Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- hvmetal
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Di Natale maximum ilyen fél-1 szezonos megoldásnak lenne jó.szimpatikus amit az Udinese-ben csinál,de már öreg.talán még a Milánnál kaphat egy esélyt 3év múlva,de Cassano számunkra sokkal jobb megoldás.Az meg,hogy Capello sem tudta megfegyelmezni 1 dolog.Majd Rafael barátunk helyre teszi egy pirospozsgás mosollyal.
Beni úgyis kedveli a spanyolban játszó játékosokat,na ott van Rossi aki most még olcsó is lenne.szerintem több van benne,mint Villareal.őt ellehetne hozni és átnevelni Interista-vá. Parmaval 20meccsen szerzett kb 8-9 gólt. ez nem olyan rossz mutató. őt ennyire nem tartják Inter,bilán,dzsuve szintű játékosnak vagy ennyire drága?
23éves, Eto'o/Milito Cassano,Rossi 3mas nem lenne rossz Sneijderrel megtoldva.
Beni úgyis kedveli a spanyolban játszó játékosokat,na ott van Rossi aki most még olcsó is lenne.szerintem több van benne,mint Villareal.őt ellehetne hozni és átnevelni Interista-vá. Parmaval 20meccsen szerzett kb 8-9 gólt. ez nem olyan rossz mutató. őt ennyire nem tartják Inter,bilán,dzsuve szintű játékosnak vagy ennyire drága?
23éves, Eto'o/Milito Cassano,Rossi 3mas nem lenne rossz Sneijderrel megtoldva.
- mike
Cassanoval kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, egyrészt nagyszerű játékos de világéletében kőbunkó volt, és az is lesz mindig.
Eléggé lutri, de most olyan helyzetben vagyunk mikor meg kell lépni, hátha bejön, a télen úgysem tudunk nála jobb játékost venni.
Egy Cassano-Milito-Etoo hármas a párját ritkítaná, ha megférnének együtt a pályán
Eléggé lutri, de most olyan helyzetben vagyunk mikor meg kell lépni, hátha bejön, a télen úgysem tudunk nála jobb játékost venni.
Egy Cassano-Milito-Etoo hármas a párját ritkítaná, ha megférnének együtt a pályán
- Süti
DaNi írta:Most is csak azért rugták ki mert nem ment el az elnökkel valami ünnepségre.
Az év játékosa díjat nem vette át a csapat összejövetelén.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Mert terhes volt a felesége, bármikor szülhetett és otthon akart vele lenni...

- sorger=giallo
Valóban óriási kérdőjel a srác. Hatalmas játékos, de nem könnyű eset.mike írta:Cassanoval kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, egyrészt nagyszerű játékos de világéletében kőbunkó volt, és az is lesz mindig.
FORZA INTER!!!
- Komax
Ezt az infót nem tudtam. Így más megvilágításba helyezi az egész történetet. Erősítsetek meg de az EL és a BL nem üti egymást, azaz a BLben is hasznát vennénk Cassanonak. Legjobb téli erősítés lenne/lesz. Télen általában csak ilyen Maniche féle kiegészítő embereket lehet szerezni. Már várom mikor erősödik fel a Kaká story.Gabosska írta:Mert terhes volt a felesége, bármikor szülhetett és otthon akart vele lenni...![]()
![]()
![]()
- DSanton39
egy ember átnevezhető télen, úgyhogy jöhet Cassano. Ranocchia is jöhetne.
- Tommy
Cassano nem, mert játszott a bl 4. selejtező körében.
- csak is inter
David Trezegue is érkezhet.......
- Audipower
csak is inter írta:David Trezegue is érkezhet.......
Egy ilyen nyugdíjas sztem nem igazán hiányzik. Nem vagyunk mi a Milan.
-
Francesco
Mit szólnátok Január végén egy ilyen csapathoz (Pletykák alapján):
------------------Cesar----------------
Zanetti---Lúció---Ranocchia---Criscito
-----------Cambiasso-Motta-----------
Kuyt------------Pastore-------Sneijder
------------------Eto'o-----------------
A keret többi része: Castellazzi, Matrix, Santon, Chivu, Barzagli, Stankovic, Cassano, Milito, Biabiany, Coutinho.
