Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tommy

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Santon azért lényegesen jobb volt mikor játszott, mint Chivu szerintem, bár ő sincs nagy formában ez tény.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ipa írta:És egy fontos hír: goal.com szerint szinte biztos, hogy Cassano januárban jön hozzánk, ingyen
Ha jönne, én csak fél éves szerződést adnák neki. Megnézni tud-e viselkedni, ha nem az Ő szája íze szerint alakulnak a dolgok. Ha igen azaz felnő önmagához, akkor maradhat hosszútávon, ha nem, akkor leves. Képességeit mindenki ismeri. Nem kell még egy Balotelli.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Komax írta:
Ipa írta:És egy fontos hír: goal.com szerint szinte biztos, hogy Cassano januárban jön hozzánk, ingyen
Ha jönne, én csak fél éves szerződést adnák neki. Megnézni tud-e viselkedni, ha nem az Ő szája íze szerint alakulnak a dolgok. Ha igen azaz felnő önmagához, akkor maradhat hosszútávon, ha nem, akkor leves. Képességeit mindenki ismeri. Nem kell még egy Balotelli.

Ha nem üzlet lenne a foci, akkor egyet értenék ezzel. Azonban inkább ajánljunk neki 3 éveset és ha nem megy adjuk el 15 millióért. Adriano már lelépett kb 20 millióval...ha érted hogy gondolom.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Francesco írta:
Komax írta:

Ha nem üzlet lenne a foci, akkor egyet értenék ezzel. Azonban inkább ajánljunk neki 3 éveset és ha nem megy adjuk el 15 millióért. Adriano már lelépett kb 20 millióval...ha érted hogy gondolom.

Nagyon kell ő ide.Kell egy fineszes támadó előre.Szerintem fél évig majd szokja a milánó levegőt .Azért neki is kell majd egy kis idő,hogy nagy legyen a a pofája.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Cupi írta:Cassano (ha ingyen van),

Pénzt is érne, azért ő nem akárki, bár eddig nem volt a kedvencem, teljesen őrült.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Cassanonak nagyon örülnék :D sokkal kreatívabb lenne a támadójátékunk mint Pandevvel :!:

Ez a Ranocchia Mariga csere nem biztos ,hogy jó ötlet :!: Mariga is elég tehetséges játékos, meg aztán Ranocchia fele a miénk inkább adjuk oda Rivast meg Suazot meg esetleg egy kis pénzt az olasz másik feléért
Tommy

DaNi írta: inkább adjuk oda Rivast meg Suazot meg esetleg egy kis pénzt az olasz másik feléért

Azért a genoánál sem hülyék. :)
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

DaNi írta:Cassanonak nagyon örülnék :D sokkal kreatívabb lenne a támadójátékunk mint Pandevvel :!:

Ez a Ranocchia Mariga csere nem biztos ,hogy jó ötlet :!: Mariga is elég tehetséges játékos, meg aztán Ranocchia fele a miénk inkább adjuk oda Rivast meg Suazot meg esetleg egy kis pénzt az olasz másik feléért

Ez nem úgy megy, h azt adsz akit akarsz, hanem úgy, hogy akit kérnek. Mariga jól jönne nekik, de mit csinálnának 2 űrszeméttel mint Rivas meg Suazo (aki már volt is náluk, de nem jött be...)?
Más kérdés, hogy Mariga tényleg tehetséges játékos, de ha mindenki egészséges, nehezen kerülne a padra is. Egyelőre Cambiasso, Zanetti, Motta és Stankovic is megelőzik a sorban (meg még Muntari is itt van).
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Az fcinternews-en Götzeről írogatbnak valamiket...a srác elsőosztályú lenne, mint Sneijder csere... :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

facebookon volt egy ilyen hír hogy

I ♥ Internazionale Milano 1908 M a vieni anche ora nn ti disdegnamo
C.Ronaldo: "Mi piacerebbe molto giocare all' Inter in futuro, ho conosciuto bene giocatori e il presidente, persone fantastiche"

C.Ronaldo szeretne majd az Interben játszani
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Gabosska írta:Az fcinternews-en Götzeről írogatbnak valamiket...a srác elsőosztályú lenne, mint Sneijder csere... :D

Akkor inkább már Marin.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

R9. írta:facebookon volt egy ilyen hír hogy

I ♥ Internazionale Milano 1908 M a vieni anche ora nn ti disdegnamo
C.Ronaldo: "Mi piacerebbe molto giocare all' Inter in futuro, ho conosciuto bene giocatori e il presidente, persone fantastiche"

C.Ronaldo szeretne majd az Interben játszani

Ha Mourinhot vissza tudnánk hozni ha már a Reallal mindent megynert, akkor lehet, hogy jönne Cé is :)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Mourinho esélytelen! Ő nem mostanában fog ide visszajönni... írjanak is bármint a firkászok! (sajnos)

Rajta kívül is vannak jó edzők, akikkel odaérhetünk ismét a bl végelszámolásnál......

