Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Interfan1000

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

interfan írta: ↑2022.05.11. 11:19
CsaSzi9294 írta: ↑2022.05.11. 11:16
interfan írta: ↑2022.05.11. 11:06

Igen kb 3 napja szerepelt is itt, hogy Olasz es Spanyol forrasok szerint is megprobalnak egy penz + Correa = DePaul uzletet.
Marotta mindenalma nagyon regota DePaul, es ot szeretne az Inter kezdojebe.

Kerdes az eladasokbol mennyi penzunk marad a dikatumhoz viszonyitva, es azt a penzt elfogadja e az Atletico.
Na meg Simeone jovoje sem tisztazott meg ott...
Nem gondolnám (legyen bárki is ott az edző jövőre), hogy Correa kellene abba az Atleticoba, illetve, hogy megérné e nekik ez a csere.

Az az én meglátásom, hogy Barellát fogjuk értékesíteni mondjuk (legyünk akkor már optimisták) ~100m-ért, abból 30m DePaulra menne, ezzel “pótolva” is lenne az olasz a kezdőt illetően és meg van a +70m-s plusz is.
A maradék igazolás a fiatalok, ingyen érkezők, selejtek, lejáró szerződésűekből tevődne össze (Dybala, Belotti, DeVrij-Bremer stb..).

Persze drukkolok, hogy ne adjuk el Nicolot és, hogy Correa-De Paul össze jöjjön!!
De fentebb ez egy megérzés tőlem a mercato dologgal kapcsolatban.
En nagyon tamogatnek egy pl 10m + Correa = DePaul uzletet.
Persze Correat kinek er 1 eurot is, de azert Simeone csinalt mar par baromsagot az Atletico elen a piacon..,
10m pedig meglenne Agoume eladasabol.
Fizuk teren is komoly csokkenes lenne, es lenne egy ilyen KP:

Barella-Brozovic-DePaul

Kispad:

Gagliardini-Grillitsch-Calhanoglu

Ez nalam egy hatalmas minosegi ugras lenne, es akar 0 eurobol kijonne, sporolva vagy 5m-t a fizukon.
Miért? De Paul olyan kapós most az idei szezon alapján? Szart adunk szarért…
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Interfan1000 írta: ↑2022.05.11. 16:46
interfan írta: ↑2022.05.11. 11:19
CsaSzi9294 írta: ↑2022.05.11. 11:16

Nem gondolnám (legyen bárki is ott az edző jövőre), hogy Correa kellene abba az Atleticoba, illetve, hogy megérné e nekik ez a csere.

Az az én meglátásom, hogy Barellát fogjuk értékesíteni mondjuk (legyünk akkor már optimisták) ~100m-ért, abból 30m DePaulra menne, ezzel “pótolva” is lenne az olasz a kezdőt illetően és meg van a +70m-s plusz is.
A maradék igazolás a fiatalok, ingyen érkezők, selejtek, lejáró szerződésűekből tevődne össze (Dybala, Belotti, DeVrij-Bremer stb..).

Persze drukkolok, hogy ne adjuk el Nicolot és, hogy Correa-De Paul össze jöjjön!!
De fentebb ez egy megérzés tőlem a mercato dologgal kapcsolatban.
En nagyon tamogatnek egy pl 10m + Correa = DePaul uzletet.
Persze Correat kinek er 1 eurot is, de azert Simeone csinalt mar par baromsagot az Atletico elen a piacon..,
10m pedig meglenne Agoume eladasabol.
Fizuk teren is komoly csokkenes lenne, es lenne egy ilyen KP:

Barella-Brozovic-DePaul

Kispad:

Gagliardini-Grillitsch-Calhanoglu

Ez nalam egy hatalmas minosegi ugras lenne, es akar 0 eurobol kijonne, sporolva vagy 5m-t a fizukon.
Miért? De Paul olyan kapós most az idei szezon alapján? Szart adunk szarért…
DePaul szezonja egyaltalan nem volt rossz.
Atletico jatekosok kozul abszolult elol van.

Persze ez az Atletico ugy szar ahogy van, de megis hozott egy nem rossz szezont.
Ellenben Correat hagyjuk is...

En minosegi elorelepesnek ereznem, ha jonne egy DePaul a KP-ra es maradna a jelenlegi harmas.
Interfan1000

44 meccsen lőtt 2 gólt és adott 2 gólpasszt. Szerintem ez úgy szar ahogy van.
interfan

Interfan1000 írta: ↑2022.05.11. 17:26 44 meccsen lőtt 2 gólt és adott 2 gólpasszt. Szerintem ez úgy szar ahogy van.
Atletico nem a gollovesrol hires...

Legtobb golt a 35 eves Suarez lotte, szam szerint 13-at.

Tamadok kozul:
- Cunha 6 gol
- Carrasco 6 gol
- Griezmann 8 gol

A 130 millios Felix 10 gol.