Mondjuk Pastore-t annyira nem pletykálják SAJNOS. Cassano veszélyes játékos, mert nem védekezik, nálam ezért lenne csere pl. egy Bara ellen.
A keret többi része: Castellazzi, Matrix, Santon, Chivu, Barzagli, Stankovic, Cassano, Milito, Biabiany, Coutinho.
Mondjuk Pastore-t annyira nem pletykálják SAJNOS. Cassano veszélyes játékos, mert nem védekezik, nálam ezért lenne csere pl. egy Bara ellen.
- hvmetal
szerintem Cassanot még ne kezeljük tényként amíg nem mosolyog a hiéna fejével kék-feketében 
sok helyen tényként közlik,Moratti is 1hónapja még állítólag megakarta szerezni,most meg tagad. Internews-on olvastam,hogy még közbeszólhat a bilán és a fio.azért nem kéne elszórakozni 1ilyen játékost.főleg szinte ingyen.
sok helyen tényként közlik,Moratti is 1hónapja még állítólag megakarta szerezni,most meg tagad. Internews-on olvastam,hogy még közbeszólhat a bilán és a fio.azért nem kéne elszórakozni 1ilyen játékost.főleg szinte ingyen.
- Nia
Maradjon csak a Herculesben az való neki...
Egyébként Kuytra állítólag a lúzerek is fenik a fogukat,valami csere üzlet keretében,aminek másik alanya Vucinic.
- vaskalap
Tegnap nézegetve az El Classico-t,azért ennek a Bojannak(is) tudnék helyet szoritani.
- hvmetal
reálisabb cél lenne,mint Messi most és ha van esze már csak a játéklehetőség miatt is átjöhetne.
Trez meg azt el kell ismerni,hogy klasszis csatár,de...(Kiscivis miatt inkább nem írok véleményt róla
) maradjunk annyiban,hogy gobbó és nem épp tisztelet jelezte véleményét az Interről.
Maicon-ról tudtok valamit? meddig szól a szerződése,most épp maradna e vagy menne?
Trez meg azt el kell ismerni,hogy klasszis csatár,de...(Kiscivis miatt inkább nem írok véleményt róla
Maicon-ról tudtok valamit? meddig szól a szerződése,most épp maradna e vagy menne?
-
zanetti88
ugyan minek?
-
RenciDavid
Francesco írta:Mit szólnátok Január végén egy ilyen csapathoz (Pletykák alapján):
Kiárt, hogy több jöjjön 3 játékosnál, de én inkább a 2 érkezőre fogadnék. Ebben túl sok változás van, ilyenben ne gondolkozzunk szerintem. Nem is lehetne beépíteni őket időben.
Jelenleg Cassano és Ranocchia érkezésre látszik 90%ban biztosnak. Többen szerintem nem is fognak jönni télen.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Szamügyre véve az fcinternews.it cikkeit, a következő pletykák szállingóznak az inter körül:
Cassano valszeg jön, december 3 után tisztul ki, hogy mi is a helyzet vele
Télen meglehet, hogy Emiliano Moretti jön kölcsönbe (?), így Chivu behúzódik majd középre.
Ranocchia érkezése is sanszos...lehet ha Criscitot is elhozzuk...Genoás üzlet keretein belül Mariga távozhat.
Az Udinéből nem csak Inlerrel hoznak szóba, hanem Kwadwo Asamoahval is. Az elnökük azt mondta, hogy Inler vihető...nem tudom, hogy Asamoahval mi a helyzet...
Alexis Sanchez nyáron érkezhet, télen mozdíthatatlan!
Victor Ruiz meglehet, ha Genoa-Inter összefogás révén Olaszországba kerül: közös tulajdonban...az ára nagyon nagy: tíz, tizenkét millió...
Rodrigo palaciorol is írnak valamit, nem értettem pontosan, hogy velünk hozzák-e szóba, vagy valami másról van szó....
No meg ott van Viviano....
