Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

tomika431 írta: 2022.05.30. 17:03 Ami azt jelenti hogy Dybalával sikerult megegyeznunk már korábban vagyis érkezni fog nekem ebbol az jon le.
Marotta szavaibol nekem is ez jon le, szerintem is Dybala mar megvan. :)

Viszont egy dolgot remelek, hogy iden nem esunk abba a hibaba mint tavaly.
Ertem ezalatt, hogy ne adjuk el azonnal Bastonit vagy Skriniart, es majd kiderul 1 honap mulva, hogy Martineznek is mennie kell mert ne adj isten megkapjuk ingyen Lukakut.

Szoval varjunk, probaljuk meg a fiatalokbol + ilyen Correa, Sensi, esetleg Dumfries sorbol a pluszos mercatot.
Ha nem sikerul, es megkapjuk ingyen kolcson Lukakut, akkor meg adjuk el Martinezt, es legalabb Skriniar-Bastoni-Barella marad.
interfan

Marotta:

"

Dybala?

Remelem a kovetkezo szezonban nalunk fog jatszani.

"
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta: 2022.05.30. 17:24 Marotta:

"

Dybala?

Remelem a kovetkezo szezonban nalunk fog jatszani.

"
Nekem ebbol ez jon le hogy:Ha minden igaz minket választott és remélem ez igy is marad.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Mondjuk a Chelsea helyében biztos bepróbálkoznék egy Lautaro - Lukaku cserével, vagy ami esetükben még kézenfekvő lenne, hogy megpróbálják bevonni Bastoni-t, vagy Bastoni-t és deVrijt, mert ugye a védelmet kb. nulláról kell újra húzniuk...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2022.05.30. 16:40
interfan írta: 2022.05.30. 16:15 Marotta:
"
Dybala vagy Lukaku?
Nem sietunk sehova, reszunkrol nincs aggodalom, nem szabad elhamarkodott donteseket hozni.
Mar elore megterveztuk a lepeseket, biztosak lehetnek benne mar megtettuk a megfelelo lepeseket korabban, mivel probaltunk ido elott lepni.
Kreativitas es batorsag kell, errol szol az idei piac is.
A csapat magjanak nagyresze egyertelmuen megmarad, mi vagyunk az Inter, csakis a legmagabb celokert harcolhatunk.
"
Marotta folyt kov:
"
A kovetkezo szezonra a legfontosabb celunk, hogy fenntarhato klub legyunk, viszont versenykepesek is maradjunk.
Nem mindig csak a nagy osszegu bekfektesekkel lehet igazolni.
Nekem ez a nyilatkozat azt sugallja, hogy Dybala már zsebben van egy ideje, és Lukakut is megpróbáljuk elhozni kölcsönben.
Lehet ez csak egy vágyálom részemről, de én bízom egy kicsit mind a két játékosban.
Nekem is ilyesmit.
Elég megnyugtató ahogy nyilatkozik, persze ha tényleg ezeket mondta.

Minden esetre nehezen tudnék Marottánál jobb embert erre a szerepre, kívülről bíráljuk a dolgokat, de ő látja igazán belülről.
Bíznunk kell benne, hogy varázsol valamit, a semmiből.
interfan

Francesco írta: 2022.05.30. 17:53 Mondjuk a Chelsea helyében biztos bepróbálkoznék egy Lautaro - Lukaku cserével, vagy ami esetükben még kézenfekvő lenne, hogy megpróbálják bevonni Bastoni-t, vagy Bastoni-t és deVrijt, mert ugye a védelmet kb. nulláról kell újra húzniuk...
Ra ne szolj. :)

Parizsban allitolag Bastoni ugyeben targyalt Ausilio a Chelseavel.
interfan

Marotta ujabb reszlet:

"

Iden a Scudetto megnyerese lett volna a cel, de az sajnos nem sikerult.
Most mar a kovetkezo szezonra kell gondolni, ujra meg kell probalni, es a legfontosabb trofeakert kuzdeni.
Az Inter jelenleg is a vilag legdicsosegesebb csapatai koze tartozik, ezert a tortenelem kotelez.