Szoval azert nem a tamadosrol hires csapatrol van szo.
Egyebkent a KP-rol is egy DePaul a legeredmenyesebb.
Es azert azt tudjuk, hogy a kozeppalyasoknak eleg sokretu feladata van, ami sokszor nem csak a gol/golpassz szamban merul ki.
Lasd pl nalunk Brozovic, aki a 2021/22-es Inter legjobb statjait hozza, es megis "csak" 3 gol 3 golpassznal jar.
Interfan1000

Csak Brozovic védekező jellegű középpályás, De Paul meg inkább támadójellegű. Mondjuk ilyen impotens középpályással nem csoda, hogy a támadók is gyengék. Még pár meccs és Kondogbia ugyanennyire lesz eredményes csak Brozovic posztján. Nem hiába akarják eladni, nagyon bevált spanyolban ő is…azért az Udinese után ezt a szintet nem tudta megugrani.
interfan

Interfan1000 írta: ↑2022.05.11. 17:55 Csak Brozovic védekező jellegű középpályás, De Paul meg inkább támadójellegű. Mondjuk ilyen impotens középpályással nem csoda, hogy a támadók is gyengék. Még pár meccs és Kondogbia ugyanennyire lesz eredményes csak Brozovic posztján. Nem hiába akarják eladni, nagyon bevált spanyolban ő is…azért az Udinese után ezt a szintet nem tudta megugrani.
DePaul egy kozepso KP, de pl a vedekezo statjai erosebbek mint a tamadok.

Nem akarjak eladni, mi probalkozunk erte.

DePaul elott is ilyen volt az Atletico, ez Simeone.
Nem miatta lett ilyen a "tamadojatek".
Tavaly is Felix 10 gol, Carrasco 7, A.Correa 9, Suarezt leszamitva a tamadok ugyanolyan gyengek voltak, pedig akkor nem volt DePaul.
2019/20 detto.
Felix 9 gol, A.Correa 7 gol, D.Costa 5 gol, egyedul Morata volt 16 gol, pedig akkor sem volt DePaul.
Egesz egyszeruen ez az Atletico es Simeone...

De ki hogy latja.
Szerintem jo lenne ha erkezne, mert egyaltalan nem bukott meg az Atleticoban, sot a top 5-ben van a statok alapjan.
Arrol nem o tehet, hogy Simeonenal konkretan nincs foci.
Persze nem a vilag legjobb KP-ja, de szerintem komoly erosites lenne.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

De Paul nagyon jó, a kp rotációnkba tökéletes lenne. Ahogyan Veretout is.
Lenne 5 jó belső kp-nk.

De nem hiszem hogy Correáért ideadják, nekünk nagy biznisz lenne de Correa már van nekik egy:)
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

mike írta: ↑2022.05.11. 18:59 De Paul nagyon jó, a kp rotációnkba tökéletes lenne. Ahogyan Veretout is.
Lenne 5 jó belső kp-nk.

De nem hiszem hogy Correáért ideadják, nekünk nagy biznisz lenne de Correa már van nekik egy:)
De lehet úgy vannak vele, hogy két Correa mégsem egy. :D
interfan

Francesco írta: ↑2022.05.11. 19:43
mike írta: ↑2022.05.11. 18:59 De Paul nagyon jó, a kp rotációnkba tökéletes lenne. Ahogyan Veretout is.
Lenne 5 jó belső kp-nk.

De lehet úgy vannak vele, hogy két Correa mégsem egy. :D
Ketten egyutt talan elerik a magikus 15 golos alomhatart. :D :D
interfan

Perisic:

"
Hosszabbitas?
Nem lehet megvarni az utolso pillanatot, ha egy top jatekosrol van szo.
Egy klub nem viselkedhet igy egy top jatekossal.

Az Inter vezere vagyok?
Igen, mindig is az voltam.
"

Zhang:
"
Celunk az, hogy jovore is ezen a szinten tartsuk a csapatot ahol most vagyunk, es hogy jovore is versenykepes csapat legyunk.

Scudetto?
A Kupa orokre a tortnelem resze marad, de magabiztosak vagyunk a Scudetto megnyereseben is.
"

Marotta:
"
Perisic hosszabbitasa?
Reszunkrol van akarat folytatni, ha o is akarja, es a jozan esz gyoz, akkor alairhato a megallapodas.
"
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Jövőre kellene csatárt is igazolni, mert még1 szezont nem hozunk ilyen szépen Dzeko, Martinez, Sanchez négyessel.
Viszont tegnap is mekkora jelentősége volt Vidal, Sanchez beállásának. Abban az esetben, ha lemondanak a jelenlegi bérük nagyobb részéről akkor maradhatnak 1-1 szezont, mert 20 percekre jók és akkor selejt nem jön be a pályára.
Legjobb az lenne, ha nyáron távoznának azok a játékosok akikkel semmilyen terv sincsen.
Perisic hosszabbítani fog, élete formájában van, 33 évesen a váltás sem könnyű. Most koncentráljunk a bajnokságra e utána úgyis jön a nyár és a mercato :clap: :lolno:
interfan

Tombi1986 írta: ↑2022.05.12. 06:34 Perisic hosszabbítani fog, élete formájában van, 33 évesen a váltás sem könnyű.
Biztos vagy te ebben ezek utan?

Perisic:
"
Hosszabbitas?
"

Marotta:
"
Ha van akarat Perisictol a maradasra, akkor bennunk is van akarat ezt biztositani neki.
Ez azt jelenti, hogy nem tudunk tulzott osszeget fizetni neki, hanem takarekosdoni kell.
"

Penzugyileg valami nagyon nem lehet oke az ugyben...
Eleg eros szavak ezek pl Perisictol...