Szerintem télen jöjjön Ranocchia, Cassano
Nyáron lehet átalakítani a csapatot Vivianoval -JC off-, Criscitoval -Chivu off-, Alexissel -Biabiany, Pandev off-, Asamoahval -Muntari off-...
Ezt ha még megfűszerezzük egy El Shaarawyval vagy egy Payettel, meg is lennék elégedve...
Cassano valszeg jön, december 3 után tisztul ki, hogy mi is a helyzet vele
Télen meglehet, hogy Emiliano Moretti jön kölcsönbe (?), így Chivu behúzódik majd középre.
Ranocchia érkezése is sanszos...lehet ha Criscitot is elhozzuk...Genoás üzlet keretein belül Mariga távozhat.
Az Udinéből nem csak Inlerrel hoznak szóba, hanem Kwadwo Asamoahval is. Az elnökük azt mondta, hogy Inler vihető...nem tudom, hogy Asamoahval mi a helyzet...
Alexis Sanchez nyáron érkezhet, télen mozdíthatatlan!
Victor Ruiz meglehet, ha Genoa-Inter összefogás révén Olaszországba kerül: közös tulajdonban...az ára nagyon nagy: tíz, tizenkét millió...
Rodrigo palaciorol is írnak valamit, nem értettem pontosan, hogy velünk hozzák-e szóba, vagy valami másról van szó....
No meg ott van Viviano....
Szerintem télen jöjjön Ranocchia, Cassano
Nyáron lehet átalakítani a csapatot Vivianoval -JC off-, Criscitoval -Chivu off-, Alexissel -Biabiany, Pandev off-, Asamoahval -Muntari off-...
Ezt ha még megfűszerezzük egy El Shaarawyval vagy egy Payettel, meg is lennék elégedve...
- Gabosska
- Kapcsolat:
Kuyt egy csupaszív játékos, aki felszántja a pályát...kell az Interbe, ha a hátvédprobléma nem oldódik meg, Chivu marad a bal bekk, Maicon tartja eddigi formáját, és be kell nekik segítsen valaki...
De amennyiben a retúrra visszanyerünk egy tavalyi Maicont, jön egy Criscito, inkább hozzunk Alexis féle technikás támadószélsőt, mint erőfocistákat... -szerintem-
Elnézve a tegnapi Barca játékát, Kuytot nem tudom beleilleszteni abba a gépezetbe...és Moratti is hasonló stílust követel Beniteztől...akkor annak megfelelő játékosállomány kell (mondjuk akeretünk felét sem tudom beilleszteni abba a játékba...ha rosszat akarnák a Barcának, betenném labdaelosztónak Pandevet Messi és iniesta közé
)
De amennyiben a retúrra visszanyerünk egy tavalyi Maicont, jön egy Criscito, inkább hozzunk Alexis féle technikás támadószélsőt, mint erőfocistákat... -szerintem-
Elnézve a tegnapi Barca játékát, Kuytot nem tudom beleilleszteni abba a gépezetbe...és Moratti is hasonló stílust követel Beniteztől...akkor annak megfelelő játékosállomány kell (mondjuk akeretünk felét sem tudom beilleszteni abba a játékba...ha rosszat akarnák a Barcának, betenném labdaelosztónak Pandevet Messi és iniesta közé
- Abel15
Na....még egy problémás játékos[Cassano],Balottelli,Adriáno,Muntari útán!!!F.....a! 
- Gabosska
- Kapcsolat:
Ha annyi örömet okoz majd, mint amennyit Ibra, meg Adri okoztak egykor, én elégedett leszek 
- Stankov
Gabosska írta:Ha annyi örömet okoz majd, mint amennyit Ibra, meg Adri okoztak egykor, én elégedett leszek
Játékban biztos h sokat fog lendíteni,nagyon sokat finomodott a játéka és már nem önző.
Bár még nincs itt és már előre félünk a hisztiétől?Egy esélyt mindenképp érdemel,főleg h ingyen jön és nekünk egy ilyen kreatív ember kell!!
- graziejosé
Abel15 írta:Na....még egy problémás játékos[Cassano],Balottelli,Adriáno,Muntari útán!!!F.....a!
