Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Mind Frattesi, mind Scamacca ara elszabadulni latszik, ahogy Carnevali elmondta, a ket jatekos egyutt minimum 75m.
Scamaccaert a Milan is beszallt, es mi nem vagyunk hajlandoak semmifele licitversenybe belemenni, igy alternativakat nezunk.
Frattesi kapcsan a helyzet hasonlo, mar 30-35m-nal tart Carnevali, a Juve es a Roma is erdeklodik, a Roma nagyon jo helyzetben van mivel 30%-al olcsobban megvehetik.
Igy Frattesi helyett is alternativakat nezunk.

Scamacca alternativa a mar korabban felmerult Haller, akiert 35m-t kernek.
Viszont egy meg kedvezobb aru alternativa is felmerult, Beto az Udinesebol.
Lukakuhoz hasonlitjak, es ezert is tartjuk alkalmasnak ot, valamint az ara is kedvezo.
Udinese 10m-ert veszi meg a nyaron az opcioval, es 20m korul adnak el, ami nekunk egy nagyon vonzo ar.

Frattesi alternativa szinten az Udinesebol merult fel, aki nem mas mint Makengo.
A fiatal 23 eves jatekos az Udine KP alapja, es Frattesivel ellentetben nem 30-35m, hanem kb 10m-ert mozdidhato, sot jatekoscsere is kepbe johet, lasd Radu, Vanheusden, Pirola, Agoume, Pinamonti, Satriano sorbol.

Dybala kapcsan a jelenlegi hirek szerint 4 csapat maradt versenyben, ok tettek ajanlatot neki.
Inter, Milan, Arsenal, Newcastle.
A Newscastle hatalmas fizetessel csabitja, de korabban o maga, es az ugynoke is elmondta, nem a fizetes, hanem a projekt es a neki szant szerep alapjan fog valasztani.
Tobb hirforras szerint sem akar Angliaba menni, es mindenkeppen Olaszorszagban akar maradni.
A Milannal mas nevek a prioritasok, lasd David, Isak, Scamacca, ezert Dybala ot csak sokadik alternativa.
Az Inter ajanlata eddig befuto, es mind Dybala, mind az ugynoke pozitiv valaszokat adott.

Bremer elmondta, 3 vedoben szeret leginkabb jatszani, es Lucio az orok idealja.
20m + a ket Carboni az Inter ajanlata.

DeVrij kapcsan pedig pont ezt a 20m-t kerjuk, amibol hoznank a helyere Bremert.
Nagy fizetes sporolas is lenne, mivel Bremer 2,5m euros fizetest kapna, ami az Oaktree terveivel osszhangban van.
DeVrij tavozasaval pedig 4m euros fizetes szabadulna fel.
Igy majdnem 3m euro eves kiadast sporolnank meg ezzel a "cserevel".
Raiola mar tobb Angol csapattal is targyalt, Everton, Aston Villa, ok azok akik erosen erdeklodnek.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Hát én a jelenlegi Intert nem látom igazán vonzó helynek egy "top" játékos szempontjából!
Amíg nincs új tulaj és a hírek arról szólnak mennyi plusz pénzzel kell zárni a mercatot addig én biztos nem írnék alá.
interfan

Volt szakmai vezetonk, Branca szavai az Inter mercatoval kapcsolatban:

"

A Seria A-ban jelenleg mindenki elado, akiert megfelelo ajanlat jon.
Nincs a bajnoksag abban a helyzetben, hogy bizonyos ajanlatokra nemet mondjon.
Ez ervenyes az Interre, es mas klubokra is.
Lukakuert ekkora osszegu ajanlat jott, el kellett adni, nem is kerdes.
A fontos es a lenyeg az, hogy a bejovo osszeget a tulajdonos ujra befektesse.
Sajnos ez az Internel tavaly nem tortent meg, enek meg kell valtoznia.

A Seria A-nak jelenleg nincs "top" csatar, mint volt CR vagy Lukaku, egyedul Oshimen hasonlo hozzajuk, de o gyakran hibazik.

Az Inter tovabbra is nyerhet, es maradhat magas szinten, hiaba adhat el ujabb "nagy" jatekosokat nyaron.
Viszont megfelelo alternativakkal kell potolni a tavozokat, es idoben meg kell tervezni az uzleteket.
Termeszetesen szerencsere is szukseg van, hisz nem minden uj jatekos tud ugyanugy beileszkedni.
Az Inter nem gyengult sokat tavalyhoz kepest, bebizonyitottak hogy iden is a legmagasabb celokert kuzdenek.
Ez a szakmai vezetok, az edzo, es a jatekosok erdeme is.

A Triplete eveben pozitiv merleggel zartuk a mercatot.
Ibrat eladtuk 50m-ert + Eto jatekjogaert.
Ebbol a penzbol jott Sneijder 15m, Lucio 5m, Milito-Motta 18m, es telen jott ingyen Pandev.
Pozitiv merleggel is lehet jo mercatot csinalni.

"
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Úgy néz ki, hogy milánói harc veszi kezdetét a Manchetser United 33 éves középpályásáért Juan Mataért. A spanyol világbajnok labdarúgó 8 éve erősíti a Vörös Ördögöket, de szerződése lejártával minden bizonnyal távozik a nyáron. Itt jön képbe a két milánói csapat ugyanis mind Inzaghi, mind Pioli szeretné egy kis tapasztalattal felvértezni a középpályát.

Fb/ Azzurri
interfan

CsaSzi9294 írta: ↑2022.04.09. 16:25 Úgy néz ki, hogy milánói harc veszi kezdetét a Manchetser United 33 éves középpályásáért Juan Mataért. A spanyol világbajnok labdarúgó 8 éve erősíti a Vörös Ördögöket, de szerződése lejártával minden bizonnyal távozik a nyáron. Itt jön képbe a két milánói csapat ugyanis mind Inzaghi, mind Pioli szeretné egy kis tapasztalattal felvértezni a középpályát.

Fb/ Azzurri
Ha nem lesz uj tulajdonos, akkor teljesen realis nev.

Antonello el is mondta, az ingyen nevek nagyon fontosak lesznek a nyaron.

Mondjuk egy 34 eves jatekostol nem tudom mit akarunk...
Igaz ez az En velemenyem, lehet mas benne latja a megoldast.
Szoval En azert remelem kacsa...
De mivel a forras a "Sun" ezert remelem nem tema o nalunk.
interfan

Bremerrert 25m-t ker a Toro, a mi ajanlatunk tovabbra is 20m + a ket Carboni.

Perisicnek nincs ajanalta sehonnan, egyes hirek szerint egy Torok ajanlat futott be neki.
Viszont ez az ajanlat meg sem kozeliti az Inter 5m
euros fizetesi ajanlatat, igy Perisic ezt visszadobta.
Mivel semmilyen erdeklodes nincs erte, ezert ugynezki hajlando csokkenteni az igenyeit az Inter fele.
A penzbol nem enged, viszont a szerzodeshosszbol igen.
Igy a 3 eves igenyet ugynezki lejebb viheti ketto evre, ami ugye az Inter ajanlata is.
A felek kozel vannak, es ha Perisic megelegszik a 2 evvel mas ajanlat hianyaban, akkor alair az Interrel ujabb 2 eves szerzodest 5m euros fizetessel.

Skriniarnal a szezon vege elott hosszabbitani akarunk, nehogy barmifele kockazat is legyen, hogy nyaron a 23-ban lejaro szerzodese miatt aron alul veszitsuk el.
Jelenlegi 3,5m fizeteset 4,5m-ra emelnek, es 2026-ig irhatna ala.
Ha meglesz a hosszabbitas, akkor 60-70m alatti ajanlatokat meg sem hallgatunk erte a nyaron.
Inter101

Oriasi csalodas lenne ha eladnank a Bastoni, Barella, Skriniar triobol barkit is!! Mindenki mas mehet, nalam ok az erinthetetlenek!
interfan

Inter101 írta: ↑2022.04.11. 09:08 Oriasi csalodas lenne ha eladnank a Bastoni, Barella, Skriniar triobol barkit is!! Mindenki mas mehet, nalam ok az erinthetetlenek!
Ha penz kell mert marad az Oaktree, akkor az beloluk lesz es nem masbol...

Sajnos a jelenlegi helyzetben nincs olyan, hogy "erinthetetlen".

