Lucas, Kuyt kivételével bárkit elviselnék...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Benzema pl minek nekünk? Azért akarják kirakni a madridból mert Mou szerint nem hajt az edzéseken sem, nem veszi komolyan, pályán se veszélyes. kell nekünk ilyen egy rakás pénzért? :? Nekem nem kéne egy alibiző francia.
Ilyen Pienaar meg Lucas félék meg nem is tudom, hogy kerülnek szóba egy ilyen patináns klubnál mint az Inter. :shock:
Schwieni nem lenne rossz meg Suarez se, Én már régóta azt mondom Pastore-t kellene nyáron valahogy elhozni. ;)
Gabosska
Kapcsolat:

Cupi írta:Benzema pl minek nekünk? Azért akarják kirakni a madridból mert Mou szerint nem hajt az edzéseken sem, nem veszi komolyan, pályán se veszélyes. kell nekünk ilyen egy rakás pénzért? :? Nekem nem kéne egy alibiző francia.
Ilyen Pienaar meg Lucas félék meg nem is tudom, hogy kerülnek szóba egy ilyen patináns klubnál mint az Inter. :shock:
Schwieni nem lenne rossz meg Suarez se, Én már régóta azt mondom Pastore-t kellene nyáron valahogy elhozni. ;)

Pienaart nem csak velünk hozzák szóba, hanem a ManU-val, valamint a Chelsea-vel is de mindegy... :roll: -ez valamit jelent-
Szerintem nem láttad még egy meccsét sem, azért beszélsz így...Pandevet magasan veri... :roll:
Lucas szerintem is hulladék: gyorsaságából adódóan összeszed pár labdát, de azontúl nincs itt keresni valója...
Benzema? Mou nem bírja a fejét...kell mondania valamit...a világ egyik legtehetségesebb csatátáról beszélsz... :D
Cupi

Gabosska írta:Pienaart nem csak velünk hozzák szóba, hanem a ManU-val, valamint a Chelsea-vel is de mindegy... :roll: -ez valamit jelent-
Szerintem nem láttad még egy meccsét sem, azért beszélsz így...Pandevet magasan veri... :roll:
Lucas szerintem is hulladék: gyorsaságából adódóan összeszed pár labdát, de azontúl nincs itt keresni valója...
Benzema? Mou nem bírja a fejét...kell mondania valamit...a világ egyik legtehetségesebb csatátáról beszélsz... :D

Pienaar játékát valóban nem követem hetente, de láttam már többször is játszani, engem nem győzött meg, de úgyse Én döntök az igazolásainkban. ;) Na meg az MU vett már olyan játékosokat akik egyáltalán nem kellenénk az Interbe. Benzema meg a Lyonban jó volt, de már tavaly se ment neki a madridba, na meg nem hiszem, hogy fillérekért elengednék, kb 20-25 milliót meg szerintem jelenleg nem ér. Csere üzlet keretén belül még ok megér egy próbát, de mondom sok pénzt nem ér szerintem. De ha mégis leigazoljuk télen és tavasszal hasznosan játszik és rúg egy 10-12 gólt akkor nagyon szívesen írom le, hogy tévedtem. :)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Cupi írta:
Gabosska írta:

Benzema Csere üzlet keretén belül még ok megér egy próbát
Cseréljük el Rivasra, he-he...

FORZA INTER!!!
Süti

Cupi írta:Mou szerint nem hajt az edzéseken sem, nem veszi komolyan, pályán se veszélyes.

Nem sok esélyt kapott szereplésre idén, ez nyilván kihat a hozzáállására is az utóbbi időben, egy jó formában lévő Benzema simán elférne az Interben.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

internaZIOnaLe írta:
Gabosska írta:SUAREZ KELL IDE!!!!!!! Ő jönne a jobb szélre és rendben lennénk.