Mas kerdes, hogy azert a hirek szerint semmilyen erdeklodes nincs erte, hiaba ajanlotta be mindenhova az ugynoke.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: ↑2022.05.12. 06:43
Tombi1986 írta: ↑2022.05.12. 06:34 Perisic hosszabbítani fog, élete formájában van, 33 évesen a váltás sem könnyű.

Perisic:
"
Hosszabbitas?
"

Marotta:
"
Ha van akarat Perisictol a maradasra, akkor bennunk is van akarat ezt biztositani neki.
Ez azt jelenti, hogy nem tudunk tulzott osszeget fizetni neki, hanem takarekosdoni kell.
"

Mas kerdes, hogy azert a hirek szerint semmilyen erdeklodes nincs erte, hiaba ajanlotta be mindenhova az ugynoke.
Szerintem igen. 33 évesen max az arab ligában fog sok pénzt keresni, esetleg Amerikában. Angliába, Spanyolországba nem fog igazolni. Németországban pedig járt már.
interfan

Tombi1986 írta: ↑2022.05.12. 06:47
interfan írta: ↑2022.05.12. 06:43

Perisic:
"
Hosszabbitas?
"

Marotta:
"
"

Szerintem igen. 33 évesen max az arab ligában fog sok pénzt keresni, esetleg Amerikában. Angliába, Spanyolországba nem fog igazolni. Németországban pedig járt már.
Itt szerintem nem arrol van szo, hogy "nem fog" meg "jart mar", hanem arrol hogy a hirek szerint kb senki nem akarja, pedig ugynoke kb mindenhova beajanlotta.

Ezert szerintem is maradni fog.

Egy esetben valtozhat ez meg, ha a jo teljesitmenye felkelti valamelyik csapat figyelmet, es letesznek/tettek neki egy ajanlatot, barmelyik Angol vagy Nemet kozepcsapat.
Francesco

Amit idén nyújt az fenomenális. 33 évesen a világ egyik, hanem a legjobbja ezen a poszton. Vezéregyénisége is megkérdőjelezhetetlen, de azért amit jó pár évig itt csinált az nem ez a szint volt. Ha hosszabbít, örülök, ha nem akkor sincs nagy baj, mert messze nem biztos, hogy egy szerződéssel a zsebében ugyanezt tudná, egyszerűen csak az idő múlását is figyelembe véve. Mentálisan szerintem nem esne vissza, ő valahogy lehiggadt és átformálta a személyiségét, játékát, mint a jó bor, nemes lett. Remélem marad, de ésszerűnek kell lennie a vezetőségnek.
interfan

Francesco írta: ↑2022.05.12. 07:16 Amit idén nyújt az fenomenális. 33 évesen a világ egyik, hanem a legjobbja ezen a poszton. Vezéregyénisége is megkérdőjelezhetetlen, de azért amit jó pár évig itt csinált az nem ez a szint volt. Ha hosszabbít, örülök, ha nem akkor sincs nagy baj, mert messze nem biztos, hogy egy szerződéssel a zsebében ugyanezt tudná, egyszerűen csak az idő múlását is figyelembe véve. Mentálisan szerintem nem esne vissza, ő valahogy lehiggadt és átformálta a személyiségét, játékát, mint a jó bor, nemes lett. Remélem marad, de ésszerűnek kell lennie a vezetőségnek.
Ha valaki, akkor en sosem szerettem Perisicet.
(Tole jobban csak Brozovicot utalom)
Es hat valljuk be, azon kivul hogy sok szeretnivalo nincs benne, az idei szezont leszamitva, sokszor botrany gyenge volt, na meg a szemelyiseget es korabbi nyilatkozatait is ismerjuk.
Viszont iden valoban extra, top 3 Inter jatekos.

Ertem amit irsz, es van is benne logika, lasd 2018-as hosszabbitas vele.

De az a helyzet, hogy ha megy, kivel potolod?
Gosens nagyon de nagyon de nagyon messze van a 2-3 evvel ezelotti formajatol.
Es kitudja az "Atalanta faktor" ott van lesz e.

En rosszul vagyok Perisictol, ez a tegnapi nyilatkozat is...
De azt mondom, maradnia kell, mert egesz egyszeruen nem tudjuk potolni.
Ha jonne uj tulajdonos persze mas helyzet lenne, dehat latjuk halljuk Antonello, Marotta, es Zhang szavait is.
Ha nem lesz uj tulajdonos, akkor pontosan tudjuk mi lesz.
Magyarul lehetetlen lenne Perisicet potolni...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Perko élete formáját futja. Valószínűleg jót tett neki a Bayernes időszak. Szerintem ez a Perisic jelenleg a világ bármely csapatában kezdő lenne kb.
De bevallom, volt időszak, mikor úgy gondoltam, hogy többet az Inter mezt fel ne vegye! Pl. mikor Spalletti alatt a télen megtagadta, hogy pályára lépjen, mert várt rá, hogy majd az Arsenal elviszi, nálunk meg volt kb. 13 bevethető játékos.

