Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

lucky0 írta: ↑2022.05.04. 19:49
cuchu11 írta: ↑2022.05.04. 19:40
mike írta: ↑2022.05.04. 18:29

Ingyen igazolható, nem nyugdíjas, az elmúlt 6 szezonban 10+ gólos volt. Idén 12 meccsnyi játékidővel van 8 gólja.
Egy jó Interben jó kiegészítő csatár lehetne.
Abszolút egyetértek. Szerintem páran itt túltoljátok a fikázását.
+1! Nála is azt érzem mint Dybala esetében! Jót tenne neki is a környezetváltozás, illetve nálunk kiteljesedhetne a karrierje! Hasonló számokat hoz mint anno Pazzini, de sztem ő jóval összetettebb csatár! Ingyen nagy fogás lenne akárcsak az argentin! Azt a pénzt amit csatárposzton megspórolnánk el lehetne költeni a keret erősítésére, mélyítésére! Nem mellesleg előrefelé igencsak erősödnénk velük VÉLEMÉNYEM szerint!
Én is Belotti mellett vagyok! Szezononként átlagban 14 gólt lő a Toroban. De jó is lett volna ha itt van januárban.
Ebben a helyzetben, ahol +os mercatot emlegetnek, ne álmodozzunk nagyobb nevekről.
Nálam Martinez, Dybala, Belotti, Corre a jövő évi csatársor. Még egyszer mondom, mind ezt úgy, hogy nem lesz költekezés. Ez így szerintem egy korrekt támadósor lenne.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

5m euros fizetesi ajanlatot tettunk Suareznek, ot szeretnek leigazolni ingyen a Dybala, Martinez, Dzeko sor melle.
A novekedesi rendeletnek hala, az 5m fizetes mindossze 6m euros kiadast jelente evente, ez a kiadas megegyezik Correara evente.
CsaSzi9294

interfan írta: ↑2022.05.05. 05:57 5m euros fizetesi ajanlatot tettunk Suareznek, ot szeretnek leigazolni ingyen a Dybala, Martinez, Dzeko sor melle.
A novekedesi rendeletnek hala, az 5m fizetes mindossze 6m euros kiadast jelente evente, ez a kiadas megegyezik Correara evente.
Chiellini nem likeolja ezt. :lol:

Viccet félre téve érdekes lehet Suarez. Persze idős meg minden, de az olasz ligában még lehet 1-2 jó szezonja. Nekem nem lenne bajom tőle, ha nem a kezdőbe jön.
Don Vittorio

Hozzászólás Szerző: Don Vittorio »

CsaSzi9294 írta: ↑2022.05.05. 06:29
interfan írta: ↑2022.05.05. 05:57 5m euros fizetesi ajanlatot tettunk Suareznek, ot szeretnek leigazolni ingyen a Dybala, Martinez, Dzeko sor melle.

Viccet félre téve érdekes lehet Suarez. Persze idős meg minden, de az olasz ligában még lehet 1-2 jó szezonja. Nekem nem lenne bajom tőle, ha nem a kezdőbe jön.
Nyelvvizsgája úgyis meg van :D
interfan

CsaSzi9294 írta: ↑2022.05.05. 06:29

Azert ha megnezzuk:

- Elmegy egy edzonel 4.szamu tamado, akire csak a legutolso esetben szamitunk (Sanchez).
Helyere jon egy "projekt kozpontja" Dybala, aki felvatja Dzekot az Inter 1.szamu tamadoja posztjan.
Mindezt 0 euroert, es kb fizuban is.

- Elmegy egy teljes homaly jatekos, mondjuk 10-15m-ert (Correa).
Es a helyere jon egy Olaszban mar bizonyitott ingyen Belotti, vagy egy mar nem fiatal de szinten ingyenes Suarez.
Mindezt kb 0 fizu tobblet kiadassal, es nem 0 eurobol, hanem +10/15m-bol ami tiszta bevetel.

Dybala-Martinez

Pad: Dzeko-Suarez/Belotti

Nem biztos hogy ez visszalepes lenne az ideihez, amikor Dzeko az 1.szamu csatar, padon meg Correa-Sanchez.
Sot...
Mindezt +10/15m euros bevetelel, 0 fizu tobblet kiadassal.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

interfan írta: ↑2022.05.05. 07:32
[...]

Es a helyere jon egy Olaszban mar bizonyitott ingyen Belotti, vagy egy mar nem fiatal de szinten ingyenes Suarez.
Mindezt kb 0 fizu tobblet kiadassal, es nem 0 eurobol, hanem +10/15m-bol ami tiszta bevetel.

[...]
Tudom teoretikus volt, de ha már vezetőink is sokat emlegetik, hogy mennyire fontos az önnfentartás és hozzászólásaid alapján te is így gondolod, akkor jó tudni, hogy egy ilyen Correa üzlettel gazdaságilag lábon lőnénk magunkat. Kb. 30M kiadást jelentett nekünk és 4 éves szerződése van, így idén nyáron ha 22,5M-nél alacsonyabb összegért válunk meg tőle, akkor buktunk rajta, ami az esetünkben nem szerencsés, mert csak még inkább növeljük a veszteségünket.

Amúgy én örülnék Belottinak, oké púpos meg minden :D de egy környezetváltozás jót tenne neki, (akárcsak Dybalának) összjátékban is hasznos és sokat melózik.
interfan

bodimiki7 írta: ↑2022.05.05. 08:47
interfan írta: ↑2022.05.05. 07:32
[...]