A szakadek egyre no a Premier Leaguel, a Seria A jelenltosege egyre csokken.
Ott rontotta el a Seria A, amikor a 2000-es evek elejen olyan mecanos kezebe maradtak a klubok, mint Moratti vagy Berlusconi.
Jelenleg a Seria A legjobb jatekosai minden evben kulfoldre igazolnak, es ezzel mi nem tudunk mit csinalni.
Valahogy versenykepesnek kell maradnia, de nem kolthetunk semmit, ezert innovaciora, kreativitasra, es kompetenciara van szuksegunk.
interfan

Republica szerint a Chelsea 93m-t ker Lukakuert.
Nekunk erre 3 opcionk van:
- Egy 23m euros kolcsonuzlet 2 evre, majd 2024-ben 70m euros opcio a jatekosra.
- Egy Lukaku-DeVrij kolcsoncsere 1 evre, majd jovore sima opcio Lukakura, DeVrij pedig ingyen a Chelsea jatekosa.
- Egy Lukaku-Skriniar/Bastoni egy az egyben csere.

Gazzetta szerint csakis az ingyen kolcson johet szoba 2 evre, viszont ha Lukaku erkezik, akkor Martinez is elado lesz.

Skriniar elmondta:
"
Szerzodesem van 2023-ig, jol vagyok az Internel.
Csalodott vagyok, hogy nem lettunk bajnokok, ez a bajnoki cim a kezunkben volt.
Nem tudtunk megbirkozni a helyzettel.
Elvesztitettuk a Derbyt, annak ellenere hogy vezettunk, jobb csak voltunk azon a meccsen is, megis elrontottuk.
Ezen kivul rengeteg pontot veszitettunk februar-marciusba, es Bolognaba is elvereztunk.
Nyertunk ket trofeat, ami egy kis vigaszt ad.

"

Olasz forrasok is megerostik, Bastoni nemet mondott a tavozasra, ezert most az Inter vezetoseg gondban van, es megprobaljak megyozni tavozzon.
Ha nem sikerul, akkor Skriniar jon a sorban.
interfan

INTER-1908 írta: 2022.05.30. 09:54
interfan írta: 2022.05.30. 09:46
Cupi írta: 2022.05.30. 09:43

Hihető. :D Persze ha ez összejön Marotta kapjon szobrot. :D

115m-ert megvett jatekost, 1 ev utan kidobjak 0 euroert. :D :D

Majd 2 ev mulva, amikor mar 31 lesz Lukaku, leulunk targyalni, es 10m-ert megvesszuk.
Ahogy irtad "hiheto" a Corriere, es cserebe meg Dybala megy a Romaba. :D

Marottanak mar ugyis allitottunk vagy 10 szobrot, neki mar nem kell.
Inkabb a Corriere kapjon kitunetest, ha ez bejon, onanntol csak nekik hiszunk el barmit, es a Chelsea pedig a legnagyobb bohoc klub dijat. :D
Én nem tartom ezt annyira hihetetlennek... Ha Lukaku nem akar a chelseaben maradni akkor el kell adni annak nincs értelme hogy motiválatlanul focizgasson még két évet... két opció van a Chelsea a lehető legtöbb pénz akarja (így is bukni fog ez 100%) és eladja a Tothanemnek vagy azt mondja h mehet bárhova Anglián kívül... Csak ezután a szezon után nem fognak tolongani érte a klubbok és senki nem fog a zsebébe nyúlni tudva azt h Lukaku menni akar....Én látok esélyt arra h Lukaku nálunk köt ki más kérdés hogy ki lenne a jobb Lukaku v Dybala (nehéz eldönteni) illetve két teljesen más játékosról beszélünk én inkább Lukakut hoznám vissza Dybala és a Roma pedig szerintem nagyon passzolna
Szerintem nem az a "hihetetlen" hogy Lukaku it kothet ki.
Hanem az, amit a Corriere irogat.
- Hogy Dybalanak megmondtuk, bocsi csak B terv vagy, most varj, mert Lukaku kiderul jon e, es ha nem, na csak akkor johetsz.
- Na meg az, hogy majd totali ingyen kolcsonnel ideadjak 2 evre, es majd 2024 nyaran, amikor Lukaku mar 31 eves elmult, leulunk targyalni.
Mindezt egy olyan jatekosert, akit 1 eve 113m-ert vettek...

Sokkal hihetobbek azok a pletykak, hogy Skriniart/Bastonit ajanljuk, vagy az hogy a sima kolcsonert is 23m-t ker a Chelsea, es mi ezert odaadnak DeVrijt, stb.

Nekem nem elkepzelhetetlen, hogy Lukaku itt kot ki, viszont a fentebb irt Corriere kondiciok, es Dybala story viszont mar nonszensz es elkepezelhetetlen.
Aztan persze lehet a Corriere a kiraly, es hatalmas benezes ez tolem, es valoban ezt mondtuk Dybalanak, es megkapjuk Lukakut ingyen 2 evre, majd megvesszuk 10m-ert.
Lehet...
De en nem tudom elkepezelni.