Persze ez konnyen megvaltozhat, ha megjon az uj tulajdonos.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

interfan írta: ↑2022.04.11. 09:11
Inter101 írta: ↑2022.04.11. 09:08 Oriasi csalodas lenne ha eladnank a Bastoni, Barella, Skriniar triobol barkit is!! Mindenki mas mehet, nalam ok az erinthetetlenek!

Interfan egy kicsit nyugodt meg, attól megnyugszol :)

Másrészt meg ez a Bremer gyerek úgy zsebrevágta a Milan támadókat tegnap hogy öröm volt nézni. Bemutatkozásnak jó volt a tegnapi meccs.
interfan

DM22 írta: ↑2022.04.11. 09:53
interfan írta: ↑2022.04.11. 09:11

Interfan egy kicsit nyugodt meg, attól megnyugszol :)

Másrészt meg ez a Bremer gyerek úgy zsebrevágta a Milan támadókat tegnap hogy öröm volt nézni. Bemutatkozásnak jó volt a tegnapi meccs.
En a legnyugodtabb vagyok, es biztos vagyok az uj tulajdonos erkezeseben. :)

Bremer 25m-ert ajandek.
En nem szorakoznek, ilyen 20m + ket Carboni ajanlattal, letennem a 25m-t es johet is.
2,5m fizetest kapna, ez apropenz szinten.

Skriniar-Bremer-Bastoni

Hosszu hosszu evekre kesz a vedelem.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

interfan írta: ↑2022.04.11. 10:05
Bremer 25m-ert ajandek.
En nem szorakoznek, ilyen 20m + ket Carboni ajanlattal, letennem a 25m-t es johet is.
2,5m fizetest kapna, ez apropenz szinten.

Skriniar-Bremer-Bastoni

Hosszu hosszu evekre kesz a vedelem.
Egyetértek, 25-ért egyszerűen kötelező hozni, azt hittem miután leszedte kb a liga összes minőségi támadóját, már feljebb ment ára :)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Az a baj ellenünk is jó volt. Sőt még gólt is szerzett.....meg kell venni. ;)
DM22

Cupi írta: ↑2022.04.11. 10:55

Kb tényként kezelik , hogy hozzánk jön. Nem akarok előre örülni, de amit eddig láttunk az több mint bíztató.
Martinezzel nekem sokkal kevésbé van gondom mint a fórum nagyrészének, de ha őt jó áron eladnánk, és a visszaforgatott pénzből Lukakut eltudnánk hozni, nekem az lenne az álom mercato. Márpedig szerintem a belga óriásnak 2 út van. Vagy Spurs a régi cimbivel, vagy mi.
A De Vrij, Martinez out Bremer, Lukaku in vonal nálam előrelépés.
Persze nem tudom, hogy ez megoldható-e, nyilván az ingyen Dybala Marottásabb igazolás lenne. Már olyat is olvastam ellenben , hogy lehetséges lehet az Inter számára Dybala és Lukaku megszerzése egyszerre. Aztán kiveszem a biliből a kezem.
interfan

DM22 írta: ↑2022.04.11. 12:58 Márpedig szerintem a belga óriásnak 2 út van. Vagy Spurs a régi cimbivel, vagy mi.
Es a PSG.

Tobb Francia lap szerint is, ha Mbappe megy, akkor Lukaku erkezhet.
Chelsea 90-100m-t ker, a PSG 20m feletti fizut adna Lukakunak ha Mbappe megy.

Maradjon Martinez, jojjon Dybala + Haller es kesz is vagyunk. :)
Nalam mar ez is tokeletes mercato lenne, mindezt 35m-bol.
Sot akar 0 eurobol is, ha Correa es Satriano annyiert elmenne amennyit varunk.

Dybala, Haller, Martinez, Dzeko

Mindezt 0 eurobol, En szerintem ez is hatalmas minosegi ugras lenne.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Az mennyire reális, hogy odaadná a Toro a liga egyik legjobb bekkjét - akivel nemrég hosszabbítottak - potom 20-25m euroért, mikor takony kisgyerekek 5jó meccsel 30m árcédulával indulnak? Az évi 2,5m fizuigény is elég karcsúnak tűnik, gondolom egy angol középcsapat simán beajánl 5m-t. Szóval nekem ez a "túl szép, hogy igaz legyen" story, de ha tényleg elhozzuk ilyen áron és fizuval, akkor megemelem a nem létező kalapom.
interfan

brecsinho írta: ↑2022.04.11. 13:18 Az mennyire reális, hogy odaadná a Toro a liga egyik legjobb bekkjét - akivel nemrég hosszabbítottak - potom 20-25m euroért, mikor takony kisgyerekek 5jó meccsel 30m árcédulával indulnak? Az évi 2,5m fizuigény is elég karcsúnak tűnik, gondolom egy angol középcsapat simán beajánl 5m-t. Szóval nekem ez a "túl szép, hogy igaz legyen" story, de ha tényleg elhozzuk ilyen áron és fizuval, akkor megemelem a nem létező kalapom.
Lehet kamu, hisz barmi lehet az, mert hat itt minden "hipotetikus".

De...

Azt irjak kb mindenhol, Bremerel megallapodtunk, es 2,5m fizetest kap.
Oaktree uj gazdasasi rendszerebe tokeletesen illeszkedik.

Valamint szinten kb mindenhol azt irjak, a Torino 25m-t ker.
Mi 20m + ket Carbonit adnank.
20m pedig DeVrij eladasabol szereznenk be.

Persze mint az elejen irtam, irhatjak akarhany helyen, ugyanugy benne van hogy semmi nem lesz belole.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Persze én is azt kívánom, hogy ez így jöjjön össze, csak a Toro se hülye, ha valaki bedob érte 40m-t,akkor hiába egyeztünk mi meg bárkivel. Eddig ahány meccsen láttam a csávót egy állat volt, gondolom ezt más csapatok megfigyelői is észrevették, szóval nem lepődnék meg, ha lenne még itt licitálás érte. Addig még Osimhent is leszedheti és adjunk neki 3m fizut :D
interfan

brecsinho írta: ↑2022.04.11. 13:31 Persze én is azt kívánom, hogy ez így jöjjön össze, csak a Toro se hülye, ha valaki bedob érte 40m-t,akkor hiába egyeztünk mi meg bárkivel. Eddig ahány meccsen láttam a csávót egy állat volt, gondolom ezt más csapatok megfigyelői is észrevették, szóval nem lepődnék meg, ha lenne még itt licitálás érte. Addig még Osimhent is leszedheti és adjunk neki 3m fizut :D
Persze igazad van.
De lathatjuk, a futballban vannak rettento tularozott uzletek, viszont vannak rettento jo aron torteno uzletek.
Olyan uzletek, hogy mindenki csodalkozik, hogy miert volt o "csak ennyi", miert volt XY "ilyen olcso".

Szoval remenykedjunk Bremer kapcsan is ez igazolodik be.
DM22

interfan írta: ↑2022.04.11. 13:36
brecsinho írta: ↑2022.04.11. 13:31 Persze én is azt kívánom, hogy ez így jöjjön össze, csak a Toro se hülye, ha valaki bedob érte 40m-t,akkor hiába egyeztünk mi meg bárkivel. Eddig ahány meccsen láttam a csávót egy állat volt, gondolom ezt más csapatok megfigyelői is észrevették, szóval nem lepődnék meg, ha lenne még itt licitálás érte. Addig még Osimhent is leszedheti és adjunk neki 3m fizut :D
Persze igazad van.
De lathatjuk, a futballban vannak rettento tularozott uzletek, viszont vannak rettento jo aron torteno uzletek.
Olyan uzletek, hogy mindenki csodalkozik, hogy miert volt o "csak ennyi", miert volt XY "ilyen olcso".

Milenkovic is többet ér mint 15m mégis annyiért fogják elvinni nyáron. Hasonló poszt mint Bremer. Ott valami olyan volt a sztori hogy úgy volt hajlandó hosszabbítani ha ezt belefoglalják a szerződésébe.. (kivásárlásit). Bremernel is gondolom volt valami mahinálás. Meg azért ne gondoljátok azt, hogy az ügynökök véletlenül léteznek.
interfan

DM22 írta: ↑2022.04.11. 13:38
interfan írta: ↑2022.04.11. 13:36
Persze igazad van.

