Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

hvmetal

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

na,de ha azt nézzük,hogy Cannavaro a VB után a Real Madridban milyen őszt produkált..
Sneijder nincs a 3 között.Triplázó csapat egyik alappillére,szerintem annyi gólt lőtt a VB-én,mint Xavi és Iniesta összesen.Hátán vitte a hollandokat a döntőig.
aranylabda egy f.szság már elnézést.Messi hol volt a VB-én , ha ez lehet az oka Milito 5be sem kerülésének
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

DSanton39 írta:Sneijder valóban nem érdemli meg ezt a díjat

te beteg vagy
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Azért olyat olvasni egy magát Inter szurkolónak valló embertől, hogy Sneijder nem érdemli meg elég szomorú.. Ha ez a teljesítmény nem ér aranylabdát akkor semmi.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

DSanton39 írta:
Süti írta:
Tommy írta:igazából egyformán megérdemelné mindkettő, ha Sneijdernek nem lenne ez a szar ősze

Na jó, de az ősz már nem számít.

Ez alapján egyértelműen Sneijder volt a legeredményesebb a 2009-2010-es szezonban.

(Bár szerintemm sem ő kapja, hanem Xavi.)

tévedés, nem 2009/10-es szezonra adják az aranylabdát, hanem a 2010-es évre, amiben benne van a VB, és az őszi szezon is!
nem véletlen hogy csak január 10-én adják át.

Az lehet hogy az ősz már nem számít bele de szerintem attól függetlenül még figyelembe veszik, legalábbis szerintem.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

R9. írta:sneijder már tuti nem kapja ugyanis messi iniesta xavi lett a legjobb 3 és ezekből választják ki
meghalt a foci

Ezzel rangját is vesztette ez a díj. Megmaradt egy tipikus fifa díjnak. France footballnak így csak a neve maradt. Komolytalan. Pedig ha azt nézzük hogy fifa, vb fifa rendezvény, Messi azon hol volt, mit csinált, semmit. Sneijder legalább a döntőig vitte, társgólkirály stb. VB évében nem azon vagyok felakadva, hogy világbajnoknak adják, hanem az a gáz, hogy olyan is ott van a top3ba, akinek nem kéne, és nem a képességei miatt.
Fifa egy korrupt bagázs, ahol a pénzt szarják oda adták a vb rendezést is. Lebuktattak egy-két komolytalan tagot aki megvesztegettek, azt eljátsszák a nagy halált hogy ők most már milyen tiszták. Kabaré!
Tommy

Ugyanez elmondható az uefáról is.. Mindkettő egy korrupt, szemét, csaló banda.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Már csak ha Messi és Milito klubszezonját összehasonlítjuk, nem kérdés melyikőjük volt jobb és ahhoz képest, hogy a gyengébb a 3ban, az előző szezon kimagaslóan legjobb és legeredményesebb csatára meg a 23ban nincs, akkor az egész uefa egy vicc.

Hiába nézem fekete-kék szemüvegen át az egészet, akkor is Snejdernek kellett volna ezt a díjat kapnia.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DSanton39 írta: tévedés, nem 2009/10-es szezonra adják az aranylabdát, hanem a 2010-es évre, amiben benne van a VB, és az őszi szezon is!
nem véletlen hogy csak január 10-én adják át.

Sneijder valóban nem érdemli meg ezt a díjat, hiszen csak a 2010-es év felében játszott világklasszis módon. de azt azért nem gondoltam hogy a 3 legjobba nem rakják be. :shock:

Szerintem tök mindegy, hogy az ősz belszámít e vagy sem, neki kellett volna kapnia, de minimum a 3-ba benne kellett volna lennie.
Végig hajtotta a tavalyi szezont, klubszinten a csapat az ő vezérletével mindent vitt, hollandokkal a vb-n döntőbe jutott, társ gólkirály lett középpályásként, mikor kapná meg ha nem most? szét hajtotta magát, és ok ősszel fáradtabb gyengébb eddig, de az előző szezon nem ért aranylabdát? sőt még dobogót sem? vicc.... :? :evil:
Egyébként meg szerintem ha Xavi, Iniesta, Messi 3-as pályára se lépett volna ősszel akkoris őket jelölték volna a végső 3-asba...szóval ennyire számít, hogy Sneijder ősszel gyenge volt-e vagy sem sajna. Nyáron is több helyen írták, hogy a VB miatt spanyol kapja valószinűleg, leszarták, hogy hogy fognak ősszel játszani....ez így nem igazságos. :cry:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:Ugyanez elmondható az uefáról is.. Mindkettő egy korrupt, szemét, csaló banda.

Na és ebben mi az újdonság????
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Tommy írta:Iniesta még viccnek is rossz.

Ez teljesen közröhely :evil:
Mi köze egy Iniestának egy ilyen díjhoz...még akkor inkább Messi, aki a vb-n kivéve
idén is káprázatosan játszott.

Xavi vagy Wes sztem is.
Sajnos Wesnek kevesebb az esélye ilyen trágya ősszel : (
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nagyon sajnálom Wesley-t. Remélem lesz benne ezek után egy olyan "csak azért is" féle düh és megmutatja, hogy mekkora hiba volt kihagyni. Minden Inter (és jó néhány nem Inter) szurkolónak idén Ő az Aranylabdás. Más kérdés, hogy őt ez valószínűleg nem vigasztalja.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Ez szánalmas... Ahogy írták előttem, ha pl. Milito a barcában lőtte volna a gólokat, egyértelműen ő kapná... Hihetetlen hogy ekkora divat lett a katalánokat isteníteni. Messi is mért van ott? Nem mintha megkérdőjelezné bárki is a tudását, de ha ennyire figyelembe veszik a VB-t akkor semmi keresnivalója... Ellentétben Wes-sel, aki döntőig segítette a hollandokat... Már nagyon idegesít ez hogy így lenézik az összes játékost aki Interes, vagy egyáltalán Olaszországban játszik. :cry:
hvmetal

PetR írta:Ez szánalmas... Ahogy írták előttem, ha pl. Milito a barcában lőtte volna a gólokat, egyértelműen ő kapná... Hihetetlen hogy ekkora divat lett a katalánokat isteníteni. Messi is mért van ott? Nem mintha megkérdőjelezné bárki is a tudását, de ha ennyire figyelembe veszik a VB-t akkor semmi keresnivalója... Ellentétben Wes-sel, aki döntőig segítette a hollandokat... Már nagyon idegesít ez hogy így lenézik az összes játékost aki Interes, vagy egyáltalán Olaszországban játszik. :cry:

nálunk maximum Eto'o-nak lenne reális esélye megkapnia.Milito-nak,Wes-nek nincs akkora marketing értéke.
C.Ronaldo,Messi,Xavi ha kék-feketében játszana és megismételnék Sneijder,Milito teljesítményét szerintem lazán megkapnák.De az is igaz,hogyha például Milito Barcelonában játszana így,nagyobb lenne az esélye,mert a marketingje is jobb lenne ott. Mi könnyen írhatjuk,hogy hozzá nem értő elfogult seggfejek,azért Sneijder,Milito gondolom rosszabbul élik meg.gondolom azért kárpótolják magukat majd egy Enzoval,Lamboval :D
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

hvmetal írta:
PetR írta:Ez szánalmas... Ahogy írták előttem, ha pl. Milito a barcában lőtte volna a gólokat, egyértelműen ő kapná... Hihetetlen hogy ekkora divat lett a katalánokat isteníteni. Messi is mért van ott? Nem mintha megkérdőjelezné bárki is a tudását, de ha ennyire figyelembe veszik a VB-t akkor semmi keresnivalója... Ellentétben Wes-sel, aki döntőig segítette a hollandokat... Már nagyon idegesít ez hogy így lenézik az összes játékost aki Interes, vagy egyáltalán Olaszországban játszik. :cry:

nálunk maximum Eto'o-nak lenne reális esélye megkapnia.Milito-nak,Wes-nek nincs akkora marketing értéke.
C.Ronaldo,Messi,Xavi ha kék-feketében játszana és megismételnék Sneijder,Milito teljesítményét szerintem lazán megkapnák.De az is igaz,hogyha például Milito Barcelonában játszana így,nagyobb lenne az esélye,mert a marketingje is jobb lenne ott. Mi könnyen írhatjuk,hogy hozzá nem értő elfogult seggfejek,azért Sneijder,Milito gondolom rosszabbul élik meg.gondolom azért kárpótolják magukat majd egy Enzoval,Lamboval :D

Nehogy már marketing értékről szóljon az aranylabda... már egyszerűen hányok a Barcától. Mindhárom lehetséges aranylabdás tudását elismerem, de Messi mivel volt jobb a mi Sneijderünktől??? Ott lenne a helye legalább a 3ban.....
hvmetal

Realevil,ha belegondolsz az idei aranylabda "elosztás" is alátámasztja ezt.Ha csak a VB-t nézzük Messinek köze nincs a 3hoz és Sneijder minimum a trió tagja.mással már nem lehet magyarázni
Nia

Én úgy látom,hogy csak azt az egy hónapot nézik egy évből.Szánalmas.Egyébként akkor én odaadom Forlannak.Ő legalább ott is meg a kupában is alkotott...
Iniesta,pfu,szart sem ér ez.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Én csak azt nem értem, hogy ha maradunk tisztán a számok mellett akkor Sneijder több gólt és gólpasszt adott a BL-ben is és a VB-n is mint Inieste vagy Xavi. A számok pedig magacs dolgok. A személyes szimpátián kívül nincs olyan objektív tényező ami alapján ne Sneijder lenne a legjobb.

Egyébként itt egy jó írás arról, hogyan is szavaznak és szavaztak eddig is a Fifa világ legjobbjánál:
http://www.fourfourtwo.hu/fft-blog/catt ... nylabdahoz
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Komax írta:ha azt nézzük hogy fifa, vb fifa rendezvény, Messi azon hol volt, mit csinált, semmit. Kabaré!

Xavi az alap, Iniesta-t is értem, elfogadom, de hogy Messi ebben az évben mivel érdemelte ki a dobogót az tényleg nevetséges.

Ha dobogóra teszik a két spanyolt mellé meg Wesley-t, de nem a holland kapja, akkor azt mondom, hogy van ilyen.

De így...

Nagyon tolják a Barca szekerét.
R9.

talán mert messi az elmúlt 66 meccsen 66 gólt lőtt :D a világ legjobb játékosa
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Cé Ronaldo pedig 53 meccsen 50 gól a Real Madridban. Összehasonlításképpen: Puskásnak ehhez 56, Di Stefanónak 55 meccs kellett.
Nem az számít, hogy mennyit lősz kiscsapatoknak, hanem hogy a fontos kupák fontos meccsein mennyit lő valaki. Ha Messinél a gólokat nézzük, akkor a logika szerint CéRonaldonak is 3-ban lenne a helye.
R9.

c.ronaldo 67 meccs 56 gól eddig
de tök mind1 messi sokkal jobb mint ronaldo

iniestát nem értem mit keres ott, sérült volt végig

de most már mind1, nálunk sneijder nyert
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

R9. írta: nálunk sneijder nyert

Sztem ez itt a lényeg. Engem nem érdekel már h melyik Barcásnak adják, a tavalyi sikereinket és Sneijder remek szezonját ugyse tudják elvenni, én szememben egész tavalyi csapat Aranylabdás
Süti

Marco írta:Sneijder remek szezonját ugyse tudják elvenni

Ez igaz, viszont egy aranylabda sokat segített volna neki, hogy vissza nyerje a tavalyi formáját.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Tommy írta:Ugyanez elmondható az uefáról is.. Mindkettő egy korrupt, szemét, csaló banda.