Szóval a nyilatkozatában az is benne van még akár, hogy valamelyik olasz riválishoz elmegy, de én is azt gondolom, hogy bárhogy lesz, ő végülis már megtette "amit megkövetelt a haza" :). Nem tudom, hogy lehet e benne még egy ilyen év. És azért Gosens-nek lesz egy egész nyara formába lendülni. Ettől függetlenül az lenne a legjobb, ha a Gosens-Perisic baloldallal tudnánk nekivágni a következő évnek is, de ha nem így lesz, ebből a "kapcsolatból", akkor is kihoztuk a maximumot.
interfan

Tobb lap szerint is Perisic tavozik az Intertol.
Tegnap hos lett, majd mindenkit megdobbentett a nyilatkozataval es lekapcsolta maga utan a villanyt.
Nyilatkozata nem veletlen, es kifejezte elegedetlenseget es azt, hogy nem becsultek meg.
Kiemelik, a targyalas sosem kezdodott el igazan, mivel a jatekos 3 evet akart es evi 6m-t, ellenben az Inter 2 ev es evi 4m.
Perisic a jelenlegi Inter legjobbja, de jovore mar nem lesz az Interben.
Perisic nehezmenyezte vegig a vezetoseg fele, hogy Martinez, Barella, es Brozovic megkapta a fizetesemelest, es a 6m fizetest, ellenben o nem, es soha nem akartak neki ennyit adni, mikozben egy tole idosebb Vidal 8,5m-t, vagy Dzeko 7m-t keres.
Ugynoke Bundesliga es PL csapatokkal vette fel a kapcsolatot, hogy igazoljak le Perisicet.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: ↑2022.05.12. 08:52 Tobb lap szerint is Perisic tavozik az Intertol.
Tegnap hos lett, majd mindenkit megdobbentett a nyilatkozataval es lekapcsolta maga utan a villanyt.
Nyilatkozata nem veletlen, es kifejezte elegedetlenseget es azt, hogy nem becsultek meg.
Kiemelik, a targyalas sosem kezdodott el igazan, mivel a jatekos 3 evet akart es evi 6m-t, ellenben az Inter 2 ev es evi 4m.
Perisic a jelenlegi Inter legjobbja, de jovore mar nem lesz az Interben.
Perisic nehezmenyezte vegig a vezetoseg fele, hogy Martinez, Barella, es Brozovic megkapta a fizetesemelest, es a 6m fizetest, ellenben o nem, es soha nem akartak neki ennyit adni, mikozben egy tole idosebb Vidal 8,5m-t, vagy Dzeko 7m-t keres.
Ugynoke Bundesliga es PL csapatokkal vette fel a kapcsolatot, hogy igazoljak le Perisicet.
Bármennyire is jó szezonja van én 3 évet tuti nem adnék neki és ahogy látom a klub sem akar.
Az viszont tény ő jobban megérdemelne 7 milliós fizut mint Dzeko vagy épp Vidal....
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ha megy Perisic, elgondolkodnék Kosticon, hiába nem a jövő embere már.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: ↑2022.05.12. 08:52
Azért most csak a szépre emlékezik,de voltak időszakok,amikor a pokolba kívántuk.Szerintem ha nem megfelelő az Inter ajánlata,keressen jobbat.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

vaskalap írta: ↑2022.05.12. 12:51
interfan írta: ↑2022.05.12. 08:52
Azért most csak a szépre emlékezik,de voltak időszakok,amikor a pokolba kívántuk.Szerintem ha nem megfelelő az Inter ajánlata,keressen jobbat.
Szerintem kicsit morog még,de aztán majd leadja az igényeit .
33 éves játékosnak nem szabad hosszú távú szerződést ajánlani.
Most óriási formában van,de kitudja meddig tart ez nála .
Amennyiben máshova menne meg ott van Gosens aki alig várja a lehetőséget,hogy az Interben bizonyítson.
interfan

Gazzetta szerint Martinezt mindenkeppen megakarjuk tartani, es a sokszor emlitett 60-70m-t masok eladasabol megszerezni.

Dybala mellett viszont a Gazzetta szerint szeretnek Zapatat is elore.
Igy a Dzeko-Martinez paros maradna, a Correa-Sanchez paros menne, es jonne a helyukre Dybala-Zapata.
Az Atalanta a serulesei, es a kora miatt nyitott az ingyen kolcson + felteteles kotelezo opciora, ugyanugy mint Gosens eseteben.

Ket KP erkezik biztosan (ha Barella menne 3).
Vidal es Vecino helyere akarjuk a ket erkezot.
A Vice-Brozovic posztra Asllanit szeretnek, o az 1.szamu celpont.

Perisic ugynoke a Juveval targyalt a napokban, es oda is beajanlotta Perisicet.
A Juve DiMariat akarja, ezert csak alternativ megoldas Perisic.