CR szerintem szintén felejtős kategória..... bár ha azt nézzük hogy a 3 nagy bajnokságból már 2ben nyomatta.. lehet hogy olaszban is szerencsét akar majd próbálni úgy közel a 30 hoz.......

Stankot vinné a Schalke04... de EL DRAGO kijelentette, hogy ő imádja az intert és innen akar visszavonulni!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

internaZIOnaLe írta:Mourinho esélytelen! Ő nem mostanában fog ide visszajönni... írjanak is bármint a firkászok! (sajnos)

Rajta kívül is vannak jó edzők, akikkel odaérhetünk ismét a bl végelszámolásnál......

CR szerintem szintén felejtős kategória..... bár ha azt nézzük hogy a 3 nagy bajnokságból már 2ben nyomatta.. lehet hogy olaszban is szerencsét akar majd próbálni úgy közel a 30 hoz.......

Stankot vinné a Schalke04... de EL DRAGO kijelentette, hogy ő imádja az intert és innen akar visszavonulni!

na az kéne még,hogy a krisztina itt fetrengjen.tudom,hogy jó játékos,na, de akkor már inkább Messi.
ebből a pénzből én inkább vennék 11 Javier Zanetti és akkor szívvel sosem lesz baj.
Mourinhot egy darabig felejtsük el szerintem,húzzák a mézes madzagot előttünk. Nem lehet tudni,hogy ki lesz a Pincér utódja,de jelenleg ő van itt.felesleges Joséban gondolkodni
Stanko meg remélem nálunk fejezi be.utóbbi években már nem lő annyi gólt,de egyik legszimpatikusabb játékosunk,ha csak az elmúlt 10évet nézzük.nekem meg a kedvenc is,így remélem,hogy nem adják el sehova
Vitya

Hozzászólás Szerző: Vitya »

Valamiért nagyon nem vagyunk ez vonzó csapat a jobb képességű játékosok körében....
Neymar- a juventusba menne
Schweinsteiger- real madridba
Afellay- barca

Sajnos úgy néz ki, maradnak az ilyen Zapata, Inler, meg Asamoah félék.... :cry:
R9.

schweinsteiger az interbe jönne ;)
RenciDavid

Vitya írta:Valamiért nagyon nem vagyunk ez vonzó csapat a jobb képességű játékosok körében....
Neymar- a juventusba menne
Schweinsteiger- real madridba
Afellay- barca

Sajnos úgy néz ki, maradnak az ilyen Zapata, Inler, meg Asamoah félék.... :cry:

Dzsudzsák is Juve lesz sajnos... 90%....
Tommy

Hát igen.. Ő érte különösen nagy kár. :D Biztos jobb mint Cassano. :lol:
R9.

Tommy írta:Hát igen.. Ő érte különösen nagy kár. :D Biztos jobb mint Cassano. :lol:

:D: D :D :D: :D:
DaNi

Fölösleges szerintem annyi sztárt igazolni mint a Real vagy a Barca :!: Afellayt tuti nem a kezdőbe igazolják. Nem azt mondom ,hogy nem kellenek sztárjátékosok, csak ne vigyük túlzásba

Ha Cassano és Schweinsteiger is hozzánk igazol akkor több nagy iagazolásra nem lenne szükségünk legalábbis akkor ha a fiatalokat jól építjük be a kezdőbe

Balázs szerintem nem való a Seria A-ba :!: a spanyol bajnokság már inkább neki való
hvmetal

inkább posztra kéne jól igazolni,mint utóbbi években mint sem összevásárolni mindenkit.
Sneijder mellé kell egy ember.Cassano érkezésével elől 1-2 dolog megoldódna,de továbbra is itt kéne tartani és egyre többet játszatni Alibecet(ha tényleg van benne elképzelés) vagy Destrot visszahozni,ha még tudjuk.Pár meccset láttam a sráctól,tehetséges.Milito,Eto'o,Cassano,Destro/Alibec névsorral még jövőre is ki lehetne húzni.
Ranocchia érkezése elég lenne,ha még felhoznak egy primavera-ást. kellene egy balszélső vagy Bastos vagy pedig olcsón szerezni egy fiatal tehetséget.Kapus poszt idén még felesleges igazolás tekintetében.bízok Cesarban,Castelazzi pedig sok klubban 1.számú kapus lenne.nálam Abbiati féléknél sokkalta jobb kapus.kéne egy erős fizikuma,támadó felfogású középpályás.
Cassano,Ranocchia,Destro,Bastos+ 1 jó kis középpályás és szerintem meg lehet úszni 40-50 millió Euróban és minőségileg erősödtünk. nyáron pedig rá lehet állni Schweini-re meg a nagy nevekre.bár ha Biabiany tudja hozni amit a Parmaban hozott,Coutinho megerősödik fizikálisan,Santon,Benedetti,Nataliano,Faraoni,AlibecStevanovic névsorból csak 2 be tud épülni még jobban állunk és olcsóbb
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