Mindenki a Barca seggét nyalja. Tény hogy úgy játszanak mint senki a mai fociban, de ez egyszerűen gusztustalan, hogy egy klubjával mindent megnyert focista, aki a VB döntőjéig vitte a nemzeti csapatát és ott szoros meccsen maradt alúl, nincs a legjobb 3-ba.
Amúgy igaz az UEFA elnök és ez a díj FIFA de Platini úr szerintem nem fair ha nyilatkozhat ebbe a témába. Mégis kimondta hogy ő Xavinak adná. Egy, a futbalba ekkora befolyással bíró vezető nem mondhat nevet. Neki semlegesnek kell mutatkoznia.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Süti írta:

Ez igaz, viszont egy aranylabda sokat segített volna neki, hogy vissza nyerje a tavalyi formáját.
Továbbá néhány év múlva az interistákon, illetve néhány "szakértőn" kívül ki fog emlékezni arra, hogy Wes micsoda kivételes szezont produkált? Arcpirító, hogy a legjobb 3 közé nem fért be, a gyenge őszi idény ellenére is.

FORZA INTER!!!
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Az a baj ez az egész foci olyan irányba """"fejlődik"""" ami nagyon nem jó. De ez már nagyon off.
Amúgy lehet Mátrix beszólása miatt pikkelnek ennyire ránk. Platininek szólt oda a BL-döntő utána éremosztáskor, valami ilyesmit: "Én veled ellentétbe világbajnok is vagyok!" :lol: 8-)
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Az az igazság, hogy, ha egy szövetségnél (FIFA, UEFA) felvetődik a bunda gyanúja is, onnantól kezdve az hitelét veszti az emberek szemében. Klubszinten is tudom, hogy így van.(sajnos volt személyes tapasztalatom és van is olyan esetről amikor a vezetés elveszti a bizalmát a szurkolók felől)
Ezért sem idegesít fel annyira, hogy idén nem az év legjobbja kapja az aranylabdát( nem véletlen írtam kisbetűvel).. Ugyanakkor az nagyon felhúzna, ha nem Xavi nyerné, hanem Iniesta aki nem nemhogy nem a világ legjobbja, de tulajdonképpen akkor se dőlne össze a világ ha kivennénk a Barcából.... mindenesetre elgondolkodtató ez az egész szituáció... BOCSI AZ OFFÉRT
Marco

sorger=giallo írta:
Süti írta:

Továbbá néhány év múlva az interistákon, illetve néhány "szakértőn" kívül ki fog emlékezni arra, hogy Wes micsoda kivételes szezont produkált? Arcpirító, hogy a legjobb 3 közé nem fért be, a gyenge őszi idény ellenére is.

FORZA INTER!!!

De engem nem zavar h más nem emlékszik rá, sztem legtöbbünk nem azért szurkol az Internek mert sztárolják őket, mert a legszebb focit játszák, mert divat nekik szurkolni, nekem tavaly egy egész életre szóló emléket szereztek, és az Interesek emlékezni fognak Sneijderre meg mkire, az meg h a sok divat Barcás el felejti hát ő bajuk. :)
sorger=giallo

Marco írta:De engem nem zavar h más nem emlékszik rá, sztem legtöbbünk nem azért szurkol az Internek mert sztárolják őket, mert a legszebb focit játszák, mert divat nekik szurkolni, nekem tavaly egy egész életre szóló emléket szereztek, és az Interesek emlékezni fognak Sneijderre meg mkire, az meg h a sok divat Barcás el felejti hát ő bajuk. :)
Szerintem azért nem ilyen egyszerű ez és szó sincs "divatdrukkerezésről"! Elvileg az Aranylabda egy rendkívül nagy presztízzsel járó, független szakmai elismerés, ami hihetetlen mértékben kihathat az adott játékos további karrierjére, megítélésére és így tovább. Érzésem szerint ennek a lehetőségétől fosztották meg most West. Jogosan, vagy jogtalanul, döntse el mindenki maga.