Amúgy meg ha Milito elkapja a fonalat, Eto megint kimegy szélre (muszály lesz neki... sajnos) és a másikra meg megy Coutinho.... akkor a padra ott van Pandev, Biabiany... aki előre is tud segíteni!

Suarez leigazolását én is támogatnám, csak sztem iszonyat drága lehet.
Nem biztos hogy szánunk 30 milliót egyetlen csatárra most, viszont Lavezzit lehet a feléért is meg tudnánk venni ;)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Komax írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/20101030-kirugja-sampdoria-az-elnokot-kostolgato-cassanot.html

Most vagy soha.

Így van, nagyon sok hír volt, hogy szerződtetnénk, ha szerződést bontanak élni kell a lehetőséggel, úgyis erősíteni kell csatárposzton, és Olasz játékos! ;)
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

jdanika írta:
Komax írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/20101030-kirugja-sampdoria-az-elnokot-kostolgato-cassanot.html

Most vagy soha.

Így van, nagyon sok hír volt, hogy szerződtetnénk, ha szerződést bontanak élni kell a lehetőséggel, úgyis erősíteni kell csatárposzton, és Olasz játékos! ;)

Ha így lesz, tehát nálunk köt ki, akkor tuti Morattiék megbeszélték vele, hogy csináljon balhét, és akkor azonnal jöhet hozzánk ingyen. Így csak a magas fizuját kell fizetni. :D
Olasz módra..
Cupi

Cassano ingyen megszerzése hatalmas fogás lenne és nem kis erősítés :) Persze nem könnyű eset, de ingyen?? de király lenne. ;)
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

Nem igen tudom elképzelni, hogy Cassano ingyen távozzon. Ha tényleg igaz ez a balhé, akkor is azt tudom elképzelni, hogy a Samp vezetősége listára dobja télen és olyan 20 milláért vihetik.
Cupi

Igen a Samp nagyot bukna ezen, de ha tényleg felbontják a szerződését (ami még egyáltalán nem biztos) akkor elvileg ingyen mehet ahova akar és csak vele (ügynökével) kell megállapodni a fizuban meg, hogy mennyi időre ír alá stb.
Tudom, hogy problémás és lehet a csapat kárára is válna, de ha tényleg megtudnánk ingyen szerezni akkor egy próbát nem érne meg? Még kereshetnénk is rajta mert akkor nyáron átadólistára tesszük ha hisztizik vagy ilyenek. 10 millát többen megadnának érte simán. ;)
Most komolyan a mostanában atom kezdő Biabiany helyett nem lenne jó? Elférne ott bőven.
Persze ez az egész csak akkor téma ha egyáltalán tényleg kirakják és felbontják a szerződését. :)
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Cupi írta:Cassano ingyen megszerzése hatalmas fogás lenne és nem kis erősítés :) Persze nem könnyű eset, de ingyen?? de király lenne. ;)

Amennyiben ingyen, de csak akkor ;) bár én úgy vagyok Cassanoval mint Ibrával anno ! Elismerem , hogy super meg minden de kezelhetetlen játékos és bomlasztana rendesen ...szóval inkább ne !!
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Igazából hiába volt itt tavaly Balotelli, nem borult fel a téridő kontinuum, sőt még tripláztunk is, és mikor Balotellit rá lehetett venni, hogy focizzon, még jól is sült el, szóval igazából csak a fizetését bukhatjuk, de nyerhetünk egy zsenit. Kötelező elhozni.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

A már nyáron is szóba került Inlerről írnak újra, hogy érkezhet januárban. Én jó játékosnak tartom, 4-3-1-2-be és a mostani taktikába is passzolna. 12 milkó és Obiora+Alibec az Udinei 'ajánlat', ez sztem túlzás, de ki tudja mi lesz
Gabosska
Kapcsolat:

Remélem nem megyünk bele...
Millió ifi van, akiket szétszortunk és jó kis játékosok lettek belőlük...a felsoroltak közül mindkettőben van potenciál, írtó kínos lenne, ha Udine Bonuccija lenne Alibec vagy Odbvklahsfioasdf. :?
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Mondj 5 saját nevelést akit "szétszórtunk" és világklasszis lett.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Gabosska írta:Remélem nem megyünk bele...
Millió ifi van, akiket szétszortunk és jó kis játékosok lettek belőlük...a felsoroltak közül mindkettőben van potenciál, írtó kínos lenne, ha Udine Bonuccija lenne Alibec vagy Odbvklahsfioasdf. :?

ezek a fiatalok, ha itt maradnak a csapatban, sosem fognak olyan szintre eljutni, amilyen potenciál van bennük, hiszen van egy kész kopmlett kerete a klubnak. Nyilván, ha valaki Balotelli, Santon vagy Coutinho tehetség, akkor ő befér. De átjuk Pandevnek is nagy kerülőútja volt, mire visszatért az Interbe. Biabianynak is kellett hogy egy másik csapatba stabil kezdő legyen. Ezek nélkül a lépcsőfokok nélkül kizárt, hogy most ott lennének a csapatunkban/nál.

Bonucci sem véletlenül nem ide jött. Minek? 5. számú hátvédnek? értem én hogy szeressük az Intert, de neki olyan csapat kellett, ahol játszik is!
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

http://www.football-italia.net/oct31o.html

Cassano bocsanatot kert, nem akar menni es szerintem nekunk se ra van szuksegunk ;)

Ha par jatekosunk osszeszedi magat vegre es csak megkozeliti a tavalyi format nem lehet nagy gond. Milito,Sneijder,Maicon,Pandev meg semmit sem mutatott iden es nem hiszem,hogy egy szezonon at ilyen szarok lesznek :) Kellene frissites januarban, de amig Suazo,Mancini,Rivas ilyen laza oraberben melegitik a lelatot addig nem aggodok. Sok a serultunk, 2 fiatal tolja elol hetek ota, uj edzo ul a padon, Milito+Motta sehol iden es ahhoz kepest nem allunk rosszul. A jatek hagy kivannivalot boven, de messze meg a szezon vege, szerintem nem maradunk trofea nelkul. Santont, Coutinhot be lehet epiteni es telen venni 1 szelso vedot es/vagy 1 tamadot, ha szukseges,de igy is vagyunk boven,tolteleket felesleges. Rossit szivesen latnam, de szerintem csak nyaron adjak el,ha Pandev nem bizonyit cserelhetjuk is le oket. Maicon nagy kerdes, hogy 3 vagy 4 ilyen szezonja utan mit lesz meg kepes produkalni, o se biztos, hogy itt kezdi a kovetkezo evet. Balet mar mondtam a Tottenham meccs elott, szepen megmutatta mit tud, de nehez lesz idecsabitani. Ha nem sikerul Bastos is elferne azt hiszem, de erte is nagy sorbanallas lesz. Branca remelem mar kesziti a tervet a fejeben, meglatjuk mi sul ki belole. Addig verjuk meg ezzel a kerettel a mezonyt :lol:

Forza Inter!!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Mostanában belenéztem pár Porto meccsbe, mivel a Digin agyba főbe nyomják a portugál ligát :-)
Több nagyon jó játékosuk van, akik nagyobb bajnokságokban is simán elférnének, Moutinho, Falcao, Belluschi, Sapunaru, de aki sztem nálunk is felmerülhetne az a szép nevű Hulk. Egy ideje már követtem, hogy nagy gólvágó, de most már láttam is. Full izom, nagyon ügyes brazil, mindkét szélt lehozza, és bomba gyors. Sztem rövid időn belül nagy verseny lesz érte
Süti

intertomega írta:én úgy vagyok Cassanoval mint Ibrával kezelhetetlen játékos és bomlasztana rendesen ...szóval inkább ne !!

Ibra sosem bomlasztott, különcnek különc volt, de sosem áskálódott a csapaton belül.