Muntarival mi a baj? Igaz, egy favágó, de nem fakad sírva egy sárga lap után, mint a nagy Antonio
- jdanika
Kód: Egész kijelölése
A Nerazzurri mindenképp szeretne télen némi friss erőt tenni a keretébe, és a hírek szerint Rafa Benítez listáján igen előkelő helyet foglal el a mindössze 18 éves holland utánpótlás-válogatott játékos.
Castaignos a Feyenoord akadémiáján pallérozódott, és az idei szezonra már allandó helyet harcolt ki magának a rotterdemiak kezdő tizenegyében. Az Eredivisiében 16 mérkőzésen öt gólt ért el eddig az idényben.
A források szerint a hollandok csak úgy lennének hajlandók megválni a nemrégiben 2013-ig aláíró ifjú titántól, ha az a tavaszi idényt még kölcsönben náluk töltené.Forrás: Stopli.hu
Valaki tud valamit a srácról, én még csak most hallom először a nevét??
- hvmetal
jdanika írta:Kód: Egész kijelölése
A Nerazzurri mindenképp szeretne télen némi friss erőt tenni a keretébe, és a hírek szerint Rafa Benítez listáján igen előkelő helyet foglal el a mindössze 18 éves holland utánpótlás-válogatott játékos.
Castaignos a Feyenoord akadémiáján pallérozódott, és az idei szezonra már allandó helyet harcolt ki magának a rotterdemiak kezdő tizenegyében. Az Eredivisiében 16 mérkőzésen öt gólt ért el eddig az idényben.
A források szerint a hollandok csak úgy lennének hajlandók megválni a nemrégiben 2013-ig aláíró ifjú titántól, ha az a tavaszi idényt még kölcsönben náluk töltené.
Forrás: Stopli.hu
http://www.youtube.com/watch?v=7no6rYxf ... re=related
elviekben ő az
- mike
Gabosska írta: Nyáron lehet átalakítani a csapatot Vivianoval -JC off-, Criscitoval -Chivu off-, Alexissel -Biabiany, Pandev off-, Asamoahval -Muntari off-...
Hát ha semmit sem akarunk nyerni akkor hozzuk ezeket, ha meg nagyobb babérokra törünk akkor hozzunk sztárokat
Olyan mercatot szeretnék mint a Sneijder,Lucio,Etoo,Milito féle nyár volt. Ha igazi sztárcsapat akarunk maradni, akkor nincs mese költeni kell, a spórolás eredményét már rövid távon is láthatjuk
A JC off-ot nem értem - miért kéne eladnunk a világ egyik top5 kapusát ?
- Gabosska
- Kapcsolat:
Nekem nem kell egy újabb Ibrrahimovic, sem egy új Ronaldo...
A BL-t is úgy nyertük, hogy hoztunk egy csomó nem olasz drukkerek számára ismeretlen játékost...
Ha tudod, hogy ki az a Cris, Vivi, Alexis, nem mondassz ilyent... posztjukon a Serie A-ban a legjobbak közé tartoznak, és nem is ötven millió eurókba kerülnek...
Asamoah, ő kérdéses de idáig ahogyan szerepelt az minden dicséretet megérdemel...
Payet? Nézz meg egy pár francia meccset...ha a felét nyújtja annak, amit ott leművel, nagyságrendekkel jobb mint a Biabi-Pandev duó. -és ő is bagóért jönne...ha úgy járna, mint RQ nem veszítenénk sokat rajta-
El Shaaraway? Olasz (egyiptomi), követve néhány válogatottbeli meccsét, Giuseppe Rossihoz hasonlítanám (csak még csíra).
Szerintem nem olyan rossz ez a felhozatal
Nyilván a Schweini, Bale, Giuseppe, Pastore, Agger lista jobban hangzik...de ahogy én elnézem, Moratti nem fog csillagászati árakat fizetni
A BL-t is úgy nyertük, hogy hoztunk egy csomó nem olasz drukkerek számára ismeretlen játékost...
Ha tudod, hogy ki az a Cris, Vivi, Alexis, nem mondassz ilyent... posztjukon a Serie A-ban a legjobbak közé tartoznak, és nem is ötven millió eurókba kerülnek...
