Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Francesco

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Érdekes kérdés, hogy kivel járnánk jobban amúgy. csak nehogy két szék közé a padlóra essünk mondjuk egy Arnautovic-al. :D
Mindenesetre sajnálnám, ha ingyen nem tudnánk Dybala-t megszerezni. Nyilván az lenne a legjobb, ha jönne Lukaku és Dybala is, Dzeko-val meg találnánk egy közös megegyezéses megoldást. Azért, ha Sanchez, Vidal, Dzeko, Vecino, Rano távozik, fel fog szabadulni annyi zseton, hogy beleférjen két magasabb fizu. De ez csak álom.
Lukaku már bizonyított nálunk, viszont tényleg kérdés, hogy Conte és stábja nélkül mire lenne képes. Szerintem óriási lenne benne a bizonyítási vágy és hasonló lenni, mint amilyen itt volt. Martinez ráadásul tud vele játszani. Ugyanakkor Dybala egy zseni, akiért kár lenne, de inkább nézném őt máshol, mint Lukaku-t. Mindenesetre most felvetődött Bellotti is megint szóval lehet egész jó támadósorunk lesz. A védelemből ha megy valaki, akkor sem lehetetlen pótolni, nyilván deVrij kellene, hogy menjen, de majd meglátjuk. Onana és Bernardeschi ingyen teljesen rendben van, ráadásul utóbbi padra jönne szerintem. És itt most a padon van a főszerep leginkább. Azt kell mélyíteni és tartalommal megtölteni, mert hosszú és sűrű lesz a szezon.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2022.05.30. 09:46
Cupi írta: 2022.05.30. 09:43
interfan írta: 2022.05.30. 09:40

A Corriere szerint 2 eves ingyen kolcson az ajanlat.
Es a 2 ev lejarta utan, leulnenek a felek egyekezdeni.
Hihető. :D Persze ha ez összejön Marotta kapjon szobrot. :D

115m-ert megvett jatekost, 1 ev utan kidobjak 0 euroert. :D :D

Majd 2 ev mulva, amikor mar 31 lesz Lukaku, leulunk targyalni, es 10m-ert megvesszuk.
Ahogy irtad "hiheto" a Corriere, es cserebe meg Dybala megy a Romaba. :D

Marottanak mar ugyis allitottunk vagy 10 szobrot, neki mar nem kell.
Inkabb a Corriere kapjon kitunetest, ha ez bejon, onanntol csak nekik hiszunk el barmit, es a Chelsea pedig a legnagyobb bohoc klub dijat. :D
Én nem tartom ezt annyira hihetetlennek... Ha Lukaku nem akar a chelseaben maradni akkor el kell adni annak nincs értelme hogy motiválatlanul focizgasson még két évet... két opció van a Chelsea a lehető legtöbb pénz akarja (így is bukni fog ez 100%) és eladja a Tothanemnek vagy azt mondja h mehet bárhova Anglián kívül... Csak ezután a szezon után nem fognak tolongani érte a klubbok és senki nem fog a zsebébe nyúlni tudva azt h Lukaku menni akar....Én látok esélyt arra h Lukaku nálunk köt ki más kérdés hogy ki lenne a jobb Lukaku v Dybala (nehéz eldönteni) illetve két teljesen más játékosról beszélünk én inkább Lukakut hoznám vissza Dybala és a Roma pedig szerintem nagyon passzolna
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Francesco írta: 2022.05.30. 09:49 És itt most a padon van a főszerep leginkább. Azt kell mélyíteni és tartalommal megtölteni, mert hosszú és sűrű lesz a szezon.
Pontosan. Ezt nagyon szem előtt kell tartani. Olyan erő menet jön a VB miatt, hogy ha lesz egy erős kezdőnk a padunk meg közepes vagy gyenge akkor kb. végünk lesz....
Következő szezont szerintem az nyeri akinek a legmélyebb a kerete és minőségben is lesz kihez nyúlnia a pihentetések vagy sérülések esetén.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Lehet magam leszek ezzel de én nem látok Lukakura sok esélyt. Addig fogunk Lukaku ugyében egyezkedni hogy nem is minket választ majd és Dybala meg megy a Romába. A legnagyobb szivás lenne ha Lukaku a Milant választaná Dybala meg a Romaba igazolna. Egy Dybala-t akire reális esélyunk volt feláldoztunk egy Lukaku-ért akire tudtuk hogy az esélyunk kevés.
Cupi

