Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Stankov

Re: Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nia írta:Pato nem hiszem,mert valahol olvastam,hogy nem lesz,de lehet rosszul emlékszem.
Meg Inzaghi sem,de ő azt hiszem hosszú időre kidőlt.

Na ennek örülök na nem annak h megsérült hanem h nem játszik,1ébként sajnálom a kis brazilt és igazából féltem Cout h nehogy úgy járjon mint ő.Az 1 szezontól komoly terhelés alatt van(nak),ezért lenne jó ha tudnánk igazolni télen egy hasonló támadót
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

g.e.r.a írta:Chivuért csak azt nem látom át, h miért....az tiszta sor, h balszélső hátvédnek rém gyenge!
Ideje lenne középhátvédként szerepelni, h végre láthassuk az igazi Chivut....

Erre megint csak azt tudom írni, hogy nem véletlen hogy mindkét szélső védőnk elég gyengén szerepel ebben az évben.

Chivu nem szélső hátvéd, de ennél játszott már jobban is ezen a poszton, ennyire azért nem gyenge a román.

Ennek ő is hangot adott az egyik bajnokin, amikor a kispaddal veszekedett, hogy nem segítenek be neki a védekezésben...

Elég egyértelmű számomra is, hogy most Lucio mellé Chivu-t tenném be középső védőnek.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Süti írta:
g.e.r.a írta:Chivuért csak azt nem látom át, h miért....az tiszta sor, h balszélső hátvédnek rém gyenge!

Erre megint csak azt tudom írni, hogy nem véletlen hogy mindkét szélső védőnk elég gyengén szerepel ebben az évben.

Chivu nem szélső hátvéd, de ennél játszott már jobban is ezen a poszton, ennyire azért nem gyenge a román.

Ennek ő is hangot adott az egyik bajnokin, amikor a kispaddal veszekedett, hogy nem segítenek be neki a védekezésben...

Elég egyértelmű számomra is, hogy most Lucio mellé Chivu-t tenném be középső védőnek.

a Roma ellen. Én is ezt magyarázom egy ideje,de úgy látom Benitez leszarja... :D
Chivu világklasszis középhátvéd. szélső gyorsaság,vagy támadó középpályásokat közelítő technikai felkészültség nélkül halálra van ítélve. Favalli szintet így is hoz,de ez nagyon kevés.ezért meg nem a románt kéne szidni.előtte nem segítenek be neki.védekező középpályásokból meg úgy állunk,hogy örülhetünk ha a saját feladataikat megtudják oldani. Obi amúgy nagy meglepetés,eddig nálam ő a legjobb fiatal.messze jobb coutinhonál,biabianynál.
néztem a szögletrúgását a kis srácnak.elgondolkodtató,hogy ilyen fizikummal,ilyen fiatalon,hogy a fenébe lehet a keretben.cselezni tud,de én leküldeném ha visszatér mindenki a Primavera-ba.nagy a nyomás rajta,óriásit kell erősödnie,ha valaki lerúgja összetörik szegény.látni lehet a lövésein is mennyi az ereje.ő még nem Inter szint,de ő lesz a legnagyobb név pár év múlva a ligába reméljük.
félek tőle,hogy Rhino-ék nem fogják kimélni,ha elkezd cselezgetni
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

hvmetal írta:
Süti írta:

a Roma ellen. Én is ezt magyarázom egy ideje,de úgy látom Benitez leszarja... :D
Chivu világklasszis középhátvéd. szélső gyorsaság,vagy támadó középpályásokat közelítő technikai felkészültség nélkül halálra van ítélve. Favalli szintet így is hoz,de ez nagyon kevés.ezért meg nem a románt kéne szidni.előtte nem segítenek be neki.védekező középpályásokból meg úgy állunk,hogy örülhetünk ha a saját feladataikat megtudják oldani. Obi amúgy nagy meglepetés,eddig nálam ő a legjobb fiatal.messze jobb coutinhonál,biabianynál.
néztem a szögletrúgását a kis srácnak.elgondolkodtató,hogy ilyen fizikummal,ilyen fiatalon,hogy a fenébe lehet a keretben.cselezni tud,de én leküldeném ha visszatér mindenki a Primavera-ba.nagy a nyomás rajta,óriásit kell erősödnie,ha valaki lerúgja összetörik szegény.látni lehet a lövésein is mennyi az ereje.ő még nem Inter szint,de ő lesz a legnagyobb név pár év múlva a ligába reméljük.
félek tőle,hogy Rhino-ék nem fogják kimélni,ha elkezd cselezgetni

