Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

zanetti88

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

hvmetal írta:Sculli neve ismét felvetődött.Az lehet,hogy a jelenlegi Pandevnél még ő is többet tudna,de azért vannak nála jobbak olcsón. Matri(bár vele a Milán szemez és idén feltornázhatta az értékét a gólokkal,de Muntari,Mancini,Pandev azért oda erősítés lenne) Akvafreszka ha csak olaszból nézünk csatárt. Pandevet én nem adnám el,inkább elcserélném valakire.

scullival egyébként mivan? sérült?
én még a szezonba nem láttam a genoába játszani
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

hvmetal írta:még nem azok,de bőven azok lehetnek.én inkább Fergusson filozófiáját tartom követni valónak,mint sem a Madridét.
ha jól tudom a MU-nál 31millió font az a rekord összeg amit játékosra költöttek.Realnál legalább 2szerese,de ők évente csinálják már lassan.hülye példa,mert az angolok is elvannak adósodva rendesen,de viszont kevesebb költekezésből az elmúlt 10évben mindig ott vannak szinte Európa legjobbjai között.
veszünk egy Schweinstengert,Bale-t 70 millió fontért vagy Viviano,Criscito,Alexis,Rossit mondjuk kicsivel többért meg kukázunk ingyen a Real-tól.az egyensúly is fontos,hogy a klasszis,de már öregecskék mellett legyenek fiatalok is.

hát szerintem mi csak ne kövessük senki példáját..
mu-nál is ökrök vannak,kiadtak 40milliót 1szar berbatovér,most is 10et ilyen bebéért
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Berbatov azért lassan visszahozza az árát, bár nehezen indult be.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Tommy írta:Berbatov azért lassan visszahozza az árát, bár nehezen indult be.

Ne viccelj már. Tavaly is minden MU-s a francba kívánta, most, h lőtt 5 gólt egy meccsen, nehogy már jó vásár legyen.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

kiscivis írta:
Tommy írta:Berbatov azért lassan visszahozza az árát, bár nehezen indult be.

Ne viccelj már. Tavaly is minden MU-s a francba kívánta, most, h lőtt 5 gólt egy meccsen, nehogy már jó vásár legyen.

Én sem értem Ferguson mit lát benne, marhára trehány, nemtörődöm a pályán.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Berbatov azért tud annyit,hogy ilyen kaliberű csapatokban játsszon.a baj vele,hogy nem tud huzamosabb ideig jól teljesíteni.mikor úgy tűnik,hogy formában van hirtelen eltűnik. ez a 31millió font meg viszonylagos. ma már ebből nem sok olyan klasszist veszel aki csúcsformában van egy elit csapatban.
azért elfogadnám a bolgárt pandev helyett cserének sokszor.

off: miért holnap játszunk a Lazio-val?
kiscivis

Mert így van a sorsolás. :)
hvmetal

kiscivis írta:Mert így van a sorsolás. :)

:( :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

hvmetal írta: veszünk egy Schweinstengert,Bale-t 70 millió fontért vagy Viviano,Criscito,Alexis,Rossit mondjuk kicsivel többért meg kukázunk ingyen a Real-tól.az egyensúly is fontos,hogy a klasszis,de már öregecskék mellett legyenek fiatalok is.

Na csak közelednek az álláspontjaink a végén :)
Vegyük csak az egyiket mondjuk Schweinit, hozzuk el Criscitot és Rossit, meg kukázzuk ki a Madridból Lassana Diarrát.
Én ezzel teljesen elégedett lennék ;)
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Inkább a keddi bl miatt.
hvmetal

elmúlt 2 hónap nagy visszaesői az európai top csapatok közül mi és a Chelsea vagyunk.nem lepődnék meg,ha arról cikkeznének Moratti Ancelottival ment Karácsonyi misére.
Ilner,Asamoah neve ismét felmerült,hogy jöhetnek valamint Sanchezt lehet megpróbálják már télen megszerezni.
Ilsinhoról is írtak,mint Maicon utód :?
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Bizonyos oldalak arról írnak, hogy Milito neve felvetődött a Realnal, mer Higuain-nak porckorongsérve van. Hiába nem játszhatna a herceg a Bl ben, akkor is kell nekik. Én elgondolkodnék az üzleten, ha van alapja. Cassano érkezése napról napra biztosabb. Én Mariga-t nem vonnám be semmilyen üzletbe. Valahogy nekem a játéka tetszett mikor játszott.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

hazafi írta:Bizonyos oldalak arról írnak, hogy Milito neve felvetődött a Realnal, mer Higuain-nak porckorongsérve van