Cassano kibékül a Samp vezetésével szvsz.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Hát áskálódni Ibra nem áskálódott.. ugyanakkor, ha nem neki passzolt valaki akkor az az esetek többségében le lett ordítva és ennek nagyon nagy romboló hatása van!
mike

Fan Gusto írta:Hát áskálódni Ibra nem áskálódott.. ugyanakkor, ha nem neki passzolt valaki akkor az az esetek többségében le lett ordítva és ennek nagyon nagy romboló hatása van!

Ugyanezt akartam írni, ettől én is sokszor dührohamot kaptam.
Nagy playa, de rombolja a csapatjátékot, és ezt a Barcánál is észrevették, szerencsére túl későn így jó sokat fizettek érte :D
jdanika

PellerG írta:... az a szép nevű Hulk. Egy ideje már követtem, hogy nagy gólvágó, de most már láttam is. Full izom, nagyon ügyes brazil, mindkét szélt lehozza, és bomba gyors. Sztem rövid időn belül nagy verseny lesz érte

Hát nem 1 Saviola :D
Na de félre a viccet, én is nagyra tartom Hulk-ot, rendkívüli adottságai vannak és amelett bomba gyors és technikás is.
Süti

jdanika írta:nagyra tartom Hulk-ot, rendkívüli adottságai vannak és amelett bomba gyors és technikás is.

A fiatal Adriano-ra emlékeztet engem.
Cupi

Süti írta:
jdanika írta:nagyra tartom Hulk-ot, rendkívüli adottságai vannak és amelett bomba gyors és technikás is.

A fiatal Adriano-ra emlékeztet engem.

Na meg ne felejtsétek lenne még egy nagy előnye, ha mondjuk Tottika eldurrant aggyal felidegesíti akkor szétreped rajta az Inter mez, zöldre változik és darabokra szedi totyit. :D

Kérdés csak az mennyit kérnének érte?
Cupi

segogabor írta:Télen jó lenne egy edzőváltás és pár igazolás mindenképp! Benitez bebizonyitotta , hogy nagy meccseken alkalmatlan a feladatra.

Mások is írtak, hogy lépjen le, de kérdem Én kit hoznátok így év közben a helyére? ki lenne az akivel egyből jobbak lennénk, aki rögtön csodát tenne és mindenki elfogadná? Nem mellesleg épp megszerezhető, mert ilyen lehetetlen dolgokat ne írjatok, hogy Mourinho-t vissza vagy a mozdíthatatlan Capello-t, stb. Komolyan érdekel ki lenne a jó azok szerint akik már most vagy januárba kirúgnák Benítezt.
Én sem vagyok elégedette a jelenlegi teljesítménnyel, de az év közbni edzőváltások nem igazán szoktak jók lenni és nem nagyon tudok olyan elérhető edzőt akivel egyértelműen jobbak lehetnénk.... :?
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

máris menjen Benitez???
A világ egyik legjobb edzöjéröl van szo végülis...
José elsö évben mindent megnyert nem? Nem! Na akkor meg lehet várni picit.
Középpályánk prosti gyenge,oda kellene 2 jó játékos. Muntari meg Mancini ugyse fog beépülni.
Motta sérült,Cambiasso,Mariga is hajlamos rá. Fabregas? Na jo ö ugyse,de két ember kéne minimum.
Jo tudom most a Bale nagy sláger és lesz is de sztem ö se hozhato el télen.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Csatár kell !!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Cupi írta:
segogabor írta:Télen jó lenne egy edzőváltás és pár igazolás mindenképp! Benitez bebizonyitotta , hogy nagy meccseken alkalmatlan a feladatra.

