Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

g.e.r.a

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Állítólag Criscitot akarja a Milan!

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mi ... es-2053370
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Meg Ranocchiát...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

de ha santont oda merik adni a genoának rosszul leszek, ennyire nem lehetnek faszok
R9.

Szóba hozták az Interrel André Villast is, aki Mourinho mellett tanult 2003tól 2009ig, tehát az Internél is volt már, ki is állították az egyik derbyn mert szidta a bírót :D

Porto edzője most és a mérleg 18 meccs 2 döntetlen 0 vereség. És még csak 33 éves...
Mourinho azt mondta hogy ha Moratti nem tart ki Benitez mellett, akkor ő lenne a megfelelő ember az Inter élére.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Szóba hozták az Interrel André Villast is, aki Mourinho mellett tanult 2003tól 2009ig, tehát az Internél is volt már, ki is állították az egyik derbyn mert szidta a bírót :D

Porto edzője most és a mérleg 18 meccs 2 döntetlen 0 vereség. És még csak 33 éves...
Mourinho azt mondta hogy ha Moratti nem tart ki Benitez mellett, akkor ő lenne a megfelelő ember az Inter élére.

Én jó jelöltnek tartanám, már ha szóba fog kerülni a neve a csapatnál.

Remélem a Santonról szóló pletykák megmaradnak pletyka szinten... Criscitotól a vbn sem voltam elájulva, ha rajtam múlna nem tennénk ajánlatot érte.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Audipower írta:
R9. írta:lehet h jobb, de attól még egy snejder szinthez sehol nincs és nekünk ilyen emberek kellenek... nem középszarok

Az a középszar Zsuzsi sztem jobb játékos, mint az alibiző Pandev vagy Biabiany, esetleg a 40 kilós kis Coutinho. A kis brazilt nem fikázni akarom, mert nagy sztár lehet belőle a képességei alapján, de még csak egy tehetség, Dzsudzsák pedig már klasszis játékos. Ebben a mostani csapatban simán kezdő lehetne. Azért nem sírnék, ha elől mondjuk így állnánk fel:

-Dzsudzsák,Sneijder,Eto'o-Milito

Dzsudzsák lehet hogy jó a holland bajnokságban de szerintem itt nem villogna annyit, Quaresma is jól tolta a Porugál bajnokságban de itt már nem volt terülte
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Elvileg megvettük Zapatat az Udinesetől. Az ügynöke megerősítette.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... nter-agent
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

RenciDavid írta:Elvileg megvettük Zapatat az Udinesetől. Az ügynöke megerősítette.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... nter-agent

És ez most nekünk jó vagy rossz hír??? Igazából nem tudom eldönteni, mert ha így elpuskázzuk Ranocchiát, akkor rossz... de ha ettől függetlenül még jön a fiatal olasz, akkor jó!

Nem sok Udinese meccset nézek, de nekem úgy rémlik nagyon ügyes gyerek ez a zapata..... és még csak 24 éves!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Villas Boas jó lenne, örülnék neki!
Mourinho szint esélyes nála, már most hasonlóan teljesít, igaz a portugál bajnokságban és az EL-ban, de érzem h beválna, és úgy 5 évre megoldódna az edzőkérdés.
Hasonló precíz, munkamániás, de mégis visszafogott member, én úgy látom, h teljesen José-s, csak higgadt!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

internaZIOnaLe írta:És ez most nekünk jó vagy rossz hír??? Igazából nem tudom eldönteni, mert ha így elpuskázzuk Ranocchiát, akkor rossz... de ha ettől függetlenül még jön a fiatal olasz, akkor jó!

Samuel szezonjának vége. Valaki kell középre, és nem vagyunk abban a helyzetben, hogy húzzuk az időt, gyorsan kellett lépni gondolom.

Chivu sérült, de nem értem, miért nem őt favorizálja Benitez középen.

Nem nézett korábban Roma meccseket?
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

internaZIOnaLe írta:
RenciDavid írta:Elvileg megvettük Zapatat az Udinesetől. Az ügynöke megerősítette.