Asamoah, ő kérdéses de idáig ahogyan szerepelt az minden dicséretet megérdemel...
Payet? Nézz meg egy pár francia meccset...ha a felét nyújtja annak, amit ott leművel, nagyságrendekkel jobb mint a Biabi-Pandev duó. -és ő is bagóért jönne...ha úgy járna, mint RQ nem veszítenénk sokat rajta-
El Shaaraway? Olasz (egyiptomi), követve néhány válogatottbeli meccsét, Giuseppe Rossihoz hasonlítanám (csak még csíra).
Szerintem nem olyan rossz ez a felhozatal
Nyilván a Schweini, Bale, Giuseppe, Pastore, Agger lista jobban hangzik...de ahogy én elnézem, Moratti nem fog csillagászati árakat fizetni
- Gabosska
- Kapcsolat:
Ballardini kijelentette, hogy Ranocchia nyárig biztosan marad a csapatában...hurrá 
- Cupi
Cassano érkezését nem igazán értem miért nem szeretnétek páran.
Ok hisztis, és lehetnek vele problémák, ez benne van de mellette nagyon jó játékos, még jó korban is van, na meg ne felejtsük ingyen jönne. Kap mondjuk egy 2-3 éves szerződést, fizetését kell állni és ha netán gázok vannak vele nyáron lehet eladni. 7-8 millióért simán el lehet passzolni és akkor még keresünk is rajta, vagy egy játékos cserébe belevenni.
Szerintem simán megérne egy próbát mert jó játékos és mellette ingyen van.
Ennyi kockázatot ezekkel a feltételekkel bőven megérne.
Egyébként meg a samp-ba se volt már sok balhéja, és nagyon hülyének kellene lennie, hogy ha újra egy nagy csapathoz kerül akkor azt elcsessze hisztikkel....
Ok hisztis, és lehetnek vele problémák, ez benne van de mellette nagyon jó játékos, még jó korban is van, na meg ne felejtsük ingyen jönne. Kap mondjuk egy 2-3 éves szerződést, fizetését kell állni és ha netán gázok vannak vele nyáron lehet eladni. 7-8 millióért simán el lehet passzolni és akkor még keresünk is rajta, vagy egy játékos cserébe belevenni.
Szerintem simán megérne egy próbát mert jó játékos és mellette ingyen van.
Ennyi kockázatot ezekkel a feltételekkel bőven megérne.
Egyébként meg a samp-ba se volt már sok balhéja, és nagyon hülyének kellene lennie, hogy ha újra egy nagy csapathoz kerül akkor azt elcsessze hisztikkel....
- hvmetal
Cassano a ligában bármelyik csapatnál erősítést jelentene.azonnal le kellene rá csapni.kár,ha nem engedik Ranocchia-t hozzánk már télen,de érthető Ballardini álláspontja.ezt mi szúrtuk el,hogy 30év feletti középhátvédek mellé nem hagytunk fiatalt.persze fejlődni kell,így játszani és ebben a szempontból érthető.
Payet meg az,hogy nem akkora név az egy dolog.Maicont is a Monacotól szereztük aztán mi lett belőle?
Branca jó munkát végzett rendre,nehogy elengedje Benitez kezét.
Nesta elviekben lelép a Milánból,kíváncsi leszek ha megy akkor hova,Lazio visszafogadná?
Payet meg az,hogy nem akkora név az egy dolog.Maicont is a Monacotól szereztük aztán mi lett belőle?
Branca jó munkát végzett rendre,nehogy elengedje Benitez kezét.
Nesta elviekben lelép a Milánból,kíváncsi leszek ha megy akkor hova,Lazio visszafogadná?
- Abel15
Tisztelt Cupi!
Végül is osztom a véleményed,annyiból,hogy ingyen van,egy próbát valóban megér!
Egyébként nem vagyok "elájulva" tőle!!!
A ligába meg talán erősitést jelentene de..... nemzetközi szinten.....?