Mások is írtak, hogy lépjen le, de kérdem Én kit hoznátok így év közben a helyére? ki lenne az akivel egyből jobbak lennénk, aki rögtön csodát tenne és mindenki elfogadná? Nem mellesleg épp megszerezhető, mert ilyen lehetetlen dolgokat ne írjatok, hogy Mourinho-t vissza vagy a mozdíthatatlan Capello-t, stb. Komolyan érdekel ki lenne a jó azok szerint akik már most vagy januárba kirúgnák Benítezt.
Én sem vagyok elégedette a jelenlegi teljesítménnyel, de az év közbni edzőváltások nem igazán szoktak jók lenni és nem nagyon tudok olyan elérhető edzőt akivel egyértelműen jobbak lehetnénk.... :?
Valóban elég gyakran olvasni itt a fórumon, hogy Benitezt el kell küldeni. Nos, tényleg jöhetne egy lista az ezt követelőktől, hogy kit tartanának alkalmasnak, illetve reálisan mozdíthatónak, különösen a szezon ezen szakaszában.
Én sem vagyok maradéktalanul elégedett az idei teljesítményünkkel, de egy kicsit túlzásnak érzem a bizalmatlanságot a spanyollal szemben.

FORZA INTER!!!
mike

Azért nem kéne egyből elküldeni, főleg hogy nem sorjáznak a jó és szabad edzők a piacon : (

Eddig nem kifejezetten tetszik amit csinál, de Josénak is adtunk elég időt és meghálálta :D
Remélem Rafa is így tesz, de ahhoz kell néhány játékost igazolni.
Meg rá kell jönni mitől ilyen gyengék a tavalyi aranyembereink....
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

BlueSky írta:máris menjen Benitez???
Középpályánk prosti gyenge,oda kellene 2 jó játékos. Muntari meg Mancini ugyse fog beépülni.
Motta sérült,Cambiasso,Mariga is hajlamos rá. Fabregas? Na jo ö ugyse,de két ember kéne minimum.

Egyetértek. Korai lenne még az edzőváltás. Viszont azon érdemes elgondolkodni, hogy a csapat átlagéletkora 30-on felül van. Ebben sajnos hátrányban vagyunk, és nem csak mi, hanem minden olasz élcsapat. Kell a fiatalítás ami viszont egy időre kiiktatja a világverő titulust. De valamit valamiért. Vagy megvárjuk míg mindenki bottal jár vagy új csapatot kezdünk építeni. Nagyon rossz ez de így van. Bár mindenkit szeretek a csapatból de attól még nem fog egyik sem 30-on túl felgyorsulni és kevésbé sérülékennyé válni.
versenyszellem

Lombardini írta:
BlueSky írta:máris menjen Benitez???

Egyetértek. Korai lenne még az edzőváltás. Viszont azon érdemes elgondolkodni, hogy a csapat átlagéletkora 30-on felül van. Ebben sajnos hátrányban vagyunk, és nem csak mi, hanem minden olasz élcsapat. Kell a fiatalítás ami viszont egy időre kiiktatja a világverő titulust. De valamit valamiért. Vagy megvárjuk míg mindenki bottal jár vagy új csapatot kezdünk építeni. Nagyon rossz ez de így van. Bár mindenkit szeretek a csapatból de attól még nem fog egyik sem 30-on túl felgyorsulni és kevésbé sérülékennyé válni.

Bizony, láthatjuk hol van a Milan most, miközben nemrég BLt nyert, de egyszerűen nem csináltak semmit a csapattal és nagyon komolyan visszaestek pár idény alatt.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

28 a keret átlegéletkora, az teljesen ideális. Vannak fiatal tehetséges játékosok, és rutinos rókák is, és a legjobb korban lévő játékosok is a keretben. Aki öreg az Orlandoni, Castelazzi, Materazzi, Zanetti, Cordoba, de ezek Zanetti kivételével mind cserék.