Obi játéka engem is lenyűgözött :!: nagyon kemény, erőszakos és rendkívül jó a fizikuma többet kéne játszatni ér annyit, mint Muntari.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Benitez 20-as kerete a Chievo ellen

Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini, 40 Obiora Nwankwo;

Forwards: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Ludovic Biabiany.

Julio Cesarról mit lehet tudni? Ha jól tudom a milan ellen már padon volt most keretbe se.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Én még Biraghit is hiányolom a keretből. Csak az amerikai túrán láttam eddig játszani, de ott elég meggyőző volt.

FORZA INTER!!!
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

sorger=giallo írta:Én még Biraghit is hiányolom a keretből. Csak az amerikai túrán láttam eddig játszani, de ott elég meggyőző volt.

FORZA INTER!!!

Primavera derbyn is ügyes volt nagyon, de azért mert lőtt egy nagy gólt, még nem feltétlenül van helye a nagyoknál. Mikor volt a "kicsi" Inter-Bayern akkor sztem kifejezetten gyenge volt.
sorger=giallo

Túl nagy terhet én sem tennék rá, de kisebb csapatok ellen, esetleg kupameccseken leültetném a cserék közé, különösen most, hogy ennyi a sérült.
Kétszer láttam eddig játszani, akkor ügyes volt és nem csak a gólja miatt, de persze komolyabb következtetést ebből még nem lehet levonni.

FORZA INTER!!!
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

A Rai text szerint ez lesz a kezdő:
Castelazzi-Santon,Lucio,Materazzi,J.Zanetti-Cambiasso,Stankovic,Biabiany,Sneijder,Pandev-Eto'o
Csere:
Orlandoni,Cordoba,Natalino,Benedetti,Obio(Kenobi 2.fia),az isteni Mancini,és Alibec

Sajnos teljesen elfogytunk! Viszont igy is hibát érzek ,hogy Materazzi helyett nem Cordoba kezd középen. Nem hiszem el ,hogy még igy is hibázik Benitez. Na mindegy , ehhez kell hozzászoknunk! Nehéz idők jönnek!
DaNi

Mancinit is ki lehetne próbálni. Érne annyit, mint Pandev
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Full gáz ez a keret, a múlt héten beírtam hogy az B keret, ez meg már lassan a C :(
Nagyjából a RAI féle kezdő a legjobb ebből a csapatból.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

a keret még így is jobb,mint a chievo kerete.a gond az lesz,hogy nagy összeszokatlanság lehet.a taktikáról ne is beszéljünk.nyert a bilán,nem fér bele a vereség.ráadásul a gobbók is nyertek.akármennyire is nagy a baj a scudettoért küzd a csapat.Eto'o,Stankovic akikben bízhatunk.valamelyiket nem kezdetném,mert ha nem sikerül gólt rúgni sokáig ki fog új lendületet hozni?Alibec? adja Isten :D
Forza Inter!
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Itt a hivatalos:
Inter: 12 Castellazzi; 39 Santon, 6 Lucio, 2 Cordoba, Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 27 Pandev; 9 Eto'o.