És ez most nekünk jó vagy rossz hír???

Sokszor láttam ellenünk, engem nem győzött meg, de tényleg kellett vki középre.
DaNi

mike írta:
internaZIOnaLe írta:

És ez most nekünk jó vagy rossz hír???

Sokszor láttam ellenünk, engem nem győzött meg, de tényleg kellett vki középre.

Tehetséges srác :!: Szerintem hozza Cordoba szintjét. De ha leigazoltuk, akkor Ranocchia csak a nyáron jön
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Sztem se rossz játékos Zapata, meg azt tom róla h nagyon gyors, de nem értem h miért nem Ranocchia-t hozzuk ha a fele már úgyis a miénk??
Francesco

Elolvastam a goal.com cikkét. Nem írja, hogy leigazoltuk volna Zapata-t. Annyit ír, hogy az ügynöke szerint jól illene az Interbe. Szóval no para. Mellesleg Ranocchia szerintem is jobb és olasz...
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Igen az alcím zavart meg engem, de azért ezek erős utalások.

Szerintem elképzelhető, hogy Ranocchia és Zapata is jön. Az egyik a kezdőbe a másik 3.nak. A keretre ráférne mind2. Főleg ha igaz amit írtatok és Chivu el lesz zavarva.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ő tényleg jó lenne, d 40-50 millió? na neee :shock:

http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... t-2053413/

Adjuk érte Mancini-t + 20 milliót, de jó üzlet is lenne :D
R9.

kit érdekel mennyi nem a mi pénzünk :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Cupi írta:Ő tényleg jó lenne, d 40-50 millió? na neee :shock:

http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... t-2053413/

Adjuk érte Mancini-t + 20 milliót, de jó üzlet is lenne :D
Még finoman is fogalmaztál, óriási üzlet lenne! Azt mondjuk biztosra veszem, hogy a müncheniek nem fogják csak úgy elkótyavetyélni BS-t, keményen elkérik majd az árát. Én simán adnám érte Mancinit, Suazot, Rivast, Muntarit és még egy jókora kalap pénzt is. :D

FORZA INTER!!!
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Schweini csak akkor jönne, ha nem fogadná el az új szerződést, de akkor is csak Van Gaal engedné el. Az elnök lenyilatkozta, hogy az ő csapatába ő a főnök és nem fogja eladni, maradjon csak Bajorországban....
DaNi

van Gaal még 30 millió euróról beszélt. Ha megegyezünk BS-el akkor nem hiszem ,hogy hosszabbítani fog, ő is nagyon jól tudja ha hosszabbít akkor kevesebb az esélye hogy leigazolja vki. Már csak az a kérdés ,hogy el akar-e igazolni?
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

DaNi írta:van Gaal még 30 millió euróról beszélt. Ha megegyezünk BS-el akkor nem hiszem ,hogy hosszabbítani fog, ő is nagyon jól tudja ha hosszabbít akkor kevesebb az esélye hogy leigazolja vki. Már csak az a kérdés ,hogy el akar-e igazolni?

Remélem,hogy nem akarjuk Schweinsteigert leigazolni!Katasztrófa lenne,Pjanicot vinnénk de ő sem jelentene erősítést!
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

tabi.csaba írta:
DaNi írta:van Gaal még 30 millió euróról beszélt. Ha megegyezünk BS-el akkor nem hiszem ,hogy hosszabbítani fog, ő is nagyon jól tudja ha hosszabbít akkor kevesebb az esélye hogy leigazolja vki. Már csak az a kérdés ,hogy el akar-e igazolni?

Remélem,hogy nem akarjuk Schweinsteigert leigazolni!Katasztrófa lenne,Pjanicot vinnénk de ő sem jelentene erősítést!

:shock:
R9.

Egy ingatlanügynök szerint Cassano milánóban bérel lakást vagy akar bérelni nem pontosan értem
a másik meg h coutinhot kölcsönadnánk a sampnak :shock: :?: miért nem adjuk oda etoot is ? :D
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Az http://www.fcinternews.it -en olvastam, hogy figyeljük Hulk-ot(Porto), valmint felmerült Alexis Sanchez és Gaston Martinez(Bologna) neve is.