[...]
Tudom teoretikus volt, de ha már vezetőink is sokat emlegetik, hogy mennyire fontos az önnfentartás és hozzászólásaid alapján te is így gondolod, akkor jó tudni, hogy egy ilyen Correa üzlettel gazdaságilag lábon lőnénk magunkat. Kb. 30M kiadást jelentett nekünk és 4 éves szerződése van, így idén nyáron ha 22,5M-nél alacsonyabb összegért válunk meg tőle, akkor buktunk rajta, ami az esetünkben nem szerencsés, mert csak még inkább növeljük a veszteségünket.

Amúgy én örülnék Belottinak, oké púpos meg minden :D de egy környezetváltozás jót tenne neki, (akárcsak Dybalának) összjátékban is hasznos és sokat melózik.
Amortizacios szempontbol buko, ez teny.
De akkor mi volt a 80 millios Nainggolan-Mario paros, akikert nem hogy penzt nem kaptunk, meg mi fizettunk 8m-t nekik hogy lelepjenek.

Viszont a piac szempontjabol, es fizu kiadasban nem noveljuk a veszteseget, hanem plusz bevetel lesz.
Tehat amik bukunk az amortizcion, az visszajon a piacon boven, es tobblet bevetelt jelent.
Ha 15m-ert is adjuk el, az 15m bevetel, meg ha a konkret uzleten bukunk is, ne adj isten 7m-t.
15m pluszba lennenk elol, valamint a fizetes is felszabadul ami kb 6m kiadast jelent.

15m pluszba kijonni elol (es akkor ilyen Satriano, Pinamomti, Espositot nem szamolva), azert nem rossz uzlet.
Es lenne egy uj 1.szamu tamado Dybala.
Es a padon a Correa-Sanchez paros helyett lenne egy Dzeko-Belotti/Suarez.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Correa maradni fog, az edző kérésére jött, még 1 év sem ment le a szerződéséből, gondolom a fizuja az egekben és a hab a tortán hogy mindezt közel 0 teljesítménnyel!
Kizártnak tartom hogy elmenjen!
interfan

Inter101 írta: ↑2022.05.05. 09:12 Correa maradni fog, az edző kérésére jött, még 1 év sem ment le a szerződéséből, gondolom a fizuja az egekben és a hab a tortán hogy mindezt közel 0 teljesítménnyel!
Kizártnak tartom hogy elmenjen!
Igen, csak ha azt nezed, Inzaghinak is azt mondjak, ki legyen akikert az elso korben varjuk az ajanlatokat es kevesbe fajna az elvesztese?

Valoszinu nem hulyeseg, es van benne logika amit ugye irnak a hirek, hogy Inzaghi azt kerte a vezetoktol, hogy a Barella, Martinez, Bastoni, Skriniar sort probaljuk megtartani, es a penzt a DeVrij, Dumfries, Correa + a fiatalok eladasabol eloteremteni.
Herfort Balazs

Hozzászólás Szerző: Herfort Balazs »

Meglep hogy Cavani fel sem merült

Én örülnék ha Dybala jönne, nagyon jó játékos, Martinezzel jó páros lehetnének.
Szerintem Bellotti is elférne, persze nem fix kezdőként, de olyan 3.-4. csatárnak teljesen jó lenne.
Martinez, Dybala, Dzeko, Bellotti. + Valaki.

Én azt várom Inzaghitól hogy jövőre kicsit több lábon álljon taktikailag. 3-4-2-1 vagy 3-4-3 is feküdne nekünk szerintem.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Herfort Balazs írta: ↑2022.05.05. 12:18 Meglep hogy Cavani fel sem merült

Szerintem Bellotti is elférne, persze nem fix kezdőként, de olyan 3.-4. csatárnak teljesen jó lenne.

Én azt várom Inzaghitól hogy jövőre kicsit több lábon álljon taktikailag. 3-4-2-1 vagy 3-4-3 is feküdne nekünk szerintem.
Engem meg az h Dzeko nyugdíjazása nem merül fel.
Herfort Balazs

alwin91 írta: ↑2022.05.05. 12:35

Hát gondolom nem szeretnénk fizetni neki is meg hát mást se hallani csak hogy mennyire akarták meg hogy mennyire nagy klasszis.
Nekem amúgy nincs vele bajom, csak nem arra van használva amire kellene. Mondjuk a 60. percben, hátrányban beküldeni, hogy feleljen 1 gólt.
Összjátékban használhatatlan, viszont töszor volt hogy hátra ment és szerelt.
Persze aztán el is adta egyből :mrgreen:
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Herfort Balazs írta: ↑2022.05.05. 13:34
alwin91 írta: ↑2022.05.05. 12:35

Hát gondolom nem szeretnénk fizetni neki is meg hát mást se hallani csak hogy mennyire akarták meg hogy mennyire nagy klasszis.
Nekem amúgy nincs vele bajom, csak nem arra van használva amire kellene. Mondjuk a 60. percben, hátrányban beküldeni, hogy feleljen 1 gólt.
Összjátékban használhatatlan, viszont töszor volt hogy hátra ment és szerelt.
Persze aztán el is adta egyből :mrgreen:
Ezzel egyetértek. 20 percekre beállva hasznos lenne, de kezdőként neki már sok ez a meló.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Dybala-nak nagyon örülök, ha tényleg összejön. Kb Lukaku leigazolásával felérő transzfer, annyi különbséggel, hogy ingyen jön (Ismét jár a dicséret Marottának, tényleg hihetetlen a pali, és látszik, hogy elkötelezett a klub iránt még nehéz időkben is). + Külön öröm, hogy a Juvétól "raboljuk" el, még ha ők nem is építettek már rá annyira, mint korábban.

Állítom, hogy hatalmas fogás lesz, motiváltan egy olyan környezetben, ahol ismét számítanak rá mint kulcsember. + Itt van a honfitársa Martinez is.