Szerintem tök jó ez a kezdő, ahhoz képest, h mennyi sérültünk van meg főleg.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Ha nem nyerünk az megint Benitez hibája lesz. Ezzel a kezdővel verni kell a háromnegyed A ligát. Nem lehet a sérültekre fogni.
sorger=giallo

Kezdő 11 nálam, holnapra: Castellazzi, Santon, Lucio, Biraghi, Zanetti, Stankovic, Motta, Cambiasso, Sneijder, Pandev, Eto'o

Igazából egyfajta 1-4-3- 1-2-őt játszatnék, mert a keret kb. ezt teszi lehetővé és amint látható, húznék néhány kockázatosabbat is, ámbár nem tudom ki a nagyobb rizikó jelenleg, Biraghi, vagy Materazzi, esetleg Cordoba, a támadóknál pedig Pandev vs. Biabiany?

Szóval azért nem egyszerű, nagyon nem...

FORZA INTER!!!
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

A hivatalos kezdő a Twente elleni meccsre:

INTER (4-2-3-1): Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Zanetti; Stankovic, Cambiasso; Biabiany, Sneijder, Pandev; Eto’o.
kispad: Orlandoni, Santon, Biraghi, Natalino, Motta, Nwankwo, Crisetig.

Materazzi a kezdőben :shock: és Santon "természetesen" a padon. :?

Szép egy meccs lesz ez. Nem is tudom, hogy miért de, van egy olyan sejtésem, hogy a jó öreg Marco-ról kapunk egy gólt.

Cordoba, mint jobbhátvéd meg nevetséges. Benítez egy igazi pöcs, Santont valahogy semmiképpen sem akarja játszatni. Cordoba-tól meg ne várjunk felfutásokat.

Na következzen egy újabb semmilyen, unalmas meccs egy x-szel és rúgják ki ezt a dagadékot végre. :D Ez esetben valszeg továbbjutnánk, és a pingvin is repülne. 8-)

Forza Inter!!!
Merda Benítez!!!
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

A pad azért kemény. :D Gyakorlatilag előre nem tudunk cserélni.
Audipower

kiscivis írta:A pad azért kemény. :D Gyakorlatilag előre nem tudunk cserélni.

Ha lenne egy kis esze a pincérnek, akkor legalább vagy a semmittevés bajnokát Mancini-t vagy Alibec-et berakta volna a padra, bár Alibec-et nem is nevezte, ha jól emlékszem.

A legnagyobb gáz sztem, az hogy Materazzi és Cordoba is kezd a védelemben.
Gondolom a 2m-es Marc Janko miatt rakta be Marco-t, de láttuk, hogy Ibrával is mit tudott kezdeni. Santonnak meg legalább lett volna pár jó felfutása és beadása a szélen. Cordoba meg sprintel egy jó 60 m-t és máris a seggén szedi a levegőt. :?

Nem értem én ezt a Benítezt, de lehet ő sem érti magát. :D
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Kicsi OFF!
Alibec felépítését nézegettem az edzésen készűlt fényképeken. Igen erős csávó. Mit tudni róla?? Mennyire jó??
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

BandInter írta:Kicsi OFF!
Alibec felépítését nézegettem az edzésen készűlt fényképeken. Igen erős csávó. Mit tudni róla?? Mennyire jó??

Lévén, hogy követem a román focit, már akkor ismertem, amikikor még nem került az Interbe.
Egy jó fizikai felépítésű, technikás játékos... nem csak a gólvágáshoz ért, mitőbb, szerintem inkább előkészítő csatár, mintsem befejező. -de a román U19-es válogatottban wingert is játszodt-
Szerencsétlenségére (mint ahogyan a Destroéra is) az Inter kis csapatában van és neki szinte lehetetlen berobbanni: egycsatáros játékba, Etoo, Milito mellett nincs ahogyan lehetőséget kapjon.

Van olyan játékos, mint El Shaawry (akit el akarunk hozni a Genoabol), de hát Interes betegség, hogy a tehetségeket passzoljuk el, majd ha más kinevelete sok pénzért hozzuk vissza...
mike

Audipower írta: Cordoba, mint jobbhátvéd meg nevetséges. Benítez egy igazi pöcs, Santont valahogy semmiképpen sem akarja játszatni. Cordoba-tól meg ne várjunk felfutásokat.