Sztem ezek nem lennének rossz igazolások, legalábbis Hulk és Sanchez kaliberű minőségi játékosok kellenének előre a csapatba. Hulk amúgy szélső vagy középcsatár nem tudja valaki?
Süti

Audipower írta:Hulk amúgy szélső vagy középcsatár nem tudja valaki?

Nem úgy néz ki mint egy szélső. :)

Az a gondom, hogyha jön Hulk, vagy valaki még előre, akkor mi lesz Milito-val???
Gabosska
Kapcsolat:

Márpedig szélen is tud játszani ;)
A mult szezonban láttam wingerként egy meccsen...nem mondom már meg, hogy ki ellen...de ott is simán megállja a helyét :D
Süti

Gabosska írta:Márpedig szélen is tud játszani ;)

Én ezt nem vontam kétségbe, de ha középre gondolják, akkor Milito elég érdekesen néz majd ki szélen, ráadásul Eto'o is középen az igazi.
Gabosska
Kapcsolat:

Süti írta:

Én ezt nem vontam kétségbe, de ha középre gondolják, akkor Milito elég érdekesen néz majd ki szélen, ráadásul Eto'o is középen az igazi.

Lippi megmutatta a VB-n, hogy milyen ha szélsőként állnak fel a centerek...
Ezen fatális edzői fogást Benitez még nem próbálta ki nálunk...lehet ha ez a cél :lol: :lol:
R9.

A mult szezonban láttam wingerként egy meccsen...nem mondom már meg, hogy ki ellen...de ott is simán megállja a helyét :D

quaresma is megállta portugáliában :D
Gabosska
Kapcsolat:

R9. írta:

quaresma is megállta portugáliában :D

RQ egy rendkívül technikás, de mentálisan leírhatatlanul gyenge játékos volt...
Ha megfigyeled kicsit Hulk játékát, rájössz, hogy van a srácban bőven rálátás a pályán, kompromisszumkészség ami a csapatjátékot illeti... emellett nem egy 20 kilós cingár legény, akit egy vadparaszt Zebina elüt, hanem a fizikuma is nagyon ott van....
A két játékos összehasonlíthatatlan....úgy stílusban, mint adottságokban.

Az olasz a világ egyik legtaktikusabb focija....itt csődöt mondott RQ... az angol is taktikus, ott is csődöt mondott...neki csak az ilyen portugál, török, spanyol bajnokságokban menne, ahol nem kötött a játékosok lába, nincs megmondva, hogy mikor mit kell csinálni...
-én így látom-
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Hulk szélső, jobb oldalon szokott kezdeni, de balra is rendre átkerül.
Az az igazi őserő típus, mint kosárban LeBron.
Nagyon gyors, erős, jól cselez, nagyon nagy igazolás lenne.
De szerintem sajnos előbb fog lecsapni rá a Real vagy a MU.
Egy Hulk,Eto'o,Bale nem lenne rossz elől, persze ez csak álom, de mondjuk Eto'oval a balon és Militoval középen is elfogadnám a szitut
Gabosska
Kapcsolat:

Mou mar husszor elmondta, hogy a kerete idealis es nem igazol januarban... :D
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

JC.
Maicon-Ranocchia-Lucio-Criscito
Schweinsteiger-Cambiasso
Kaka-Sneijder-Hulk
Eto'o

ez akár már télen is összejöhetne de nyárra nem lenne rossz!
Schweinsteiger-30+ Muntari
Hulk-10+Mancini
Criscito-10
Kaka-kölcsön
Gabosska
Kapcsolat:

Amellett hogy husszor Mou elmondta, hogy telen nem igazol senkit, azt is elmondta, hogy Kaka marad... :lol: :lol:
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

sokan mondtak már sok mindent...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Gabosska írta:Amellett hogy husszor Mou elmondta, hogy telen nem igazol senkit, azt is elmondta, hogy Kaka marad... :lol: :lol:
Kakát komolyan venni átigazolási ügyben... :lol:
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