Korábban volt róla szó, hogy mennyire lenne ideális egy Lautaro+Dybala kezdő duo, egyesek szerint túl hasonló felépítésűek. Szerintem az utóbbi időszak megmutatta, hogy lehet Lautaro-ra mint "ék" számítani. Mikor Correával álltunk fel mellette és ő volt az előre toltabb csatár, akkor kifejezetten jó volt nézni a támadásainkat megint. Na most Dybala pont, hogy ilyen visszavont csatárszerepben a legjobb, szóval szerintem igenis jól tudna működni ez a kettős.

És még egy dolog, ami a sérülékenységét illeti: Csak az utóbbi 2 szezonban játszott 30-nál kevesebb bajnoki meccsen (kb pont ez az időszak volt, amikor háttérbe szorult a Juvéban), idén is meglehet a 30 meccs neki. Szóval azért nem Sensi féle porcelánról van szó.

____
Másik említett játékos Belotti. Osztom azok véleményét, akik szerint nagyon le van becsülve. Ingyen jönne, jó korban lévő csatár, és sok példát látunk hasonló transferekből, ahol környezet váltás után megint formába lendült 1-1 játékos (elég csak Lukaku-ra gondolni, mennyit is jelent a környezet, amiben vagy). Liga szinten jó csatár, valószínűleg nem a kezdőbe szánnánk, szóval jó lenne a keret mélyítésére. Válogatott szereplésből nem érdemes kiindulni, kb Totti visszavonulása óta nincs értelmes, megbízható csatára az olasz válogatottnak.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Dan-i-nter írta: ↑2022.05.05. 21:22 Dybala-nak nagyon örülök, ha tényleg összejön

Másik említett játékos Belotti. Osztom azok véleményét, akik szerint nagyon le van becsülve.
Dybala és Belotti ingyen ?
Hülyék lennénk kihagyni őket, mégha vannak is kételyek mindkettejük irányába.
Dybala tudása nem kérdés, Belotti meg sose rúgott 10 gól alatti szezont, Correa pl sosem volt 10 felett. Nem is várhattunk tőle semmit.

Szerintem Alexis menni fog. L Suarezt hagyjuk inkább, nem kell több nagyfizus nyugger.
A Lautaro, Dybala, Belotti, Correa, Dzeko tamadóválaszték nagyon rendben is lenne.
Mindezt ingyen.

Kp-ra Vidal, Vecino takarodj, Vereout és De Paul gyere.
A védelembe meg Bremer egy csoda lenne.
A kapuba Onana szintén ingyen.

Így kéne ezt;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2022.05.06. 10:16-kor.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

mike írta: ↑2022.05.06. 10:09
Dybala tudása nem kérdés, Belotti meg sose rúgott 10 gól alatti szezont, Correa pl sosem volt 10 felett. Nem is várhattunk tőle semmi extrát.

Mondjuk ez a csávó, hogy lehet fixen mindig argentin válogatott azt nem értem. :D Belegondolok milyen csatáraik voltak....
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Tolissot meg lehetne próbálni,ingyen. Bár rengeteget volt sérült de ha őt felépítjük újra gondunk nem lenne a középpályán.
Marotta anno is ment érte.
interfan

Vice-Brozovic poszt kapcsan targyaltunk a Bolognaval.
15m-t szeretnenek kapni Schouten-ert, ellenben mi csak ettol joval kevesebbet adnank.
Masik ket komoly opcios nev Asllani, es Hjulmand.

Martinezre a teljesitmenye, es az oltozoi szerepe miatt is szamitunk a jovoben.
Gagliardini es Handanovic mellett az oltozo masik nagy vezetoje es fontos szereploje.
Jelenlegi celunk a Barella, Skriniar, Martinez harmas maradasa, es Dybala-Martinez kezdoparos elore lapok szerint.
Elsodleges lenne a fiatalok + a Dumfries, DeVrij, Correa sorbol osszeszedni a kello bevetelt.
Ha ez nem sikerul akkor a "nagy negyes" kozul Bastoni lehet az akit leginkabb bealdoznank.
Bastoni egyebkent par hete nyilatkozta, "remelem maradhatok az Internel".
Kiemelik, ez is egy beszedes nyilatkozat lehet.

Egyes forrasok szerint Correa + penzt ajanlanak DePaulert ha az eladasokbol megfelelo bevetel erkezik.

Mivel a Monza nem jutott fel egyenes agon, ezert egyelore elmarad DiGregorio megvasarlasa.
Amennyiben feljutnak, 4m euros kotelezo opcios lep ervenybe.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Akik szerintem érkezni fognak azok Dybala,Belotti,Bremer,Veretout.Ezeket látom reálisnak.
mike

tomika431 írta: ↑2022.05.08. 14:51 Akik szerintem érkezni fognak azok Dybala,Belotti,Bremer,Veretout.Ezeket látom reálisnak.
Úgy legyen, mind jöhet:)
interfan

Pedulla es a SportItalia szerint nincs kerdes, Dybala dontott es csakis az Inter.
Szerzodese kesz, 6m + bonuszok, ez kevesebb mint Vidal jelenlegi fizetese.

Viszont Torinoi forrasok szerint, amennyiben Bremer ara "elszabadul", azaz 30m fele megy, az Inter nem tud ezzel versenyezni.

Jelenleg a KH helyzet tobb szempontbol is kerdeses, mivel sem Bastoni, sem Skriniar jovoje nem tisztazott.
Par napos hir, hogy a Barella, Bastoni, Skriniar, Martinez sorbol ha muszaj, es nincs meg masbol a kello bevetel, akkor Bastonit aldozhatjuk be.

