Herfort Balazs írta: ↑2022.05.11. 07:28
Micsoda biztató nyilatkozat.
Eléggé egyértelmű hogy itt nem lesz új tulaj, hanem a már korábban írt 60-70 milliós bevétel lesz a cél.
Szerintem az első ajánlat amelyik ezt eléri bármelyik játékosért az el is lesz fogadva.
Dybala szerintem biztos, de nem lepődnék ha Bernardeschi is itt kötne ki.
Van egyébként a Primavera csapatban megint pár ígéretes gyerek, egyszer csak eljutunk oda, hogy ha már csorok vagyunk, bedobjuk őket 1-1 posztra.
Szerintem sokkal korrektebb es tisztabb ez igy.
(Persze ha lesz uj tulajdonos, az egy mas helyzet)
De pont egy tegnapi Gazzetta cikk volt, hogy az Interesek iden nem szamithatnak kellemetlen meglepetesre, mivel tiszta az Inter vezetes kommunikacioja a nyarat illetoen.
Es ez azert milyen igaz...
Mert mi volt tavaly?
Persze vezetoink 100x elmondtak, sot a hivatalos gazdasagi jelentesunk is tartalmazta, hogy a 2020 nyari igazolasok miatt 20%-al atleptuk az elore kalkukalt fizetesi keretet, es ezen csokkenteni kell.
De ezen kivul a mercatorol semmi...
Csak annyi, hogy jon a hitelbefekteto, aki megmenti az Intert, es garantalja a mukodeset, es nullas mercatok kellenek.
Erre eljott a szezon vege, es leirjak a lapok, hogy Steven Zhang es az Oaktree vezetese kozolte a diktatumot, 80m plusz a mercaton.
Ra 1-2 napra ezt Steven Zhang szemelyesen is elmondja, valamint Marotta is azt, hogy a Zhang csalad innentol egy eurot nem tesz az Interbe, stb-stb.
Jott Conte tavozasa, Hakimi eladada, es nyilt titok volt onnan, hogy meg 1 "top" nev tavozo lesz, aki vegul Lukaku lett...
Es vegul nem 80m, hanem 120m plusz kellett a mercaton.
Na most ez azert valljuk be, eleg eros nyar volt.
Ki gondolta volna tavaly ilyenkor, hogy elmegy Hakimi es Lukaku, es helyettuk Correa, Dzeko, Dumfries jon.
Kb senki.
Ez tenyleg mellbevago egy nyar volt...
Szerintem a Gazzetta nagyon jogosan irta, most legalabb nem lesznek meglepetesek.
Tiszta a kommunikacio, lasd Antonello, hogy folytatodnak a tavaly nyari eladasok, es a "racionalizalas" mert ez nem leepites.
Sokkal jobb ez igy, mint a tavalyi, akire ki szamitott...
120m-nal mar egy 60-70m mercato is "jobb".
Es akkor arrol nem is beszelve, hogy persze barki elado, barki tavozhat, de en azert bizok benne, hogy ezt pl megtudjuk oldani a fiatalokbol, + Correa, DeVrij.
Ne adj isten Dumfries, es csakis legvegso esetben kerul elo ilyen Barella, Bastoni, Skriniar.
Persze mennyivel jobb lenne 70m-t elkolteni a mercaton, es nem kivenni annyit.
De ameddig a hitelbefekteto kezeben vagyunk, addig ez alom.
Viszont ha ertelmesen eltudunk adni, es normalis neveket hozunk, akkor hiaba a 60-70m plusz, siman benne van hogy igy is elorelepunk minosegben a nyaron.
Fiatalokat meg leirni is kar, mert ameddig olyan edzoink vannak, akiknel elorebb van egy Kolarov es Caicedo, mint pl Vanheusden es Pinamonti vagy Satriano, addig nehez mirol beszelni...
Contet meg hagyjuk is...
Olasz edzoket igy kell elfogadni, ez van.