Dris írta:ez akár már télen is összejöhetne de nyárra nem lenne rossz!
Schweinsteiger-30+ Muntari
Hulk-10+Mancini
Criscito-10
Kaka-kölcsön

Ezzel csak az a baj, hogy a Bayern-nek nem hinném , hogy szüksége van Muntarira meg a Portonak Mancinire!
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Komax írta:
Gabosska írta:Amellett hogy husszor Mou elmondta, hogy telen nem igazol senkit, azt is elmondta, hogy Kaka marad... :lol: :lol:
Kakát komolyan venni átigazolási ügyben... :lol:

A derby előtt beszéltem egy milánói magyarral, aki lassan 27 éve él kint és mondta, h elég komoly pletykák voltak Milánón belül is Kaká "hazatéréséről", persze kékebbik felébe. A lakása is meg van még, így csak a piros csíkokat kellene átfesteni kékre és kész is. :)
DaNi

Andreoli nevét is bedobták mint lehetséges igazolás középhátvéd posztra.

A multkori meccsen egész jó volt, fiatal, olasz, Inter nevelés és aszem hogy a fele még mindig a miénk (de nem biztos). Nem lenne rossz igazolás de én azivesebben látnám Ranocchiat. De az se baj ha mind a ketten jönnek :D nem árt a fiatalítás
Gabosska
Kapcsolat:

Egyre többen rebesgetik, hogy Coutinho kölcsönbe megy a Samphoz... kérdem én: ki a hátam fog focizni? Biabiany/Pandev? Kitől várjuk mi a megváltást a retúrban?
Vagy tán télen össze-vissza vásárolnánk mindenkit?

Nem hiszem el, hogy ahelyett, hogy egy szelektív hulladékgyűjtőbe beadnánk Suazot, Bianianyt, Mancinit meg űberönző Pandevet, elpasszoljuk azt a játékost, aki bár az imént felsoroltakkal egy szinten játszik, de némi kreativítással bír, és van benne potenciál...

Visszatérnek a hiányzók? Hurrrrááááá...majd Marigától meg Mottától fogjuk várni, hogy az elképzelés nélküli, kaputól 20 méterre passzolgató focinkba színt visznek, és kapura törnek majd...

Egyszerűen nem tudom elképzelni és eldönteni, hogy mi jár a vezérkar fejében: ténylegesen össze-vissza igazolunk télen mindenkit -és akkora alappal mehet Coutinho-, vagy hozunk két Payetet, kölcsönadjuk Coutinhot és végigalibizzük a szezon második felét is...
Ez kész :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Gabosska írta:Egyre többen rebesgetik, hogy Coutinho kölcsönbe megy a Samphoz... kérdem én: ki a hátam fog focizni? Biabiany/Pandev? Kitől várjuk mi a megváltást a retúrban?
Vagy tán télen össze-vissza vásárolnánk mindenkit?

Nem hiszem el, hogy ahelyett, hogy egy szelektív hulladékgyűjtőbe beadnánk Suazot, Bianianyt, Mancinit meg űberönző Pandevet, elpasszoljuk azt a játékost, aki bár az imént felsoroltakkal egy szinten játszik, de némi kreativítással bír, és van benne potenciál...

Visszatérnek a hiányzók? Hurrrrááááá...majd Marigától meg Mottától fogjuk várni, hogy az elképzelés nélküli, kaputól 20 méterre passzolgató focinkba színt visznek, és kapura törnek majd...