Lúcio és Samuel nem öreg, középhátvéd 35 éves koráig képes világklasszis szinten focizni. Milito, Stanko vagy Julio 31 évükkel nem öregek egyáltalán még. Utánpótlás meg megvan, elég csak Ranocchiára gondolni a védelembe. Olyan szinte meg nem öreg a keretünk mint a milané volt, attól nem kell félni, hogy itt is az lesz, hogy hagyják elöregedni a keretet és nagy öregeknek mindig bérelt helyük lesz a kezdőben.
versenyszellem

Tommy írta:28 a keret átlegéletkora, az teljesen ideális. Vannak fiatal tehetséges játékosok, és rutinos rókák is, és a legjobb korban lévő játékosok is a keretben. Aki öreg az Orlandoni, Castelazzi, Materazzi, Zanetti, Cordoba, de ezek Zanetti kivételével mind cserék.

Lúcio és Samuel nem öreg, középhátvéd 35 éves koráig képes világklasszis szinten focizni. Milito, Stanko vagy Julio 31 évükkel nem öregek egyáltalán még. Utánpótlás meg megvan, elég csak Ranocchiára gondolni a védelembe. Olyan szinte meg nem öreg a keretünk mint a milané volt, attól nem kell félni, hogy itt is az lesz, hogy hagyják elöregedni a keretet és nagy öregeknek mindig bérelt helyük lesz a kezdőben.

és aki fiatal az Coutinho, Santon, Biabiany, Obi, Obiora és mondjuk még Mariga. Utánuk jön Muntari, Sneijder 26 évükkel. Azért ez így kicsit karcsú, nehéz elképzelni, hogy ők alkotják majd a jövő Interét.
Ranocchia, Viviano és talán Destro jöhet a csapathoz és ők azért minőséget is képviselnek. meglátjuk, akkor szívás nyilván nem várható mint a Milannal, de jó lenne egykét Balotelli szintű 18-20 éves srác még a keretbe :)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Na ezt sasoljátok!

"Az Internazionale januárban a spanyol piacról erősítene.

A Sport értesülése szerint a Nerazzurri egyik legnevesebb játékosmegfigyelőjét, Luis Suárezt a hétvégén Spanyolországba küldte, hogy megfigyelje az Espanyol 19 éves csatárát, Álvaro Vázquezt.

Az ijfú támadó felkeltette Rafa Benítez érdeklődését, aki januárban megpróbálná Milánóba csábítani a 300 ezer euróra tartott tehetséget.

A hírek szerint Suárez az Espanyol - Deportivo bajnokin utóbbi védőjét, Alberto Lopo teljesítményét is nyomon követte.

A négymillió eurót érő 30 éves bekket Benítez már a Liverpool edzőjeként is szerette volna leigazolni."

Ezek szerint Benitez ide hozna egy spanyol 19 éves fiúcskát... (nem ismerem ki is ő), na meg egy 30 éves védőt.... és tőlük várja a csodát... EZ A NAGY JANUÁRI ERŐSÍTÉS!??!?!

Mi vagyunk mi??? REAL ZARAGOZA???????? vagy egy BETIS???

Nekik lehet, hogy nagy erősítés, de nekünk max a primavera csapatba....

Áhhhh kész vagyok ettől! Nekem is kezd tele lenni a tököm RB-vel. Bár Branca remélem nem megy bele a spanyol hülyeségeibe....de azért ide komolyabb erősítés kell!!!
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Benitez ne itt folytassa már a Poolos szar igazolásait :evil: Minek ide 30 éves védő, meghatározó emberek kellenek nem kiegészítő játékosok
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