- Stankov
Gabosska írta:Ballardini kijelentette, hogy Ranocchia nyárig biztosan marad a csapatában...hurrá
Már szeptemberbe mikor Samuel sérülése sehol nem volt ,Ranocchia már akkor kijelentette h januártól az inter játékosának tekinthető.Erre hisztizett be az elnök és kb 3napra rá már nyilatkozta is ha meg akarjuk szerezni nem lesz könnyű dolgunk
- Cupi
Abel15 írta:Tisztelt Cupi!
Jó játékosnak tartom, de ha pl 15-20 milliót kéne érte adni akkor már azt modnanám Én is, hogy ne. Jelenlegi helyzet miatt mondom, hogy bőven megér egy próbát.
Ha már említetted a nemzetközi szinten erősítés lenne e Cassano dolgot, mondjuk ez abból a helyzetből gáz, hogy ha jól tudom ott idén nem játszhatna. Samp-ba a selejtezőben játszott.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Egy jó hír: Elano hazakotródik és nem jön hozzánk (nehogy már Bilán legyünk, hogy a harmincat súrolokra hajtsunk)
Vucinic jöhet hozzánk...30 milliót kérnek érte, mi lehet ha Pandevet belevonnánk az üzletbe...
Pandev+15 Vucunicért? Az szerintem sok egy 27 éves srácért
Vucinic jöhet hozzánk...30 milliót kérnek érte, mi lehet ha Pandevet belevonnánk az üzletbe...
Pandev+15 Vucunicért? Az szerintem sok egy 27 éves srácért
- BandInter
Nee adjunk el mindenkit!! Pandevvel semmi baj nincs egyszerűen ő is formán kívűl van. Sőt még azt sem mondanám. Lehet csak szerencséje nincs. A helyzetei megvannak de egyszerűen nem talál be. Ha a formán kivűli játékosokat el akarjuk adni akkor fél csapat lapát lehetne. Ha jön Cassano akkor Pandev minőségi csere lehet.
Vucinicet nem tartom 30 millás játékosnak.
- kiscivis
Inkább maradjunk annyiban, h Pandev csere, de nagyon nem minőségi. Vucinic meg nem , h 30at de még 15öt se ér. Teljesen érthetetlen. Amúgyse látnám szívesen, és sztem ezzel nem vagyok egyedül.
- Gabosska
- Kapcsolat:
BandInter írta:Nee adjunk el mindenkit!! Pandevvel semmi baj nincs egyszerűen ő is formán kívűl van. Sőt még azt sem mondanám. Lehet csak szerencséje nincs. A helyzetei megvannak de egyszerűen nem talál be. Ha a formán kivűli játékosokat el akarjuk adni akkor fél csapat lapát lehetne. Ha jön Cassano akkor Pandev minőségi csere lehet.
Pandev egy hihetetlen önző valaki, aki beillett a kontrázós fociba, de a Benitez Interében kell járatni a labdát: kell passzolni is...lehet ha azért önző és nem passzol, mert nem megy neki ez a legjobban: a parma ellen láthattuk, hogy 5 háromméteres passzból kettő ért célt...
Idén Materazzi után a leggyengébb láncszem.
- mike
Gabosska írta:Nekem nem kell egy újabb Ibrrahimovic, sem egy új Ronaldo...
Még egy Ibra nekem sem kéne, de még egy Ronaldo igen
BL-t úgy nyertünk hogy az elmúlt 20 év legjobb mercatoját csináltuk meg, ezen múlott a dolog. A Milito,Sneijder,Etoo,Lucio négyes mindegyike azonnal a csapat erőssége lett.
Én is szeretném ha hoznánk fiatalokat, akik itt lennének sztárok de sztem vegyesen kell igazolni. Viviano,Criscito,Alexis is bőven jó lehet, de egyik sem nemzetközi klasszis, ilyen minőségű csapatba pedig olyat is kell hozni minden évben
- mike
kiscivis írta:Inkább maradjunk annyiban, h Pandev csere
Ennyi
Nálunk 4.-5. csatárnak megfelel, többet nem ér.