En azt tudom elkepzelni, hogy akar Skriniar, akar Bastoni megy erte, vagy fizetunk 20-30m-t, esetleg DeVrijt a kolcsonert.

Es amit pl a Gazzetta es a Sky is irt, ha sikerul a lehetetlen, es jon Lukaku szinte ingyen, akkor eladjuk Martinezt.

Na ez nekem egy realis forgatokonyv.
Viszont ez esetben semmikeppen nem szabad Bastonit vagy Skriniart eladni, mert akkor ugyanazt eljuk at mint tavaly, hogy 2 top jatekos is megy.

Jojjon Dybala ingyen, jojjon Lukaku legjobb esetben ingyen kolcson, rosszabb esetben fizessunk a kolcsonert 20m-t, es akkor adjuk el Martinezt 80m-ert.
Mar ebbol megvan az eloirt +60m.

Fiatalalkbol, meg ilyen Sensikbol pedig szerezzunk be tovabbi penzt, es azt el is kolhetjuk meg erositesekre.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Skriniarból nagyon max 30 mio. lesz, jövőre lejár a szerződése.
Ez nem pénz érte...
interfan

PellerG írta: 2022.05.31. 06:28 Skriniarból nagyon max 30 mio. lesz, jövőre lejár a szerződése.
Ez nem pénz érte...
Ezert akarunk hosszabbitani vele, es ugy mar 60-70m-t kerni a hirek szerint.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Egy biztos: Chelsea-nek valamit kezdenie kell a belgával, mert még egy ilyen év és már max 30-40. milliót fog érni a neve miatt. Az angolok jelenleg csak buknak az üzleten.
Szerintem az nem rossz deal, hogy De Vrij - Lukaku csere, kettő év múlva a különbözetet kifizetjük. Ennek talán lehet realitása, mert az angoloknak nincsenek nagyon védőik.
Dybala érkezni fog, ez nem vitás, viszont Martinezt nem adnám el. Argentin, fiatal, agilis szeret itt lenni, és még fejlődni is fog.
Menjenek az öregek, pl.: Dzeko.
Csatárnak maradhat a 3 argentin + a belga.

Realitás, 3 argentin + Dzeko szerintem.
interfan

Tombi1986 írta: 2022.05.31. 07:02 Menjenek az öregek, pl.: Dzeko.
Ezt leirni jo, de eselye a nullahoz kozeli.

Dzeko volt iden az Inter 1.szamu csatara.
O jatszotta a legtobbet, Inzaghinal egyertelmu 1.szamu volt.

7m fizetese van, raadasul Inzaghinal "top" csatar.
Meglehetosen nehez elkepzelni, hogy majd ot kitesszuk.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2022.05.31. 07:07
Tombi1986 írta: 2022.05.31. 07:02 Menjenek az öregek, pl.: Dzeko.
Ezt leirni jo, de eselye a nullahoz kozeli.

Dzeko volt iden az Inter 1.szamu csatara.
O jatszotta a legtobbet, Inzaghinal egyertelmu 1.szamu volt.

7m fizetese van, raadasul Inzaghinal "top" csatar.
Meglehetosen nehez elkepzelni, hogy majd ot kitesszuk.
Igen, szerintem se fogjuk kitenni, viszont nem lesz már kezdő. És már ezzel is fejlődünk.
CsaSzi9294

Én el tudom képzelni azt, hogy a védő hiányában szenvedő Chelseavel leboltoljuk a DeVrij-Lukaku cserét, és még azt is, hogy hosszabbítunk Skriniarral és télen adjuk el 60-70-ért. Télen jönne Bremer a pótlására 15 millióért, most meg Romagnoli DeVrij helyére. Az új tulajjal meg kiváltják Lukakut nyáron.
Valami ilyesmi…
interfan

Lucas Leiva:

"

Inzaghival eros bizalmi, es barati kapcsolatom van.

"

Republica szerint is opcio Leiva, amennyiben Asllani nem sikerul.
Asllaniert Espositot ajanlottuk az Empolinak, akit vegul a Basel megsem vesz meg 8m-ert.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.05.31. 07:39 Lucas Leiva:

"

Inzaghival eros bizalmi, es barati kapcsolatom van.

"

Republica szerint is opcio Leiva, amennyiben Asllani nem sikerul.
Asllaniert Espositot ajanlottuk az Empolinak, akit vegul a Basel megsem vesz meg 8m-ert.
Miért kell ilyen ezer éves lazios csotrogányokkal ijesztgetni a népet? :crazy:
mike

Francesco írta: 2022.05.30. 17:53 Mondjuk a Chelsea helyében biztos bepróbálkoznék egy Lautaro - Lukaku cserével
Én nem adnám oda Lautarot Lukakuért.