Egyszerűen nem tudom elképzelni és eldönteni, hogy mi jár a vezérkar fejében: ténylegesen össze-vissza igazolunk télen mindenkit -és akkora alappal mehet Coutinho-, vagy hozunk két Payetet, kölcsönadjuk Coutinhot és végigalibizzük a szezon második felét is...
Ez kész :D

A kis brazilnak volt 1 jó meccse a Samp ellen,de ő is súlytalan.fejlődnie kell és ha teljes lesz a csapat,esetleg még a legtöbb formában is lesz nem fog beleférni,hogy pár ügyes cselért padoztassunk 1 bár nem olyan technikás,de fizikailag sokkalta erősebb,védekezésben is hasznos játékost.azért tőle sem lehet még sok csodát várni.talán 1-2év múlva.
Motta,Mariga visszatérése pedig jó hír.Benitez taktikájához létfontosságú a védekező középpálya.na az nekünk szinte szezon elejétől nincs.így még kilátástalabb a játékunk. igazából az a kérdés,hogy a Bari,Bréma,Yids 1.félidő elleni játék a csapat igazi arca,ereje vagy az elmúlt 2hónap. nem védem a spanyolt,ha egy csapat nem tiszteli és nem hajtja ki magát csak,hogy az edzőjét ne "rúgassa ki" ott gond van és nyilván nem a játékosoknak kell menniük.
ma pedig nyerni kell,nem egy Roma a csapat,hogy belefér ha kiejtetjük magunkat csak,mert az edző szar.nyilván Morattiék sem hülyék
Forza Inter
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

DaNi írta:Andreoli nevét is bedobták mint lehetséges igazolás középhátvéd posztra.

A multkori meccsen egész jó volt, fiatal, olasz, Inter nevelés és aszem hogy a fele még mindig a miénk (de nem biztos). Nem lenne rossz igazolás de én azivesebben látnám Ranocchiat. De az se baj ha mind a ketten jönnek :D nem árt a fiatalítás

Nézd meg a goal.com a forduló leggyengébb csapatát, két interes mellett Andreoli és Krhin is ott van, mindkettő interes nevelés... Tudom ez csak egy eset, de szerintem akiket elpasszoltunk a fiatalok közül nem lettek nagy sztárok.

És egy fontos hír: goal.com szerint szinte biztos, hogy Cassano januárban jön hozzánk, ingyen
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ipa írta:
DaNi írta:Andreoli nevét is bedobták mint lehetséges igazolás középhátvéd posztra.

És egy fontos hír: goal.com szerint szinte biztos, hogy Cassano januárban jön hozzánk, ingyen

Nem ellenkeznék, ha így lenne! Sneijder mellé pont egy ilyen típusú játékos kellene. Ráadásul ingyen!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

fcinternews.com-on van pár név.Marchetti,Ranocchia,Maresca meg nyilatkozgatnak Benitezről. valaki esetleg olaszul tud?
Francesco

Enzo Maresca az Inter játékosa lehet. Állítólag Branca egy olyan szélső középpályást keres aki egyesíti a minőséget és azt a tényt, hogy olcsó.
Ranocchia télen az Interé lehet miután Preziosi már nem a Santon Biabiany kettőst kéri cserébe, hanem Marigát (a felét elvileg :) ).
Marchetti a Sky szakértője, nem a kapus :) Azt mondja, hogy Benitez most fellélegezhet, a Nord eleve vele van, valamint a vezetés is. A csapat is küzdött, hogy maradjon Rafa. Ekezdődtek a tágyalások, mert nagy játékosmozgás lehet a Genoa és az Inter között. Mi kapnánk Ranocchia-t, Criscito-t, és a Frogley, Moretti, kettőst ők pedig Muntari, Mancini, Mariga hármast, esetleg Biabiany-t meg Santont. (Különböző cikkek boccs, hogy nem összegzem...)
Az Udinese is a képben van. Onnan Inler érkezhet, valamint a nyáron Sanchez és Asamoah. Ők cserébe Nwanko-t és Biabiany-t szeretnék. Meg persze pénzt, gondolom én.
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

hvmetal írta:fcinternews.com-on van pár név.Marchetti,Ranocchia,Maresca meg nyilatkozgatnak Benitezről. valaki esetleg olaszul tud?