Nyilván ez üzlet is, és mindenkinek megvan az ára.
De nagyon nem örülnék ha Milito elmenne, méltatlan körülmények között kéne távoznia.
Maradjon csak és szórja a gólokat :)

Ezt a zseniális gólt míg élek nem felejtem :D
http://www.youtube.com/watch?v=CPkJqGFjJVY
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Szerintem pedig ezt a szezont már úgyis buktuk, most kell adni-venni. Amennyiben Milito menni akar akkor adjuk el, ha Maicon menni akar akkor őt is, és mindenki mást is aki menni akar, persze jó pénzért.
Ezek helyére pedig hozni kell hasonló kvalitással bíró de motivált klasszisokat akikkel újra megnyerhetünk 2-3 éven belül mindent.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

RenciDavid írta:Szerintem pedig ezt a szezont már úgyis buktuk, most kell adni-venni. Amennyiben Milito menni akar akkor adjuk el, ha Maicon menni akar akkor őt is, és mindenki mást is aki menni akar, persze jó pénzért.
Ezek helyére pedig hozni kell hasonló kvalitással bíró de motivált klasszisokat akikkel újra megnyerhetünk 2-3 éven belül mindent.

Nyáron még én is úgy voltam vele,hogy maradjon mindenki merhát mekkora nyerő csapat vagyunk!!
Maicon és Milito sem brilirizott ősszel.Én is azt mondom,hogy ide vérfrissités kell.Jöjjön Cassano vagy Rossi ,de kellenek új arcok a csapatba.Ranocchia szerintem érkezik januárban mert arrról szólnak a hírek,hogy nagyon akarjuk.Én még egy normális balhátvédet szeretnék mert arra a posztra nincs stabil emberünk.Egyébként támadó kell nagon sürgösen mert azon a területen állunk nagyon cifrán.Én egy igazi szélsőt is hiányolok aki még gólerős is. Na ugye nincs nálunk mert Biabiany meg Pandev nem képesek ellátni ezt a feladatot.Ide talán még Van der meyde is beférne,pedig belőle csak az ijászos gólöröme maradt meg.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Festa írta:Ide talán még Van der meyde is beférne,pedig belőle csak az ijászos gólöröme maradt meg.
Amit kék-feketében talán egyszer láthattunk.

FORZA INTER!!!
hvmetal

akkor robbant be Cruz :D a visszavágó meg szégyenfolt.
Andy jó játékosnak indult,az Ajax-os önmaga tényleg beférne,de amit nálunk produkált Kily-vel...
amúgy ha eladjuk a Herceget mondjuk kapunk érte,ha nagyon gavallérok ilyen ősz után egy 20ast.igazoljatok belőle 2 klasszis támadót,mert marad Eto'o.. 12millió eurótól kezdődnek a Matri félék.ne butáskodjunk már.1 ősz miatt eladni.szerintem annyi pénzünk nem lesz,hogy 2 Inter szintű csatárt,1 Bastos/Criscito-t és még fene tudja kiket vetetnénk a vezetőséggel.azt ne feledjük,hogy ha nem nálunk játszana,kihúzná a szemöldökét és többet sunázna,vele lenne tele a bulvár egy aranylabda várományosról beszélünk.ha nem fekszik a keret nagy részének 1 edző taktikája akinek bizonytalan a jövője talán nem a Sneijder,Milito,Maicon,Cambiasso szintű klasszisokat kell kicserélni.ez a 4játékos minimum 80 millió euró. ha van 80milliónk akkor ellehet költeni egy Bastos,Cassano,Ranocchia,Rossi,Hazzard névsorra amiből 2en ugye ingyen jönnének.keretünk a legerősebb olaszban,a hulladékot kivágni és a lyukakat foltozni velük.minőség és frissesség érkezne általuk.Milito nem a hulladék kategória
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Nem hiszem, hogy sok pénzt adnának Militoért. Sztem valami üzlet lesz ebból, és vagy csere és pénz, vagy pénz és csere, de valahogy olyan érzésem van, hogy érkezni fog valaki a Realból. Az ilyen Palacio, meg ilyenek nevek nem is tudom hogy merül velünk fel. Ezek még a sokak által leminősített Dzsudzsáktól is gyengébbek sztem. Ha reálisan végiggondoljátok, ilyen Bale-ek tuti nem ide akarnak jönni sajnos. Tehát ilyenekről felesleges álmodozni. A legjobb ha Antonio jön, és esetleg az általam is régóta szorgalmazott Hazard. Nekünk elérhető játékosok közül ők a legjobbak. Egyébként én szétnéznék a Dortmundban is, mert elég sok jó fiatal van ott akik jól játszanak. Tegnap belenéztem a BvB meccsébe, és Subotic, Nuri, meg 1-2 játékos még igencsak jól játszott. Na onnan tuti lehetne elhozni fejlődőképes jó játékosokat.
Tommy