Perisic kapcsan kiemelik a lapok, "nem engedunk a zsarolasnak" amit Perisic csinal.
Csakis esszeru keretek kozott vagyunk hajlandok hosszabbitani, ahogy azt Marotta is elmondta.
mike

interfan írta: ↑2022.05.13. 08:32 Gazzetta szerint Martinezt mindenkeppen megakarjuk tartani, es a sokszor emlitett 60-70m-t masok eladasabol megszerezni.
Helyes:)
Ezeket az Inter vérű, még mindig fiatal játékosokat itt kell tartani (Barella, Lautaro, Bastoni, Skriniar).
Nálunk lett belőlük igazán ismert focista, a pàlyafutasuk végéig maradjanak;)

Csökkentsük a nagyfizusok létszámát, Dzeko, Vidal, Alexis, adjunk el kiegészítő embereket, mindegy, de a vázhoz nem szabad hozzányúlni.
Francesco

Én tisztelem, sőt kedvelem Dzeko-t, főleg most a hozzáállása miatt, de őt csak akkor szabad itt tartani, ha elfogadja a padot. Persze rotálni kell, de idén túl van kapatva nem kicsit.
Perko nagy kedvenc lett, de jól teszi Marotta, hogy nem enged neki. Ha meg elmegy a Juvéba, akkor egy szezonra reaktiváljuk Materazzit...
interfan

mike írta: ↑2022.05.13. 08:52
interfan írta: ↑2022.05.13. 08:32 Gazzetta szerint Martinezt mindenkeppen megakarjuk tartani, es a sokszor emlitett 60-70m-t masok eladasabol megszerezni.
Helyes:)
Ezeket az Inter vérű, még mindig fiatal játékosokat itt kell tartani (Barella, Lautaro, Bastoni, Skriniar).
Nálunk lett belőlük igazán ismert focista, a pàlyafutasuk végéig maradjanak;)

Csökkentsük a nagyfizusok létszámát, Dzeko, Vidal, Alexis, adjunk el kiegészítő embereket, mindegy, de a vázhoz nem szabad hozzányúlni.
Jelen hirek szerint ha nem sikerul a fiatalok + Correa, Sensi, Dumfries es tarsaikbol megszerezni a vart bevetelt, akkor Bastoni lehet az 1.szamu aki tavozhat.
Utana Skriniar, es ha kozuluk sem sikerul senkit, akkor johet Barella vagy Martinez.

De jelenleg a cel, a fiatalok + Correa, Sensi, Dumfries sorbol osszeszedni a penzt.

Ahogy Steven Zhang elmondta, a cel most az, hogy a jelenlegi szinten es minosegen megmaradjon a keret.
interfan

Francesco írta: ↑2022.05.13. 08:57 Én tisztelem, sőt kedvelem Dzeko-t, főleg most a hozzáállása miatt, de őt csak akkor szabad itt tartani, ha elfogadja a padot. Persze rotálni kell, de idén túl van kapatva nem kicsit.
Perko nagy kedvenc lett, de jól teszi Marotta, hogy nem enged neki. Ha meg elmegy a Juvéba, akkor egy szezonra reaktiváljuk Materazzit...
Az hogy "tul van kapatva" arrol nem o tehet.
Inzaghinal egesz egyszeruen o az 1.szamu.
Ennyi a story...
Tavozni nem fog, 7m vegkielegitest kellene neki fizetni, raadasul Inzaghinal a mai napig "top csatar".

Egyebkent egy Dybala, Martinez, Zapata sor nem nezne ki rosszul jovore.

Perisic ugynoke meg persze hogy a Juvet is megprobalja, a "penznek nincs szaga".
Aki megadja Perisicnek a 6m-t, odamegy, ha az a Juve, akkor szo nelkul oda fog alairni.
interfan

TS mellett azert a Corriere is kepes nem semmi dolgokra.
Egy azon napon, azaz ma kepesek leirni, hogy nem is biztos hogy kell "aldozat" a nyaron.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... big-895374

Majd ugyanugy a Corriere leirja, hogy egy "aldozat" biztosan kell a nyaron, mivel a 60-70m pluszt valahogy be kell hozni.

https://m.fcinternews.it/copertina/i-cd ... ire-895376

Oriasi. :D :D

Egyebkent en azon a velemenyen vagyok, hogy nem fog kelleni "aldozat".
En tovabbra is ugy latom, a fiatalok, + ilyen Correa, Sensi, DeVrij (esetleg Dumfries) sorbol meglesz a vart bevetel es plusz mercaton, igy a "nagy negyes" (Skriniar, Bastoni, Barella, Martinez) maradni fog.

Ahogy Marotta mondta, meg kell ragadni a lehetosegeket.
Zapata pl ilyen.
Hiaba nem fiatal mar, egy ingyen kolcson + felteteles kotelezo opcio (lasd Gosens uzlet), azert nem tunne rossznak.

Sanchez-Correa OUT
Dybala-Zapata IN

Nekem ez abszolult elorelepes lenne elol.
vaskalap

Kérdés,hogy Dumfriest kivel pótolnánk?
interfan

vaskalap írta: ↑2022.05.13. 11:56 Kérdés,hogy Dumfriest kivel pótolnánk?
Nalam inkabb az a kerdes, ki akarna egyaltalan Dumfriest?

Latjuk a Bayern pletykabol 0 volt igaz, vittek a sajat celukat Mazraouit, es kb fel sem merult soha Dumfries max par lap fantaziajaban...
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Szerintem Perisic maradni fog kérdés mennyire lesz motivált....
Nincs olyan csapat amelyik 33 évesen adna neki 3eves szerződést évi 6m ért.
Max amcsiba vagy keletre tud lelepni de oda meg nem akar
mike

interfan írta: ↑2022.05.13. 12:03

Latjuk a Bayern pletykabol 0 volt igaz, vittek a sajat celukat Mazraouit, es kb fel sem merult soha Dumfries max par lap fantaziajaban...
Miért ne akarná ?
Első szezonjában 5+5, olaszban wingbackként, az egyáltalán nem rossz. Ha maradna, az sem gond, szerintem alulértékelt.