Haaland pedig nagy meglepetesre nem a mienk lesz, megy a Citybe, pedig SebaInter es hasonlo orult futobolondok az Aramcoval egyutt biztos erkezonek gondoltak. :D :D
interfan

Portugal forrasok megerositik, a Benfica nem el a 4m euros sima opcioval Lazaro kapcsan.
Igy Lazaro nyaron visszater az Interbe.
CsaSzi9294

interfan írta: ↑2022.05.10. 17:39 Portugal forrasok megerositik, a Benfica nem el a 4m euros sima opcioval Lazaro kapcsan.
Ekkora flop ez a Lazaro? Dalbert 2.0.
interfan

CsaSzi9294 írta: ↑2022.05.10. 19:13
interfan írta: ↑2022.05.10. 17:39 Portugal forrasok megerositik, a Benfica nem el a 4m euros sima opcioval Lazaro kapcsan.
Ekkora flop ez a Lazaro? Dalbert 2.0.
Evek ota dobaljuk mindenhova, lasd Newcastle, Gladbach, most Benfica, es a kutyanak nem kell.
Benficaba se tudott bekerulni a kezdobe, sot konkretan a Benfica jatekosok kozul a legrosszabb atlagot, statokat hozza.

Teljes katasztrofa es KO ugy ahogy van...
interfan

Marotta:

"

Dybala?
Kivalo jatekos, es szabadon igazolhato, ezert egy nagyon vonzo lehetoseg mindenkinek.
Tamadasban erosek vagyunk, van 5 tamadonk akik hozzajarultak ahhoz, hogy mienk legyen a legjobb tamadosor.
Ebbol a szempontbol nincs problemank, viszont Dybala egy klasszis, es nagyra ertekeljuk a kepessegeit.

Mercato?
Nem tudunk, es nem is fogunk nyaron befektetni a piacba.
Az edzovel, Ausilioval, es Baccinal meg kell ragadni a lehetosegeket.
Csakis a takarekossag a cel, es minden teren takarekoskodni fogunk a nyaron, igy kell megtalalni azokat a jatekosokat, akiket betudunk illeszteni egy mukodo csapatba.

Perisic?
Nem vagyunk meg a meccslabda helyzetben vele, de ha van akarat Perisictol a maradasra, akkor bennunk is van akarat ezt biztositani neki.
Ez azt jelenti, hogy nem tudunk tulzott osszeget fizetni neki, hanem takarekosdoni kell.
Viszont bizunk igy is a maradasaban.

"

Handanovic nyilatkozat:

"

A jovom?
Nem mondok semmit, a jovom a Kupadonto es a maradek ket bajnoki meccs.

"
Herfort Balazs

Micsoda biztató nyilatkozat.
Eléggé egyértelmű hogy itt nem lesz új tulaj, hanem a már korábban írt 60-70 milliós bevétel lesz a cél.
Szerintem az első ajánlat amelyik ezt eléri bármelyik játékosért az el is lesz fogadva.

Dybala szerintem biztos, de nem lepődnék ha Bernardeschi is itt kötne ki.

Van egyébként a Primavera csapatban megint pár ígéretes gyerek, egyszer csak eljutunk oda, hogy ha már csorok vagyunk, bedobjuk őket 1-1 posztra.
interfan

Herfort Balazs írta: ↑2022.05.11. 07:28 Micsoda biztató nyilatkozat.
Eléggé egyértelmű hogy itt nem lesz új tulaj, hanem a már korábban írt 60-70 milliós bevétel lesz a cél.
Szerintem az első ajánlat amelyik ezt eléri bármelyik játékosért az el is lesz fogadva.

Dybala szerintem biztos, de nem lepődnék ha Bernardeschi is itt kötne ki.

Van egyébként a Primavera csapatban megint pár ígéretes gyerek, egyszer csak eljutunk oda, hogy ha már csorok vagyunk, bedobjuk őket 1-1 posztra.
Szerintem sokkal korrektebb es tisztabb ez igy.
(Persze ha lesz uj tulajdonos, az egy mas helyzet)

De pont egy tegnapi Gazzetta cikk volt, hogy az Interesek iden nem szamithatnak kellemetlen meglepetesre, mivel tiszta az Inter vezetes kommunikacioja a nyarat illetoen.

Es ez azert milyen igaz...

Mert mi volt tavaly?
Persze vezetoink 100x elmondtak, sot a hivatalos gazdasagi jelentesunk is tartalmazta, hogy a 2020 nyari igazolasok miatt 20%-al atleptuk az elore kalkukalt fizetesi keretet, es ezen csokkenteni kell.
De ezen kivul a mercatorol semmi...
Csak annyi, hogy jon a hitelbefekteto, aki megmenti az Intert, es garantalja a mukodeset, es nullas mercatok kellenek.
Erre eljott a szezon vege, es leirjak a lapok, hogy Steven Zhang es az Oaktree vezetese kozolte a diktatumot, 80m plusz a mercaton.
Ra 1-2 napra ezt Steven Zhang szemelyesen is elmondja, valamint Marotta is azt, hogy a Zhang csalad innentol egy eurot nem tesz az Interbe, stb-stb.
Jott Conte tavozasa, Hakimi eladada, es nyilt titok volt onnan, hogy meg 1 "top" nev tavozo lesz, aki vegul Lukaku lett...
Es vegul nem 80m, hanem 120m plusz kellett a mercaton.

Na most ez azert valljuk be, eleg eros nyar volt.
Ki gondolta volna tavaly ilyenkor, hogy elmegy Hakimi es Lukaku, es helyettuk Correa, Dzeko, Dumfries jon.
Kb senki.
Ez tenyleg mellbevago egy nyar volt...

Szerintem a Gazzetta nagyon jogosan irta, most legalabb nem lesznek meglepetesek.
Tiszta a kommunikacio, lasd Antonello, hogy folytatodnak a tavaly nyari eladasok, es a "racionalizalas" mert ez nem leepites.
Sokkal jobb ez igy, mint a tavalyi, akire ki szamitott...