múltnap Glen Johnsonról írtak. Szívesen játszana Rafa keze alatt mert Hodgsonnal nem jön ki. Erről valaki valami többet, frisset?? Balhátvédként is jó állítólag.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Szerintem a télen még nem kéne iszonyatos pénzkiadásokba kezdeni, elég lesz majd a nyáron :-)
Mindenképpen kéne 1 szélső támadó, Alexis Sanchez, Bale? Vagy/és ey támadó középpályás, Pastore, Kaka?
Ha Ranocchiát visszahoznánk most, szerintem akkor is csak Cordoba és Materazzi mögött jönne szóba Beníteznél, annál akkor viszont már jobb, ha ezt a szezont végigjátssza Genovában!
Ha a középpályásaink egészségesek,akkor szerintem egyelőre szélső védő sem kell a nyárig, Maicon és Zanetti nálam kezdők a poszton.
Ami viszont szerintem várható sajnos, hogy úgy tűnik Mottának visszatért korábbi Barcás pech sérülésszériája, és elképzelhető,hogy ez az egész szezonja így fog eltelni. Ha ott viszont kidől Stanko, vagy Cambiasso, gond lehet, esetleg még oda lehetne megpróbálni valakit, mint megbízható csere, esetleg Inler?
De szerintem ennél több igazolás télen nem kell, de az nem kérdés, hogy nyáron vérfrissítés is kell majd(Cordoba, Materazzi), és tényleges erősítés is(Schweini)
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Nem kellene? :D Ezek közül a játékosok közül pont Bale és Pastore tuti drága és még Kaka sem zsbpénz ugy gondolom
Komax

RenciDavid írta:Dzsudzsák is Juve lesz sajnos... 90%....
Neki jobban feküdne a spanyol bajnokság, szerintem olaszba megennék mint Quaresmat. Nálam egyáltalán nem alternatíva Balázs. Cassano kell. A legjobb, aki télen hozható és nem kiegészítő lenne.
R9.

én ezt az arshavin gyereket venném meg bal oldalra, nagyon gyors és technikás
hvmetal

R9. írta:én ezt az arshavin gyereket venném meg bal oldalra, nagyon gyors és technikás

ő tényleg jó lenne,csak már mindjárt 30éves van benne még 3év ezen a szinten.nem tudom,de szerintem 20millió alatt nem úsznánk meg.

off: Maicon hosszabítot vagy csak a a google fordító színvonalas ? :D (fcinternews.it/com)
R9.

most ha nem nyerünk benitez repül? :D
Gabosska
Kapcsolat:

Marotta szépen elmondta, hogy a Zsuzsu nem lesz juvés... :D
RenciDavid

R9. írta:most ha nem nyerünk benitez repül? :D

Benne van vastagon a pakliban, hogy megint edzőbuktató meccs jön. Lehet, hogy csak a BL-t nem akarták beáldzoni a srácok a menesztésért.
hvmetal

RenciDavid írta:
R9. írta:most ha nem nyerünk benitez repül? :D

Benne van vastagon a pakliban, hogy megint edzőbuktató meccs jön. Lehet, hogy csak a BL-t nem akarták beáldzoni a srácok a menesztésért.

pedig most meg kellene gondolniuk akarnak e még bajnokok lenni,mert holnap feljöhetünk 7pontra ami már nem akkora távolság.remélem ha vannak problémák akkor azt nem a pályán próbálják egy esetleges vereséggel megoldani.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

A mai meccsen a Digi Tv riportere már kész tényként beszélt Cassano januári leigazolásáról és Ranocchia érkezéséről. :shock: Az tény,hogy Cassano tegnap sem játszott a Sampban, de én még nem hallottam arról,hogy már megállapodott a klub vele. Hallott-e valaki konkrétabb információkat a két játékos érkezésével kapcsolatban? :roll:
R9.