tomika431 írta: 2022.05.30. 09:56 Lehet magam leszek ezzel de én nem látok Lukakura sok esélyt. Addig fogunk Lukaku ugyében egyezkedni hogy nem is minket választ majd és Dybala meg megy a Romába. A legnagyobb szivás lenne ha Lukaku a Milant választaná Dybala meg a Romaba igazolna. Egy Dybala-t akire reális esélyunk volt feláldoztunk egy Lukaku-ért akire tudtuk hogy az esélyunk kevés.
Világ b*lf*szai lennénk ha a végén egyik se jönne össze. Ha a Marotta előtti időkben lennénk akkor még erre látnék is esélyt de most azért csak nem vagyunk már ennyire bénák. :) ;)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

tomika431 írta: 2022.05.30. 09:56 Lehet magam leszek ezzel de én nem látok Lukakura sok esélyt. Addig fogunk Lukaku ugyében egyezkedni hogy nem is minket választ majd és Dybala meg megy a Romába. A legnagyobb szivás lenne ha Lukaku a Milant választaná Dybala meg a Romaba igazolna. Egy Dybala-t akire reális esélyunk volt feláldoztunk egy Lukaku-ért akire tudtuk hogy az esélyunk kevés.
Sajat velemenyem az, hogy a Corriere keveri a szart, ennyi, kepesek ok orultsegeket irni.

Egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy a feleve folyamatosan irt Dybalanak, akire Marotta is azt mondta "alma az Interbe hozni", meg "megfogjuk probalni", akivel allitolag honapok ota targyalunk es megvan az megegyezes azt mondjuk neki:
"Bocsi Paulo, most varj, mert mi megis inkabb Lukakut akarjuk, ha nem sikerul akkor johetsz".

Ez nalam nonszensz.
Aztan persze lehet igy van, es a Corriere a valaha volt leghitelesebb forras.

Es akkor meg arrol nem is beszelve, hogy a Chelsea ekkora luzer lenne, hogy 1 ev utan a 115m-ert megvett csatarat 2 evre nulla, azaz 0 euroert ideadja.
Majd amikor mar 31 eves, leul veluk az Inter.
Nalam ez is nonszensz.

Aztan persze lehet tenyleg ekkora balfasz a Chelsea.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Eladtuk Lukakut 115 millióért, majd 1 év múlva visszakérjük 2 évre ingyen kölcsönbe ??
Van bőr a kèpünkön :D :D

Én sem hiszem, hogy ez megvalósulhat, de ha igen, az még az Ibra for Etoo + 40 milliót is überelné :lol:

Az egyik viszont nagyon kène, remélem nem esünk két szék közé a földre.
Sztem is max Dybala a reális, még az is óriási dolog lenne.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Értem én, hogy kölcsön ingyen megkapjuk Lukakut és Dybala-ról lemondanánk... De mi lesz jövőre? Lukakuért akkor sem fogunk 80 milliót sem fizetni. Akkor úgyis vissza kell menjen...
Cupi

interfan írta: 2022.05.30. 10:00
Egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy a feleve folyamatosan irt Dybalanak, akire Marotta is azt mondta "alma az Interbe hozni", meg "megfogjuk probalni", akivel allitolag honapok ota targyalunk es megvan az megegyezes azt mondjuk neki:
"Bocsi Paulo, most varj, mert mi megis inkabb Lukakut akarjuk, ha nem sikerul akkor johetsz".

Ez nalam nonszensz.
Persze, hogy az. Én is ezt írtam pár napja. Újságírók logikája néha hihetetlen. :D Egy ingyen érkező klasszis játékossal megálapodsz majd szólsz neki igazából még várjunk egy picit mert te most csak a 2. opció vagy. :D Várjuk meg össze jön e az első addig tegyük ezt parkolópályára. :D Persze várj meg minket mert az első opció szinte lehetetlen de azért adj rá pár hetet.
tomika431