Milenkovic is többet ér mint 15m mégis annyiért fogják elvinni nyáron. Hasonló poszt mint Bremer. Ott valami olyan volt a sztori hogy úgy volt hajlandó hosszabbítani ha ezt belefoglalják a szerződésébe.. (kivásárlásit). Bremernel is gondolom volt valami mahinálás. Meg azért ne gondoljátok azt, hogy az ügynökök véletlenül léteznek.
Ez igy van, sokszor nagyon jo kis jatekos megszerezhetoek nagyon jo osszeggel.

Az is igaz, hogy ilyen hir is volt, hogy Bremer hosszabbit, de csak akkor ha X millioert elengedik a nyaron.
A Toronak meg igy is jobb 25m most, mint jovore 0, vagy telen 5-10m.

Egyebkent ha mar jo aron hozhato jatekosok, a KP-ra is egyre tobb "ingyen nev" merul fel.
Antonello ugye elmondta, ezek a jatekosok most rengeteget szamitanak.
Volt ugye Kamara, igaz o jo esellyel az Atleticoba megy.
De folyamatos tema Grillitsch mint "Vice Brozovic".
Valamint tobbszor felmerult mar Xeka is a Lillebol.
WB posztra meg ugye Bernardeschi merult fel.

Es ha WB poszt, en azt nem ertem, hogy Mazraoui miert nem merult fel.
Persze a Bayern targyal erte, de egy probat megerne.
Ingyen nagy fogas lenne.

Onana, Mazraoui, Kamara, Grillitsch, Dybala = 0 euro, ez azert nagyon nagy lenne/lett volna.

Bernardeschit en biztos nem hoznam, akkor maradjon a jelenlegi WB sor.
Valamint ez az Xeka se tudom mekkora erosites lenne, vagy mekkora nem lenne.
Inter101

Az ingyen igazolással az a baj hogy akkor meg magasabbra fizut kell adni, részben kompenzálva a vételárat.
Ha nem lesz új tulaj megette a fene!!
Ha elmegy Barella és Skriniar vagy Bastoni jöhet ide annyi ingyen igazolható játékos amennyit csak hozni tudunk akkor is gyengulunk miközben a többiek erősödnek!
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

interfan írta: ↑2022.04.12. 07:07
Ez igy van, sokszor nagyon jo kis jatekos megszerezhetoek nagyon jo osszeggel.

Az is igaz, hogy ilyen hir is volt, hogy Bremer hosszabbit, de csak akkor ha X millioert elengedik a nyaron.
A Toronak meg igy is jobb 25m most, mint jovore 0, vagy telen 5-10m.

Egyebkent ha mar jo aron hozhato jatekosok, a KP-ra is egyre tobb "ingyen nev" merul fel.
Antonello ugye elmondta, ezek a jatekosok most rengeteget szamitanak.
Volt ugye Kamara, igaz o jo esellyel az Atleticoba megy.
De folyamatos tema Grillitsch mint "Vice Brozovic".
Valamint tobbszor felmerult mar Xeka is a Lillebol.
WB posztra meg ugye Bernardeschi merult fel.

Es ha WB poszt, en azt nem ertem, hogy Mazraoui miert nem merult fel.
Persze a Bayern targyal erte, de egy probat megerne.
Ingyen nagy fogas lenne.

Onana, Mazraoui, Kamara, Grillitsch, Dybala = 0 euro, ez azert nagyon nagy lenne/lett volna.

Bernardeschit en biztos nem hoznam, akkor maradjon a jelenlegi WB sor.
Valamint ez az Xeka se tudom mekkora erosites lenne, vagy mekkora nem lenne.
A realitások talaján maradva Grillitsch jó lenne cserének, szerintem eléggé alulértékelt játékos, teljesen megfelelne Brozo mögé, főleg, hogy szerencsére nem is sokszor kell őt pótolni. Bár olvastam vele kapcsolatban egyszer, hogy beajánlották, de annyira nem győzte meg a vezetőséget, pedig szerintem Xekanál nem kicsit jobb, őt már sokkal kevésbé látnám szívesen.

Bernardeschit én egy esetben hoznám el csak, ha mondjuk Perisic menne és csak nagyon low cost nevekre lenne lehetőség Gosens mögé, mint pl Cambiaso, vagy ilyen még rosszabb Angileri, náluk azért jobb szerintem. Bár kérdés, hogy mennyire lehetne belőle wingbacket faragni, juveban játszott párszor, de nem igazán figyeltem, hogy miként teljesített abban a szerepkörben. Más posztra a mi rendszerünkben nem igazán tudnám elképzelni, amúgy szerintem annyira nem szar játékos, lehet neki sem tenne rosszat egy kevésbé impotens taktika, pl Kulusevski is jól nyomja a Tottenhamben, pedig őt is elhordták minden botlábú hulladéknak.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Cupi írta: ↑2022.04.11. 10:55

Annyira jó Bremer, hogy már nehéz is lesz a dolog. Nem csodalkoznék, ha sokkal pénzesebb klubok is rajta lennének:(

Eléggé hihetetlenül hangzik hogy egy ilyen játékos 25 millióért megszerezhető, de legyen úgy:)
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Matteo Barzaghi (Sky): Az Inter évi nettó €8 milliót ajánlott Paulo Dybalának. Ehhez még további €2millió bónusz is hozzájön.

Fb
interfan

Corriere es a TS szerint Ausilio Madridba utatozott a Realal targyalni.
A ket celpont: Ceballos es Jovic.
Szinten a Corriere es TS szerint azt is megakarjuk tudni, van e erdeklodes es ajanlat Martinezert az Atletico kapcsan.
70-80m-t kernenk erte.
Real kapcsan pedig Ceballos es Jovic uzlet kapcsan felmerulehet Barella es Skriniar.

Mivel Frattesi ara elszabadulni latszik, ezert alternativakat keresunk.
Felmerult a napokban ugye Makengo.
Most legujabb nev a Veronabol Ilic, akiert a Verona 15m-t ker.
Es most ugye Ceballos.

Valamint a Gazzetta szerint ujra kepbe kerult erosen Paredes.
A PSG szabadulna tole, es az Inter ha marad az Oaktree, benne lathatja a "nagy lovest" a KP-ra.
15m az ara.

Dybala pedig egyre kozelebb, ahogy azt a Sky, Gazzetta, TS, es Sportmediaset is megerositi.
Rajta kivul erkezhet meg egy tamado, Scamacca kapcsan kezdunk kiszallni. David, Lukaku vonal csakis uj tulajdonos kapcsan van barmi esely.
Akikre nagy az esely, az Haller eros tema, valamint a most felmerult Jovic, es a napokban kepbe kerulo Beto a jeloltek.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

A Realból nekunk valahogy eddig bejott ha onnan igazoltunk vagyis nem volt annyira mellé fogás ha veluk uzeleteltunk. Bár Barellat, Skriniárt sajnálnám nagyon, nálam ok a jovo Intere alapjai.
interfan

tomika431 írta: ↑2022.04.13. 08:01 A Realból nekunk valahogy eddig bejott ha onnan igazoltunk vagyis nem volt annyira mellé fogás ha veluk uzeleteltunk. Bár Barellat, Skriniárt sajnálnám nagyon, nálam ok a jovo Intere alapjai.
Hat igen, csak azert Cambiasso, Samuel, Sneijder nagyon mas kaliberek voltak.
Alazatban foleg...

Ez a Jovic egy igazi bunko, szerencsetlen, nagykepu, verbeli balhes hulyegyerek.
Holnapig lehetne sorolni a balheit a Realban...

Persze ha nincs uj tulajdonos, akkor szo nem lehet Lukaku, David es tarsaikrol.
Sot meg lehet Hallerrol sem...
De ha Jovic vs Beto, akkor hiaba nem egy csoda, nalam inkabb ez a Beto.
Vagy maradjon Correa...

Ceballos is nalam total kozepszer.
Persze ilyen hulladek Vidal, Vecino, Gag sortol tobb, ez nem kerdes.
De amugy...
Itt is persze ha nincs uj tulajdonos, nem lehet szo Aouar szintekrol, de meg csak Frattesirol sem.
De akkor nalam 100x inkabb egy ingyen Grillitsch + mondjuk egy Paredes/Veretout.