120m-nal mar egy 60-70m mercato is "jobb".
Es akkor arrol nem is beszelve, hogy persze barki elado, barki tavozhat, de en azert bizok benne, hogy ezt pl megtudjuk oldani a fiatalokbol, + Correa, DeVrij.
Ne adj isten Dumfries, es csakis legvegso esetben kerul elo ilyen Barella, Bastoni, Skriniar.

Persze mennyivel jobb lenne 70m-t elkolteni a mercaton, es nem kivenni annyit.
De ameddig a hitelbefekteto kezeben vagyunk, addig ez alom.

Viszont ha ertelmesen eltudunk adni, es normalis neveket hozunk, akkor hiaba a 60-70m plusz, siman benne van hogy igy is elorelepunk minosegben a nyaron.

Fiatalokat meg leirni is kar, mert ameddig olyan edzoink vannak, akiknel elorebb van egy Kolarov es Caicedo, mint pl Vanheusden es Pinamonti vagy Satriano, addig nehez mirol beszelni...
Contet meg hagyjuk is...
Olasz edzoket igy kell elfogadni, ez van.
Cupi

interfan írta: ↑2022.05.11. 08:07

Viszont ha ertelmesen eltudunk adni, es normalis neveket hozunk, akkor hiaba a 60-70m plusz, siman benne van hogy igy is elorelepunk minosegben a nyaron.

Azért sajna egy 60-70 millió plusszal zárt mercato esetén nem érzem azt, hogy komolyabban erősíteni lehetne....oké itt van Marotta és 1-2 ingyen vagy olcsón érkező is beválhat de sajnos ne legyünk naívak nem hinném, hogy egy ilyen mercatoval mi leszünk a bajnokság esélyesei jövőre. :? BL-ben továbbra is kevesek leszünk és gondolom a milan is erősíteni fog keményen ha lesz új tuajuk és a juve se ül majd és siratja az idén elért újabb 4. helyét.....

Egyáltalán nem akarok előre tementni semmit de ha ez lesz amiről Marotta meg Antonello is beszél akkor úgy kell meghatározni a célokat, hogy azok elérhetőek legyenek. Pl. 3 frontra ez a keret kevés...nem kell BL menetelést várni ha a bajnokságra esetleg rámennénk. Olasz kupát is el kéne dobni már az elején. Látható idén is ha február - márciusban nem lett volna az a rengeteg meccs /BL + bajnoki majd kupa/ akkor szerintem simán vezetnénk a bajnokságot. Nem lehet mindent akarni úgy, hogy vékony a keret....60-70 millió pluszos mercatoval jövőre sem lesz mélyebb.
interfan

Cupi írta: ↑2022.05.11. 08:37
interfan írta: ↑2022.05.11. 08:07

Azért sajna egy 60-70 millió plusszal zárt mercato esetén nem érzem azt, hogy komolyabban erősíteni lehetne....oké itt van Marotta és 1-2 ingyen vagy olcsón érkező is beválhat de sajnos ne legyünk naívak nem hinném, hogy egy ilyen mercatoval mi leszünk a bajnokság esélyesei jövőre. :? BL-ben továbbra is kevesek leszünk és gondolom a milan is erősíteni fog keményen ha lesz új tuajuk és a juve se ül majd és siratja az idén elért újabb 4. helyét.....

Egyáltalán nem akarok előre tementni semmit de ha ez lesz amiről Marotta meg Antonello is beszél akkor úgy kell meghatározni a célokat, hogy azok elérhetőek legyenek. Pl. 3 frontra ez a keret kevés...nem kell BL menetelést várni ha a bajnokságra esetleg rámennénk. Olasz kupát is el kéne dobni már az elején. Látható idén is ha február - márciusban nem lett volna az a rengeteg meccs /BL + bajnoki majd kupa/ akkor szerintem simán vezetnénk a bajnokságot. Nem lehet mindent akarni úgy, hogy vékony a keret....60-70 millió pluszos mercatoval jövőre sem lesz mélyebb.
Jogos felvetes, de nagyon sok mulik azon, kit tudunk eladni.
Mert ha pl az Oaktree altal elvart bevetel meglesz a fiatalok + Sensi, Correa, 1-2 selejt sorbol, akkor nem biztos hogy visszalepes lenne.

Lasd Onana ingyen, Dybala ingyen.

+ igazabol ketto kiegeszto KP kellene.
Persze nem brutal nevek az ilyen Grillitsch, Veretout, Amrabat, Hjulmand, Thorsby, Schouten, Asllani.
De a jelenleg Vidal-Vecino parostol igazabol rosszabb nem lehet.
Ne adj isten Bremer DeVrij helyett.

Szoval gyakorlatilag 0 euro elkoltesevel egy ilyen keretet meglehet oldani:

Onana
DeVrij/Bremer-Skriniar-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Perisic
Dybala-Martinez

Handanovic, Cordaz

Dimarco, D'Ambrosio, Ranocchia

Darmian, Gosens

Gagliardini, + 2 kiegeszito az emlitett nevekbol

Sanchez, Dzeko, Belotti

En nem azt mondom, hogy ez egy BL gyoztes keret lenne, de a jelengitol tobb.

Persze ha a Milan tovabbra is epitkezik, es a Juve is komolyan igazol, akkor nem biztos hogy a mienk lesz a legerosebb keret, ez igaz.