Most arra gondoltam hogy az is lehet hogy azért ez a Lukaku-s ujságirói pletyka hogy Dybala-t osszezavarják hogy mégse az Intert válassza vagyis a háttérben próbálnak bevakavarni ezzel a lapok :))))
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

tomika431 írta: 2022.05.30. 10:13 Most arra gondoltam hogy az is lehet hogy azért ez a Lukaku-s ujságirói pletyka hogy Dybala-t osszezavarják hogy mégse az Intert válassza vagyis a háttérben próbálnak bevakavarni ezzel a lapok :))))
Elég cink lenne, ha ez úgy működne ekkora sztároknál, hogy reggel felütik a Pravdát és elszomorodnak. Persze ez Olaszország, tehát még ez is lehet. :D
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2022.05.30. 09:46
Cupi írta: 2022.05.30. 09:43
interfan írta: 2022.05.30. 09:40

A Corriere szerint 2 eves ingyen kolcson az ajanlat.
Es a 2 ev lejarta utan, leulnenek a felek egyekezdeni.
Hihető. :D Persze ha ez összejön Marotta kapjon szobrot. :D

115m-ert megvett jatekost, 1 ev utan kidobjak 0 euroert. :D :D

Majd 2 ev mulva, amikor mar 31 lesz Lukaku, leulunk targyalni, es 10m-ert megvesszuk.
Ahogy irtad "hiheto" a Corriere, es cserebe meg Dybala megy a Romaba. :D

Marottanak mar ugyis allitottunk vagy 10 szobrot, neki mar nem kell.
Inkabb a Corriere kapjon kitunetest, ha ez bejon, onanntol csak nekik hiszunk el barmit, es a Chelsea pedig a legnagyobb bohoc klub dijat. :D
Ne felejtsétek el, hogy egy év alatt Lukaku nagyon leépítette magát, ez a Chelseanek sem bolt, hogy állandóan padozik és amortizálja a befektetett összeget. 1000 példa van arra, hogy nagy összegért megvett játékos máshol besül (Coutinho, Dembele, Hazard stb.). Ha Lukakut most nem tudják eladni nagy pénzért, mert nincs érte komolyabb érdeklődés (Tottenham?) vagy nem akar odaigazolni (Milan?), akkor nem sok opciója maradt a londoniaknak: vagy még egy évet padoztatják, vagy valaki átvállalja a fizetését (annak nagyobbik részét) és játszatja, mellyel újra formába lendül és visszaszerzi azt az értéket, amiért egy éve belefektettek. Ráadásul Lukakunak sem mindegy, hogy milyen formában érkezik majd az év végén a VB-re. Én nem látom annyira ördögtől valónak azt az opciót, hogy 2 évre elengedik kölcsönbe (mondom persze ez csak akkor értelmezhető, ha valóban nincs érte normális ajánlat, vagy nem akar egy adott klubhoz igazolni).
interfan

Angol forrasok szerint a Spursnek Perisic utan Bastoni nem biztos hogy sikerul, mivel Bastoni nem akarja elhagyni az Intert, es ezt kozolte is a vezetoseggel.

Olasz forrasok szerint az Inter ez esetben, ha Bastonit semmikeppen nem tudjak meggyozni, hogy hagyja el az Intert, akkor a B es C opcio, azaz Skriniar majd Barella jonne.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2022.05.30. 10:57 Angol forrasok szerint a Spursnek Perisic utan Bastoni nem biztos hogy sikerul, mivel Bastoni nem akarja elhagyni az Intert, es ezt kozolte is a vezetoseggel.

Olasz forrasok szerint az Inter ez esetben, ha Bastonit semmikeppen nem tudjak meggyozni, hogy hagyja el az Intert, akkor a B es C opcio, azaz Skriniar majd Barella jonne.
És ha ők sem akarják elhagyni?
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Megy ám a kavarás! Pár nappal ezelőtt Bastoni még könyörgött Marrottának, hogy engedje el Angilába mert a Premier League az álma! :D Most pedig imádkozik hogy maradjon! Édes istenem, már most utálom a mercatot!
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.05.30. 10:59
interfan írta: 2022.05.30. 10:57 Angol forrasok szerint a Spursnek Perisic utan Bastoni nem biztos hogy sikerul, mivel Bastoni nem akarja elhagyni az Intert, es ezt kozolte is a vezetoseggel.