Nem csak a bayern létezik
Ez a Mazraoui pl gyengébb statokat hozott a holland ligában, miért lenne nagyságrendekkel jobb mint Denzel barátunk?
interfan

mike írta: ↑2022.05.13. 12:39
interfan írta: ↑2022.05.13. 12:03

Miért ne akarná ?
Első szezonjában 5+5, olaszban wingbackként, az egyáltalán nem rossz. Ha maradna, az sem gond, szerintem alulértékelt.

Nem csak a bayern létezik
Ez a Mazraoui pl gyengébb statokat hozott a holland ligában, miért lenne nagyságrendekkel jobb mint Denzel barátunk?
En ertem amit irsz, hogy hany gol, de a Bayern megis ot vitte, es kiderult semmi nem volt igaz a Dumfries pletykakbol.
Amugy is kb egesz evben vegig Mazraouit irtak oda.

Semmi mas csapatot nem irtak Dumfries kapcsan.
Persze ez barmikor valtozhat, ez teny.
De ha a topot nezzuk, akkor ot vilagosan lathatjuk, hogy nincs helye.

Ilyen Atletico, es Angolbol Everton, Nemebtol esetleg Dortmund, stb lehetne talan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.05.13. 12:54-kor.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Sajnos továbbra se látom hogyan tudnánk 70m pluszban zárni,ha nem adunk el senkit a kezdőből.Ebböl a sorból 40-50m kiszedni is csoda lenne.

https://www.transfermarkt.com/inter-mai ... /verein/46

Ha nincs pénz,akkor válljunk meg a ballaszttól meg a nagy fizusoktől és tartsunk meg pár fiatalt a keretbe,meg igazoljunk lejárt szerződéseseket.
Vecino,Kolarov,Vidal,Sanzhez,Dzeko,Perisic,Caicedo,Rano,Handa,Dambro fizuja van vagy 40netto meg a jarulekok,jövőre egyikük se lenne kezdő,max Ivan.Az tényleg hihetetlen,hogy megint azon kell gondolkodni,mi a legkisebb rossz,ahelyett,hogy erősíteni tudnánk.Mi lett volna,ha marad Lukaku es Hakimi nyáron,és mögéjük jön Dzeko meg Dumfries,idén meg pluszba Dybala,Bremer meg mondjuk MilinkovicSavic vagy Kante,lehet a BLsiker lenne a cél jövőre😀
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Denzel sztem nagyon alul van értékelve nem csak itt a fórumon hanem úgy alapjában véve is! 30-35 miskát simán megér nem csak az alapján amit az Interben hanem amit a Holland válogatottban is produkál egyaránt! Hogy ki fizetne érte ennyit? Talán a Spurs, ha Conte maradna, mivel ott hulladékok vannak a jobb WB pozicióra (Doherty és Emerson Royal is egy vicc, láttam jó pár meccsüket)!

Hogy kivel lehetne pótolni? Nekem tetszik Bellanova játéka a Cagliariból és Singo sem rossz alternatíva a Toroból! Mindkettő nagyon fiatal és hasonló felépítésű mint Denzel! Persze ők még csak ígéretek, de sztem van bennük fantázia! De mindegy is az egész csak az én elméletem...meglátjuk egyáltalán mi lesz Denzel sorsa a mercato ideje alatt!
interfan

Sportmediaset szerint Perisic es ugynoke mindenben megallapodott a Chelseavel.
Csak az orvosi vizsgalat hianyzik.

Lazaro ugynoke megerositette a korabbi lapertesuleseket:
"A Benfica nem veszi meg Lazarot, nyaron visszater az Interbe"

Dybala ugynoke Londoba utazott, ahol megprobal a MU-Arsenal kettossel targyalni, es alternativ opciot kinalni ezzel Dybalanak az Interen kivul.
Interen kivul eddig a Roma tett hivatalos ajanlatot erte, es a Valencia-Betis paros.

Lukaku ugynoke:

"
Ha Mbappet elviszi a Real, akkor a PSG-nek szuksege lesz egy top nevre.
A Milan szinten uj top csatart keres, ezert nem meglepo hogy felmerult Lukaku neve.
Valamint a Bayerntol ha tavozik Lewa, akkor oda is uj top nev kell.
Ez egy nehez ev volt Lukakunak, de a szamok vilagosak, meg igy is o legjobb gollovo a Chelseaben.
Az edzo donteseit pedig nem kommentalom.
Inter?
Sok larma a semmiert.
Orokre szivebe marad a klub es a szurkolok, de soha nem csinalt belole titkot a Chelsea es az Anderlecht a kedvenc csapat, az Anderlecht iranti szerelem a legnagyobb, ott fogja majd befejezni.
"

Az Inter vezetoseg mindenkeppen hosszabbitani akar Skriniarral.
Ha ez nem sikerul, akkor megvan a kockazata annak, hogy nyaron akar 30m-ert is elveszitjuk mivel 2023-ban lejar a szerzodese...
Amennyiben hosszabbit, jelenlegi hirek szerint csakis a legutolso esetben merulne fel az o eladasa, ha az elotte levokert nem lenne megfelelo ajanlat.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: ↑2022.05.13. 15:32 Sportmediaset szerint Perisic es ugynoke mindenben megallapodott a Chelseavel.
Csak az orvosi vizsgalat hianyzik.