FORZA INTER!!!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

ez most inkább úgy néz ki hogy Fifa-labda.. Az aranylabdát, mint magas szakmai elismerést, felejthetjük innentől, ezt meg az fogja nyerni, akit a legjobban tol a média. ennyit a két díj összevonásáról. nagy gratuláció érte.

f*ck
Marco

sorger=giallo írta:
Marco írta:De engem nem zavar h más nem emlékszik rá, sztem legtöbbünk nem azért szurkol az Internek mert sztárolják őket, mert a legszebb focit játszák, mert divat nekik szurkolni, nekem tavaly egy egész életre szóló emléket szereztek, és az Interesek emlékezni fognak Sneijderre meg mkire, az meg h a sok divat Barcás el felejti hát ő bajuk. :)
Szerintem azért nem ilyen egyszerű ez és szó sincs "divatdrukkerezésről"! Elvileg az Aranylabda egy rendkívül nagy presztízzsel járó, független szakmai elismerés, ami hihetetlen mértékben kihathat az adott játékos további karrierjére, megítélésére és így tovább. Érzésem szerint ennek a lehetőségétől fosztották meg most West. Jogosan, vagy jogtalanul, döntse el mindenki maga.

FORZA INTER!!!

Sztem a nagy presztízs ott elveszett h Milito a legjobb 25be sincs vagy mennyibe, és tom h nagy elismerés, de ugyse tudunk mit tenni h Wes kapja, és nálam akk is ő a nyertes, ezt próbáltam bővebben kifejteni.
Süti

sorger=giallo írta:Elvileg az Aranylabda egy rendkívül nagy presztízzsel járó, független szakmai elismerés, ami hihetetlen mértékben kihathat az adott játékos további karrierjére, megítélésére és így tovább. Érzésem szerint ennek a lehetőségétől fosztották meg most West.

Pontosan.

Most mit gondolhat, hogy csinált egy olyan klubszezont, amire nagyon kevesen voltak képesek (Seria A játékos még soha), utána meg VB döntős lett, és a 3-ba nem jelölik? :?

Ennél jobb szezont ő egészen biztosan nem fog produkálni, és erre se kapja meg.
Süti

Marco írta:és nálam akk is ő a nyertes, ezt próbáltam bővebben kifejteni.

Na jó, de ez olyan, hogy az 54-es VB-n mindenki tudta, látta hogy a magyarok a legjobbak, mégis a németek nyertek, és ők építették fel erre a futballjukat.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Süti írta:
Marco írta:és nálam akk is ő a nyertes, ezt próbáltam bővebben kifejteni.

Na jó, de ez olyan, hogy az 54-es VB-n mindenki tudta, látta hogy a magyarok a legjobbak, mégis a németek nyertek, és ők építették fel erre a futballjukat.

nem, ez teljesen más.
az egyik a pályán történt,a másik a pályán kívül.
Sneijderhez az lenne hasonló, hogyha a az összes szövkap szavazata alapján azt hozta volna ki, hogy a Németek a vébégyőztesek, miközben a páláyn a magyarok nyertek volna. :)
Marco

De am most mki tényként közli h nincs benne a 3-ban, ez még nem hivatalos, nem? Csak egy újság szelőztette meg tudtommal. Vagy lemaradtam vmiről?
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Marco írta:De am most mki tényként közli h nincs benne a 3-ban, ez még nem hivatalos, nem? Csak egy újság szelőztette meg tudtommal. Vagy lemaradtam vmiről?

Már hivatalos azóta.
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

kiscivis írta:
Marco írta:De am most mki tényként közli h nincs benne a 3-ban, ez még nem hivatalos, nem? Csak egy újság szelőztette meg tudtommal. Vagy lemaradtam vmiről?

Már hivatalos azóta.