És ha ők sem akarják elhagyni?
Tavaly sem akart Hakimi menni, megis ment vegul.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Az a baj, hogy Bremer-rel (ha egyáltalán jön) még csak-csak tudjuk Bastonit helyettesíteni, de hogy Skrinit meg Barellat kivel tudnánk a mi lehetőségeinkkel pótolni, azt nem tudom. Leginkább senkivel szerintem.
interfan

lucky0 írta: 2022.05.30. 11:01 Megy ám a kavarás! Pár nappal ezelőtt Bastoni még könyörgött Marrottának, hogy engedje el Angilába mert a Premier League az álma! :D Most pedig imádkozik hogy maradjon! Édes istenem, már most utálom a mercatot!
Ilyen sosem volt, hogy Bastoni "konyorgott" volna, vagy a PL lenne az "alma".

Bastoni nemreg elmondta szo szerint:

"Remelem maradhatok az Internel"

Es azota is Interes szovegeket, kepeket, kek-fekete szivecskeket tesz ki a kozossegi oldalara.
Cupi

interfan írta: 2022.05.30. 11:03
lucky0 írta: 2022.05.30. 11:01 Megy ám a kavarás! Pár nappal ezelőtt Bastoni még könyörgött Marrottának, hogy engedje el Angilába mert a Premier League az álma! :D Most pedig imádkozik hogy maradjon! Édes istenem, már most utálom a mercatot!

Es azota is Interes szovegeket, kepeket, kek-fekete szivecskeket tesz ki a kozossegi oldalara.
Szerintem arra célzott Marotta fogja majd ezt mondani ha mégis eladjuk. ;)
CsaSzi9294

Hakimi is utalt rá, hogy szereti a klubot és itt akar maradni. Egy vagy két hét múlva már Párizsban volt.
Bízom benne, hogy Bastoni maradni fog, de ezek a szívecskék a szurkolok felé is szólhatnak arra utalva, hogy ő tényleg szereti a csapatot és ne utálják őt, ha még is eladjuk.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.05.30. 11:07

Hakimi is utalt rá, hogy szereti a klubot és itt akar maradni. Egy vagy két hét múlva már Párizsban volt.
Bízom benne, hogy Bastoni maradni fog, de ezek a szívecskék a szurkolok felé is szólhatnak arra utalva, hogy ő tényleg szereti a csapatot és ne utálják őt, ha még is eladjuk.
Nem is csak utalt ra, hanem nezzuk meg az utolso hazai meccsen a goljat.
Mutatta es mondta "itt akarok maradni".

Sot utolso fordulo utan o es az ugynoke is mondta, az Inter az otthona, es maradni akar.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.05.30. 11:09

Sot utolso fordulo utan o es az ugynoke is mondta, az Inter az otthona, es maradni akar.
Így van, erre gondoltam én is.
Szóval hiába akar itt maradni Bastoni, ha kell így is el fogjuk adni. :(
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.05.30. 11:10

Oldjuk meg a fiatalokbol, Sensibol, Correabol, es meg is vagyunk. :)
Bastoni, Skriniar, Barella, Martinez pedig maradhat.

Ingyen:
Onana
Bernardeschi
Mkhitaryan
Asllani
Dybala
Belotti

Es kezdodhet a szezon
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.05.30. 11:14
CsaSzi9294 írta: 2022.05.30. 11:10

Oldjuk meg a fiatalokbol, Sensibol, Correabol, es meg is vagyunk. :)
Bastoni, Skriniar, Barella, Martinez pedig maradhat.

Ingyen:
Onana
Bernardeschi
Mkhitaryan
Asllani
Dybala
Belotti

Es kezdodhet a szezon
Ezzel én is elégedett lennék. Annyi kívánságom lenne még, hogy Lukaku ne jöjjön rajtunk kívül a Seria A-ba. :)
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Lukaku? Ekkora őrültséget el nem tudok képzelni! Kilóg a seggünk a gatyából, fizu csökkentésre vagyunk ítélve és majd idejön egy rakás sztár rengeteg fizuval, ingyen......Aha persze!
Dybala? Rosszat sejtek, lehet hogy nincs meg a megállapodás még vele?? Ezért nyomatják a Roma dolgot? Teszem hozzá halkan hogy Dybala nagyon nem passzol Inzaghi elképzeléséhez. Akarom mondani egy Lautaro-Dybala sor!!!
Hogy Sanchezzel mi baja volt Inzaghinak az totál rejtély!
Skriniar? Barella? Ide vehetjük Bastonit is! Szuper! Hihetetlen hogy leépítünk 2 év alatt egy kevés erősítéssel min BL elődöntő szintű csapatot a béka segge alá!
Mindezt Olaszország és a világban is azért népszerű csapattal! Állandó magas nézőszámmal(ha jól tudom nekünk volt az elmúlt évek legmagasabb átlag nézőszáma Covid előtt).
Óriási management probléma ez!!!!
interfan

