Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- matrix23
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Zaniolo-t is úgy emlegetjük, mint valami nagy Inter kötődésű, saját nevelés. Közben meg 1 évet töltött el a klub utánpótlásában.
- interfan
Mirror a forras, szoval kezeljuk helyen:
Mirror szerint a Chelsea 25m eurot ker a kolcsonert, es 70m euros sima opciot 2023 nyarara Lukakuert.
Mirror szerint a Chelsea 25m eurot ker a kolcsonert, es 70m euros sima opciot 2023 nyarara Lukakuert.
-
Tombi1986
- CsaSzi9294
Ezt a 25-t egy esetleges Martinez eladással (~70-80m) biztos ki tudjuk fizetni és még a 60+ is meglehet a töltelékek, ifik eladásával együtt.
De akár DeVrijt is bele lehetne számítani.
És még a Chelsea így is jól jár a körülményekhez képest, mert Lukaku nem ér jelenleg 95 milliót, és a fizut se kell fizetni neki.
Szóval látok benne rációt.
- Stankov
Lautaro az nyiltakozta hogy Dybala mai Olasz-Argentin után mondja el hova ír alá.
-
Anonym alkesz
Azért Simonet ne keverjük Pippoval.Cupi írta: ↑2022.06.01. 17:25Csak én ezt a vakságot azért ne értem mert Inzaghi egy csatár volt aki a legmagasabb szinten nyomta, Ráadásul brutál jó csapattársai is voltak. Pontosan tudnia kell ki az aki erősítés és ki az akit hagyni kell. Dzeko 2022-es vergődését is ezért nem értem, hogy nem vette észre. Vagy észrevette de nem akarta tudomásul venni és kezdette mindig.
- mike
Én sem.
Lautaro 24 évesen még évekig 70-80 milliót fog érni, Lukaku értéke meg csökkenni fog a 30-at elérve.
Lukaku egy zseni, de ez így 25 + 70 millió lenne, ez sajnos nem a mi polcunk....
- interfan
Induljunk ki abbol igaz a Mirror osszege.
De a 70m sima opcio, magyarul ha nem akarjuk nem kell megvenni.
Igy Lukaku "csak" 25m jelenleg nekunk, az meg azert lehet a "mi polcunk".
-
Francesco
- CsaSzi9294
- Stankov
- lucky0
Sztem ez így tökéletes üzlet lenne, persze most abból indulok ki, hogy ha Rom visszajönne hasonló módon teljesítene mint mielőtt elment! Egyébként arra sincs garancia, hogy Lau nem torpan meg a fejlődésben és egy-két év múlva ő sem 70-80 misit ér majd.
Én azért is őt áldoznám fel, mert Dybalával és Lukakuval meglennénk elöl, míg Skrinit, Bastonit, Barellát véleményem szerint nem tudnánk megfelelően pótolni! Ha pedig úgy látjuk, hogy Lukakut nem érdemes 31 évesen megvásárolni 70ért-amire van bőven esély- akkor pedig két évre lenne egy top csatárunk 25 misiért! Ergo ezen mi nem igazán bukhatunk. De mindegy is, mert úgy sem én vagy mi szurkolók döntünk ebben a kérdésben.
-
cuchu11
Akkor most Lautaro 100+ milla? 
- vaskalap
Lau 1gól,1 gólpassz.Jól elkapta a fonalat a szezon végére.
- tomika431
Lehet magam leszek vele de Brozovicot nem lehetne beáldozni? Lautaro-t ma elnézve fáj bele gondolni ha elmegy.
-
Tombi1986
Lukaku érkezésének az-az ára, hogy Lautarot eladjuk akkor nekem nem kell a belga csatár.
Nagyon örültem anno amikor leigazoltuk, de tavalyi év ahogy távozott és ismételten megbukott Angliába én nem nyújtanék mentőövet főleg nem egy másik játékos kárára.
-
segogabor
Di Maria miért nem merül fel Nálunk opciónak, Perisic helyett akár? Öröm nézni a játékát ....
Egyèbként Lukaku már közel se olyan mint itt volt,rettentően lelassult,és darabosabb lett a mozgása. Tartok tőle Pintus erőnléti edző nélkül, Lukaku nem fogja tudni hozni azt a szintet mint előtte megszoktuk tőle. Én nem hoznám vissza már ....
Egyèbként Lukaku már közel se olyan mint itt volt,rettentően lelassult,és darabosabb lett a mozgása. Tartok tőle Pintus erőnléti edző nélkül, Lukaku nem fogja tudni hozni azt a szintet mint előtte megszoktuk tőle. Én nem hoznám vissza már ....