- BandInter
az hogy önzőő Pandev nem hibája! egy csatár esetében nem feltétlenűl kell meglenni a sokat passzoló képességnek. persze jó ha megvan de Pandevbe ez nem igazán van benne. Ezért kell őt a kapuhoz közel játszatni. És ha Milito felépűl és formába lendűl akkor simán lehet az ő cseréje. Igazából elől elég sok a variációs lehetőség ha egészséges mindenki. És valszeg Beni nem is kezdőként számol Go-Go-Gorannal majd.
- Tommy
Gabosska írta:BandInter írta:Nee adjunk el mindenkit!! Pandevvel semmi baj nincs egyszerűen ő is formán kívűl van. Sőt még azt sem mondanám. Lehet csak szerencséje nincs. A helyzetei megvannak de egyszerűen nem talál be. Ha a formán kivűli játékosokat el akarjuk adni akkor fél csapat lapát lehetne. Ha jön Cassano akkor Pandev minőségi csere lehet.
Pandev egy hihetetlen önző valaki, aki beillett a kontrázós fociba, de a Benitez Interében kell járatni a labdát: kell passzolni is...lehet ha azért önző és nem passzol, mert nem megy neki ez a legjobban: a parma ellen láthattuk, hogy 5 háromméteres passzból kettő ért célt...
Idén Materazzi után a leggyengébb láncszem.
Materazzi miért gyenge? volt 2 rossz meccse, de előtte nem volt rossz.. Aki nagyon gyenge idén az Maicon, Chivu és Pandev.
- Gabosska
- Kapcsolat:
BandInter írta:az hogy önzőő Pandev nem hibája! egy csatár esetében nem feltétlenűl kell meglenni a sokat passzoló képességnek. persze jó ha megvan de Pandevbe ez nem igazán van benne. Ezért kell őt a kapuhoz közel játszatni. És ha Milito felépűl és formába lendűl akkor simán lehet az ő cseréje. Igazából elől elég sok a variációs lehetőség ha egészséges mindenki. És valszeg Beni nem is kezdőként számol Go-Go-Gorannal majd.
Az alapján, amit a mult meccsen leművelt többet kapu közelébe nem engedném...leigazoltuk, volt 1-2 jó meccse, oszt annyi...a rossz formáját arra fogta mindenki, hogy a Lazioban nagyon sokat kihagyott... idén mit csinál? Minuszba viszi a csapatot...Milito, Snidling nincs formában...ennek ellenére van nyomuk, hogy pályára lépnek...Biabiany többet tett idén, mint Pandev...
Materazzi? Idén pár meccsen játszodt...azokon az instabilítás, a bizonytalanság jellemezte a védelmet...
- Süti
Tommy írta:Materazzi miért gyenge? volt 2 rossz meccse
Eddig négy meccsen jászott idén, és nem akarom bántani, de már egyáltalán nem fér be a kezdőbe.
Pandev-et sosem értettem mint igazolást, ne üti meg ezt a szintet.
- BandInter
jdanika írta:Kód: Egész kijelölése
A források szerint a hollandok csak úgy lennének hajlandók megválni a nemrégiben 2013-ig aláíró ifjú titántól, ha az a tavaszi idényt még kölcsönben náluk töltené.
Forrás: Stopli.hu
Jó hogy fiatalítunk. De ne ennyire. Olyan 22-27 éves játékosok kellenének. Persze örülök hogy nem vagyunk Milan de ezek a játékosok még sokára lesznek jók és akkor sem biztos hogy befutnak.
A videó alapján ügyes.
- sorger=giallo
Nem kell bántani Marco-t, óriási ikon! Igaz, kissé megöregedett, lelassult, többet hibázik és sérülékeny is, de szerintem a cserék között még mindig van helye és nem hiszem, hogy a komplett védelem bevethetősége esetén RB (vagy bárki más) állandó kezdőként számolna vele, egyébként hamarosan úgyis szögre akasztja a cipőt. Arra a posztra szerintem télen feltétlenül kell valaki.Süti írta:Tommy írta:Materazzi miért gyenge? volt 2 rossz meccse
Eddig négy meccsen jászott idén, és nem akarom bántani, de már egyáltalán nem fér be a kezdőbe.
Pandev-et sosem értettem mint igazolást, ne üti meg ezt a szintet.