"BL meneteles" meg 1,5 het mulva eldol.
Mert 2024-ig marad meg a csoportkoros lebonyolitas, es ha nem leszunk bajnokok akkor 3.kalapbol varjuk majd a sorsolast....
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Nem szeretnék veszmadar lenni de ha eladni kényszerülünk és 60-70M pluszban zárni akkor jelentősen gyengülni fogunk. Nem lehet mindig ingyen, kevés fizuval pótolni olyanokat akiknek az értéke minimum 30-40M euró!!
Kb Roma szinten leszünk, nyilván a jelenlegi értékelhetetlen padunkbol senkit nem lehet eladni magyarán a kezdőből lesz eladva 1-2-3 játékos. Ráadásul a kezdőből nem Dzeko lesz eladva, és gyanítom nem Correa, hiszen kinek kellene ez a 2 értékelhetetlen játékos horror fizetéssel???
Valószínűnek tartom hogy akiért ajánlat érkezik azt eladjuk!!!
Már megint itt tartunk.......... Persze sejthető volt hogy a kínaiak ügyeskedni vették a klubot! Mindegy ez már történelem!
Jövő nyáron viszont biztosan (??) lesz új tulajdonos nem lenne baj ha az akkori keret viszonylag versenyképes lenne!!!
CsaSzi9294

TNT Sports Argentina - Az Inter szeretné megszerezni Rodrigo De Pault, és Tuchu Correát ajánlaná fel cserébe az Atléticonak.

Fb/ Il B.U

Az év biznisze lenne. :lol:
interfan

CsaSzi9294 írta: ↑2022.05.11. 10:57 TNT Sports Argentina - Az Inter szeretné megszerezni Rodrigo De Pault, és Tuchu Correát ajánlaná fel cserébe az Atléticonak.

Fb/ Il B.U

Igen kb 3 napja szerepelt is itt, hogy Olasz es Spanyol forrasok szerint is megprobalnak egy penz + Correa = DePaul uzletet.
Marotta mindenalma nagyon regota DePaul, es ot szeretne az Inter kezdojebe.

Kerdes az eladasokbol mennyi penzunk marad a dikatumhoz viszonyitva, es azt a penzt elfogadja e az Atletico.
Na meg Simeone jovoje sem tisztazott meg ott...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.05.11. 11:18-kor.
CsaSzi9294

interfan írta: ↑2022.05.11. 11:06
CsaSzi9294 írta: ↑2022.05.11. 10:57 TNT Sports Argentina - Az Inter szeretné megszerezni Rodrigo De Pault, és Tuchu Correát ajánlaná fel cserébe az Atléticonak.

Fb/ Il B.U

Igen kb 3 napja szerepelt is itt, hogy Olasz es Spanyol forrasok szerint is megprobalnak egy penz + Correa = DePaul uzletet.

Kerdes az eladasokbol mennyi penzunk marad a dikatumhoz viszonyitva, es azt a penzt elfogadja e az Atletico.
Nem gondolnám (legyen bárki is ott az edző jövőre), hogy Correa kellene abba az Atleticoba, illetve, hogy megérné e nekik ez a csere.

Az az én meglátásom, hogy Barellát fogjuk értékesíteni mondjuk (legyünk akkor már optimisták) ~100m-ért, abból 30m DePaulra menne, ezzel “pótolva” is lenne az olasz a kezdőt illetően és meg van a +70m-s plusz is.
A maradék igazolás a fiatalok, ingyen érkezők, selejtek, lejáró szerződésűekből tevődne össze (Dybala, Belotti, DeVrij-Bremer stb..).

Persze drukkolok, hogy ne adjuk el Nicolot és, hogy Correa-De Paul össze jöjjön!!
De fentebb ez egy megérzés tőlem a mercato dologgal kapcsolatban.
interfan

CsaSzi9294 írta: ↑2022.05.11. 11:16
interfan írta: ↑2022.05.11. 11:06

Fb/ Il B.U

Nem gondolnám (legyen bárki is ott az edző jövőre), hogy Correa kellene abba az Atleticoba, illetve, hogy megérné e nekik ez a csere.

Az az én meglátásom, hogy Barellát fogjuk értékesíteni mondjuk (legyünk akkor már optimisták) ~100m-ért, abból 30m DePaulra menne, ezzel “pótolva” is lenne az olasz a kezdőt illetően és meg van a +70m-s plusz is.
A maradék igazolás a fiatalok, ingyen érkezők, selejtek, lejáró szerződésűekből tevődne össze (Dybala, Belotti, DeVrij-Bremer stb..).

Persze drukkolok, hogy ne adjuk el Nicolot és, hogy Correa-De Paul össze jöjjön!!
De fentebb ez egy megérzés tőlem a mercato dologgal kapcsolatban.
En nagyon tamogatnek egy pl 10m + Correa = DePaul uzletet.
Persze Correat kinek er 1 eurot is, de azert Simeone csinalt mar par baromsagot az Atletico elen a piacon..,
10m pedig meglenne Agoume eladasabol.
Fizuk teren is komoly csokkenes lenne, es lenne egy ilyen KP:

Barella-Brozovic-DePaul

Kispad:

Gagliardini-Grillitsch-Calhanoglu

Ez nalam egy hatalmas minosegi ugras lenne, es akar 0 eurobol kijonne, sporolva vagy 5m-t a fizukon.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Mondjuk én Calha-t nem ültetném a padra, szerintem a legjobb játékosunk jelenleg az egész szezont nézve Perkóval egyetemben persze. Lőtt 7 gólt és adott 11 gólpasszt. Meglepő lenne, ha kikerülne a kezdőből. Egy bizonyos Wesley Sneijder első szezonjában a Serie A-t tekintve 4 gól 8 gólpassz, aztán 4 gól 6 gólpassz. És azért akkor nettó irányítós játékot játszott az Inter. Egyébként Barella-t bár szeretem, de idén szerintem gyengébb, mint tavaly volt (nem csak az ő hibája), a lövései jellemzően gyatrák (talán kezdi ebben összeszedni magát) szóval ha így nézzük De Paul megfelelő pótlása lehet. Szeretem Nicolo játékát és elképesztő hasznos, de pótolható, ha az argentín tényleg olyan jó, mint mondtátok, mert én nem nagyon ismerem. A nagyobb gond minden esetben Brozo mellőzésénél volt egyébként.
Correa - De Paul álom csere lenne még egy kis apróval is. Mellette Paredes azért kellene és akkor meg is vagyunk. Ha meg ennek Barella az ára, akkor szomorúan ugyan, de talán pótolhatjuk, mindenesetre kár lenne érte. Maradnia kéne és jobban rotálni a középpályát, mert idén is ez lett volna a kulcs.
interfan