-
Tombi1986
35 éves már Di Maria. Igaz most jól jatszik az olaszok ellen, bár az olaszok minősége jelentősen kérdőjeles…???segogabor írta: ↑2022.06.01. 22:13 Di Maria miért nem merül fel Nálunk opciónak, Perisic helyett akár? Öröm nézni a játékát ....
Remélem Tottenham leigazolja előlünk Conte és akkor probléma megoldva.
- CsaSzi9294
-
Tombi1986
Szerintem nálunk is működne csak Dybala-Lautaro párosban 

Lukaku visszatérése: újra melegítve csak a töltött káposzta jó. Csak akkor hoznám vissza, ha vezér áldozat nélkül megoldható!!!
Inkább igazoljuk le De Pault is

Lukaku visszatérése: újra melegítve csak a töltött káposzta jó. Csak akkor hoznám vissza, ha vezér áldozat nélkül megoldható!!!
Inkább igazoljuk le De Pault is
- CsaSzi9294
Dybala a gyere gyere…
- lucky0
- CsaSzi9294
-
Francesco
- Portiere32
"Lukaku, a Chelsea őrült kérései: 25 millió kölcsön és visszaváltás 70 év felett"
Gugli fordító én így szeretlek... 25 misiért a miénk, 70 évesen meg csak nem rúgjuk már ki...

Gugli fordító én így szeretlek... 25 misiért a miénk, 70 évesen meg csak nem rúgjuk már ki...
- tomika431
Nem hiszem hogy Kisvárda lesz..inkább MTK mivel Bognár fia meg van igy Dybala is ott lesz mivel komolyan gondolják a feljutást az NB1 be. Bognár jobbnál jobb labdákkal fogja kiszolgálni Dybalát.
-
Francesco
- tomika431
- lucky0
- mike
Nemrég hosszabbítottunk Brozóval, amikor sérült volt, meccset se tudtunk nyerni.
Sokkal értékesebb nekünk, mint amennyit pénzben kaphatnánk érte.
Ha Dybala dönt, és hozzánk jön, onnan valóban azt kell eldönteni hogy Lautaro, vagy Lukaku vissza.
Egy az egyben egyértelműen a kölyök maradjon. De őt simán pótolnánk egy Lukaku + Dybalával, mg a többi alapkövet nem tudnánk.
Azt tudnám elképzelni:
- Dybala jön ingyen
- Lautaroért kapunk 70-80 milliót
- Lukakut elhozzuk kölcsönbe, bízva abban, hogy jövőre jobb már lesz a helyzet
- És ezzel, meg fiatalok eladásával tudunk hozni annyi pluszt, hogy nem kell Bastoniék közül senkit sem eladni
- Cupi
Na most döntött vagy mi van?
- interfan
Dybala a meccs utan 1.0:
" Csakis a valogatottra koncentralok, nem dontottem meg el semmit, az ugynokom dolgozik. "
2.0:
"
Teljesen nyugodt vagyok a jovot illetoen, az ugynokom talal majd nekem uj csapatot.
Vagyam az is, hogy uj orszagot es bajnoksagokat ismerjek meg, de nagyon jol erzem magam Olaszorszagban.
10 eve itt vagyok, mintha mar Olasz lennek.
"
-
Francesco
Lautaro remek újságíró lesz, ha visszavonul.
- interfan
Gazzetta szerint a Chelsea nem nyitott sem az ingyen kolcsonre, se a fizetunk a kolcsonert es sima opciora.
Csakis vegleges eladas, vagy kotelezo opcio johet szoba 90m korul, amit az Inter nem tud megadni.
TS szerint a Chelsea nem all szandekaban kolcsonadni, vagy sima opciozni Lukaku kapcsan, ezert targyalast kezdemenyzetek a Tottenhamel, es a Bayernel is.
Corriere szerint Lukaku az Intert akarja, de a Chelsea nem nyitott jelenleg a az ingyen kolcsonre, vagy a sima opcios uzletre.
Nehez elkepezelni, hogy Dybala es Lukaku is jon, viszont ha igen, akkor Martinez biztosan tavozik.
Gazzetta szerint Dybala visszautasitotta a Newcastle, Dortmund, Sevilla, Betist, igy csak az Inter maradt.
Corriere is megerositi a korabbi Angol es Olasz forrasok hireit, sem Bastoni, sem Skriniar nem akarja elhagyni az Intert, es ezt kozoltek is a vezetoseggel.
A vezetoseg gondban van, es probaljak az egyiket meggyozni a tavozasrol.
Martinez korabban erositette meg a vezetoknek, es tobb nyilatkozataba csakis az Inter, es o eleve csak Lukaku-Dybala egyuttes erkezese eseten tavozna.