Palacio tavaly a 2 legtöbb gólpasszt adta, 11-et és rugott 7 gólt, szélsőként ez elég jó teljesítmény. Dzsudzsák egyelőre még a cipőfűzőjét se köthetné be neki, egy gyenge holland bajnokságban bizonyított egyelőre. Azért mielőtt lekezelünk egy játékost nézzünk már utána ki az, vagy pár meccsen, és utána alkossunk róla véleményt. Nem mondom azt hogy az argentin világklasszis, de egy nagyon jó játékos, pandevnél is jobb, az ilyen biabiayniknál meg fényévekkel.
sorger=giallo

Már többször leírtam, nekem egy picit különös, hogy mennyire lebecsülik néhányan a holland bajnokságot, illetve az onnan érkezőket. A pontvadászat valóban nem túl veretes arra, viszont a két gigász (PSV, Ajax) azért rendre klasszisokat termel a nagyobb bajnokságok számára, igaz ők többnyire holland nemzetiségűek. Szóval szerintem Dzsudzsákkal inkább az a probléma, hogy nem holland, a képességei alapján talán ígéretes karrier vár rá. Vagy elkallódik... Ki tudja?

Palacio szerintem sem rossz.

FORZA INTER!!!
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

játékos kell a nyáron: ranocchia, bale, hernanes, pastore
60 millió euro ez igy
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kajla 2021.03.08. 22:19-kor.
kiscivis

Van vmi benfentesn infód, h ennyire tudod az árat? :D Mellesleg kicsit több lenne sztem ez a 4 játékos.
Tommy

Ezekre a játékosokra talán még 100 millio is kevés lenne.
hvmetal

Kajla írta:Idehoztuk ezt a benitezt, aki szétrombolt egy tökéletes csapatot. 5 éve nyert nagy szerencsésen egy bl-t abból él azóta. elkéne küldeni de nagyon hamar sztem. 4 játékos kell a nyáron: ranocchia, bale, hernanes, pastore
60 millió euro ez igy

Bale+Ranocchia kijön.a másik 2 is összejöhet 60millióból Muntari,Suazo vagy Mancini bevonásával sok melóval
Kajla

Jó egy 10-essel lenne hosszabb az alábbiak szerint:

Ranocchia:5+Destro
Bale:20+Muntari
Hernanes:20
Pastore:25

Sztem ezek az árak reálisak jelenleg
A lényeg amúgy a listán van. Ezzel a 4 játékossal megalapozhatnánk a csapat jövőjét!
Tommy

Ez a reális szerintünk, a klubok elnökei szerint meg kb a duplája. :D
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Kajla írta:Jó egy 10-essel lenne hosszabb az alábbiak szerint:

Ranocchia:5+Destro
Bale:20+Muntari
Hernanes:20
Pastore:25

Sztem ezek az árak reálisak jelenleg
A lényeg amúgy a listán van. Ezzel a 4 játékossal megalapozhatnánk a csapat jövőjét!

a játékosokkal egyetértek, de ha Destronak és Muntarinak is szabunk egy 5 ill. 10 milliós összeget, akkor a 4 emberke már inkább 85, mintsem 60.

naná, nekem 85ért is megérné ha a csapatomban látnám őket :)
hozzácsapunk 15-t és jöjjön még Hazard vagy valami más tehetséges belga fiatal :)
Kajla

JC-Bale,Lúcio,Ranocchia,Santon-Hernanes,Cambiasso,Sneijder,Pastore-Milito,Eto'o
Sztem egy ilyen kezdővel bármelyikünk kigyezne!