En nem akarom, hogy a Real itt rakja le a szemetet, es mi fizessunk is ezert a hulladekert.
Persze ex jatekosok, de bennuk volt alazat, kitartas, es emberseg.
Ilyen Jovicokat meg hagyjunk...
Nalunk ezek a "balhes" arcok mindig csak buktak, es mindig csak a meg nagyobb szart csinaltak.
Lasd Balotelli, Osvaldo, Nainggolan, Vidal...

Szoval En nem kerek a Real szemetebol...
interfan

Gazzetta szerint Paredes igent mondott az Internek.
Hajlando jelenlegi fizeteset a felere csokkenteni, igy a PSG 9m keresett, az Interben ez 4,5m euro lenne.
Erre az ajanlatra mondott igent.
Marotta es Leonardo targyalt, a PSG 15m-t ker, de az Inter az 1 ev mulva lejaro szerzodese miatt 8-10m-t fizetne.

Ujra felmerult Belotti, mint "low-cost" alternativa elore, akit ingyen lehetne hozni.
Valamint ha lenne uj tulajdonosunk, es "robbantani" akarnak, akkor Nunez is opcio lehetne.
Viszont a Benfica 100-120m euro kozott ker erte.

Mint ismert Ausilio Madridban van a Realal targyal, es Martinezt felajanlotta az Atleticonak 70-80m-ert.
Lapok kiemelik, "az ajanlat hatarozza meg kik lesznek az aldozatok".
PL-bol varunk ajanlatokat Skriniar es Bastoni kapcsan, valamint Barella is kepbe lehet ott, akiert a Real szinten erdeklodik.
120m eurot szeretnek ket jatekos eladasbol a Martinez/Bastoni/Skriniar/Barella negyesbol.
Ebbol a 120m-bol pedig meg is lenne az Oaktree idei diktatum 60m pluszos mercato, tehat 60m-t forgatnak vissza a vart bejovo 120m eurobol.

Jelenleg az Inter vezetes varja az ajanlatokat a 4 "nagy erteku" jatekosa kapcsan.

DeVrij kapcsan a kora, es az 1 ev mulva lejaro szerzodese miatt remenytelen, hogy 20m-nal tobbet kapjunk.
Ebbol a 20m-bol hoznank Bremert a helyere.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ha az Oaktreenek és a kínaiaknak is az eladás lebeg a szemük előtt, akar miért jó üzlet eladni a sztárjainkat, akik nagyban meghatározzák egy klub értékét, és hozni helyettük selejteket?
Ki mennyit ért és most mennyit ér:
Lukaku 115 millió Euró - Dzeko 0 millió euró - Correa 15 millió euró
Hakimi 60 millió euró - Dumfries 20 millió euró
Martinez 70 millió euró - Jovic 30 millió euró
Barella 60 millió euró - Paredes 15 millió euró
DeVrij 45 millió euró - Bremer 30 millió euró

Tehát két nyári mercato alatt a csapat értékét csökkent(h)ettük az eladásokkal 240 millióval, de ugyanúgy 1 milliárdot várunk érte. Értem én, hogy csökken a tartozás stb. de a befektetőknek értékesebb egy sztárokkal teletűzdelt csapat nagy hitellel, amit évek alatt kell visszafizetni, mint egy kisebb hitelállománnyal rendelkező csapat, amelybe, hogy versenyképes legyen kell venni 400 millióért játékost. Az meg azért látszik, hogy ingyen, vagy nagyon olcsón már iszonyat nehéz nagy neveket hozni.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Martinezt szerintem is egyértelmű ,hogy el kell adni. Ha 60-70 misiből ki lehet szállni belőle tegyük meg, jöjjön helyette Dybala ingyen és hozzuk el kölcsön Lukakut. De Vrij megcserélve Bremerrel szerintem szintén jó , még úgy is , hogy szeretem De Vrij játékát. A maradék pénzt lehet a Pinamonti,Radu sorból visszahozni. Makego,Ilic nevek akik ismerik a Seria A-t ,egyáltalán nem rosszak.Ceballos egy fos , Jovic pedig lutri , de kölcsönbe lehet a Real ,Barca,Chelsea,PSG négyesből halászni ügyesen. Kéne új tulaj nagyon , de racionalizálni kell a keretet , több fiatal(saját nevelésű) kiegészítő játékosra lesz szükségünk. Ezzel a fizetési kerettel , jelenlegi helyzet nem fentartható.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára segogabor 2022.04.13. 09:11-kor.
interfan

Francesco írta: ↑2022.04.13. 08:59 Ha az Oaktreenek és a kínaiaknak is az eladás lebeg a szemük előtt, akar miért jó üzlet eladni a sztárjainkat, akik nagyban meghatározzák egy klub értékét
Az a baj, hogy ez nem teljesen igy van.
Egy csapat erteket elso korben a mukodese hatarozza meg.
Lehet 22db 150m-s jatekosod, ha minden evben 200m feletti veszteseget termel a klub.
Az eletben a kutyanak nem fog kelleni egy ilyen klub, hiaba all 11 CR-bol, 11 Mbappebol, es stb, mivel a mukodese katasztrofalis.
Minden annyit er, amennyit fizetnek erte.
Es a keresletet elso korben az hatarozza meg, hogy az adott csapatnak a mukodese milyen.

Ahogy tavaly Zhang elmondta, hatalamas vesztesegeket termel a klub, es azt most a mercatobol akarjuk kompenzalni.
Szinten Zhang elmondta tavaly, eloszor a gazdasagi reszt es a mukodest kell rendbe tenni, kulonben sosem talalunk uj befektetot.
Vilagos es nyilt beszed volt.

Kinaik nem tudnak 800m ala menni, mert ennyi hitelunk van, barki veszi meg a csapatot, ok ennyit megtakaritanak.
Tehat ha 22 Ranocchiabol is all az Inter, nekik 800m zsebbe marad, magyarul 800m-val tuladtak az Interen.

Oaktreenak meg egy a lenyeg, a 270m-t, kamatokkal egyutt 360m-t visszakapjak.
Ezt ok szepen csinaljak is, tavaly 120m plusz mercato, iden min 60-70m.
Tehat 1 ev alatt visszajott nekik majdnem 200m.
Maradt 70m, amit szepen 22/23-ban megtudnak ujra konnyeden oldani.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: ↑2022.04.13. 09:09
Francesco írta: ↑2022.04.13. 08:59 Ha az Oaktreenek és a kínaiaknak is az eladás lebeg a szemük előtt, akar miért jó üzlet eladni a sztárjainkat, akik nagyban meghatározzák egy klub értékét
Lehet 22db 150m-s jatekosod, ha minden evben 200m feletti veszteseget termel a klub.
Az eletben a kutyanak nem fog kelleni egy ilyen klub, hiaba all 11 CR-bol, 11 Mbappebol, es stb, mivel a mukodese katasztrofalis.
Azért ez nem ilyen egyszerű. Ha van egy klubod ami nagy veszteségeket termel de van 11 Mbappe értékü játékosod akkor tudod ha megveszed a klubot akkor az első évben, hogy rendezd anyagilag max eladsz 2 játékost és egyből bejön 300 millió és felszabadul egy csomó fizu amit odaadsz két közepes és olcsőbb játékosnak. Ha viszont van 11 Dzeko kategóriád vagy Rano kategóriád akkor tudhatja az új tulaj kb. 0 a szinvonal és még eladni sem tud senkit mert sokat nem remélhet. Szóal teljesen butaság, hogy nem számít milyen értékű a keret. ;) Már csak a célok miatt sem, hogy miket remélhet az új tulaj. Ha tudja van 11 klasszisa akkor várható /még némi eladás után is/, hogy a bajnoki címért mehetnek, 11 Rano szinttel viszont mi lenne a cél? 12. hely? Az vonzóbb?
interfan

Cupi írta: ↑2022.04.13. 09:39
interfan írta: ↑2022.04.13. 09:09
Azért ez nem ilyen egyszerű. Ha van egy klubod ami nagy veszteségeket termel de van 11 Mbappe értékü játékosod akkor tudod ha megveszed a klubot akkor az első évben, hogy rendezd anyagilag max eladsz 2 játékost és egyből bejön 300 millió és felszabadul egy csomó fizu amit odaadsz két közepes és olcsőbb játékosnak. Ha viszont van 11 Dzeko kategóriád vagy Rano kategóriád akkor tudhatja az új tulaj kb. 0 a szinvonal és még eladni sem tud senkit mert sokat nem remélhet. Szóal teljesen butaság, hogy nem számít milyen értékű a keret. ;) Már csak a célok miatt sem, hogy miket remélhet az új tulaj. Ha tudja van 11 klasszisa akkor várható /még némi eladás után is/, hogy a bajnoki címért mehetnek, 11 Rano szinttel viszont mi lenne a cél? 12. hely? Az vonzóbb?
Mercato egy kulon ugy.
A mukodes egy masik.