Lautaro 24, Lukaku meg jövőre 30 éves.
Másfél éve sokan elcserélték volna Laut Griezmannra is, most látjuk mennyire lefelé csúszik a francia értéke.
interfan

Gazzetta szerint Dybala erkezik, es ammenyiben a Chelsea ingyen kolcson ideadja Lukakut, akkor Martinezt is eladjuk.
70-80m-t szeretnek erte.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Durva, hogy komolyan képben van Lukaku, nem gondoltam volna. Martinez elképesztő kétarcú játékos. Ha kapnánk érte 80 misit, akkor lehet megérné elengedni és télen egy deVrij - Bremer "cserével" újabb szintet lehetne lépni, miközben lenne ingyen egy Onana, Mihky, Bernardeschi, Dybala sorunk, de a fizetések kötelező csökkentése miatt Dzeko-tól is szabadulni kéne és a helyére jöhetne Bellotti. Mekkora Mercato lenne, te jó ég.
Interfan, amúgy milyen fizetések vannak a csapatban azoknál, akik biztos távozónak látszanak, plusz Dzeko és Gag?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2022.05.31. 08:49 Gazzetta szerint Dybala erkezik, es ammenyiben a Chelsea ingyen kolcson ideadja Lukakut, akkor Martinezt is eladjuk.
70-80m-t szeretnek erte.
Mi az, hogy is? Bastoni/Skriniar mellett még őt is???? Ha ingyen jön Lukaku miért kell eladnunk Martinezt??
Egyébként Perkó fizuja is felaszabdul. Neki ugye 5 milliót ajánlottunk. Ez is megmarad a fizukra nem? Fizuk terén elég sok felszabadul ha a Perisic, Vidal, Sanchez, Vecino, Rano, Kolarov sor elmegy.
interfan

Francesco írta: 2022.05.31. 08:53 Durva, hogy komolyan képben van Lukaku, nem gondoltam volna. Martinez elképesztő kétarcú játékos. Ha kapnánk érte 80 misit, akkor lehet megérné elengedni és télen egy deVrij - Bremer "cserével" újabb szintet lehetne lépni, miközben lenne ingyen egy Onana, Mihky, Bernardeschi, Dybala sorunk, de a fizetések kötelező csökkentése miatt Dzeko-tól is szabadulni kéne és a helyére jöhetne Bellotti. Mekkora Mercato lenne, te jó ég.
Interfan, amúgy milyen fizetések vannak a csapatban azoknál, akik biztos távozónak látszanak, plusz Dzeko és Gag?
Bremerert nem fizetunk, meg akkor sem ha Bastoni vagy Skriniar megy el, mivel 40-50m az ara.

2023-at varjuk, amikor 15m-ert mozdihato.

Dzeko Inzaghinal fix, es 1.szamu tamado volt, plusz a fizuja is az egekben, kb kizart a tavozasa.

Radu, Kolarov, Ranocchia, Vidal, Vecino, Perisic. Sanchez, Caicedo = 44m.

Ebbol az ujak eddig Onana 4.5m.
+ ha jon Mkhitaryan 7.4m, Dybala 13m.

Tehat 44-25 = 19m sporolas eddig, ha jonnek ezek a nevek.
Viszont Vidalnak 4,5m, Sancheznek pedig 4m vegkielegites megy, tehat 10,5m-nal jarhatunk.

+ Bastoni 8.3m vagy DeVrij 7.03m, vagy Skriniar 6.4m, vagy Martinez 11.1m.

Gagliardini 2.7m, Dzeko 13m.

Antonello szavai alapjan, kb 15%-os fizeteskeret csokkentes kell az idei evhez kepest.
Iden kb 160m volt a fizeteskeret, ebbol kell jovore kb 135m-t csinalni.
Magyarul olyan 25m-val kell csokkenie a fizeteskeretnek.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Az egy vicc lesz, ha Martinezt beáldozzuk Lukakuért. A CN biztos örülni fog, de még csapaton belül is lehet, hogy hazavágja a morált. Tényleg nem érdekel senkit, hogy Lukaku itt hagyott minket a sz*rban a pénzért, aztán amikor nem jött be a számítása, akkor - már elnézést, de - visszakuncsorogja magát?
Tavaly sem az volt a baj, hogy Lukakut eladtuk, - mert teljesen adta magát, hogy őt kell beáldozni - hanem, hogy ha nem az utolsó percben szándékozik szólni, akkor talán Hakimi még mindig itt lenne.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2022.05.31. 09:33-kor.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Azért Martinez eladását sajnálnám. Főleg abból a szempontból, ha Dybala az első meccsén kidől 3 hónapra... Azért valljuk be, nem tudjuk, az utobbi időben ez a sok sérülése mennyire volt mentális, vagy pedig tényleg porcelán lábú.
Cupi