Inter101 írta: 2022.05.30. 11:24 Lukaku? Ekkora őrültséget el nem tudok képzelni! Kilóg a seggünk a gatyából, fizu csökkentésre vagyunk ítélve és majd idejön egy rakás sztár rengeteg fizuval, ingyen......Aha persze!
Dybala? Rosszat sejtek, lehet hogy nincs meg a megállapodás még vele?? Ezért nyomatják a Roma dolgot? Teszem hozzá halkan hogy Dybala nagyon nem passzol Inzaghi elképzeléséhez. Akarom mondani egy Lautaro-Dybala sor!!!
Hogy Sanchezzel mi baja volt Inzaghinak az totál rejtély!
Skriniar? Barella? Ide vehetjük Bastonit is! Szuper! Hihetetlen hogy leépítünk 2 év alatt egy kevés erősítéssel min BL elődöntő szintű csapatot a béka segge alá!
Mindezt Olaszország és a világban is azért népszerű csapattal! Állandó magas nézőszámmal(ha jól tudom nekünk volt az elmúlt évek legmagasabb átlag nézőszáma Covid előtt).
Óriási management probléma ez!!!!
Azert azt tegyuk hozza, hogy a Dybala-Roma dolgot egyedul a Corriere irja.
Amit meg megint tegyunk hozza, a Corriere egy Romai lap.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Ha Dzekot lecserélnénk Lukakura és Alexist Dybalara ingyen, ugyanakkora fizukkal, akkor járna a kalapemelgetés Marottanak.
Lautaro,Lukaku,Dybala,Correa négyessel nekimenni a szezonnak nem lenne rossz,de gondolom erre kicsi az esély, másik opció,hogy Correat eladjuk és Dzeko marad.

Középpályán Perisic helyett Berna és Vidal helyet Miki szintén ingyen és alacsonyabb fizukkal plusz Vecino helyett hozni egy fiatalt (nagyon írjátok Asslnait,de fogalmam sincs mitől olyan nagy szám,plusz van nekünk egy Agoumenk is..),akkor ott is megvagyunk kb.

Hátul Rano és Kolarov helyett nálam fiatalok lennének (Vanheusden,Pirola), szintén fizuspórolás, a kezdő hármasból pedig DeVrijt próbálnám eladni első körben,helyére Bremer (de Vrij ára plusz vmelyik fiatal csatárunk Pina v Satriano).

Onana,Handa
Skriniar,Bremer,Bastoni,DAmbro,Vanheusden,Dimarco,Pirola
Dumfries,Darmian,Gosens,Berna,Barella,Brozovic,Hakan,Miki,Asslani,Gag
Lautaro,Dybala,Lukako,Dzeko

Egy ilyen keretbe csak Bremer és Asslani nem lenne ingyen, értük játékoscserét éscasht (DeVrij ára) kell ajánlani. Ezzel a a 10-15% fizucsökkenés meglenne simán, a 60m mercatos pluszt pedig össze kell szedni a fiatalokból (Pina v Satriano,Agoume,Esposito,Salcedo,DeGregorio,Stankovic,Mulattieri sorból 30-35m) és a sleppből (Radu,Lazaro,Dalbert,Sensi,Correa talán 25m). Persze tudom, hogy nem így lesz és inkább beáldozunk valakit, de papíron megvalósítható lenne.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Perisic már Londonban, ma aláír a Spurshöz.

https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a ... am-1689034
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2022.05.30. 11:03 Bastoni nemreg elmondta szo szerint:

Az ilyen játekosokra kellene nagyon vigyázni, mert kötődik a klubhoz. Pl biztosan nem fog aláírni máshova 1 millióval többért, vagy zsarolni a klubot nagyobb fizuért.
Rövid időn belül a világ egyik legjobb védője lesz, 23 èves, semmi pénzért nem adnám.
Egyébként nálam Skriniar, Barella, es Lautaro is ez a kategória.