Francesco írta: ↑2022.05.11. 12:13 Mondjuk én Calha-t nem ültetném a padra, szerintem a legjobb játékosunk jelenleg az egész szezont nézve Perkóval egyetemben persze. Lőtt 7 gólt és adott 11 gólpasszt. Meglepő lenne, ha kikerülne a kezdőből. Egy bizonyos Wesley Sneijder első szezonjában a Serie A-t tekintve 4 gól 8 gólpassz, aztán 4 gól 6 gólpassz. És azért akkor nettó irányítós játékot játszott az Inter. Egyébként Barella-t bár szeretem, de idén szerintem gyengébb, mint tavaly volt (nem csak az ő hibája), a lövései jellemzően gyatrák (talán kezdi ebben összeszedni magát) szóval ha így nézzük De Paul megfelelő pótlása lehet. Szeretem Nicolo játékát és elképesztő hasznos, de pótolható, ha az argentín tényleg olyan jó, mint mondtátok, mert én nem nagyon ismerem. A nagyobb gond minden esetben Brozo mellőzésénél volt egyébként.
Correa - De Paul álom csere lenne még egy kis apróval is. Mellette Paredes azért kellene és akkor meg is vagyunk. Ha meg ennek Barella az ára, akkor szomorúan ugyan, de talán pótolhatjuk, mindenesetre kár lenne érte. Maradnia kéne és jobban rotálni a középpályát, mert idén is ez lett volna a kulcs.
Calhanoglu ugyanazt hozza amit a Milanba, pontosan azt amiert nem lett igazi "top" jatekos soha, a hullamvasutat.
Volt egy gyenge kezdese, utana egy brutalis november-december, majd egy teljes homaly januar-februar, es azota kb atlagot hoz.

Jo jatekos, hatalmas fogas volt ingyen, en voltam kb az elso aki vedte ot, amikor felmerult es irtak paran miert, stb.
Szoval amit vartam az teljesen bejott.
Viszont nalam o kozel sincs sem Barella, sem Brozovic szintjen, dehat ki hogyan latja.

Szerintem ha igazan minosegi csapat akarunk lenni, akkor boven elfer 3-4 hasonlo tudasu KP, es boven lehet rotalni.
Mert ami iden van, az tragedia a KP-n a padon, meg a total kozepszer Gagliardini a legjobb cserenk, amit meg kimondani es tragikus.

Szoval en valahogy biztosan megprobalnam azt, hogy Agoueme + Correa ara = DePaul.
Es akkor lenne egy biztos Barella, Brozovic, DePaul, Calhanoglu sor.
Nem kell senkit fixen a padra ultetni, hanem vegre lehetoseg lenne a minosegi rotaciora, es a minosegi jatekra.
Kiegeszitonek johet Grillitsch ingyen, 6.szamunak meg ugyis marad Gag.
Nalam ez lenne egy minosegi ugras.
Ha eladjuk Barellat, es helyere jon valaki, az nalam nem biztos hogy elorelepes.
mike

Inter101 írta: ↑2022.05.11. 09:46 Nem szeretnék veszmadar lenni de ha eladni kényszerülünk és 60-70M pluszban zárni akkor jelentősen gyengülni fogunk.
Nem vagy vészmadár, ez a realitás.
Ha eladnunk kell, és nem a csapatot erősíteni, akkor visszalépésre számíthatunk, ez teljesen nyilvánvaló.

Marotta szavai után felesleges itt új tulajt vizionálni, nem lesz itt semmi. Én eddig sem hittem ebben a nagy titkolózásban, meg hogy már megvan a tulaj.

Marad a megszorítás, és a lassú leépülés, amíg be nem fut valami értelmes tulaj. Az ilyen Calhanoglu, Onana, Dybala féle ingyen dolgokat kell erőltetnünk, de pénz nélkül nem leszünk túl vonzó a komolyabb játékosok számára.
Ezért kellene nagyon ez a scudetto idén...... :?
Cupi

Én nem vagyok elájulva se Paredes-től se DePaul-tól de azért ha ők jönnének a Vidal, Vecino kettős helyett akkor már mélyebb lenne a keretünk és lehetne normálisan rotálni. ;)
Stankov

Calhanoglunál pont ez a baj hogy nem bírja a padot szomszédba is akkor kezdődtek a gondok.
Persze nem kell fixen kezdőbe gondolkodni csak hát ott az ego 2* 3 * csere aztán már jön a durci.

Grillitsch tényleg jó lenne ,de látjuk Ginter is inkább "vissza " igazol hogy játszon vagy hogy az országba maradjon
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

mike írta: ↑2022.05.11. 12:44
Inter101 írta: ↑2022.05.11. 09:46 Nem szeretnék veszmadar lenni de ha eladni kényszerülünk és 60-70M pluszban zárni akkor jelentősen gyengülni fogunk.
Nem vagy vészmadár, ez a realitás.
Ha eladnunk kell, és nem a csapatot erősíteni, akkor visszalépésre számíthatunk, ez teljesen nyilvánvaló.

Marotta szavai után felesleges itt új tulajt vizionálni, nem lesz itt semmi. Én eddig sem hittem ebben a nagy titkolózásban, meg hogy már megvan a tulaj.