Ebben az Álvaro Vázquez gyerekben van potenciál, 91-es születésű srácról van szó, ebben az idényben már az Espanyol felnőtt csapatában játszik, eddig 2 bajnokin jutott szerephez és 1 gólt jegyzett, előtte B csapatban 18 meccsen 8 gól, igen gyors, és technikás játékos. 300.000 euro-t talán még meg is érne. Lopo viszont szerintem nagy marhaság lenne, minek ő ide? Télen jön Ranocchia, és igen szép felhozatal van kh posztra a primavera-nál is: Faraoni, Biraghi, Benedetti, Natalino. Ő teljesen felesleges igazolás lenne. Amolyan igazi Benítezes.
jdanika

szabinho91 írta:Ebben az Álvaro Vázquez gyerekben van potenciál, 91-es születésű srácról van szó, ebben az idényben már az Espanyol felnőtt csapatában játszik, eddig 2 bajnokin jutott szerephez és 1 gólt jegyzett, előtte B csapatban 18 meccsen 8 gól, igen gyors, és technikás játékos. 300.000 euro-t talán még meg is érne. Lopo viszont szerintem nagy marhaság lenne, minek ő ide? Télen jön Ranocchia, és igen szép felhozatal van kh posztra a primavera-nál is: Faraoni, Biraghi, Benedetti, Natalino. Ő teljesen felesleges igazolás lenne. Amolyan igazi Benítezes.

Így van, ha annyira középső védőt akar RB. hozza ide Kompanyt a Hamburgból.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

jdanika írta:
Így van, ha annyira középső védőt akar RB. hozza ide Kompanyt a Hamburgból.

Aki azóta már a Man.Citynél játszik...de tény h ha már erősíteni akarunk akkor olyan játékosokat kell nézni aki a kezdőbe is beférhet...
Nem a védelmet tartom a leggyengébb pontunknak, maximum a bal hátvéd poszton lehetne erősíteni...ahol lyukasak vagyunk az a csatárposzt, azon belül is valamelyik szél.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Nem hiszem, hogy minden cikkre ugrani kéne. majd ha tényleg itt lesznek ráérünk sírni. Múltkor felvetette valaki Hulk nevét. Ő szerintem is jó és ennek kapcsán eszembe jutott még egy név a Portoból. Fucile!
A vb-n nagyon jól tolta mindkét szélen bevethető támadáshoz és védekezéshez is ért és nem is lehet horror az ára. chivu meg mehetne be középre cserének.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Dris írta:Nem hiszem, hogy minden cikkre ugrani kéne. majd ha tényleg itt lesznek ráérünk sírni. Múltkor felvetette valaki Hulk nevét. Ő szerintem is jó és ennek kapcsán eszembe jutott még egy név a Portoból. Fucile!
A vb-n nagyon jól tolta mindkét szélen bevethető támadáshoz és védekezéshez is ért és nem is lehet horror az ára. chivu meg mehetne be középre cserének.

hát őt minél hamarabb kéne elhozni,mert csak drágább lesz.nem tudom,hogy ki helyén játszana,jövőre még lazán jó lehet a Milito Eto'o páros.3 csatár vagy 3 ilyen név közül padoztatni valakit meg necces.egy új cruz mindenképp kellene,de én örülnék Destro visszahívásának is.tetszik a játéka(amit láttam tőle) vagy Akvafreszka.nem lenne butaság az sem,ha egy fiatalt szerződtetnénk aki képes tisztelni az Inter kispadot és idővel beverekszi magát a kezdőbe.hosszú ideig lehetne vele számolni. jó lenne egy új Zamorano,egy igazi fanatikus előre.
Hulk viszont nagy játékos lehet.
Chivu dolga elgondolkodtató.30éves(fiatalabb,mint Samu,Lució) és bár kezdjük elfelejteni - mert egy olyan poszton kell játszania ami kényszer és nincs meg minden adottsága hozzá- ő középen világklasszis.nem ezért hoztuk el a Romától.sajnálom szerencsétlen hiába román. de most kit tegyen ki az ember?Samuelt? ő is világklasszis.szerintem ő lépni fog lassan.(mármint a Román)
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Benitez most Lucast akarja :cry: hihetlen ez az ember nem a Parma vagyunk ,hogy ilyen játékosokat igazoljunk :evil: Ha annyira a volt csapatából akar igazolni akkor hozza Gerardot vagy Raúl Meirelest de ne ilyen Lucas szintű játékosokat
Válasz küldése