Ranocchiának a másik felét télen meg kell venni, Lucio mellett csak őt tudom elképzelni, ilyen zapaták meg aggerek nem kellenek
Maresca ingyen jöhetne, ingyen szerintem megérné, nagyon jó kiegészitő ember lenne
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

R9. írta:amiket leírták nem mentség arra h milyen idióta védelmet tett össze a milan ellen, meg hogy nem veszi észre h chivu egy szarfosbalfasz bal szélen
10 éves inter drukker látja h szar akkor egy bl győztes edző nem látja? de igen csak túl makacs, olyan mint zaccheroninál helveg...

már most elbaszta moratti h milan meccs után nem rúgta ki
aki sok pénzt akar keresni chievo ellen idegenben tegyen x-t ...

ha tavaly néztél volna pár meccset tudnád, hogy mourinho is ott játszatta..
meg Chivu nem 1szer nyilatkozta hogy nem szeret középen játszani...
R9.

zanetti88 írta:
R9. írta:amiket leírták nem mentség arra h milyen idióta védelmet tett össze a milan ellen, meg hogy nem veszi észre h chivu egy szarfosbalfasz bal szélen
10 éves inter drukker látja h szar akkor egy bl győztes edző nem látja? de igen csak túl makacs, olyan mint zaccheroninál helveg...

már most elbaszta moratti h milan meccs után nem rúgta ki
aki sok pénzt akar keresni chievo ellen idegenben tegyen x-t ...

ha tavaly néztél volna pár meccset tudnád, hogy mourinho is ott játszatta..
meg Chivu nem 1szer nyilatkozta hogy nem szeret középen játszani...

te meg ha nem lennél ilyen vak akkor észrevennéd h egy fos bal oldalon és mourinho le is hozta a döntőbe mert robben szarrá szopatta........
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

R9. írta:te meg ha nem lennél ilyen vak akkor észrevennéd h egy fos bal oldalon és mourinho le is hozta a döntőbe mert robben szarrá szopatta........

nem csak a BL döntőbe játszatta Mou is a románt a védelem szélén hanem elég sokszor....persze ettől még Benítez is hibás mert észrevehette volna, hogy hihetetlen gyenge ott. :?
Pár név aki jó lenne (lesznek közte nehezen megszerezhetők is): Pastore (ő a szélen és Sneijder helyén is tudna játszani), Lavezzi, Maggio, Bastos, Cassano (ha ingyen van), Ranocchia, Schweinsteiger, Hulk gyerek se rossz, kérdés mennyit kérnének érte. Ezekből persze nem mind kellene mert az lehetetlen, de egy 2-3 játékos nem lenne rossz. :)
Na meg páran léphetnek, akár belevonni az új igazolásokba.
Gabosska
Kapcsolat:

OFF: szerintem nem abba kéne belekötni, ha valaki a gyorsabb írás miatt elüt 1-2 betűt, hanem abba, hogy egyesek milyen hangenemet engednek meg maguknak...

A napokban írta valaki, hogy szégyen és gyalázat, hogy Pandevek meg Biabianyk Inter mezet öltenek magukra...
Szerintem az a gyalázat, ha egy Interista minden második hozzászólásában le szarfosbalfaszozza a saját csapatát, vagy annak valamely alkotórészét... R9: Chivu többet érdemel annál, hogy egy szájhős le szarfosbalfaszozza... a csapat triplázott, meghódította Európát, és ennek a csapatnak szerves része volt Chivu... nem szélső, hanem középhátvéd. Jó lenne ha felfognád végre...olyan nehéz? Ez olyan, mintha Cordobat küldenéd fel centrenek, hogy pótolja Etot meg Militot...ha neki nem menne, ő lenne a balfasz vagy az edző? Könnyű a pofánkat jártatni a számítógép előtt, attól nem lesz megoldva a klubnak a problémája...szerinted kit a hátamat kellene feltegyen Chivu helyett? Santon annyira formán kívül van, hogy a Chivu szintet sem hozza...

Néha belefér 1-1 ilyesféle megjegyzés (pl elbaszta), de hogy minden oldalon van minimum egy efféle megnyilvánulás, azt kicsit unom...
A moderátorok egy kicsit foglalkozhatnának az üggyel...azt hiszem, lehet civilizáltan is lázadni (vagy mégsem :?: )
Válasz küldése