Marad a megszorítás, és a lassú leépülés, amíg be nem fut valami értelmes tulaj. Az ilyen Calhanoglu, Onana, Dybala féle ingyen dolgokat kell erőltetnünk, de pénz nélkül nem leszünk túl vonzó a komolyabb játékosok számára.
Ezért kellene nagyon ez a scudetto idén...... :?
Igen. És még szerencsénk van, hogy itt van Marotta, mert így valóban lassú leépülés jöhet, nem pedig egyből hatalmas zuhanás...

Mindenesetre meglehetősen érdekes, hogy a Milanért állítólag két komolyabb befektető is megy. Tokkal-vonóval
1,1 milliárd euros vételárról írnak, miközben az Inter ára állítólag 1 milliárd euró (hiteltörlesztésekkel együtt). Mindeközben a Transfermarkt szerint a mi piaci értékünk a nagyobb. Nem látom a logikát...
Hát ki érti ezt?
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

A hoppon maradó vásárló hátha beéri majd velünk. :D
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

bodimiki7 írta: ↑2022.05.11. 13:33 A hoppon maradó vásárló hátha beéri majd velünk. :D
Pont erre gondoltam én is. Ha nincs ló, jó a szamár is... :lol:
interfan

Stankov írta: ↑2022.05.11. 12:48 Calhanoglunál pont ez a baj hogy nem bírja a padot szomszédba is akkor kezdődtek a gondok.
Persze nem kell fixen kezdőbe gondolkodni csak hát ott az ego 2* 3 * csere aztán már jön a durci.

Grillitsch tényleg jó lenne ,de látjuk Ginter is inkább "vissza " igazol hogy játszon vagy hogy az országba maradjon
Jogos amit irsz, valoban megfigyelheto ez.
Sajnos valoban Ginter is jo pelda, es pl Grillitschert megy a Lazio is ahol kb fix kezdo lenne.
Valoban a helyzet sokszor ez, hogy a biztos jateklehetoseg miatt sok jatekos inkabb valasztja a kisebb csapatot es akar a kisebb fizut is.
interfan

Bayernek kozben meglett az uj jobbhatvedje, 2026-ig alairt Mazraoui.
Regota mentek erte, es ot akartak egyertelmuen mint uj jobbhatved.

Ez valahol bearazza a Dumfries pletykak valosagtartalmat is...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Tudom most az ingyen igazolásokra megyünk rá,és ez vetíti előre a jövő évi reményeinket is,de GJ bejelentette,hogy várja az ajánlatokat Haaland érkezése miatt.
Cupi

cuchu11 írta: ↑2022.05.11. 13:51
bodimiki7 írta: ↑2022.05.11. 13:33 A hoppon maradó vásárló hátha beéri majd velünk. :D
Pont erre gondoltam én is. Ha nincs ló, jó a szamár is... :lol:
óóó lemaradt nagy vásár, nem szabad sírni, van mászik occobb capat. gyere ez is milanó,divat,taskak.neked occobban csak ma.
venni elegtetelt masikon varosi nagy nagy meccen.
Stankov

interfan írta: ↑2022.05.11. 14:04
Valoban a helyzet sokszor ez, hogy a biztos jateklehetoseg miatt sok jatekos inkabb valasztja a kisebb csapatot es akar a kisebb fizut is.
Mondjuk ez most vb miatt is lehet, akkor szoktak jobban figyelni erre a játékosok.

Amúgy GJ lehetne megint okoskodni

Lautaro 60 out - G. Jesus 30 in
Dumfries 35 out - Nandez 15 in
De Vrij 30 out - Bremer 15-20 (+Pinamonti) in

Sztem semmit nem gyengülnénk
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Gabriel Jesus-t állitólag a juve akarja Dybala helyére.Szóval nem tudnánk a jelenlegi helyzetben versenyezni érte a juvéval.
interfan

tomika431 írta: ↑2022.05.11. 15:11 Gabriel Jesus-t állitólag a juve akarja Dybala helyére.Szóval nem tudnánk a jelenlegi helyzetben versenyezni érte a juvéval.
Juve mindig mindenkit akar.

Egyebkent Dybala helyere Raspadori az 1.szamu celpont.
interfan

Stankov írta: ↑2022.05.11. 15:00
interfan írta: ↑2022.05.11. 14:04
Mondjuk ez most vb miatt is lehet, akkor szoktak jobban figyelni erre a játékosok.

Amúgy GJ lehetne megint okoskodni

Lautaro 60 out - G. Jesus 30 in
Dumfries 35 out - Nandez 15 in
De Vrij 30 out - Bremer 15-20 (+Pinamonti) in

Sztem semmit nem gyengülnénk
Szerintem nagyon jo opciokat irtak, es valoban lehetne okoskodni, igazad van.
En is ebben bizok, hogy hiaba a hatalmas pluszos mercato, meglehet ezt okosan is oldani.

Mondjuk szerintem sajnos DeVrijert az eletben nem kapunk 30m-t.
Kiveve ha Newcastle, vagy Conte vinne a PSG-be ha odamegy.

Dumfries kapcsan is latjuk mennyire volt realis a Bayern, 0%, megy oda a regota celjuk Mazraoui.

En ezeket a penzeket inkabb a fiatalokbol, na meg ilyen Correakbol, Sensikbol szednem be.

Pl en barmikor alairnek egy 50m + DePaul = Martinez + Correa uzletet is.
Persze ezer eve tartom, nem Martinez helyere, hanem melle kellene egy tamado.
De ha valasztani kell, nem kerdes Martinez menjen, es ne ilyen Bastoni, Barella, Skriniar.

Jesus ha nem is 30m-ert, de pl 40m-ert mar siman mozdihato.
En biztos megprobalnam ot.
Válasz küldése