Baggio85 írta: 2022.05.31. 09:24 Az egy vicc lesz, ha Martinezt beáldozzuk Lukakuért. A CN biztos örülni fog, de még csapaton belül is lehet, hogy hazavágja a morált. Tényleg nem érdekel senkit, hogy Lukaku itt hagyott minket a sz*rban a pénzért, aztán amikor nem jött be a számítása, akkor - már elnézést, de - visszakuncsorogja magát?
Tavaly sem az volt a baj, hogy Lukakut eladtuk, - mert teljesen adta magát, hogy őt kell beáldozni - hanem, hogy ha nem az utolsó percben szándékozik szólni, akkor talán Hakimi még mindig itt lenne.
Igen ez is jogos sajnos....ha kölcsön mégis jönne Lukakut az oké de ne áldozzunk be érte senkit. Ráadásul Martinezzel rohadt jól megértették egymást a pályán....vicc lenne, hogy az egyik jön másik megy....szakmailag egy nulla döntés lenne....Martinez a szar feb - márciusa ellenére is lőtt 25 gólt a szezonben....tegyük fel Lukaku is hozza ezt de beljebb vagyunk? Lecseréltünk egy jó csatárt egy másikra. Őket együtt kell tartani ha erősödni szeretnénk. ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.05.31. 10:00
Baggio85 írta: 2022.05.31. 09:24 Az egy vicc lesz, ha Martinezt beáldozzuk Lukakuért. A CN biztos örülni fog, de még csapaton belül is lehet, hogy hazavágja a morált. Tényleg nem érdekel senkit, hogy Lukaku itt hagyott minket a sz*rban a pénzért, aztán amikor nem jött be a számítása, akkor - már elnézést, de - visszakuncsorogja magát?
Igen ez is jogos sajnos....ha kölcsön mégis jönne Lukakut az oké de ne áldozzunk be érte senkit. Ráadásul Martinezzel rohadt jól megértették egymást a pályán....vicc lenne, hogy az egyik jön másik megy....szakmailag egy nulla döntés lenne....Martinez a szar feb - márciusa ellenére is lőtt 25 gólt a szezonben....tegyük fel Lukaku is hozza ezt de beljebb vagyunk? Lecseréltünk egy jó csatárt egy másikra. Őket együtt kell tartani ha erősödni szeretnénk. ;)
Szerintem védő lesz beáldozva akkor is, ha Dybala és Lukaku egyszerre jönne. Martinez maradni fog.
Bremer nagy eséllyel jönni fog télen, így Skriniar vagy Bastoni helyét át is fogja tudni venni.
Én most azt mondom, hogy Bastoni menni fog a Spursbe, ezzel meg lesz a kívánt 60+, helyére Dimarcot várom, amíg Bremer meg nem érkezik Plusz ilyen Romagnoli vagy Acerbit típusú játékost (netán mindkettő) DeVrij helyére addig, akit a Lukaku üzletben lehet benne...
Vagyis lehetségesnek tartok egy Romagnoli-Skriniar-Dimarco sort télig (tudom ez elég gyenge), utána Romagnoli-Bremer-Skriniar, Acerbivel és Dimarcoval a padon.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ha az 5 belső védőnk közül 3 a Romagnoli, Acerbi és Dimarco sor, akkor búcsúzzunk el minden olyan tervünktől, hogy bármit is nyerünk és a cél tényleg a bajnokságban a BL indulás. :)
mike

interfan írta: 2022.05.31. 08:49 Gazzetta szerint Dybala erkezik, es ammenyiben a Chelsea ingyen kolcson ideadja Lukakut, akkor Martinezt is eladjuk.
70-80m-t szeretnek erte.
Lautaro eladását könnyebben elfogadnám, mint a Bastoni, Skriniar, Barella hármas bármelyikét.
Főleg ha Dybala és Lukaku is érkezne.
Ezt így nyugodtan nevethetnénk erősödésnek, de akkor az említett három alapkő maradjon.