Igy most a vezetoseg Barella kapcsan meri fel az erdeklodest, es a jatekos szandekat, hajlando e tavozni.
Csakis vegleges eladas, vagy kotelezo opcio johet szoba 90m korul, amit az Inter nem tud megadni.
TS szerint a Chelsea nem all szandekaban kolcsonadni, vagy sima opciozni Lukaku kapcsan, ezert targyalast kezdemenyzetek a Tottenhamel, es a Bayernel is.
Corriere szerint Lukaku az Intert akarja, de a Chelsea nem nyitott jelenleg a az ingyen kolcsonre, vagy a sima opcios uzletre.
Nehez elkepezelni, hogy Dybala es Lukaku is jon, viszont ha igen, akkor Martinez biztosan tavozik.
Gazzetta szerint Dybala visszautasitotta a Newcastle, Dortmund, Sevilla, Betist, igy csak az Inter maradt.
Corriere is megerositi a korabbi Angol es Olasz forrasok hireit, sem Bastoni, sem Skriniar nem akarja elhagyni az Intert, es ezt kozoltek is a vezetoseggel.
Martinez korabban erositette meg a vezetoknek, es tobb nyilatkozataba csakis az Inter, es o eleve csak Lukaku-Dybala egyuttes erkezese eseten tavozna.
Igy most a vezetoseg Barella kapcsan meri fel az erdeklodest, es a jatekos szandekat, hajlando e tavozni.
- PellerG
Én még mindig azt mondom, őt viszonylag könnyebben lehetne pótolni.
Ő is elég hullámzó azért, nagyon jó játékos, de pótolhatónak érzem.
Nekem De Paul jó opció lenne.
De Frattesit sem véletlen figyeli Marotta jó ideje.
Ha körbenéznék, lennének további életképes opciók is.
-
chester0921
Szomorú azért azt olvasni, hogy olyan játékosokat próbálunk győzködni a távozásról, akik egyébként kötődnek az Interhez és maradni szeretnének. Skriniart nem elküldeni kellene, hanem CSK karszalagot adni neki.interfan írta: ↑2022.06.02. 09:47 Corriere is megerositi a korabbi Angol es Olasz forrasok hireit, sem Bastoni, sem Skriniar nem akarja elhagyni az Intert, es ezt kozoltek is a vezetoseggel.
- Festa
interfan írta: ↑2022.06.02. 09:47 Gazzetta szerint a Chelsea nem nyitott sem az ingyen kolcsonre, se a fizetunk a kolcsonert es sima opciora.
Tegnapi meccs után meg az elmúlt 2 hónap után is nagyon remélem ,hogy Lautaro marad és mellé jön Dybala.Nevetséges 60 milliókat írnak Lautaro értékére amikor egy Grealish 112 vagy egy örök sérült Dembele és 120 millió volt.Lautaro egy jó VB és egy méltó társ Dybala mellett legalább kétszeresére növelné az értéket.
A legjobb az lenne ha senkinek nem kéne távoznia,de ha már mégis akkor én inkább Bastonit adnám el mint LM-et.
A tegnapi nap egy gól és egy mesteri gólpasszt adott nem is értem,hogy miért Messi lett az MVP.
Ja de mégis mivel ő Messi.
- Inter101
Barellat eladjuk mennyiért? 50-60M?
Kit veszünk helyette? Mennyiért??? Még a végén lehet hogy 2en mennek......
Nagyon gáz az egész!!
Kit veszünk helyette? Mennyiért??? Még a végén lehet hogy 2en mennek......
Nagyon gáz az egész!!
- CsaSzi9294
Én örülök hogy fellázadnak a játékosok. Nem rabszolgák ők. Szerintem is Barellát lenne a “legkönnyebb” pótolni, én is DePaullal tenném első körben ha volna rá lehetőség. Tegnap látva jól játszott, jó lövő ereje van, a fej játéka is erős. Barelláért szintén el lehetne kérni a 80 milliót, a legjobb olasz középpályás.
Dumfries-DePaul-Brozo-Calha-Gosens—Dybala-Lautaro
Én így állnék fel, ha Lukaku nem jön.
Ha jönne akkor 3-4-1-2vel, (Dumfries-DP-Brozo-Gosens—Dybala—Lau-Rom) de ez lehetetlen hála Inzaghinak.
Dumfries-DePaul-Brozo-Calha-Gosens—Dybala-Lautaro
Én így állnék fel, ha Lukaku nem jön.
Ha jönne akkor 3-4-1-2vel, (Dumfries-DP-Brozo-Gosens—Dybala—Lau-Rom) de ez lehetetlen hála Inzaghinak.