Mazzola írta:A mai meccsen a Digi Tv riportere már kész tényként beszélt Cassano januári leigazolásáról és Ranocchia érkezéséről. :shock: Az tény,hogy Cassano tegnap sem játszott a Sampban, de én még nem hallottam arról,hogy már megállapodott a klub vele. Hallott-e valaki konkrétabb információkat a két játékos érkezésével kapcsolatban? :roll:

szóban megállapodtak már, mivel írásban csak akkor tudnak miután felbontották már a szerződését
5 évre szóló szerződést fog kapni évi 3,5m euróval ami nőhet a teljesítményétől meg a klub szereplésétől függően
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Nagyon sok a 3.5. Én biztos nem adnék neki annyit, kevesebbért lehet nem jönne, de az már mindegy.
R9.

olaszország legjobb csatárának sok a 3,5m? :D
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

R9. írta:olaszország legjobb csatárának sok a 3,5m? :D

Mármint Olaszországban játszók, vagy olasz nemzetiségűek közül a legjobb szerinted?
R9.

nemzet
R9.

bár most meg a liverpoollal hozták szóba... semmi nem biztos amíg nincs kék fekete mezben
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Én is Cassano melett vagyok, de ha valamilyen oknál fogva mégse jönne össze a transzfer, mindenképp Di Nataléra kellene rámozdulni nagy erőkkel megint mesterhármast rúgott a Napolinak!! ;)
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

jdanika írta:Én is Cassano melett vagyok, de ha valamilyen oknál fogva mégse jönne össze a transzfer, mindenképp Di Nataléra kellene rámozdulni nagy erőkkel megint mesterhármast rúgott a Napolinak!! ;)

Di Natale szerintem jobb választás lenne.....
Cassano egy remek,de nehezen kezelhető játékos
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

csak is inter írta:Cassano egy remek,de nehezen kezelhető játékos

Ha még Josá lenne a tréner akkor nem félnék Cassano-tól, de Benitez-t reggelire megenné.

(Még Capello-nak sem sikerült őt fegyelmezni.)
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

csak is inter írta:
jdanika írta:Én is Cassano melett vagyok, de ha valamilyen oknál fogva mégse jönne össze a transzfer, mindenképp Di Nataléra kellene rámozdulni nagy erőkkel megint mesterhármast rúgott a Napolinak!! ;)

Di Natale szerintem jobb választás lenne.....
Cassano egy remek,de nehezen kezelhető játékos

hagyjuk bár di natale-t..
pont ilyen udinese-be való,meg mit akarunk egy 33éves játékostól
a juvétól is 10-15öt kértek kértek annyit meg hol ér
R9.

Állítólag most már szinte biztos hogy jön Cassano, a 99-es mezt fogja hordani és közel 4 milliót fog kapni
Comoban vett lakást magának ami közel van Appianohoz
Komax

R9. írta:Állítólag most már szinte biztos hogy jön Cassano, a 99-es mezt fogja hordani és közel 4 milliót fog kapni
Comoban vett lakást magának ami közel van Appianohoz
A 18-ast is odaadhatják neki (tudtommal ez a kedvenc száma). Suazo úgysem fog benne sokat pályára lépni. :D
Vitya

Hozzászólás Szerző: Vitya »

Hulkra rámozdul a man city, szóval valószínű ez a projekt is bukó lesz.....
R9.

Vitya írta:Hulkra rámozdul a man city, szóval valószínű ez a projekt is bukó lesz.....

de úgyse adjuk el pandevet, hulknak hol lenne helye egy etoo milito cassano 3-as mellett? padozni nem akarna sztem
Tommy

Vitya írta:Hulkra rámozdul a man city, szóval valószínű ez a projekt is bukó lesz.....

Ezt ugy írod mintha leakartuk volna igazolni.. :) Csak itt a fórumon írták párszor, hogy jó lenne. Meg azért inkább egy Cassano jöjjön a szélre.
Gabosska
Kapcsolat:

az fcinternews.it-en a ket cikkben is volt szo rola...webforditas.hu alapjan azt sutottem ki, hogy velunk kotettek ossze :D
DaNi

Süti írta:
csak is inter írta:Cassano egy remek,de nehezen kezelhető játékos

Ha még Josá lenne a tréner akkor nem félnék Cassano-tól, de Benitez-t reggelire megenné.

(Még Capello-nak sem sikerült őt fegyelmezni.)

Hát azér már komolyodott azóta. Most is csak azért rugták ki mert nem ment el az elnökkel valami ünnepségre. Szerintem Cassano is tudja hogy ez az utolsó esélye, ha ezt is elrontja akkor játszaht a Seria B-ben mert még egy ilyen nagycsapat nem fogja megvenni
Válasz küldése