Ha ezt megcsinálja Marotta, akkor azt mondom BRAVO !!
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2022.05.31. 10:20 Ha az 5 belső védőnk közül 3 a Romagnoli, Acerbi és Dimarco sor, akkor búcsúzzunk el minden olyan tervünktől, hogy bármit is nyerünk és a cél tényleg a bajnokságban a BL indulás. :)
Egyet értek. Én csak valami ilyesmit tudok elképzelni, nem ez a vágyam.. :)
Cupi

Baggio85 írta: 2022.05.31. 10:20 Ha az 5 belső védőnk közül 3 a Romagnoli, Acerbi és Dimarco sor, akkor búcsúzzunk el minden olyan tervünktől, hogy bármit is nyerünk és a cél tényleg a bajnokságban a BL indulás. :)
Olvasni is szar ezt. :D Acerbit írják a Monzához...reménykedem. ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.05.31. 10:44
Olvasni is szar ezt. :D Acerbit írják a Monzához...reménykedem. ;)
Én is. De sajnos keringenek ilyen nevek és ezáltal a pakliba sajnos benne van.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Sancheznek miért akarunk fizetni?? Miért nem tartjuk meg??? Cserének nem jó?? Azért lőtt pár gólt úgy is hogy nem kezdett! És ha fizetünk hogy elmenjen ki lesz helyette??
Hihetetlen milyen hülye döntések születnek sorban!!!
CsaSzi9294

Inter101 írta: 2022.05.31. 10:56 Sancheznek miért akarunk fizetni?? Miért nem tartjuk meg??? Cserének nem jó?? Azért lőtt pár gólt úgy is hogy nem kezdett! És ha fizetünk hogy elmenjen ki lesz helyette??
5. számú csatárnak? Inzgahi még Caicedot is előbb rakja be.
Inter101

CsaSzi9294 írta: 2022.05.31. 10:57
Inter101 írta: 2022.05.31. 10:56 Sancheznek miért akarunk fizetni?? Miért nem tartjuk meg??? Cserének nem jó?? Azért lőtt pár gólt úgy is hogy nem kezdett! És ha fizetünk hogy elmenjen ki lesz helyette??
Akárhányadiknak!
Már megint azért fizessünk hogy elmenjen???? Ráadásul ő pont egy olyan aki hasznos!!
Úgy tarkón verném Inzaghit a hülyeségei miatt!
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Ha Dybala jön, akkor szerintem Sanchez vagy Correa megy...
CsaSzi9294

Inter101 írta: 2022.05.31. 11:15
Akárhányadiknak!
Már megint azért fizessünk hogy elmenjen???? Ráadásul ő pont egy olyan aki hasznos!!
Szerintem is baromság Inzaghi részéről, hogy nem játszatta. Martinezzel együtt kellett volna lejátszania az utolsó negyed évet. De, minek fizessünk neki ennyi pénzt, ha alig alig kap perceket?
Szerintem a kisebbik rossz, ha olyat hozunk helyette, aki megkapja a bizalmat, még ha ezzel ki is kell fizetni, mert senki nem fog ajánlatot adni érte. Más részről meg szégyen, hogy Caicedo előrébb volt a sorban, mint ő...
Inter101

CsaSzi9294 írta: 2022.05.31. 12:14
Inter101 írta: 2022.05.31. 11:15

Akárhányadiknak!
Szerintem is baromság Inzaghi részéről, hogy nem játszatta. Martinezzel együtt kellett volna lejátszania az utolsó negyed évet. De, minek fizessünk neki ennyi pénzt, ha alig alig kap perceket?
Szerintem a kisebbik rossz, ha olyat hozunk helyette, aki megkapja a bizalmat, még ha ezzel ki is kell fizetni, mert senki nem fog ajánlatot adni érte. Más részről meg szégyen, hogy Caicedo előrébb volt a sorban, mint ő...
Azt a pénzt kifizetjük neki úgy is hogy elmegy!!! Akkor meg minek hozzunk helyette másikat akit majd megint kifizetünk jövőre. Nem logikus??
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Sajnos a Samp meccsen így volt.Caicedo jött be pedig sejthető volt,hogy Sánchez utolsó meccse.
Amúgy gondolom Sánchez nyilatkozata miatt nem zárta a szívébe.
CsaSzi9294

Corsera szerint ha a Chelsea jóváhagyja Lukaku kölcsönét, Lautaro mehet, 70-80m körüli összegért. Így össze állhat a Dybala-Lukaku kettős.

https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... lga-896843

Egyébként ma van találkozó a felek között.

Itt pedig (szintén Corsera) Dyabala 4 éves szerződést fog alá írni 7 milliós fizuval.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... la-lukaku/
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Azonnal hoznám a KP-ra, ez játékpénz érte.
Nagyon jó bal lába van, kreatív KP.

https://mobile.twitter.com/FabrizioRoma ... LGyL0qAAAA
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

PellerG írta: 2022.05.31. 13:34 Azonnal hoznám a KP-ra, ez játékpénz érte.