- mike
Hát ez biztosan rohadt meglepő azután hogy kifizettek érte 115 millótinterfan írta: ↑2022.06.02. 09:47 Gazzetta szerint a Chelsea nem nyitott sem az ingyen kolcsonre, se a fizetunk a kolcsonert es sima opciora.
TS szerint a Chelsea nem all szandekaban kolcsonadni, vagy sima opciozni Lukaku kapcsan, ezert targyalast kezdemenyzetek a Tottenhamel, es a Bayernel is
Az meg tényleg szánalmas, ha világklasszis, Interhez kötődő, ragaszkodó játékosokat győzködünk arról, hogy húzzanak innen pénzért.
Asszem ez a mélypont.....persze ha ez igaz....
Zhangéknak köszi, de húzzanak mostmár a picsába innen.
Elhiszem hogy jó pózerkodni, páváskodni a csapat körül, de legyen végre normális tulajunk.
- Cupi
Ha ez igaz totál szánalmas....olyan játékosokat győzködünk a távozásról akiknek bajnokságot és kupa győzelmeket köszönhetünk és maradnának, mindent megtesznek a klubért, meghalnak a pályán....ezeknél próbálkozunk naaa menj el.....interfan írta: ↑2022.06.02. 09:47
Ismét leírom ha ez igaz akkor szégyen.....
- interfan
Az a baj ezzel, hogy Hakimi sem akart menni, megis "meggyoztuk".
Itt inkabb a problema szerintem az, hogy nem egybol a legpiackepesebb negyes kozul kellene valogatni, hogy meglegyen az eloirt plusz amit ugye vezetoink elmondtak.
Semmi "muveszet" nincs abban, hogy kiszorjuk Bastonit, Skriniart, Barellat, vagy Martinezt 60-70m-ert.
Ezt szerintem itt a forumon barki, mindenfele sportmenedzseri kepzes, tudas, papir, es tapasztalat nelkul megtudna csinalni.
En ott a latom a "bajt", hogy miert nem probalunk a hasznalhatlan jatekosokbol penzt csinalni, lasd Correa, Sensi, Radu, Dalbert, Lazaro, na meg a millio fiatalbol.
Pinamomti, Satriano, Esposito, Agoume, Pirola, Vanheusden.
Na meg ha ugyse hasznalnak oket, akkor a bajnoksagot nyert ifistakbol.
Casadei, ket Carboni, stb.
Nem latom egy megvalosithatatlan feladatnak, hogy ebbol a sorbol osszeszedjunk 70-80-90m-t.
Es ha meg mindig kell a penz, akkor ott van Dumfries is.
Ezt kellene csinalni, es ezzel kellene probalkozni.
Nem pedig azzal, hogy eppen Bastonit, Skriniart, Barellat, vagy Martinezt tudjuk eladni es meggyozni a tavozasrol.
- Cupi
Oké én is így gondolom de ott va Marotta a dörzsölt szakember....ő ezt nem látja? Itt valami nem kerek. Mondhatjuk az Oaktree az igazi főnök de őket nem érdekli kit adunk el, őket csak az érdekel meglesz e a bevétel amit előírtak....interfan írta: ↑2022.06.02. 10:30
Nem latom egy megvalosithatatlan feladatnak, hogy ebbol a sorbol osszeszedjunk 70-80-90m-t.
Nem pedig azzal, hogy eppen Bastonit, Skriniart, Barellat, vagy Martinezt tudjuk eladni es meggyozni a tavozasrol.
Nekem fura Marotta nem akar kreatív lenni és a legegyszerűbbet választja....pont ő nyilatkozta korábban ebben a gazdasági helyzetben kreatívnak kell lenni....na nekem ez nem az....
- matrix23
Szerintem ebben az is közrejátszik, hogy a négy játékosból (Bastoni, Skriniar, Barella, Lautaro) egy összegben, fixen bejönne a kívánt pénz. A selejtekből és fiatalokból, pedig nem biztos, hogy összeszedhető. És lehet az átigazolási szezon végén ott állunk, hogy minden selejt és fiatal eladva, mégsincs meg a kívánt összeg, és akkor megint csak a négy játékos eladása marad. Csak akkor már vevőt és pótlást is nehezebb találni, és az új játékosnak még be is kell épülnie.