Ne adjunk el senkit ezek közül, az se érdekel ha csak ingyen igazolunk.
interfan

PellerG írta: 2022.05.30. 12:31 Perisic már Londonban, ma aláír a Spurshöz.

Azert nem semmi amit csinalt.
33 evesen megkapja elete eddigi legmagasabb fizeteset, es egy 2 + 1 eves szerzodest.
interfan

Sky is megerositi, Mkhitaryan erkezik, o lesz a legelso erkezo Onana mellett.
22-es vagy a 7-es mezt kaphatja, a tavozo ket Chilei egyik szamat.

Szinten a Sky szerint megvan a megallapodas Vidalal, kifizetjuk neki a 4m euros vegkielegitest a szerzodesbontassal.

Sky megerositi, 1 top nev eladasa nem lehetoseg, hanem kotelezetseg.
Barki tavozhat a Bastoni, Skriniar, Barella, Martinez sor kozul, akiert a legmagasabb ajanlat jon az megy.
Tovabbi penzt akarunk a Satriano, Pinamonti, Esposito sorbol.

Nagyon gyors atigazolasi piacot akarunk zarni, mivel augusztus elejen mar kezdodik a bajnoksag.

Lukaku csakis es kizarolagosan abban az esetben erkezhet, ha a Chelsea ingyen kolcson ideadja.
Dybala a masik opcio, akire jelenleg sokkal tobb esely van.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2022.05.30. 12:52 Sky is megerositi, Mkhitaryan erkezik, o lesz a legelso erkezo Onana mellett.
22-es vagy a 7-es mezt kaphatja, a tavozo ket Chilei egyik szamat.

Szinten a Sky szerint megvan a megallapodas Vidalal, kifizetjuk neki a 4m euros vegkielegitest a szerzodesbontassal.

Sky megerositi, 1 top nev eladasa nem lehetoseg, hanem kotelezetseg.
Barki tavozhat a Bastoni, Skriniar, Barella, Martinez sor kozul, akiert a legmagasabb ajanlat jon az megy.
Tovabbi penzt akarunk a Satriano, Pinamonti, Esposito sorbol.

Nagyon gyors atigazolasi piacot akarunk zarni, mivel augusztus elejen mar kezdodik a bajnoksag.

Lukaku csakis es kizarolagosan abban az esetben erkezhet, ha a Chelsea ingyen kolcson ideadja.
Dybala a masik opcio, akire jelenleg sokkal tobb esely van.
Miki szerintem jó deal.

Én Laukaku nevét akkor írnám le mégegyszer, ha valamelyik komolyabb lap/transzferguru hozza le.
Ennyi erővel leírhatjuk azt is, hogy jön Lewandovski, ha a Bayern ingyen idetolja... :P
Cupi

interfan írta: 2022.05.30. 12:45

33 evesen megkapja elete eddigi legmagasabb fizeteset, es egy 2 + 1 eves szerzodest.
Megérte neki hajtani. Ezért tepert a szezonban gondolom. ;)
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Cupi írta: 2022.05.30. 13:16
interfan írta: 2022.05.30. 12:45

Megérte neki hajtani. Ezért tepert a szezonban gondolom. ;)
Amúgy meg is érdemli.
Nála persze jól tudjuk, az a nagy kérdés, hogy odateszi-e majd magát.
Ha igen, akkor jól járt a Spurs.
Ha nem, akkor a mi Ivanunk nyugdíjig jól ellesz ott...
interfan

En meg mindig valamiert azt erzem, ha Lukakut ideadja a Chelsea ingyen kolcsonnel, akkor Martinez menni fog.

En nonszesznek tartom, hogy Dybala kapcsan az lenne amit a Corriere ir, hogy megmondtuk varj, mert csak B opcio vagy, ezert most a Romaba mehet.

Dybalaval szerintem mar reg megvan a megegyezes, es o jonni is fog, es ha a Chelsea ideadja Lukakut ingyen, akkor Martinezt eladjuk.

Mondjuk nekem ez lenne a legjobb es alom forgatokonyv.
Tartom, Martinezt lehet potolni, ellenben Bastonit vagy Skriniart nem.