Igen őt én is írtam egy estelges Bastoni transfer kapcsán mint pluszba elkérni.
Malinovskyi aki szintén balos, brutál lába van 2023 lejár a szerződése, ő akár Calhat is és Dybalat is tudná helyettesíteni.
Én tuti keresnék egy ilyen játékost aki a két vice posztot lefedi és akkor elég lenne 3 csatár
interfan

PellerG írta: 2022.05.31. 13:34 Azonnal hoznám a KP-ra, ez játékpénz érte.

Abszolult jo nev, en is tamogatnam, mar telen ingyen kolcson sima opcioval elehetett volna hozni.
Dehat fel sem merult....

Na meg a 20m is, mi meg a 20m...
Akik ingyen Mkhitaryant hozzuk, na meg Asllani kapcsan is Esposito-Radu csereket akarunk, es ilyen ingyen Leiva az alternativa.
Sajnos eleg elkepzelhetetlen...

En azt nem ertem, hogy telen miert nem hoztuk ingyen kolcson.
De ugyanez igaz Torreirara tavaly nyarrol.
interfan

Barzaghi es a Sky is kiemeli, Lukakuval nincs problema a megallapodas kapcsan.
A jatekos szivesen visszaterne, es Lukaku megkapna azt a fizetest amit tavalyi tavozasa elott volt.
Az igazan fontos es donto dolog, a Chelsea akarata.
Sky kiemeli, amennyiben Lukaku erkezne, Martinez tavozna elorol.

Az Angol "The Athletic" szerint, a Chelsea gondolkozik egy Lukaku-Martinez egy az egyben cseren, viszont jelenleg Lukakut tobbre ertekelik mint Martinezt, es az Inter nem fizetne kulonbozozetet.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Ha idehozzuk Lucas Leivat és Acerbit, akkor nagyon dühös leszek és a félszemű varázslónk is leírja magát nálam :wtf:

Végre kidobhatnánk az öreg, selejt, padozó vagy lelátón ásítozó, sokat kereső és értéktelen játékosokat, a helyükre pedig be lehetne tenni pár motivált, fiatal és minimál fizuval is aláíró tehetséget, akikből esetleg még pénzt is lehet csinálni később...
Nem akarom elhinni, hogy miért nem lehet ezt a kivénhedt, levezető, magas fizus vonalat elfelejteni. Legyen egy komoly kezdőcsapat, mögöttük 4-5 minőségibb emberrel a padon, a keret többi része pedig tettre kész fiatalokkal, akik ha kapnak 20percet megszakadnak és még fejlődő/piac képesek.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

:)
brecsinho írta: 2022.05.31. 15:40 Ha idehozzuk Lucas Leivat és Acerbit, akkor nagyon dühös leszek és a félszemű varázslónk is leírja magát nálam :wtf:

Végre kidobhatnánk az öreg, selejt, padozó vagy lelátón ásítozó, sokat kereső és értéktelen játékosokat, a helyükre pedig be lehetne tenni pár motivált, fiatal és minimál fizuval is aláíró tehetséget, akikből esetleg még pénzt is lehet csinálni később...
Nem akarom elhinni, hogy miért nem lehet ezt a kivénhedt, levezető, magas fizus vonalat elfelejteni. Legyen egy komoly kezdőcsapat, mögöttük 4-5 minőségibb emberrel a padon, a keret többi része pedig tettre kész fiatalokkal, akik ha kapnak 20percet megszakadnak és még fejlődő/piac képesek.
Tökéletesen egyet értek. Inzaghinak szólhatna valaki,hogy ez nem a Lazio, és nem is szeretnénk az lenni. Lucas Leiva és Acerbi nevektől bokákolok, Sassulo játékosoktól pedig öklendezek ,onnan senkit nem szeretnék látni Inter mezben.
interfan

Hivatalos:

Perisic a Tottenham jatekosa.
Cupi

brecsinho írta: 2022.05.31. 15:40 Ha idehozzuk Lucas Leivat és Acerbit, akkor nagyon dühös leszek és a félszemű varázslónk is leírja magát nálam :wtf:

Jó de Inzaghi ismeri őket kívűl belül. :D ;) Ám igazad van.
Cupi

interfan írta: 2022.05.31. 15:40

Az Angol "The Athletic" szerint, a Chelsea gondolkozik egy Lukaku-Martinez egy az egyben cseren, viszont jelenleg Lukakut tobbre ertekelik mint Martinezt, es az Inter nem fizetne kulonbozozetet.
Teljesen amatőr dolog lenne....brutál jól működik a kémia köztük, ezt a hülye is látta....erre az egyiket elzavarjuk mert jön a másik. Nevettséges. :? :cry:
interfan

Cupi írta: 2022.05.31. 17:10
interfan írta: 2022.05.31. 15:40

Teljesen amatőr dolog lenne....brutál jól működik a kémia köztük, ezt a hülye is látta....erre az egyiket elzavarjuk mert jön a másik. Nevettséges. :? :cry:
Azert nem ertek egyet veled, mert mit csinalsz akkor?
Persze jogos amit irsz, hogy kemia, ez ok, lathattuk.