Lazaro ugynoke megerositette a korabbi lapertesuleseket:
"A Benfica nem veszi meg Lazarot, nyaron visszater az Interbe"

Dybala ugynoke Londoba utazott, ahol megprobal a MU-Arsenal kettossel targyalni, es alternativ opciot kinalni ezzel Dybalanak az Interen kivul.
Interen kivul eddig a Roma tett hivatalos ajanlatot erte, es a Valencia-Betis paros.
Nehogy Eladjuk Dumfriest és Lazaro legyen a “pótlás”.

Dybala ügy szerintem kamu. Meg van már minden az Interrel, Angliába tudja ő is, hogy szarrá rúgnák.

Perisicet sajnálom.
vaskalap

Nem tudom ez a Perisic hír mennyire hiteles,én azért meglepődnék ha a Cselszkibe menne.
interfan

vaskalap írta: ↑2022.05.13. 15:41 Nem tudom ez a Perisic hír mennyire hiteles,én azért meglepődnék ha a Cselszkibe menne.
Sportmediaset....

Azert nem egy Gazzetta.

En is igy gondolom, meglepodnek ha a Chelsea pont ot akarna.
En a PL-be amit esetleg kineznek az a Newscastle, ha mar az ugynoke 3x korbejarta az osszes csapatot, es egyszer a Newcastle ki is kosarazta.
Most a jo teljesitmeny miatt kinezem, hogy a Newcastle vegul letenne neki a 6m-t.
De valahogy en sem nezem ki a Chelseat...
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Én nem lepődnék meg, ha elvinné a Chelsea, nagyot ment idén. Viszont szerintem mi jobban járunk, ha elengedjük, mert ennél jobb biztosan nem lesz már, 33 éves, ki tudja fizikailag, hogy bírja. Korábban sokszor ingadozó volt a teljesítménye, valahogy nem látom, hogy a következő szezont ott folytatná, ahol abbahagyta.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: ↑2022.05.13. 15:49
vaskalap írta: ↑2022.05.13. 15:41 Nem tudom ez a Perisic hír mennyire hiteles,én azért meglepődnék ha a Cselszkibe menne.
Sportmediaset....

Azert nem egy Gazzetta.

En is igy gondolom, meglepodnek ha a Chelsea pont ot akarna.
En a PL-be amit esetleg kineznek az a Newscastle, ha mar az ugynoke 3x korbejarta az osszes csapatot, es egyszer a Newcastle ki is kosarazta.
Most a jo teljesitmeny miatt kinezem, hogy a Newcastle vegul letenne neki a 6m-t.
De valahogy en sem nezem ki a Chelseat...
Ha jól emlékszem a Chelsea-nél régóta alapelv, hogy 30+-os játékosokkal csak 1 évre hosszabítanak.
Szóval én is meglepődnék...
Francesco

Lukaku elég mérges lett és lehordta Pastorello-t, hogy az ő nevében ne nyilatkozgasson.
mike

Nincs már ideje új csapatba beépülgetni.
Tavaly is jól nyomta, de idén egészen extra volt.
A VB-t biztosan nem kockáztatná, maradni fog, csak megy a szokásos xarkavarás.
Francesco

Na akkor a legfrisebb pletykák alapján ilyen lehetne a mercato:
Out:
Vidal, Vecino, deVrij, Lazaro, Pinamonti, Sanchez, Correa, Handanovic, Dumfries,
In:
Onana, Bremer, DePaul, Paredes, Dybala, Bernardeschi, Zapata

Hol kell aláírni?
mike

Francesco írta: ↑2022.05.14. 19:32 In:
Onana, Bremer, DePaul, Paredes, Dybala, Bernardeschi, Zapata

Hol kell aláírni?
Ez már túl szép is lenne, hogy igaz legyen:)
interfan

Tobb forras is megerositi, Perisic es ugynoke targyalt a Juveval.
6m euros eves fizetes, es 2 ev fix + 1 ev opcios szerzodest akarnak.
A Juve vezetes egyelore nem valaszolt, mivel DiMaria a celpont.
Sportmediasetes Perisic-Chelsea alairast eddig sehol nem erositettek meg.

Correaert 3 Spanyol csapat erdeklodik.
Betis, Valencia, Sevilla.
20m-t szeretnek erte kapni.
Viszont Argentin es Olasz forrasok utan, Spanyol forrasok is megerositik, az Inter penz + Correa = DePaul ajanlatot keszul tenni az Atleticonak.
Kiemelik, az Atletico nem akarja eladni DePault, ezert csak ha o kerne a eladasat akkor lehet realis az uzlet.

Targyalunk az Empolival ahonnan az 1.szamu Vice-Brozovic jeloltunk van, Asllani.
Ingyen kolcson + sima opciot szeretnek.
Alternativak ismertek:
Schouten, Thorsby, Makengo, Hjulmand.