Hiaba adsz el X jatekost minden evben, ha a mukodes tovabbra is 100m feletti veszteseget termel.
Egy befekteto nem vesz ugy meg egy csapatot, hogy nem latja maganak a profitot benne.
Ez vilagos.
Es amig a klub hattere, es mukodese nincs rendben, addig hiaba van X szamu ertekes jatekosod, es tudod oket eladni, ha a veszteseg igy is minden egyes evben 100-200m euro.

Itt nem a banki hitel allomanyrol beszelunk, amit lehet 2-3 jatekos eladasavl rendezni, hanem a minden eves mukodesrol.

Egy kevesbe eros csapat sokkal vonzobb lesz, ha latjak a klub mukodese garantalt es nem eves szinten 100-200m veszteseget termel.
Mert akkor pontosan tudjak, nekik minden evben meglesz a nyereseg, vagy nyereseg kozeli helyzet.
4-5-6 jatekossal pedig magasabb szintre erhet az adott klub, ami magasabb penzt is garantal, igy a nyereseguk is magasabb lesz.

Es akkor a Zhang csalad oldalat meg sem emlitettuk, akik ha 11 Ranocchia van a kezdoben sem tudnak 800m ala menni.

Valamint az Oaktree oldalat, akiknek a kamatok nelkul 270m-t valamibol be kell szedni, es erre csakis a mercato van.
interfan

SportItalia megerositi, Dybala viszsautasitotta a PL-bol es a Spanyolbol erkezo ajanlatokat, es csakis az Inter erdekli.
Dontest mar hozott, es az Interbe akar igazolni.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Én is azt vallom, hogy értelmetlenség az értékes játékosokat eladni, akik rövidtávon tudják a csapatot a toppon (scudetto, kupa, BL) tartani, így a bevételek egyik oldalát gyarapítani.

Ha érkezik egy új tulaj, akkor jelenleg neki a klub pr értékesítésével kellene foglalkoznia, mert amiatt veszteséges a csapat. Ha azt rendbe testi vki, akkor onnantól kiadást tekintve kvázi teljesen mindegy, hogy Barella van a pályán 5Mio-ért, vagy Parades 4,5-ért. Viszont nem mindegy, hogy
- milyen sikereket ér el a csapat
- mennyi mezt adnak el
- mennyi szurkolót, vagy inkább rajongót sikerül megtartani/szeretni
- stb.

Szóval szerintem is maradjanak a jó játékosok és tűnjön el végre a Zhang család, mert ennél több hasznot nem fognak tudni kivenni a csapatból.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta: ↑2022.04.13. 10:10 SportItalia megerositi, Dybala viszsautasitotta a PL-bol es a Spanyolbol erkezo ajanlatokat, es csakis az Inter erdekli.
Dontest mar hozott, es az Interbe akar igazolni.
Szerintem akkor ezt kár kihagyni ha valóban ide akar jonni használjuk ki az alkalmat.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

interfan írta: ↑2022.04.13. 09:48 Mercato egy kulon ugy.
A mukodes egy masik.
Ez szerintem nem igaz ebben a formában, maximum rövid távon (1-2 év). Ma már "a pénz csinál pénzt a futballon keresztül globálisan" korszakát éljük és ez elengedhetetlen anélkül, hogy legyen egy, a felvevőpiac számára vonzó terméked. Ezt pedig a jó futballisták/eredmények jelentik. Az addig rendben van, hogy a költségek, hitelállomány csökkentése céljából eladjuk a drága, sokba kerülő játékosokat. Így ideig-óráig ki lehet egyensúlyozni a költségvetést ugyan, de mivel azokat csak gyengébb minőséggel lehet pótolni (ld. Lukaku -> Dzeko, Hakimi -> Dumfries, Eriksen -> Calhanoglu), így hosszabb távon fokozatosan romlik a keret minősége, romlik az eredményesség (ti. bajnoki cím helyett EL, majd az sem), csökken a bevétel és az érdeklődés a csapat iránt, és ez a spirál folytatódik a középszerűségig. Mert ugyan ki fizetne azért, hogy egy Udinese szintű Intert nézegessen vasárnap déli vagy hétfő esti "rangadón" a Bologna ellen?
Szóval az, ha eladogatjuk a "koronaékszereket", az csak a csapat (marketing)értékének erodálódásához vezet és abba meg ki a bánat akar invesztálni? Miért fektetné bele bárki is a pénzét egy olyan klubba, amibe hatalmas pénzt kell befektetni, hogy az újra versenyképes legyen? Vagy ha igen, akkor az egy 5-6 éves projekt, hogy abból megint tényező legyen (ld. a Moratti éra végének lejtmenete, majd a sokéves lépésről lépésre történő építkezés a bajnoki címig). Márpedig az Inter tényező akar lenni, mégpedig európai szinten.
Példával élve, ha most eladogatjuk az értékeinket, az kb olyan, mintha az elszegényedő angol nemesi család szépen értékesíti a családi ezüstöt, meg a birtokokat, amíg a végén csak a kastély marad személyzet nélkül, 3 befűtött szobával. Ez kb. nem vezet sehová, mert utána a "kastélyt" (ti. klubot) is csak aprópénzért lehet majd eladni. Emiatt ez az "eladom az értékes játékost sok pénzért, majd hozok helyett ingyen lejárt szerződésűt" taktika hosszú távon nem működik.
Persze van másik út is, pl. egy olyan önfenntartó kvázi feeder klubbá válni, mint az 1) Ajax vagy 2) a Porto. Ott nagyon jól meg tudják oldani, hogy a drágán eladott spílereket pótolják saját utánpótlásból (1) vagy olcsón fiatalan megvett jó képességű játékosokkal (2). Csak ehhez kell egy megfelelő rendszer, amit felépíteni megintcsak nem 2 hét, és akkor azt tudomásul kell venni, hogy a "nagyok" asztalához kb. 5-6 évente tudunk egyszer leülni enni (értsd BL negyeddöntő / olasz bajnoki cím).
Összességében véve szerintem öngól, ha eladjuk az értékeinket és évről évre ilyen lejáró szerződésű vagy közepeske játékosokkal pótoljuk.
DM22

Én pont azt olvastam , hogy Skriniar, Bastoni, Barella, Brozo erinthetetlen. Termeszetesen van az a penz , tehat ha valaki lerak barmelyikert 150 millat nem fogunk nemet mondani. Nyilvan szurkolokat sem akarnak veszteni a legnagyobb sztarok elengedesevel. Raadasul a 2 olasz gyerek az Inter identitasat is meghatarozza szamunkra. Nem kell parazni, szerintem nem fogunk kozuluk eladni senkit, akkor sem ha Interfan leirja minden nap. Martinez es Devrij mas kerdes SZERINTEM ők fix tavozók.
Egyelőre felületesen és reménykedve vizsgalva a dolgokat igy allunk:
De Vrij 20m out
Martinez 70m out
Sanchez - Vidal 7m fizu out
Rano out