De akkor nem hozod Dybalat?
Persze lehet mondani, mivan ha megserul, de ha-val kezdodo mondatoknak nincs sok ertelme.
Dybala es ugynoke is tobbszor elmondta, oda fog menni, ahol mint projektkozpontja epitenek ra.
Tel ota arrol szolnak a hirek, hogy mint kozponti szereplo, 1.szamu csatar, projekt kozpontja akarjuk ot.
13m az eves kiadas ra, plusz fenti indokok, nem fog padozni, meg ha "hosszu is a szezon".

Lukaku megint nem a padra jon extra fizuval.

Martinezt meg ismerjuk, 1-2 meccs a padon, es mar vilagvege lenne.

Opcio lenne, hogy akkor mas taktika.
De egy edzotol aki 2017 ota, 200X meccs ota egyetlen egy es stabil fix 3-5-2 jatszat, finoman szolva sem varhatjuk...

En regota tartom, Martinezt meg mindig konnyebb potolni, mint Skriniart vagy Bastonit.
Nem talalsz 20-30-40m-ert meg negyedolyan vedot se mint Bastoni vagy Skriniar.

Szoval adjuk el Martinezt megfelelo osszeggel, jojjon ingyen Dybala + Lukaku, es akkor maradhat Bastoni, Skriniar, Barella is.
Cupi

interfan írta: 2022.05.31. 17:20
Azert nem ertek egyet veled, mert mit csinalsz akkor?
Persze jogos amit irsz, hogy kemia, ez ok, lathattuk.

De akkor nem hozod Dybalat?
Persze lehet mondani, mivan ha megserul, de ha-val kezdodo mondatoknak nincs sok ertelme.
Dybala es ugynoke is tobbszor elmondta, oda fog menni, ahol mint projektkozpontja epitenek ra.
Tel ota arrol szolnak a hirek, hogy mint kozponti szereplo, 1.szamu csatar, projekt kozpontja akarjuk ot.
13m az eves kiadas ra, plusz fenti indokok, nem fog padozni, meg ha "hosszu is a szezon".

Lukaku megint nem a padra jon extra fizuval.

Martinezt meg ismerjuk, 1-2 meccs a padon, es mar vilagvege lenne.

Opcio lenne, hogy akkor mas taktika.
De egy edzotol aki 2017 ota, 200X meccs ota egyetlen egy es stabil fix 3-5-2 jatszat, finoman szolva sem varhatjuk...

En regota tartom, Martinezt meg mindig konnyebb potolni, mint Skriniart vagy Bastonit.
Nem talalsz 20-30-40m-ert meg negyedolyan vedot se mint Bastoni vagy Skriniar.

Szoval adjuk el Martinezt megfelelo osszeggel, jojjon ingyen Dybala + Lukaku, es akkor maradhat Bastoni, Skriniar, Barella is.
Ez oké de ne már, hogy para legyen az lenne végre 3 jó támadónk amiből 2 a pályán van.....miről beszélünk? Téli VB miatt pont te írtad a BL-el együtt kb. 3 hónapig heti 2 meccs lesz fixen....azt senki ne gondolja itt majd lesz 2 csatár aki végig játszik a többiek meg panaszkodni nem jutnak szóhoz....lehetetlen lenne bírni fix rotáció nélkül. Nem nagy kockázat, hogy a 4. számú csatárnak is lesznek bőven játékpercei....
Szerintem igenis kell 3 minőségi támadó. Arról meg ne is beszéljünk Martineznek minden szezonban vannak olyan hetei hónapjai amikor kb. semmi nem jön neki össze és szenved....Dybala meg sérülékeny, esélytelen végig bírja, főleg azt az erőltetett menetet ami jön.

Nálam tuti itt lenne ez a hármas, de ok elfogadom mások vagyunk. ;)
Nálam ez lenne jövőre: Dybala, Martinez, Lukaku, Correa.
És egyáltalán nem lenne ez esélytelen, 2 ingyen jönne, 2 meg már itt van.
Válasz küldése