Egy minőségi csatár kellene sztem még. Januárban ingyen jöhetne Cassano. Ha nem válik be, nyáron eladjuk. Esetleg megpróbálhatnánk leigazolni Neymar-t, vagy Ganso-t

Jó ajánlat esetén az alábbiakat adnám el:

Maicon: 25
Milito: 20
Mancini: 5
Suazo: 5
Rivas: 2
Kajla

hvmetal írta:
Kajla írta:Idehoztuk ezt a benitezt, aki szétrombolt egy tökéletes csapatot. 5 éve nyert nagy szerencsésen egy bl-t abból él azóta. elkéne küldeni de nagyon hamar sztem. 4 játékos kell a nyáron: ranocchia, bale, hernanes, pastore
60 millió euro ez igy

Bale+Ranocchia kijön.a másik 2 is összejöhet 60millióból Muntari,Suazo vagy Mancini bevonásával sok melóval

Csak azt ne mond h Ranocchia 30 millió lenne. Még Bale-ra is irreális a 30 sztem.
Lehet h kicsivel több kell mint 60, de te irreálisan nagy összegeket irtál le sztem.
hvmetal

nem,de szerintem le kellesz tennünk 1 kis pénzt,vagy 1-2 játékost ha idő előtt hozzuk el.
ahogy Tommy is írta az egy dolog,hogy mi mit gondolunk reális árnak és az egy másik,hogy a klubvezetők,menedzserek mit. Bale-t nem fogjuk megvenni,főleg nem 40millió alatt.ellenünk nagyon feltornázta az értékét
Zampari nem hinném,hogy Pastore-t olcsón elengednék ahogy Hernanest sem, főleg idén
Chelsea,Real,Man city diktálja az árakat,realitásról ne beszéljünk
hvmetal

van egy új név,Eric Lamela
róla tud valaki valamit? 18millió euróról írnak.92-es születésű a srác szóval rohadt drága.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

hvmetal írta:van egy új név,Eric Lamela
róla tud valaki valamit? 18millió euróról írnak.92-es születésű a srác szóval rohadt drága.

csak annyit amennyit a wikipedián irnak rola: támadó középpályás, riverplateben játszik. jah és 3 napja rúgta az első gólját a csapatában...
Süti

hvmetal írta:Bale-t nem fogjuk megvenni,

Ide ne hozzák, pont őt.
kiscivis

Süti írta:
hvmetal írta:Bale-t nem fogjuk megvenni,

Ide ne hozzák, pont őt.

Miért, mi a baj vele?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

chivu gyorsabb
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

ha jól értelmeztem Cassanoval 1üt Poli is jöhet januárban de csak kölcsönbe ill nyáron Suarez is érkezhet ha fölé licitálunk a Pool'-nak.
fcInternews.it :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

meg a brémai 10esről is írnak
Stankov

R9. írta:meg a brémai 10esről is írnak

lesz egy kis rutinja és Coutinho simán jobb lesz!bárkivel fogadok :D bár veled ebben úgysem kell :lol:
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Hernanest a nyáron kellett volna leigazolni nem most. Az ára irreálisan magas épp úgy mint Baleé vagy Pastoreé. A három játékos ára 80 millio euró körü van. De ha meg is megadnánk értük ezt az összeget a City vagy a Real úgy is ráemel.

A fiatal tehetségeket pedig nagy butaság lenne elherdálni. Nem hiszem hogy olyan nagy összeget kéne fizetni Ranocchiáért, fölösleges lenne odadni Marigát vagy Destrot a játékos másik feléért.

Akit elkéne adni az Pandev, Suazo, Mancini és Rivas. Nem értem, Pandev hogy kerül a kezdő csapatba :evil: inkább játszana helyette Alibec
Stankov

DaNi írta:Hernanest a nyáron kellett volna leigazolni nem most.

Hernanes-t már José idejébe le akartuk igazolni mint ahogy a milan is csak akkor még nem tartotta magát alkalmasnak az európai focihoz,most nyáron pedig ha jól tudom csak a Lazioba volt hajlandó igazolni!
Ranocchiáért meg tuti h valami komolyabb összeget kell majd kifizetni,a komoly most ahot mérem h a fele már a mienk.Preziosi tudja h kell nekünk és megpróbál majd lehúzni mint anno a Parma Adrianoval
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stankov 2010.12.08. 13:45-kor.
hvmetal

Kertésszel mivan? Lazio-ban van még?
Tommy

Visszavonult már.
hvmetal

Tommy írta:Visszavonult már.

azt hittem valahol kölcsönben játszik még.kár,36éves még "csak"
jó lenne találni újra egy ilyen csere csatárt. most elég lenne egy Cassano érkezése előre,de nyáron oda is pénzt kellesz költeni.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Olyan híreket lehet olvasni, hogy már moratti türelme is elfogyott, és benitez repülhet. Moratti jelöltjei guardiola, spalletti, capello de mivel jelen pillanatban egyik se elérhető, így egy köztes megoldás születhet nyárig, jöhet zenga, leonardo, simeone, vagy pedig nyárig marad rafa. Szerintem ennek tükrében is menni kell rafanak. Játékosok téren pedig, mint ahogy azt leírtátok, cassano mellett poli is a sampbol, ranocchia és suarez neve is felmerült. Benitez nevei pedig, akiket akar agger, lucas, raul garcia.
Tommy