Onana free in
Dybala free in
Bremer 25-30m
Sensi vissza backupnak
Es meg boven marad mozgasterunk.
Remelem jol alakulnak a dolgaink mert en ezeket a jatekoscsereket elorelepesnek tudnam elkonyvelni.
Ha valami csoda folytan Lukaku jonne akkor meg leuranank az egesz Serie A-t.
interfan

gianluca írta: ↑2022.04.13. 10:25
interfan írta: ↑2022.04.13. 09:48 Mercato egy kulon ugy.
A mukodes egy masik.
Ez szerintem nem igaz ebben a formában, maximum rövid távon (1-2 év). Ma már "a pénz csinál pénzt a futballon keresztül globálisan" korszakát éljük és ez elengedhetetlen anélkül, hogy legyen egy, a felvevőpiac számára vonzó terméked. Ezt pedig a jó futballisták/eredmények jelentik. Az addig rendben van, hogy a költségek, hitelállomány csökkentése céljából eladjuk a drága, sokba kerülő játékosokat. Így ideig-óráig ki lehet egyensúlyozni a költségvetést ugyan, de mivel azokat csak gyengébb minőséggel lehet pótolni (ld. Lukaku -> Dzeko, Hakimi -> Dumfries, Eriksen -> Calhanoglu), így hosszabb távon fokozatosan romlik a keret minősége, romlik az eredményesség (ti. bajnoki cím helyett EL, majd az sem), csökken a bevétel és az érdeklődés a csapat iránt, és ez a spirál folytatódik a középszerűségig. Mert ugyan ki fizetne azért, hogy egy Udinese szintű Intert nézegessen vasárnap déli vagy hétfő esti "rangadón" a Bologna ellen?
Szóval az, ha eladogatjuk a "koronaékszereket", az csak a csapat (marketing)értékének erodálódásához vezet és abba meg ki a bánat akar invesztálni? Miért fektetné bele bárki is a pénzét egy olyan klubba, amibe hatalmas pénzt kell befektetni, hogy az újra versenyképes legyen? Vagy ha igen, akkor az egy 5-6 éves projekt, hogy abból megint tényező legyen (ld. a Moratti éra végének lejtmenete, majd a sokéves lépésről lépésre történő építkezés a bajnoki címig). Márpedig az Inter tényező akar lenni, mégpedig európai szinten.
Példával élve, ha most eladogatjuk az értékeinket, az kb olyan, mintha az elszegényedő angol nemesi család szépen értékesíti a családi ezüstöt, meg a birtokokat, amíg a végén csak a kastély marad személyzet nélkül, 3 befűtött szobával. Ez kb. nem vezet sehová, mert utána a "kastélyt" (ti. klubot) is csak aprópénzért lehet majd eladni. Emiatt ez az "eladom az értékes játékost sok pénzért, majd hozok helyett ingyen lejárt szerződésűt" taktika hosszú távon nem működik.
Persze van másik út is, pl. egy olyan önfenntartó kvázi feeder klubbá válni, mint az 1) Ajax vagy 2) a Porto. Ott nagyon jól meg tudják oldani, hogy a drágán eladott spílereket pótolják saját utánpótlásból (1) vagy olcsón fiatalan megvett jó képességű játékosokkal (2). Csak ehhez kell egy megfelelő rendszer, amit felépíteni megintcsak nem 2 hét, és akkor azt tudomásul kell venni, hogy a "nagyok" asztalához kb. 5-6 évente tudunk egyszer leülni enni (értsd BL negyeddöntő / olasz bajnoki cím).
Összességében véve szerintem öngól, ha eladjuk az értékeinket és évről évre ilyen lejáró szerződésű vagy közepeske játékosokkal pótoljuk.
Szerintem alapveto tulzasok vannak az egeszben.
Eleve azt hogy gondolja barki, hogy par ev alatt Udinese szinten leszunk?

Eladtuk Lukaku-Hakimit, es meg igy is mi voltunk es vagyunk a Seria A legeselyesebb csapata.

Ha iden folytatjuk amit tavaly, ahogy ugye Antonello elmondta.
Akkor nezzunk egy peldat.
Elmegy 2 jatekos a Barella, Bastoni, Skriniar, Martinez sorbol.
Na most...
Helyukre Dybala szinteket irnak, es nem Caicedot.
Szoval ha pl most elmegy Martinez es Barella 120m-ert, es jon egy ingyen Dybala + Frattesi + Parades ossz 45m-ert, meg akkor is marad 15m mas posztra.
Persze lehet mondani gyengules ez, de azert azt nem lehet mondani, hogy Dybala-Paredes-Frattesi egy Udinese szint.
Tehat azert nagyon nem egy Udine szintrol kellene kezdeni.

Megkaphat egy csapatot ingyen az uj tulajdonos, a maradek 420-500m hitel atvalallasaval.
Egy olyan csapatot, ami azert nagyon nem egy Udine szintjen van, mert lehet tavozik pl Barella es Martinez, es a fix DeVrij.
De a helyukon lesz pl egy Bremer-Frattesi-Paredes-Dybala sor.

Es ha egy klub mukodese nem 100 meg 200 veszteseget termel, hanem pl csak 10-20 milliot, akkor 1000x vonzobb lesz egy ilyen csapat, mint egy Lukakuval-Hakimivel felallo Inter de 250m veszteseggel.
interfan

DM22 írta: ↑2022.04.13. 10:29 Én pont azt olvastam , hogy Skriniar, Bastoni, Barella, Brozo erinthetetlen. Termeszetesen van az a penz , tehat ha valaki lerak barmelyikert 150 millat nem fogunk nemet mondani. Nyilvan szurkolokat sem akarnak veszteni a legnagyobb sztarok elengedesevel. Raadasul a 2 olasz gyerek az Inter identitasat is meghatarozza szamunkra. Nem kell parazni, szerintem nem fogunk kozuluk eladni senkit, akkor sem ha Interfan leirja minden nap. Martinez es Devrij mas kerdes SZERINTEM ők fix tavozók.
Egyelőre felületesen és reménykedve vizsgalva a dolgokat igy allunk:
De Vrij 20m out
Martinez 70m out
Sanchez - Vidal 7m fizu out
Rano out

Onana free in
Dybala free in
Bremer 25-30m
Sensi vissza backupnak
Es meg boven marad mozgasterunk.
Remelem jol alakulnak a dolgaink mert en ezeket a jatekoscsereket elorelepesnek tudnam elkonyvelni.
Ha valami csoda folytan Lukaku jonne akkor meg leuranank az egesz Serie A-t.
Ne haragudj, de ezt nem En irom le.
Hanem a lapok, pl ma is.
Barella 60m, Skriniar 70m, Martinez 70m ilyen osszegu ajanlatokat varunk es hallgatunk meg, ha marad az Oaktree.
Vagy Antonello is elmondta, folytatodik a tavaly nyar.
Sot mi tobb a fizeteseken is 15-20% csokkentes kell, szinten Antonello szavai.
Sot meg Marotta is elmondta nem is olyan reg, szo szerint, hogy a penzugyi helyzet fontosabb mint az eredmenyek, hiaba gondolnak barmit a szurkolok.
60-70m plusz kell a mercaton, ha marad az Oaktree, ez van.
De tavalyhoz kepest ez elorelepes, mert akkor 120m plusz kellett.

Hogy kit fogunk eladni, es kibol lesz meg ez a penz, ha marad az Oaktree, az meg persze hogy az ajanlatoktol fugg.
Pl pont En irtam, es pont TE szoltal meg, amikor fiataljainkbol EN szamoltam 50-60m-t.
Szoval siman benne van az is, ha marad az Oaktree, hogy elmegy Martinez pl 50m-ert, eladjuk a fiatalokat 50-60m-ert, es maris megvan a majdnem 120m.
+ ugye DeVrij 20m.
Ne adj isten Sensi, Lazaro, Correabol is lehetne penz.
Es azert 150-160m-bol lehet szepen erositeni, meg akkor is ha iden is kell az a plusz 60-70m
Tehat akkor is van egy 80-90m vasarolni.

Dybala ingyen
Grillitisch ingyen
Onana ingyen
Bremer 25m
Frattesi 30m
Paredes 15m
Haller 35m

Es hiaba van ott a 60-70m plusz amit az Oaktree ker, egy ilyen mercato elorelepes lenne.
interfan

drtie írta: ↑2022.04.13. 10:24 Szóval szerintem is maradjanak a jó játékosok és tűnjön el végre a Zhang család, mert ennél több hasznot nem fognak tudni kivenni a csapatból.
Ez rendben van.

De a Zhang csalad van a legjobb helyzetben.
Ok nem tudnak 800m ala menni, ennyivel ok mininum kiszallnak az Interbol.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

interfan írta: ↑2022.04.13. 10:35 ...
Szoval ha pl most elmegy Martinez es Barella 120m-ert, es jon egy ingyen Dybala + Frattesi + Parades ossz 45m-ert, meg akkor is marad 15m mas posztra.
Persze lehet mondani gyengules ez...
...
Es ha egy klub mukodese nem 100 meg 200 veszteseget termel, hanem pl csak 10-20 milliot, akkor 1000x vonzobb lesz egy ilyen csapat, mint egy Lukakuval-Hakimivel felallo Inter de 250m veszteseggel.
@Interfan: Engedj meg kérlek 1-2 észrevételt a gondolatmenetedhez.