Xavi nemcsak a pályán nagy, ezt mondta:
"As for Sneijder, I know that in Italy they are angry because he is not one of the finalists. I can only agree with them. The Dutchman has had a fantastic year,"
Marco

Ipa írta:
kiscivis írta:

Már hivatalos azóta.

Xavi nemcsak a pályán nagy, ezt mondta:
"As for Sneijder, I know that in Italy they are angry because he is not one of the finalists. I can only agree with them. The Dutchman has had a fantastic year,"

Én olvastam vhol h ez a mondat kilett emelve egy szövegből, ennek eleje vmi olyasmi h Casillas nem érdemli meg? De. Vagy Forlan, Bousqets... és a végén mondta ezt Sneijderről, és mondott vmi olyat is h végre a sors kegyes volt a Barcával mert ők érdemlik az Aranylabdát, szal annyira nem nagy sztem.
Tommy

15-én mondják ki Cassano ügyében az ítéletet, a 2 fél továbbra sincs jóban.
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

sziasztok! Sneijderrel nem tudjátok mi van? mennyire komoly a sérülése? Mennyit kell kihagynia?
Nia

Intertobi írta:sziasztok! Sneijderrel nem tudjátok mi van? mennyire komoly a sérülése? Mennyit kell kihagynia?

Nem túl súlyos,de úgy néz ki a döntőt kihagyja izomsérülés miatt .
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

Akkor jó h nem túl vészes! Köszi!
Forza Inter
hvmetal

Süti

A Világkupa elhódításával Javier Zanetti a 15. trófeáját nyerte az Inter-nek.

Nem tudom nyert-e valaha valaki ennyi címet a klubnak vagy sem, de ez szép eredmény.

Tulajdonképpen szezononként 1 kupa. :)

Itt a Lista:

UEFA-bajnokok ligája győztes: 2010
UEFA-kupa győztes: 1998
olasz bajnok: 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
olasz kupagyőztes: 2005, 2006, 2010
olasz szuperkupa: 2005, 2006, 2008, 2010
Világkupa győztes: 2010

GRANDE CAPITANO!!!!!
sorger=giallo

GRANDE CAPITANO! Heilige Zanetti!

FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Süti írta:A Világkupa elhódításával Javier Zanetti a 15. trófeáját nyerte az Inter-nek.

Nem tudom nyert-e valaha valaki ennyi címet a klubnak vagy sem, de ez szép eredmény.

Tulajdonképpen szezononként 1 kupa. :)

Itt a Lista:

UEFA-bajnokok ligája győztes: 2010
UEFA-kupa győztes: 1998
olasz bajnok: 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
olasz kupagyőztes: 2005, 2006, 2010
olasz szuperkupa: 2005, 2006, 2008, 2010
Világkupa győztes: 2010

GRANDE CAPITANO!!!!!

Az azért durva,hogy a 15-ből 14-et az elmúlt öt évben nyert meg.
Örök legenda marad nemcsak azInter szurkolók hanem minden futball rajongó szemében.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Azért Löw bácsi sem semmi, mint év edzője :D
Nem tudok ezekre mit mondani... Szánalmas...

Én akkor lettem sokkolva a legdurvábban, amikor a műteremben meglátom a Metro sport részének címlapján, hogy Top 3: Iniesta, Xavi, Messi..

Messi valóban kiemelkedő volt a maga spanyol bajnoki címével és gólkirályi kitüntetésével... Eszméletlen, komolyan mondom. Ezek után mit gondoljanak az emberek?
sorger=giallo

Eto'o közben ismét begyűjtötte (immár negyedszer) az afrikai kontinens legjobb labdarúgója címet. Nagyon meg is érdemelte.

FORZA INTER!!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Sneijderrel nem tudjátok mi lett most?
Mert a Seongnam ellen rögtön az elején meghúzódott, utána láttam is kötésben, de a gazzetta februárra írja a visszatérését. Az nem túl késői?
Süti

Pandev az év játékosa lett a macedónoknál, ötödször páyafutása során.
Válasz küldése