- Cupi
Persze ez is benne van csak már az elején ezzel kezdeni és közbe meg van 3 hónap a mercatoból....sőt el sem kezdődött...meg sem próbálnád azért másokból összeszedni? Rögtön a nyitáson na akkor szevasztok?matrix23 írta: ↑2022.06.02. 10:56 Szerintem ebben az is közrejátszik, hogy a négy játékosból (Bastoni, Skriniar, Barella, Lautaro) egy összegben, fixen bejönne a kívánt pénz. A selejtekből és fiatalokból, pedig nem biztos, hogy összeszedhető. És lehet az átigazolási szezon végén ott állunk, hogy minden selejt és fiatal eladva, mégsincs meg a kívánt összeg, és akkor megint csak a négy játékos eladása marad. Csak akkor már vevőt és pótlást is nehezebb találni, és az új játékosnak még be is kell épülnie.
-
Francesco
Szerintem felesleges idegeskedni. Az elmúlt szezonokban nem hoztunk sok selejtet, igaz akiket igen, azokat egy rakat pénzért, már ami a fizukat illeti.
Bízzunk benne, hogy Marotta tudja mit csinál.
Eddig biztos egy Onana és hamarosan jöhet egy Dybala és egy Mikhy mindez ingyen. Eladni meg el kell, ez nem kívánságműsor. És az fog menni akiért tudunk is pénzt kapni és sajnos a selejtjeinkért nem fogunk, mert magas a fizetési igényük, vagy láthatóan szarok. Ez van, majd jön egy új tulaj és akkor nem kell eladni olyat, akit nem akarunk. A lényeg, hogy megfelelő legyen a pótlás és mélyebb a pad, ezt kell most megoldani. Pótolni meg mindenkit lehet.
Bízzunk benne, hogy Marotta tudja mit csinál.
Eddig biztos egy Onana és hamarosan jöhet egy Dybala és egy Mikhy mindez ingyen. Eladni meg el kell, ez nem kívánságműsor. És az fog menni akiért tudunk is pénzt kapni és sajnos a selejtjeinkért nem fogunk, mert magas a fizetési igényük, vagy láthatóan szarok. Ez van, majd jön egy új tulaj és akkor nem kell eladni olyat, akit nem akarunk. A lényeg, hogy megfelelő legyen a pótlás és mélyebb a pad, ezt kell most megoldani. Pótolni meg mindenkit lehet.
- interfan
Jogos amit irsz, es nagyon igaz is az Oaktree kapcsan is.Cupi írta: ↑2022.06.02. 10:36Oké én is így gondolom de ott va Marotta a dörzsölt szakember....ő ezt nem látja? Itt valami nem kerek. Mondhatjuk az Oaktree az igazi főnök de őket nem érdekli kit adunk el, őket csak az érdekel meglesz e a bevétel amit előírtak....interfan írta: ↑2022.06.02. 10:30
Nekem fura Marotta nem akar kreatív lenni és a legegyszerűbbet választja....pont ő nyilatkozta korábban ebben a gazdasági helyzetben kreatívnak kell lenni....na nekem ez nem az....
Csak az a baj valahol, hogy Marottaval sem sikerult nagyon jol eladni.
Nezd meg 2019-20-ban megjott.
Azota ertelmes aron eladas Icardi, Hakimi, Lukaku volt.
De ok mind-mind a legpiackepesebb jatekosaink voltak, szoval oket eladni valahol nem volt "muveszet".
Egyedul Politano eladasa van, ennyi ami sikerult nem "top" nevbol.
Es valoban ahogy irod "Marotta dorzsolt szakember", viszont sajnos az eladas neki sem igazan megy amiota itt van, ha a piackepes top neveket leszamitjuk, mert ahhoz hogy oket eladd, nem kell mekkora szakembernek lenni.
-
cuchu11
A szart eladni az nem művészet, hanem varázslat...interfan írta: ↑2022.06.02. 11:32 Jogos amit irsz, es nagyon igaz is az Oaktree kapcsan is.
De ok mind-mind a legpiackepesebb jatekosaink voltak, szoval oket eladni valahol nem volt "muveszet".
Es valoban ahogy irod "Marotta dorzsolt szakember", viszont sajnos az eladas neki sem igazan megy amiota itt van, ha a piackepes top neveket leszamitjuk, mert ahhoz hogy oket eladd, nem kell mekkora szakembernek lenni.
- interfan
En egyaltalan nem gondolom azt, hogy a korabban emlitett jatekosok mind "szarok".cuchu11 írta: ↑2022.06.02. 11:50A szart eladni az nem művészet, hanem varázslat...interfan írta: ↑2022.06.02. 11:32 Jogos amit irsz, es nagyon igaz is az Oaktree kapcsan is.
Persze nem vilagklasszis egyik sem, de az hogy keptelen vagyunk ezeket eladni az szerintem igenis hiba.
-
cuchu11