Atalanta nyitott lehet a Gazzetta szerint egy ingyen kolcson + felteteles opciora Zapata esetben.
Zapata pedig kesz a valtasra, mar tavaly is szeretett volna az Interhez csatlakozni, de akkor a 40m-s ara, es az Inter valasztasa (Correa) miatt nem tudott erkezni.

Bremer kapcsan Cairo a PSG-vel targyalt, akik 40m-t is adnanak erte.
25m fele nem tudunk menni vele kapcsolatban, ezt is DeVrij eladasabol fedeznek.
Ha a jatekos nem kifejeztten es kizarolagosan az Intert akarja, akkor nem tudunk versenyezni erte.
Ez esetben DeVrij maradasa, es hosszabbitasa is komoly opcio.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: ↑2022.05.15. 08:29 Tobb forras is megerositi, Perisic es ugynoke targyalt a Juveval.
6m euros eves fizetes, es 2 ev fix + 1 ev opcios szerzodest akarnak.
A Juve vezetes egyelore nem valaszolt, mivel DiMaria a celpont.
Sportmediasetes Perisic-Chelsea alairast eddig sehol nem erositettek meg.

Correaert 3 Spanyol csapat erdeklodik.
Betis, Valencia, Sevilla.
20m-t szeretnek erte kapni.
Viszont Argentin es Olasz forrasok utan, Spanyol forrasok is megerositik, az Inter penz + Correa = DePaul ajanlatot keszul tenni az Atleticonak.
Kiemelik, az Atletico nem akarja eladni DePault, ezert csak ha o kerne a eladasat akkor lehet realis az uzlet.

Targyalunk az Empolival ahonnan az 1.szamu Vice-Brozovic jeloltunk van, Asllani.
Ingyen kolcson + sima opciot szeretnek.
Alternativak ismertek:
Schouten, Thorsby, Makengo, Hjulmand.

Atalanta nyitott lehet a Gazzetta szerint egy ingyen kolcson + felteteles opciora Zapata esetben.
Zapata pedig kesz a valtasra, mar tavaly is szeretett volna az Interhez csatlakozni, de akkor a 40m-s ara, es az Inter valasztasa (Correa) miatt nem tudott erkezni.

Bremer kapcsan Cairo a PSG-vel targyalt, akik 40m-t is adnanak erte.
25m fele nem tudunk menni vele kapcsolatban, ezt is DeVrij eladasabol fedeznek.
Ha a jatekos nem kifejeztten es kizarolagosan az Intert akarja, akkor nem tudunk versenyezni erte.
Ez esetben DeVrij maradasa, es hosszabbitasa is komoly opcio.
Érdekes hírek.Remélem Perisic ha nem is marad,de azért nem a juvéba megy.Mondjuk Cuadrado haverja biztos tárt karokkal váráná.

Zapata szerintem a jelen helyzetben nem lenne rossz.Jó belépő lenne ha mondjuk duplázna a Milán ellen.
De Paul pedig nem biztos,hogy beférne a kezdőbe.Mondjuk nyugodtabb elnnék ha ő állna be a középpályára csereként.
vaskalap

Zapatát ilyen feltételekkel el kell hozni,nincs kockázat benne.Perisic a végén úgyis maradni fog,nem kap jobb ajánlatot az Internél.
mike

Festa írta: ↑2022.05.15. 08:45 Zapata szerintem a jelen helyzetben nem lenne rossz.Jó belépő lenne ha mondjuk duplázna a Milán ellen.
De Paul pedig nem biztos,hogy beférne a kezdőbe.Mondjuk nyugodtabb elnnék ha ő állna be a középpályára csereként.
Zapata vagy Belotti harmadik csatárnak ideális lenne, csak ahhoz el kellene takarítani legalább 2 támadót.
Dzeko mindenképp marad, így Alexis és Correa lehet aki megy. Bár meglepne ha Correát máris továbbpasszolnánk.

De Paul nem is kell hogy beférjen a kezdőbe, épp az lenne a cél, hogy legyen legalább 5 belső középpályásunk, akik közül mindegy hogy melyik három kezd. De Paul kb Calhanoglu szint, nagyon jó lenne.

A billannál nagyon írják, hogy kiszakad a pénzes zsák, szarban leszünk...
vaskalap

mike írta: ↑2022.05.15. 10:50
Festa írta: ↑2022.05.15. 08:45 Zapata szerintem a jelen helyzetben nem lenne rossz.Jó belépő lenne ha mondjuk duplázna a Milán ellen.
Zapata vagy Belotti harmadik csatárnak ideális lenne, csak ahhoz el kellene takarítani legalább 2 támadót.
Dzeko mindenképp marad, így Alexis és Correa lehet aki megy. Bár meglepne ha Correát máris továbbpasszolnánk.

De Paul nem is kell hogy beférjen a kezdőbe, épp az lenne a cél, hogy legyen legalább 5 belső középpályásunk, akik közül mindegy hogy melyik három kezd. De Paul kb Calhanoglu szint, nagyon jó lenne.

A billannál nagyon írják, hogy kiszakad a pénzes zsák, szarban leszünk...
Ha reálisan nézzük,az utóbbi évek(kivéve tavaly)a juve évei voltak,elötte mi uraltuk az olasz ligát,most eljött a milan ideje.A történelem ismétli önmagát.
Válasz küldése