Kb annyira gáz mint Chivu a baloldalon, Cordoba teljesen fogalmatlan előrefelé, egy jobbeknek pedig nem ártana előrefelé is besegíteni :oops:
Rafa megint hülye vagy....
Audipower

mike írta:
Audipower írta: Cordoba, mint jobbhátvéd meg nevetséges. Benítez egy igazi pöcs, Santont valahogy semmiképpen sem akarja játszatni. Cordoba-tól meg ne várjunk felfutásokat.

Kb annyira gáz mint Chivu a baloldalon, Cordoba teljesen fogalmatlan előrefelé, egy jobbeknek pedig nem ártana előrefelé is besegíteni :oops:
Rafa megint hülye vagy....

De hátha kirúgja Moratti ezt a szerencsétlent. Máshol lehet hülye csak a szeretett csapatomat ne züllessze tovább! :D
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Gabosska írta:
BandInter írta:Kicsi OFF!

Lévén, hogy követem a román focit, már akkor ismertem, amikikor még nem került az Interbe.
Egy jó fizikai felépítésű, technikás játékos... nem csak a gólvágáshoz ért, mitőbb, szerintem inkább előkészítő csatár, mintsem befejező. -de a román U19-es válogatottban wingert is játszodt-
Szerencsétlenségére (mint ahogyan a Destroéra is) az Inter kis csapatában van és neki szinte lehetetlen berobbanni: egycsatáros játékba, Etoo, Milito mellett nincs ahogyan lehetőséget kapjon.

Van olyan játékos, mint El Shaawry (akit el akarunk hozni a Genoabol), de hát Interes betegség, hogy a tehetségeket passzoljuk el, majd ha más kinevelete sok pénzért hozzuk vissza...

Kösz kimerítő válaszod!! ;)
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Jelenlegi keretből, holnap egy ilyet:

Castellazzi
Santon, Lucio, Materazzi, Zanetti
Stankovic, Cambiasso, Sneijder, Motta
Pandev, Biabiany
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Amit múltkor láttam Santontól a Chievo ellen, az alapján én inkább Cordobát játszatnám a szíve illetve a pályán betöltött szerepe miatt.:/
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

de gólt kell lőnünk és támadásban cordoba nagyon fos
mike

12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;
----------
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 34 Cristiano Biraghi, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;
----------
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo;
----------
27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Ludovic Biabiany
----------

Atyég, durva ez a keret, ez nem is jobb a SerieA középmezőnynél :oops:
Castellazzi- Santon,Lucio,Cordoba,Zanetti-Stanko,Cambiasso,Motta-Sneijder Pandev,Biabiany :roll:
R9.

Kép
DaNi

Hát... jobban örülnék ha Santon inkább a védelemben kezdene, középre Cordoba kerülne és Pandev kimenne a bal szélre és Alibec játszana középen.

-----------Castelazzi
Santon--Lucio--Cordoba--Zanetti
--Cambiasso-----Stankovic
Biabiany---Sneijder----Pandev
-------------Alibec
R9.

ki tudja lehet beválik
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Ha jól emlékszem Pandev a Lazioban is inkább középcsatár volt.
lehet ha csak ott kell ácsorognia a kapu előtt és nem kell a védekezésre koncentrálnia akkor betudja gurítani 5 méterről az üres kapuba.(mert eddig ez se nagyon ment neki)
Gabosska
Kapcsolat:

INTER: 12 Castelazzi; 2 Cordoba, 6 Lucio, 23 Materazzi, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 39 Santon; 27 Pandev.

A disposizione: 21 Orlandoni, 8 Thiago Motta, 31 Alibec, 34 Biraghi, 36 Benedetti, 40 Nwankwo, 57 Natalino.