Ranocchiát állítólag a Genoa csak santonért cserébe adná.. Santon nem nagyon akar távozni, kevés játéklehetőség ellenére, itt képzeli el a jövőjét. Az van, hogy felét adnánk csak oda, így később visszahoznánk.. Hát nem tudom ez nagy áldozat lenne érte.. Santon kicsit most megállt a fejlődésben a sok sérülés miatt, de Benitez se adott neki még zsinórban 5 meccset.. Ugy nehéz bizonyítani hogy cserként ad neki 20-30 percet, ha meg kezdő akkor se játszik többet 1 óránál.. Találni kéne valami más megoldást.. Srácot bírom nagyon, óriási tehetség, és ő gyerekkora óta nerazzurro, saját nevelés, nem kéne elherdálni.
Süti

interfan írta:Benitez nevei pedig, akiket akar agger, lucas, raul garcia.

Remek nevek.
sorger=giallo

Tommy írta:Ranocchiát állítólag a Genoa csak santonért cserébe adná.. Santon nem nagyon akar távozni, kevés játéklehetőség ellenére, itt képzeli el a jövőjét. Az van, hogy felét adnánk csak oda, így később visszahoznánk.. Hát nem tudom ez nagy áldozat lenne érte.. Santon kicsit most megállt a fejlődésben a sok sérülés miatt, de Benitez se adott neki még zsinórban 5 meccset.. Ugy nehéz bizonyítani hogy cserként ad neki 20-30 percet, ha meg kezdő akkor se játszik többet 1 óránál.. Találni kéne valami más megoldást.. Srácot bírom nagyon, óriási tehetség, és ő gyerekkora óta nerazzurro, saját nevelés, nem kéne elherdálni.
Ha Santon formába lendül, folyamatos lehetőséget kap és a sérülések is elkerülik, akkor a jövő egyik nagy ígérete, szerintem. Jó lenne megtartani!

FORZA INTER!!!
realevil

Tommy írta:Ranocchiát állítólag a Genoa csak santonért cserébe adná.. Santon nem nagyon akar távozni, kevés játéklehetőség ellenére, itt képzeli el a jövőjét. Az van, hogy felét adnánk csak oda, így később visszahoznánk.. Hát nem tudom ez nagy áldozat lenne érte.. Santon kicsit most megállt a fejlődésben a sok sérülés miatt, de Benitez se adott neki még zsinórban 5 meccset.. Ugy nehéz bizonyítani hogy cserként ad neki 20-30 percet, ha meg kezdő akkor se játszik többet 1 óránál.. Találni kéne valami más megoldást.. Srácot bírom nagyon, óriási tehetség, és ő gyerekkora óta nerazzurro, saját nevelés, nem kéne elherdálni.

Jól mondod. Nekem vérezne a szívem, ha eladnánk. Tehetséges és nem utolsó sorba saját nevelés. Kár lenne -akarata ellenére- túl adni rajta, még akkor is ha nálunk csak kevés játék lehetőséghez jut. Ami Őt mellesleg nem zavarja. ;) Én jövő Interének oszlopos tagját látom benne.
hvmetal

nagyon nem kellene belemenni ebbe az üzletbe,akkor inkább Mariga+ 1 kis összeg.a kenyait is sajnálnám,de Santon nagy ígéret.na meg saját nevelés,Capitanonak már csak 6éve lehet ilyen szinten,az átlag szintet még 20évig tudná hozni,de 4-5év múlva simán lehetne az új kapitány Davide. Neki sok fog múlni az idei és a jövő évi szezonján.lehet belőle egy Andreolli,aki szintén tehetségesnek tűnt és láthatjuk mi lett belőle.
Santon-Natalino-Ranocchia-Capitano(ha nem tudnánk megoldani a bal szélt,ami azért utóbbi 10évben jellemző)
mondjuk 5év múlva nem hangzik rosszul.
realevil

A védelem közepének erősítésére januárban a Madridból érkezhet Pepe.
+
A sampból Andrea Poli (21 éves, középpályás), aki nem mellesleg olasz U21 válogatott volt tavaly.
Válasz küldése