Adjuk el 70-80m-ert Martinezt, maradjon Bastoni-Skriniar-Barella, jojjon 0 eurobol Lukaku + Dybala, mindenki boldog.
Oaktree, szurkolok, es elore is leptunk.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Ez így tényleg szép és jó.
Csak megint a kérdés ki fogja megvenni Lautarot? Lewa,G.Jesus,Lacazette,Depaay stb is a piacon.
tomika431

interfan írta: 2022.05.30. 13:59 En meg mindig valamiert azt erzem, ha Lukakut ideadja a Chelsea ingyen kolcsonnel, akkor Martinez menni fog.

En nonszesznek tartom, hogy Dybala kapcsan az lenne amit a Corriere ir, hogy megmondtuk varj, mert csak B opcio vagy, ezert most a Romaba mehet.

Dybalaval szerintem mar reg megvan a megegyezes, es o jonni is fog, es ha a Chelsea ideadja Lukakut ingyen, akkor Martinezt eladjuk.

Mondjuk nekem ez lenne a legjobb es alom forgatokonyv.
Tartom, Martinezt lehet potolni, ellenben Bastonit vagy Skriniart nem.

Adjuk el 70-80m-ert Martinezt, maradjon Bastoni-Skriniar-Barella, jojjon 0 eurobol Lukaku + Dybala, mindenki boldog.
Oaktree, szurkolok, es elore is leptunk.
Igen inkább Ahogy irtad legyen Martinez aki menjen. Gondolom egy Lukaku,Dybala,Belotti támadósor jól mutatna. Kérdés kell-e nekunk Belotti.
Baggio85

interfan írta: 2022.05.30. 13:59 jojjon 0 eurobol Lukaku + Dybala, mindenki boldog.
Dehát ezt Te sem hiszed el, hogy megvették 120 millióért, és 1 év múlva ingyen visszaengedik. :D
PellerG

Baggio85 írta: 2022.05.30. 14:16
interfan írta: 2022.05.30. 13:59 jojjon 0 eurobol Lukaku + Dybala, mindenki boldog.
Dehát ezt Te sem hiszed el, hogy megvették 120 millióért, és 1 év múlva ingyen visszaengedik. :D
De azt igen, hogy biztosítjuk őket, hogy 2023 nyarán az új tulajunk miatt meg fogjuk venni.
Ezt az egy opciót látom esélyesnek.
Ha Lukaku ki tudná könyörögni a maga oldaláról.
Baggio85

Meg nem azért, de Lautaron azért látszik, hogy van érzelmi kötődése is a klubhoz.
Most áldozzuk be őt egy olyan játékosért, aki az első adandó alkalommal lelépett, az utolsó pillanatban a pénz miatt, és ezzel kb. mi buktuk is a Scudettot? Szerintem semmiképpen se!
PellerG

Tudom sokat sérült, de Tolisson így ingyen elgondolkoznék.
Marotta korábban is figyelte már őt.

https://www.tuttomercatoweb.com/calcio- ... to-1689087
Cupi

Baggio85 írta: 2022.05.30. 14:49 Meg nem azért, de Lautaron azért látszik, hogy van érzelmi kötődése is a klubhoz.
Most áldozzuk be őt egy olyan játékosért, aki az első adandó alkalommal lelépett, az utolsó pillanatban a pénz miatt, és ezzel kb. mi buktuk is a Scudettot? Szerintem semmiképpen se!
Normális világba senkit nem kellene beáldozni. Jaj legyen már egy új tulajunk....nem vágyom én 2-300 milliós mercatora csak ne kelljen eladni senkit az értékeinkből és lehessen szépen építkezni. ;)
interfan

PellerG írta: 2022.05.30. 15:25 Tudom sokat sérült, de Tolisson így ingyen elgondolkoznék.

Jo otlet szerintem is.

Csak az a baj, hogy keresett 7m eurot, nem hiszem hogy 5-6m alatt eljonne.
Persze hatha, es nagyon adna is magat.

Barella, Tolisso, Brozovic, Calhanolgu, Mkhitaryan, Asllani

Mindezt 0 euroert, varazslat lenne. :)
interfan

Marotta:

"

Dybala vagy Lukaku?
Nem sietunk sehova, reszunkrol nincs aggodalom, nem szabad elhamarkodott donteseket hozni.
Mar elore megterveztuk a lepeseket, biztosak lehetnek benne mar megtettuk a megfelelo lepeseket korabban, mivel probaltunk ido elott lepni.
Kreativitas es batorsag kell, errol szol az idei piac is.
A csapat magjanak nagyresze egyertelmuen megmarad, mi vagyunk az Inter, csakis a legmagabb celokert harcolhatunk.