Allenatore: Rafael Benitez

Hajrá :!:
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Dris írta:Ha jól emlékszem Pandev a Lazioban is inkább középcsatár volt.
lehet ha csak ott kell ácsorognia a kapu előtt és nem kell a védekezésre koncentrálnia akkor betudja gurítani 5 méterről az üres kapuba.(mert eddig ez se nagyon ment neki)

asszem tévedtem.mondjuk nem 5 méterről lőtt hanem csak 3ról.lehet ez volt a baj.biztos megzavarta hogy olyan közel van.
remélem leigazolja a fradi télen.
Audipower

Hivatalos kezdők a Lazio ellen:

Lazio: 86 Muslera; 2 Lichtsteiner, 20 Biava, 3 Dias, 26 Radu; 32 Brocchi, 11 Matuzalem, 6 Mauri; 8 Hernanes; 10 Zarate, 22 Floccari.
Subs: 12 Berni, 9 Rocchi, 18 Kozak, 21 Diakité, 23 Bresciano, 24 Ledesma, 39 Cavanda,.
Coach: Edy Reja.

Inter: 12 Castellazzi; 57 Natalino, 6 Lucio, 2 Cordoba, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 88 Biabiany, 10 Sneijder; 27 Pandev,
Subs: 21 Orlandoni, 8 Thiago Motta, 23 Materazzi, 31 Alibec, 36 Benedetti, 39 Santon, 40 Nwankwo.
Coach: Rafael Benitez.

Fejlődik már a Benítez pincér úr. :D Materazzit végre kihagyta a kezdőből, meg észrevette, hogy Cordoba középső védő. Azért sztem az elég érdekes, hogy Santon a kispadon, Natalino gyerek meg kezd. Lehet Santon nem teljesít az edzéseken, vagy beszólt valamit Beníteznek, mert nagyon látszik, hogy nem bírja őt.

Ha esetleg Zarate kihúzódik a bal szélre, akkor elég nehéz 90 perc elé néz Natalino. Az is fura, hogy Motta helyett Muntari kezd. Azért Motta-nak van esze a játékhoz, meg pontos passzai vannak, Muntari meg egy agyatlan idióta. Mourinho-nál játszott néhány meccsen Motta irányítót is szóval előre lehetett volna tolni, Wes meg kihúzódott volna a szélre Biabiany-val együtt. Na mind1. Sajnos most nem Mou az edzőnk. Ez van, ezt kell szeretni.

Forza Inter!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 23 Marco Materazzi, 34 Cristiano Biraghi, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;

Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo, 48 Lorenzo Crisetig;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 54 Simone Dell'Agnello, 88 Ludovic Biabiany.

Hát.Ez nem biztos,hogy csoport elsőség,még akkor sem ha érzésem szerint a Tottenham X-el.
Se Milito még,se Sneijder,se Stankovic.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nia írta:Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 23 Marco Materazzi, 34 Cristiano Biraghi, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino;

Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 40 Obiora Nwankwo, 48 Lorenzo Crisetig;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 54 Simone Dell'Agnello, 88 Ludovic Biabiany.

Hát.Ez nem biztos,hogy csoport elsőség,még akkor sem ha érzésem szerint a Tottenham X-el.

Ezt a csoportelsőség dumát csak kötelességből mondják a klubnál, mi már október óta a klub VB-re készülünk sajnos. De legalább akkor már nyerjük meg! Holnap x-nél jobbra nem számítok, bár attól is függ hogy a Bréma hogy fog hozzáállni a számukra tétnélküli meccshez.
R9.