Pandev nálam óriási kérdőjel volt, amikor érkezett, de úgy bekezdett, hogy szerintem rajtam kívül is sokakat meggyőzött. Mostanra azt hiszem világossá vált, hogy maximum csereként kellene szerepet szánni neki, de sajnos azon a poszton (is) most rendesen elfogytunk.
FORZA INTER!!!
- Nia
Tommy írta:Materazzi miért gyenge? volt 2 rossz meccse, de előtte nem volt rossz.. Aki nagyon gyenge idén az Maicon, Chivu és Pandev.
Nem felejtett el focizni persze,de a meccshiány az látszó(dott)dik rajta.Nem mai gyerek már
Maicon tényleg rém gyenge.Egyébként mi van vele?
Chivu,én őt nem bántom.
Pandev-et meg bírtam,nem tudom mi van vele.De jó lenne ha januárban januári lenne.
- versenyszellem
Nia írta:Tommy írta:Materazzi miért gyenge? volt 2 rossz meccse, de előtte nem volt rossz.. Aki nagyon gyenge idén az Maicon, Chivu és Pandev.
Pandev-et meg bírtam,nem tudom mi van vele.De jó lenne ha januárban januári lenne.
Lehet hogy csak egyszerűen túl sok neki Benitez edzésmunkája, vagy eegyszerűen csak máshoz van szokva. az a baj hogy egy csatárnál egy-egy apró dolog az edzésben is rengeteget befolyásolhat a meccsre nézve.
meglátjuk, remééljük Benitez ennyi idő alatt már talán felismerte akár edzésről, akár taktikáról legyen szó, hogy mi árt a csapatnak és mi használ
- Süti
versenyszellem írta:Lehet hogy csak egyszerűen túl sok neki Benitez edzésmunkája, vagy eegyszerűen csak máshoz van szokva.
Amióta Pandev itt játszik sokan erőnléti hiánnyal meg hasonlókkal magyarázzák a gyenge formáját.
Én azt gondolom, hogy egy év alatt összeszedhette volna már magát, úgyhogy nem bánnám ha már akár a télen távozna.
- hvmetal
Sculli neve ismét felvetődött.Az lehet,hogy a jelenlegi Pandevnél még ő is többet tudna,de azért vannak nála jobbak olcsón. Matri(bár vele a Milán szemez és idén feltornázhatta az értékét a gólokkal,de Muntari,Mancini,Pandev azért oda erősítés lenne) Akvafreszka ha csak olaszból nézünk csatárt. Pandevet én nem adnám el,inkább elcserélném valakire.
- hvmetal
mike írta:Gabosska írta:Nekem nem kell egy újabb Ibrrahimovic, sem egy új Ronaldo...
Még egy Ibra nekem sem kéne, de még egy Ronaldo igen
BL-t úgy nyertünk hogy az elmúlt 20 év legjobb mercatoját csináltuk meg, ezen múlott a dolog. A Milito,Sneijder,Etoo,Lucio négyes mindegyike azonnal a csapat erőssége lett.
Én is szeretném ha hoznánk fiatalokat, akik itt lennének sztárok de sztem vegyesen kell igazolni. Viviano,Criscito,Alexis is bőven jó lehet, de egyik sem nemzetközi klasszis, ilyen minőségű csapatba pedig olyat is kell hozni minden évben
még nem azok,de bőven azok lehetnek.én inkább Fergusson filozófiáját tartom követni valónak,mint sem a Madridét.
ha jól tudom a MU-nál 31millió font az a rekord összeg amit játékosra költöttek.Realnál legalább 2szerese,de ők évente csinálják már lassan.hülye példa,mert az angolok is elvannak adósodva rendesen,de viszont kevesebb költekezésből az elmúlt 10évben mindig ott vannak szinte Európa legjobbjai között.
veszünk egy Schweinstengert,Bale-t 70 millió fontért vagy Viviano,Criscito,Alexis,Rossit mondjuk kicsivel többért meg kukázunk ingyen a Real-tól.az egyensúly is fontos,hogy a klasszis,de már öregecskék mellett legyenek fiatalok is.