Egyrészt korábban azt írtad, hogy "Mercato egy kulon ugy. A mukodes egy masik." Most mégis azzal zártad a soraidat, hogy a legjobbak eladása után a működés, vagyis a veszteségesség változik. Egyrészről lehetne ez akár így is (sajnos a pédádnál maradva nem így alakul), viszont akkor miért ne lehetne elfogadni, hogy a csapat minőségére és teljesítményére, a PR-ra, a bevételi forrásokra --> így összességében a csapat értékére is hatással lesz a változás?

A példádra visszakanyarodva. Nézzük kik mennek és a működési költségből (azaz a fizetésből) mennyi szabadul fel:
- Martinez + Barella: ~12Mio
- Dybala+Fratessi+Parades: 14-15Mio
Ezáltal nem hogy nem csökkentek a kiadások, hanem még nőttek is. És bár az olaszok száma nem változott, azért ha megkérdeznénk 10 Inter szurkolót, hogy Barella, vagy Fratessi mezt vennének, akkor szerintem nem lenne kérdéses a válasz. :)

Szubjektív véleményem, hogy a bérezésekkel (ha Vidal, Sanchez, Vecino, de Vrij, Gag?, Dzeko?, Perko?) megy és jön Dybala, védő?, kp?, akkor nemzetközi szinten nincs a csapat elszállva. A BEVÉTLEK HIÁNYOZNAk, de nagyon. Ezen kellene dolgozni és ezen lökhet nagyon nagyot egy új tulajdonos.
DM22

interfan írta: ↑2022.04.13. 10:41
Ne haragudj, de ezt nem En irom le.
Hanem a lapok, pl ma is.
Barella 60m, Skriniar 70m, Martinez 70m ilyen osszegu ajanlatokat varunk es hallgatunk meg, ha marad az Oaktree.
Vagy Antonello is elmondta, folytatodik a tavaly nyar.
Sot mi tobb a fizeteseken is 15-20% csokkentes kell, szinten Antonello szavai.
Sot meg Marotta is elmondta nem is olyan reg, szo szerint, hogy a penzugyi helyzet fontosabb mint az eredmenyek, hiaba gondolnak barmit a szurkolok.
60-70m plusz kell a mercaton, ha marad az Oaktree, ez van.
De tavalyhoz kepest ez elorelepes, mert akkor 120m plusz kellett.

Hogy kit fogunk eladni, es kibol lesz meg ez a penz, ha marad az Oaktree, az meg persze hogy az ajanlatoktol fugg.
Pl pont En irtam, es pont TE szoltal meg, amikor fiataljainkbol EN szamoltam 50-60m-t.
Szoval siman benne van az is, ha marad az Oaktree, hogy elmegy Martinez pl 50m-ert, eladjuk a fiatalokat 50-60m-ert, es maris megvan a majdnem 120m.
+ ugye DeVrij 20m.
Ne adj isten Sensi, Lazaro, Correabol is lehetne penz.
Es azert 150-160m-bol lehet szepen erositeni, meg akkor is ha iden is kell az a plusz 60-70m
Tehat akkor is van egy 80-90m vasarolni.

Dybala ingyen
Grillitisch ingyen
Onana ingyen
Bremer 25m
Frattesi 30m
Paredes 15m
Haller 35m

Es hiaba van ott a 60-70m plusz amit az Oaktree ker, egy ilyen mercato elorelepes lenne.
Te se haragudj meg de ami összegeket írtál vagy bocsánat - írnak a lapok - Barellaékhoz, az minimum röhejes. Ennyit fizetnek azokért akik a PL-ben egy egyeneset rúgnak a labdába. Vagy írod ezt a Nunezt. Lefogadom fingja nincs az emberek felének ki ő de 100-120 m? Viszont az olasz válogatott alappillére 60m, a liga egyik legjobb védője meg 70? Mi van ? :D
Szerintem megy a sötétben tapogatózás, meg a porhintés, mindenki azt mond amit akar. Lukaku távozásánál sokkal egyértelműbben körvonalazódtak a dolgok, ahogy Hakimi felé történő érdeklődés is sokkal egyértelműbb volt. Most ugyanezt Vrijnél és Martineznél lehet észrevenni így az én személyes véleményem az, hogy a négyesünkből nem fog távozni senki csak kiemelkedően jó ajánlat esetén. És valószínűleg erre céloztak a vezetőségben. Az Inter jelenleg nem a Real Madrid de ezt tudtuk eddig is.
interfan

drtie írta: ↑2022.04.13. 10:51
interfan írta: ↑2022.04.13. 10:35 ...
Persze lehet mondani gyengules ez...
...
@Interfan: Engedje meg kérlek 1-2 észrevételt a gondolatmenetedhez.

Egyrészt korábban azt írtad, hogy "Mercato egy kulon ugy. A mukodes egy masik." Most mégis azzal zártad a soraidat, hogy a legjobban eladása után a működés, vagyis a veszteségesség változik. Egyrészről lehetne ez akár így is (sajnos a pédádnál maradva nem így alakul), viszont akkor miért ne lehetne elfogadni, hogy a csapat minőségére és teljesítményére, a PR-ra, a bevételi forrásokra --> így összességében a csapat értékére is hatással lesz a változás?

A példádra visszakanyarodva. Nézzük kik mennek és a működési költségből (azaz a fizetésből) mennyi szabadul fel:
- Martinez + Barella: ~12Mio
- Dybala+Fratessi+Parades: 14-15Mio
Ezáltal nem hogy nem csökkentek a kiadások, hanem még nőttek is. És bár az olaszok száma nem változott, azért ha megkérdeznénk 10 Inter szurkolót, hogy Barella, vagy Fratessi mezt vennének, akkor szerintem nem lenne kérdéses a válasz. :)

Szubjektív véleményem, hogy a bérezésekkel (ha Vidal, Sanchez, Vecino, de Vrij, Gag?, Dzeko?, Perko?) megy és jön Dybala, védő?, kp?, akkor nemzetközi szinten nincs a csapat elszállva. A BEVÉTLEK HIÁNYOZNAk, de nagyon. Ezen kellene dolgozni és ezen lökhet nagyon nagyot egy új tulajdonos.
Ahogy fentebb is irtam, lehetetlen az, hogy egy Udinese szintre erjunk par ev alatt.

Itt a baj ott lenne, ha Rocchi feleket hoznank.
De azert nezhetjuk ezt barhonnan, de Frattesi, Bremer, Paredes, Haller, Dybala azert igenis tenyezo nevek.
Meg akkor is, ha pl elmegy Martinez es Barella pl.
Jo esetben elmegy Martinez es a fiatalokat eltudjuk adni, es meg is van a penz.

Irod hogy nem csokkenek a kiadasok.
Dehogynem csokkenek.
A Vidal, Kolarov, Sanchez, sor = 23m.
Mar ebbol megvan a Dybala, Paredes, Frattesi sor.
Es akkor Martinez 11m-t ide sem hoztam + Handanovicon is min 3m-t sporolunk meg ha marad is.
DeVrijre eves kiadas 7m, ellenben Bremer 4,6m.
Szinten 2,5m csokkenes kiadasok teren.
Szoval meg egy Haller is boven-boven belefer Grillitschel egyutt.
Mindezt ugy, hogy meg csokkenek is a kiadasok.