Nia írta:Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

az még semmi h milito, sneijder, stanko nincs
de lúcio? :o
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ezt a meccset feladtuk, ez egyértelmű a keretből. Továbbjutás megvan, a csoportelsőség meg nem csak rajtunk múlik, szóval gondolom Benítez nem kockáztatja, hogy a klub vb előtt még pár játékos lesérüljön. Lucio rengeteget játszott, jobb, hogy pihen, na meg ha jól tudom influenzás.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Azért azt nem hinném,hogy úgy megyünk oda,hogy nem akarunk nyerni.
Bár tény vicces kis keret.De ez van ezzel kell nyerni,nem érdekel,hogy megszakadnak.Ez a Werder egy nagy sza.r
Nyerni kell,mert simán benne van,hogy botlik a Tottenham,ne képzeljük őket verhetetlennek :)
Még egy kicsit el akarom kerülni Jose-t és,hogy lehetne meg a sorminta ha mi is meg az Arsenal is 2.ok leszünk :)
Bár február vége még hol van...
Cupi

Nia írta:Azért azt nem hinném,hogy úgy megyünk oda,hogy nem akarunk nyerni.

Ebben igazad van, de mostanában az a baj, hogy a komoly meccseken a kötelező győzelmekkor is problémák vannak a motivációval sok játékosnál, mi lesz akkor egy felesleges szinte tétnélküli meccsen? :?
Az is igaz, hogy benne van a pakliba a Twente - Tottenham meccsben a hazai győzelem vagy az x.
Tény jó lenne nyerni. :)
Érdekes kezdő lesz este az biztos.
sorger=giallo

Az utolsó forduló eredményétől függetlenül már a 16 között vagyunk, ha csak ezt nézzük, vitathatatlan az előrelépés RB érkezése óta :D . Nyilván fontos lenne az első hely megszerzése a csoportban, de szerintem Beni itt már kissé a VB-re tartalékol és annyira ezért szerintem nem is lehet hibáztatni. Ettől függetlenül tényleg elég sovány a keret. Azért remélem küzdeni fog a csapat derekasan és a fiatalok megmutatják, hogy lehet velük (is) számolni.
Én így küldeném ki őket: Castellazzi, Biraghi, Materazzi, Zanetti, Santon, Motta, Cambiasso, Mariga, Crisetig, Pandev, Eto'o

FORZA INTER!!!
Gabosska
Kapcsolat:

-------------------Orlandoni------------------
Zanetti----Cordoba---------Matrix-----Biraghi
-----------------------------------------------
Santon---Nwankwo--------Motta----Muntari
------------------------------------------------
----------------Eto----------Pandev----------
Pad: Castellazzi, Natalino, Mariga, Crisetig, Cambiasso, Biabiany, Dell'Agnello

:o :o :o

Meglehet, hogy ma visszakapjuk a négyest...
Cupi

Gabosska írta:-------------------Orlandoni------------------
Zanetti----Cordoba---------Matrix-----Biraghi
-----------------------------------------------
Santon---Nwankwo--------Motta----Muntari
------------------------------------------------
----------------Eto----------Pandev----------
Pad: Castellazzi, Natalino, Mariga, Crisetig, Cambiasso, Biabiany, Dell'Agnello

:o :o :o

Meglehet, hogy ma visszakapjuk a négyest...

Ez komoly? Középpályán jó sok kreatív támadó emberke lesz. :? Ha ma nyerünk az nagyon szép eredmény lesz ezzel a kezdővel. ;)
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

fcinternews.it szerint 4-2-3-1 lesz

----------------orlandoni

zanetti - cordoba - matrix - biraghi

-----Nwankwo--------Muntari------

Santon--------Motta------------Pandev

---------------Eto'o
Gabosska
Kapcsolat:

fcinternews.it értesülései szerint 4-4-2-vel állunk fel :oops:
Cupi

inter.it szerint is 4-4-2 lesz
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

Gabosska írta:fcinternews.it értesülései szerint 4-4-2-vel állunk fel :oops:

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=33409
de tök mind1.
Gabosska
Kapcsolat:

Áááá...most nézem, hogy változtattak: télleg 4-2-3-1 :D
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

nagyon rossz előérzetem van, a lehetséges kezdő 11et látva... lehet én vagyok szellemileg alultáplált, de Santon mit keres a támadó szekcióban :?: :?
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

A fogadó most 3-ra rakta az INTER sikert és 2-re ! a Bremat ! Hmm! :oops:
FORZA INTER !!!
Válasz küldése