Sajnaljuk Perisicet, nem voltunk abban a helyzetben hogy meg tobb penzt ajanljunk neki.
O a Tottenham ajanlatat fogadta el, ezt mi elfogadtuk es tiszteletben tartottuk.
Megfogjuk talalni a megfelelo utodot a helyere, raadasul mar Gosens is itt van.

"

Marotta folyt kov:

"

A kovetkezo szezonra a legfontosabb celunk, hogy fenntarhato klub legyunk, viszont versenykepesek is maradjunk.
Nem mindig csak a nagy osszegu bekfektesekkel lehet igazolni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.05.30. 16:21-kor.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2022.05.30. 15:34
PellerG írta: 2022.05.30. 15:25 Tudom sokat sérült, de Tolisson így ingyen elgondolkoznék.

Jo otlet szerintem is.

Csak az a baj, hogy keresett 7m eurot, nem hiszem hogy 5-6m alatt eljonne.
Persze hatha, es nagyon adna is magat.

Barella, Tolisso, Brozovic, Calhanolgu, Mkhitaryan, Asllani

Mindezt 0 euroert, varazslat lenne. :)
hát engem nem vigasztal, ha egy jó képességű játékos ül a kórteremben.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.05.30. 16:15 Marotta:

"
Dybala vagy Lukaku?
Nem sietunk sehova, reszunkrol nincs aggodalom, nem szabad elhamarkodott donteseket hozni.
Mar elore megterveztuk a lepeseket, biztosak lehetnek benne mar megtettuk a megfelelo lepeseket korabban, mivel probaltunk ido elott lepni.
A csapat magjanak nagyresze egyertelmuen megmarad, mi vagyunk az Inter, csakis a legmagabb celokert harcolhatunk.
"

Marotta folyt kov:

"
A kovetkezo szezonra a legfontosabb celunk, hogy fenntarhato klub legyunk, viszont versenykepesek is maradjunk.
Nekem ez a nyilatkozat azt sugallja, hogy Dybala már zsebben van egy ideje, és Lukakut is megpróbáljuk elhozni kölcsönben.
Lehet ez csak egy vágyálom részemről, de én bízom egy kicsit mind a két játékosban.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.05.30. 16:40

"
Dybala vagy Lukaku?
"

Marotta folyt kov:

"
Nekem ez a nyilatkozat azt sugallja, hogy Dybala már zsebben van egy ideje, és Lukakut is megpróbáljuk elhozni kölcsönben.
Lehet ez csak egy vágyálom részemről, de én bízom egy kicsit mind a két játékosban.
Legyen igy, es akkor Martinezt eladjuk, es marad a legfontosabb paros Bastoni es Skriniar, na meg ugye Barella is. :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

CsaSzi9294 írta: 2022.05.30. 16:40

"
Dybala vagy Lukaku?
"

Marotta folyt kov:

"
Remélem Lautarot nem adjuk el.Szóval nem volt meg az összhang,de ha egy lufi Grealishért 112 milliót fizettek akkor nehogy már egy fiatal 20 gól fölött termelő Lautarot elherdáljunk 60 m körüli összegért.
A tavasz második felére összekapta magát és ha Lukaku barátja megérkezne vagy a honfitársa Dybala akkor újra lenne méltó társa.Én előbb adnám el Bastonit.Szerintem Lautaro még a nagy robbanás előtt áll és szomorú lennék ha ezt máshol tenné meg.
tomika431

Dybala vagy Lukaku?

Ami azt jelenti hogy Dybalával sikerult megegyeznunk már korábban vagyis érkezni fog nekem ebbol az jon le.
Festa

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercat

Hozzászólás Szerző: Festa »

Baggio85 írta: 2022.05.30. 14:16
Nincs kedve játszani nem érzi jól magát így könnyen csökkenthet ott az értéke.
Míg ha az Interben magára talál úgy könnyen jó pénzért eladhatják ha már vissza nem is akar menni.
Szerintem ha a fizuját álljuk amit lecsökkent 7 misére akkor van esély rá,hogy visszajöjjön.
Persze kérdés,hogy fog -e olyan formában játszani mint Conte alatt,de jelen helyzetünkben muszály kockáztatni.
Válasz küldése