Persze kinek mi, es ki hogy latja, de pl En egy ilyen csapatot egyaltalan nem latnek Udinese szintenk, es hatalmas PR vesztesegnek:

Onana
Skriniar-Bremer-Bastoni
Dumfries-Paredes/Frattesi-Brozo-Calha-Perisic
Dybala-Haller

Es ujra nezzuk a Zhang csalad erdekeit, es az Oaktree erdekeit.
Persze hogy nekik ez a logikus lepes, es ezt akarjak.
Mivel az egyiknek nincs vesziteni valoja, a masik meg a penzet a mercatobol tudja visszakapni es kiszedni.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

DeVrij szerintem megy, Lautaro-ra, ha lesz elfogadható ajánlat (márpedig úgy néz ki, hogy van érdeklődés) 80 millió körül, akkor őt is elengedjük, de szerintem mást nem fogunk eladni a "mag"-ból.
Az más kérdés, hogy befuthat egy olyan ajánlat, mint tavaly Lukakuért, akkor nyilván érdemes értékelni a lehetőségeket.
DM22

Baggio85 írta: ↑2022.04.13. 11:06 DeVrij szerintem megy, Lautaro-ra, ha lesz elfogadható ajánlat (márpedig úgy néz ki, hogy van érdeklődés) 80 millió körül, akkor őt is elengedjük, de szerintem mást nem fogunk eladni a "mag"-ból.
Az más kérdés, hogy befuthat egy olyan ajánlat, mint tavaly Lukakuért, akkor nyilván érdemes értékelni a lehetőségeket.
Na ez a vélemény szerintem fedi a valóságot. Ismétlem, szerintem.
Abban lehet bízni még , hogy a Martinez - Dybala csere esetén , talán kijön az , hogy nálunk kevésbé hajlamosak sérülésre a játékosok. Mert Dybala-nál azért para, hogy többet sérült mint Sensi. És így a Martinez pénz pedig fedezi a költségeket. Szerencsére a piacon sok csatár lesz akikből olcsón lehetne szemezgetni , hogy ne Dzeko legyen a first attacker.
Azt nem tudom, hogy Lukaku hogy kerülhetne vissza, de ha már úgyis mindig a legrosszabbra készülünk én bedobok egy ilyet hogy :
Lukaku-Dybala csatársor, ha MINDEN jól alakulna.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

DM22 írta: ↑2022.04.13. 11:12
Baggio85 írta: ↑2022.04.13. 11:06 DeVrij szerintem megy, Lautaro-ra, ha lesz elfogadható ajánlat (márpedig úgy néz ki, hogy van érdeklődés) 80 millió körül, akkor őt is elengedjük, de szerintem mást nem fogunk eladni a "mag"-ból.
Abban lehet bízni még , hogy a Martinez - Dybala csere esetén , talán kijön az , hogy nálunk kevésbé hajlamosak sérülésre a játékosok. Mert Dybala-nál azért para, hogy többet sérült mint Sensi. És így a Martinez pénz pedig fedezi a költségeket. Szerencsére a piacon sok csatár lesz akikből olcsón lehetne szemezgetni , hogy ne Dzeko legyen a first attacker.
Azt nem tudom, hogy Lukaku hogy kerülhetne vissza, de ha már úgyis mindig a legrosszabbra készülünk én bedobok egy ilyet hogy :
Őszintén szólva, én Lukakut már nem erőltetném. Mikor felmerült tavaly nyáron, hogy valakit be kell áldozni, én akkor is egyből rágondoltam. Neki a Conte-féle taktika tökéletes volt, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy gólok tekintetében most jobban állna, mint Dzeko. És emellett azért, azt is nehezen tudnám megbocsátani neki, ahogyan elment innen...
Dybala-val kapcsolatban meg az a félelmem van, hogy a Juve nem véletlen engedte el és ők tudnak valami olyat vele kapcsolatban, amit más senki. Az mindenképpen előny, hogy ingyen jönne, de 4 évig fizetni 7-8 millió eurót egy játékosnak, aki lehet, a (fontos) meccsek felén nem tud játszani... Szerintem ő nagyon rizikós.
DM22

Baggio85 írta: ↑2022.04.13. 11:21
DM22 írta: ↑2022.04.13. 11:12
Őszintén szólva, én Lukakut már nem erőltetném. Mikor felmerült tavaly nyáron, hogy valakit be kell áldozni, én akkor is egyből rágondoltam. Neki a Conte-féle taktika tökéletes volt, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy gólok tekintetében most jobban állna, mint Dzeko. És emellett azért, azt is nehezen tudnám megbocsátani neki, ahogyan elment innen...
Dybala-val kapcsolatban meg az a félelmem van, hogy a Juve nem véletlen engedte el és ők tudnak valami olyat vele kapcsolatban, amit más senki. Az mindenképpen előny, hogy ingyen jönne, de 4 évig fizetni 7-8 millió eurót egy játékosnak, aki lehet, a (fontos) meccsek felén nem tud játszani... Szerintem ő nagyon rizikós.
Ezek dettó megfogalmazódtak bennem is. Lukakuval kapcsolatban annyi észrevétel hogy egy olcsó árcédula, és egy bűnbánó körmenet változtatna a véleményemen, karöltve egy jó teljesítménnyel. A nyalizást már elkezdte. Sokszor kijelentette kb hogy hiba volt elhagyni az Intert. Abban viszont biztos vagyok, hogy a teljesítménye rendben lenne.
Nagy pénzekért semmiképp nem erőltetném. Ha Marotta tudna valamit varázsolni abban az esetben viszont tárt karokkal várnám.
Inkább mint egy Jovic / Haller / David akik bár jól hangzanak, mindegyikbe belelehetne kötni valamilyen szinten.
Jovic egy tapló, Haller nagyon szóba sem került , csak Interfan dobja be , mellékesen én jó játékosnak tartom. David meg ugyanúgy magas árcédulával rendelkezik annak ellenére , hogy totális zsákbamacska.
PEDIG! A támadórészlegre fér rá leginkább nyáron a frissítés.
interfan

DM22 írta: ↑2022.04.13. 11:29 Haller nagyon szóba sem került , csak Interfan dobja be
Hat ez oriasi. :D :D :D
Koszonom neked, feldobtad a napomat, orok halam uldozni fog.. :D

Jo tudni, hogy a Gazzetta, Sportmediaset, Corriere, Calciomercato.com, FcInter1908 szerkesztosege, es meg ha keresnek talalnak par lapot, vagy portalt ahol ezek szerint ujsagiro vagyok. :D
De jo nekem, hogy ilyen sokaig eler a kezem, vagy ennyi helyen dolgozik szegeny Interfan. :D
Akinek jol megy, az megteheti ezt is :D

https://www.fcinter1908.it/copertina/ha ... ita-inter/

https://www.fcinter1908.it/copertina/pr ... r-marotta/

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ino-inter/

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... olpo-ajax/

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... le-lukaku/

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... erto-zero/

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -mediaset/

https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... ce-haller/

https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... ller-ajax/

https://www.google.com/amp/s/www.eurosp ... -amp.shtml

Mindez kevesebb mint 1 honap alatt.

De hogy ne csak Olaszban bizonyitsam a hatalmam, meg a Nemzeti Sportba is beirtam Hallert. :D

https://m.nemzetisport.hu/olasz_labdaru ... ir-2881961

Komolyra forditva a szot, valoban tobb szo van a Dybala-Scamacca parosrol.
Szoval ezek alapjan ok lesznek.
Viszont kevesebb szo van a Jovic-Cavani-Mertens-Belotti sorrol.
Ha szamolgatunk kicsit, ki "mennyire merult fel".
Viszont azt mondani, hogy Haller nagyon fel sem
merult, es szerencsetlen "Interfan dobja be", az talan egy nagyon apro, nagyon minimalis, nagyon kicsi tulzas.
DM22

interfan írta: ↑2022.04.13. 11:41
Koszonom neked, feldobtad a napomat, orok halam uldozni fog.. :D

Jo tudni, hogy a Gazzetta, Sportmediaset, Corriere, Calciomercato.com, FcInter1908 szerkesztosege, es meg ha keresnek talalnak par lapot, vagy portalt ahol ezek szerint ujsagiro vagyok. :D
De jo nekem, hogy ilyen sokaig eler a kezem, vagy ennyi helyen dolgozik szegeny Interfan. :D
Akinek jol megy, az megteheti ezt is :D
Fú baszod :D téged aztán tényleg csíp a pisil. Akkor úgy fogalmazok, hogy te erőlteted állandóan az ő nevét az eddig a köztudatba /sajtóba bedobott nevek közül. Mert személyesen neked ő a legszimpatikusabb ezért vegyíted az elképzeléseid a tényszerűen közölt dolgokkal. Ezzel semmi baj, csak nem kell álszenteskedni :)
Nekem tökmindegy , hogy Haller jön, ha jól teljesít, csak annyit akartam közölni, hogy mindegyikbe bele lehet kötni.
Másrészt meg kismillió játékosról tudnék ilyen linkeket idedobni akikhez soha nem volt közünk és nem is lesz, mégis 200x hírbe hoztak a LAPOK velük :)
Válasz küldése