Festa írta:Talán nincs is olyan játékosunk aki ne lett volna sérült
Tényleg nem volt sok...sztem Eto'o-n kívül mindenki volt már sérült...még Lucio aki talán nem hagyott ki meccset, de őt is le kellett már cserélni sérülés miatt.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Festa írta:Talán nincs is olyan játékosunk aki ne lett volna sérült
Ipa írta:Eto'o 3 meccset és némi pénzbüntetést kapott.
Baggio85 írta:Ipa írta:Eto'o 3 meccset és némi pénzbüntetést kapott.
Várható volt. "Szép" december elé nézünk...
mike írta:Militoval mi van egyébként, tud játszani helyette vagy sérült ?
Bocs, gaRRy cikke alapján akkor a januári Napoli meccsen sem lesz Eto'o. Én a nso-t vettem alapul, ott dec.19-re a Fio elleni meccsünk még fel van tüntetve.Komax írta:Inter - Parma
Lazio - Inter
Fiorentina - Inter
Ezekről a meccsekről fog hiányozni.
R9. írta:.................12Castellazzi
39Santon 6Lucio 2Cordoba 4Zanetti
........5T. Motta19Cambiasso
....88Biabiany 10Sneijder 30Mancini
.....................27Pandev
vhogy így kéne kiküldeni őket.... jó ég
lehet mancini megtáltosodik azt lő 2 gólt
Tudom, hogy felesleges ezen rágódni (Eto'o szerintem jogosan kapta a büntetést, ilyet sportember nem tesz) és ahogy Injoc írja, legalább a másik két vonalra tud majd koncentrálni, szóval próbáljuk pozitív módon szemlélni az eseményeket.csak is inter írta:Ipa írta:Eto'o 3 meccset és némi pénzbüntetést kapott.
3 meccs....jogosan kapott annyit sajnos,de kérdezem töletek IBRA karatés mozdulata a videó felvételek alapján nem érdemelt volna 1-2 meccset???
Vagy Toni (kezes-fejes góólja) ???
Tudom elfogult vagyok,de nekem azért ezek tudják szúrni a szememet...
Szép. Szóval a kopasz megint megmondta a tutit...kiscivis írta:Nem volt semmi gondja egyik esetből sem. Az Onyewuval történő összeugrásról Galliano cska annyit mondott, h szereti ha ilyen komolyan veszik a játékosok az edzéseket.
Süti írta:
Így van, de szvsz egy szezononként 10M kereső játékosnak nem szabadna így, ilyen hátrányt okoznia a csapatának, pláne hogy amúgy is sok a sérült és nem jönnek az eredmények. Ez butaság és felelőtlenség volt, hiába provokálták.vaskalap írta:Nincs mit tenni,ez várható volt sajnos.Túl kell élni.
Komax írta:Így van, de szvsz egy szezononként 10M kereső játékosnak nem szabadna így, ilyen hátrányt okoznia a csapatának, pláne hogy amúgy is sok a sérült és nem jönnek az eredmények. Ez butaság és felelőtlenség volt, hiába provokálták.vaskalap írta:Nincs mit tenni,ez várható volt sajnos.Túl kell élni.
Komax írta:Így van, de szvsz egy szezononként 10M kereső játékosnak nem szabadna így, ilyen hátrányt okoznia a csapatának,
kiscivis írta:Azt azért sehol senki nem említi ezzel az üggyel kapcsolatban, h kb 2 perccel ezelőtt Cesar ököllel szépen rákoppintott Eto'o fejére, össze is esett 8persze kis rájátszással), de az ütés az akkor is ütés. A spori azt az esetet is elintézte egy pár szóval. Vagyis nem a semmiből jött ez a fejes, persze ez nem menti fel.
NemSüti írta:Miért aki 3-at keres annak igen??Komax írta:Így van, de szvsz egy szezononként 10M kereső játékosnak nem szabadna így, ilyen hátrányt okoznia a csapatának,![]()
Nia írta:J.Cesarral mi van?Azt hallottam a klub VB-n sem lesz még.
Nem mintha Castellazzi olyan szörnyű lenne,csak érdeklődnék.)
Nia írta:J.Cesarral mi van?Azt hallottam a klub VB-n sem lesz még.
Nem mintha Castellazzi olyan szörnyű lenne,csak érdeklődnék.)
hvmetal írta:tudja valaki már milyen kerettel és várható kezdővel áll neki a csapat majd a meccsnek?
Milito ma már játszhat,nem?

Süti írta:Maicon felépülése mire várható?
Nia írta:Süti írta:Maicon felépülése mire várható?
Úgy tudom januárra.
Tommy írta:Iniesta még viccnek is rossz.
Ezt vagy Sneijdernek vagy Xavinak kell megkapnia, igazából egyformán megérdemelné mindkettő, ha Sneijdernek nem lenne ez a szar ősze akkor tuti ő kapná, de ez sajnos sokat rontott az esélyein.
Tommy írta:Iniesta nagyon jó volt, top 5-ben ott a helye, de nehogy már megnyerje még 3-ba is necces lenne berakni.
Tommy írta:igazából egyformán megérdemelné mindkettő, ha Sneijdernek nem lenne ez a szar ősze
Süti írta:Tommy írta:igazából egyformán megérdemelné mindkettő, ha Sneijdernek nem lenne ez a szar ősze
Na jó, de az ősz már nem számít.
Ez alapján egyértelműen Sneijder volt a legeredményesebb a 2009-2010-es szezonban.
(Bár szerintemm sem ő kapja, hanem Xavi.)